<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16020

Fien Bos uitvaartzorg
Telefoon: 0773082833
Email: uitvaart@fienbos.nl
Website: www.fienbosuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2005
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 24 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.1 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.2 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Anouk
Ik kon mij geen beter begeleiding wensen, dan die Fien ons heeft gegeven. Op veel te jonge leeftijd te maken krijgen met het regelen van een uitvaart, in een gecompliceerde situatie, gaf Fien ons de juiste steun en begeleiding. Ik kijk heel trots terug op wat mijn zusje en ik, samen met Fien, hebben neergezet. Buiten de zakelijke regel dingen, was er een luisterend oor, een steun in de rug, en niet te vergeten de spreekwoordelijke warme deken. Zo fijn!! Een vakvrouw pur sang, met top collega’s, en een warm hart. Bedankt voor alles wat je voor ons betekend hebt!!


Anouk Gommans
Alles heel mooi en sereen verlopen, het klopte, ons de ruimte en tijd gevend in alles


Erik Beumers
Fien voelt als geen ander familiere verbanden en gevoeligheden aan. Persoonlijk en zakelijk op de juiste momenten. Enorm bedankt Fien voor het goede contact en de begeleiding.


Jose Janssen-Kluthausen
We zijn zeer tevreden over Fien. Was samen met dochter Sandra bij mijn vader en moeder. Ze denken mee, geven goede adviesen, zijn eerlijk en oprecht. Heel fijn. Het was voor ons de eerste keer dat wij een overlijden van zo dicht bij meemaakten. Mijn vader lag opgebaard in een soort van huiskamer. Wij kregen een sleutel en konden van 9 tot 21 gaan kijken. Dit was zo fijn. Fien jullie zijn Toppers!!


Cindy Conjaerts-Janssen
Fien Bos en haar medewerkers zijn heel prettig in de omgang, meedenkend, helpend en nemen de tijd om naar jouw wensen en die van de overledene te luisteren en om te zetten naar een gedenkwaardig afscheid. Fien heeft veel aandacht voor de nabestaanden en niet onbelangrijk: ze zijn altijd goed bereikbaar. De uitvaart alsook de dagen tot aan de uitvaart zijn door alle goede zorgen heel fijn en naar wens verlopen. Alles werd er aan gedaan om het immense leed en verdriet een beetje te verzachten door de organisatorische kant uit handen te nemen. Het was fijn dat ze af en toe binnenliep om te kijken hoe het ging, of mijn lieve man nog mooi opgebaard erbij lag of dat ik nog ergens anders hulp bij nodig had. Tijdig was alles goed geregeld, de locatie werd vooraf goed bekeken en ingeschat, niets was te gek om bespreekbaar te maken, erg toegankelijk. Als nabestaanden kijken we met een fijn gevoel terug op de goede zorgen van Fien Bos Uitvaartzorg.


Lisa Jacobs


Sabiene
Zeer persoonlijke,ze voldoet aan alle wensen. Meeleven staat vooraan. In één woord geweldig!!!


Ton Sijben
het was een uitvaart die verzorgt was op een persoonlijke en prettige manier waarin plaats was voor alle wensen van de familie. Vooral de formule met "huis van troost en afscheid" maakt het mogelijk om voor een ieder op zijn een eigen wijze en op een gepaste manier afscheid te nemen van onze overledene. Medewerkers van Fien Bos uitvaartzorg bedankt voor jullie goede verzorging van de uitvaart van "os Mam".


Wilma Meulenkamp-Nijssen


M Martens
Ondanks de beperkingen in deze Corona-tijd, hebben we het als zeer persoonlijk en warm ervaren. De overledene stond in het middelpunt en kreeg de aandacht die hij verdiende.


Gommans
We werden warm ontvangen. Er was alle tijd en er werd goed naar ons geluisterd. De communicatie verliep prettig en vlot. Het is een hele persoonlijke uitvaart geworden waar we met een fijn gevoel op terug kijken.


