Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16028

Edwin Kist Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-22559905
Email: info@edwinkist.nl
Website: www.edwinkist.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 19 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Tusveld Andreas 
Zeer discreet en goede begeleiding 🌹👍


Janny de Jong 


Fred Geuvers 
Na eerdere goede ervaringen te hebben opgedaan met een familielid, nu ook gekozen voor dezelfde uitvaartleider. Bijzonder nauw en persoonlijk betrokken bij de regeling, verzorging en uitvaart.


Mathijs Deen 
Zowel voor mijn vader als nu voor mijn moeder heeft de onderneming van Edwin Kist een persoonlijke, professionele, warme en betrokken uitvaart geregeld.


Jefferey Diever 
Goede begeleiding, goed bereikbaar, prachtige huiskamer bij het uitvaart huis op de dag van de uitvaart vanaf het huis van mijn vader met de lijkwagen keurig begeleid naar het crematorium.


Patricia Bousema  
Persoonlijk, betrokken, meelevend en meedenkend. Alles was echt boven verwachting. We raden het iedereen aan en ook de familie en vrienden waren zeer positief hoe alles door deze mensen was geregeld en gedaan. Nogmaals, boven verwachting hoe mooi en fijn dat zij ons hier doorheen hebben begeleidt en ondersteund.


Hermine Jongedijk  


E.A.G. Velthausz 
De uitvaart was prima verzorgd!!


Sinus voskes 
Persoonlijk, betrokken en met raad en daad aan onze zijde


Fam. Oonk 
Wij hebben de begeleiding als zeer persoonlijk en warm ervaren. Dank daarvoor.


Patrick Oonk 
Wij vonden de omgang met Dhr. Kist zeer prettig. De uitvaart is prima verlopen, alles volgens afspraak.


Marion Pater 
Zeer betrokken


Mw. Bult 
We zijn erg tevreden over de begeleiding na het overlijden. Het contact was fijn, er is, meegedacht en bij vragen kregen we snel antwoord. Ook de familiekamer was prima verzorgd. Erg huiselijk, prive, mooi en van alle gemakken voorzien. Al met al een uitvaartonderneming die overal goed de tijd voor neemt en zich erg betrokken voelt bij de nabestaanden.


Fred Geuvers 
Vanaf eerste contact t/m de plechtigheid en afhandeling, alleen maar lof


Karin Vleugels-Wijkman.  
Top, heel menselijk, meedenkend en steun biedend. Had niet beter gekund.


L. J. Loman 
Persoonlijke begeleiding. Discreet. Punctueel.


Hesselink Henk 
Deze uitvaartonderneming heeft voldaan aan alle wensen die wij naar voren hebben gebracht en meer. Een bijzonder goed team met aandacht voor de kleinste details.


Bonny Hiemstra  
Fijne, persoonlijke begeleiding


Gerrit-Jan Hunting 
Roberto heeft ons zeer goed begeleidt met veel respect en ook humor. Iets wat wij zeer op prijs stelden. Dit alles heeft het voor ons een mooi proces gemaakt. Liesbeth van Berkel was onze spreekster op de uitvaart en zij heeft mijn moeder perfect omschreven ondanks dat zij haar nooit gekend heeft.


RTJP Post 
Warm ontvangst. We voelden ons welkom.


Weustink 
Zeer tevreden


Harma Evers 
Persoonlijk contact als heel prettig ervaren voor alle familieleden, top service 👍


Geja Glashouwer-Sanders 
Edwin Kist heeft een persoonlijke aanpak en begeleiding. Beter kan het gewoon niet. Ik beveel de uitvaartverzorging geregeld door Edwin Kist bij iedereen aan.


Gerard Flinkers 
Edwin Kist geeft erg duidelijke uitleg en advies over de crematie en de voorbereidingen daar naar toe. Hij was een grote steun bij het maken van keuzes.


Angela A. 
Prettige no nonsens man, waar je je meteen prettig bij voelt. Geeft het eerlijke plaatje en smeert niets aan.


