<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16018

Constantijn Koen Uitvaartverzorging
Telefoon: 0642116093
Email: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl
Website: www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.3 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Mariska Graven
zeer prettig contact erg goed verzorg en fijne persoonlijke zorg.


Lineke Rombouts
Alle lof voorde begeleiding en uitvoering van de uitvaart


Marianne van Brandenburg
Wij wilden graag een uitvaart die conform de wensen van de overledene zou zijn. De uitvaartondernemer heeft zich tot het uiterste ingespannen om dit ook zo te regelen. We zijn heel tevreden over het verloop en kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart. Ook was er aandacht voor ons; je zag dat terug in de begeleiding en kleine attenties.


D. Nijenhuis
Zeer persoonlijk en attent, uiteraard ervaring met meerdere, maar relaxede manier van omgang viel hierin wel op. Top dus


Fam van der Lienden/ Haan
Zeer betrokken meedenkend en betrouwbaar. Ondanks in deze moeilijke tijd van corona weten ze het een waardig afscheid te geven met een persoonlijke touche.


peter Beijer
Als zeer prettig ervaren betrokken en persoonlijk, rustig en kwaliteit.


Floris Helsen
Het is pittig om een uitvaartondernemer te bellen. Ondanks de pittige tijd heb ik het contact als prettig ervaren.


Thea Hendriks
Geweldige service en medeleven


Linda van Etteger
Ondanks de Corona maatregelen is het contact erg persoonlijk geweest. Zeer goed telefonisch bereikbaar, kreeg antwoord op al mijn vragen en erg professioneel. De warmte van Constantijn en de andere 2 dames waren op afstand aanwezig.


Familie de Jongh
Voor iets wat je maar een keer kan doen in je leven als iemand overlijd waren wij hier aan het juiste adres. Professioneel, correct, persoonlijke benadering en meedenkend om alles tot een mooi einde te brengen.


Veronique Huijbers
We zijn Constantijn & Erna zeer dankbaar voor het mooie afscheid. Mede door hun goede zorgen hebben wij liefdevol en respectvol afscheid kunnen nemen. Wij kunnen hier met een heel goed gevoel op terug kijken. We hopen voor iedereen, die iemand moet verliezen, dat het afscheid zo mooi mag zijn als bij ons. Rust zacht mama, Tot Ooit ♥


Ruud van Regteren
Heb bij het verzorgingshuis waar mijn neef woonde navraag gedaan over welke uitvaartondernemer daar meestal de uitvaart verzorgde. Constantijn Coen werd daar zeer aanbevolen. Heb contact gezocht omdat mijn neef een terminaal verklaring had gekregen, en ik mezelf alvast een beetje wilde voorbereiden op de komende zaken die een overlijden met zich meebrengt. Het was een zeer fijn gesprek alles werd rustig en helder uitgelegd, met de afspraak van wanneer het overlijden een feit was, een telefoontje genoeg was en dat alles wat nodig was in alle rust kon worden besproken. Nu alles achter de rug is kan ik terug kijken op een zeer waardige en respectvolle uitvaart, die geheel naar volle tevredenheid is verzorgt.


M. J Melchers-Polman
Enkele opmerkingen: zeer tevreden; respectvol naar de familie en de overledene; heel alert en attent. De familie heeft zich gedragen gevoelt.


Dick Speksnijder
Als nabestaanden zijn wij zeer tevreden over de verzorgde uitvaart van onze moeder, oma en overgrootmoeder. De heer Koen van Constantijn Koen Uitvaartverzorging heeft er voor gezorgd dat wij op een passende en persoonlijke manier afscheid konden nemen.


Familie Evers
Nadat we goede verhalen hebben gehoord en een aantal uitvaarten uit handen van Constantijn Koen hebben bijgewoond, hadden we zelf helaas een uitvaartvaartverzorger nodig, we hebben dan ook aan niemand anders gedacht. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Zorgzaam, zeer vriendelijk, gastvrij, warm, eerlijk en hij en zijn medewerkers legden alles heel rustig uit. Wij bevelen Constantijn Koen Uitvaartverzorging dan ook zeker aan.


