<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16021

Begrafenisverzorging Poppe – Minnaard
Telefoon: 06-25244974
Email: info@begrafenisverzorging-poppe.nl
Website: www.begrafenisverzorging-poppe.nl

Jaar oprichting: 1996
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 1 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Janneke Geuze 
Er is goed geluisterd naar onze wensen, fijn persoonlijk contact, prima en efficiƫnte begeleiding ook door de verzorgster. Alles was uitstekend geregeld. Het was een waardig afscheid.


P.M. Bouwense 
Een man die het werk doet zoals het hoort.


Jakob de Visser 
Onder de moeilijke corona omstandigheden, waarbij het maximum van 50 familieleden norm was, is het mogelijk gebleken om drie kerken te gebruiken met een real time verbinding zodat onze familie met 130 personen bij de begrafenis en afscheid aanwezig kon zijn. Alle lof dat dit alles perfect geregeld werd in korte tijd. Als familie zien wij met dankbaarheid terug op die dag!


Peter Keulemans 
het was een prima verzorgde dag met Henk-Jan zijn groep


Jan Meeuwse 
Dhr Minnaard (voor ons Henk Jan) was betrokken bij onze familie en heeft ons in het hele traject ontzorgt. Van begin tot het einde heeft hij gedaan wat moest gebeuren.


P. Rotte 
uitvaart is op een zeer nette manier geregeld, vooral het persoonlijk contact is als zeer positief ervaren. Ik kan deze uitvaartondernemer bij iedereen van harte aanbevelen en zeker indien het een uitvaart betreft waarbij een rouw/kerkdienst aan de orde is. (zeer respectvol)


C.W. de Voogd 
Heel netjes verzorgd, alles in goed overleg.


Esther Geluk 
We zijn zeer tevreden over de begeleiding van Henk-Jan en zijn team. Stap voor stap nam hij ons mee in deze zware periode en gaf ons steeds voldoende tijd om ons voor te bereiden op beslissingen. We hebben het als erg fijn ervaren.


LWisse 
De uitvaartondernemer liet de familie praten en hij stuurde het gesprek, adviseerde en kwam professioneel over.


Ton de Munck 
Meneer Minnaard, Dank u wel voor uw betrokkenheid en de integere manier waarop u alles begeleidt hebt. Verder konden wij met al onze vragen bij u terecht en u nam de tijd om deze te beantwoorden.


Alice vermeulen 
een uitvaartondernemer die al je zorgen uit handen neemt een meedenker in moeilijke tijden in alle rust en eenvoud de uitvaart ondernemer mag deze beoordeling op zijn website plaatsen zonder mijn naam


E.J. Mallie 
Door de persoonlijke en zeer betrokken begeleiding van de begrafenis ondernemer zijn ons veel zorgen uit handen genomen en is de begrafenis van mijn vader ten tijde van de Coronamaatregelen een waardevol en persoonlijk afscheid geworden. Wij zijn dhr Minnaard dan ook erg dankbaar.


Carla 


Jmi Wisse 
Wij hebben de persoonlijke en informele benadering erg gewaardeerd.


Nelleke Nieuwenhuize - Nieuwdorp 
Henk Jan heeft ons als groot gezin fijn begeleid. Hij liet ruimte voor overleg en was altijd te bereiken als er een vraag was. Hierdoor is het regelen van zaken makkelijk in vertrouwen aan hem over te dragen wat ruimte geeft voor het aardse afscheid nemen van onze geliefde.


David Schijve 
Deze uitvaartondernemer heeft de kennis en kunde in huis, om een uitvaart op een persoonlijke en toch vlotte manier te organiseren en de wensen van de familie zo veel als mogelijk in te vullen. Gezien de beperkingen van deze periode is dat een extra compliment.


Petra van den Engel iriz thuiszorg begeleiding 
Ik kende Henk-Jan uit een eerder overlijden in prive situatie ,nu ik in onverwachte crisissituatie terecht kwam vanuit het werk dacht ik meteen aan Henk-Jan (terwijl ik situtie snel moest inschatten en ik twijfelde of ik niet te snel gehandeld had kwam Henk-Jan gelijk met oplossing ,achteraf had ik het toch goed ingeschat en verzorgde Henk-Jan alles van de begrafenis tot in de puntjes ,ook zijn nazorg en het omgaan met dementie vond ik ook zeker een pluim waard! Kortom ik zou hem aanbevelen bij andere mensen!Het had niet beter gekunt!


Jacob 
Persoonlijk contact vonden we erg positief. Maar organisatorisch en het professioneel afhandelen van de kaart, advertentie e.d. zien wij wel verbeterpunten.


Martin en Lydia Walhout 
Hele persoonlijke en fijne begeleiding gehad. Ook goede aandacht voor de kinderen. Kinderen hadden gelijk vertrouwen in Henk-Jan en konden met alle vragen bij hem terecht.


jan en lies de visser 
heel vak bekwaam


Jan en lies louws 
Respectvol en met eerbied en aandacht gedaan.Fijn contact met ons als nabestaanden. Dankuwel hier voor!


Pieter Louws 
We hebben een persoonlijk medeleven beleeft in een gemoedelijke sfeer.


Sannie Butler 
Henk-Jan heeft ons geweldig opgevangen,alles keurig geregeld. Ook de verzorgster Carolien heeft mijn Moeder heel netjes verzorgd De uitvaart is geheel naar onze wens verlopen,nogmaals onze hartelijke dank.


<<< Terug