Edwin Bruys 
Er is goed, persoonlijk en betrokken werk geleverd door Edwin Kist en zijn collega's. Mijn moeder heeft Edwin Kist ook nog ontmoet kort voor haar overlijden en zelf goed aangegeven hoe haar afscheid eruit moest gaan zien.


Heleen Schepers 
Weer een uitvaart zoals de wens was met alle mogelijke hulp Bedankt Roberto!!


Elfride Agterhuis  
Persoonlijke aandacht staat bovenaan. Dat vonden wij heel prettig


Kitty pieterson 
Top alles netjes en precies als verwacht


B Molinello 
Een goed verzorgd waardig afscheid


Dhr. P.J. Smit 
Bij het 1 ste telefonisch contact was de De heer Roberto Verleun zeer meelevend en erg duidelijk wat de volgende stappen zouden zijn en ook direct de afspraak ingepland voor de volgende dag. Bij de afspraak op 31-10-2022 gaf de heer Verleun duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en luisterde aandachtig wat onze wensen waren, deze zijn tot op de puntjes geregeld en ook bij de plechtigheid was alles zoals wij hadden aangegeven, het vervoer van mevrouw Kamp van het ziekenhuis naar de plaats waar ze is verzorgt en naar huis was perfect geregeld. Het vervoer van huis naar het crematorium was perfect tevens de opvang, de opbaring van de kist met mevrouw Kamp en de boeketten zagen er perfect uit. Aan het eind van de plechtigheid werden de boeketten en de overige zaken van de kist ed netjes overgedragen aan de familie. Ook alle informatie die nodig was voor het kijken via de stream, hoe de muziek zou zijn en de foto via het scherm waren perfect geregeld en op tijd aan ons gemaild om te kijken of wij het zo goed vonden. Kortom een perfecte uitvaart zeker aan te raden voor anderen. Een dikke pluim voor de heer Roberto Verleun en de andere medewerkers die dit hebben gerealiseerd .


Kuipers 


Kuipers 


Margreet Busio 


Jacqueline Westervoorde  
Denkt goed mee , kun je alles vragen . Top medewerkers.


A.W.Verheijden 
Edwin Kist heeft de begrafenis uitstekend verzorgd en tot volle tevredenheid begeleid. Niets dan lof voor Edwin Kist.


J van voorst 
nogmaals bedankt Edwin


J van voorst 
nogmaals bedankt Edwin


Stephan van Duinen 
Alles tot in de puntjes geregeld en volledig ontzorgd. Veel beter gaat het niet worden.


Geert van der Veen 
Roberto Verleun van Edwin Kist uitvaartverzorging verzorgde de uitvaart van onze vader die op 90 jarige leeftijd was overleden. Dat gebeurde zeer professioneel en met duidelijk persoonlijke aandacht voor mijn moeder, ons als kinderen en alle andere nabestaanden. Ik beveel hem zeker aan.


Bert Klaassen 
alles was perfect geregeld de mensen waren zeer betrokken.


A. Bevers Kuiper 
De hr.E.Kist was gedurende de gehele organisatie super betrokken en meedenkend. Alles was dan ook boven werwachting en tot in de puntjes verzorgd. Wat ons ook op viel was hoe respectvol de overledene werd verzorgd en opgehaald.


Megelink 


EPM Everhard 
De uitvaart was keurig verzorgd. Goed contact met de leiding en beveel, namens de familie, uitvaartondernemer Edwin Kist aan.


Bo stokkers 
Er word na je geluisterd wat je wensen zijn. Er word de tijd genomen als je in gesprek bent. Als het even moeilijk is word er geholpen met bepaalde keuzes om de juiste te maken. Ik vind het vooral fijn dat je geen nummer bent. Je bent de nabestaande van de persoon die overleden is. Ze staan voor je klaar.


Anton Zwier, de broer van de overledende. 
Prima je wordt zeer persoonlijk behandeld / begeleid van het begin tot het eind. Vragen worden direkt behandeld. Ben zeer tevreden geweest.


Mareille Pahlplatz  
Top, vanaf het begin tot aan het eind, het was precies zoals mijn vader gewild gehad.


