<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16020

Fien Bos uitvaartzorg
Telefoon: 0773082833
Email: uitvaart@fienbos.nl
Website: www.fienbosuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2005
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 10 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.2 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Pierre Groetelaers 
Wij hebben het contact met de uitvaart ondernemer Fien Bos als bijzonder prettig ervaren. Het was fijn om samen over bepaalde dingen na te denken en adviezen aangereikt te krijgen. Wij als familie kijken dan ook met een bijzonder fijn gevoel terug op een mooie uitvaart.


Johan Janssen 
Geweldige service en begeleiding gehad, had niet beter gekund. Geweldige accommodatie, alles zeer persoonlijk. Meerder uitvaarten geregeld in verleden maar deze was zeer zeker de beste en mooiste uit alle.


fons sijben 
zeer aan te bevelen een erg persoonlijk contact . alles keurig geregeld met zeer goed advies


Conny Jongmans 
Klantgericht, mensgericht, behulpzaam en duidelijk. Geen verborgen agenda. Prettig persoon en fijn in de omgang. Troostkamer is een perfecte toevoeging binnen het geheel. Neemt voldoende tijd, ook in de nazorg.


Fam. Verstappen 
Zeer persoonlijke begeleiding. Mooie rouwlocatie waar we naar wens met eigen sleutel binnen konden lopen. Huiselijke rouwkamer.


Thea Janssen 
Zeer persoonlijk en verzorgde uitvaart geregeld.


Ria Peeten-Mussen 
Wij, echtgenote en kinderen, hebben de begeleiding van Fien Bos als zeer weldadig ervaren. Er was alle ruimte voor eigen inbreng. We kregen adviezen en voelden ons door haar geruggesteund tijdens voor ons zeer verdrietige dagen.


Perry Peeters-Verhaegen 
Heb met verschillende uitvaartondernemers te maken gehad, Fien Bos steekt er met kop en schouders bovenuit!! Denk aan, betrokkenheid, zorgvuldig, meer dan genoeg tijd., attent, etc.


Lambert Leenders 
We zijn uitermate tevreden over hoe de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder, oma en superoma is verlopen. Vanaf de 1e kennismaking was het contact met Fien en met name Sandra zeer hartelijk en begripvol. We werden meegenomen in de diverse mogelijkheden en de vele vragen die bij ons speelden. Voor ons, de kinderen en de kleinkinderen, een mooi afscheid met dankbare herinneringen.


irma verlinden 
Zeer professioneel, goed luisteren naar de wensen die we hadden. prettig contact


Yvonne van kessel 
Alles was perfect en er werd alles aan gedaan om onze wensen mogelijk te maken het kon niet beter gewoon top


Anouk 
Ik kon mij geen beter begeleiding wensen, dan die Fien ons heeft gegeven. Op veel te jonge leeftijd te maken krijgen met het regelen van een uitvaart, in een gecompliceerde situatie, gaf Fien ons de juiste steun en begeleiding. Ik kijk heel trots terug op wat mijn zusje en ik, samen met Fien, hebben neergezet. Buiten de zakelijke regel dingen, was er een luisterend oor, een steun in de rug, en niet te vergeten de spreekwoordelijke warme deken. Zo fijn!! Een vakvrouw pur sang, met top collega’s, en een warm hart. Bedankt voor alles wat je voor ons betekend hebt!!


Anouk Gommans 
Alles heel mooi en sereen verlopen, het klopte, ons de ruimte en tijd gevend in alles


Erik Beumers 
Fien voelt als geen ander familiere verbanden en gevoeligheden aan. Persoonlijk en zakelijk op de juiste momenten. Enorm bedankt Fien voor het goede contact en de begeleiding.


