<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16012

Mireille Mom Uitvaartverzorging
Telefoon: 0481420002
Email: info@mmuitvaart.nl
Website: www.mmuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 43 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.2 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fam. Tromp
Erg fijn persoonlijk contact geweest.


José van Gendt-Hubers
Wat een fijn contact hebben wij gehad met deze uitvaartondernemer, in dit geval met Ellen. We hebben alles kunnen doen voor onze vader en man wat we wilden. Er werden zelfs nog mooie dingen aangedragen, helemaal perfect. Wij zijn heel erg tevreden over het afscheid. Dank je wel Ellen.


Dyo Nienhaus


Diana Van Gellecum
Ondanks corona kunnen wij terug kijken op een waardig afscheid. Ellen Kuster is een topper. Ook Mireille heel erg bedankt


Verwaaijen
Bijzonder betrokken uitvaartbegeleiders, zeker gezien de afstand in de Coronatijd. Een warm persoonlijk afscheid waarin alle mogelijkheden zijn benut om daadwerkelijk een persoonlijk tintje aan te geven. Met dank voor deze inzet van allen. Een TOPteam


Maik Kamps
We hebben een prima band opgebouwd voor het werk dat gedaan moest worden en de nazorg was ook prima. Er is één type fout ontstaan bij de drukker in een advertentie, maar dat mag geen naam hebben. De dienst was prachtig en eervol. De timing was goed en ook de afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne mensen om deze moeilijke tijd mee te regelen. Dank aan Mary. Juiste persoon voor onze familie!


m. van kol
Een aanrader voor iederen, goede persoonlijke begeleiding en niets is te veel. Ze doen alles voor een perfecte uitvaart.


Jan Maassen
Zeer goed en met persoonlijk gevoel verzorgt. Uitmunted.


Familie Milder
Ongelooflijk, wat is Mireille Mom een ontzettende fijne persoon in de begeleiding. Heel begripvol, attent, strak in de organisatie, snel in reageren. Kortom: kan niet beter!!


Marcel en Renéé
Dankjulliewel voor het regelen van een prachtig afscheid. Geweldig verzorgt door twee fantastische vrouwen die ons erdoor geholpen hebben. Pa is trots op jullie.


A.M.H. Kersten-Driessen
Alles is volledig naar wens verlopen.Het voelde allemaal heel vertrouwd en aan alle kanten klopte het.Mireille Mom heeft een hele fijne uitvaartonderneming


Familie Kersten
Wij hebben de medewerksters van Mireille Mom als zeer vriendelijk ervaren. Afspraken werden voor 100% nagekomen. Ze dachten erg goed mee met de wensen, die wij hadden. Tevens kwamen ze met prima ideeen om de uitvaart mizikaal en vocaal te omlijsten. Team Mireille Mom hartelijk bedankt.


Caroline Rasing
Wij kijken terug op een hele persoonlijke en mooie uitvaart die erg goed is begeleid/verzorgd door Ellen Kuster. We zijn zeer tevreden. Ook waren wij blij met het advies om Thanatopraxie (lichte vorm van balseming)te overwegen. De huid had bijna een natuurlijke kleur en geen hinderlijk gebrom van koeling en airco.


Anita Visser
veel persoonlijke zorg. Voor alle voorstellen is ruimte en begrip


Jo de Haar
Heel erg tevreden over Mireille Mom en haar personeel bij de uitvaartverzorging van onze moeder c.q. schoonmoeder


Wilma Nissen
Erg betrokken en zeer persoonlijk, goed bereikbaar actief mee denken, flexibel


AJWGunsing
Goede begeleiding nemen ruim de tijd voor je en geven goed advies


AJWGunsing
Goede begeleiding nemen ruim de tijd voor je en geven goed advies


Theo & Anke Joosten
Maureen heeft op een hele fijne, persoonlijke wijze de uitvaart van moeder begeleid. Mede daardoor kijken wij terug op een begrafenis die geheel naar moeders wens is verlopen.Wij willen Mireille Mom Uitvaartverzorging, en in het bijzonder Maureen, dan ook van harte aanbevelen.


Fam. Peters
Het was allemaal snel en goed geregeld, ook de crematie was met hen persoonlijke inbreng erg mooi en gedenkwaardig.


Joey Verhoeven
Tijdens het regelen van mijn moeder haar uitvaart heeft Maureen ons op veel vlakken geholpen en volledig ontzorgd. Ondanks onze emoties en verdriet raakten we door haar uitstekende begeleiding en transparante communicatie de draad niet kwijt. Ook nam ze alle tijd voor ons en heeft ze met veel belangstelling en empathie geluisterd naar onze verhalen, met als eindresultaat een mooi en persoonlijk afscheid. Dat waarderen wij enorm en daarom raden wij Mireille Mom uitvaartverzorging zeker aan.