M.H.M. Schildkamp- Huuskes 
Een zeer betrokken uitvaartondernemer waar je altijd terecht kunt met alle vragen. Altijd belangstellend en er is altijd tijd voor een praatje of ondersteuning. Alle familieleden kregen de nodige aandacht die zij op een bepaald nodig hadden. Ook na het afscheid was er nog tijd voor je


E. Wever 


Marlies Broek 
Vanaf het begin een zeer persoonlijke begeleiding en aandacht tot in detail. Onze complimenten. Hij heeft ervoor gezorgd dat het een erg mooie uitvaart is geworden. Zelfs de familie en vrienden gaven dit aan.


Daniëlle de Bruijn-Lotterman 
Persoonlijk warm en menselijk. We hebben niets dan lof voor de manier ven begeleiden en de flexibiliteit van Edwin Kist.


M. Doeve 
Wij hebben Edwin leren kennen als een betrokken uitvaartleider met een realistische kijk op de uitvaart. Edwin heeft de uitvaart van onze vader en (een jaar later) onze moeder begeleid. Alles was bespreekbaar en samen zijn we gekomen tot een passende liefdevolle uitvaart. Bij mijn moeders uitvaart hebben we gebruikgemaakt van het Afscheidshuis De Korenbloem. Een mooi ingericht huis waar we in alle rust afscheid konden nemen.


van dijk-achterhuis 
heel erg goed geregeld,antwoord op al onze vragen die we hadden.


Annie Hendriks  
Persoonlijk en respectvol


Irene Schildkamp 
Het is een heel persoonlijke uitvaart geworden. Onder de rustige begeleiding van Edwin Kist ook een heel fijne dag geworden. De dagen ervoor heeft de ervaren Edwin ons met raad en daad bijgestaan. Er was ruimte voor een lach en een traan. Onze dankbaarheid is dan ook groot.


Robert Bakker 
Alles is keurig en volgens afspraak verlopen. Roberto is een vriendelijke en deskundige hulp geweest.


E.A Melchers 
Vertrouwd , veilig, alle ruimte voor eigen inbreng. Zeer respectvol en fijne aanbevelingen voor b.v bloemen keuze.


J. Boom 
Persoonlijk, betrokken, waardig en professioneel gedurende het hele proces tot aan en ook na de uitvaart. Daarnaast neemt hij de ruimte om zijn eigen in/aanvulling te doen zodat het echt een persoonlijke ervaring word. De mogelijkheid van een eigen privéruimte zodat je alle vrijheid hebt om je dierbare te bezoeken hebben wij als zeer prettig ervaren. Zeker een aanrader omdat je niet van aula-tijden afhankelijk bent en in je eigen ruimte alle rust hebt om het verlies te verwerken zonder een tijdbeperking. Na de uitvaart hebben we met de mensen nagepraat in een mooie locatie op loopafstand naast het crematorium waar iedereen goed bediend werd, ook zeker een aanrader om hiervoor te kiezen. Al met al een tweede ervaring met Edwin die voor beide ouders alles prima geregeld heeft en hiermee verdient deze ondernemer een dikke pluim.


Fam ten Caat  
De aandacht voor de achterkleinkinderen met name het boekje met uitleg in begrijpelijke kindertaal was een aanvulling bij de verwerking.


K sizio-stanhope 
Sympathiek en behulpzaam door alles begeleid. De organisatie voor en tijdens de plechtigheid was goed en de online omgeving om het programma klaar te zetten makkelijk in gebruik.oo


Renée Boers-Kroeze 
Warm, betrokken en zeer persoonlijk!


Marc Krikke 
Vooraf was alles geregeld met mevr. scheer zelf. Hier ben ik niet bij betrokken geweest. Contact met de personen is goed. Echter lag mevr. scheer opgebaard daar waar ook de koffie geschonken werd. Hier was ik niet van op de hoogte, en een aantal gasten zijn erg geschrokken. De 2e offerte was hoger dan de offerte 2 jaar terug gemaakt. Beide offertes vind ik erg hoog in vergelijking met wat ik zelf geregeld heb (bijna het dubbele). Nu een 6 weken verder heb ik nog geen factuur. Een cijfer geven voor verschillende personen vind ik raar. Ik heb wel 2 personen gehad maar dat zou geen onvoldoende moeten veroorzaken.


ria dijks la faille 
keurig en waardig afscheidshuis.


lj.Boll- Koning 
Voelen de situatie en wensen heel goed aan. Geen gezeur, alles verlopen naar wens van overledene en nabestaanden.


