<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16020

Fien Bos uitvaartzorg
Telefoon: 0773082833
Email: uitvaart@fienbos.nl
Website: www.fienbosuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2005
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 25 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


H. Scheepers-Hillen
Bij uitvaartcentrum Fien Bos kun je in een fijne omgeving in een eigen kamer in alle rust afscheid nemen van je dierbare. Deze kamer kan men aankleden met persoonlijke herinneringen. Omdat de familie een toegangssleutel krijgt, kun je zo vaak als je er behoefte aan hebt, een bezoek brengen aan je dierbare. Ook voor kinderen was het fijn. Ze kunnen er kleuren en kunnen hun werkstukjes ophangen in de (eigen) kamer, waar de overledene opgebaard is. Alles was zeer goed verzorgd.


mmrongen@home.nl
Fien Bos Uitvaartzorg is vriendelijk, meedenkend, correct, regelen alles en ze komen al hun afspraken na ! Dankjewel !


Jo Peeters, broer van Nol.
Keurig persoon, zeer meegaand en medelevend, gaf op de vele vragen welke gesteld werden een gemotiveerd en oprecht antwoord.


Annelies Boots-Dirkx
Fien Bos is een betrokken en fijne vrouw. Betere begeleiding bij de uitvaart hadden wij niet kunnen hebben. Ze benoemde alle mogelijkheden en onmogelijkheden en zocht mee naar een oplossing, ook voor de beperkingen van de coronapandemie. Al met al krijgt zij van onze familie een dikke 10.


Joep Verheijen (broer van overledenen en gevolmachtigde)
Het steeds een prettig en keurig contact geweest. Goede persoonlijke benadering en ook de nodige afstand waar wenselijk/nodig. Mevr. Verheijen is uitermate tevreden over de uitvaart van haar man.


Hans Camps
Fien kwam al voor het overlijden op wens van de zieke om alles te bespreken. Niks was te veel. Tijdens het hele proces na het overlijden, gaf ze verschillende mogelijkheden en keek goed wat in de situatie paste. Alles wat wij zelf konden en wilden doen mocht. Mede hierdoor kijken dankbaar en trots terug op een bijzondere week


Familie Janssen.
Eerst komt de klap, je verliest iemand waar je van houdt. Je moet gaan bellen. Wat een respectvol gesprek, en Sandra kwam erg snel bij mam thuis om te praten over hoe wij alles wilden doen rond het afscheid. De mensen die pap kwamen halen waren netjes gekleed en zeer respectvol, legden alles uit en wij mochten bepalen op welk moment pap in de auto ging. Sandra stelde haar vragen en gunde ons de tijd om die te beantwoorden, en om onze keuzes te maken. De dag van het afscheid verliep al even zo vol met respect, Sandra en Fien waren heel bescheiden, hielden gepaste afstand maar zorgden goed voor ons, zagen er super netjes uit. Dus ondanks ons verdriet zeggen wij als familie dank jullie wel voor alle goede zorgen, wij konden op een mooie persoonlijke manier afscheid nemen, zoals wij dat graag wilden.


Marieke van gemert van de laar
Ik mag wel zeggen dat wij 100% tevreden zijn over fien bos/Sandra en het hele team,wat een warmte en liefde kunnen deze mensen je geven.van opbaren tot afscheid ze hebben het zo mooi gedaan veel complimenten van familie en vrienden.wat een aanwinst om zulke mensen en onderneming in je omgeving te hebben.


Th Peeters
goede, warme en persoonlijke begeleiding.


Toos Schatorie
Uitstekende uitvaartondernemer; zeer persoonlijk en erg betrokken. Daarnaast erg open en zeer behulpzaam. Een regelrechte aanrader !!


Gerrie Janssen
Mijn ervaring in deze stress periode was zeer rustgevend door de benadering en uitleg over alles wat er mogelijk was omtrent de uitvaart, zeker in deze corona periode, was dit een grote steun.


