<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16019

Memora Uitvaartverzorging
Telefoon: 0651827545
Email: info@memorauitvaartverzorging.nl
Website: www.memorauitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 20 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Silvia van Kesteren-Klein Overmeer
Wij hebben dankzij de fijne persoonlijke begeleiding van Carin Schoenmakers een mooie uitvaart gehad zoals wij die graag wilden. Alles was bespreekbaar. Carin had goede tips voor ons. Ze is regelmatig bij ons thuis geweest om alles goed te kunnen bespreken en begeleiden. Ook na de uitvaart is er nog regelmatig contact, wat wij als erg prettig ervaren.


Rob Schuil
Ik kwam Carin eerder tegen en had gelijk een goed gevoel en klik met haar. Toen mijn vader overleed hoefde ik niet na te denken en besloten haar te vragen om onze uitvaart te begeleiden. Ze heeft goed meegedacht met onze wensen en kent een menselijke benadering. Een warm mens die grote passie heeft voor dit bijzondere vak en zeer bekwaam is. Ook neemt ze een dosis humor mee en konden dit prima gebruiken in deze moeilijke tijd. We hebben gelachen en gehuild tijdens de mooie dienst die we samengesteld hebben. Een fijn mens die ook haar afspraken nakomt. Ze ging zelfs verder om ons ook te steunen met afwikkeling van administratie en levenpolissen. Een lastig gebied waar jezelf weinig tijd voor hebt om te regelen en ontzorgd je hiermee. Ik beveel haar dan ook zeker aan


Bram Eijmans
Top! Uitstekende begeleiding; warm en persoonlijk; en geheel volgens onze wensen.


Edwin van den Boom


SUSAN
Met zoveel liefde,toewijding, expertise,compassie,hartelijkheid,en respect heeft Carin de uitvaart van mijn lieve moeder/oma begeleid en verzorgd. We zijn haar hier zeer dankbaar voor en kunnen haar ten zeerste aanbevelen. Eigenlijk in èèn woord GEWELDIG!


Pieternel van der van der Zouwen
Liefdevolle, begripvol en empathische benadering. Maatwerk geleverd voor wat voor ons fijn is. Meedenkend in mogelijkheden zodat je keuzes kan maken en zelf te midden van je verdriet zelf niet hoeft te bedenken. Oog voor alle betrokkenen. Duidelijk in de benadering, zodat we wisten wat ons te wachten stond. Een ware vakvrouw!


Saskia Punte-Span
Wij hadden geen betere ondernemer kunnen hebben dan Karin! Zij doet het met haar gevoel en passie en is zeer geschikt voor dit vak, niet voor iedereen weggelegd! Het was een mooie dag en daar kijken wij ook zo op terug. Zij blijft ook zeker in onze gedachten ❤️


Jeroen Wenting
Erg persoonlijk betrokken en bevlogen uitvaartondernemer. Zeer prettig in de communicatie. Zeker een aanrader.


Theo Heijneman
Marleen heeft ons bijzonder goed begeleid bij de uitvaart van mijn vader. Het contact was persoonlijk, warm en gemeend. Ondanks de corona beperkingen hebben we er een echt een hele mooie en persoonlijke uitvaart van kunnen maken. Wij zijn als familie zeer tevreden over de begeleiding van Marleen, en over het verloop van de uitvaart.


Fam. Thiele
Zeer betrokken, goede persoonlijke begeleiding, waar nodig passend advies voor een goede prijs. We hebben hierdoor een mooi, waardig en warm afscheid gehad. Zelfs na de uitvaart werd onze moeder thuis nog bezocht voor een nagesprek. Dit is ook als zeer waardevol ervaren.


Corallien Bastiaanse
Carin Schoenmaker heeft ons uitzonderlijk goed begeleid bij het vormgeven van de uitvaart voor onze moeder, maar ook gesteund bij ons verdriet en persoonlijk rouwproces. Met haar toewijding en oprechte betrokkenheid, zorgde Carin ervoor dat wij deze zware tijd door konden komen. Wij kijken terug op een bijzonder mooie uitvaart.


