<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16030

Fiore Uitvaartzorg
Telefoon: 0485-470000
Email: info@fioreuitvaartzorg.nl
Website: www.fioreuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 31 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fam. Nabuurs
Warme gemoedelijke uitvaartondernemer.


Fam. Linders
Het is een hele mooie en warme uitvaart geweest . Door de juiste ondersteuning ( goede tijdsbewaking en aansturing in de planning) vanuit de uitvaartverzorger bij het regelen van de uitvaart kunnen wij met een voldaan gevoel terugkijken op deze emotionele periode. We kregen bij het eerste gesprek al de begroting voor ogen waardoor we niet voor verrassingen kwamen te staan. De uiteindelijke rekening viel zelfs lager uit. Ook de hulp van de 2 dames bij het opbaren thuis en de empathische en zorgvuldige houding zijn als heel prettig ervaren.


Familie Van den Broek
De communicatie met de uitvaartbegeleider Jan Poodt verliep prettig, vlot en goed. Jan legde alles goed en duidelijk uit. Hij dacht aan vele kleine details en bood vanuit zijn ervaring af en toe alternatieve oplossingen aan om zelf over na te denken. Er waren op een middag wat digitale haperingen m.b.t. een tekst, maar Jan was steeds standby en bereikbaar. De aandacht en zorg van Jan voor onze overleden vader was zeer respectvol; hij betrok ons zoveel mogelijk overal bij. De intieme en harmonieuze ambiance van het Afscheidshuis was voor ons enorm belangrijk; het droeg echt bij in de verwerking van onze emoties, in ons persoonlijk rouwproces.


Petra van den broek
Wij hebben de uitvaart van onze moeder als heel gemoedelijk ervaren. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De tuin,de dienst in de tuin,de koffietafel. Ook de medewerkers van fiere waren zeer vriendelijk,gewoon,zonder poeha. Wij zijn heel blij dat we voor fiore hebben gekozen


M Covers van Engelen .
Goed gevoel van het begin t/m afsluiting !


Familie Linders
Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart zijn wij heel goed en professioneel begeleid. Alles werd tot in de puntjes geregeld en verzorgt. Het afscheidshuis is heel stijlvol en warm. Wij kijken terug op een mooi en waardig afscheid van ons mam / oma. Pieter en het team van Fiore heel hartelijk bedankt!!


Familie Aldenhoven
Fiore heeft erg goed gekeken en geluisterd naar al onze wensen en alles gerealiseerd. Een prima alternatief gegegeven als iets niet lukte ivm de corona maatregelen. Niets was eigenlijk te gek met het oog op hoe wij het zouden willen. Fijne organisatie met veel persoonlijke aandacht naar kinderen, kleinkinderen en partner. De verzorging heeft de overledene ook mooi, zoals we haa4 kenden afgelegd en namen de tijd voor uitleg op alle vragen van de kleinkinderen, respectvol naar ons en gaven ruimte voor eigen inbreng.


A. G. Egelmeers (echtgenoot)
De heer Kessels en alle medewerkers zijn perfectionisten. Alles tot in de puntjes verzorgd. De kosten, zoals advertentiekosten worden ook door hen in de gaten gehouden. Zeer tevreden, ook over bezoek na de begrafenis.


Wendy Hermsen
Wij zijn heel tevreden over hoe de uitvaart is verlopen. Heel persoonlijk, huiselijk en naar onze wens.


Marcella van Wanroij
Fiore Uitvaartzorg heeft ons als gezin echt ondersteund bij het overlijden van pa en gezorgd voor een waardig, warm en persoonlijk afscheid. Een mooier afscheid hadden we niet kunnen wensen. Wij zijn uitvaartverzorger Monique van Elk hier ontzettend dankbaar voor.


