<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16024

Fading Uitvaartzorg
Telefoon: 0624665211
Email: info@fading-uitvaartzorg.nl
Website: www.fading-uitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 5 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


M.J. Jacobs 
Toen onze moeder onverwacht snel overleed na onze vader aarzelden we geen moment om opnieuw Mariet te vragen. Ze stond direct voor ons klaar. Heel vertrouwd en we zijn erg tevreden hoe soepel alles is verlopen. Ook haar oog voor hoe het met iedereen gaat en haar nazorg is warm en persoonlijk. Het maakte alles gemakkelijker voor ons.


Bernadette Brakel 
Mariet is een zeer betrokken en prettig persoon. Ze denkt goed mee en kan zich goed inleven in de verdrietige situatie waarin iemand zit die net zijn/haar dierbare is verloren. Zeer respectvolle benadering.


Jessica Bär  
vriedelijk en ze geven de stoen die je nodig heb. was een goed geful bij ook als het geen moie anlass is om immand te verliesen.


Marian Doensen 
Wij hebben Mariet als zeer professioneel maar ook zeer betrokken en menselijk ervaren. Dit deed ons heel goed in de rollorcoaster waar we terecht in kwamen. vanaf de eerste minuut tot de laatste, zelf nog nu ( nazorg) hebben we als zeer prettig gevonden.


Leny rijks 
Supervriendelijk en meedenkend van begin tot t eind we hebben er met onze familie(80)pers een zeer tevreden gevoel aan overgehouden Hartelijk dank voor alles


Miranda Jacobs 
We hebben het contact met Mariet als zeer prettig ervaren. Ze heeft ons uitstekend begeleid en goed geluisterd naar onze wensen.


Han von den Hoff 


Marlie Vestjens 
* Zeer betrokken , dacht mee om een mooie persoonlijke crematie neer te zetten. * Respecteerde de wensen van familie * Mariet heeft nog persoonlijk contact met mijn man/ vader /opa gehad , om alle wensen te bespreken tav crematie .


H Crommentuijn 
Zeer vriendelijk en meelevend


Jolanda Stemkens 
Erg betrokken, en toch als het nodig is zakelijk, een uiterst bekwame uitvaartverzorger! Verdient een dikke pluim voor kordaat optreden en warm medeleven


Rene van der Aa 
Ondanks moeilijke periode kan ze het zakelijk en luchtig houden. Is in mensen geïnteresseerd


Max Awick 
Mariet, enorm bedankt voor alle zorgen en hulp!


T nillesen rietvink .. 
Het was eenzeer mooie uitvaart heel ingetogen en corect chapeau voor Mevr zanders


Bert Drossaert 
Aan alle wensen van de overledene voldaan. was zeer medelevend, gaf duidelijk aan wat wel en niet kon Een goede hulp in deze zware dagen.


Antoine Bongers 
Mariet heeft oog voor persoonlijke wensen en geeft goede raad om dit te bereiken. Staat altijd klaar en neemt de tijd voor je.Prima ervaring dus.


J. P. M. Lamerikx 
Ondanks de COVID19 maatregelen heeft Mariet er alles aan gedaan om mijn moeders wensen in te vullen. IVM allerlei beperkingen is zij hierin toch nog voor 95% in geslaagd.


Josee Stienen 
Zeer betrokken en ervaren. Gaf alle ruimte voor eigen inbreng, maar gaf ook alternatieve, mooie ideeën. Geen standaard uitvaart, maar heel persoonlijk.


hay der Kinderen 
Mariet heeft haar best gedaan met een persoonlijke noot


Denise Betten 


Marion Bonne 
Ze was zeer duidelijk meelevend. Ze heeft alles geregeld naar onze wensen. Ze had voor die dat wilde de tijd en een luisterend oor Mensen die een zakelijke benadering wensen zijn bij haar waarschijnlijk niet op het goede adres. Een op en top gevoeld mens😘


Monique Smeets 
Ondanks dat het overlijden van onze moeder nog maar net achter de rug was, hebben we er samen met hulp van Mariet weer een heel persoonlijk en bijzonder afscheid van gemaakt!


Monique Smeets 
Mariet is zeer betrokken en doet er alles aan om het naar wens van de familie te laten verlopen.


Yvonne Scherpenhuysen-van Tuyl 
Mariet Zanders heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart van mijn man helemaal volgens zijn wensen is verlopen. Ik spreek ook namens mijn 3 zonen. We hadden geen “betere” kunnen hebben!


Jos Smeets 
Zeer betrokken mevrouw, die conform de afspraken die reeds in 2016 op verzoek van en met de overledene waren gemaakt, heeft gehandeld. Zij is inlevend, betrokken, consequent, doortastend en vriendelijk overgekomen bij de nabestaanden. De dienst op de natuurbegraafplaats was geheel volgens de wensen van de overledene en kende een sfeervol maar ook informeel (zoals gewenst) verloop, waarbij de nabestaanden nadrukkelijk betrokken werden in een vorm die voor ieder individueel ingevuld kon worden. Een bijzondere ervaring voor alle betrokkenen. Ook bleek zij zeer flexibel in het maken van extra afspraken aangaande de familie en nabestaanden aangaande o.a. extra wensen voor een "nazit" na de begrafenis in een nog te regelen locatie. Ook de nazorg in de vorm van een evaluatiegesprek was gedegen.


Henk Kalthoff 
Chapeau! Dank je wel Mariet.


A.C. Sterkman 
Kordaat,betrokken en een zodanig luisterend vermogen dat de uitvaart een zeer persoonlijke invulling kon krijgen. Ook organisatorisch verliep het hele proces perfect. Kortom men kan zich geen betere uitvaart verzorgster wensen


Birgitta Hermans 
In tijden van Corona is een persoonlijk uitvaart ingewikkeld. Fading uitvaart kijkt naar de mogelijkheden, niet naar de onmogelijkheden. Fijne, warme begeleiding. Veel dank hiervoor


Ellen Schreuder 
Wij hebben de persoonlijke zorg en betrokkenheid zeer gewaardeerd en zijn erg tevreden over het begeleiden van de uitvaart van mijn moeder en oma van mijn kinderen. Mariet Zanders was zeer kundig en wij hebben alle adviezen van haar met open armen omvangen. Zeer professioneel! Mijn dank is groot....


M.C.H. Jackson 
Persoonlijke, respectvolle begeleiding van de uitvaart met oog voor detail, budget en de persoonlijkheid en levensstijl van mijn man. Hulpvaardig, vriendelijk en meedenkend; zeer aan te bevelen.


Jolanda vd Vondervoirt en Lenard Verheijden 
Wij zijn heel tevreden over Fading uitvaartzorg. Ze hebben voor een hele mooie uitvaart gezorgd van ons pa. Marriet dacht heel goed mee met onze wensen.


Jolanda vd Vondervoirt en Lenard Verheijden 
Wij zijn heel tevreden over Fading uitvaartzorg. Ze hebben voor een hele mooie uitvaart gezorgd van ons pa. Marriet dacht heel goed mee met onze wensen.


Max Awick 
Enorme steun gehad aan Mariet, na het overlijden van mijn vader. De uitvaartdienst was volledig naar wens en tevredenheid van familie en vrienden.


<<< Terug