<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16019

Memora Uitvaartverzorging
Telefoon: 0651827545
Email: info@memorauitvaartverzorging.nl
Website: www.memorauitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 17 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Cathry Marcks


Edwin Jacobs
Zeer persoonlijke betrokkenheid en er is een passend afscheid van gemaakt naar de wensen van de familie Jacobs.


Tom Fontein
zeer persoonlijk super makkelijk benaderbaar


koerntjes
Het overlijden van een dierbare is een emotionele aangelegenheid, waarbij veel inhoudelijk geregeld moet worden.Dit kan een uitvaart onderneming van uit de zakelijke kant doen, maar Carin weet het vanuit de persoonlijke kant te benaderen. Ze is zeer zorgzaam en je kunt voelen dat ze het uitvoert met passie. In deze periode voel je je als familie hechter worden, Carin is een aantal dagen onderdeel geweest van deze familie als een familielid.


Nel Polman-Wesselius
Sorry ik had Carin Schoemaker ipv Schoenmakers getypt, vandaar dit berichtje achteraf nog!


Nel Polman-Wesselius
Wij zijn heel goed begeleid door Carin Schoemaker. Heel persoonlijk en in alle ruimte voor onze idee├źn bijgestaan. Geeft goede adviezen en laat je daar ook vrij in, om dit aan te nemen of niet. Zij is een echte aanrader om haar kennis door te geven aan clienten in deze moeilijke periode. Ik vind haar een topper, je voelt je erg op je gemak bij haar.


Henk Beekhuizen echtgenote van de overledenen
Ben zeer tevreden door de persoonlijke en professionele aanpak. Ook de dagelijkse gesprekken met Carin waren voor mij een troost. Ook nu na 7 weken nog steeds contact .


J.C.M. Klaassen
Zeer vakkundige uitvaartverzorgster,met een goed luisterend oor naar wat de wensen in het gezin zijn . Een vrouw met passie en een ruim inzicht in haar werk en met veel geduld. Ze bespreekt alle details tot in de puntjes en blijft liever langer zitten dat alles duidelijk is. Verder heeft ze ons meegenomen naar de locatie waar de plechtigheid zou plaats vinden , dit was voor ons allemaal erg fijn. Zelf na de hele plechtigheid neemt ze contact op hoe het met de nabestaande gaat. Hoe vervelend de situatie ook is heeft Carin Schoenmakers iets warms en onvergetelijks van gemaakt waar zelfs nu twee en halve maand later nog over wordt gesproken.


Familie Janssen
Wij hebben de week voor de crematie als heel intens ervaren. Er was bijna iedere dag even contact, of persoonlijk of via telefoon. Het contact verliep zeer prettig, ,met een lach en een traan en zeer veel oog voor details. Er was alle ruimte voor eigen wensen en inbreng.


Gerrit Vaandering
Carin heeft gedaan wat ze beloofde, niet alleen dat, eigenlijk veel meer. Ze was in het geheel een betrouwbare steun, die op gedecideerde wijze de leiding nam, alleen als dat nodig was. Ik heb Carin leren kennen als een buitengewoon betrokken, prettige persoonlijkheid. Ik beveel haar graag van harte aan.


Rita wanders-keultjes
Ondanks al ons verdriet toch een zeer warm en dierbaar afscheid geworden waarbij Ester ons geweldig gesteund heeft. Ook fijn dat er door Ester en Carin in de weken na de crematie contact houden. Carin is al op bezoek bij onze vader geweest en dat wordt erg gewaardeerd.


Erna Kruitwagen-Hajenius
Als gezin zijn wij met veel warmte omarmd en uitstekend begeleid. Er is ook goed geluisterd naar onze wensen hetgeen erg prettig was. Wij zijn vol lof .


Ernst Kruitwagen
Graag willen wij in het speciaal Ester en het Memora-team hartelijk danken voor het verzorgen van de uitvaart. Je kunt goed merken dat ze zeer professioneel zijn en veel ervaring hebben. Dit heeft er voor gezorgd dat ons veel werk uit handen werd genomen is en het een waardige uitvaart was. De betrokkenheid en zorg die vanuit Ester kwam, was zeer puur en geruststellend. Hoewel wij misschien de makkelijkste familie zijn, heeft zij er voor gezorgd dat de uitvaart aan alle wensen heeft voldaan. Nogmaals dank en wij zouden Memora aan ieder ander willen aanbevelen.