Connie
Het enige minpunt was dat deze uitvaartonderneemster geen concrete prijs heeft kunnen noemen voor onze wensen. Er is ook geen schatting gegeven, alleen werd ons een prijslijst aangereikt. Wij hebben hier wellicht ook niet concreet genoeg om gevraagd. Verder was er ruim voldoende persoonlijke aandacht en konden ook last-minute nog dingen worden aangepast. We kregen ruimte voor onze eigen ideeën en met inbreng van Fien is het een ontzettend mooie dienst geworden.


Helga Staaks
Ben heel tevreden over de persoonlijke en oprechte begeleiding ,, met gepaste afstand! In contact ruimte voor een lach en een traan. Ook heb ik het hele proces het idee en gevoel gehad de regie te behouden, met indien nodig tips en sturing van Fien Bos Uitvaartzorg.


Susanne Schers
De uitvaartondernemer is een prettig persoon in de omgang. Denkt en leeft mee. Neemt voldoende tijd. Regelt alles tot in de puntjes en niets is haar teveel. Wij zijn ontzettend tevreden!!


Jac Vervuurt
wij zijn zeer tevreden over deze uitvaartonderneemster, zij heeft ons op zeer persoonlijke wijze begeleid met het overlijden van onze moeder.


Monique Boonen
Een persoonlijke en hartelijke benadering, deskundigheid, zorgvuldigheid en een mooi afscheid als eindresultaat kenmerken uitvaartonderneming Fien Bos. Fien en Sandra voelen aan wat voor een afscheid past bij overledene en nabestaanden.


H. Scheepers-Hillen
Bij uitvaartcentrum Fien Bos kun je in een fijne omgeving in een eigen kamer in alle rust afscheid nemen van je dierbare. Deze kamer kan men aankleden met persoonlijke herinneringen. Omdat de familie een toegangssleutel krijgt, kun je zo vaak als je er behoefte aan hebt, een bezoek brengen aan je dierbare. Ook voor kinderen was het fijn. Ze kunnen er kleuren en kunnen hun werkstukjes ophangen in de (eigen) kamer, waar de overledene opgebaard is. Alles was zeer goed verzorgd.


mmrongen@home.nl
Fien Bos Uitvaartzorg is vriendelijk, meedenkend, correct, regelen alles en ze komen al hun afspraken na ! Dankjewel !


Jo Peeters, broer van Nol.
Keurig persoon, zeer meegaand en medelevend, gaf op de vele vragen welke gesteld werden een gemotiveerd en oprecht antwoord.


Annelies Boots-Dirkx
Fien Bos is een betrokken en fijne vrouw. Betere begeleiding bij de uitvaart hadden wij niet kunnen hebben. Ze benoemde alle mogelijkheden en onmogelijkheden en zocht mee naar een oplossing, ook voor de beperkingen van de coronapandemie. Al met al krijgt zij van onze familie een dikke 10.


Joep Verheijen (broer van overledenen en gevolmachtigde)
Het steeds een prettig en keurig contact geweest. Goede persoonlijke benadering en ook de nodige afstand waar wenselijk/nodig. Mevr. Verheijen is uitermate tevreden over de uitvaart van haar man.


Hans Camps
Fien kwam al voor het overlijden op wens van de zieke om alles te bespreken. Niks was te veel. Tijdens het hele proces na het overlijden, gaf ze verschillende mogelijkheden en keek goed wat in de situatie paste. Alles wat wij zelf konden en wilden doen mocht. Mede hierdoor kijken dankbaar en trots terug op een bijzondere week


Familie Janssen.
Eerst komt de klap, je verliest iemand waar je van houdt. Je moet gaan bellen. Wat een respectvol gesprek, en Sandra kwam erg snel bij mam thuis om te praten over hoe wij alles wilden doen rond het afscheid. De mensen die pap kwamen halen waren netjes gekleed en zeer respectvol, legden alles uit en wij mochten bepalen op welk moment pap in de auto ging. Sandra stelde haar vragen en gunde ons de tijd om die te beantwoorden, en om onze keuzes te maken. De dag van het afscheid verliep al even zo vol met respect, Sandra en Fien waren heel bescheiden, hielden gepaste afstand maar zorgden goed voor ons, zagen er super netjes uit. Dus ondanks ons verdriet zeggen wij als familie dank jullie wel voor alle goede zorgen, wij konden op een mooie persoonlijke manier afscheid nemen, zoals wij dat graag wilden.


