<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16019

Memora Uitvaartverzorging
Telefoon: 0651827545
Email: info@memorauitvaartverzorging.nl
Website: www.memorauitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 24 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


D. Hommes
Carin heeft op een bijzonder invoelende manier meegedacht om de uitvaart zo te organiseren dat het ook in een zeer kleine kring warm voelde.


R. Buisman
Een zeer persoonlijke benadering met ruimte voor een lach en een traan. Ondanks de COVID-19 beperkingen is het een zeer persoonlijke, intieme uitvaart geworden in de prachtige ambiance van de buitenlocatie op het crematorium te Dieren.


M. van Eekeren
Na het overlijden van mijn vader een begrafenisondernemer gezocht. De grote spelers wilde ik niet, dus voor Memora gekozen. Was een gokje omdat ik ,behalve Dela enz. ,onbekend ben in die wereld. In de dagen erna veelvuldig met Marleen van Memora om de tafel gezeten en overlegd. Zij is echt geweldig, voelt alles aan , regelt alles en heeft tips voor de dingen die je zelf niet weet (en dat waren er heel wat). Ze neemt alle tijd voor je, het voelde echt als een steun in de rug in die moeilijke tijd. De uitvaart zelf was perfect, precies zoals mijn vader gewild zou hebben. De afhandeling erna ook als positief ervaren, alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik kan Memora alleen maar aanbevelen en wens bij deze Marleen en Carin veel succes toe voor de toekomst. Dat hebben ze verdiend!


Juliëtte Driessen
We hebben Carin ervaren als heel betrokken, invoelend en meedenkend. Ze heeft ons ontzorgd, begeleid en ondersteund. Ze was duidelijk in wat kon en heel precies en accuraat in de uitwerking en steeds heel warm en persoonlijk. we zouden Carin aan een ieder aanbevelen.


Marga Lubbers
Met respect en veel aandacht voor de persoonlijke omstandigheden zijn wij ontzettend goed begeleid


Helma Brouwer
Het was zo fijn dat er tijd, aandacht en advies was voor ons als kinderen rondom het overlijden van onze moeder,zeker nu in de Coronatijd. Het contact was warm en persoonlijk. Duidelijke informatie rond alle stappen die genomen moesten worden. Dankjewel Marleen!


Betsie Bouwman
Carin was de gehele periode zeer betrokken bij het regelen van de uitvaart. Had oog voor de details, Kwam met sugetsties en zorgde dat het een waardig afscheid was. Ook de periode na de uitvaart was er contact en was ze bereid om ons te helpen en te adviseren.


Ria van Rootseler
Perfect in alles begeleid, ze stond open voor ideeen en kwam met prima oplossingen, heel blij mee. Heel persoonlijk contact.


Anouk Goderis
Deze uitvaartondernemer is zeer aardig,empathisch,zeer zorgvuldig en accuraat.Bovendien kan ze goed luisteren en heeft heel veel belangstelling voor de ideeën van de familie;ze denkt prima met je mee en brengt zelf ook goede ideeën aan. Ze is zeer warm en respectvol maar kan ook zakelijk zijn waar het nodig is.Mijn echtgenoot is overleden in het buitenland;zij heeft alles zo goed mogelijk geregeld voor en na de repatriëring.We konden als familie altijd bij haar terecht met vragen enz.De crematie is prima verlopen.


han Cornelissen
Carin is aardig, oprecht, meelevend en duidelijk. Precies wat je in die tijd nodig hebt.


Familie Smits
Bekwaam, scherp, inventief, integer, betrouwbaar, gestructureerd en met een vleugje humor ter ontspanning.


Familie Smits
Bekwaam, scherp, inventief, integer, betrouwbaar, gestructureerd en met een vleugje humor ter ontspanning.


Jeffrey Söser
Zeer prettige en professionele begeleiding met een persoonlijke inbreng en absoluut een goede nazorg.


Daan
Carin is invoelend en neemt de tijd, maar onderneemt tegelijk de benodigde actie. Stap voor stap, dag voor dag neemt ze je mee. Met een lach en een traan.


Diana fecken
Het was een zeer warme uitvaart met een geweldige vrouw die liefde voor het vak heeft en oog voor de mensen om haar heen


EJG Koenders
betrokken, betrouwbaar, mee denken, alert op details, Samenvattend een dikke voldoende.


Ilse Janssen-Beeking
Wij zijn als nabestaanden erg tevreden met de persoonlijke begeleiding van Carin. Vanaf het moment dat ze ons gezin “binnenkwam” voelden wij ons op ons gemak en was het mogelijk onze emotie op ieder zijn/haar manier te uiten. Ook heeft Carin oog voor de kleinkinderen en worden zij bij het hele proces betrokken. Dit is iets wat de kinderen teruggeven. Vertouwen en ieder in zijn of haar eigen waarde laten en eigen keuzes laten makes, dat kan bij Carin en waarderen wij enorm!


Hans van Zeeland.
pas op het moment dat dit aan de orde komt, besef je hoe waardevol dit beroep is!!!! ze leverden bij ons erg goed werk.