I. Hendriks
Wij hebben een prachtig mooi en liefdevol afscheid van ons pap én mam gehad; mam is "opgehaald" (zij was begraven) en heeft samen met pap de boerderij verlaten. Dit is 'achter de schermen' geregeld door uitvaartzorg Fiore, in goed overleg met ons. Alles verliep met een fijn gevoel van saamhorigheid met familie, betrokkenen en korte lijntjes met uitvaartzorg Fiore. We kijken er heel fijn op terug; alle puzzelstukjes pasten en maakten het afscheid kloppend💝 We hebben veel bijzondere, waardevolle en emotionele momenten in korte tijd beleefd, wat verwerkingstijd vraagt. Denk dat het ons enorm helpt dat we er zo ontzettend fijn op terug kunnen kijken...


Ans Kersten
Alles prima verzorgd,iedereen kreeg veel aandacht vooral de kleinkinderen zijn goed begeleid


Marion
Wij zijn heel goed begeleid in het afscheid van onze vader. De 24uurs-kamer vond ik heel erg fijn.


M v Lieshout - v.d Heuvel.
Alles is goed en respectvol gelopen Het is een geweldig fijn Team, je hebt het gevoel dat je ze al heel lang kent. Super bedankt allemaal


Karin Arts
Jan Poodt is heel goed in het aanvoelen waar mensen behoefte aan hebben in deze moeilijke tijden. Hij denkt mee om het proces van afscheid nemen op je eigen manier vorm te geven. In ons is dat in ieder geval goed gelukt In de week van het afscheid nemen van mijn moeder heb ik met Jan gesprekken over de dood gevoerd. Deze verdrietige tijd heeft me door die gesprekken nieuwe inzichten gegeven, waar ik hem zeer dankbaar voor ben.


Ria


H.Arendsen
Bij Fiore weten ze hoe het moet. Heel gemoedelijke, huiselijk. Gewoon perfect.


fam. Pennings
Uitvaart begeleiding was zeer netjes en met persoonlijke benadering. Uitstekend uitgevoerd conform de wensen van de overledene en de familie. Locatie in ST Hubert is daarnaast ook erg mooi.


Rob Siroen


M van de Ligt
Heel fijn contact met duidelijke uitleg en begeleiding in het hele proces. Open communicatie waarin alle opties en vragen mogelijk waren. Heel warm en persoonlijk!


Rogier Thijssen
Goede begeleiding vanaf de sterfdag tot en met de uitvaart. Altijd meedenkend omtrent het regelen van o.a. rouwkaarten, kist, afscheidsdienst enz. Zondermeer een goede ervaring tijdens zulke moeilijke dagen


Fam. Van Diepenbeek


petra gerrits


hjdm schilderink
zeer tevreden ,corect,en een warm gevoel geduld voor de nabestaande als het over overleggen gaat wij kunnen pieter zeer zeker voor iedereen aanraden. bedankt


Cor van Bakel
Aardige , vriendelijke mensen ( zeer toegankelijk )


Harrie Opsteegh
De verzorging van de uitvaart van mijn broer Henk is vanaf het begin op een heel fijne manier uitgevoerd. Zeker de persoonlijke, geduldige en begripvolle wijze van overleg voelde heel goed. Vooral heel fijn is, dat Anny, de vrouw van Henk, de dienst geweldig vond en daar echt blij mee is.


Willy van de Weijer
Beoordeling Fiore Uitvaartzorg Pieter Kessels Het was geweldig deze zomer op deze wijze afscheid te mogen nemen van onze Moeder. Het was professioneel een hoogstandje. We stonden nooit ergens alleen voor. Als er een probleempje was wird dit snel en gemakkelijk opgelost. De ambiente was bijzonder fijn, een eigen kamer, die we zelf in mochten richten, die ter beschikking stond voor de opbaring. Waar we elk moment van de dag bij haar konden zijn. Deze ruimte lag midden in een grote mooie tuin, waar we op de avond voor de begrafenis iedereen konden ontvangen om van haar afscheid te nemen. Het was een enorme organisatie, 1,5 meter afstand, desondanks was alles heel goed georganiseerd. Ook was er veel moeite gedaan, haar, voor het vertrek naar de kerk, heel mooi op te baren in „de rouwkamer“. Wij kregen het gevoel van veel tijd en rust. Wij danken Pieter Kessels en zijn medewerkers voor de enorme inzet en toewijding. Wij denken met een warm hart terug aan deze week. Augustus 2020 Willy van de Weijer namens de familie.


