<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16028

Edwin Kist Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-22559905
Email: info@edwinkist.nl
Website: www.edwinkist.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 44 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
8.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.3 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fam.Muntenaar
Groot empatisch vermogen en denkt perfect mee


R.Schuurman-Brink
Wij hebben de begeleiding van Edwin als zeer prettig ervaren. Zijn aanpak was persoonlijk en niets was teveel. Aan te bevelen!


Rene Kruis
Ouders en echtgenote uitvaart verzorgd. Goed overleg en geregeld. In het bijzonder bij verlies echtgenote goed bijgestaan en steun gehad bij plotselinge verlies.


Liza Top
Het grootste compliment dat ik kan geven, is dat ik mijn eigen uitvaart ook zou willen laten verzorgen door Edwin Kist. Het concept van het afscheidshuis geeft enorm veel vrijheid met betrekking tot het doorvoeren van persoonlijke wensen. Het heeft ons de mogelijkheid gegeven om in alle rust afscheid te nemen, op onze eigen manier. We zijn zeer te spreken over deze uitvaartondernemer en zouden deze zonder enige twijfel aanbevelen aan anderen.


Ronald Jansen
Edwin en zijn team van medewerkers regelen een uitvaart tot in de puntjes . Hun respectvolle en eervolle behandeling van overledene en betrokkenen is top te noemen. Edwin kist uitvaartverzorging heeft onlangs nog de uitvaart geregeld van mijn helaas veel te vroeg overleden vrouw en eerder ook in 2009 en 2012 van mijn ouders.


T Vuurboom


B Gerritse
Warm, respectvol, ondersteunend, ontzorgend zijn woorden die echt van toepassing zijn op Edwin en zijn team. Heel dankbaar voor het mooie en intieme moment in de Usselerhof. fam Gerritse.


M. Nijenhuis
Edwin is een heel warm en betrokken mens en dat was gedurende alle voorbereidende dagen voor de begrafenis en tijdens de begrafenis goed merkbaar. Zelfs nadien nog contact gehad. Niets dan lof.


Lies Kuiper-Nijboer
Edwin Kist heeft ons ook tussen tijds gebeld hoe het ging enz. Dit was erg prettig .Mochten we met vragen zitten kunnen we altijd contact met hem opnemen. Erg prettig


Melching


Willlem Sonneveld
Beste Edwin,  Nogmaals dank voor het regelen en verzorgen van de uitvaart van onze moeder, door jouw epersoonlijke benadering voelt het allemaal erg vertrouwd en hebben we er een bijzonder en persoonlijk afscheid van kunnen maken mede door ook onze eigen invulling hier aan te kunnen geven. Dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Fam. Sonneveld


G.R.P. van der Meulen
prima werk geleverd


Jeannette ten Thij
Edwin Kist is een warme man die zorgt voor een persoonlijk afscheid. Hij probeert het de familie, met veel zorg en aandacht naar de zin te maken. Het voelt met Edwin erg vertrouwd en prettig. Hij heeft prachtige faciliteiten voor een waardig afscheid. Wij zijn erg tevreden hoe hij de crematies van mijn ouders perfect heeft geregeld. We kunnen er met een goed gevoel op terugkijken. Dank je wel hiervoor!


Alberte Feijer


Marjon Beune.
Onze ervaring met de heer Kist was zeer positief er was alle ruimte om het naar eigen wens te laten verlopen. Een uitvaartondernemer met het hart op de juiste plaats.


C.de Vries Elshof
Het is precies zo verlopen , als wij het gewenst hadden


Flora Meijers
Niets dan lof. Het overtrof mijn verwachting. Alles zo respectvol en liefdevol geregeld. Het was mooi, intiem, geen woorden voor!


Lizette ter Weele


Henk de Kruijff
Uitvaart leider is om begrijpelijke redenen niet op bezoek geweest ( Corona) Verder was het keurig verzorgt, ben zeer tevreden!


