<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16030

Fiore Uitvaartzorg
Telefoon: 0485-470000
Email: info@fioreuitvaartzorg.nl
Website: www.fioreuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 42 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Mariëtte Uijen
In de voorbereidende gesprekken wordt goed naar de persoonlijke wensen geluisterd en ook prachtige oplossing bedacht voor (wellicht) iets-dat-nog-opgelost moest worden. De heer P. Kessels en 2 collega's waren attent en zichtbaar op momenten dat het gevraagd werd en op de achtergrond op momenten dat het kon. Dank jullie wel.


Familie Engels
Onze ervaring met Fiore Uitvaartzorg was zeer positief. De heer Poodt heeft ons van begin tot eind goed begeleid, meegedacht en ons veel werk uit handen genomen. We kijken met een goed gevoel terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Hartelijk dank.


Fam. Nabuurs
Ondanks het verdriet na het plotselinge overlijden van onze broer, zwager en oom, Peter heeft het team van Fiore uitvaartzorg ervoor gezorgd dat wij een mooi afscheid hebben gehad. De betrokkenheid was voor ons hartverwarmend.


Caroline Willems
Uitzonderlijk goed en persoonlijk! Zeer tevreden, wij zullen uitvaartonderneming Fiore dan ook zeer zeker aanbevelen.


Marius de Klijn
Marloes had het niet beter kunnen doen, ze is erg attent, vriendelijk trad niet op de voorgrond samengevat het is een fijn persoon om mee te werken. De locatie in de tuin met prachtig weer was ook heel mooi, ook namens mijn kinderen heeft Fiore heel goed werk verricht.


Familie Bongers
Wij als familie hebben de uitvaartonderneming Fiore ervaren als een zeer professionele en warme organisatie welke veel aandacht heeft voor de wensen van de familie. Ons contactpersoon Pieter was elke dag aanwezig, 24/07 bereikbaar en heeft 100% invulling gegeven aan een bij ons mam passende uitvaart/afscheid. Het afscheidshuis straalt een huiskamersfeer uit en heeft de mogelijkheid deze altijd te bezoeken. De omgeving, met name de tuin, van het afscheidshuis is een zeer geschikte aanvulling voor buiten bijeenkomsten. Fiore - Pieter - bedankt voor de ondersteuning tijdens deze verdrietige tijd, wij als familie zijn trots en kunnen terugkijken op een warm en passend afscheid.


TLange
zeer aan te bevelen. Uitvaart op maat en wens, vooral in deze bijzondere tijd


T. van den Broek
Wij zijn op een vertrouwde en vlotte manier goed door Pieter begeleid en daarbij kregen we alle ruimte voor onze eigen wensen. Dat maakte het in deze Corona-tijd toch nog heel persoonlijk. Ook zijn medewerkers gingen heel waardig en respectvol om tijdens de verzorging en vervoer van onze dierbare overledene; dat was ontroerend om te zien. Het Afscheidshuis is voor ons een perfecte plaats geweest om de laatste momenten nog samen te beleven. Alles straalt daar rust en harmonie uit. Heel fijn!!! Fiore Uitvaartzorg, bedankt voor de warme en fijne begeleiding!!!


W. Hamers Thijs
Ga zo door! Ook alle lof voor de Ritueelbegeleider Monique. minstens een 10. En niet te vergeten het overbrengen van thuis naar het het Afscheidshuis Fiore, met zoveel zorg en respect. Niets dan lof.


Angela Thijssen
Wij hebben het contact tussen Fiore Uitvaartzorg en ons als zeer warm en prettig ervaren, ondanks deze lastige periode rondom Corona waar je afstand moet houden van elkaar. Voor ons gevoel was er zeker geen afstand. We kregen ook alle ruimte om alles -wat kon- op onze eigen manier te doen. Alle medewerkers die wij hebben gezien en gesproken, een dikke pluim voor jullie allen, jullie werken met jullie hart!! En een speciale pluim en dank je wel voor Monique. Omdat pap thuis was opgebaard kwam er elke dag iemand om te kijken of alles nog goed en mooi was, dit ging erg respectvol allemaal.. We voelden ons echt gesteund, zowel voor, tijdens als na de crematie. Nogmaals Dank jullie wel allemaal!!!


famile de Kort
Een zeer warme persoonlijke begeleiding, zowel tijdens de verzorging van mijn vader als de begeleiding in de dagen erna.