Wilma Wienk 
Fijne mensen, geven je het gevoel dat ze echt naar je luisteren.


G.bijkerk- horstink 
Alles prima naar wens geregeld..


Willy en Silvia Hilbring 
Eerder heeft Edwin ook al uitvaarten voor ons geregeld en zoals nu ook weer top geregeld. Altijd een luisterend oor en denkt altijd goed met je mee. Edwin wederom bedankt voor al je goede zorgen


J.de Graaf 


Manuela Oldenhof/Lankheet  
Zeer fijn contact in deze toch zeer Moeilijke tijd. Zoveel respect voor de overledene. Van het uitrijden van de brink tot aan het crematorium.


Edith Velthausz 
Wij waren zeer tevreden over t contact en de uitgebreide mogelijkheden. Ook flexibel in koffie- aantallen die mogelijk geschonken zou worden. Top!


J.Knoops 


Cristel Jeurink 
Roberto Verleun was ten tijde van het overlijden van mijn vader met vakantie, maar nam het na zijn terugkomst weer over van Edwin Kist. Fijn, want Roberto had recent de uitvaart van mijn moeder tot volle tevredenheid begeleid, dus hij was een vertrouwd gezicht voor ons.


Raymond  
Volgens afspraak, geheel naar onze wensen en op een respectvolle manier heeft Edwin Kist in de persoon van Robert de uitvaart van onze moeder begeleid en verzorgt. We kijken er in alle opzichten heel goed op terug. Dank hiervoor.


Wilma visser 
Wij hebben de uitvaart als zeer positief ervaren. Helaas mochten we de uitvaart niet in het afscheidshuis Het Usseler hof houden i.v.m. corona maar er was wel een intieme sfeer in kleine kring.we kunnen er met een goed gevoel op terug kijken.Het was de juiste sfeer.


Els de Graaf 
We zijn zeer tevreden over de heel persoonlijke behandeling van de crematie van onze moeder.


Gerrit van Dijk 
Zeer betrokken, en met een goed inlevingsvermogen en ook meedenkend voor de totale invulling van de uitvaart


M.D. van der Meer (executeur testamentair) 
Wij hebben de uitvaartverzorger als zeer prettig in omgang en kundig ervaren. Alle afspraken zoals besproken nagekomen en maatwerk waar mogelijk perfect geregeld. Echt een aanbeveling voor een ieder die in een moeilijke tijd op korte termijn veel moet regelen en organiseren.


Danique Konniger 
Roberto en Edwin zijn twee top uitvaartondernemers. Ik heb Robert gebeld zodra ik wist dat mijn opa zou overlijden, en hij geeft gelijk overal bij geholpen! Als er wat was of we moesten iets weten, konden we gelijk bellen en werden we geholpen! Alles rondom het overlijden van mijn opa en daarna is gewoon top geregeld! Overal werd aan gedacht en meegedacht. Bedankt voor de goede zorgen!!!


A.E. Rouvoet. 
Het kontakt met de heer R. Verleun van Edwin Kist Uitvaartverzorging voor, tijdens en na de uitvaart van onze overleden tante was zeer persoonlijk en is als zeer deskundig, prettig en respectvol ervaren. Bij deze wil de familie dan ook haar waardering en dank hierover aangeven. A.E. Rouvoet, Hilversum.


Bernd Fredriks 
Prettige omgang, eerlijke informatie


Jolien Jentink 
Edwin Kist en zijn team hebben ons heel goed begeleid bij de uitvaart van onze vader. Als we hen nodig hadden waren ze er voor ons. Ook hebben wij gebruik gemaakt van de mogelijkheid van opbaren van onze vader in het Afscheidshuis. Dit gaf ons en onze familie de gelegenheid om rustig afscheid van hem te nemen. Ook de condoleance werd goed begeleid in hun prettige ruimte.


