<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16016

Jansen Begrafenisverzorging
Telefoon: 0342474712
Email: info@jansen-begrafenis.nl
Website: www.jansen-begrafenis.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 24 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Evelien Vermeer
Dankzij Eric Janse hebben we op een waardige manier afscheid van mijn geliefde man en onze dierbare vader/opa genomen,de gehele begrafenis is eervol verlopen


Fam. T. Lups
Wij zijn zeer tevreden over de fijne samenwerking met de heer Erik Jansen. Alles is goed en naar wens verlopen. Wij kunnen de heer Jansen zeker aanbevelen.


Rianne Cousijnsen
Wij hebben het als zeer prettig ervaren hoe wij zijn bijgestaan door Erik.


Betty Brons -Schuit
zeer goed iedereen aan te raden!!


Liesbeth Vos
Rustig, professioneel.


Familie Nap
Wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de wensen die wij hadden voor de persoonlijke uitvaart van onze moeder. Wij bevelen Jansen Uitvaartverzorging aan.


R van Malestein
DANKJEWEL voor alls


H.de Koning
Erik Jansen was voor ons een zeer goede en persoonlijke uitvaartverzorger. Hij dacht echt met ons mee om de uitvaart naar de wensen van de overledene en ons te laten verlopen.


k. van Middendorp (zwager van de overledene )
het was een zeer prettige ervaring om op deze manier met de uitvaarteider om te gaan. al hadden we dit wel graag gezien in een andere omstandigheid.


Martin van Middelkoop
Ondanks alle Corona drukte was hij heel snel bij ons en heeft ons goed begeleid, veel werk uit handen genomen. Erg tevreden over en blij met deze man en zijn collega’s.


W.A. van Bloemendaal-Mastenbroek


Thea en Adri kuijntjes
Erik Jansen is een zeer respectvolle man. Heeft ons heel fijn geholpen met alles waarmee wij te maken kregen na het overlijden van onze moeder.. Niets was hem teveel.


Klaas van Donkersgoed
De uitvaart van de heer J van Donkersgoed is naar volle tevredenheid uitgevoerd door de heer Erik Jansen. Goede begeleiding en zeer behulpzaam. Dit alles ondanks de Corona beperkingen.


LAJ Mackay
Vanaf het eerste contactmoment en tijdens en na de uitvaart alles perfect geregeld.


Bart Boer
Ondanks de corona toch een hele mooie begrafenis gehad mede namens de ondernemer.


Henriette de jager


m de Bree Lijbers-
Alles naar wens.


H. van Woudenberg
Ondanks alle beperkingen heeft de begrafenisondernemer alles tot volle tevredenheid verzorgd. Hij was altijd bereikbaar voor vragen.


R v asselt
Rustige en zeer nette ondernemer die ik bij iedereen kan aanbevelen.


Marjanne Rijswijk
We zijn in alles goed begeleid. Het is in droevige periode fijn dat er zo uitvaart is.


Ina Veldhuizen van
Ondanks de drukte had hij toch altijd tijd en was hij zo rustig dat je niet het gevoel had dat hij druk was. Hij heeft ons steeds duidelijk uitgelegd wat wij mochten doen en hoe dus wij zijn heel tevreden


Mary Vaarkamp, oudste dochter van dhr H. Vaarkamp.
Dhr Erik Jansen was voor ons de "troost" en "kracht" die we zo nodig hadden, hij begeleide ons uitstekend, zeker omdat net de coronacrisis was begonnen.Erik geeft een vertrouwd gevoel en we zijn hem dan ook heel dankbaar voor alles wat hij voor ons als familie heeft gedaan. Deze vragen samen met mijn moeder ingevuld.


Arjan liefting
Erik Jansen is erg persoonlijk en heeft respect en doet alles zo netjes rustig en beheerst. Hij is geboren voor dit vak. Ik beveel hem voor vele aan. Hij heeft ons echt ontzorgt zoals het hoort.


W.M.Kamsteeg


R. Van Putten
Respectvol, luisterd naar wensen en helpend met tips en passende adviezen, waardoor je tot een heel persoonlijke uitvaart komt.


Arja van Roekel
Wij zijn heel fijn begeleid door dhr Jansen. Persoonlijk en professioneel tegelijk.


Jan Mosterd
De eerste uren/dagen na het verlies van een dierbare komt er heel veel op je af en alles is in eerste instantie erg onwerkelijk. De hulp van een goede uitvaart begeleider die op de hoogte is van de specifieke wensen van de familie, blijkt dan onontbeerlijk. Het 24/7 beschikbaar zijn en de ondersteuning van Jansen begrafenisverzorging is voor ons van grote waarde geweest. Onze familie is hen erg dankbaar voor de geleverde ondersteuning en inzet.


Mevr. C.F. Vermeij _ van Lieshout
Ben zeer tevreden. Alles is naar wens verlopen


P Kamphuis
Hr .Jansen is persoonlijk en vriendelijk en regelt alles op tijd


Jaap de Vries
Geweldige ondersteuning. Persoonlijk, integer, meelevend en duidelijk.


