<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16019

Memora Uitvaartverzorging
Telefoon: 0651827545
Email: info@memorauitvaartverzorging.nl
Website: www.memorauitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 14 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Anita Stokman  
Zeer prettig samenwerking met Marleen. Ondanks dat ze het druk had veel tijd voor ons vrij gemaakt. Was altijd bereikbaar, kregen snel antwoord op onze vragen


Saskia Punte-Span 
Carin heeft al vaker een uitvaart begeleid van familie van ons en het is elke tot in de puntjes geregeld en verzorgd!!! ❤️ Ze doet het met heel haar hart!


A.G. Dietz 
We hebben een geweldige zeer persoonlijke en professionele begeleiding gehad. Samen met het uit handen nemen van zaken en het meedenken in zowel uitvoering als organisatie, zijn voor ons onbetaalbaar geweest. Carin heeft voor ons absoluut het verschil gemaakt in een zeer moeilijke tijd. Ook na de uitvaart heeft zij deze persoonlijk begeleiding op gelijke wijze voortgezet. Heel veel dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan!


Pieternel van der Zouwen 
Carin is een empathisch, zeer invoelend en liefdevol persoon....ze heeft een luisterend oor en heeft oog en oor voor alle betrokkenen. We hebben haar als meedenkend ervaren en out of the box ideeën. Mede door haar betrokkenheid kijken we terug op een zeer waardevol afscheid!


Namens familie Janssen, Grace de wit-Janssen 
Zoals uit de boordeling al blijkt, zijn we zeer tevreden en heel erg blij met de begeleiding van Carin bij de voorbereiding en het afscheid van onze moeder. De wijze waarop Carin ons heeft ontzorgd met haar betrokkenheid, doortastendheid en haar persoonlijke touche, maakt dat wij terug kunnen kijken op een heel mooi en waardig afscheid. Dankzij de inzet van Carin, is onze vader herbegraven waardoor onze ouders nu weer herenigd zijn en bij elkaar liggen in hetzelfde graf. Onze complimenten voor deze bijna onmogelijke missie omdat beide uitvaarten daags na elkaar plaatsvonden. Heel veel dank aan Carin en haar team.


T Walaardt Sacre 
Uiterst prettig. Zeer betrokken en meedenkend


clary jacobs 
betrokken en kundig. aanwezig met raad als dit nodig is en op de achtergrond als de situatie er naar is. Mooie samenvatting op papier van het leven van onze moeder.


Gerard, Marian, Monique, Gabry en Erica 
Alles is goed naar onze wensen geregeld. Carin heeft ons overal bij betrokken en niets gedaan zonder overleg. Ze had een luistert oor en was er voor ons allemaal.


M. Jansen -Wolsing 
Wij beschouwen mevrouw Marleen Bruns - Bos als een zeer bekwaam, vriendelijke, begripvolle maar vooral prettig in omgang als persoon die haar vak met een warm hart volbrengt. De uitvaart van onze moeder heeft ze perfect tot in de puntjes begeleid, en is ze voor ons al die tijd een luisterend oor en een helpende hand geweest. Ook fantastisch hoe ze om gaat met (kleine)kinderen is een grote plus punt. Zij heeft ons ondanks het verdriet de uitvaart van onze moeder een mooie waardevolle dag(en) bezorgd waar wij met een goed gevoel op terug kijken.


Ina Kotterman 
Het is alweer bijna 3 maanden geleden dat onze moeder is overleden. Ik kende Carin en heb geen moment getwijfeld en Memora uitvaartverzorging gebeld om de uitvaart van mijn moeder te regelen. We hebben de contacten met Carin en Marleen als bijzonder prettig ervaren. Alles werd begripvol, met goede adviezen en ik mag wel zeggen liefdevol naar de familie geregeld. We kijken nu, een paar maanden later, terug op een fijn warm afscheid van mijn moeder. Carin en Marleen hartelijk dank daarvoor. Ina Kotterman en familie.


Hans de Koning. 
We hebben de adviezen en inzet van Carin zeer gewaardeerd. Ze heeft ons op een professionele rustige wijze begeleid waardoor we in overleg met haar een prachtig afscheid van onze moeder hebben kunnen organiseren. Alle lof!


Henry Berendsen 
Zeer persoonlijke, warme en professionele begeleiding. De begeleiding neemt alles wat geregeld moet worden uit jouw handen. Alle keuze om er een persoonlijk afscheid van te maken.


