Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16019

Memora Uitvaartverzorging
Telefoon: 0651827545
Email: info@memorauitvaartverzorging.nl
Website: www.memorauitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 14 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Margret Klaassen 
Ontzettend prettige en persoonlijke begeleiding. In die periode hebben we dagelijks contact met Carin gehad, niets was teveel. Echt een heel fijn gevoel dat je altijd op Carin kan/kon terugvallen. Ook een maand na het overlijden is ze nog steeds betrokken. Ik kan haar iedereen meer dan aanbevelen!


Gera Kieneker 
Persoonlijke aandacht, zorgzaam, mee denkend, ten alle tijden bereikbaar, transparant en eerlijk.


Chris Jansen 
Het was een uitvaart waar ik met grote tevredenheid op terug kijk. De ontzorging van "het regelen" is voor een heel groot deel uit handen genomen wat erg veel rust gaf.


Yvonne Janssen-de Witte 
Alles ging stapje voor stapje, totaal geen stress. Bijzonder vriendelijk en begripvol en meedenkend. Alles is gegaan naar wens van de familie. Verdienen echt een pluim.


J. Hogenkamp  


Familie Janssen 
Perfect allemaal geregeld door Carin. Tot in de kleinste details en volledig in de stijl zoals Annette wilde.


Irma Houwers 
Het eerste telefonische contact met Carin voelde gelijk al goed. Marleen heeft ons echt door de week heen geholpen en heeft ons alle zorgen uit handen genomen. Hierdoor hebben we een heel warm en persoonlijk afscheid gehad wat precies bij ons gezin paste.


E. BOMERS 
We hebben als familie haar persoonlijke benadering en begeleiding als zeer prettig ervaren.


M. Lemm 
Ze was een warme persoonlijkheid en zeer betrokken. Ze nam alle tijd en had voor ons allen een luisterend oor. Ook na de uitvaart heeft ze nog verschillende keren aandacht aan ons geschonken.


M. Lemm 
Ze was een warme persoonlijkheid en zeer betrokken. Ze nam alle tijd en had voor ons allen een luisterend oor. Ook na de uitvaart heeft ze nog verschillende keren aandacht aan ons geschonken.


Anita Stokman  
Zeer prettig samenwerking met Marleen. Ondanks dat ze het druk had veel tijd voor ons vrij gemaakt. Was altijd bereikbaar, kregen snel antwoord op onze vragen


Saskia Punte-Span 
Carin heeft al vaker een uitvaart begeleid van familie van ons en het is elke tot in de puntjes geregeld en verzorgd!!! ❤️ Ze doet het met heel haar hart!


A.G. Dietz 
We hebben een geweldige zeer persoonlijke en professionele begeleiding gehad. Samen met het uit handen nemen van zaken en het meedenken in zowel uitvoering als organisatie, zijn voor ons onbetaalbaar geweest. Carin heeft voor ons absoluut het verschil gemaakt in een zeer moeilijke tijd. Ook na de uitvaart heeft zij deze persoonlijk begeleiding op gelijke wijze voortgezet. Heel veel dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan!


Pieternel van der Zouwen 
Carin is een empathisch, zeer invoelend en liefdevol persoon....ze heeft een luisterend oor en heeft oog en oor voor alle betrokkenen. We hebben haar als meedenkend ervaren en out of the box ideeën. Mede door haar betrokkenheid kijken we terug op een zeer waardevol afscheid!


Namens familie Janssen, Grace de wit-Janssen 
Zoals uit de boordeling al blijkt, zijn we zeer tevreden en heel erg blij met de begeleiding van Carin bij de voorbereiding en het afscheid van onze moeder. De wijze waarop Carin ons heeft ontzorgd met haar betrokkenheid, doortastendheid en haar persoonlijke touche, maakt dat wij terug kunnen kijken op een heel mooi en waardig afscheid. Dankzij de inzet van Carin, is onze vader herbegraven waardoor onze ouders nu weer herenigd zijn en bij elkaar liggen in hetzelfde graf. Onze complimenten voor deze bijna onmogelijke missie omdat beide uitvaarten daags na elkaar plaatsvonden. Heel veel dank aan Carin en haar team.