Marieke van gemert van de laar
Ik mag wel zeggen dat wij 100% tevreden zijn over fien bos/Sandra en het hele team,wat een warmte en liefde kunnen deze mensen je geven.van opbaren tot afscheid ze hebben het zo mooi gedaan veel complimenten van familie en vrienden.wat een aanwinst om zulke mensen en onderneming in je omgeving te hebben.


Th Peeters
goede, warme en persoonlijke begeleiding.


Toos Schatorie
Uitstekende uitvaartondernemer; zeer persoonlijk en erg betrokken. Daarnaast erg open en zeer behulpzaam. Een regelrechte aanrader !!


Gerrie Janssen
Mijn ervaring in deze stress periode was zeer rustgevend door de benadering en uitleg over alles wat er mogelijk was omtrent de uitvaart, zeker in deze corona periode, was dit een grote steun.


Judith Opsteegh
Fijn, persoonlijk contact. Ruime mogelijkheden voor bezoek aan de overledene tijdens opbaring bij uitvaartondernemer. Mogelijkheid om uitvaartdienst bij uitvaartondernemer te doen in een zeer prettige ruimte. Dachten goed mee en wisten onze wensen goed te vertalen (rouwkaart, dienst). Mogelijkheden voor livestream.


T.M.Konings
Uitvaartzorg Fien Bos was heel persoonlijk en zeer goed in het geven van advies en hulp bij onze crematie.De familie (broers en zussen waren 100% tevreden over de hele gang van zaken,ook in deze corona tijd alles tot in de puntjes verzorgd en super geregeld.Ook tijdens het afscheid precies zoals we gedacht hadden.een extra vermelding waard is dat hun niets teveel is.


Anke van der Sterren - Reinders
We zijn goed begeleid voor en tijdens de uitvaart. Geheel op onze manier. Alles kon en was bespreekbaar. We zullen Fien zeker aanraden. Onze wensen zijn beantwoord. Het was een zeer waardig afscheid voor Pap.


familie Verhaag
Wij hebben deze uitvaartondernemer als zeer bekwaam ervaren. Warm hartelijk en stijlvol,werd alles geregeld zonder duidelijk aanwezig te zijn. Ook het evaluatiegesprek werd als zeer fijn ervaren.


Jeanny Vollebergh
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we begeleid en geholpen zijn door uitvaart verzorger Fien Bos. Wij voelden ons erg gesteund en erg op ons gemak. Alles verliep op een persoonlijke en professionele manier.


Marij Kessels-Wagemans
Wij hebben als familie veel steun ondervonden en begeleiding door Fien en Sandra. Het was een heel moeilijk tijd, om onze zoon, broer te begraven na een periode van vermissing. Er is alles aan gedaan om ons te steunen en begeleiden. Het vervoer naar huis en naar de uitvaart , in de keuze voor de natuur-begraafplaats te Maasbree en de ceremonie van te voren in de Aerdehof te Blerick. Ook in deze tijd van corona, alles was geregeld. En de life-stream was ook heel goed te volgen voor de thuisblijvers. Het was een prachtige ruimte met veel licht en warmte.Bedankt.


L.Janssen-Lenders
Wij als nabestaanden zijn zeer tevreden over de benadering van een uitvaart begeleid door Fien Bos. Ze denken mee ,luisteren goed en bijna alles is mogelijk. Heel fijn vonden wij de troostkamers die er zijn.Hier vindt het opbaren plaats,je krijgt de sleutel van de kamer,zodoende kun je elk moment van de dag de overledene bezoeken.Dit hebben we als heel persoonlijk ervaren. Fien en Sandra namens de hele familie bedankt voor deze mooie begeleiding van de uitvaart van ons mam en (super)oma.