L. ter Brugge
Prima, persoonlijk en neemt veel uit handen. Zeer tevreden


H.J. Vriendts
Wij zijn zeer tevreden. De heer Kist heeft alles goed geregeld en heeft ook persoonlijk aandacht aan de kinderen gegeven. Top geregeld


Jur Huizenga
We hadden een prima uitvaartverzorging,zowel thuis bij de opbaring als bij de uitvaartdienst. Personeel correct,niets op aan te merken.We mochten met een kleine groep in het uitvaartcentrum van Kist een afscheid verzorgen.alles wat we wilden was mogelijk.we zijn zeer tevreden met hoe het gegaan is en raden Kist uitvaartverzorging bij iedereen aan Jur Huizenga


J. Colder
Op basis van een eerder overlijden van mijn man gekozen voor Kist uitvaart. Wederom goed verzorgd.


Wilma Wienk
Een hele fijne rustige man, die echt de tijd voor je neemt, zelf ideeën aandraagt en je veel werk uit handen neemt. Altijd bereikbaar.


MvdW


W.Leppink
Zeer persoonlijke uitvaart begeleiding, goede informatie en mee denken met de mogelijkheden die er nog waren tijdens alle Corona maatregelingen. Het heeft ons een zéér goed gevoel gegeven van het totaal plaatje van het opbaren in woonkamer sfeer en de uitvaartdienst. Persoonlijk heb ik besloten om mijn uitvaart ook door hun te laten verzorgen in de toekomst.


De heer Dijk
Zeer respectvol naar de familie. Goede persoonlijke begeleiding van alle medewerkers.


Wim Garretsen
Een zeer prettige en persoonlijke benadering. We hebben ondanks de corona op een waardevolle manier afscheid kunnen nemen van onze broer.


Joke van dusschoten
Kon het niet beter treffen was heel blij met Erwin kist ..als ik er niet meer ben zullen mijn kinderen zekers Erwin kist bellen..


D.M.Visscher- Wabeke
vriendelijk, rustig, meedenken, initiatief nemen.


Paul Elbert
De waardigheid en respect waarmee alles wordt afgehandeld is ongekend. Zo zouden meer uitvaartverzorgers zich moeten profileren.


Ja de paauw
De uitvaart is perfect verlopen alles was uitstekend geregeld


Wim de Jager
Ik ben zeer tevreden over de kleinschalige, zorgvuldige en persoonlijke handelwijze.


arjan Gunnink


H. J. Ullmann
Edwin Kist en zijn team zijn zeer kundig en betrokken. Mijn vrienden en ik waren zeer onder de indruk en erg tevreden zoals de begrafenis verzorgd was. Hoed af!


richard lubach
De Heer Kist heeft de uitvaart uitstekend verzorgt


B.L.M. Haghuis
De Hr. Kist is op ons overgekomen als een zeer sympathiek , warm en meelevend persoon


Kitty Muntenaar
Alleen maar positief in begeleiding en in alles regelen


Wilma van Maarseveen
Wij hebben de contacten als zeer prettig ervaren, betrokken, en steeds de juiste reacties op het goede moment. Er waren maar een paar kleine minpuntjes: wij kregen van vrienden en bekenden te horen dat zij geen idee hadden wat de bedoeling was bij het afscheid nemen terwijl zij met de auto's voor ons en de kist langs reden. Wellicht handig dat iemand dat uit legt, of een bord met instructies plaatsen aan het begin van die stoet. Men wist niet dat ze mochten stoppen etc. Maar dat komt natuurlijk ook door deze rare "Corona" tijden. Kortom ik zou deze begrafenisonderneming bij iedereen van harte aanbevelen. Vraag omtrent factuur: Die heb ik nog niet ontvangen(per post), tenzij deze naar prive is gemaild. Dat zal ik vanavond controleren.


Edith Ras
Edwin Kist is een zeer betrokken man en heeft goede ideeën om de uitvaart zooi mooi en persoonlijk mogelijk te maken, zeer professioneel. Ondanks de Corona maatregelen hebben wij allen het als een mooi en waardig afscheid ervaren. Edwin is het keurmerk meer dan waard.


Elvira van Eijl
Edwin Kist denkt met je mee. Alles is mogelijk. Hij is een charmante man, gepassioneerd over zijn vak en hij benadert de zaken vanuit een relativerend optimisme . Wij hadden een heel goede click met hem.