T Walaardt Sacre 
Uiterst prettig. Zeer betrokken en meedenkend


clary jacobs 
betrokken en kundig. aanwezig met raad als dit nodig is en op de achtergrond als de situatie er naar is. Mooie samenvatting op papier van het leven van onze moeder.


Gerard, Marian, Monique, Gabry en Erica 
Alles is goed naar onze wensen geregeld. Carin heeft ons overal bij betrokken en niets gedaan zonder overleg. Ze had een luistert oor en was er voor ons allemaal.


M. Jansen -Wolsing 
Wij beschouwen mevrouw Marleen Bruns - Bos als een zeer bekwaam, vriendelijke, begripvolle maar vooral prettig in omgang als persoon die haar vak met een warm hart volbrengt. De uitvaart van onze moeder heeft ze perfect tot in de puntjes begeleid, en is ze voor ons al die tijd een luisterend oor en een helpende hand geweest. Ook fantastisch hoe ze om gaat met (kleine)kinderen is een grote plus punt. Zij heeft ons ondanks het verdriet de uitvaart van onze moeder een mooie waardevolle dag(en) bezorgd waar wij met een goed gevoel op terug kijken.


Ina Kotterman 
Het is alweer bijna 3 maanden geleden dat onze moeder is overleden. Ik kende Carin en heb geen moment getwijfeld en Memora uitvaartverzorging gebeld om de uitvaart van mijn moeder te regelen. We hebben de contacten met Carin en Marleen als bijzonder prettig ervaren. Alles werd begripvol, met goede adviezen en ik mag wel zeggen liefdevol naar de familie geregeld. We kijken nu, een paar maanden later, terug op een fijn warm afscheid van mijn moeder. Carin en Marleen hartelijk dank daarvoor. Ina Kotterman en familie.


Hans de Koning. 
We hebben de adviezen en inzet van Carin zeer gewaardeerd. Ze heeft ons op een professionele rustige wijze begeleid waardoor we in overleg met haar een prachtig afscheid van onze moeder hebben kunnen organiseren. Alle lof!


Henry Berendsen 
Zeer persoonlijke, warme en professionele begeleiding. De begeleiding neemt alles wat geregeld moet worden uit jouw handen. Alle keuze om er een persoonlijk afscheid van te maken.


A.J. MOOIJ 
De uitvaart van onze moeder is naar grote tevredenheid verlopen. De spanning die een uitvaart oproept heeft Memora in goede banen geleid, alle losse onderlinge afspraken zijn vakkundig centraal opgepakt, waardoor wij als familie zeer tevreden waren. Vr.gr. A.J.Mooij


H. van Casteren 
We hebben prettig samengewerkt. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met passende suggesties.Ze maakte duidelijke afspraken en was doortastend. Ze nam op het juiste moment de leiding en was verder onopvallend aanwezig. De voorbereiding verliep zorgvuldig. Ze was ruim op tijd aanwezig zodat alles in alle rust kon gebeuren.


M. Willemsen 
De uitvaartondernemer heeft het voor elkaar gekregen dat alle wensen mbt de uitvaart in vervulling zijn gegaan. Er werd heel goed meegedacht en ideeen werden aangedragen. Was echt een complete aanvulling op de wensen van mijn man. Had niet beter gekund.


