Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16030

Fiore Uitvaartzorg en Afscheidshuis
Telefoon: 0485-470000
Email: info@fioreuitvaartzorg.nl
Website: www.fioreuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 47 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


M. Arts 
de uitvaart was zeer goed en persoonlijk geregeld


Familie Ermers 
We hebben de begeleiding als warm, persoonlijk, attent en respectvol ervaren. De afspraken werden steeds nagekomen. Hierdoor kijken we ondanks het verdriet met een positief gevoel terug op de uitvaart en de periode daaraan voorafgaand.


J.Kremers 
De uitvaart hebben we als zeer persoonlijk ervaren en We hebben heel veel steun en betrokkenheid gehad van het uitvaartcentrum


M. Theunissen  
Het team van Fiore heeft een persoonlijke benadering. Het huis van opbaring is mooi en huiselijk. De uitvaartondernemer heeft goed naar onze wensen geluisterd en hielp ons met het maken van de keuzes die voor ons belangrijk waren.


Martien van Dommelen 


Pieter Jans 
Wat een fijn, warm en persoonlijk contact. Ze nemen de tijd om alles prima te regelen.


Margriet Maassen 
De samenwerking is als zeer prettig ervaren. Ondanks dat er zaken geregeld moesten worden met een bepaalde deadline wist de uitvaartondernemer dit in goede banen te leiden zonder dat het als een gedwongen en stressvolle situatie voelde.


Louis Janssen 
Voor mij de eerste uitvaart die ik ging regelen, het voelde direct goed en werd via een stappenplan op weg geholpen, er werd goed meegedacht over de mogelijkheden die binnen mijn financieel bereik lagen, tijdens het bezoek van de ondernemer was er ruim tijd en rust om over de mogelijkheden te praten en denken, alles is verlopen naar verwachting, ook was er geen enkele druk als het afscheidsbezoek wat uit liep, de bereikbaarheid was erg goed.


Willy Janssen  
Hele fijne persoonlijke begeleiding van Marloes met alles.


Familie Schraven-Nellissen 
Wij hebben het heel erg gewaardeerd dat de personen die ons begeleide alle tijd voor ons hebben genomen. Dit heeft mijn vader en onze familie erg goed gedaan.


Ilonka Pennings 
Henry en Yvonne hebben ons respectvol en liefdevol begeleid in deze verdrietige periode. Ook de nazorg was zeer prettig. We voelden ons gehoord en werden zeer persoonlijk en vriendschappelijk bejegend. Namens Inge Moermond - Schmitt, Ilonka Pennings - Moermond


Carla Van Daatselaar 
We werden goed gehoord en ook heel erg goed begeleid door Marloes . We hebben ondanks een lager budget toch nog een waardig afscheid kunnen geven aan mijn tante ,dankzij de goede adviezen van Marloes.


Astrid Schaap 


Vivian 
Zeer tevreden vanaf de start. Henry en Yvonne hebben ons geholpen op alle vlakken wat betreft het regelen van de uitvaart alsook het er samen over te hebben. We mochten alles vragen, want we hebben dit immers niet eerder meegemaakt. We hebben een prachtig afscheid mogen nemen op onze manier. Nogmaals bedankt voor alles!


H van Mil 
prettige samenwerking, en zeer betrokken.


W.M.M. van Oostrum 
Warm, betrokken, expliciete wensen zijn mooi ingevuld.


Roel van de Kerkhof 


Marianne de Hoog-Reijnen 
Betrokken, een luisterend oor en meedenkend. De uitvaart was helemaal volgens onze wensen.


Lucien van der Ven 
Marloes is een warme persoonlijkheid. Ook de andere medewerkers heb ik vanuit een mooie betrokkenheid mogen ontmoeten.


joop willems 
De punctualiteit en zorgvuldigheid waarmee de uitvaart is begeleid waarderen wij zeer. Het persoonlijke heeft ons goed gedaan, voortdurend respect voor overledene en nabestaanden.


