<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16030

Fiore Uitvaartzorg
Telefoon: 0485-470000
Email: info@fioreuitvaartzorg.nl
Website: www.fioreuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 28 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Remco huibers 
Zeer goed alles besproken. Ons alle ruimte gegeven om het te regelen. Alles keurig op tijd geregeld. Aan al onze wensen voldaan.


familie Rongen 
Alles was naar wens uitgevoerd. Zeer prettig contact gehad met het desbetreffende personeel.


AHLM Cornelissen 
De uitvaartondernemer heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Mede door de fijne en prettige ondersteuning vanuit de uitvaartondernemer, is het een waardig afscheid geworden. Het persoonlijk contact met deze kleinschalige onderneming, heb ik als zeer prettig ervaren.


L. van Hoogstraten  
Deskundig advies,goede communicatie meedenkend,lettend op details, perfectionistisch,fijn persoonlijk contact.


Jacqueline Arts-Gieben 
De uitvaartondernemer en zijn mensen zijn niet alleen zeer betrokken en empatisch maar ook betrouwbaar. Het is een team in de zin van het woord en dát voel je. Doen wat je belooft/zegt. Zonder uitzondering zijn zij niet alleen begaan en kunnen erg goed "levelen", voelen de nabestaanden zeer goed aan en houden rekening met het individu. Laten iedereen in hun waarde. Steekwoorden: correct, betrokken, nabij, altijd bereikbaar, creatief, én hebben iets wat héél kostbaar is.... nl.: tijd voor je. ONTZORGEN met hoofdletters. Perfect!


Nancy Ruwiel 
zeer persoonlijk, goed geholpen met onze vragen en t is allemaal heel netjes en perfect gelopen, erg tevreden en een mooi afscheid gehad


Bart Nelissen 
zeer fijne mensen ,veel bruikbare tips en goed advies.


Hudy van den Elzen  
We zijn met ons gezin heel tevreden en kijken terug op een warm, liefdevol afscheid, dat heeft de aanwezigheid en hulp van Pieter en Jan zeker aan bijgedragen!


Familie Arts 
In een verdrietige periode zijn wij op een hele prettige wijze bijgestaan in de organisatie van de uitvaart van mijn echtgenoot en onze vader/opa. Het contact was goed, persoonlijk en duidelijk. Aan een half woord al bijna genoeg. Niets is onmogelijk en de vragen of ideeën die er waren werden aan- en opgepakt. Echt ontzorgt in alles! Zowel het contact met Pieter als Jan en Karin was fijn. Dit alles heeft eraan bijgedragen dat wij fijn terugkijken op de uitvaart die naar wens is verlopen. Hopelijk voor eenieder nog lang niet nodig, maar anders wel een aanrader!


W. van Oostrum 
Laagdrempelig, eigen inbreng mogelijk, goeie tips, gewoon gemakkelijk en het werd een mooie uitvaart


Esther 
Hele fijne begeleiding voor het regelen van de uitvaart en keurige en nette verzorging van mijn vrouw, ons mam en oma. Daarnaast is er ook nog persoonlijke aandacht voor alle nabestaande en dat hebben wij als heel fijn ervaren.


Nvt 
Fijne en persoonlijke begeleiding, afscheidshuis en zeer prettig ervaren.


Tonnie Albers 
We zijn erg tevreen over de flexibiliteit en het meedenken van de uitvaartbegeleider in het hele proces.


Peter Verstraten 
We hebben ons maximaal gehoord gevoeld in onze wensen als familie. Het was een heel eigen, respectvol en prachtig afscheid.


Pieter Weren 
Pieter Kessels is een top uitvaartondernemer.


Engelen Brans 


Antonie van den Heuvel 
Wij hadden al eerder een positieve ervaring met Fiore, en dat is deze keer ook zeker weer waar gemaakt. Dankzij Pieter en zijn kundige en vriendelijke medewerkers hebben wij op een zeer respectvolle en persoonlijke manier afscheid van mijn vader kunnen nemen. Onze dank daarvoor.


Jan Gerrits 
De begeleiding alsmede de adviezen voor de uitvoering en de uitvaart door Fiore, te weten Pieter Kessels en zijn medewerkers, was zeer persoonlijk en professioneel. De aandacht naar de nabestaanden was uniek, hetgeen ons, als nabestaanden, een fijn gevoel geeft. Dit helpt ons om het gemis van mijn vrouw en moeder een juiste plaats te geven. In ruim 2 jaren was dit de derde uitvaart met Fiore en telkens was er dat goede gevoel na de uitvaart. Kort samengevat: Fiore is gewoon goed!