Tonnie van den Oever-Smolders
Zeer netjes verzorgd! Met deze manier van begeleiden kan ik deze verdrietige tijd een plekje geven! Ik kan deze uitvaartverzorger bij iedereen aanbevelen! Dank je wel Pieter en team!


Theo Wijnhoven
respectvol in alle details, meedenkend en professioneel. Een belangrijke positieve bijdrage aan een droevig afscheid


Sabine Wennekers-Derksen
Vanaf het moment dat de uitvaartverzorger bij ons binnen kwam tot en met het evaluatiegesprek hebben wij een heel goed gevoel. Het was allemaal heel waardig, persoonlijk en betrokken


Mariëtte Uijen
In de voorbereidende gesprekken wordt goed naar de persoonlijke wensen geluisterd en ook prachtige oplossing bedacht voor (wellicht) iets-dat-nog-opgelost moest worden. De heer P. Kessels en 2 collega's waren attent en zichtbaar op momenten dat het gevraagd werd en op de achtergrond op momenten dat het kon. Dank jullie wel.


Familie Engels
Onze ervaring met Fiore Uitvaartzorg was zeer positief. De heer Poodt heeft ons van begin tot eind goed begeleid, meegedacht en ons veel werk uit handen genomen. We kijken met een goed gevoel terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Hartelijk dank.


Fam. Nabuurs
Ondanks het verdriet na het plotselinge overlijden van onze broer, zwager en oom, Peter heeft het team van Fiore uitvaartzorg ervoor gezorgd dat wij een mooi afscheid hebben gehad. De betrokkenheid was voor ons hartverwarmend.


Caroline Willems
Uitzonderlijk goed en persoonlijk! Zeer tevreden, wij zullen uitvaartonderneming Fiore dan ook zeer zeker aanbevelen.


Marius de Klijn
Marloes had het niet beter kunnen doen, ze is erg attent, vriendelijk trad niet op de voorgrond samengevat het is een fijn persoon om mee te werken. De locatie in de tuin met prachtig weer was ook heel mooi, ook namens mijn kinderen heeft Fiore heel goed werk verricht.


Familie Bongers
Wij als familie hebben de uitvaartonderneming Fiore ervaren als een zeer professionele en warme organisatie welke veel aandacht heeft voor de wensen van de familie. Ons contactpersoon Pieter was elke dag aanwezig, 24/07 bereikbaar en heeft 100% invulling gegeven aan een bij ons mam passende uitvaart/afscheid. Het afscheidshuis straalt een huiskamersfeer uit en heeft de mogelijkheid deze altijd te bezoeken. De omgeving, met name de tuin, van het afscheidshuis is een zeer geschikte aanvulling voor buiten bijeenkomsten. Fiore - Pieter - bedankt voor de ondersteuning tijdens deze verdrietige tijd, wij als familie zijn trots en kunnen terugkijken op een warm en passend afscheid.


TLange
zeer aan te bevelen. Uitvaart op maat en wens, vooral in deze bijzondere tijd


T. van den Broek
Wij zijn op een vertrouwde en vlotte manier goed door Pieter begeleid en daarbij kregen we alle ruimte voor onze eigen wensen. Dat maakte het in deze Corona-tijd toch nog heel persoonlijk. Ook zijn medewerkers gingen heel waardig en respectvol om tijdens de verzorging en vervoer van onze dierbare overledene; dat was ontroerend om te zien. Het Afscheidshuis is voor ons een perfecte plaats geweest om de laatste momenten nog samen te beleven. Alles straalt daar rust en harmonie uit. Heel fijn!!! Fiore Uitvaartzorg, bedankt voor de warme en fijne begeleiding!!!


W. Hamers Thijs
Ga zo door! Ook alle lof voor de Ritueelbegeleider Monique. minstens een 10. En niet te vergeten het overbrengen van thuis naar het het Afscheidshuis Fiore, met zoveel zorg en respect. Niets dan lof.