Miranda Graat 
Graag willen wij onze waardering en dankbaarheid delen voor de uitstekende dienstverlening die wij hebben ervaren tijdens de uitvaart van mijn lieve vrouw en moeder. Vanaf het allereerste contact met Fiore Uitvaartzorg voelden we ons ondersteund en begrepen in deze moeilijke tijd. De medewerkers toonden een opmerkelijke mate van empathie en professionaliteit, wat ons hielp om de juiste keuzes te maken en een persoonlijk afscheid voor mijn vrouw en moeder te creëren. De begeleiding en coördinatie van het hele proces, inclusief de planning van de dienst, de rouwkaarten en andere details, werden met zorg en aandacht uitgevoerd. We waren onder de indruk van de toewijding van het team om aan al onze wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat het afscheid een respectvolle weerspiegeling was van het leven van mijn vrouw en moeder. Daarnaast willen we specifiek onze dank uitspreken voor Henry Lamers, die ons tijdens het hele proces met warmte en begrip heeft bijgestaan. Hij zorgde ervoor dat alles soepel verliep en stond altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Kortom, Fiore Uitvaartzorg heeft ons geholpen om op een waardige manier afscheid te nemen van mijn geliefde vrouw en moeder, en we zijn dankbaar voor de uitstekende service die we hebben ontvangen. Onze ervaring met Fiore Uitvaartzorg was hartverwarmend en heeft bijgedragen aan het creëren van mooie herinneringen aan een moeilijke tijd. Nogmaals, hartelijk dank aan het hele team voor hun betrokkenheid en professionaliteit.


Ineke van der linden cuppen 
Wij en onze moeder zijn zeer respectvol en fijn begeleid. Ze hadden alle tijd voor ons


Truus Weemen-verweijen 


Jolanda  
Zeer tevreden. Er was voldoende aandacht en tijd voor een liefdevol afscheid, waarin met respect, ruimte geboden werd voor herinneringen en het verdriet. We kregen alle gelegenheid om er een geheel eigen en persoonlijke invulling aan te geven. Het afscheid vond plaats in het afscheidshuis van Fiore. Een huiskamer met erker en glas in lood, een warme gemoedelijke omgeving. Het is een ruimte voor ongeveer 35 personen.


Ingrid Peters  
Dankzij de ondersteuning en begeleiding van Fiore Uitvaartzorg hebben we mijn moeder een warm en waardevol afscheid kunnen geven. Dat is een fijne troost in deze verdrietige tijd. Onze dank aan Fiore is groot.


Tonnie Klomp 
Wat een fijn warm contact met Henry en zijn team in voor ons moeilijke dagen. Echt een steun en toeverlaat.


Pieter Cuppen 
Door de begeleiding, kunde en zorg van Fiore hebben we mijn vader een mooi persoonlijk afscheid kunnen geven. Soms ging er iets mis, maar er is alles aan gedaan dat te herstellen, zodat dit het afscheid niet in de weg heeft gestaan. Het verloop van het hele proces heeft bijgedragen aan de goede verwerking van het verlies van mijn vader.


Familie van den Hoogen, Daverveld 
Wij hebben uitvaartzorg Fiore en met name Marloes en Jan als heel betrokken, empathisch en persoonlijk ervaren met altijd een luisterend oor voor ons en met heel veel respect en toewijding voor ons mam. Ze kwamen elke dag langs en waren daarnaast altijd bereikbaar. Ze maakten tijd vrij om met ons mee te denken of actie te ondernemen, wat heel fijn is in zo'n hectische en emotionele week. Ze konden zich goed inleven in onze wensen en alles was bespreekbaar. Wij kunnen met een fijn gevoel terugkijken op een mooi en liefdevol afscheid waarbij ons mam in alles heel dichtbij was en daar heeft Fiore zeker een steentje aan bijgedragen.


anja langerak 
Deze was van onze vader die al 25 jaar overleden was. Daar is door hun netjes geregeld dat onze vader samen met ons mam gecremeerd kon worden hun hebben daar allemaal netjes voor gezorgd.


anja langerak 
Zeer attent naar de nabestaande en de overledene. Een heel goed luisterend oor naar de nabestaande in de zin van hoe de overledene was en hoe dat ze dan samen de uitvaart zouden willen zien. En daar op ook ingaand. 24 uur s kamer ook zeer positief mooie verzorging van de overledene Wij kunnen alleen maar zeggen dat voor Fiore uitvaartzorg van ons een dikke Pluim verdiend hebben het team wat ons gedurende die periode begeleid hebben


Jacqueline Rutten - van Ast  
Mooie locatie, prettig.1e afspraak lang moeten wachten zonder even te bellen....Daarna liep alles prima!