Linda van der Beek 
De reden dat het iets minder aan de verwachting heeft voldaan heeft te maken met het feit dat we zo snel de kist al moesten sluiten. Die dinsdagavond en woensdag waren niet erg fijn. Marleen was erg doortastend en continue aan het meedenken. Waardoor het uiteindelijk in goede banen is geleid. Marleen heeft als prettige eigenschap, dat ze denkt in mogelijkheden en niet in problemen. Uiteindelijk moest de zaal veranderd worden en dat ging erg snel en soepel. Ze had aandacht voor kleine details. Een zeer prettige begeleiding en ondersteuning. Ook al liepen de emoties soms even hoog op. Echt aan te raden als uitvaartbegeleidster!


A.M.C. van Straaten-Commandeur 
Wij zijn dankbaar dat Carin en haar team ons hebben begeleid in het afscheid van mijn alleenstaande broer. Na ons telefoontje was Carin er snel om de laatste wensen van mijn broer met ons te bespreken en hieraan op een warme en respectvolle wijze invulling te geven. Dat heeft ons geholpen en gerustgesteld. In de dagen tot de uitvaart was ze er altijd voor ons. Hielp ons met de kaart, het draaiboek voor de uitvaart, de advertentie en alles wat nodig was. Elke dag ging zij naar mijn broer, die thuis opgebaard lag, en ging dan even bij hem zitten. Wij konden namelijk niet elke dag naar hem toegaan, omdat wij te ver weg woonden. Dat bracht ons rust. Carin heeft op een bijzonder invoelende manier meegedacht om de condoleance en de uitvaart zo te organiseren dat het een warm en mooi gebeuren met een traan en een lach was. Helemaal zoals mijn broer dat wilde. Carin bleef zelf op de achtergrond maar zij maakte alles respectvol en zorgvuldig mogelijk en sprong bij waar het nodig was. Heel fijn en goed is ook de afhandeling verlopen. Wij bevelen Memora van harte aan en wensen Carin en haar team veel succes toe voor de toekomst. Ze verdienen het!


Anita Stokman 
Een zeer persoonlijke begeleiding. Wij konden de uitvaart zo doen, als wij als familie dat wilde. Alle regel zaken werd ons uit handen genomen. Koffietafel kan het in de vorm zoals onze moeder het altijd deed. Aandacht voor de kleine dingen, zoals Zaanse mayonaise bij het broodje frikandel en het borreltje.


G.H. Neijenhuis 
Wij als familie hebben het contact en de gesprekken met Marleen Bruns als zeer prettig ervaren, met voldoende ruimte voor de emoties en herinneringen die dan tijdens de voorbereiding van de uitvaart naar voren komen. Ook tijdens en na de uitvaartplechtigheid heeft zij ons bijzonder goed terzijde gestaan. Nogmaals onze dank hiervoor.


Henk Gommers 
zeer betrokken en open. Uitvaartverzorging volledig naar wens ingevuld. Nazorg geweldig.


Silvia van Kesteren-Klein Overmeer 
Wij hebben dankzij de fijne persoonlijke begeleiding van Carin Schoenmakers een mooie uitvaart gehad zoals wij die graag wilden. Alles was bespreekbaar. Carin had goede tips voor ons. Ze is regelmatig bij ons thuis geweest om alles goed te kunnen bespreken en begeleiden. Ook na de uitvaart is er nog regelmatig contact, wat wij als erg prettig ervaren.


Rob Schuil 
Ik kwam Carin eerder tegen en had gelijk een goed gevoel en klik met haar. Toen mijn vader overleed hoefde ik niet na te denken en besloten haar te vragen om onze uitvaart te begeleiden. Ze heeft goed meegedacht met onze wensen en kent een menselijke benadering. Een warm mens die grote passie heeft voor dit bijzondere vak en zeer bekwaam is. Ook neemt ze een dosis humor mee en konden dit prima gebruiken in deze moeilijke tijd. We hebben gelachen en gehuild tijdens de mooie dienst die we samengesteld hebben. Een fijn mens die ook haar afspraken nakomt. Ze ging zelfs verder om ons ook te steunen met afwikkeling van administratie en levenpolissen. Een lastig gebied waar jezelf weinig tijd voor hebt om te regelen en ontzorgd je hiermee. Ik beveel haar dan ook zeker aan


Bram Eijmans 
Top! Uitstekende begeleiding; warm en persoonlijk; en geheel volgens onze wensen.


