<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16018

Constantijn Koen Uitvaartverzorging
Telefoon: 0642116093
Email: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl
Website: www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fam van der Lienden/ Haan
Zeer betrokken meedenkend en betrouwbaar. Ondanks in deze moeilijke tijd van corona weten ze het een waardig afscheid te geven met een persoonlijke touche.


peter Beijer
Als zeer prettig ervaren betrokken en persoonlijk, rustig en kwaliteit.


Floris Helsen
Het is pittig om een uitvaartondernemer te bellen. Ondanks de pittige tijd heb ik het contact als prettig ervaren.


Thea Hendriks
Geweldige service en medeleven


Linda van Etteger
Ondanks de Corona maatregelen is het contact erg persoonlijk geweest. Zeer goed telefonisch bereikbaar, kreeg antwoord op al mijn vragen en erg professioneel. De warmte van Constantijn en de andere 2 dames waren op afstand aanwezig.


Familie de Jongh
Voor iets wat je maar een keer kan doen in je leven als iemand overlijd waren wij hier aan het juiste adres. Professioneel, correct, persoonlijke benadering en meedenkend om alles tot een mooi einde te brengen.


Veronique Huijbers
We zijn Constantijn & Erna zeer dankbaar voor het mooie afscheid. Mede door hun goede zorgen hebben wij liefdevol en respectvol afscheid kunnen nemen. Wij kunnen hier met een heel goed gevoel op terug kijken. We hopen voor iedereen, die iemand moet verliezen, dat het afscheid zo mooi mag zijn als bij ons. Rust zacht mama, Tot Ooit ♥


Ruud van Regteren
Heb bij het verzorgingshuis waar mijn neef woonde navraag gedaan over welke uitvaartondernemer daar meestal de uitvaart verzorgde. Constantijn Coen werd daar zeer aanbevolen. Heb contact gezocht omdat mijn neef een terminaal verklaring had gekregen, en ik mezelf alvast een beetje wilde voorbereiden op de komende zaken die een overlijden met zich meebrengt. Het was een zeer fijn gesprek alles werd rustig en helder uitgelegd, met de afspraak van wanneer het overlijden een feit was, een telefoontje genoeg was en dat alles wat nodig was in alle rust kon worden besproken. Nu alles achter de rug is kan ik terug kijken op een zeer waardige en respectvolle uitvaart, die geheel naar volle tevredenheid is verzorgt.


M. J Melchers-Polman
Enkele opmerkingen: zeer tevreden; respectvol naar de familie en de overledene; heel alert en attent. De familie heeft zich gedragen gevoelt.


Dick Speksnijder
Als nabestaanden zijn wij zeer tevreden over de verzorgde uitvaart van onze moeder, oma en overgrootmoeder. De heer Koen van Constantijn Koen Uitvaartverzorging heeft er voor gezorgd dat wij op een passende en persoonlijke manier afscheid konden nemen.


Familie Evers
Nadat we goede verhalen hebben gehoord en een aantal uitvaarten uit handen van Constantijn Koen hebben bijgewoond, hadden we zelf helaas een uitvaartvaartverzorger nodig, we hebben dan ook aan niemand anders gedacht. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Zorgzaam, zeer vriendelijk, gastvrij, warm, eerlijk en hij en zijn medewerkers legden alles heel rustig uit. Wij bevelen Constantijn Koen Uitvaartverzorging dan ook zeker aan.


Johan


Wilma
Wij vonden de persoonlijke begeleiding erg prettig. Zeker in deze tijd.


Lammers&Knevel
Zeer goed


Lammers&Knevel
Zeer goed


Peter Beijer
Perfect gewoon daar hoven we niets aan toe te voegen Constantijn is een erg fijn mens en heeft het top gedaan, we nemen hem weer als het aan de orde zou zijn.


Karin(fam.van Dalen)
Alleen maar lof voor Constantijn en zijn team, ze nemen alle zorg uit handen. De 24 uurskamer ziet er mooi en verzorgd uit en geeft de mogelijkheid om op elk moment afscheid te kunnen nemen. Wij zouden hem aan iedereen aanraden


daisy ahoud
constantijn is een zeer fijne toegankelijke man en helpt goed meedenken om samen een mooi afscheid te maken.dankzij hem hebben wij een mooi afscheid gehad van ons kindje dat met 18 weken zwangerschap geboren werd. hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en is altijd bereikbaar voor vragen.wij kunnen hem voor iedereen aanbevelen en een volgende keer zou ik zeker weer voor constantijn kiezen.


daisy ahoud
constantijn is een zeer fijne toegankelijke man en helpt goed meedenken om samen een mooi afscheid te maken.dankzij hem hebben wij een mooi afscheid gehad van ons kindje dat met 18 weken zwangerschap geboren werd. hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en is altijd bereikbaar voor vragen.wij kunnen hem voor iedereen aanbevelen en een volgende keer zou ik zeker weer voor constantijn kiezen.