Fam.Derksen
Nooit gedacht dat het verlies van onze vader op zo’n mooie persoonlijke manier kon worden afgesloten. De verwachtingen die wij hadden, zijn door jullie overtroffen. Ondanks het verdriet was het een prachtig afscheid. Bedankt voor jullie betrokkenheid, persoonlijke aanpak en verwoording van onze gedachten.


Han S.
Mireille Mom en haar werknemers hebben de uitvaart boven verwachting goed geregeld, georganiseerd en ten uitvoer gebracht!!! Met name Maureen Mom kan ik aanbevelen als uitvaartspreekster!!!!!!!!!!!! Wat kan zij het prachtig, persoonlijk, warm en eerlijk vertellen/brengen!!! Niks dan lof over de 2 zussen!


W Zwartkruis-Witjes
Zeer correct gehandeld. Wij, als familie, zijn zeer te spreken over Jenny.


Ria Witjes


Mevr meijer
Zeer betrokken. Goed.


Mevr meijer
Zeer betrokken. Goed.


Jose Verhoeven
Zeer betrokken . Goed luisterend oor. Meedenkend. Stijlvol. Al met al zeer tevreden. Dank daarvoor Mireille


Angelien Hogenkamp
zeer persoonlijk contact, keurige uitvaartonderneming met oog voor detail.


Carla Elbers


Hgj Cornelissen
De medewerker van uitvaartondernemmer heeft ons begeleid en ze was rusgevend bij het verlies van moeder oma en omi


Lida Kemperman
Bijzonder betrokken uitvaartondernemer/medewerkers.


Fam. Leenders
Mireille heeft er samen met ons voor gezorgd dat we op een mooie en zeer persoonlijke manier afscheid van onze moeder hebben genomen. Ze heeft ons daarbij zoveel als mogelijk ontzorgd, hield rekening met onze wensen en stond altijd voor ons klaar.


Fam. Wooning.
Goed tot zeer goed Aanbevelingswaardig


Ton lintsen
Fantastisch betrokken en heel persoonlijk


Milder
Johanna je hebt het top geregeld Dank je wel


Milder
Johanna je hebt het top geregeld Dank je wel


marion hubers-van moerkerk


Sylvia van Loon
Vriendelijk en perfect geholpen met alles. Aanrader voor iedereen


E. Loosen
Fijne ,integere en zeer persoonlijke contact en begeleiding. Als zeer prettig ervaren! Ik heb t gevoel dat we alles hebben kunnen doen, om een zo mooi en waardig mogelijk afscheid te organiseren.


Hans Rensen
We zijn zeer tevreden over de diensten van Jenny al onze wensen zijn uitgevoerd. Jenny is een zeer warm vriendelijk en lief persoon.


Janssen A
Bij deze een groot compliment voor de Dames Johanna e Maureen het was een fijne samenwerking.


Helma Rensen


Ron


Dorien Rikken-Van Hoof
Bijzonder fijne begeleiding, Mireille neemt de zorg uit handen en staat je bij met advies, heeft altijd een luisterend oor.


Theo Elbers
het was allemaal naar onze wens.


Mirjam Arnts
Persoonlijk had ik geen echte klachten, dat was voor sommigen van de familie anders. Maar over t algemeen is alles prima verlopen.


Ria Wegman hoge
De uitvaartdatum was 19 juli Het was een afscheid zoals onze moeder hem had gewenst en daaraan heeft de uitvaartondernemer meegewerkt om dat te realiseren


Wilc Rutten
Een absolute aanrader. Goed en fijn persoonlijk contact gehad en een uitvaart die precies naar onze wens is ingevuld. Daarbij weet je van te voren wat de kosten zijn en hier is ook niet van afgeweken. Ik beveel deze uitvaartondernemer zeker aan iedereen aan.


Jan de Klein
Professioneel en toch persoonlijk. Daar staat gevoelsmatig wel een stevige prijs tegenover. Was voor ons geen beletsel omdat het gewoon perfect moest verlopen.


Marga Scholten
In een zeer verdrietige en emotionele tijd zijn wij zeer goed opgevangen, wij hebben de rust en ruimte gekregen samen te zorgen voor een hele mooi uitvaart, met veel dank aan Maureen!


Gerard Buurman


Dennis Houtriet


Susanne Distel
De uitvaart van mijn man is dankzij jullie goede begeleiding een mooi en bijzonder afscheid geworden.


Helmameijer@kpnmail.nl


Anita Nuijen


Femke Janssen
Johanna is een zeer warm, rustig, kundig en aardig persoon. Ik ben erg blij dat zij mij bij alles geholpen heeft!


Chris
Het was een warme goed verzorgde uitvaart. Er was voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.


Tom Mom
Zeer nette en heel bekwame begeleiding door deze mensen. Top zoals alles voor ons geregeld is voor de Uitvaart en Crematie. Mireille Mom We Love Them!


Anita
Bedankt Maureen voor je steun. Alles is prima verlopen en helemaal volgens onze wensen. Fijne en warme begeleiding!