H. Moors 
Bedankt voor de professionele innemende begeleiding !


Ruud Franken 
Wij hebben, ondanks het verdriet de week van de uitvaart als heel mooi ervaren. Ons mam heeft gekregen wat ze verdiende. Dat hadden we zonder Fiore nooit voor elkaar gekregen. Wij hebben de begeleiding gekregen die we nodig hadden en ook dat beetje meer.


Sabine 
Jan Poot is een zeer betrokken en kundige, ervaren uitvaartondernemer. Aardige man ook. Het proces verliep erg soepel, we hebben er een mooie uitvaart van kunnen maken.


Thijs van den Hark 
Fiore, vertegenwoordigd door Pieter (en door Jan), heeft ons uitstekend ondersteund bij de voorbereiding van de uitvaart. We werden op een innemende wijze bij de hand genomen en door het hele proces geleid. Er was hen niets te veel, ze stonden altijd klaar en altijd op een rustige en vriendelijke wijze gehandeld. De adviezen waren adequaat en altijd met een goed gevoel voor de situatie ingebracht. Achter de schermen werd punctueel gehandeld. En als er een probleem was dat voor ons moeilijk op te lossen was, werd attent en bereidwillig gereageerd en het probleem getackeld. Bij de afscheidsdienst werd graag en dankbaar gebruik gemaakt van de begeleiding door Jacqueline die door Fiore was aanbevolen. Kortom wij voelden ons geweldig ondersteund door Fiore en wel van begin tot eind van de uitvaart. Echt TOP.


Hennie Smits 
Uitstekende uitvaart onderneming. Ze nemen overal tijd voor. Alles heb ik als heel fijn ervaren. Ook de familie vond dat alles zeer goed geregeld was. Ik wil deze uitvaart onderneming aan iedereen aanbevelen.


Janneke Verhoeven 
Persoonlijke en warme ondersteuning. Ze begeleiden je van het begin tot het eind op een ongedwongen manier. Met respect voor de nabestaanden, maar ook voor de overledene. Heel prettig.


Ingrid raafs 
Wij hebben de begeleiding als positief ervaren. Er werd goed met ons afgestemd op welke momenten ze langs konden komen. Onze wensen werden uitgevoerd zoals wij het wilden. Voor ons was het ook erg prettig dat wij Jan op alle momenten van de dag konden bereiken, een app of mail werd zeer snel beantwoord, zelfs in de avonduren. Erg prettig dat je zulke personen langs je hebt staan op deze moeilijke momenten in je leven Kinderen toos raafs


Wim Rossen  
De begeleiding na het overlijden van onze vader/ schoonvader was echt ontzettend goed. We zijn zeer tevreden over de manier waarop en hoe alles samen met jullie geregeld kon worden. Vooral de persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. De tijd nemen en meedenken werd zeer gewaardeerd. En natuurlijk ook de prachtige locatie doe jullie hebben voelde erg goed.


Fam van den Elzen 
Goede communicatie. Ongeacht het tijdstip. Dagelijks bezoek ontvangen en alle hulp die nodig was. Begeleiding volgde op de vraag. Niet andersom. Je bent als gezin zelf in control. Wij kijken er met een warm gevoel op terug.


Sjannie Thelosen 
Fiore gaf ons de ruimte om op een warme speciale manier het leven te vieren van ons pap met alle wensen ons pap en ons als gezin. Ze gaven goede tips en tops zodat wij dit konden realiseren. bedankt hiervoor. Het was een mooi warm waardevol afscheid


Marian Arts 
We waren heel blij met de mooie persoonlijke locatie, en vooral de 24 uurs kamer, heel fijn om elk ogenblik een bezoek te brengen. Alleen jammer met de afscheids avond doordat de ruimtes wat kleiner zijn, en het druk was, de tijd wat krap was. Heel fijn hoe er met veel respect mee omgegaan werd,een mooi kleed over de baar met het halen van mijn moeder, en ze was met veel zorg opgebaard, precies zoals ze was.