Angela Thijssen
Wij hebben het contact tussen Fiore Uitvaartzorg en ons als zeer warm en prettig ervaren, ondanks deze lastige periode rondom Corona waar je afstand moet houden van elkaar. Voor ons gevoel was er zeker geen afstand. We kregen ook alle ruimte om alles -wat kon- op onze eigen manier te doen. Alle medewerkers die wij hebben gezien en gesproken, een dikke pluim voor jullie allen, jullie werken met jullie hart!! En een speciale pluim en dank je wel voor Monique. Omdat pap thuis was opgebaard kwam er elke dag iemand om te kijken of alles nog goed en mooi was, dit ging erg respectvol allemaal.. We voelden ons echt gesteund, zowel voor, tijdens als na de crematie. Nogmaals Dank jullie wel allemaal!!!


famile de Kort
Een zeer warme persoonlijke begeleiding, zowel tijdens de verzorging van mijn vader als de begeleiding in de dagen erna.


Matty Wientjes
De warme persoonlijke begeleiding van de uitvaartondernemer en zijn hele team was ontzettend fijn, hierdoor hebben wij een zeer fijne afscheidsperiode gehad. We hebben de ondersteuning gehad waar dit nodig was en waar we zelf mee aan de slag wilden was daar altijd begrip en ruimte voor.


Rosie Lelivelt
Alle medewerkers van Fiore hebben het afscheid van mijn moeder heel goed, professioneel, respectvol en met warmte verzorgd en begeleid. Er is niets wat we anders hadden gewild. We zijn heel erg tevreden over alles wat Fiore voor en met ons geregeld heeft. Dat maakt zo’n moeilijke en verdrietige periode draaglijk en zorgt ervoor dat je vertrouwen hebt dat ze alles goed willen doen. Alle medewerkers van Fiore bedankt!


Helma Vloet
Het afscheid was ontzettend goed geregeld. Ze waren vol zorgen, attent, begripvol, ondersteunend en begeleidden ons stap voor stap door de hele "procedure", waardoor we niet het gevoel kregen te verzuipen. Het voelde voor ons niet alsof ze aan het werken waren maar alsof dat er een hele goede vriendin naast ons stond.


Antonie vd Heuvel vd Boom
Pieter en zijn medewerkers hebben ons ontzettend goed begeleid bij de uitvaart van mijn moeder. Alles werd op een zeer respectvolle manier gedaan. Ik kan niets bedenken wat niet goed gegaan is of wat we anders gewild zouden hebben. Wij zijn erg tevreden en dankbaar over de wijze waarop ze ons door deze heftige periode heen geloodst hebben.


Piet gerrits
Prima persoonlijk contact.goede adviezen gegeven.


Familie van de Kolk
Dank jullie wel Fiore! Onze complimenten voor de perfecte samenwerking in deze voor ons lastige periode. Wij willen graag het hele team bedanken voor de keurige verzorging. Ieder heeft zijn steentje op bijzonder correcte en prettige wijze bijgedragen, dus het zou niet passen om hier mensen in het bijzonder in de `spotlight` te zetten.


PvdK
Vanaf de 1e ontmoeting tot en met de evaluatie niets dan lof voor Pieter en zijn team. Ik kan er een heel verhaal van maken, maar dat is helemaal niet nodig. Fiore loods je er doorheen, op een manier waarbij de wensen van de familie met stip op de 1e plaats staan. Bedankt Fiore, keurig gedaan!


Fam. Rongen
Prima vezorgde uitvaart met veel aandacht vezorgd en persoonlijke aandacht.


Toon Roefs
De uitvaartondernemer heeft het afscheid op een zeer prettige wijze voor de familie geregeld. Zij zijn en voelden zich allemaal betrokken bij de invulling, er zijn zeer welkome tips verstrekt. Korte lijnen en voortdurende afstemming. Volledig voldaan aan de verwachtingen!


