<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16024

Fading Uitvaartzorg
Telefoon: 0624665211
Email: info@fading-uitvaartzorg.nl
Website: www.fading-uitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


J. P. M. Lamerikx
Ondanks de COVID19 maatregelen heeft Mariet er alles aan gedaan om mijn moeders wensen in te vullen. IVM allerlei beperkingen is zij hierin toch nog voor 95% in geslaagd.


Josee Stienen
Zeer betrokken en ervaren. Gaf alle ruimte voor eigen inbreng, maar gaf ook alternatieve, mooie ideeën. Geen standaard uitvaart, maar heel persoonlijk.


hay der Kinderen
Mariet heeft haar best gedaan met een persoonlijke noot


Denise Betten


Marion Bonne
Ze was zeer duidelijk meelevend. Ze heeft alles geregeld naar onze wensen. Ze had voor die dat wilde de tijd en een luisterend oor Mensen die een zakelijke benadering wensen zijn bij haar waarschijnlijk niet op het goede adres. Een op en top gevoeld mens😘


Monique Smeets
Ondanks dat het overlijden van onze moeder nog maar net achter de rug was, hebben we er samen met hulp van Mariet weer een heel persoonlijk en bijzonder afscheid van gemaakt!


Monique Smeets
Mariet is zeer betrokken en doet er alles aan om het naar wens van de familie te laten verlopen.


Yvonne Scherpenhuysen-van Tuyl
Mariet Zanders heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart van mijn man helemaal volgens zijn wensen is verlopen. Ik spreek ook namens mijn 3 zonen. We hadden geen “betere” kunnen hebben!


Jos Smeets
Zeer betrokken mevrouw, die conform de afspraken die reeds in 2016 op verzoek van en met de overledene waren gemaakt, heeft gehandeld. Zij is inlevend, betrokken, consequent, doortastend en vriendelijk overgekomen bij de nabestaanden. De dienst op de natuurbegraafplaats was geheel volgens de wensen van de overledene en kende een sfeervol maar ook informeel (zoals gewenst) verloop, waarbij de nabestaanden nadrukkelijk betrokken werden in een vorm die voor ieder individueel ingevuld kon worden. Een bijzondere ervaring voor alle betrokkenen. Ook bleek zij zeer flexibel in het maken van extra afspraken aangaande de familie en nabestaanden aangaande o.a. extra wensen voor een "nazit" na de begrafenis in een nog te regelen locatie. Ook de nazorg in de vorm van een evaluatiegesprek was gedegen.


Henk Kalthoff
Chapeau! Dank je wel Mariet.


A.C. Sterkman
Kordaat,betrokken en een zodanig luisterend vermogen dat de uitvaart een zeer persoonlijke invulling kon krijgen. Ook organisatorisch verliep het hele proces perfect. Kortom men kan zich geen betere uitvaart verzorgster wensen


Birgitta Hermans
In tijden van Corona is een persoonlijk uitvaart ingewikkeld. Fading uitvaart kijkt naar de mogelijkheden, niet naar de onmogelijkheden. Fijne, warme begeleiding. Veel dank hiervoor


Ellen Schreuder
Wij hebben de persoonlijke zorg en betrokkenheid zeer gewaardeerd en zijn erg tevreden over het begeleiden van de uitvaart van mijn moeder en oma van mijn kinderen. Mariet Zanders was zeer kundig en wij hebben alle adviezen van haar met open armen omvangen. Zeer professioneel! Mijn dank is groot....


M.C.H. Jackson
Persoonlijke, respectvolle begeleiding van de uitvaart met oog voor detail, budget en de persoonlijkheid en levensstijl van mijn man. Hulpvaardig, vriendelijk en meedenkend; zeer aan te bevelen.


Jolanda vd Vondervoirt en Lenard Verheijden
Wij zijn heel tevreden over Fading uitvaartzorg. Ze hebben voor een hele mooie uitvaart gezorgd van ons pa. Marriet dacht heel goed mee met onze wensen.


Jolanda vd Vondervoirt en Lenard Verheijden
Wij zijn heel tevreden over Fading uitvaartzorg. Ze hebben voor een hele mooie uitvaart gezorgd van ons pa. Marriet dacht heel goed mee met onze wensen.


Max Awick
Enorme steun gehad aan Mariet, na het overlijden van mijn vader. De uitvaartdienst was volledig naar wens en tevredenheid van familie en vrienden.


Mieke Venner
kort krachtig non nonsens helder en duidelijk. respectvol en waardig


Jackie Smeets
Mariet heeft exact de juiste balans tussen invoelendheid en doortastendheid. Zij is duidelijk en slagvaardig en flexibel. Ze kan goed luisteren. Super fijn om haar aan onze zijde te hebben gehad in het proces van afscheid nemen. Bedankt!


Huub Verhaag
Zeer persoonlijke zoals mijn vrouw het wilde hebben. Een 10 is nog te min, plus nog een geroffel. Top Mariet.