G.Kersten
Zeer betrokken en nam goed de tijd.


Renee Janssen
Ik heb Carin leren kennen bij de uitvaart van mijn broer. Zij deed dit zo professioneel en met zoveel respect dat mijn vader haar in 2019 had gemaild dat als hij kwam te overlijden dat zij de uitvaart moest begeleiden. Helaas is mijn vader 27 januari 2021 overleden. Carin stond gelijk voor ons klaar, was duidelijk in communicatie en nam de tijd en luisterde naar mijn (onze) wensen. Dit vak is op haar lijf geschreven. Kortom een fantastisch mens !!


Jacqueline van den Bogaard
Zeer attent.Deze dame,weet waar ze voor staat. Dit werk is haar op het lijf geschreven. Zal haar zeker aanbevelen.


Filip Verholen


Besselink
Met humor en een menselijke benadering. Op de achtergrond maar toch aanwezig waar het nodig was.


Marianne Kersten-Spaan
Wij als gezin hebben het ervaren als behulpzaam en vriendelijke uitvaartonderneming. Persoonlijk contact staat erg voorop! Wat wij heel prettig hebben gevonden. Zijn enige wens was om netjes weggebracht te worden naar zijn laatste rust plaats. En dit hebben we samen met Marleen kunnen realiseren. Wij willen jullie daarvoor heel erg bedanken en laten weten aan anderen dat je hier met al je wensen goed terecht kunt.


Marian Berendsen-Bus
Marleen heeft zich ingeleefd in de familie en haar wensen. Zij gaf aanvullende adviezen passend bij de wensen van de familie. Haar persoonlijke betrokkenheid gaf ons veel steun. Onze dank is dan ook groot.


F. Rijnardus
Een zeer bekwaam uitvaartondernemer, zeer betrokken en tot het eind goed begeleid en uitstekend verzorgd.


f. jaques-boot
Carin Schoenmakers heeft voor het beroep gekozen dat haar op het lijf geschreven is en waarin zij heel haar hart en ziel legt. Na een telefoontje op de dag van overlijden, staat zij binnen een uur bij mij thuis. Bij haar eerste bezoek weet zij met haar rustige manier van optreden een zodanig vertrouwd contact te maken, dat het is of je haar al jaren kent; er is meteen een klik. Alleenstaande voor deze uitvaart, heb ik op dat moment nog geen idee hoe hieraan vorm te geven. Zij neemt allereerst de tijd voor een rustig gesprek: “geen haast, alles op z’n tijd, stap voor stap”. Naast haar vakkennis en haar goede luistervaardigheid draagt ongetwijfeld haar psychologische achtergrond er toe bij dat zij al gauw weet in te schatten met wie zij te maken heeft en komt zij, zonder iets op te dringen, samen met mij tot een vorm van uitvaart die bij ons past. Door haar begeleiding, in alle facetten, werkelijk van begin tot eind, voelde ik mij in alles gesteund: Zij reed mij, na het eerste gesprek thuis, naar voorgestelde afscheidslocatie, mortuarium, plaats van opbaren, kortom overal naar toe waar ik die dag moest zijn. Achter de schermen regelde zij verder alles zonder mij ergens mee te belasten. Haar ontgaat niets. Dit alles gaf mij in de aanloop naar het komende afscheid veel rust. De afscheidsbijeenkomst in kleine kring was er, ondanks de Corona beperkingen, een waar ik, zowel als degenen die er bij waren, met een zeer goed gevoel op terug kunnen kijken. Ook na de crematie blijft er nog op een fijne wijze contact. Het dossier dat zij uiteindelijk bij haar nota overhandigt, is werkelijk tot in puntjes verzorgd. Carin, heel veel dank voor je bijzondere steun in deze dagen, waarbij, ondanks alle emotie, ook de humor niet ontbrak. Wat had ik zonder jou gemoeten??


D. Hommes
Carin heeft op een bijzonder invoelende manier meegedacht om de uitvaart zo te organiseren dat het ook in een zeer kleine kring warm voelde.