A.J. MOOIJ 
De uitvaart van onze moeder is naar grote tevredenheid verlopen. De spanning die een uitvaart oproept heeft Memora in goede banen geleid, alle losse onderlinge afspraken zijn vakkundig centraal opgepakt, waardoor wij als familie zeer tevreden waren. Vr.gr. A.J.Mooij


H. van Casteren 
We hebben prettig samengewerkt. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met passende suggesties.Ze maakte duidelijke afspraken en was doortastend. Ze nam op het juiste moment de leiding en was verder onopvallend aanwezig. De voorbereiding verliep zorgvuldig. Ze was ruim op tijd aanwezig zodat alles in alle rust kon gebeuren.


M. Willemsen 
De uitvaartondernemer heeft het voor elkaar gekregen dat alle wensen mbt de uitvaart in vervulling zijn gegaan. Er werd heel goed meegedacht en ideeen werden aangedragen. Was echt een complete aanvulling op de wensen van mijn man. Had niet beter gekund.


Linda van der Beek 
De reden dat het iets minder aan de verwachting heeft voldaan heeft te maken met het feit dat we zo snel de kist al moesten sluiten. Die dinsdagavond en woensdag waren niet erg fijn. Marleen was erg doortastend en continue aan het meedenken. Waardoor het uiteindelijk in goede banen is geleid. Marleen heeft als prettige eigenschap, dat ze denkt in mogelijkheden en niet in problemen. Uiteindelijk moest de zaal veranderd worden en dat ging erg snel en soepel. Ze had aandacht voor kleine details. Een zeer prettige begeleiding en ondersteuning. Ook al liepen de emoties soms even hoog op. Echt aan te raden als uitvaartbegeleidster!


A.M.C. van Straaten-Commandeur 
Wij zijn dankbaar dat Carin en haar team ons hebben begeleid in het afscheid van mijn alleenstaande broer. Na ons telefoontje was Carin er snel om de laatste wensen van mijn broer met ons te bespreken en hieraan op een warme en respectvolle wijze invulling te geven. Dat heeft ons geholpen en gerustgesteld. In de dagen tot de uitvaart was ze er altijd voor ons. Hielp ons met de kaart, het draaiboek voor de uitvaart, de advertentie en alles wat nodig was. Elke dag ging zij naar mijn broer, die thuis opgebaard lag, en ging dan even bij hem zitten. Wij konden namelijk niet elke dag naar hem toegaan, omdat wij te ver weg woonden. Dat bracht ons rust. Carin heeft op een bijzonder invoelende manier meegedacht om de condoleance en de uitvaart zo te organiseren dat het een warm en mooi gebeuren met een traan en een lach was. Helemaal zoals mijn broer dat wilde. Carin bleef zelf op de achtergrond maar zij maakte alles respectvol en zorgvuldig mogelijk en sprong bij waar het nodig was. Heel fijn en goed is ook de afhandeling verlopen. Wij bevelen Memora van harte aan en wensen Carin en haar team veel succes toe voor de toekomst. Ze verdienen het!


Anita Stokman 
Een zeer persoonlijke begeleiding. Wij konden de uitvaart zo doen, als wij als familie dat wilde. Alle regel zaken werd ons uit handen genomen. Koffietafel kan het in de vorm zoals onze moeder het altijd deed. Aandacht voor de kleine dingen, zoals Zaanse mayonaise bij het broodje frikandel en het borreltje.


G.H. Neijenhuis 
Wij als familie hebben het contact en de gesprekken met Marleen Bruns als zeer prettig ervaren, met voldoende ruimte voor de emoties en herinneringen die dan tijdens de voorbereiding van de uitvaart naar voren komen. Ook tijdens en na de uitvaartplechtigheid heeft zij ons bijzonder goed terzijde gestaan. Nogmaals onze dank hiervoor.


Henk Gommers 
zeer betrokken en open. Uitvaartverzorging volledig naar wens ingevuld. Nazorg geweldig.


Silvia van Kesteren-Klein Overmeer 
Wij hebben dankzij de fijne persoonlijke begeleiding van Carin Schoenmakers een mooie uitvaart gehad zoals wij die graag wilden. Alles was bespreekbaar. Carin had goede tips voor ons. Ze is regelmatig bij ons thuis geweest om alles goed te kunnen bespreken en begeleiden. Ook na de uitvaart is er nog regelmatig contact, wat wij als erg prettig ervaren.


Rob Schuil 
Ik kwam Carin eerder tegen en had gelijk een goed gevoel en klik met haar. Toen mijn vader overleed hoefde ik niet na te denken en besloten haar te vragen om onze uitvaart te begeleiden. Ze heeft goed meegedacht met onze wensen en kent een menselijke benadering. Een warm mens die grote passie heeft voor dit bijzondere vak en zeer bekwaam is. Ook neemt ze een dosis humor mee en konden dit prima gebruiken in deze moeilijke tijd. We hebben gelachen en gehuild tijdens de mooie dienst die we samengesteld hebben. Een fijn mens die ook haar afspraken nakomt. Ze ging zelfs verder om ons ook te steunen met afwikkeling van administratie en levenpolissen. Een lastig gebied waar jezelf weinig tijd voor hebt om te regelen en ontzorgd je hiermee. Ik beveel haar dan ook zeker aan


Bram Eijmans 
Top! Uitstekende begeleiding; warm en persoonlijk; en geheel volgens onze wensen.