Riky van Dommelen
Wij, de familie, hebben de samenwerking met alle medewerkers van Fiore Uitvaartzorg als bijzonder prettig ervaren en dit in een zeer emotionele en hectische periode: Heel persoonlijk en toch (zo nodig) met gepaste afstand, zowel bij het ophalen van de overledene thuis, de verzorging van de overledene in het Fiorehuis, als bij de invulling van alles wat er te gebeuren staat in de periode van overlijden tot en met de begrafenis. Ook is extra ondersteuning gegeven door de leider (Pieter van Kessel) bij de invulling van de uitvaartdienst waardoor deze helemaal naar onze tevredenheid is ingevuld. Er werd in de dagen naar de begrafenis toe voortdurend afgestemd en zo nodig bijgesteld. Heel fijn. Wij kijken met een bijzonder tevreden en warm gevoel terug op deze verdrietige periode.


Fam Raaijmakers
Goed verzorgt door fijne mensen ,ga zo door


Lowie Althuizen
Het contact met de uitvaartondernemer was uitstekend. Alles is naar onze wens verlopen.


Mw. H. Postema-Rombouts
Zonder hun steun was alles niet zo goed verlopen. De locatie, begeleiding en alles was super verzorgd.


Ingrid Arts
Beste mensen van Fiore, Ondanks deze verdrietige tijd voelden wij ons gedragen en gesteund door jullie. Ook al kende we niemand van jullie persoonlijk, jullie aanwezigheid voelde al heel snel vertrouwd. Een zeer empathische begeleiding van alle medewerkers en professionaliteit. Papa werd thuis opgebaard en er werd zeer respectvol en zorgzaam met de overledene omgegaan. Ook naar mijn moeder en familie werd begripvol gereageerd. Als er vragen waren, werden wij altijd direct geholpen, zowel telefonisch als per mail. Dank jullie wel om deze moeilijke periode zo warm te begeleiden. Voor mij zijn jullie geen mensen die 'gewoon hun job uitvoeren' maar persoonlijke ondersteuners met liefde voor de mens. Ik hoop van harte dat er nog veel mensen jullie prettige samenwerking kunnen ervaren.


M. Cornelissen
Pieter Kessels heeft als uitvaartondernemer, een waardige, mooie en persoonlijke uitvaart verzorgd. Hij beschikt over een unieke, mooie locatie om afscheid te kunnen nemen van de overledene: “ het afscheidshuis” in Sint Hubert, zeer sfeervol en intiem. Hij heeft ook zeer deskundig en prettig personeel in dienst. Het gekozen crematorium was mooi en sfeervol en ook daar was alles uitstekend verzorgd. Pieter Kessels is zelf een innemend persoon, die zich zeer betrokken en empatisch opstelt die goed luistert en daarmee prima aansluiting heeft gevonden op onze wensen. Ik zal hem zeker bij anderen aanbevelen.


Toon van den Hark
Attente en meevoelende uitvaartverzorgster


Toon van den Hark
Attente en meevoelende uitvaartverzorgster


Mariet Peters-Josemanders, Henry Peters en Wilmie Janssen-Peters
Bedankt voor alle goede ondersteuning en zorgen na het overlijden van mijn lieve man, vader en opa. We kijken terug op een fijne en voor ons waardevolle afscheidsdienst.


Erik Peters


Familie Reinen
Kleinschalig bedrijf met goed persoonlijk contact en dat is zeer prettig. Daardoor korte lijnen en veel mogelijkheden om er een persoonlijk afscheid van te maken. Komen de gemaakte afspraken prima na en dat geeft vertrouwen. Een hele positieve ervaring en we kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Fiore.


José Meijer.
Deze uitvaartondernemer is zeer persoonlijk betrokken. Erg warm en hartelijk. Goede verzorging van de overledene. Goede communicatie. Altijd goed bereikbaar. Zeer goed verzorgde uitvaart. Ook de betrokkenheid na de uitvaart is zeer goed.


