<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16018

Constantijn Koen Uitvaartverzorging
Telefoon: 0642116093
Email: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl
Website: www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.1 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Lyana Schmeink 
Warm, bekwaam en zeer persoonlijk


Familie Rijcken 
We hebben mijn man, onze vader en opa een liefdevol en respectvol afscheid kunnen geven mede door de goede zorg en persoonlijke begeleiding van Constantijn Koen. Hij is erg betrokken en meedenkend en dat hebben we als zeer fijn ervaren.


Petra van kerkhof 
geweldige organisatie, heel persoonlijk, lief en begaan met de nabestaande.


Ron Gravemade 
We hebben de gehele begeleiding bijzonder fijn ervaren, iedere dag werd ik gebeld, om zaken door te nemen of alleen even te kijken hoe het met ons gaat, het gehele proces, is met heel veel respect en zeer persoonlijk gedaan, we zijn blij met de keuze van Constantijn Koen Uitvaartverzorging.


Eric van Meurs 
Accuraat,integer en zeer betrokken


Mariska Graven 
zeer prettig contact erg goed verzorg en fijne persoonlijke zorg.


Lineke Rombouts 
Alle lof voorde begeleiding en uitvoering van de uitvaart


Marianne van Brandenburg 
Wij wilden graag een uitvaart die conform de wensen van de overledene zou zijn. De uitvaartondernemer heeft zich tot het uiterste ingespannen om dit ook zo te regelen. We zijn heel tevreden over het verloop en kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart. Ook was er aandacht voor ons; je zag dat terug in de begeleiding en kleine attenties.


D. Nijenhuis 
Zeer persoonlijk en attent, uiteraard ervaring met meerdere, maar relaxede manier van omgang viel hierin wel op. Top dus


Fam van der Lienden/ Haan 
Zeer betrokken meedenkend en betrouwbaar. Ondanks in deze moeilijke tijd van corona weten ze het een waardig afscheid te geven met een persoonlijke touche.


peter Beijer 
Als zeer prettig ervaren betrokken en persoonlijk, rustig en kwaliteit.


Floris Helsen 
Het is pittig om een uitvaartondernemer te bellen. Ondanks de pittige tijd heb ik het contact als prettig ervaren.


Thea Hendriks 
Geweldige service en medeleven


Linda van Etteger 
Ondanks de Corona maatregelen is het contact erg persoonlijk geweest. Zeer goed telefonisch bereikbaar, kreeg antwoord op al mijn vragen en erg professioneel. De warmte van Constantijn en de andere 2 dames waren op afstand aanwezig.


Familie de Jongh 
Voor iets wat je maar een keer kan doen in je leven als iemand overlijd waren wij hier aan het juiste adres. Professioneel, correct, persoonlijke benadering en meedenkend om alles tot een mooi einde te brengen.


Veronique Huijbers 
We zijn Constantijn & Erna zeer dankbaar voor het mooie afscheid. Mede door hun goede zorgen hebben wij liefdevol en respectvol afscheid kunnen nemen. Wij kunnen hier met een heel goed gevoel op terug kijken. We hopen voor iedereen, die iemand moet verliezen, dat het afscheid zo mooi mag zijn als bij ons. Rust zacht mama, Tot Ooit ♥


Ruud van Regteren 
Heb bij het verzorgingshuis waar mijn neef woonde navraag gedaan over welke uitvaartondernemer daar meestal de uitvaart verzorgde. Constantijn Coen werd daar zeer aanbevolen. Heb contact gezocht omdat mijn neef een terminaal verklaring had gekregen, en ik mezelf alvast een beetje wilde voorbereiden op de komende zaken die een overlijden met zich meebrengt. Het was een zeer fijn gesprek alles werd rustig en helder uitgelegd, met de afspraak van wanneer het overlijden een feit was, een telefoontje genoeg was en dat alles wat nodig was in alle rust kon worden besproken. Nu alles achter de rug is kan ik terug kijken op een zeer waardige en respectvolle uitvaart, die geheel naar volle tevredenheid is verzorgt.


M. J Melchers-Polman 
Enkele opmerkingen: zeer tevreden; respectvol naar de familie en de overledene; heel alert en attent. De familie heeft zich gedragen gevoelt.


Dick Speksnijder 
Als nabestaanden zijn wij zeer tevreden over de verzorgde uitvaart van onze moeder, oma en overgrootmoeder. De heer Koen van Constantijn Koen Uitvaartverzorging heeft er voor gezorgd dat wij op een passende en persoonlijke manier afscheid konden nemen.


Familie Evers 
Nadat we goede verhalen hebben gehoord en een aantal uitvaarten uit handen van Constantijn Koen hebben bijgewoond, hadden we zelf helaas een uitvaartvaartverzorger nodig, we hebben dan ook aan niemand anders gedacht. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Zorgzaam, zeer vriendelijk, gastvrij, warm, eerlijk en hij en zijn medewerkers legden alles heel rustig uit. Wij bevelen Constantijn Koen Uitvaartverzorging dan ook zeker aan.


Johan 


<<< Terug