Paul Moors 
We hebben deze uitvaart als zeer persoonlijk en heel intiem ervaren. Aan al onze wensen werd meer dan voldaan en waarbij we constant konden rekenen op de volle medewerking van de uitvaartondernemer. De kwalificaties hier boven met een cijfer aangegeven lijken "overdreven", maar wij kunnen u geruststellen voor ons zijn dit de enige echte kwalificaties, recht en zeer welgemeend uit ons hart. Wij bevelen deze ondernemer bij iedereen aan. Pieter Kessels en zijn medewerkers hebben inderdaad in onze ogen een dikke 10 verdiend.


Susan Manders. 
Wij vonden het zeer goed Pieter Kessels een geweldig Lief persoon maakt het dragelijk in Deze ondragelijke tijd


Familie Hendriks Gassel 
Door eerdere ervaring hebben we voor Pieter en zijn team gekozen. Weer zijn we blij met deze keuze. Over alles werd goed meegedacht. Pieter heeft heel goed geluisterd naar wat er bij onze familie past, zo heeft hij ervoor gezorgd dat zelfs onze honden mee naar de crematie konden. Er werd zeer respectvol met ons pap omgegaan en hij zag er erg goed en mooi uit. We kregen ook de mogelijkheid om zelf mee te helpen daar waar kon. Dat heeft ons een goed gevoel gegeven en hebben heel intens afscheid kunnen nemen van ons pap. Pieter en team; enorm bedankt.


Ton Theunissen 
Tijdens dit moeilijke moment in het leven, is het fijn als de uitvaartondernemer je in alles ondersteund. Pieter gaf het gevoel dat er alle tijd voor ons was, terwijl het juist een hele drukke periode qua sterfgevallen was. Hij maakte alle wensen tijdens de uitvaart mogelijk en deed de juiste suggesties om alles nog specialer te maken. We kijken terug op een mooie uitvaart en hebben de manier waarop er door Fiore met respect en persoonlijke aandacht gehandeld wordt als zeer prettig ervaren.


K. Bartels 
Er is op een passende wijze invulling gegeven aan de wensen die ons pap had. Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart en de invulling van het afscheid bij uitvaarthuis Fiore. Gemoedelijke sfeer in een prachtig uitvaarthuis me een mooie tuin!


Fam. Hendriks Huibers 
alles was duidelijk en goed geregeld en de lijst die hij bij hem had waren nog gewonen dingen die dag waar wij helemaal niet aan hadden gedacht


Conny Schaminee-Willems 
Alles netjes en met zorg geregeld en een persoonlijke uitvaart.


Fam. Nabuurs 
Warme gemoedelijke uitvaartondernemer.


Fam. Linders 
Het is een hele mooie en warme uitvaart geweest . Door de juiste ondersteuning ( goede tijdsbewaking en aansturing in de planning) vanuit de uitvaartverzorger bij het regelen van de uitvaart kunnen wij met een voldaan gevoel terugkijken op deze emotionele periode. We kregen bij het eerste gesprek al de begroting voor ogen waardoor we niet voor verrassingen kwamen te staan. De uiteindelijke rekening viel zelfs lager uit. Ook de hulp van de 2 dames bij het opbaren thuis en de empathische en zorgvuldige houding zijn als heel prettig ervaren.


Familie Van den Broek 
De communicatie met de uitvaartbegeleider Jan Poodt verliep prettig, vlot en goed. Jan legde alles goed en duidelijk uit. Hij dacht aan vele kleine details en bood vanuit zijn ervaring af en toe alternatieve oplossingen aan om zelf over na te denken. Er waren op een middag wat digitale haperingen m.b.t. een tekst, maar Jan was steeds standby en bereikbaar. De aandacht en zorg van Jan voor onze overleden vader was zeer respectvol; hij betrok ons zoveel mogelijk overal bij. De intieme en harmonieuze ambiance van het Afscheidshuis was voor ons enorm belangrijk; het droeg echt bij in de verwerking van onze emoties, in ons persoonlijk rouwproces.


Petra van den broek 
Wij hebben de uitvaart van onze moeder als heel gemoedelijk ervaren. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De tuin,de dienst in de tuin,de koffietafel. Ook de medewerkers van fiere waren zeer vriendelijk,gewoon,zonder poeha. Wij zijn heel blij dat we voor fiore hebben gekozen


M Covers van Engelen . 
Goed gevoel van het begin t/m afsluiting !