R. Buisman
Een zeer persoonlijke benadering met ruimte voor een lach en een traan. Ondanks de COVID-19 beperkingen is het een zeer persoonlijke, intieme uitvaart geworden in de prachtige ambiance van de buitenlocatie op het crematorium te Dieren.


M. van Eekeren
Na het overlijden van mijn vader een begrafenisondernemer gezocht. De grote spelers wilde ik niet, dus voor Memora gekozen. Was een gokje omdat ik ,behalve Dela enz. ,onbekend ben in die wereld. In de dagen erna veelvuldig met Marleen van Memora om de tafel gezeten en overlegd. Zij is echt geweldig, voelt alles aan , regelt alles en heeft tips voor de dingen die je zelf niet weet (en dat waren er heel wat). Ze neemt alle tijd voor je, het voelde echt als een steun in de rug in die moeilijke tijd. De uitvaart zelf was perfect, precies zoals mijn vader gewild zou hebben. De afhandeling erna ook als positief ervaren, alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik kan Memora alleen maar aanbevelen en wens bij deze Marleen en Carin veel succes toe voor de toekomst. Dat hebben ze verdiend!


Juliëtte Driessen
We hebben Carin ervaren als heel betrokken, invoelend en meedenkend. Ze heeft ons ontzorgd, begeleid en ondersteund. Ze was duidelijk in wat kon en heel precies en accuraat in de uitwerking en steeds heel warm en persoonlijk. we zouden Carin aan een ieder aanbevelen.


Marga Lubbers
Met respect en veel aandacht voor de persoonlijke omstandigheden zijn wij ontzettend goed begeleid


Helma Brouwer
Het was zo fijn dat er tijd, aandacht en advies was voor ons als kinderen rondom het overlijden van onze moeder,zeker nu in de Coronatijd. Het contact was warm en persoonlijk. Duidelijke informatie rond alle stappen die genomen moesten worden. Dankjewel Marleen!


Betsie Bouwman
Carin was de gehele periode zeer betrokken bij het regelen van de uitvaart. Had oog voor de details, Kwam met sugetsties en zorgde dat het een waardig afscheid was. Ook de periode na de uitvaart was er contact en was ze bereid om ons te helpen en te adviseren.


Ria van Rootseler
Perfect in alles begeleid, ze stond open voor ideeen en kwam met prima oplossingen, heel blij mee. Heel persoonlijk contact.


Anouk Goderis
Deze uitvaartondernemer is zeer aardig,empathisch,zeer zorgvuldig en accuraat.Bovendien kan ze goed luisteren en heeft heel veel belangstelling voor de ideeën van de familie;ze denkt prima met je mee en brengt zelf ook goede ideeën aan. Ze is zeer warm en respectvol maar kan ook zakelijk zijn waar het nodig is.Mijn echtgenoot is overleden in het buitenland;zij heeft alles zo goed mogelijk geregeld voor en na de repatriëring.We konden als familie altijd bij haar terecht met vragen enz.De crematie is prima verlopen.


han Cornelissen
Carin is aardig, oprecht, meelevend en duidelijk. Precies wat je in die tijd nodig hebt.


Familie Smits
Bekwaam, scherp, inventief, integer, betrouwbaar, gestructureerd en met een vleugje humor ter ontspanning.


Familie Smits
Bekwaam, scherp, inventief, integer, betrouwbaar, gestructureerd en met een vleugje humor ter ontspanning.


Jeffrey Söser
Zeer prettige en professionele begeleiding met een persoonlijke inbreng en absoluut een goede nazorg.


Daan
Carin is invoelend en neemt de tijd, maar onderneemt tegelijk de benodigde actie. Stap voor stap, dag voor dag neemt ze je mee. Met een lach en een traan.


Diana fecken
Het was een zeer warme uitvaart met een geweldige vrouw die liefde voor het vak heeft en oog voor de mensen om haar heen


EJG Koenders
betrokken, betrouwbaar, mee denken, alert op details, Samenvattend een dikke voldoende.