Edwin van den Boom 


SUSAN 
Met zoveel liefde,toewijding, expertise,compassie,hartelijkheid,en respect heeft Carin de uitvaart van mijn lieve moeder/oma begeleid en verzorgd. We zijn haar hier zeer dankbaar voor en kunnen haar ten zeerste aanbevelen. Eigenlijk in èèn woord GEWELDIG!


Pieternel van der van der Zouwen 
Liefdevolle, begripvol en empathische benadering. Maatwerk geleverd voor wat voor ons fijn is. Meedenkend in mogelijkheden zodat je keuzes kan maken en zelf te midden van je verdriet zelf niet hoeft te bedenken. Oog voor alle betrokkenen. Duidelijk in de benadering, zodat we wisten wat ons te wachten stond. Een ware vakvrouw!


Saskia Punte-Span 
Wij hadden geen betere ondernemer kunnen hebben dan Karin! Zij doet het met haar gevoel en passie en is zeer geschikt voor dit vak, niet voor iedereen weggelegd! Het was een mooie dag en daar kijken wij ook zo op terug. Zij blijft ook zeker in onze gedachten ❤️


Jeroen Wenting 
Erg persoonlijk betrokken en bevlogen uitvaartondernemer. Zeer prettig in de communicatie. Zeker een aanrader.


Theo Heijneman 
Marleen heeft ons bijzonder goed begeleid bij de uitvaart van mijn vader. Het contact was persoonlijk, warm en gemeend. Ondanks de corona beperkingen hebben we er een echt een hele mooie en persoonlijke uitvaart van kunnen maken. Wij zijn als familie zeer tevreden over de begeleiding van Marleen, en over het verloop van de uitvaart.


Fam. Thiele 
Zeer betrokken, goede persoonlijke begeleiding, waar nodig passend advies voor een goede prijs. We hebben hierdoor een mooi, waardig en warm afscheid gehad. Zelfs na de uitvaart werd onze moeder thuis nog bezocht voor een nagesprek. Dit is ook als zeer waardevol ervaren.


Corallien Bastiaanse 
Carin Schoenmaker heeft ons uitzonderlijk goed begeleid bij het vormgeven van de uitvaart voor onze moeder, maar ook gesteund bij ons verdriet en persoonlijk rouwproces. Met haar toewijding en oprechte betrokkenheid, zorgde Carin ervoor dat wij deze zware tijd door konden komen. Wij kijken terug op een bijzonder mooie uitvaart.


G.Kersten 
Zeer betrokken en nam goed de tijd.


Renee Janssen 
Ik heb Carin leren kennen bij de uitvaart van mijn broer. Zij deed dit zo professioneel en met zoveel respect dat mijn vader haar in 2019 had gemaild dat als hij kwam te overlijden dat zij de uitvaart moest begeleiden. Helaas is mijn vader 27 januari 2021 overleden. Carin stond gelijk voor ons klaar, was duidelijk in communicatie en nam de tijd en luisterde naar mijn (onze) wensen. Dit vak is op haar lijf geschreven. Kortom een fantastisch mens !!


Jacqueline van den Bogaard 
Zeer attent.Deze dame,weet waar ze voor staat. Dit werk is haar op het lijf geschreven. Zal haar zeker aanbevelen.


Filip Verholen 


Besselink 
Met humor en een menselijke benadering. Op de achtergrond maar toch aanwezig waar het nodig was.


Marian Berendsen-Bus 
Marleen heeft zich ingeleefd in de familie en haar wensen. Zij gaf aanvullende adviezen passend bij de wensen van de familie. Haar persoonlijke betrokkenheid gaf ons veel steun. Onze dank is dan ook groot.


<<< Terug