Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16016

Jansen Begrafenisverzorging
Telefoon: 0342474712
Email: info@jansen-begrafenis.nl
Website: www.jansen-begrafenis.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 7 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Marcel 
De begeleiding van Erik is persoonlijk, warm, eerlijk en open. Erik heeft een prettige manier om je te ondersteunen in een periode waarin je veel beslissingen moet nemen. Ook kijkt hij mee en stelt hij vragen waardoor je betere keuzes kan maken over de manier van begrafenis.


Eline Pitlo 
Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Erik. Het was heel fijn dat hij meedacht in de dingen die voor ons een uitdaging waren. Zo was het een puzzel met de kaart wie we welk plekje gaven. Ook de plekken in de kerk dacht hij over mee en over de volgorde van de verschillende dingen op de dag van de uitvaart. En zelfs gaf hij een tip voor een mooie locatie om de uitvaartdienst te houden waar ik heel erg blij mee was. Ook op ingewikkelde vragen van de kinderen had hij bruikbare tips en antwoorden. Er was 1 punt die ik zelf minder prettig vond maar dat hebben we uit kunnen praten. Dat zou mij daarom ook zeker niet tegenhouden om hem aan te bevelen.


Wilma Roozendaal 
Met respect en eervol gedaan zoals wij,als nabestaanden,het graag wilden.


Klaas van Sligtenhorst  
Erik Jansen was er zonder dat je het in de gaten had dat hij er was.


Nieko Versteeg 
Vanaf het eerste telefoontje tot het eindgesprek hebben wij de samenwerking als heel prettig ervaren. Je luisterde goed naar onze wensen en hielp perfect waar wij het nodig hadden. Alle praktische zaken regelden jullie geruisloos. En tegelijkertijd had je oog voor ons verdriet en voelde je de sfeer goed aan. Erik en Heidie, enorm bedankt!


Evert Schuurman 


G Lokhorst-Meijer 
goed regelmatig contact vriendelijk en altijd een luisterend oor.


wim kampert 
Zeer duidelijk en hulpzaam


Gijsbert Berkhof 


L. Beekhuizen 
Zeer tevreden, op het juiste moment op de juiste plaats! Groot inlevingsvermogen.


J.J. van Schaik 
Erik en zijn vrouw en andere medewerkers waren heel lief, behulpzaam, praktisch in die zware rouwperiode. Echt een team waar je op kan terugvallen. Gewoon helemaal SUPER!!!


R. Pegels 
Persoonlijker, warmer kan welhaast niet, dit is écht ontzorgen (en wij spreken uit ervaring). Meedenken én meehelpen, ook als afscheid en begrafenis in een andere provincie plaatsvindt.


Renate van der Priem-Goodschalk  
De zorg na het overlijden en de uitvaart van mijn man was erg persoonlijk en passend bij ons. Alles wat we vooraf hadden besproken kon uiteindelijk zo gaan. Thuis opbaren. Condoleren thuis keurig verzorgd. Goede adviezen over de tekst op de rouwkaart. Een mooie dankdienst. Lopend met de loopkoets naar de begraafplaats, waarbij het verkeer goed werd geregeld. En het zelf sluiten van het graf. Alles bij elkaar een afscheid wat ons heeft geholpen om een begin met de verwerking te maken! Erik en Heidi hartelijk dank!


I Horsthuis - Hazeleger 
Er is altijd een prima contact, makkelijk per app bereikbaar. Niks is teveel. Helpt meedenken. Ook fijne nazorg. Helpt waar nodig zonder eigen mening of opdringerigheid.


Kloezeman 
Heel rustige man en denkt met alles mee en helpt je bij wat je ook maar wil!!!


Hendrik Morren 
Alles prima geregeld, aparte wensen geen probleem.


LAJ Mackay 


gert simon 
Wij zijn zeer tevreden alles perfect en netjes geregeld


Evelien Vermeer 
Dankzij Eric Janse hebben we op een waardige manier afscheid van mijn geliefde man en onze dierbare vader/opa genomen,de gehele begrafenis is eervol verlopen


Fam. T. Lups 
Wij zijn zeer tevreden over de fijne samenwerking met de heer Erik Jansen. Alles is goed en naar wens verlopen. Wij kunnen de heer Jansen zeker aanbevelen.


Rianne Cousijnsen 
Wij hebben het als zeer prettig ervaren hoe wij zijn bijgestaan door Erik.


<<< Terug