Jolanda joldersma
We zijn blij dat we Edwin kist gebeld hebben .hij leefde helemaal mee en zo.n uitvaart was perfect mijn complimenten aan Edwin kist en de mensen die hem helpen allemaal lieve mensen


Anita Keijzer
Edwin kist kende ons inmiddels heel goed door het oveelijden van mijn vader oktober 2018 en mijn broer oktober 2019. Deze 2uitvaarten waren al uit de kunst mijn moeder haar uitvaart was ook door dat het begin corona crisis was erg zwaar maar edwin kist heeft ons een uitvaart gegeven waar wij allen met een heel goed en warm gevoel op terug kunnen kijken. Je kunt bij de vragen maar tot 10maar zou eigenlijk bij alles wel een 20 willen zetten.


Marion Schutter-Becker


Carin de Bruin-Varwig
Dhr. Kist heeft de uitvaart in z’n geheel heel zorgvuldig en aangenaam voorbereid en uitgevoerd. Mijn kinderen en ik zijn hem daarvoor erg dankbaar.


Ingrid Stalknecht
Het is precies gegaan zoals wij wilden. Ook dankzij adviezen van Edwin Kist. Ook het afscheidshuis is heel sfeervol en is een prettige manier om in alle rust afscheid te nemen


Annet de Paauw Bauer
De uitvaart van mijn moeder was precies naar wens die zij had aangegeven. Klein, knus en zeer persoonlijk! De aula die ter beschikking gesteld was voelde als een thuis.Alles was aanwezig voor een samenzijn. De complimenten voor de heer Edwin Kist die dit allemaal heeft opgezet.


Jolanda Landkroon Sciortino
Ik ben zeer tevreden over de uitvaartondernemer Edwin Kist . De periode van melden van overlijden ,ophalen van de baar ,de persoonlijke verzorging van overledene ,op baring in de aula tot en met de afscheidsplechtigheid heb ik persoonlijk als zeer fijn ervaren! Veel persoonlijke aandacht , mogelijkheid tot veel eigen inbreng , en een prettig team hebben ervoor gezorgd dat deze uitvaart piekfijn is geregeld.


Huizinga
PERFECT,PERFECT,PERFECT


Mw. Moddejonge-Koning
Ik ben uiterst tevreden over de zorgvuldige en respectvolle wijze waarop mijn overleden man werd verzorgd en zijn lichaam werd begeleid naar het Afscheidshuis. De heer Kist heeft op een warme en persoonlijke wijze de uitvaart op mijn wensen afgestemd en uitgevoerd. Ook aanpassingen op het laatste moment werden probleemloos ingepast. Mee mogen rijden in de auto waarin mijn man naar het crematorium werd gebracht en het persoonlijk woord tijdens het afscheid hebben mij diep ontroerd en zijn een troost voor mij.


N. Meijers
Edwin heeft er alles aan gedaan om de uitvaart voor ons zo draaglijk mogelijk te maken. Meedenken, ideeën aandragen en niets was te gek. Hij heeft ons zeer goed begeleid en wist precies wat we op welk moment nodig hadden om met ons verdriet te dealen. Ook van onze omgeving hebben we veel complimenten gekregen over de uitvoering en verzorging van de uitvaart door Edwin. Voor ons geen andere meer...


rinus kostermans
Edwin is zeer betrokken en zorgt dat vanaf dag 1 tot en met de uitvaart alles zeer persoonlijk en professioneel geregeld wordt. Uit ervaring en betrokkenheid kan hij suggesties doen bij beslissingen die erg goed uitpakken. Bv het vinden van het mooiste beschikbare graf op de begraafplaats. Edwin maakt zijn devies "diensten te verlenen op een manier die bij mij past: persoonlijk en met veel zorg en aandacht" helemaal waar, bedankt!


Paul Richard Oost
In samenspraak met mijn overleden vrouw, dochter en mij en Edwin alles naar de wensen van mijn vrouw kunnen regelen voor de uitvaart. De door mijn vrouw gemaakte rouwkaart is ook door mijn vrouw gezien door een proefdruk te maken. De uitvaart was netjes en persoonlijk, de begeleiding en verzorging van alles buitengewoon goed. Het afscheidshuis "de korenbloem" een fijne uitkomst, een mooi tijdelijk huis voor mijn vrouw, een echt huisje waar je even rustig kan zijn en van alle gemakken bijna voorzien. Een aanrader. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de diensten van Edwin en raden het ook zeker aan.