Ria Hooijer
De persoonlijke aandacht van Erik Jansen voor nabestaanden en voor het verzorgen van de uitvaart tot in detail en het steeds bereikbaar zijn, ook al bel je diverse keren, heb ik als heel erg fijn ervaren.


C.W. de Radder
Zeer prettige, correcte begrafenis ondernemer. Hij heeft hart voor zo’n zaak en zeker bijzonder bekwaam voor dit beroep. We zijn zeer tevreden over hem en zullen indien gewenst hem absoluut aanbevelen.


Jaap van Dam
Een zeer betrokken begrafenisondernemer, die ook proactief ondersteunt bij andere taken.


H. Burgers - Hooijer
Er betrokken en persoonlijk. Er werd aan onze wensen voldaan en waar nodig was advies gegeven De uitvaarverzorger was altijd bereikbaar op deze ( lastige ) dagen. Papa is met kerst overleden en op oudejaarsdag begraven


Theo Kraai
De uitvaart en alles wat er bij komt kijken is, net als 2 jaar geleden bij onze moeder, weer prima geregeld door Erik Jansen en zijn team!


Cor van Roekel
Uitstekende uitvaartverzorger die erg goed met onze wensen om ging. De uitvaart is helemaal naar tevredenheid geregeld.


Famile Waaijenberg
De uitvaart van onze broer, zwager en oom tot in de puntjes en respectvol geregeld en begeleidt. een uitvaartondernemer die aandacht , zorg en perfectie hoog in het vaandel heeft staan.


Arnold van den Hoeven
De familie heeft de begeleiding bij de uitvaart ervaren als zeer professioneel. Een menselijke,persoonlijke, maar niet opdringerige benadering. Dit hebben wij als familie zeer gewaardeerd.


Gerda Bleijenberg
Keurig zeer netjes het is af .Zowel voor de overleden persoon als de nabestaande. dank uw wel.Ook andere personen op de begravenis vonden het keurig.


Jannie Mol
We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Ook bij de laatste verzorging van mevrouw werd er met zeer veel respect voor de overledene gehandeld.


Trijnie Druijff
Uitstekende uitvaartondernemer, met oog voor de wensen van de klant!


Trijnie Druijff
Niets op aan te merken, zeer persoonlijk en open voor eigen suggesties .


Greet van den Broek-Kraai
Een begrafenisondernemer die staat voor persoonlijke aandacht, met oog voor detail, is eerlijk betrokken en respectvol, begeleidt goed. Houdt rekening met emoties en wensen. ieder mens wordt gezien als puur en uniek. Afscheid nemen van een dierbare is al zo ontzettend moeilijk, Wij als familie kunnen op de uitvaartverzorging met een goed gevoel op terugkijken.


CJ Versteeg
Een zeer aangename contact persoon waar we al onze wensen kenbaar konden maken en hij ging het regelen.


B . Schotsman
Een zeer bekwaam iemand met verstand van zaken


marion van Tellingen-Streefkerk


adri jansen
geweldig gewoon top


C v Asselt
Prima verzorgd.


Harry Lobbe
Nam alle tijd. Alle vragen zijn naar volle tevredenheid beantwoord. Kwam elke dag even aan ter controle soms wel twee keer en bracht dan ook de post mee die naar zijn postbus verstuurd was. Tijdens de uitvaart werd alles rustig en duidelijk verteld. Ook veel positieve reacties van kennissen , vrienden en familieleden.


Anja v.Gesink
Wij hebben de begeleiding van Erik Jansen als zeer prettig ervaren. Professioneel en sociaal. een luisterend oor en Erik voelt goed aan hoe we het graag wilden.


A.J. Pater
We hebben alles wat mw Pater wilde kunnen laten doen, dus was allemaal heel prima


van Middendorp
Hele fijne en persoonlijke begeleiding. Word zeer zeker de tijd voor je genomen met alles regelen.


H de Rooij
Prima uitleg over de gang van zaken en stond altijd klaar als er wat was.


Pieter Teiwes
Hartelijk dank. Veel steun en hulp gehad


Gerda Zwart
hij was zeer correct en hij pakte alles zeer zorgvuldig op . was erg fijn om met hem samen te werken gaf tips en dacht mee !!! echt superfijn!!!!


Fam. van Essen
De wijze waarop u in persoon en materialen ons hebt bijgestaan, heeft ons volledig de mogelijkheid geboden persoonlijk afscheid te nemen op de wijze die we zo graag wilden. Onze dank hiervoor is niet in woorden uit te drukken.


Liesbeth van Ramshorst
Alle zorg werd van ons weggenomen, niets dan lof


J. Ceelen
Goede begeleiding. Veel informatie. Gevoel voor de situatie. Goed inlevingsvermogen. De nabestaanden kijken terug op een waardige uitvaart.


<<< Terug