I. Hendriks 
Betrokken, persoonlijk en begripvo! We hebben samen met Fiore op een afgestemde wijze het afscheid vorm gegeven, waarvoor onze dank! In de verwerking van het plotselinge verlies en gemis, is dit erg waardevol.


Cindy Maas 
Fijn contact, alles geregeld zoals besproken. Snelle reactie bij vragen.


Familie Lucassen  
We hebben dankzij Pieter en zijn kundige en vriendelijke medewerkers zeer respectvol, waardig, warm en persoonlijk afscheid kunnen nemen. De mensen van de uitvaartonderneming zijn erg betrokken en nemen alle tijd voor je. Heel veel dank.


Familie Cornelissen  


K. Hendriks 
wij hebben het contact als zeer fijn ervaren, dit heeft ons geholpen in ons verdriet


Truus Huibers -Voesten Huibers-Voesten 
een fijn, heel gemoedelijk, vriendelijk, behulpzaam, rustgevend uitvaartonderneming. Alles is bespreekbaar en dat was fijn. Dank je wel hier voor.


Ellie de Hoog 
was zeer betrokken bij alles, super fijn met hem samengewerkt.


R. van den Oever 
Wij hebben deze uitvaartondernemer als zeer accuraat ervaren. Goed bereikbaar, snelle acties, duidelijk over wat ons te wachten stond en over de daarbij horende kosten. Hij dacht mee en had begrip voor onze emotionele situatie.


Geert 
Jan heeft alles prima verzorgd, reageerde steeds snel op onze wensen. Heeft alle tips om mijn vrouw te verzorgen ter harte genomen zodat zij er heel mooi bij lag. Het afscheid was persoonlijk en intiem.


Remco huibers 
Zeer goed alles besproken. Ons alle ruimte gegeven om het te regelen. Alles keurig op tijd geregeld. Aan al onze wensen voldaan.


familie Rongen 
Alles was naar wens uitgevoerd. Zeer prettig contact gehad met het desbetreffende personeel.


AHLM Cornelissen 
De uitvaartondernemer heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Mede door de fijne en prettige ondersteuning vanuit de uitvaartondernemer, is het een waardig afscheid geworden. Het persoonlijk contact met deze kleinschalige onderneming, heb ik als zeer prettig ervaren.


L. van Hoogstraten  
Deskundig advies,goede communicatie meedenkend,lettend op details, perfectionistisch,fijn persoonlijk contact.


Jacqueline Arts-Gieben 
De uitvaartondernemer en zijn mensen zijn niet alleen zeer betrokken en empatisch maar ook betrouwbaar. Het is een team in de zin van het woord en dát voel je. Doen wat je belooft/zegt. Zonder uitzondering zijn zij niet alleen begaan en kunnen erg goed "levelen", voelen de nabestaanden zeer goed aan en houden rekening met het individu. Laten iedereen in hun waarde. Steekwoorden: correct, betrokken, nabij, altijd bereikbaar, creatief, én hebben iets wat héél kostbaar is.... nl.: tijd voor je. ONTZORGEN met hoofdletters. Perfect!


Nancy Ruwiel 
zeer persoonlijk, goed geholpen met onze vragen en t is allemaal heel netjes en perfect gelopen, erg tevreden en een mooi afscheid gehad


Bart Nelissen 
zeer fijne mensen ,veel bruikbare tips en goed advies.


Hudy van den Elzen  
We zijn met ons gezin heel tevreden en kijken terug op een warm, liefdevol afscheid, dat heeft de aanwezigheid en hulp van Pieter en Jan zeker aan bijgedragen!


Familie Arts 
In een verdrietige periode zijn wij op een hele prettige wijze bijgestaan in de organisatie van de uitvaart van mijn echtgenoot en onze vader/opa. Het contact was goed, persoonlijk en duidelijk. Aan een half woord al bijna genoeg. Niets is onmogelijk en de vragen of ideeën die er waren werden aan- en opgepakt. Echt ontzorgt in alles! Zowel het contact met Pieter als Jan en Karin was fijn. Dit alles heeft eraan bijgedragen dat wij fijn terugkijken op de uitvaart die naar wens is verlopen. Hopelijk voor eenieder nog lang niet nodig, maar anders wel een aanrader!