Wilma Janssen


van Kuppeveld
zeer bekwaam, persoonlijk, meelevend, ondersteunend, de tijd nemend


Ine Nieuwenhuis


Thea Wennekes
als zeer prettig ervaren dank je wel Mireille voor de goede zorg Thea en Familie Wennekes


Bart Arends


Christine van Moerkerk Joosten en familie
Wij kunnen met een heel goed gevoel terugkijken op de uitvaart van ma. De goede verzorging en de betrokken contacten van de verzorging van de uitvaart waren zeer goed.


Jeannette Inauen-Teunissen
Nauwkeurig, snel, helder, invoelzaam, goede ideeën, open voor onze ideeën. Dingen werden meteen geregeld en meestal helemaal naar onze wens. De juiste mensen werden op het juiste moment aangevraagd of erbij betrokken, bv. de bloemist. Het advies voor een bepaald koor tijdens de uitvaartdienst was helaas verwarrend. Een overzicht met koren (ook niet kerkelijke) in de regio Lingewaard met het mogelijke repertoire zou schriftelijk afgegeven kunnen worden. Ook zou iets langer stilgestaan kunnen worden bij de condoleancevorm (traditioneel vooraf, rondlopen tijdens de koffietafel of bij het weggaan) en welke gevolgen dit voor de naaste familie heeft. Dit hadden wij als familie te weinig besproken en leidde eveneens tot verwarring. Onze moeder voelde zich wat ongemakkelijk en te weinig gesteund bij de ongedwongen, spontane condoleance, omdat wij als kinderen rondliepen. Voor ouderen blijkt deze vorm ongewoon te zijn, dus belangrijk dit goed te bespreken. Verder was het idee om de kist van de overledene door jonge mannen te "schouderen" geweldig. We ondervonden dit als een "koninklijk", waardig gebaar naar onze vader en waren emotioneel erg geraakt. Bedankt!


Jos Meeuwsen
We zijn op een zeer prettige manier benaderd. Er werd meegedacht, altijd bereikbaar en zeer attent in de omgang. Een heel fijne uitvaartondernemer. Dit heeft mede te maken natuurlijk met de persoon Maureen met wie we contact hadden.


C. Kregting
Dienstverlening is betrokken, persoonlijk en op maat.


Nol Roelofs man van Mevrouw Roelofs-Arntzen
In de voor besprekingen met Mevrouw Roelofs - Arntzen er nog bij heeft men bijzonder goed geluisterd naar onze wensen deze zijn allemaal ingevuld zoals wij deze bedacht hadden. Deze uitvaartondernemer heeft voor ons een 10 met een griffel verdient .


Ellen Kuster


fam. Mooren
DE uitvaartbegeleider Johanna voelde goed aan wat onze behoeftes en wensen waren en kon het ook mooi verwoorden. We hebben haar als de stille kracht ervaren die aanwezig was en ook altijd gebeld kon worden. Ze hield alles goed in de gaten zodat op tijd alles gerealiseerd kon worden en heeft ons veel werk uit handen genomen. Hierdoor hadden we direct vanaf het begin de ruimte en tijd om ons verdriet te gaan verwerken.


Wilma Nissen
cijfers spreken voor zich


M.j.h.m.Berns de Winkel


T.J.L.Rensen
lief,oprecht.betrouwbaar en eerlijk.Een goede begelijdinen ook de nazorg niet te vergeten


J. Stienstra
De uitvaartondernemer heeft aan alle wensen voldaan zowel voor de overledene als de nabestaande.


j.scholten


V van Meekeren
Gewoon perfect geregeld


Cefas van Bolderen
M.u.v. een niet kloppende factuur, die na reactie snel is aangepast, was de uitvaart heel mooi en persoonlijk.


T.P. Jansen
Uiterst betrokken en accuraat waardoor het afscheid voor ons volgens afspraak en planning is verlopen zoals bedoeld.


Trudy ten Boom


E.J.M. Roelofs- Willemsen
Zeer goed


HSM Langen
Het was allemaal prima volgens afspraak . wij zijn zeer tevreden .


Petrien Poos
Wat een warme en persoonlijke begeleiding ondersteuning hebben wij als familie gehad voor en tijdens en oma.het afscheid van onze (schoon-)moeder.


Hans Roording
Wij als familie zijn helemaal vrij gelaten om de uitvaart van A tot Z zelf in te vullen, natuurlijk ondersteund door het team van Mireille Mom Uitvaartverzorging, waardoor het een zeer een zeer persoonlijke uitvaart is geworden. Dit is ook de alle genodigden zo ervaren.


Merel Hendriksen
Wij hebben de contacten met Mireille Mom en haar medewerkers als zeer prettig ervaren. Zij denkt erg goed mee om de wensen te vervullen, is daar ontzettend flexibel in en het contact is erg persoonlijk. Dit is voor ons alle als zeer prettig ervaren. Niets anders dan lof!