Cristel Jeurink 
Roberto stemde goed af op de situatie; gaf concrete en terechte feedback op b.v. teksten, had mooie suggesties, respectvol. Een prettige betrouwbare begeleider in een voor ons onbekende situatie.En de afscheidshuizen (wij hadden De Korenbloem tot onze beschikking) zijn prachtig en heel huiselijk.


Miranda Otto-Kaiser 
Dankzij Roberto heb ik mijn man een uitvaart kunnen geven, precies zoals hij was. Alle wensen werden vervuld en nog meer... ook de nazorg was zeer prettig. Mocht ik in de toekomst weer gebruik moeten maken, dan zijn zij de eerste die ik bel.


Heleen Schepers-Bosch 
Kort na mijn vader ook mijn moeder overleden, heel zwaar, maar alle hulp en ondersteuning van Roberto gehad, die ook altijd bereikbaar was, wederom heel erg bedankt!


Heleen Schepers - Bosch 
Een fijne rustige en heel persoonlijke begeleiding! Daardoor is het afscheid nemen makkelijker en is er een mooi begin van het rouwproces. Bedankt hiervoor!


Berthil Tanke 
Klein bedrijf, grote betrokken inzet! Edwin Kist en zijn collega`s zijn allen zeer betrokken en punctueel. Aanrader!


J.scholten 
Edwin kist is een heel aardige en rustige man


Wilma Overbeek 
Begeleiding werd als zeer positief ervaren. Tijdens de plechtigheid werd een persoonlijke noot toegevoegd door Edwin Kist.Dit werd door ons allemaal als zeer waardevol ervaren. De plechtigheid is naar onze wensen uitgevoerd met de nadruk op de persoonlijke inbreng.


Debbie horst 
Bedankt voor alles


Fam.Muntenaar 
Groot empatisch vermogen en denkt perfect mee


R.Schuurman-Brink 
Wij hebben de begeleiding van Edwin als zeer prettig ervaren. Zijn aanpak was persoonlijk en niets was teveel. Aan te bevelen!


Rene Kruis 
Ouders en echtgenote uitvaart verzorgd. Goed overleg en geregeld. In het bijzonder bij verlies echtgenote goed bijgestaan en steun gehad bij plotselinge verlies.


Liza Top 
Het grootste compliment dat ik kan geven, is dat ik mijn eigen uitvaart ook zou willen laten verzorgen door Edwin Kist. Het concept van het afscheidshuis geeft enorm veel vrijheid met betrekking tot het doorvoeren van persoonlijke wensen. Het heeft ons de mogelijkheid gegeven om in alle rust afscheid te nemen, op onze eigen manier. We zijn zeer te spreken over deze uitvaartondernemer en zouden deze zonder enige twijfel aanbevelen aan anderen.


Ronald Jansen 
Edwin en zijn team van medewerkers regelen een uitvaart tot in de puntjes . Hun respectvolle en eervolle behandeling van overledene en betrokkenen is top te noemen. Edwin kist uitvaartverzorging heeft onlangs nog de uitvaart geregeld van mijn helaas veel te vroeg overleden vrouw en eerder ook in 2009 en 2012 van mijn ouders.


T Vuurboom 


B Gerritse 
Warm, respectvol, ondersteunend, ontzorgend zijn woorden die echt van toepassing zijn op Edwin en zijn team. Heel dankbaar voor het mooie en intieme moment in de Usselerhof. fam Gerritse.


M. Nijenhuis 
Edwin is een heel warm en betrokken mens en dat was gedurende alle voorbereidende dagen voor de begrafenis en tijdens de begrafenis goed merkbaar. Zelfs nadien nog contact gehad. Niets dan lof.


Lies Kuiper-Nijboer 
Edwin Kist heeft ons ook tussen tijds gebeld hoe het ging enz. Dit was erg prettig .Mochten we met vragen zitten kunnen we altijd contact met hem opnemen. Erg prettig


<<< Terug