W. van Oostrum 
Laagdrempelig, eigen inbreng mogelijk, goeie tips, gewoon gemakkelijk en het werd een mooie uitvaart


Esther 
Hele fijne begeleiding voor het regelen van de uitvaart en keurige en nette verzorging van mijn vrouw, ons mam en oma. Daarnaast is er ook nog persoonlijke aandacht voor alle nabestaande en dat hebben wij als heel fijn ervaren.


Nvt 
Fijne en persoonlijke begeleiding, afscheidshuis en zeer prettig ervaren.


Tonnie Albers 
We zijn erg tevreen over de flexibiliteit en het meedenken van de uitvaartbegeleider in het hele proces.


Peter Verstraten 
We hebben ons maximaal gehoord gevoeld in onze wensen als familie. Het was een heel eigen, respectvol en prachtig afscheid.


Pieter Weren 
Pieter Kessels is een top uitvaartondernemer.


Engelen Brans 


Antonie van den Heuvel 
Wij hadden al eerder een positieve ervaring met Fiore, en dat is deze keer ook zeker weer waar gemaakt. Dankzij Pieter en zijn kundige en vriendelijke medewerkers hebben wij op een zeer respectvolle en persoonlijke manier afscheid van mijn vader kunnen nemen. Onze dank daarvoor.


Jan Gerrits 
De begeleiding alsmede de adviezen voor de uitvoering en de uitvaart door Fiore, te weten Pieter Kessels en zijn medewerkers, was zeer persoonlijk en professioneel. De aandacht naar de nabestaanden was uniek, hetgeen ons, als nabestaanden, een fijn gevoel geeft. Dit helpt ons om het gemis van mijn vrouw en moeder een juiste plaats te geven. In ruim 2 jaren was dit de derde uitvaart met Fiore en telkens was er dat goede gevoel na de uitvaart. Kort samengevat: Fiore is gewoon goed!


Paul Moors 
We hebben deze uitvaart als zeer persoonlijk en heel intiem ervaren. Aan al onze wensen werd meer dan voldaan en waarbij we constant konden rekenen op de volle medewerking van de uitvaartondernemer. De kwalificaties hier boven met een cijfer aangegeven lijken "overdreven", maar wij kunnen u geruststellen voor ons zijn dit de enige echte kwalificaties, recht en zeer welgemeend uit ons hart. Wij bevelen deze ondernemer bij iedereen aan. Pieter Kessels en zijn medewerkers hebben inderdaad in onze ogen een dikke 10 verdiend.


Susan Manders. 
Wij vonden het zeer goed Pieter Kessels een geweldig Lief persoon maakt het dragelijk in Deze ondragelijke tijd


Familie Hendriks Gassel 
Door eerdere ervaring hebben we voor Pieter en zijn team gekozen. Weer zijn we blij met deze keuze. Over alles werd goed meegedacht. Pieter heeft heel goed geluisterd naar wat er bij onze familie past, zo heeft hij ervoor gezorgd dat zelfs onze honden mee naar de crematie konden. Er werd zeer respectvol met ons pap omgegaan en hij zag er erg goed en mooi uit. We kregen ook de mogelijkheid om zelf mee te helpen daar waar kon. Dat heeft ons een goed gevoel gegeven en hebben heel intens afscheid kunnen nemen van ons pap. Pieter en team; enorm bedankt.


Ton Theunissen 
Tijdens dit moeilijke moment in het leven, is het fijn als de uitvaartondernemer je in alles ondersteund. Pieter gaf het gevoel dat er alle tijd voor ons was, terwijl het juist een hele drukke periode qua sterfgevallen was. Hij maakte alle wensen tijdens de uitvaart mogelijk en deed de juiste suggesties om alles nog specialer te maken. We kijken terug op een mooie uitvaart en hebben de manier waarop er door Fiore met respect en persoonlijke aandacht gehandeld wordt als zeer prettig ervaren.


K. Bartels 
Er is op een passende wijze invulling gegeven aan de wensen die ons pap had. Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart en de invulling van het afscheid bij uitvaarthuis Fiore. Gemoedelijke sfeer in een prachtig uitvaarthuis me een mooie tuin!