Johan


Wilma
Wij vonden de persoonlijke begeleiding erg prettig. Zeker in deze tijd.


Lammers&Knevel
Zeer goed


Lammers&Knevel
Zeer goed


Peter Beijer
Perfect gewoon daar hoven we niets aan toe te voegen Constantijn is een erg fijn mens en heeft het top gedaan, we nemen hem weer als het aan de orde zou zijn.


Karin(fam.van Dalen)
Alleen maar lof voor Constantijn en zijn team, ze nemen alle zorg uit handen. De 24 uurskamer ziet er mooi en verzorgd uit en geeft de mogelijkheid om op elk moment afscheid te kunnen nemen. Wij zouden hem aan iedereen aanraden


daisy ahoud
constantijn is een zeer fijne toegankelijke man en helpt goed meedenken om samen een mooi afscheid te maken.dankzij hem hebben wij een mooi afscheid gehad van ons kindje dat met 18 weken zwangerschap geboren werd. hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en is altijd bereikbaar voor vragen.wij kunnen hem voor iedereen aanbevelen en een volgende keer zou ik zeker weer voor constantijn kiezen.


daisy ahoud
constantijn is een zeer fijne toegankelijke man en helpt goed meedenken om samen een mooi afscheid te maken.dankzij hem hebben wij een mooi afscheid gehad van ons kindje dat met 18 weken zwangerschap geboren werd. hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en is altijd bereikbaar voor vragen.wij kunnen hem voor iedereen aanbevelen en een volgende keer zou ik zeker weer voor constantijn kiezen.


L.P.C.Heijmen
alles was perfect


Leen krispijn en familie
Ga zo verder met je werk,jij geeft de mensen goede adviezen en stel de mensen tot rust door je goede kennis van je werk. Ook je warmte die je mensen geeft doet de mensen in die moeilijke tijd goed ,duidelijke afspraken zonder verrassingen achter af. Ga zo door met jullie team


Pierre Sponselee
Constantijn Koen Uitvaartverzorging blinkt uit in buitengewoon persoonlijke aandacht en begeleiding. Constantijn is gemakkelijk bereikbaar en geeft snelle en duidelijke antwoorden vragen. We hebben veel rust en steun ervaren van de uitvaartonderneming in een stressvolle periode. Absolute aanbeveling!!!


Henk Borgonjen (echtgenoot van de overledene)
Wij hebben de heer Constantijn Coen leren kennen als een rustige, aimabele man die wij gaarne willen aanbevelen bij het verzorgen en begeleiden van uitvaarten.


Fam. Lentjes, namens deze: Twan Lentjes
Deze uitvaartondernemer stelt alles in het werk om de wensen van de overledene en de nabestaanden in vervulling te laten gaan. De uitvaart van onze vader is prima verlopen. Ondanks de trieste aanleiding, hebben wij als nabestaanden toch een goed gevoel overgehouden aan de uitvaart (en alles wat daarbij komt kijken). En dat bied ons troost. Constantijn, Erna en Willeke, nogmaals dank voor jullie inzet.


I. Huiskens
Constantijn is heel betrokken, luisterde goed naar onze wensen en dacht goed mee. Hierdoor hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze dierbare. Professioneel maar toch heel persoonlijk. Constantijn heeft onze verwachtingen overtroffen.


Josefien Bouwmeister
Constantijn Koen heeft de uitvaart van onze vader met veel zorg begeleid. Het was een stijlvol en persoonlijk afscheid.


willie Ahoud


E c van der lienden
Zeer goed ... goede reverenties en een aanrader om een persoonlijke uitvaart te laten regelen.!!!


<<< Terug