Jose Janssen-Kluthausen 
We zijn zeer tevreden over Fien. Was samen met dochter Sandra bij mijn vader en moeder. Ze denken mee, geven goede adviesen, zijn eerlijk en oprecht. Heel fijn. Het was voor ons de eerste keer dat wij een overlijden van zo dicht bij meemaakten. Mijn vader lag opgebaard in een soort van huiskamer. Wij kregen een sleutel en konden van 9 tot 21 gaan kijken. Dit was zo fijn. Fien jullie zijn Toppers!!


Cindy Conjaerts-Janssen 
Fien Bos en haar medewerkers zijn heel prettig in de omgang, meedenkend, helpend en nemen de tijd om naar jouw wensen en die van de overledene te luisteren en om te zetten naar een gedenkwaardig afscheid. Fien heeft veel aandacht voor de nabestaanden en niet onbelangrijk: ze zijn altijd goed bereikbaar. De uitvaart alsook de dagen tot aan de uitvaart zijn door alle goede zorgen heel fijn en naar wens verlopen. Alles werd er aan gedaan om het immense leed en verdriet een beetje te verzachten door de organisatorische kant uit handen te nemen. Het was fijn dat ze af en toe binnenliep om te kijken hoe het ging, of mijn lieve man nog mooi opgebaard erbij lag of dat ik nog ergens anders hulp bij nodig had. Tijdig was alles goed geregeld, de locatie werd vooraf goed bekeken en ingeschat, niets was te gek om bespreekbaar te maken, erg toegankelijk. Als nabestaanden kijken we met een fijn gevoel terug op de goede zorgen van Fien Bos Uitvaartzorg.


Lisa Jacobs 


Sabiene 
Zeer persoonlijke,ze voldoet aan alle wensen. Meeleven staat vooraan. In één woord geweldig!!!


Ton Sijben 
het was een uitvaart die verzorgt was op een persoonlijke en prettige manier waarin plaats was voor alle wensen van de familie. Vooral de formule met "huis van troost en afscheid" maakt het mogelijk om voor een ieder op zijn een eigen wijze en op een gepaste manier afscheid te nemen van onze overledene. Medewerkers van Fien Bos uitvaartzorg bedankt voor jullie goede verzorging van de uitvaart van "os Mam".


Wilma Meulenkamp-Nijssen 


M Martens 
Ondanks de beperkingen in deze Corona-tijd, hebben we het als zeer persoonlijk en warm ervaren. De overledene stond in het middelpunt en kreeg de aandacht die hij verdiende.


Gommans 
We werden warm ontvangen. Er was alle tijd en er werd goed naar ons geluisterd. De communicatie verliep prettig en vlot. Het is een hele persoonlijke uitvaart geworden waar we met een fijn gevoel op terug kijken.


Connie 
Het enige minpunt was dat deze uitvaartonderneemster geen concrete prijs heeft kunnen noemen voor onze wensen. Er is ook geen schatting gegeven, alleen werd ons een prijslijst aangereikt. Wij hebben hier wellicht ook niet concreet genoeg om gevraagd. Verder was er ruim voldoende persoonlijke aandacht en konden ook last-minute nog dingen worden aangepast. We kregen ruimte voor onze eigen ideeën en met inbreng van Fien is het een ontzettend mooie dienst geworden.


Helga Staaks 
Ben heel tevreden over de persoonlijke en oprechte begeleiding ,, met gepaste afstand! In contact ruimte voor een lach en een traan. Ook heb ik het hele proces het idee en gevoel gehad de regie te behouden, met indien nodig tips en sturing van Fien Bos Uitvaartzorg.


Susanne Schers 
De uitvaartondernemer is een prettig persoon in de omgang. Denkt en leeft mee. Neemt voldoende tijd. Regelt alles tot in de puntjes en niets is haar teveel. Wij zijn ontzettend tevreden!!


Jac Vervuurt 
wij zijn zeer tevreden over deze uitvaartonderneemster, zij heeft ons op zeer persoonlijke wijze begeleid met het overlijden van onze moeder.