Edwin van den Boom 


SUSAN 
Met zoveel liefde,toewijding, expertise,compassie,hartelijkheid,en respect heeft Carin de uitvaart van mijn lieve moeder/oma begeleid en verzorgd. We zijn haar hier zeer dankbaar voor en kunnen haar ten zeerste aanbevelen. Eigenlijk in èèn woord GEWELDIG!


Pieternel van der van der Zouwen 
Liefdevolle, begripvol en empathische benadering. Maatwerk geleverd voor wat voor ons fijn is. Meedenkend in mogelijkheden zodat je keuzes kan maken en zelf te midden van je verdriet zelf niet hoeft te bedenken. Oog voor alle betrokkenen. Duidelijk in de benadering, zodat we wisten wat ons te wachten stond. Een ware vakvrouw!


Saskia Punte-Span 
Wij hadden geen betere ondernemer kunnen hebben dan Karin! Zij doet het met haar gevoel en passie en is zeer geschikt voor dit vak, niet voor iedereen weggelegd! Het was een mooie dag en daar kijken wij ook zo op terug. Zij blijft ook zeker in onze gedachten ❤️


Jeroen Wenting 
Erg persoonlijk betrokken en bevlogen uitvaartondernemer. Zeer prettig in de communicatie. Zeker een aanrader.


Theo Heijneman 
Marleen heeft ons bijzonder goed begeleid bij de uitvaart van mijn vader. Het contact was persoonlijk, warm en gemeend. Ondanks de corona beperkingen hebben we er een echt een hele mooie en persoonlijke uitvaart van kunnen maken. Wij zijn als familie zeer tevreden over de begeleiding van Marleen, en over het verloop van de uitvaart.


Fam. Thiele 
Zeer betrokken, goede persoonlijke begeleiding, waar nodig passend advies voor een goede prijs. We hebben hierdoor een mooi, waardig en warm afscheid gehad. Zelfs na de uitvaart werd onze moeder thuis nog bezocht voor een nagesprek. Dit is ook als zeer waardevol ervaren.


Corallien Bastiaanse 
Carin Schoenmaker heeft ons uitzonderlijk goed begeleid bij het vormgeven van de uitvaart voor onze moeder, maar ook gesteund bij ons verdriet en persoonlijk rouwproces. Met haar toewijding en oprechte betrokkenheid, zorgde Carin ervoor dat wij deze zware tijd door konden komen. Wij kijken terug op een bijzonder mooie uitvaart.


G.Kersten 
Zeer betrokken en nam goed de tijd.


Renee Janssen 
Ik heb Carin leren kennen bij de uitvaart van mijn broer. Zij deed dit zo professioneel en met zoveel respect dat mijn vader haar in 2019 had gemaild dat als hij kwam te overlijden dat zij de uitvaart moest begeleiden. Helaas is mijn vader 27 januari 2021 overleden. Carin stond gelijk voor ons klaar, was duidelijk in communicatie en nam de tijd en luisterde naar mijn (onze) wensen. Dit vak is op haar lijf geschreven. Kortom een fantastisch mens !!


Jacqueline van den Bogaard 
Zeer attent.Deze dame,weet waar ze voor staat. Dit werk is haar op het lijf geschreven. Zal haar zeker aanbevelen.


Filip Verholen 


Besselink 
Met humor en een menselijke benadering. Op de achtergrond maar toch aanwezig waar het nodig was.


Marianne Kersten-Spaan 
Wij als gezin hebben het ervaren als behulpzaam en vriendelijke uitvaartonderneming. Persoonlijk contact staat erg voorop! Wat wij heel prettig hebben gevonden. Zijn enige wens was om netjes weggebracht te worden naar zijn laatste rust plaats. En dit hebben we samen met Marleen kunnen realiseren. Wij willen jullie daarvoor heel erg bedanken en laten weten aan anderen dat je hier met al je wensen goed terecht kunt.


Marian Berendsen-Bus 
Marleen heeft zich ingeleefd in de familie en haar wensen. Zij gaf aanvullende adviezen passend bij de wensen van de familie. Haar persoonlijke betrokkenheid gaf ons veel steun. Onze dank is dan ook groot.