Familie Linders 
Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart zijn wij heel goed en professioneel begeleid. Alles werd tot in de puntjes geregeld en verzorgt. Het afscheidshuis is heel stijlvol en warm. Wij kijken terug op een mooi en waardig afscheid van ons mam / oma. Pieter en het team van Fiore heel hartelijk bedankt!!


Familie Aldenhoven 
Fiore heeft erg goed gekeken en geluisterd naar al onze wensen en alles gerealiseerd. Een prima alternatief gegegeven als iets niet lukte ivm de corona maatregelen. Niets was eigenlijk te gek met het oog op hoe wij het zouden willen. Fijne organisatie met veel persoonlijke aandacht naar kinderen, kleinkinderen en partner. De verzorging heeft de overledene ook mooi, zoals we haa4 kenden afgelegd en namen de tijd voor uitleg op alle vragen van de kleinkinderen, respectvol naar ons en gaven ruimte voor eigen inbreng.


A. G. Egelmeers (echtgenoot) 
De heer Kessels en alle medewerkers zijn perfectionisten. Alles tot in de puntjes verzorgd. De kosten, zoals advertentiekosten worden ook door hen in de gaten gehouden. Zeer tevreden, ook over bezoek na de begrafenis.


Wendy Hermsen 
Wij zijn heel tevreden over hoe de uitvaart is verlopen. Heel persoonlijk, huiselijk en naar onze wens.


Marcella van Wanroij 
Fiore Uitvaartzorg heeft ons als gezin echt ondersteund bij het overlijden van pa en gezorgd voor een waardig, warm en persoonlijk afscheid. Een mooier afscheid hadden we niet kunnen wensen. Wij zijn uitvaartverzorger Monique van Elk hier ontzettend dankbaar voor.


I. Hendriks 
Wij hebben een prachtig mooi en liefdevol afscheid van ons pap én mam gehad; mam is "opgehaald" (zij was begraven) en heeft samen met pap de boerderij verlaten. Dit is 'achter de schermen' geregeld door uitvaartzorg Fiore, in goed overleg met ons. Alles verliep met een fijn gevoel van saamhorigheid met familie, betrokkenen en korte lijntjes met uitvaartzorg Fiore. We kijken er heel fijn op terug; alle puzzelstukjes pasten en maakten het afscheid kloppend💝 We hebben veel bijzondere, waardevolle en emotionele momenten in korte tijd beleefd, wat verwerkingstijd vraagt. Denk dat het ons enorm helpt dat we er zo ontzettend fijn op terug kunnen kijken...


Ans Kersten 
Alles prima verzorgd,iedereen kreeg veel aandacht vooral de kleinkinderen zijn goed begeleid


Marion 
Wij zijn heel goed begeleid in het afscheid van onze vader. De 24uurs-kamer vond ik heel erg fijn.


M v Lieshout - v.d Heuvel. 
Alles is goed en respectvol gelopen Het is een geweldig fijn Team, je hebt het gevoel dat je ze al heel lang kent. Super bedankt allemaal


Karin Arts 
Jan Poodt is heel goed in het aanvoelen waar mensen behoefte aan hebben in deze moeilijke tijden. Hij denkt mee om het proces van afscheid nemen op je eigen manier vorm te geven. In ons is dat in ieder geval goed gelukt In de week van het afscheid nemen van mijn moeder heb ik met Jan gesprekken over de dood gevoerd. Deze verdrietige tijd heeft me door die gesprekken nieuwe inzichten gegeven, waar ik hem zeer dankbaar voor ben.


Ria 


H.Arendsen 
Bij Fiore weten ze hoe het moet. Heel gemoedelijke, huiselijk. Gewoon perfect.


fam. Pennings 
Uitvaart begeleiding was zeer netjes en met persoonlijke benadering. Uitstekend uitgevoerd conform de wensen van de overledene en de familie. Locatie in ST Hubert is daarnaast ook erg mooi.


Rob Siroen 


M van de Ligt 
Heel fijn contact met duidelijke uitleg en begeleiding in het hele proces. Open communicatie waarin alle opties en vragen mogelijk waren. Heel warm en persoonlijk!