Judith Opsteegh
Fijn, persoonlijk contact. Ruime mogelijkheden voor bezoek aan de overledene tijdens opbaring bij uitvaartondernemer. Mogelijkheid om uitvaartdienst bij uitvaartondernemer te doen in een zeer prettige ruimte. Dachten goed mee en wisten onze wensen goed te vertalen (rouwkaart, dienst). Mogelijkheden voor livestream.


T.M.Konings
Uitvaartzorg Fien Bos was heel persoonlijk en zeer goed in het geven van advies en hulp bij onze crematie.De familie (broers en zussen waren 100% tevreden over de hele gang van zaken,ook in deze corona tijd alles tot in de puntjes verzorgd en super geregeld.Ook tijdens het afscheid precies zoals we gedacht hadden.een extra vermelding waard is dat hun niets teveel is.


Anke van der Sterren - Reinders
We zijn goed begeleid voor en tijdens de uitvaart. Geheel op onze manier. Alles kon en was bespreekbaar. We zullen Fien zeker aanraden. Onze wensen zijn beantwoord. Het was een zeer waardig afscheid voor Pap.


familie Verhaag
Wij hebben deze uitvaartondernemer als zeer bekwaam ervaren. Warm hartelijk en stijlvol,werd alles geregeld zonder duidelijk aanwezig te zijn. Ook het evaluatiegesprek werd als zeer fijn ervaren.


Jeanny Vollebergh
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we begeleid en geholpen zijn door uitvaart verzorger Fien Bos. Wij voelden ons erg gesteund en erg op ons gemak. Alles verliep op een persoonlijke en professionele manier.


Marij Kessels-Wagemans
Wij hebben als familie veel steun ondervonden en begeleiding door Fien en Sandra. Het was een heel moeilijk tijd, om onze zoon, broer te begraven na een periode van vermissing. Er is alles aan gedaan om ons te steunen en begeleiden. Het vervoer naar huis en naar de uitvaart , in de keuze voor de natuur-begraafplaats te Maasbree en de ceremonie van te voren in de Aerdehof te Blerick. Ook in deze tijd van corona, alles was geregeld. En de life-stream was ook heel goed te volgen voor de thuisblijvers. Het was een prachtige ruimte met veel licht en warmte.Bedankt.


L.Janssen-Lenders
Wij als nabestaanden zijn zeer tevreden over de benadering van een uitvaart begeleid door Fien Bos. Ze denken mee ,luisteren goed en bijna alles is mogelijk. Heel fijn vonden wij de troostkamers die er zijn.Hier vindt het opbaren plaats,je krijgt de sleutel van de kamer,zodoende kun je elk moment van de dag de overledene bezoeken.Dit hebben we als heel persoonlijk ervaren. Fien en Sandra namens de hele familie bedankt voor deze mooie begeleiding van de uitvaart van ons mam en (super)oma.


Fam. de Meulemeester
Fien Bos is een perfecte uitvaartondernemer. Ze heeft ons zeer goed geholpen en goed begeleid naar de dag van de uitvaart. We konden naar onze dierbare toe wanneer we er behoefte aan hadden (we hadden zelf toegang tot de rouwkamer). Ze weet alles op de juiste manier te brengen en denkt met je mee. Ondanks de coronatijd hebben wij onze dierbare een prachtig afscheid kunnen geven.


Eke Loven-Stuiver
Fantastisch goed met ons meegedacht. Gezien de Corona beperking heel intiem en waardevol


Roland Silvants
Wij als familie zijn vol lof over begrafenisondernemer Fien Bos. Ze heeft ons van A tot Z goed begeleid en was tot in de puntjes goed verzorgd! Ondanks het net geopend nieuwe pand. Dit zag er rustgevend uit.


fam. Schaap
Fien Bos is een persoon , die luistert, begeleidt, leidt en staat niet op de voorgrond. We hebben haar als zeer prettig ervaren.