Ilse Janssen-Beeking
Wij zijn als nabestaanden erg tevreden met de persoonlijke begeleiding van Carin. Vanaf het moment dat ze ons gezin “binnenkwam” voelden wij ons op ons gemak en was het mogelijk onze emotie op ieder zijn/haar manier te uiten. Ook heeft Carin oog voor de kleinkinderen en worden zij bij het hele proces betrokken. Dit is iets wat de kinderen teruggeven. Vertouwen en ieder in zijn of haar eigen waarde laten en eigen keuzes laten makes, dat kan bij Carin en waarderen wij enorm!


Hans van Zeeland.
pas op het moment dat dit aan de orde komt, besef je hoe waardevol dit beroep is!!!! ze leverden bij ons erg goed werk.


Cathry Marcks


Edwin Jacobs
Zeer persoonlijke betrokkenheid en er is een passend afscheid van gemaakt naar de wensen van de familie Jacobs.


Tom Fontein
zeer persoonlijk super makkelijk benaderbaar


koerntjes
Het overlijden van een dierbare is een emotionele aangelegenheid, waarbij veel inhoudelijk geregeld moet worden.Dit kan een uitvaart onderneming van uit de zakelijke kant doen, maar Carin weet het vanuit de persoonlijke kant te benaderen. Ze is zeer zorgzaam en je kunt voelen dat ze het uitvoert met passie. In deze periode voel je je als familie hechter worden, Carin is een aantal dagen onderdeel geweest van deze familie als een familielid.


Nel Polman-Wesselius
Sorry ik had Carin Schoemaker ipv Schoenmakers getypt, vandaar dit berichtje achteraf nog!


Nel Polman-Wesselius
Wij zijn heel goed begeleid door Carin Schoemaker. Heel persoonlijk en in alle ruimte voor onze ideeën bijgestaan. Geeft goede adviezen en laat je daar ook vrij in, om dit aan te nemen of niet. Zij is een echte aanrader om haar kennis door te geven aan clienten in deze moeilijke periode. Ik vind haar een topper, je voelt je erg op je gemak bij haar.


Henk Beekhuizen echtgenote van de overledenen
Ben zeer tevreden door de persoonlijke en professionele aanpak. Ook de dagelijkse gesprekken met Carin waren voor mij een troost. Ook nu na 7 weken nog steeds contact .


J.C.M. Klaassen
Zeer vakkundige uitvaartverzorgster,met een goed luisterend oor naar wat de wensen in het gezin zijn . Een vrouw met passie en een ruim inzicht in haar werk en met veel geduld. Ze bespreekt alle details tot in de puntjes en blijft liever langer zitten dat alles duidelijk is. Verder heeft ze ons meegenomen naar de locatie waar de plechtigheid zou plaats vinden , dit was voor ons allemaal erg fijn. Zelf na de hele plechtigheid neemt ze contact op hoe het met de nabestaande gaat. Hoe vervelend de situatie ook is heeft Carin Schoenmakers iets warms en onvergetelijks van gemaakt waar zelfs nu twee en halve maand later nog over wordt gesproken.


Familie Janssen
Wij hebben de week voor de crematie als heel intens ervaren. Er was bijna iedere dag even contact, of persoonlijk of via telefoon. Het contact verliep zeer prettig, ,met een lach en een traan en zeer veel oog voor details. Er was alle ruimte voor eigen wensen en inbreng.


Gerrit Vaandering
Carin heeft gedaan wat ze beloofde, niet alleen dat, eigenlijk veel meer. Ze was in het geheel een betrouwbare steun, die op gedecideerde wijze de leiding nam, alleen als dat nodig was. Ik heb Carin leren kennen als een buitengewoon betrokken, prettige persoonlijkheid. Ik beveel haar graag van harte aan.


Rita wanders-keultjes
Ondanks al ons verdriet toch een zeer warm en dierbaar afscheid geworden waarbij Ester ons geweldig gesteund heeft. Ook fijn dat er door Ester en Carin in de weken na de crematie contact houden. Carin is al op bezoek bij onze vader geweest en dat wordt erg gewaardeerd.


<<< Terug