Fam. Hendriks Huibers 
alles was duidelijk en goed geregeld en de lijst die hij bij hem had waren nog gewonen dingen die dag waar wij helemaal niet aan hadden gedacht


Conny Schaminee-Willems 
Alles netjes en met zorg geregeld en een persoonlijke uitvaart.


Fam. Nabuurs 
Warme gemoedelijke uitvaartondernemer.


Fam. Linders 
Het is een hele mooie en warme uitvaart geweest . Door de juiste ondersteuning ( goede tijdsbewaking en aansturing in de planning) vanuit de uitvaartverzorger bij het regelen van de uitvaart kunnen wij met een voldaan gevoel terugkijken op deze emotionele periode. We kregen bij het eerste gesprek al de begroting voor ogen waardoor we niet voor verrassingen kwamen te staan. De uiteindelijke rekening viel zelfs lager uit. Ook de hulp van de 2 dames bij het opbaren thuis en de empathische en zorgvuldige houding zijn als heel prettig ervaren.


Familie Van den Broek 
De communicatie met de uitvaartbegeleider Jan Poodt verliep prettig, vlot en goed. Jan legde alles goed en duidelijk uit. Hij dacht aan vele kleine details en bood vanuit zijn ervaring af en toe alternatieve oplossingen aan om zelf over na te denken. Er waren op een middag wat digitale haperingen m.b.t. een tekst, maar Jan was steeds standby en bereikbaar. De aandacht en zorg van Jan voor onze overleden vader was zeer respectvol; hij betrok ons zoveel mogelijk overal bij. De intieme en harmonieuze ambiance van het Afscheidshuis was voor ons enorm belangrijk; het droeg echt bij in de verwerking van onze emoties, in ons persoonlijk rouwproces.


Petra van den broek 
Wij hebben de uitvaart van onze moeder als heel gemoedelijk ervaren. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De tuin,de dienst in de tuin,de koffietafel. Ook de medewerkers van fiere waren zeer vriendelijk,gewoon,zonder poeha. Wij zijn heel blij dat we voor fiore hebben gekozen


M Covers van Engelen . 
Goed gevoel van het begin t/m afsluiting !


Familie Linders 
Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart zijn wij heel goed en professioneel begeleid. Alles werd tot in de puntjes geregeld en verzorgt. Het afscheidshuis is heel stijlvol en warm. Wij kijken terug op een mooi en waardig afscheid van ons mam / oma. Pieter en het team van Fiore heel hartelijk bedankt!!


Familie Aldenhoven 
Fiore heeft erg goed gekeken en geluisterd naar al onze wensen en alles gerealiseerd. Een prima alternatief gegegeven als iets niet lukte ivm de corona maatregelen. Niets was eigenlijk te gek met het oog op hoe wij het zouden willen. Fijne organisatie met veel persoonlijke aandacht naar kinderen, kleinkinderen en partner. De verzorging heeft de overledene ook mooi, zoals we haa4 kenden afgelegd en namen de tijd voor uitleg op alle vragen van de kleinkinderen, respectvol naar ons en gaven ruimte voor eigen inbreng.


A. G. Egelmeers (echtgenoot) 
De heer Kessels en alle medewerkers zijn perfectionisten. Alles tot in de puntjes verzorgd. De kosten, zoals advertentiekosten worden ook door hen in de gaten gehouden. Zeer tevreden, ook over bezoek na de begrafenis.


Wendy Hermsen 
Wij zijn heel tevreden over hoe de uitvaart is verlopen. Heel persoonlijk, huiselijk en naar onze wens.


I. Hendriks 
Wij hebben een prachtig mooi en liefdevol afscheid van ons pap én mam gehad; mam is "opgehaald" (zij was begraven) en heeft samen met pap de boerderij verlaten. Dit is 'achter de schermen' geregeld door uitvaartzorg Fiore, in goed overleg met ons. Alles verliep met een fijn gevoel van saamhorigheid met familie, betrokkenen en korte lijntjes met uitvaartzorg Fiore. We kijken er heel fijn op terug; alle puzzelstukjes pasten en maakten het afscheid kloppend💝 We hebben veel bijzondere, waardevolle en emotionele momenten in korte tijd beleefd, wat verwerkingstijd vraagt. Denk dat het ons enorm helpt dat we er zo ontzettend fijn op terug kunnen kijken...


<<< Terug