Els Sonnemans
Een persoonlijk en meedenkend uitvaartverzorgster. Denkt mee en geeft suggesties, mede daardoor kunnen wij terug kijken op een mooi persoonlijk afscheid.


E.Verhaegh
Wij hebben de uitvaart als warm en op een rustige manier ervaren, ook de persoonlijke nazorg is goed ontvangen. heel veel dank, namens de fam. Verhaegh-Driessen.


A. Ottenheim
Meelevend, meedenkend, oplettend, een mooi mens, die zich bescheiden opstelt. Een goed evaluatie gesprek na een paar weken over het hele gebeuren. Een hele fijne begeleiding.


maria engels
Zeer betrokken, meedenkend in de dingen die we zelf wilde regelen, bracht alles goed bij elkaar en had ook alles qua tijd(uitvaart zelf) goed onder controle. Qua uitstraling ook mooi, niet van die pinguïns. Nazorg ook prima alhoewel ze het druk had nam ze toch alle tijd. Al met al zeer tevreden ondanks de trieste aangelegenheid.


Wilms
We zijn Fien en Sandra zeer dankbaar voor de manier waarop ze het voor ons mogelijk gemaakt hebben om pap een zeer persoonlijk en waardig afscheid te geven.


Fam Houba
Goed luisterend oor, wat de wensen van ons waren .Gaf ons ook goede tips waar we op moesten letten rondom de uitvaart. waardoor we, als familie goed op ons gemak voelden bij haar.


B. Smolders
De uitvaart was dankzij hun kennis heel goed geregeld en ook heel persoonlijk. De kinderen en ik kijken er goed op terug.


Familie Kessels
Door hun persoonlijke begeleiding en de tijd die ze ervoor namen hebben Fien en Sandra bijgedragen aan een bijzonder fijn afscheid van mijn man en onze vader


Fam Joosten
We zijn heel tevreden over de samenwerking en begeleiding in deze week. Een fijne persoonlijke benadering, waarin elke wens mogelijk werd gemaakt.


Elbert Tielen


Marlies Nouwen
Zeer persoonlijke begeleiding, voldeed aan al onze wensen in deze droevige tijd , we kijken terug op een bijzondere periode, die wij dankzij Fien en Frank met een heel erg goed gevoel kunnen afsluiten . Dank je wel Fien en zoon Frank


Nad Gielen
We zijn als familie zeer tevreden over hoe alles werd geregeld.


Fam Wilms
Erg fijn. Heel persoonlijke uitvaart met een heel persoonlijk contact. Wij als familie hebben het als zeer prettig ervaren en er werd ruim de tijd genomen om er samen een persoonlijke uitvaart van te maken.


Erik van der Velden
Fien en Sandra hebben ons heel veel uit handen genomen, ze hebben ons wat dat betreft echt ontzorgd na het verlues van Pap. Er werd steeds goed en rustig maar ook eerlijk meegedacht. Het contact was steeds zeer prettig en warm. Zaken werden meteen opgepakt en direct geregeld. Samen hebben we naar een hele mooie en persoonlijke uitvaart toe mogen werken. En dat was het uiteindelijk ook. Hier kijken wij als nabestaanden met een heel goed gevoel op terug! Heel erg bedankt hiervoor Fien Bos uitvaartzorg!


Wim Laumen
De uitvaart was uitstekend verzorgd en de persoonlijke begeleiding hebben we als zeer goed ervaren. We zouden zeker deze uitvaartverzorger bij iedereen aanbevelen.


