<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16017

Briensveld Uitvaartverzorging
Telefoon: 0651135364
Email: info@briensveld.nl
Website: www.briensveld.nl

Jaar oprichting: 1999
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Pia Janssen 
Eerste contact met Gerrit, direct na overlijden van moeder, was warm. Ook de begeleiding van de uitvaart door Annelies was deskundig, begripvol, maar bovenal met positieve aandacht voor ons, de familie. Hartelijk dank daarvoor!


P.J. Wientjens echtgenoot van de overledene 
Mocht ik vooraf geweten hebben,dat het zo'n accurate, vertrouwensvolle persoonlijke begeleiding in de verdrietige omstandigheid was, dan had ik er vooraf voor getekend. Compliment waard.


Paul van Mil 
Aan te bevelen zeer correct en deskundigheid.


F.van der Waerden, echtgenoot 
Kan stellen dat de uitvaart inclusief de dagen die daar aan vooraf lagen door de ondernemer in alle rust en tijdnemende is gegaan. Het was duidelijk geen verplicht nummer afdoen maar overduidelijk heel veel aandacht voor de nabestaanden. Wij allen waren kortom heel erg tevreden hoe alles in verlopen.


Tonnie Arts-Vonk 
Vanaf het eerste contact tot aan het eindgesprek hebben wij alleen maar een goed gevoel overgehouden aan de begeleiding en het afscheid nemen van mijn echtgenoot, pap en oop. Alles in alle rust, meedenken, ideeen,het was mogelijk. Ook de dagelijkse bezoeken van Gerrit hebben wij als zeer fijn ervaren. Een afscheid waar we op terug kunnen kijken , en nooit zullen vergeten. Mede dankzij Gerrit Briensveld.


Jeanny Sebbar-Swinkels 
Fijne persoonlijke begeleiding. Alles wordt uit handen genomen en goed geregeld.


jacques van de Rijdt 


Paul Theuws 
Heel mooi en persoonlijk


Lilian Wijnhoven- van Rattingen 
Roel Arts van Briensveld uitvaartverzorging heeft ons heel goed begeleid ondanks de beperkingen ivm Corona . We hebben alles via zoom met hem geregeld , wat uiteraard niet gebruikelijk is, maar hij bleef met ons meedenken. Dat hij voorstelde, voor onze zus die in quarantaine zat, het afscheid voor haar thuis te regelen was heel bijzonder . Wij zijn dan ook zeer tevreden.


Maria Swinkels-Koenen 
Ik wil ook mijn dank uitspreken voor Mevr MV die de dienst in elkaar heeft gezet. Chapeau! Het was vanaf de eerste dag dat mam is overleden een vertrouwd/warm/liefdevol afscheid. Nogmaals hartelijk dank.


Petra Poels 
Het vertrouwen in Briensveld was groot en hebben onze zorg fantastisch overgenomen. Perfect. Onze complimenten.


Familie Arts - Bosuil 22- Venray 
Briensveld heeft ons op een zeer persoonlijke en fijne wijze begeleid om de uitvaart van mijn man, onze vader en onze opa tot een zeer gedenkwaardig moment te maken waar we met een zeer warm en goed gevoel op terug kunnen kijken. Extra dank voor Roel Arts, die dit mogelijk heeft gemaakt!


I. Berg 
Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en medeleven tijdens een uitvaart wat Briensveld uitstekend heeft verzorgd.


B. Wismans 


Hannie Litjens 
Heel fijne persoonlijke begeleiding,alles keurig netjes. Er is ruimte voor de wensen van de cliënt. Alles is bespreekbaar.


E. Vogelsangs 
Ondanks de moeilijke tijd zijn we zeer tevreden. De uitvaartverzorger heeft met ons gekeken naar de mogelijkheden die er wél waren, zodat we niet bleven hangen in de teleurstelling over onze wensen die niet konden


Astrid 
Zeer persoonlijke begeleiding op een professionele manier. Zeker persoonlijk ook ivm corona-crisis. Wat een en ander niet makkelijk maakt.Het is toch gelukt en dat geeft troost!


L Rongen 
Briensveld Uitvaartverzorging heeft ons heel goed geholpen, goede en duidelijke adviezen gegeven. Hun persoonlijke ondersteuning heeft ons veel steun en vooral goede ondersteuning gegeven. Wij kunnen u deze uitvaartondernemer zeker adviseren. Vooral in deze moeilijke tijd hebben zij ons erg fijn en goed begeleid.


Truus Smedts-Jenneskens 
De manier waarop wij zijn begeleid en geadviseerd door Roel Arts sloot in alle opzichten aan bij onze wensen. De rust die hij uitstraalde, ook tijdens de soms onvermijdelijk hectische momenten voelde aangenaam en gepast. Zijn bereikbaarheid, professionele maar ook zeker zijn persoonlijke benadering hebben wij als heel fijn ervaren. Mede daardoor hebben wij mijn vader het afscheid kunnen geven zoals hijzelf gewild zou hebben.. Een oprecht & hartelijk 'Dankjewel' daarvoor!


L. Van den Boogaart 


Lia Juliana 
Begrip vol ,neemt alle tijd ,legt alles goed uit . Alles netjes en verzorgd . Medelevend .


Jac Vogelsangs 


<<< Terug