P. van der Linden
Ik beschouw het als een kunst om een onvoorbereide groep rouwende mensen in een tijdsbestek van maar vijf dagen met een team van niet meer dan vijf mensen zo persoonlijk te begeleiden. sturend waar nodig, op de achtergrond waar mogelijk. Fiore beheerst die kunst tot in de perfectie.


Maria Manders-Timmers
Met een heel goed gevoel kijken wij terug op het afscheid van onze moeder. Wij zijn Pieter, Monique, Jan en Marloes heel dankbaar voor de perfecte, professionele en vooral respectvolle verzorging en begeleiding. Er werd geluisterd naar onze wensen waardoor het een heel mooi persoonlijk afscheid is geworden. Dank jullie wel lieve mensen van Fiore. Moeder zou het zo gewenst hebben.


Anouk Martens
Wij hebben, mede dankzij, Fiore Uitvaartzorg op een zeer prettige manier afscheid kunnen nemen van onze dierbare vader/man. De manier van communiceren, de aandacht en het meedenken van hen over het afscheid was voor ons van grote waarde.


Marian van Thiel-Derks
Bedankt Pieter en team Fiore. Mede door jullie inzet, begeleiding en mogelijkheden op locatie, hebben wij ons pap een persoonlijk en warm afscheid kunnen bieden, waarin we alles naar eigen wens hebben kunnen invullen.


Sonja de Haas
Alles top geregeld. Precies naar onze wensen. We kijken er met een goed gevoel op terug.


Chantal Nooijen
Erg betrokken en zorgen dat de wensen van nabestaande vervuld kunnen worden. Altijd bereikbaar niets is teveel. Zeer fijne uitvaartonderneming. Alleen maar lof.


Ingrid Van Tienen
Je voelt de betrokkenheid van dhr. Kessels en zijn medewerkers, dat doet ontzettend goed.


Theo Gerritsma
Alles is volgens afspraak verlopen. Goede begeleiding. Met hulp van Fiore is het echt een persoonlijk afscheid geworden.


Jose Meijer- van Dommelen
Mijn broer, zussen en ik zijn zeer tevreden over deze uitvaartondernemer. De uitvaartondernemer is erg betrokken bij het algehele gebeuren. We zijn erg vriendelijk benaderd. Het uitvaarthuis Fiore is erg huiselijk en warm. Mede daardoor is de uitvaart van onze moeder erg fijn verlopen. Deze uitvaartondernemer is zeer zeker aan te bevelen.


M. van den Heuij
Zeer tevreden


Nico van Ast


Anita Verhoeven
Zeer persoonlijke benadering in contact en organisatie. Ons hele gezin voelde zich vertrouwd met hen, zodat hun aanwezigheid als steun en geen enkel moment als een inbreuk werd ervaren. Zij stonden ook volledig open voor een uitvaart met een ander karakter dan gebruikelijk. Uitstekende organiserend vermogen. Sturing waar nodig, maar steeds met behoud van onze eigenheid en veel oog voor detail.


Wilma Jacobs-van Els
Na het verdrietige overlijden van onze moeder/schoonmoeder en oma hebben wij meteen contact opgenomen met Fiore Uitvaartzorg. Zij hebben ons op een professionele en zeer vriendelijke respectvolle manier bijgestaan om een waardig afscheid te geven. Onze ideeën en wensen zijn dan ook zo uitgevoerd zoals wij het graag hadden. Ook het idee om de kist te laten maken door haar zonen werd door hen goed ondersteund. We zijn blij en dankbaar dat we haar zo'n mooi en warm afscheid hebben kunnen geven mede dankzij Fiore. Het mooie afscheid en alle dierbare herinneringen geven ons de kracht en steun om verder te gaan. Daarom willen wij als familie, Pieter en alle lieve medewerkers van Fiore, heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen! Een warme groet, Pia van Els en familie Elsendorp


Ch vd Weem
Het was geweldig en hij heeft het super mooi gedaan ook zijn personeel , wij zijn hem er heel dankbaar voor . Ondanks ons verdriet . Heel veel dank . Fam vd Weem


<<< Terug