Linda Smeets
Wij zijn zeer tevreden! Fading heeft nu 2 begrafenissen van ons geregeld en wij vinden haar zeer bekwaam, denkt aan ALLES. Is sturend op momenten dat het moet en meelevend als je het moeilijk hebt. Heeft ook oog voor de nabestaanden en hun gemoed/gezondheid, dus niet alleen de praktische kant. Leid de dienst in goede banen op een natuurlijke, niet opdringerige manier en verzorgt daarna ook het natraject perfect. Kosten vielen reuze mee doordat Fading ook een oog houdt om op onnodige kosten te besparen, zonder dat dit afbreuk doet aan de dienst zelf of de voorzieningen. Voor ons een dikke 10!


Marij
Mariet, je was/ben een betrokken uitvaartondernemer die haar eigen koers vaart die bij mij ons paste en die zaken perfect heeft weten te regelen zonder ons daar zorgen over te hoeven maken. Je hebt daarnaast een persoonlijke uitvaart weten te regelen zoals wij die voor ogen hadden met begrip voor persoonlijke omstandigheden. Nogmaals onze oprechte dank en veel succes met uitbreiding van je uitvaartonderneming.


A. Bistervels-de Deckere
Prettige contacten, met goede tips. Denkt mee in kansen en mogelijkheden.


Mario Biesmans
In een woord prachtig.


Gina Herman
Zonder Mariet was de uitvaart van mijn vader niet geworden zoals het nu is geweest. Hele goede begeleiding in het voor maar ook natraject. Ik kan Fading aan iedereen aanbevelen en zal haar wanneer nodig weer inschakelen.


Frans Rees
Correcte offerte, uitstekende begeleiding, niets dan lof.


ferdie
wij zijn zeer tevreden. Gewoon hoe deze mensen met je om gaan, rustig en persoonlijk. Ze betrekken je bij alles,het verzorgen, tot aan in de kist leggen. de gehele begeleiding van de dood van mijn moeder was gewoon goed. Ze nemen de tijd voor je. Je hoeft ze maar te bellen en ze hebben tijd voor je. We hebben een waardig afscheid gehad mede dankzij jullie.


Saskia


E. Schreuder
Zeer tevreden


Bart Beerens
We hebben voor een bescheiden uitvaart gekozen, de hele familie was dik tevreden.


Vos Eugène
Erg goed en persoonlijk. Goed uitgevoerd.


Herman Bombeeck en Marleen van Doren
Door het meedenken van Mariet werd het afscheid van Dhr. Bombeeck een zeer persoonlijk afscheid. Al onze wensen werden ingewilligd. We waren ook erg tevreden over het team wat de balseming heeft uitgevoerd. De maaltijd na het afscheid was ook prima verzorgd. Het zilveren aandenken wat we namens Dhr.Bombeeck na t afscheid via Mariet kregen maakt deze begrafenisonderneemster toch wel speciaal. Wij bevelen daarom deze begrafenisonderneemster van harte aan.


Antonio
ze heeft ons zeer goed geholpen daar ben ik zeer tevreden over en ze heeft ook ons goede informatie gegeven


C J kansen
Zee te vreden


Jan Vossen
enige reactie die we kregen op uitvaart.nl goed geholpen efficient en prettig door deze onderneemster.


Tonny Aben
Mooi en waardig afscheid genomen van mijn vader dankzij Fading. Zeer dankbaar voor de manier waarop Mariet ons heeft gesteund en alles voor ons allemaal, ook voor de kleinkinderen, zo mooi heeft geregeld. Heel betrokken en lief. Heel veel bedankt Mariet.


M. Gravesteyn
Prettige begeleiding en goed mee denken.


H. De Maat Koolen
Ik heb de aktiviteiten van Mariet Zanders bij de uitvaart van mijn man als ondersteunend ervaren. Zowel bij de voorbereiding van de afscheidsceremonie als tijdens de ceremonie zelf.en daarna. Er werd goed en tijdig informatie verstrekt. Haar houding was prudent, met voldoende distantie en tegelijkertijd een goed inlevingsvermogen.


Gertie Rutten Rijks
Ondanks ons verdriet heeft ze er met ons een mooi afscheid van gemaakt.We voelde ons zeer begrepen en ze speelde handig in op de uitlatingen van onze kleinkinderen.


Linda Smeets
Zeer kundig, zeer betrokken en werk uit handen nemend. Duidelijke uitleg van de te verwachten dingen en wat er van jou verwacht wordt te doen. Wij vonden een korte dienst fijn en hier heeft Fading perfect op geacteerd. Ook het advies in de dagen voor de uitvaart was zeer duidelijk. Het uitzoeken van de muziek bijvoorbeeld ging zeer vlug, omdat Fading de verhalen en teksten van de muziek zo goed kon combineren dat er een perfecte match uit kwam. Hierover was veel lof na de dienst door de familie.


<<< Terug