Rogier Thijssen 
Goede begeleiding vanaf de sterfdag tot en met de uitvaart. Altijd meedenkend omtrent het regelen van o.a. rouwkaarten, kist, afscheidsdienst enz. Zondermeer een goede ervaring tijdens zulke moeilijke dagen


Fam. Van Diepenbeek 


petra gerrits 


hjdm schilderink 
zeer tevreden ,corect,en een warm gevoel geduld voor de nabestaande als het over overleggen gaat wij kunnen pieter zeer zeker voor iedereen aanraden. bedankt


Cor van Bakel 
Aardige , vriendelijke mensen ( zeer toegankelijk )


Harrie Opsteegh 
De verzorging van de uitvaart van mijn broer Henk is vanaf het begin op een heel fijne manier uitgevoerd. Zeker de persoonlijke, geduldige en begripvolle wijze van overleg voelde heel goed. Vooral heel fijn is, dat Anny, de vrouw van Henk, de dienst geweldig vond en daar echt blij mee is.


Willy van de Weijer 
Beoordeling Fiore Uitvaartzorg Pieter Kessels Het was geweldig deze zomer op deze wijze afscheid te mogen nemen van onze Moeder. Het was professioneel een hoogstandje. We stonden nooit ergens alleen voor. Als er een probleempje was wird dit snel en gemakkelijk opgelost. De ambiente was bijzonder fijn, een eigen kamer, die we zelf in mochten richten, die ter beschikking stond voor de opbaring. Waar we elk moment van de dag bij haar konden zijn. Deze ruimte lag midden in een grote mooie tuin, waar we op de avond voor de begrafenis iedereen konden ontvangen om van haar afscheid te nemen. Het was een enorme organisatie, 1,5 meter afstand, desondanks was alles heel goed georganiseerd. Ook was er veel moeite gedaan, haar, voor het vertrek naar de kerk, heel mooi op te baren in „de rouwkamer“. Wij kregen het gevoel van veel tijd en rust. Wij danken Pieter Kessels en zijn medewerkers voor de enorme inzet en toewijding. Wij denken met een warm hart terug aan deze week. Augustus 2020 Willy van de Weijer namens de familie.


Tonnie van den Oever-Smolders 
Zeer netjes verzorgd! Met deze manier van begeleiden kan ik deze verdrietige tijd een plekje geven! Ik kan deze uitvaartverzorger bij iedereen aanbevelen! Dank je wel Pieter en team!


Theo Wijnhoven 
respectvol in alle details, meedenkend en professioneel. Een belangrijke positieve bijdrage aan een droevig afscheid


Sabine Wennekers-Derksen 
Vanaf het moment dat de uitvaartverzorger bij ons binnen kwam tot en met het evaluatiegesprek hebben wij een heel goed gevoel. Het was allemaal heel waardig, persoonlijk en betrokken


Mariëtte Uijen 
In de voorbereidende gesprekken wordt goed naar de persoonlijke wensen geluisterd en ook prachtige oplossing bedacht voor (wellicht) iets-dat-nog-opgelost moest worden. De heer P. Kessels en 2 collega's waren attent en zichtbaar op momenten dat het gevraagd werd en op de achtergrond op momenten dat het kon. Dank jullie wel.


Familie Engels 
Onze ervaring met Fiore Uitvaartzorg was zeer positief. De heer Poodt heeft ons van begin tot eind goed begeleid, meegedacht en ons veel werk uit handen genomen. We kijken met een goed gevoel terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Hartelijk dank.


Fam. Nabuurs 
Ondanks het verdriet na het plotselinge overlijden van onze broer, zwager en oom, Peter heeft het team van Fiore uitvaartzorg ervoor gezorgd dat wij een mooi afscheid hebben gehad. De betrokkenheid was voor ons hartverwarmend.


Caroline Willems 
Uitzonderlijk goed en persoonlijk! Zeer tevreden, wij zullen uitvaartonderneming Fiore dan ook zeer zeker aanbevelen.


Marius de Klijn 
Marloes had het niet beter kunnen doen, ze is erg attent, vriendelijk trad niet op de voorgrond samengevat het is een fijn persoon om mee te werken. De locatie in de tuin met prachtig weer was ook heel mooi, ook namens mijn kinderen heeft Fiore heel goed werk verricht.


Familie Bongers 
Wij als familie hebben de uitvaartonderneming Fiore ervaren als een zeer professionele en warme organisatie welke veel aandacht heeft voor de wensen van de familie. Ons contactpersoon Pieter was elke dag aanwezig, 24/07 bereikbaar en heeft 100% invulling gegeven aan een bij ons mam passende uitvaart/afscheid. Het afscheidshuis straalt een huiskamersfeer uit en heeft de mogelijkheid deze altijd te bezoeken. De omgeving, met name de tuin, van het afscheidshuis is een zeer geschikte aanvulling voor buiten bijeenkomsten. Fiore - Pieter - bedankt voor de ondersteuning tijdens deze verdrietige tijd, wij als familie zijn trots en kunnen terugkijken op een warm en passend afscheid.