Carla Hoedemaekers
Een hele mooie rustige bejegening door de uitvaartondernemer Fien Bos en haar dochter. Betrokken, begripvol in omgang met ons en mijn oom, waarvoor het allemaal heel moeilijk is om het door te moeten maken maar dank zij haar voelde hij zich gesterkt en gerust gesteld zodat het draaglijk werd om er samen toch nog een mooi afscheid van te maken. Alles is tot in de puntjes doorgesproken en uitgevoerd. We zijn uiterst tevreden! Bedankt Fien voor de persoonlijke benadering. Met vriendelijke groet, Carla Hoedemaekers


Familie Van Oijen
Zodra Fien aanwezig is heb je het gevoel dat je alles aan haar kan overlaten waardoor er een hele last van je afvalt in een toch al zo moeilijke periode. Wij geven Fien en verdere medewerkers een 10 omdat ze het echt verdienen. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij hebben dit als gezin als heel prettig ervaren. Fien, hartelijk bedankt voor de goede zorgen.


Nard Stoks
Fien heeft vanaf het eerste moment rust gebracht door op tijd suggesties te doen dan wel af te remmen. Door haar zorgvuldige begeleiding heb ik de uitvaart 'in de geest van mijn moeder' kunnen organiseren en heb ik me voortdurend gesteund gevoeld in mijn eigen rouwproces. Daarnaast is ze ook zeer empathisch omgegaan met onze moeizame familieverhoudingen. Wat betreft de kosten; bij alle keuzes heeft ze aangegeven dat deze aan die keuzes verbonden waren. Ik ben hierdoor niet voor onverwachte kosten komen te staan. Ook de technische ondersteuning (beeld gecombineerd met geluid) tijdens de uitvaart was tot in de puntjes geregeld. Ik kan haar serieus aanraden als u een no-nonsense rouwondernemer zoekt die alle ruimte biedt voor een persoonlijke invulling van de uitvaart.


E. Hanraets, Hendriks, Janssen
Geweldige begeleiding. We vonden het erg prettig dat we een aantal dagen voor de crematie al de aantekeningen door konden lezen. Gaf een bepaalde rust. Veel begrip en geduld vanuit Fien en Sandra gekregen. Namen ook overal de tijd voor.


Anton Laumen
Mevr Bos is zeer bekwaam ,verstaat het vak en de uitvaart van onze pap was zeer waardig.


Annie Steeghs
Een zeer prettige samenwerking, voelde erg persoonlijk, niet afstandelijk. Soms merkte je nog niet dat ze er was, maar regelde toch veel. Voelde feilloos aan wat wij wilde. Ook naar onze kinderen toe, veel steun biedend.


Thea kerkhoffs
Is zeergoed


Gita Huijs
Voor ons was het een geweldige uitvaartzorg. De beide dames (moeder en dochter) wisten precies wat wij voor ogen hadden om een fijne afscheidsdienst te hebben en al die bijkomende zaken. Ik voelde mij op mijn gemak, ik voelde mij gesteund en begrepen. Een perfecte begeleiding vanaf de eerste kennismaking tot aan het eind. Ik zou deze uitvaartverzorger zéker aanraden bij anderen.


Regine Steeghs - Megens
We hebben een heel mooi afscheid gehad mede namens Fien Bos Uitvaartzorg. Haar terughoudendheid heeft ertoe geleid dat we heel veel zelf hebben gedaan, wat het afscheid echt persoonlijk heeft gemaakt. We hadden nooit gedacht dat wij hiertoe in staat zouden zijn maar werden gestimuleerd op een heel subtiele manier. Fien Bos en Sandra, hartelijk dank hiervoor !


Marion Binneveld-Wich
Het contact met Fien Bos Uitvaartzorg is van begin tot eind heel goed geweest. De begeleiding door Fien en Sandra heb ik als professioneel en ondersteunend ervaren. Eigen inbreng om het afscheid zo mooi mogelijk te maken is prima meegenomen. Overal werd aan gedacht; de zorg werd in onderling overleg uit handen genomen. Dat gaf rust in een emotionele week! Dank je wel!