Matty Wientjes
De warme persoonlijke begeleiding van de uitvaartondernemer en zijn hele team was ontzettend fijn, hierdoor hebben wij een zeer fijne afscheidsperiode gehad. We hebben de ondersteuning gehad waar dit nodig was en waar we zelf mee aan de slag wilden was daar altijd begrip en ruimte voor.


Rosie Lelivelt
Alle medewerkers van Fiore hebben het afscheid van mijn moeder heel goed, professioneel, respectvol en met warmte verzorgd en begeleid. Er is niets wat we anders hadden gewild. We zijn heel erg tevreden over alles wat Fiore voor en met ons geregeld heeft. Dat maakt zo’n moeilijke en verdrietige periode draaglijk en zorgt ervoor dat je vertrouwen hebt dat ze alles goed willen doen. Alle medewerkers van Fiore bedankt!


Helma Vloet
Het afscheid was ontzettend goed geregeld. Ze waren vol zorgen, attent, begripvol, ondersteunend en begeleidden ons stap voor stap door de hele "procedure", waardoor we niet het gevoel kregen te verzuipen. Het voelde voor ons niet alsof ze aan het werken waren maar alsof dat er een hele goede vriendin naast ons stond.


Antonie vd Heuvel vd Boom
Pieter en zijn medewerkers hebben ons ontzettend goed begeleid bij de uitvaart van mijn moeder. Alles werd op een zeer respectvolle manier gedaan. Ik kan niets bedenken wat niet goed gegaan is of wat we anders gewild zouden hebben. Wij zijn erg tevreden en dankbaar over de wijze waarop ze ons door deze heftige periode heen geloodst hebben.


Piet gerrits
Prima persoonlijk contact.goede adviezen gegeven.


Familie van de Kolk
Dank jullie wel Fiore! Onze complimenten voor de perfecte samenwerking in deze voor ons lastige periode. Wij willen graag het hele team bedanken voor de keurige verzorging. Ieder heeft zijn steentje op bijzonder correcte en prettige wijze bijgedragen, dus het zou niet passen om hier mensen in het bijzonder in de `spotlight` te zetten.


PvdK
Vanaf de 1e ontmoeting tot en met de evaluatie niets dan lof voor Pieter en zijn team. Ik kan er een heel verhaal van maken, maar dat is helemaal niet nodig. Fiore loods je er doorheen, op een manier waarbij de wensen van de familie met stip op de 1e plaats staan. Bedankt Fiore, keurig gedaan!


Fam. Rongen
Prima vezorgde uitvaart met veel aandacht vezorgd en persoonlijke aandacht.


Toon Roefs
De uitvaartondernemer heeft het afscheid op een zeer prettige wijze voor de familie geregeld. Zij zijn en voelden zich allemaal betrokken bij de invulling, er zijn zeer welkome tips verstrekt. Korte lijnen en voortdurende afstemming. Volledig voldaan aan de verwachtingen!


Riky van Dommelen
Wij, de familie, hebben de samenwerking met alle medewerkers van Fiore Uitvaartzorg als bijzonder prettig ervaren en dit in een zeer emotionele en hectische periode: Heel persoonlijk en toch (zo nodig) met gepaste afstand, zowel bij het ophalen van de overledene thuis, de verzorging van de overledene in het Fiorehuis, als bij de invulling van alles wat er te gebeuren staat in de periode van overlijden tot en met de begrafenis. Ook is extra ondersteuning gegeven door de leider (Pieter van Kessel) bij de invulling van de uitvaartdienst waardoor deze helemaal naar onze tevredenheid is ingevuld. Er werd in de dagen naar de begrafenis toe voortdurend afgestemd en zo nodig bijgesteld. Heel fijn. Wij kijken met een bijzonder tevreden en warm gevoel terug op deze verdrietige periode.


Fam Raaijmakers
Goed verzorgt door fijne mensen ,ga zo door


Lowie Althuizen
Het contact met de uitvaartondernemer was uitstekend. Alles is naar onze wens verlopen.