Petra Tjoonk dochter en aanspreekpunt van overledene
Onze ervaring met uitvaartleider Edwin kist verdient niets dan lof.Wat een betrokken man en wat kun je fijn met hem overleggen zodat de uitvaart helemaal naar onze eigen wensen gegaan is.


Laurens Bosch
Uitvaart is zeer goed geregeld en verzorgd door Edwin Kist. Zeer persoonlijk betrokken. In het uitvaart huis van Edwin Kist kun je in alle rust afscheid nemen van, in dit geval mijn vader. Edwin en collega's: Bedankt voor de uitstekende verzorging.


Gea Hoekstra
Een persoonlijke benadering met oog voor de speciale wensen en steeds kijken naar de mogelijkheden om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Top bedrijf.


Chantal Bonthuis
Ik zou iedereen Edwin Kist aanraden super meelevende man hij heeft echt een hart voor dit vak.


Geerdink
* Hr. Kist is zeer betrokken bij uitvaart evenzo als zijn Team! * Zeer fijn en persoonlijk * Ik vond Edwin Kist een fijne uitvaartleider. Rustig en begaanbaar met zijn medemens. Erg persoonlijk en een fijne man tijdens zo. 'n groot verdriet als steun om je heen te hebben.


Louise ter Weele


luuk titsing
ondanks het grote verlies was het een prachtige en goed verzorgde uitvaart neemt veel zorgen en last uit de familie zijn handen en is erg persoonlijk een dikke 10 voor edwin kist


Truus Kremer
Wij hadden Edwin Kist jaren geleden al gehad bij het overlijden van mijn schoonvader. Met het overlijden van mijn tante (Mevr. ten Peze) was het weer uitstekend geregeld. Er word goed meegedacht in mogelijkheden en de afspraken met Edwin verlopen zeer prettig.


H.J. Ronhaar
Een no-nonsense onderneming waar persoonlijke wensen worden waargemaakt.


Mirjam Ensink-Wender
We hebben nog steeds geen orginele rekening ontvangen dus kan daar geen antwoord op geven


Dennis
Een zeer arrogante man die mensen dwingt tot beslissingen, dit werk is zeker niet voor hem geschikt


Miriam Leeuw-Schipper
De factuur is nog niet ontvangen.


J Bies.
Alles goed geregeld zou bij iedereen aanbevelen


MHM Muntenaar
vertrouwd, verzorgd, meedenkend


A.j. snuverink bijl
Edwin nu 2keer in 2jaar tijd gehad voor onze ouders. Het was beide keren geweldig. Zo mooi met zoveel aandacht voor alles. Praktische dingen maar ook kleine dingen waardoor het zo persoonlijk is geworden. Een geweldige man met een geweldig bedrijf.


H. Bakker
Zeer persoonlijk erbij betrokken er kon alles geregeld worden wat onze persoonlijke wensen waren. Zeer aanteraden


H. Bakker
Zeer persoonlijk erbij betrokken er kon alles geregeld worden wat onze persoonlijke wensen waren. Zeer aanteraden


Heleen Weber
Edwin Kist en zijn team hebben ons op fantastisch begeleid en geholpen. Niet opdringerig, altijd aanwezig, zeer attent en betrokken. Wij hadden ons voorgenomen van deze uitvaart de mooiste ooit te maken en dat is, mede dankzij Edwin, gelukt.


I.H. Meijer
Tijdens het gesprek onze wensen kenbaar gemaakt aan Edwin Kist en hij heeft ze tot in perfectie van begin tot het eind uitgevoerd.Alle lof


Anita keijzer
Uitvaart Edwin Kist is heel persoonlijk hij luisterde goed naar alle wensen. De uitvaard van mijn vader was warm en liefdevol. Ik kan er met een zeer goed gevoel op terug kijken. Mijn petje af voor deze uitvaard verzorger.


H van de Vijver Keijzer


Marlies Roelofs-Koers
Fantastische persoonlijke benadering. Daarnaast een geweldige ruimte om uw dierbare te bezoeken. Edwin is erg medelevend en betrouwbaar. Ik zou het iedereen aanbevelen.


<<< Terug