TLange 
zeer aan te bevelen. Uitvaart op maat en wens, vooral in deze bijzondere tijd


T. van den Broek 
Wij zijn op een vertrouwde en vlotte manier goed door Pieter begeleid en daarbij kregen we alle ruimte voor onze eigen wensen. Dat maakte het in deze Corona-tijd toch nog heel persoonlijk. Ook zijn medewerkers gingen heel waardig en respectvol om tijdens de verzorging en vervoer van onze dierbare overledene; dat was ontroerend om te zien. Het Afscheidshuis is voor ons een perfecte plaats geweest om de laatste momenten nog samen te beleven. Alles straalt daar rust en harmonie uit. Heel fijn!!! Fiore Uitvaartzorg, bedankt voor de warme en fijne begeleiding!!!


W. Hamers Thijs 
Ga zo door! Ook alle lof voor de Ritueelbegeleider Monique. minstens een 10. En niet te vergeten het overbrengen van thuis naar het het Afscheidshuis Fiore, met zoveel zorg en respect. Niets dan lof.


Angela Thijssen 
Wij hebben het contact tussen Fiore Uitvaartzorg en ons als zeer warm en prettig ervaren, ondanks deze lastige periode rondom Corona waar je afstand moet houden van elkaar. Voor ons gevoel was er zeker geen afstand. We kregen ook alle ruimte om alles -wat kon- op onze eigen manier te doen. Alle medewerkers die wij hebben gezien en gesproken, een dikke pluim voor jullie allen, jullie werken met jullie hart!! En een speciale pluim en dank je wel voor Monique. Omdat pap thuis was opgebaard kwam er elke dag iemand om te kijken of alles nog goed en mooi was, dit ging erg respectvol allemaal.. We voelden ons echt gesteund, zowel voor, tijdens als na de crematie. Nogmaals Dank jullie wel allemaal!!!


famile de Kort 
Een zeer warme persoonlijke begeleiding, zowel tijdens de verzorging van mijn vader als de begeleiding in de dagen erna.


Matty Wientjes 
De warme persoonlijke begeleiding van de uitvaartondernemer en zijn hele team was ontzettend fijn, hierdoor hebben wij een zeer fijne afscheidsperiode gehad. We hebben de ondersteuning gehad waar dit nodig was en waar we zelf mee aan de slag wilden was daar altijd begrip en ruimte voor.


Rosie Lelivelt 
Alle medewerkers van Fiore hebben het afscheid van mijn moeder heel goed, professioneel, respectvol en met warmte verzorgd en begeleid. Er is niets wat we anders hadden gewild. We zijn heel erg tevreden over alles wat Fiore voor en met ons geregeld heeft. Dat maakt zo’n moeilijke en verdrietige periode draaglijk en zorgt ervoor dat je vertrouwen hebt dat ze alles goed willen doen. Alle medewerkers van Fiore bedankt!


Helma Vloet 
Het afscheid was ontzettend goed geregeld. Ze waren vol zorgen, attent, begripvol, ondersteunend en begeleidden ons stap voor stap door de hele "procedure", waardoor we niet het gevoel kregen te verzuipen. Het voelde voor ons niet alsof ze aan het werken waren maar alsof dat er een hele goede vriendin naast ons stond.


Antonie vd Heuvel vd Boom 
Pieter en zijn medewerkers hebben ons ontzettend goed begeleid bij de uitvaart van mijn moeder. Alles werd op een zeer respectvolle manier gedaan. Ik kan niets bedenken wat niet goed gegaan is of wat we anders gewild zouden hebben. Wij zijn erg tevreden en dankbaar over de wijze waarop ze ons door deze heftige periode heen geloodst hebben.


Piet gerrits 
Prima persoonlijk contact.goede adviezen gegeven.


Familie van de Kolk 
Dank jullie wel Fiore! Onze complimenten voor de perfecte samenwerking in deze voor ons lastige periode. Wij willen graag het hele team bedanken voor de keurige verzorging. Ieder heeft zijn steentje op bijzonder correcte en prettige wijze bijgedragen, dus het zou niet passen om hier mensen in het bijzonder in de `spotlight` te zetten.


PvdK 
Vanaf de 1e ontmoeting tot en met de evaluatie niets dan lof voor Pieter en zijn team. Ik kan er een heel verhaal van maken, maar dat is helemaal niet nodig. Fiore loods je er doorheen, op een manier waarbij de wensen van de familie met stip op de 1e plaats staan. Bedankt Fiore, keurig gedaan!


<<< Terug