F. Rijnardus 
Een zeer bekwaam uitvaartondernemer, zeer betrokken en tot het eind goed begeleid en uitstekend verzorgd.


f. jaques-boot 
Carin Schoenmakers heeft voor het beroep gekozen dat haar op het lijf geschreven is en waarin zij heel haar hart en ziel legt. Na een telefoontje op de dag van overlijden, staat zij binnen een uur bij mij thuis. Bij haar eerste bezoek weet zij met haar rustige manier van optreden een zodanig vertrouwd contact te maken, dat het is of je haar al jaren kent; er is meteen een klik. Alleenstaande voor deze uitvaart, heb ik op dat moment nog geen idee hoe hieraan vorm te geven. Zij neemt allereerst de tijd voor een rustig gesprek: “geen haast, alles op z’n tijd, stap voor stap”. Naast haar vakkennis en haar goede luistervaardigheid draagt ongetwijfeld haar psychologische achtergrond er toe bij dat zij al gauw weet in te schatten met wie zij te maken heeft en komt zij, zonder iets op te dringen, samen met mij tot een vorm van uitvaart die bij ons past. Door haar begeleiding, in alle facetten, werkelijk van begin tot eind, voelde ik mij in alles gesteund: Zij reed mij, na het eerste gesprek thuis, naar voorgestelde afscheidslocatie, mortuarium, plaats van opbaren, kortom overal naar toe waar ik die dag moest zijn. Achter de schermen regelde zij verder alles zonder mij ergens mee te belasten. Haar ontgaat niets. Dit alles gaf mij in de aanloop naar het komende afscheid veel rust. De afscheidsbijeenkomst in kleine kring was er, ondanks de Corona beperkingen, een waar ik, zowel als degenen die er bij waren, met een zeer goed gevoel op terug kunnen kijken. Ook na de crematie blijft er nog op een fijne wijze contact. Het dossier dat zij uiteindelijk bij haar nota overhandigt, is werkelijk tot in puntjes verzorgd. Carin, heel veel dank voor je bijzondere steun in deze dagen, waarbij, ondanks alle emotie, ook de humor niet ontbrak. Wat had ik zonder jou gemoeten??


D. Hommes 
Carin heeft op een bijzonder invoelende manier meegedacht om de uitvaart zo te organiseren dat het ook in een zeer kleine kring warm voelde.


R. Buisman 
Een zeer persoonlijke benadering met ruimte voor een lach en een traan. Ondanks de COVID-19 beperkingen is het een zeer persoonlijke, intieme uitvaart geworden in de prachtige ambiance van de buitenlocatie op het crematorium te Dieren.


M. van Eekeren 
Na het overlijden van mijn vader een begrafenisondernemer gezocht. De grote spelers wilde ik niet, dus voor Memora gekozen. Was een gokje omdat ik ,behalve Dela enz. ,onbekend ben in die wereld. In de dagen erna veelvuldig met Marleen van Memora om de tafel gezeten en overlegd. Zij is echt geweldig, voelt alles aan , regelt alles en heeft tips voor de dingen die je zelf niet weet (en dat waren er heel wat). Ze neemt alle tijd voor je, het voelde echt als een steun in de rug in die moeilijke tijd. De uitvaart zelf was perfect, precies zoals mijn vader gewild zou hebben. De afhandeling erna ook als positief ervaren, alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik kan Memora alleen maar aanbevelen en wens bij deze Marleen en Carin veel succes toe voor de toekomst. Dat hebben ze verdiend!


Juliëtte Driessen 
We hebben Carin ervaren als heel betrokken, invoelend en meedenkend. Ze heeft ons ontzorgd, begeleid en ondersteund. Ze was duidelijk in wat kon en heel precies en accuraat in de uitwerking en steeds heel warm en persoonlijk. we zouden Carin aan een ieder aanbevelen.


Marga Lubbers 
Met respect en veel aandacht voor de persoonlijke omstandigheden zijn wij ontzettend goed begeleid


Helma Brouwer 
Het was zo fijn dat er tijd, aandacht en advies was voor ons als kinderen rondom het overlijden van onze moeder,zeker nu in de Coronatijd. Het contact was warm en persoonlijk. Duidelijke informatie rond alle stappen die genomen moesten worden. Dankjewel Marleen!


Betsie Bouwman 
Carin was de gehele periode zeer betrokken bij het regelen van de uitvaart. Had oog voor de details, Kwam met sugetsties en zorgde dat het een waardig afscheid was. Ook de periode na de uitvaart was er contact en was ze bereid om ons te helpen en te adviseren.


Ria van Rootseler 
Perfect in alles begeleid, ze stond open voor ideeen en kwam met prima oplossingen, heel blij mee. Heel persoonlijk contact.


<<< Terug