L.P.C.Heijmen
alles was perfect


Leen krispijn en familie
Ga zo verder met je werk,jij geeft de mensen goede adviezen en stel de mensen tot rust door je goede kennis van je werk. Ook je warmte die je mensen geeft doet de mensen in die moeilijke tijd goed ,duidelijke afspraken zonder verrassingen achter af. Ga zo door met jullie team


Pierre Sponselee
Constantijn Koen Uitvaartverzorging blinkt uit in buitengewoon persoonlijke aandacht en begeleiding. Constantijn is gemakkelijk bereikbaar en geeft snelle en duidelijke antwoorden vragen. We hebben veel rust en steun ervaren van de uitvaartonderneming in een stressvolle periode. Absolute aanbeveling!!!


Henk Borgonjen (echtgenoot van de overledene)
Wij hebben de heer Constantijn Coen leren kennen als een rustige, aimabele man die wij gaarne willen aanbevelen bij het verzorgen en begeleiden van uitvaarten.


Fam. Lentjes, namens deze: Twan Lentjes
Deze uitvaartondernemer stelt alles in het werk om de wensen van de overledene en de nabestaanden in vervulling te laten gaan. De uitvaart van onze vader is prima verlopen. Ondanks de trieste aanleiding, hebben wij als nabestaanden toch een goed gevoel overgehouden aan de uitvaart (en alles wat daarbij komt kijken). En dat bied ons troost. Constantijn, Erna en Willeke, nogmaals dank voor jullie inzet.


I. Huiskens
Constantijn is heel betrokken, luisterde goed naar onze wensen en dacht goed mee. Hierdoor hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze dierbare. Professioneel maar toch heel persoonlijk. Constantijn heeft onze verwachtingen overtroffen.


Josefien Bouwmeister
Constantijn Koen heeft de uitvaart van onze vader met veel zorg begeleid. Het was een stijlvol en persoonlijk afscheid.


willie Ahoud


E c van der lienden
Zeer goed ... goede reverenties en een aanrader om een persoonlijke uitvaart te laten regelen.!!!


Diny Eeuwes


Harry demon
Zeer correct en persoonlijk


Miranda Akkermans
Een persoon met het hart op de juiste plaats, neemt de tijd, luistert goed en leeft zich in in de persoon zoals die het zou hebben willen gehad.


G.P.H. van den Boogaard


Jan Bultje


Manfred van den Broek
Deze uitvaartondernemer is zeer persoonlijk en zeer deskundig, zeer betrouwbaar ook, alleen maar lof voor Constantijn Koen.


Ellen Buiting
Een en al lof over Koen Constantijn en zijn medewerkers! Wij hebben het helemaal naar eigen wensen gedaan, helaas inmiddels al teveel ervaring in!


Fam. Buurman
Prettige omgang. Zeer to the point. Rekening houden met persoonlijke wensen.


Dick Hofman (oudste zoon)
Hele fijne samenwerking van begin tot het einde alles in overleg. Ookwerden we overal bij betrokken zoals afleggen vervoer naar kerk en kerkhof.


G.P.H. van den Boogaard
Zijn erg betrokken bij de persoonlijke verhalen. Kreeg een goede uitleg over de mogelijkheden. Het afscheidshuis is erg huiselijk.Ze nemen overal de tijd voor, dat is bij ons als erg prettig ervaren omdat het een erg plotseling sterfgeval was.


Huberft Nusteling
Uitstekend


Fred van Bolderen
Plezierige ongedwongen persoonlijke begeleiding,doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.


fam Wijnbergen


Marieta Mazen-Witjes


Marcel Macaré
De heer Constantijn Coen leeft echt met ons mee. Al vanaf de eerste kennismaking was er meteen klik. Hij dringt niets op en is uitermate prettig in de omgang. Als er iets is hij altijd bereikbaar. Bij familie en mensen die op de uitvaart aanwezig waren werd hij zelfs geroemd!


Annie Joosten Frits
Zeer fijne man, luistert goed naar de wensen en denkt zeer goed mee. Verzorgt alles uitstekend.


Loes Mom
Het was allemaal heel verzorgd, problemen opgelost. Ook de kleine dingen zoals twee beertjes voor de kleintjes. Na een week nog een mooie bos bloemen gekregen. Wij hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden.


G.J. Sommers
Perfect. Afgestemd op onze specifieke wensen, met -ook achteraf gezien- goede suggesties voor verdere aanvullingen, die we ook allemaal hebben overgenomen.


Hartjes
Fijne zeer persoonlijke begeleiding. Geeft goeie aanwijzingen en aandachtspunten. Luistert goed naar wensen van de klant (Wij dus)


D. Hartjes
Deze is zeer persoonlijk en respect vol naar de nabestaanden en overledenen.


Marianne Geutjes
Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging.Debbie heeft on fantastisch begeleid en het geheel was helemaal volgens de wensen van mijn vrouw in het gesprek voor haar overlijden.


A J Hoogeveen
Zeer persoonlijk. Zeer correct. Geheel volgens verwachting.


Ton & Francis
Uitstekende uitvaartondernemer. Constantijn Koen is aan iedereen aan te bevelen. Zeer veel respect hoe hij en zijn team zich over de uitvaart ontfermde ondanks de omstandigheden. Uitstekende persoonlijke en telefonische communicatie.


<<< Terug