Annemie en Jo ( dochters van Mevr. Hoogers)
Heel betrokken en daardoor ook open voor persoonlijke wensen. Als aller laatste werd er op het afscheid een gedicht voorgelezen namens Moeke, uitgekozen door de uitvaartverzorger, dit was de kers op de taart. Mede hierdoor blijkt dat ze heel empathisch is. Ze geeft tips om het net iets persoonlijker te maken en denkt mee met familie( bv. tekst op rouwbrief). Ze is meester in haar vak.


Willemien Custers
Als familie hebben wij het zeer op prijs gesteld, dat we alle ruimte kregen om op een passende manier van onze zus afscheid te nemen. De werkwijze van mevr.Bos was betrokken en waar nodig sturend. Verder hebben wij als familie een zeer grote inbreng kunnen hebben,dit werd zeer gewaardeerd.


henri broekmans


A.J.A. Maessen-Smits
Wij zijn erg blij met de keuze die we gemaakt hebben. Bedankt voor de fijne en zeer persoonlijke begeleiding.


Ed Nijssen
Wij zijn uitermate tevreden over de begeleiding van Fien en Sandra en zullen ze zeer zeker aanbevelen. Vanaf het eerste contact zijn ze zeer duidelijk en transparant geweest in alles. Volledige ruimte laten voor een persoonlijke invulling met de juiste begeleiding daar waar gevraagd of nodig. Een verdiende pluim en nogmaals dank. Groet, familie Nijssen


Resi Janssen
Wij hebben deze uitvaartondernemer als heel betrokken aanvaard. Fien En Sandra waren een grote steun voor ons en zorgden ervoor dat wij niks vergaten. Het paste gewoon binnen ons gezin. Wij zijn erg blij dat we voor hen hebben gekozen. Wij zijn hun zeer dankbaar!!!


Henk, Marc, Lia en Rik
Sandra en Fien hebben ons op een warme, prettige manier persoonlijk begeleid bij de uitvaart van mijn vrouw en ons mam. Samen hebben we er in drie dagen voor gezorgd dat we een afscheid hebben kunnen regelen die voldeed aan haar laatste wensen en uiteindelijk zelfs onze stoutste verwachtingen overtrof. Alles viel op de dag van het afscheid op zijn plaats en hierdoor hebben we er voor kunnen zorgen dat het (hoe moeilijk een afscheid ook is) in onze gedachten blijft als een mooie herinnering. Sandra en Fien hebben er met kleine dingen voor gezorgd dat tijdens de afscheidsbijeenkomst ook de puntjes op de i werden gezet. Ook in de dagen na het overlijden en werkend naar de afscheidsbijeenkomst stonden Sandra en Fien altijd met raad en daad voor ons klaar en hielpen ze ons de focus te houden op de zaken die er op dat moment toe deden.


J.P.H.Engelen


Roel Janssen
Heel erg goed begeleid door Sandra. Zij heeft ons ten alle tijden bijgestaan met raad & advies wat ons zeer goed geholpen heeft in deze dagen van verdriet. Zowel thuis als in het rouwcentrum en tijdens de crematie had ze alles tot in de puntjes geregeld. Wij als familie willen haar (en Fien) dan nogmaals hartelijk danken voor de enorme hulp en steun in deze moeilijke / verdrietige dagen. Wij zouden Fien Bos uitvaartverzorging van ganser harte willen aanbevelen bij gezinnen / families waar helaas ook een sterfgeval te betreuren is. Een groot compliment is op zijn plaats!


Barrie Broekmans


Annemiek de wit
Correcte en warme begeleiding. Op sommige momenten ons een zetje geven, maar vooral bewaken dat er voldoende rust is om afscheid te nemen van de overledenen.


Marianne Brummans-van Kessel
Heel respectvol, heel persoonlijk. Rustgevend in een toch hectische en emotionele periode.


Fam.Raaymakers
Fien Bos is een uitvaart verzorger die je goed bij staat, adviseert en aan al je wensen tegen moet komt zodat de uitvaart word zoals men zich dat voorstelt. Ook is Fien Bos erg invoelzaam bij wat er besproken word.


Thijs Vervoort

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59