Cathry Marcks


Edwin Jacobs
Zeer persoonlijke betrokkenheid en er is een passend afscheid van gemaakt naar de wensen van de familie Jacobs.


Tom Fontein
zeer persoonlijk super makkelijk benaderbaar


koerntjes
Het overlijden van een dierbare is een emotionele aangelegenheid, waarbij veel inhoudelijk geregeld moet worden.Dit kan een uitvaart onderneming van uit de zakelijke kant doen, maar Carin weet het vanuit de persoonlijke kant te benaderen. Ze is zeer zorgzaam en je kunt voelen dat ze het uitvoert met passie. In deze periode voel je je als familie hechter worden, Carin is een aantal dagen onderdeel geweest van deze familie als een familielid.


Nel Polman-Wesselius
Sorry ik had Carin Schoemaker ipv Schoenmakers getypt, vandaar dit berichtje achteraf nog!


Nel Polman-Wesselius
Wij zijn heel goed begeleid door Carin Schoemaker. Heel persoonlijk en in alle ruimte voor onze ideeën bijgestaan. Geeft goede adviezen en laat je daar ook vrij in, om dit aan te nemen of niet. Zij is een echte aanrader om haar kennis door te geven aan clienten in deze moeilijke periode. Ik vind haar een topper, je voelt je erg op je gemak bij haar.


Henk Beekhuizen echtgenote van de overledenen
Ben zeer tevreden door de persoonlijke en professionele aanpak. Ook de dagelijkse gesprekken met Carin waren voor mij een troost. Ook nu na 7 weken nog steeds contact .


J.C.M. Klaassen
Zeer vakkundige uitvaartverzorgster,met een goed luisterend oor naar wat de wensen in het gezin zijn . Een vrouw met passie en een ruim inzicht in haar werk en met veel geduld. Ze bespreekt alle details tot in de puntjes en blijft liever langer zitten dat alles duidelijk is. Verder heeft ze ons meegenomen naar de locatie waar de plechtigheid zou plaats vinden , dit was voor ons allemaal erg fijn. Zelf na de hele plechtigheid neemt ze contact op hoe het met de nabestaande gaat. Hoe vervelend de situatie ook is heeft Carin Schoenmakers iets warms en onvergetelijks van gemaakt waar zelfs nu twee en halve maand later nog over wordt gesproken.


Familie Janssen
Wij hebben de week voor de crematie als heel intens ervaren. Er was bijna iedere dag even contact, of persoonlijk of via telefoon. Het contact verliep zeer prettig, ,met een lach en een traan en zeer veel oog voor details. Er was alle ruimte voor eigen wensen en inbreng.


Gerrit Vaandering
Carin heeft gedaan wat ze beloofde, niet alleen dat, eigenlijk veel meer. Ze was in het geheel een betrouwbare steun, die op gedecideerde wijze de leiding nam, alleen als dat nodig was. Ik heb Carin leren kennen als een buitengewoon betrokken, prettige persoonlijkheid. Ik beveel haar graag van harte aan.


Rita wanders-keultjes
Ondanks al ons verdriet toch een zeer warm en dierbaar afscheid geworden waarbij Ester ons geweldig gesteund heeft. Ook fijn dat er door Ester en Carin in de weken na de crematie contact houden. Carin is al op bezoek bij onze vader geweest en dat wordt erg gewaardeerd.


Erna Kruitwagen-Hajenius
Als gezin zijn wij met veel warmte omarmd en uitstekend begeleid. Er is ook goed geluisterd naar onze wensen hetgeen erg prettig was. Wij zijn vol lof .


Ernst Kruitwagen
Graag willen wij in het speciaal Ester en het Memora-team hartelijk danken voor het verzorgen van de uitvaart. Je kunt goed merken dat ze zeer professioneel zijn en veel ervaring hebben. Dit heeft er voor gezorgd dat ons veel werk uit handen werd genomen is en het een waardige uitvaart was. De betrokkenheid en zorg die vanuit Ester kwam, was zeer puur en geruststellend. Hoewel wij misschien de makkelijkste familie zijn, heeft zij er voor gezorgd dat de uitvaart aan alle wensen heeft voldaan. Nogmaals dank en wij zouden Memora aan ieder ander willen aanbevelen.


Fam.Koenders
carin is zeer betrokken, voelt goed aan wat de wensen van de cliënt zijn


Jose brom
Zeer persoonlijk.Een oog voor ieder detail. Ondanks al het verdriet prettig ervaren.


Jose brom
Zeer persoonlijk.Een oog voor ieder detail. Ondanks al het verdriet prettig ervaren.


Linda van den Beld
Carin had van te voren samen met Hellen alles doorgenomen, en ze wist precies hoe Hellen het wilde hebben tijdens de crematie. Ook had ze direct een andere oplossing toen bleek dat Hellen niet in de rieten mand kon, en regelde Carin een mooie roze gespoten kist. We weten zeker dat Hellen dit ook prachtig had gevonden. Carin je bent een super vrouw! Bedankt voor alles!!!!!