Monique Boonen 
Een persoonlijke en hartelijke benadering, deskundigheid, zorgvuldigheid en een mooi afscheid als eindresultaat kenmerken uitvaartonderneming Fien Bos. Fien en Sandra voelen aan wat voor een afscheid past bij overledene en nabestaanden.


H. Scheepers-Hillen 
Bij uitvaartcentrum Fien Bos kun je in een fijne omgeving in een eigen kamer in alle rust afscheid nemen van je dierbare. Deze kamer kan men aankleden met persoonlijke herinneringen. Omdat de familie een toegangssleutel krijgt, kun je zo vaak als je er behoefte aan hebt, een bezoek brengen aan je dierbare. Ook voor kinderen was het fijn. Ze kunnen er kleuren en kunnen hun werkstukjes ophangen in de (eigen) kamer, waar de overledene opgebaard is. Alles was zeer goed verzorgd.


mmrongen@home.nl 
Fien Bos Uitvaartzorg is vriendelijk, meedenkend, correct, regelen alles en ze komen al hun afspraken na ! Dankjewel !


Jo Peeters, broer van Nol. 
Keurig persoon, zeer meegaand en medelevend, gaf op de vele vragen welke gesteld werden een gemotiveerd en oprecht antwoord.


Annelies Boots-Dirkx 
Fien Bos is een betrokken en fijne vrouw. Betere begeleiding bij de uitvaart hadden wij niet kunnen hebben. Ze benoemde alle mogelijkheden en onmogelijkheden en zocht mee naar een oplossing, ook voor de beperkingen van de coronapandemie. Al met al krijgt zij van onze familie een dikke 10.


Joep Verheijen (broer van overledenen en gevolmachtigde) 
Het steeds een prettig en keurig contact geweest. Goede persoonlijke benadering en ook de nodige afstand waar wenselijk/nodig. Mevr. Verheijen is uitermate tevreden over de uitvaart van haar man.


Hans Camps 
Fien kwam al voor het overlijden op wens van de zieke om alles te bespreken. Niks was te veel. Tijdens het hele proces na het overlijden, gaf ze verschillende mogelijkheden en keek goed wat in de situatie paste. Alles wat wij zelf konden en wilden doen mocht. Mede hierdoor kijken dankbaar en trots terug op een bijzondere week


Familie Janssen. 
Eerst komt de klap, je verliest iemand waar je van houdt. Je moet gaan bellen. Wat een respectvol gesprek, en Sandra kwam erg snel bij mam thuis om te praten over hoe wij alles wilden doen rond het afscheid. De mensen die pap kwamen halen waren netjes gekleed en zeer respectvol, legden alles uit en wij mochten bepalen op welk moment pap in de auto ging. Sandra stelde haar vragen en gunde ons de tijd om die te beantwoorden, en om onze keuzes te maken. De dag van het afscheid verliep al even zo vol met respect, Sandra en Fien waren heel bescheiden, hielden gepaste afstand maar zorgden goed voor ons, zagen er super netjes uit. Dus ondanks ons verdriet zeggen wij als familie dank jullie wel voor alle goede zorgen, wij konden op een mooie persoonlijke manier afscheid nemen, zoals wij dat graag wilden.


Marieke van gemert van de laar 
Ik mag wel zeggen dat wij 100% tevreden zijn over fien bos/Sandra en het hele team,wat een warmte en liefde kunnen deze mensen je geven.van opbaren tot afscheid ze hebben het zo mooi gedaan veel complimenten van familie en vrienden.wat een aanwinst om zulke mensen en onderneming in je omgeving te hebben.


Th Peeters 
goede, warme en persoonlijke begeleiding.


Toos Schatorie 
Uitstekende uitvaartondernemer; zeer persoonlijk en erg betrokken. Daarnaast erg open en zeer behulpzaam. Een regelrechte aanrader !!


Gerrie Janssen 
Mijn ervaring in deze stress periode was zeer rustgevend door de benadering en uitleg over alles wat er mogelijk was omtrent de uitvaart, zeker in deze corona periode, was dit een grote steun.


