<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16017

Briensveld Uitvaartverzorging
Telefoon: 0651135364
Email: info@briensveld.nl
Website: www.briensveld.nl

Jaar oprichting: 1999
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 16 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.2 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


B. Wismans


Hannie Litjens
Heel fijne persoonlijke begeleiding,alles keurig netjes. Er is ruimte voor de wensen van de cliënt. Alles is bespreekbaar.


E. Vogelsangs
Ondanks de moeilijke tijd zijn we zeer tevreden. De uitvaartverzorger heeft met ons gekeken naar de mogelijkheden die er wél waren, zodat we niet bleven hangen in de teleurstelling over onze wensen die niet konden


Astrid
Zeer persoonlijke begeleiding op een professionele manier. Zeker persoonlijk ook ivm corona-crisis. Wat een en ander niet makkelijk maakt.Het is toch gelukt en dat geeft troost!


L Rongen
Briensveld Uitvaartverzorging heeft ons heel goed geholpen, goede en duidelijke adviezen gegeven. Hun persoonlijke ondersteuning heeft ons veel steun en vooral goede ondersteuning gegeven. Wij kunnen u deze uitvaartondernemer zeker adviseren. Vooral in deze moeilijke tijd hebben zij ons erg fijn en goed begeleid.


Truus Smedts-Jenneskens
De manier waarop wij zijn begeleid en geadviseerd door Roel Arts sloot in alle opzichten aan bij onze wensen. De rust die hij uitstraalde, ook tijdens de soms onvermijdelijk hectische momenten voelde aangenaam en gepast. Zijn bereikbaarheid, professionele maar ook zeker zijn persoonlijke benadering hebben wij als heel fijn ervaren. Mede daardoor hebben wij mijn vader het afscheid kunnen geven zoals hijzelf gewild zou hebben.. Een oprecht & hartelijk 'Dankjewel' daarvoor!


L. Van den Boogaart


Lia Juliana
Begrip vol ,neemt alle tijd ,legt alles goed uit . Alles netjes en verzorgd . Medelevend .


Quinn Poels
Wij zijn zeer te spreken over Gerrit Arts / Briensveld. In deze zo moeilijke tijd voor ons zijn wij goed en zeer persoonlijk begeleid, en hebben wij er een mooie en waardige uitvaart van kunnen maken. Bedankt!


Jac Vogelsangs


Alphons Peek


Kees van de Molengraft
Dhr Arts Briensveld uitvaartverzorging heeft ons zeer voortreffelijk en Uits persoonlijk begeleid met de uitvaart van dhr. Dankers. De wensen van ons zijn voortreffelijk ingevuld en aangevuld met de ervaringen van dhr Arts. Ook de offerte en uiteindelijke afrekening sloten prima aan. In totaal kan ik concluderen dat Briensveld een uitstekende en zeer betrouwbare onderneming is die wij van harte aanbevelen.


C. Peters-Geurts.
Zeer tevreden over deze uitvaartondernemer. Goed luisterend oor, correct, respectvol.


Anne-Christine Liebrand - Janssen
We hebben de hele begeleiding vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart maar ook de nazorg als heel prettig ervaren. Een uitvaart is iets wat je, gelukkig, niet al te vaak zo persoonlijk dichtbij meemaakt en Annelies Hanrath heeft ons fantastisch door deze periode (met Kerstmis) heen geholpen. Respectvol, warm, rustig, onzichtbaar altijd aanwezig en bereikbaar; kortom alleen maar lof!


nabestaanden Dora van Dijck-van Hout
Prettige, rustige uitstraling, álle ruimte voor eigen wensen en ideeën. Met professionele ondersteuning waar nodig. Met aanreiken van mogelijkheid ondersteuning door ritueel begeleider.


seuren-litjens
Top alles is perfect geregeld.


Irma Janssen-Zanders


J Leijssen
Zeer correct en persoonlijk behandeld.


Henk kuijpers
Kon niet beter, vaklui.


Peter Bouten


Johan Beerkens
De uitvaartondernemen leeft zich op een respectvolle wijze en goed in, geeft goede adviezen en is zeer geinteresseerd ook na de uitvaart.


Tom Marcellis
Het is allemaal uitstekend verlopen.


Nicole Janssen


Jasper Borghs
Zeer prettige en persoonlijke begeleiding van Gerrit Arts. Hij voelde feilloos aan op welke manieren hij ons kon ondersteunen. Zo liet hij veel ruimte over om er echt onze eigen uitvaart van te maken. Maar ondertussen hield hij ook op de achtergrond de regie en zorgde hij ervoor dat wij niets vergaten en alles tot in de puntjes geregeld werd.


Karin van Enckevort
Gerrit van Briensveld uitvaartverzorging heeft ons een fantastische begeleiding gegeven en aan al onze wensen gehoor kunnen geven. Sterke punt voor ons was, dat hij met de juiste informatie op de juiste momenten aanwezig was met voldoende ruimte voor eigen invulling. Pap heeft het afscheid gekregen wat hij verdiende.


Melanie Zegers
Wij zijn zeer tevreden.