Fam. de Meulemeester
Fien Bos is een perfecte uitvaartondernemer. Ze heeft ons zeer goed geholpen en goed begeleid naar de dag van de uitvaart. We konden naar onze dierbare toe wanneer we er behoefte aan hadden (we hadden zelf toegang tot de rouwkamer). Ze weet alles op de juiste manier te brengen en denkt met je mee. Ondanks de coronatijd hebben wij onze dierbare een prachtig afscheid kunnen geven.


Eke Loven-Stuiver
Fantastisch goed met ons meegedacht. Gezien de Corona beperking heel intiem en waardevol


Roland Silvants
Wij als familie zijn vol lof over begrafenisondernemer Fien Bos. Ze heeft ons van A tot Z goed begeleid en was tot in de puntjes goed verzorgd! Ondanks het net geopend nieuwe pand. Dit zag er rustgevend uit.


fam. Schaap
Fien Bos is een persoon , die luistert, begeleidt, leidt en staat niet op de voorgrond. We hebben haar als zeer prettig ervaren.


Els Sonnemans
Een persoonlijk en meedenkend uitvaartverzorgster. Denkt mee en geeft suggesties, mede daardoor kunnen wij terug kijken op een mooi persoonlijk afscheid.


E.Verhaegh
Wij hebben de uitvaart als warm en op een rustige manier ervaren, ook de persoonlijke nazorg is goed ontvangen. heel veel dank, namens de fam. Verhaegh-Driessen.


A. Ottenheim
Meelevend, meedenkend, oplettend, een mooi mens, die zich bescheiden opstelt. Een goed evaluatie gesprek na een paar weken over het hele gebeuren. Een hele fijne begeleiding.


maria engels
Zeer betrokken, meedenkend in de dingen die we zelf wilde regelen, bracht alles goed bij elkaar en had ook alles qua tijd(uitvaart zelf) goed onder controle. Qua uitstraling ook mooi, niet van die pinguïns. Nazorg ook prima alhoewel ze het druk had nam ze toch alle tijd. Al met al zeer tevreden ondanks de trieste aangelegenheid.


Wilms
We zijn Fien en Sandra zeer dankbaar voor de manier waarop ze het voor ons mogelijk gemaakt hebben om pap een zeer persoonlijk en waardig afscheid te geven.


Fam Houba
Goed luisterend oor, wat de wensen van ons waren .Gaf ons ook goede tips waar we op moesten letten rondom de uitvaart. waardoor we, als familie goed op ons gemak voelden bij haar.


B. Smolders
De uitvaart was dankzij hun kennis heel goed geregeld en ook heel persoonlijk. De kinderen en ik kijken er goed op terug.


Familie Kessels
Door hun persoonlijke begeleiding en de tijd die ze ervoor namen hebben Fien en Sandra bijgedragen aan een bijzonder fijn afscheid van mijn man en onze vader


Fam Joosten
We zijn heel tevreden over de samenwerking en begeleiding in deze week. Een fijne persoonlijke benadering, waarin elke wens mogelijk werd gemaakt.


Elbert Tielen


Marlies Nouwen
Zeer persoonlijke begeleiding, voldeed aan al onze wensen in deze droevige tijd , we kijken terug op een bijzondere periode, die wij dankzij Fien en Frank met een heel erg goed gevoel kunnen afsluiten . Dank je wel Fien en zoon Frank


Nad Gielen
We zijn als familie zeer tevreden over hoe alles werd geregeld.


Fam Wilms
Erg fijn. Heel persoonlijke uitvaart met een heel persoonlijk contact. Wij als familie hebben het als zeer prettig ervaren en er werd ruim de tijd genomen om er samen een persoonlijke uitvaart van te maken.