Judith Opsteegh 
Fijn, persoonlijk contact. Ruime mogelijkheden voor bezoek aan de overledene tijdens opbaring bij uitvaartondernemer. Mogelijkheid om uitvaartdienst bij uitvaartondernemer te doen in een zeer prettige ruimte. Dachten goed mee en wisten onze wensen goed te vertalen (rouwkaart, dienst). Mogelijkheden voor livestream.


T.M.Konings 
Uitvaartzorg Fien Bos was heel persoonlijk en zeer goed in het geven van advies en hulp bij onze crematie.De familie (broers en zussen waren 100% tevreden over de hele gang van zaken,ook in deze corona tijd alles tot in de puntjes verzorgd en super geregeld.Ook tijdens het afscheid precies zoals we gedacht hadden.een extra vermelding waard is dat hun niets teveel is.


Anke van der Sterren - Reinders 
We zijn goed begeleid voor en tijdens de uitvaart. Geheel op onze manier. Alles kon en was bespreekbaar. We zullen Fien zeker aanraden. Onze wensen zijn beantwoord. Het was een zeer waardig afscheid voor Pap.


familie Verhaag 
Wij hebben deze uitvaartondernemer als zeer bekwaam ervaren. Warm hartelijk en stijlvol,werd alles geregeld zonder duidelijk aanwezig te zijn. Ook het evaluatiegesprek werd als zeer fijn ervaren.


Jeanny Vollebergh 
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we begeleid en geholpen zijn door uitvaart verzorger Fien Bos. Wij voelden ons erg gesteund en erg op ons gemak. Alles verliep op een persoonlijke en professionele manier.


Marij Kessels-Wagemans 
Wij hebben als familie veel steun ondervonden en begeleiding door Fien en Sandra. Het was een heel moeilijk tijd, om onze zoon, broer te begraven na een periode van vermissing. Er is alles aan gedaan om ons te steunen en begeleiden. Het vervoer naar huis en naar de uitvaart , in de keuze voor de natuur-begraafplaats te Maasbree en de ceremonie van te voren in de Aerdehof te Blerick. Ook in deze tijd van corona, alles was geregeld. En de life-stream was ook heel goed te volgen voor de thuisblijvers. Het was een prachtige ruimte met veel licht en warmte.Bedankt.


L.Janssen-Lenders 
Wij als nabestaanden zijn zeer tevreden over de benadering van een uitvaart begeleid door Fien Bos. Ze denken mee ,luisteren goed en bijna alles is mogelijk. Heel fijn vonden wij de troostkamers die er zijn.Hier vindt het opbaren plaats,je krijgt de sleutel van de kamer,zodoende kun je elk moment van de dag de overledene bezoeken.Dit hebben we als heel persoonlijk ervaren. Fien en Sandra namens de hele familie bedankt voor deze mooie begeleiding van de uitvaart van ons mam en (super)oma.


Fam. de Meulemeester 
Fien Bos is een perfecte uitvaartondernemer. Ze heeft ons zeer goed geholpen en goed begeleid naar de dag van de uitvaart. We konden naar onze dierbare toe wanneer we er behoefte aan hadden (we hadden zelf toegang tot de rouwkamer). Ze weet alles op de juiste manier te brengen en denkt met je mee. Ondanks de coronatijd hebben wij onze dierbare een prachtig afscheid kunnen geven.


Eke Loven-Stuiver 
Fantastisch goed met ons meegedacht. Gezien de Corona beperking heel intiem en waardevol


Roland Silvants 
Wij als familie zijn vol lof over begrafenisondernemer Fien Bos. Ze heeft ons van A tot Z goed begeleid en was tot in de puntjes goed verzorgd! Ondanks het net geopend nieuwe pand. Dit zag er rustgevend uit.


fam. Schaap 
Fien Bos is een persoon , die luistert, begeleidt, leidt en staat niet op de voorgrond. We hebben haar als zeer prettig ervaren.


<<< Terug