<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16021

Begrafenisverzorging Poppe – Minnaard
Telefoon: 06-25244974
Email: info@begrafenisverzorging-poppe.nl
Website: www.begrafenisverzorging-poppe.nl

Jaar oprichting: 1996
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 25 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Janneke Geuze
Er is goed geluisterd naar onze wensen, fijn persoonlijk contact, prima en efficiƫnte begeleiding ook door de verzorgster. Alles was uitstekend geregeld. Het was een waardig afscheid.


P.M. Bouwense
Een man die het werk doet zoals het hoort.


Jakob de Visser
Onder de moeilijke corona omstandigheden, waarbij het maximum van 50 familieleden norm was, is het mogelijk gebleken om drie kerken te gebruiken met een real time verbinding zodat onze familie met 130 personen bij de begrafenis en afscheid aanwezig kon zijn. Alle lof dat dit alles perfect geregeld werd in korte tijd. Als familie zien wij met dankbaarheid terug op die dag!


Peter Keulemans
het was een prima verzorgde dag met Henk-Jan zijn groep


Jan Meeuwse
Dhr Minnaard (voor ons Henk Jan) was betrokken bij onze familie en heeft ons in het hele traject ontzorgt. Van begin tot het einde heeft hij gedaan wat moest gebeuren.


P. Rotte
uitvaart is op een zeer nette manier geregeld, vooral het persoonlijk contact is als zeer positief ervaren. Ik kan deze uitvaartondernemer bij iedereen van harte aanbevelen en zeker indien het een uitvaart betreft waarbij een rouw/kerkdienst aan de orde is. (zeer respectvol)


C.W. de Voogd
Heel netjes verzorgd, alles in goed overleg.


Esther Geluk
We zijn zeer tevreden over de begeleiding van Henk-Jan en zijn team. Stap voor stap nam hij ons mee in deze zware periode en gaf ons steeds voldoende tijd om ons voor te bereiden op beslissingen. We hebben het als erg fijn ervaren.


LWisse
De uitvaartondernemer liet de familie praten en hij stuurde het gesprek, adviseerde en kwam professioneel over.


Ton de Munck
Meneer Minnaard, Dank u wel voor uw betrokkenheid en de integere manier waarop u alles begeleidt hebt. Verder konden wij met al onze vragen bij u terecht en u nam de tijd om deze te beantwoorden.


Alice vermeulen
een uitvaartondernemer die al je zorgen uit handen neemt een meedenker in moeilijke tijden in alle rust en eenvoud de uitvaart ondernemer mag deze beoordeling op zijn website plaatsen zonder mijn naam


E.J. Mallie
Door de persoonlijke en zeer betrokken begeleiding van de begrafenis ondernemer zijn ons veel zorgen uit handen genomen en is de begrafenis van mijn vader ten tijde van de Coronamaatregelen een waardevol en persoonlijk afscheid geworden. Wij zijn dhr Minnaard dan ook erg dankbaar.


Carla


Jmi Wisse
Wij hebben de persoonlijke en informele benadering erg gewaardeerd.


Nelleke Nieuwenhuize - Nieuwdorp
Henk Jan heeft ons als groot gezin fijn begeleid. Hij liet ruimte voor overleg en was altijd te bereiken als er een vraag was. Hierdoor is het regelen van zaken makkelijk in vertrouwen aan hem over te dragen wat ruimte geeft voor het aardse afscheid nemen van onze geliefde.


David Schijve
Deze uitvaartondernemer heeft de kennis en kunde in huis, om een uitvaart op een persoonlijke en toch vlotte manier te organiseren en de wensen van de familie zo veel als mogelijk in te vullen. Gezien de beperkingen van deze periode is dat een extra compliment.


Petra van den Engel iriz thuiszorg begeleiding
Ik kende Henk-Jan uit een eerder overlijden in prive situatie ,nu ik in onverwachte crisissituatie terecht kwam vanuit het werk dacht ik meteen aan Henk-Jan (terwijl ik situtie snel moest inschatten en ik twijfelde of ik niet te snel gehandeld had kwam Henk-Jan gelijk met oplossing ,achteraf had ik het toch goed ingeschat en verzorgde Henk-Jan alles van de begrafenis tot in de puntjes ,ook zijn nazorg en het omgaan met dementie vond ik ook zeker een pluim waard! Kortom ik zou hem aanbevelen bij andere mensen!Het had niet beter gekunt!


Jacob
Persoonlijk contact vonden we erg positief. Maar organisatorisch en het professioneel afhandelen van de kaart, advertentie e.d. zien wij wel verbeterpunten.


Martin en Lydia Walhout
Hele persoonlijke en fijne begeleiding gehad. Ook goede aandacht voor de kinderen. Kinderen hadden gelijk vertrouwen in Henk-Jan en konden met alle vragen bij hem terecht.


jan en lies de visser
heel vak bekwaam


Jan en lies louws
Respectvol en met eerbied en aandacht gedaan.Fijn contact met ons als nabestaanden. Dankuwel hier voor!


Pieter Louws
We hebben een persoonlijk medeleven beleeft in een gemoedelijke sfeer.


Sannie Butler
Henk-Jan heeft ons geweldig opgevangen,alles keurig geregeld. Ook de verzorgster Carolien heeft mijn Moeder heel netjes verzorgd De uitvaart is geheel naar onze wens verlopen,nogmaals onze hartelijke dank.


M Kaljouw
was netjes geregeld


Bert Kruis
Dhr Poppe heeft zich zeer betrokken getoond, ruime mate van overleg was mogelijk bij hem. Zelfs de wens om de uitvaart volledig zelf te mogen leiden was geen enkel probleem, de heer Poppe heeft ons met raad en daad ter zijde gestaan. Een plezierige samenwerking.


H van der Spaan- den Hollander
Een keurige, waardige integere begeleiding aan ons aangepast.


Johan Eckhardt
Met name de persoonlijke aandacht van de heer Poppe heeft ons goed gedaan.


S.P. Wisse
Zeer prettig contact, respectvolle benadering en snelle reactie op vragen. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond aanwezig, al naar gelang de situatie dat vereiste. Weet precies waar hij mee bezig is. Steekt letterlijk de helpende hand toe wanneer dat nodig was.


C Brasser
De juiste persoon die alles goed in de hand heeft (kortom een fijne man).


J. van Eijzeren


L.Blankenburgh
Alles is tot zeer volle tevredenheid volbracht. 100 % voldaan.


Pieter Riemens
Zeer betrokken, zorgzaam en schept vertrouwen. Hierdoor kunnen wij hem bij iedereen aanbevelen.


Johnny Maljaars
Dhr Poppe is zeer betrokken, kundig en werkt respectvol . Voldoende inlevingsvermogen en open vragen voor eigen inbreng. Het team waarmee gewerkt werd is ook respectvol, netjes, kundig. Kortom wij bedanken dit team voor verzorging van deze uitvaart waar we met een goed gevoel aan terugdenken.


<<< Terug