Mw. H. Postema-Rombouts
Zonder hun steun was alles niet zo goed verlopen. De locatie, begeleiding en alles was super verzorgd.


Ingrid Arts
Beste mensen van Fiore, Ondanks deze verdrietige tijd voelden wij ons gedragen en gesteund door jullie. Ook al kende we niemand van jullie persoonlijk, jullie aanwezigheid voelde al heel snel vertrouwd. Een zeer empathische begeleiding van alle medewerkers en professionaliteit. Papa werd thuis opgebaard en er werd zeer respectvol en zorgzaam met de overledene omgegaan. Ook naar mijn moeder en familie werd begripvol gereageerd. Als er vragen waren, werden wij altijd direct geholpen, zowel telefonisch als per mail. Dank jullie wel om deze moeilijke periode zo warm te begeleiden. Voor mij zijn jullie geen mensen die 'gewoon hun job uitvoeren' maar persoonlijke ondersteuners met liefde voor de mens. Ik hoop van harte dat er nog veel mensen jullie prettige samenwerking kunnen ervaren.


M. Cornelissen
Pieter Kessels heeft als uitvaartondernemer, een waardige, mooie en persoonlijke uitvaart verzorgd. Hij beschikt over een unieke, mooie locatie om afscheid te kunnen nemen van de overledene: “ het afscheidshuis” in Sint Hubert, zeer sfeervol en intiem. Hij heeft ook zeer deskundig en prettig personeel in dienst. Het gekozen crematorium was mooi en sfeervol en ook daar was alles uitstekend verzorgd. Pieter Kessels is zelf een innemend persoon, die zich zeer betrokken en empatisch opstelt die goed luistert en daarmee prima aansluiting heeft gevonden op onze wensen. Ik zal hem zeker bij anderen aanbevelen.


Toon van den Hark
Attente en meevoelende uitvaartverzorgster


Toon van den Hark
Attente en meevoelende uitvaartverzorgster


Mariet Peters-Josemanders, Henry Peters en Wilmie Janssen-Peters
Bedankt voor alle goede ondersteuning en zorgen na het overlijden van mijn lieve man, vader en opa. We kijken terug op een fijne en voor ons waardevolle afscheidsdienst.


Erik Peters


Familie Reinen
Kleinschalig bedrijf met goed persoonlijk contact en dat is zeer prettig. Daardoor korte lijnen en veel mogelijkheden om er een persoonlijk afscheid van te maken. Komen de gemaakte afspraken prima na en dat geeft vertrouwen. Een hele positieve ervaring en we kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Fiore.


José Meijer.
Deze uitvaartondernemer is zeer persoonlijk betrokken. Erg warm en hartelijk. Goede verzorging van de overledene. Goede communicatie. Altijd goed bereikbaar. Zeer goed verzorgde uitvaart. Ook de betrokkenheid na de uitvaart is zeer goed.


P. van der Linden
Ik beschouw het als een kunst om een onvoorbereide groep rouwende mensen in een tijdsbestek van maar vijf dagen met een team van niet meer dan vijf mensen zo persoonlijk te begeleiden. sturend waar nodig, op de achtergrond waar mogelijk. Fiore beheerst die kunst tot in de perfectie.


Maria Manders-Timmers
Met een heel goed gevoel kijken wij terug op het afscheid van onze moeder. Wij zijn Pieter, Monique, Jan en Marloes heel dankbaar voor de perfecte, professionele en vooral respectvolle verzorging en begeleiding. Er werd geluisterd naar onze wensen waardoor het een heel mooi persoonlijk afscheid is geworden. Dank jullie wel lieve mensen van Fiore. Moeder zou het zo gewenst hebben.


Anouk Martens
Wij hebben, mede dankzij, Fiore Uitvaartzorg op een zeer prettige manier afscheid kunnen nemen van onze dierbare vader/man. De manier van communiceren, de aandacht en het meedenken van hen over het afscheid was voor ons van grote waarde.


Marian van Thiel-Derks
Bedankt Pieter en team Fiore. Mede door jullie inzet, begeleiding en mogelijkheden op locatie, hebben wij ons pap een persoonlijk en warm afscheid kunnen bieden, waarin we alles naar eigen wens hebben kunnen invullen.