Erik van der Velden
Fien en Sandra hebben ons heel veel uit handen genomen, ze hebben ons wat dat betreft echt ontzorgd na het verlues van Pap. Er werd steeds goed en rustig maar ook eerlijk meegedacht. Het contact was steeds zeer prettig en warm. Zaken werden meteen opgepakt en direct geregeld. Samen hebben we naar een hele mooie en persoonlijke uitvaart toe mogen werken. En dat was het uiteindelijk ook. Hier kijken wij als nabestaanden met een heel goed gevoel op terug! Heel erg bedankt hiervoor Fien Bos uitvaartzorg!


Wim Laumen
De uitvaart was uitstekend verzorgd en de persoonlijke begeleiding hebben we als zeer goed ervaren. We zouden zeker deze uitvaartverzorger bij iedereen aanbevelen.


Carla Hoedemaekers
Een hele mooie rustige bejegening door de uitvaartondernemer Fien Bos en haar dochter. Betrokken, begripvol in omgang met ons en mijn oom, waarvoor het allemaal heel moeilijk is om het door te moeten maken maar dank zij haar voelde hij zich gesterkt en gerust gesteld zodat het draaglijk werd om er samen toch nog een mooi afscheid van te maken. Alles is tot in de puntjes doorgesproken en uitgevoerd. We zijn uiterst tevreden! Bedankt Fien voor de persoonlijke benadering. Met vriendelijke groet, Carla Hoedemaekers


Familie Van Oijen
Zodra Fien aanwezig is heb je het gevoel dat je alles aan haar kan overlaten waardoor er een hele last van je afvalt in een toch al zo moeilijke periode. Wij geven Fien en verdere medewerkers een 10 omdat ze het echt verdienen. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij hebben dit als gezin als heel prettig ervaren. Fien, hartelijk bedankt voor de goede zorgen.


Nard Stoks
Fien heeft vanaf het eerste moment rust gebracht door op tijd suggesties te doen dan wel af te remmen. Door haar zorgvuldige begeleiding heb ik de uitvaart 'in de geest van mijn moeder' kunnen organiseren en heb ik me voortdurend gesteund gevoeld in mijn eigen rouwproces. Daarnaast is ze ook zeer empathisch omgegaan met onze moeizame familieverhoudingen. Wat betreft de kosten; bij alle keuzes heeft ze aangegeven dat deze aan die keuzes verbonden waren. Ik ben hierdoor niet voor onverwachte kosten komen te staan. Ook de technische ondersteuning (beeld gecombineerd met geluid) tijdens de uitvaart was tot in de puntjes geregeld. Ik kan haar serieus aanraden als u een no-nonsense rouwondernemer zoekt die alle ruimte biedt voor een persoonlijke invulling van de uitvaart.


E. Hanraets, Hendriks, Janssen
Geweldige begeleiding. We vonden het erg prettig dat we een aantal dagen voor de crematie al de aantekeningen door konden lezen. Gaf een bepaalde rust. Veel begrip en geduld vanuit Fien en Sandra gekregen. Namen ook overal de tijd voor.


Anton Laumen
Mevr Bos is zeer bekwaam ,verstaat het vak en de uitvaart van onze pap was zeer waardig.


Annie Steeghs
Een zeer prettige samenwerking, voelde erg persoonlijk, niet afstandelijk. Soms merkte je nog niet dat ze er was, maar regelde toch veel. Voelde feilloos aan wat wij wilde. Ook naar onze kinderen toe, veel steun biedend.


Thea kerkhoffs
Is zeergoed


Regine Steeghs - Megens
We hebben een heel mooi afscheid gehad mede namens Fien Bos Uitvaartzorg. Haar terughoudendheid heeft ertoe geleid dat we heel veel zelf hebben gedaan, wat het afscheid echt persoonlijk heeft gemaakt. We hadden nooit gedacht dat wij hiertoe in staat zouden zijn maar werden gestimuleerd op een heel subtiele manier. Fien Bos en Sandra, hartelijk dank hiervoor !


<<< Terug