Fam. de Bie
Wij hebben een hele persoonlijke uitvaart gekregen. De situatie werd keer op keer juist ingeschat, met zowel een lach als een traan. Daardoor een hele mooie uitvaart. Op juiste manier ingespeeld op de op dat moment spelende situatie/emotie. (deze beoordeling mag zonder naam gebruikt worden voor de website)


G.J. Wientjes
Vanaf het eerste contact een warme, persoonlijke en zeer professionele begeleiding in het hele uitvaart-proces met alle ruimte voor de wensen van de nabestaanden. Wij zien terug op een uitvaart die geheel aan onze verwachtingen heeft voldaan, mede door de inzet van Carin Schoenmakers en Memora uitvaartverzorging.


Marc Wentholt
Grote inzet om persoonlijke zaken mogelijk te maken. Prima contact en afstemming.


Jolanda godschalk
N geweldige,betrokken lieve vrouw waar wij heel veel steun van hebben ervaren.


Giel In de Braekt
Zeer persoonlijk en deskundig met goede tips en begeleiding


Noortje Lubbers
Wij hebben Carin leren kennen als een heel bijzonder persoon. Ze is zeer betrokken, op een prettige en gepaste manier aanwezig, biedt een luisterend oor, maar heeft ook wat lucht en humor gebracht in deze verdrietige periode. Carin denkt mee en bij haar is alles mogelijk, dat maakt het afscheid zo persoonlijk. We zijn haar enorm dankbaar en kijken terug op hele mooie dagen, we hadden ons echt niemand anders kunnen wensen, Carin je bent een topper!


Gerry de Vries
ik heb dit ervaren als heel prettig en raad iedereen aan om met deze uitvaardondernemer in zee tegaan


Fien Vermeulen
Een geweldige vrouw heel veel steun en medeleven gekregen van haar.


Peter en Ceciel van Don
We zijn nog steeds erg blij dat we voor een lokale uitvaartonderneming konden kiezen en met Carin Schoenmakers van Memora Uitvaartverzorging hebben we de juiste keuze gemaakt. Carin is zeer professioneel, ze heeft ons van begin tot het eind heel goed begeleid. We hebben alleen met haar te maken gehad, wat voor ons ook heel prettig was. Ze heeft het "Keurmerk Persoonlijke Uitvaart" meer dan verdiend.


Joost ter Heerdt
Carin Schoenmakers (Memora)leren kennen als een zéér aimabel, betrokken persoon. Heeft in no-time door met wie ze te maken heeft en anticipeert daar heel goed op. Deze eigenschap bezit ze waarschijnlijk van nature al, maar haar achtergrond als psycholoog zal hier zeker debet aan zijn. Ze is heel empathisch, kordaat, een doorpakker, belangstellend, geduldig en heeft een goed gevoel voor humor, niet onbelangrijk in een week vol tranen. Weet het binnen enkele dagen voor elkaar te krijgen dat het lijkt dat ze onderdeel uitmaakt van je familie. In ons geval was gekozen voor kennismaking met Carin al vóór overlijden. Dit zou ik iedereen willen aanraden, uiteraard als men de kans daarvoor krijgt. Voor Carin werd het beeld nu helemaal compleet. Ze heeft mijn lieve Brigit leren kennen en er mee gesproken. Dit maakt dat e.e.a. nog persoonlijker is geworden dan we gedacht hadden. De uitvaartbranche is zo'n branche waar je het liefst niets mee te maken zou willen hebben. Maar is het zover, want ontkomen doet niemand er aan, dan kan ik Memora zéér aanbevelen. Mijn idee van een profiel van een uitvaartleidster was dat deze persoon iemand zou moeten zijn waarvan ik met drie dikke zoenen afscheid zou willen nemen aan het eind van de uitvaart.......zeg maar "mijn keurmerk van je hebt het geweldig gedaan". Het laat zich raden hoe wij uit elkaar zijn gegaan op 13 december!!


B. Morriën
Wij hebben de begeleiding door Memora als zeer prettig en ondersteunend ervaren. Begripvol, niet te serieus (dit is positief bedoeld !).


Lyke aLagerwy
Op zeer persoonlijke wijze heeft Carin ons begeleid in het proces. Er was een goede klik en haar aandacht voor onze persoonlijke wensen was heel fijn. Voor een volgende uitvaart weten wij wie we benaderen zullen.


Megan Myburgh
Ik had echt geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen. Carin was zakelijk professioneel maar zeer betrokken, bergripvol en met zoveel humor die bij ons past. Ze stond dag en nacht voor ons klaar en heeft alles zo geregeld zoals wij dat graag wilden om de mooiste afscheid te mogen beleven. Ik ben haar enorm dankbaar hiervoor want het is toch je laatste herinnering die je maakt voor iemand die er niet meer is en haar bijdrage hierin was fantastisch. Het lijkt miet eens of het haar werk is maar haar passie en wat bij haar hoort. Een top vrouw in haar vak en persoonlijk!!!!