Sonja de Haas
Alles top geregeld. Precies naar onze wensen. We kijken er met een goed gevoel op terug.


Chantal Nooijen
Erg betrokken en zorgen dat de wensen van nabestaande vervuld kunnen worden. Altijd bereikbaar niets is teveel. Zeer fijne uitvaartonderneming. Alleen maar lof.


Ingrid Van Tienen
Je voelt de betrokkenheid van dhr. Kessels en zijn medewerkers, dat doet ontzettend goed.


Theo Gerritsma
Alles is volgens afspraak verlopen. Goede begeleiding. Met hulp van Fiore is het echt een persoonlijk afscheid geworden.


Jose Meijer- van Dommelen
Mijn broer, zussen en ik zijn zeer tevreden over deze uitvaartondernemer. De uitvaartondernemer is erg betrokken bij het algehele gebeuren. We zijn erg vriendelijk benaderd. Het uitvaarthuis Fiore is erg huiselijk en warm. Mede daardoor is de uitvaart van onze moeder erg fijn verlopen. Deze uitvaartondernemer is zeer zeker aan te bevelen.


M. van den Heuij
Zeer tevreden


Nico van Ast


Anita Verhoeven
Zeer persoonlijke benadering in contact en organisatie. Ons hele gezin voelde zich vertrouwd met hen, zodat hun aanwezigheid als steun en geen enkel moment als een inbreuk werd ervaren. Zij stonden ook volledig open voor een uitvaart met een ander karakter dan gebruikelijk. Uitstekende organiserend vermogen. Sturing waar nodig, maar steeds met behoud van onze eigenheid en veel oog voor detail.


Wilma Jacobs-van Els
Na het verdrietige overlijden van onze moeder/schoonmoeder en oma hebben wij meteen contact opgenomen met Fiore Uitvaartzorg. Zij hebben ons op een professionele en zeer vriendelijke respectvolle manier bijgestaan om een waardig afscheid te geven. Onze ideeën en wensen zijn dan ook zo uitgevoerd zoals wij het graag hadden. Ook het idee om de kist te laten maken door haar zonen werd door hen goed ondersteund. We zijn blij en dankbaar dat we haar zo'n mooi en warm afscheid hebben kunnen geven mede dankzij Fiore. Het mooie afscheid en alle dierbare herinneringen geven ons de kracht en steun om verder te gaan. Daarom willen wij als familie, Pieter en alle lieve medewerkers van Fiore, heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen! Een warme groet, Pia van Els en familie Elsendorp


Ch vd Weem
Het was geweldig en hij heeft het super mooi gedaan ook zijn personeel , wij zijn hem er heel dankbaar voor . Ondanks ons verdriet . Heel veel dank . Fam vd Weem


marijke tijssen
Mijn ervaring met Fiore is zeer goed. Ook de mensen die mijn man iedere dag kwamen controleren, zijn heel kundig en zeer vriendelijk. Alle lof voor iedereen die de week van opbaring en de uitvaart zo'n mooie herinnering voor ons hebben gemaakt.


Maerten Verstegen
Veel persoonlijke, oprechte en warme aandacht!


Edwin van de Weem
We hadden het niet beter kunnen wensen. Ze doen echt hun uiterste best om alles goed te laten verlopen.


Ellen van Lin
Persoonlijk, zeer hoge kwaliteit, perfecte mate van betrokkenheid met gezamenlijk doel om samen een mooi en waardig afscheid te organiseren.


JCA Pennings


Marieke Kremers


Marna van Renesse van Duivenbode
Lieve Marloes en Monique, dankzij jullie is het afscheid van papa (ondanks al het verdriet) voor ons een hele fijne, waardevolle herinnering geworden. Speciaal hoe goed jullie ons aanvoelden, hoe onze kinderen (ieder op hun eigen manier) betrokken, gehoord en gevoeld werden. Iets om heel dankbaar voor te zijn. Dit gevoel is nog niet in 100.000 woorden te beschrijven (jullie weten dat ik daar eigenlijk best goed in ben:)! Bijzonder hoe er tussen ons nieuwe lijntjes mochten groeien!


A. Timmers
Wij hebben het geluk gehad dat onze moeder voor haar overlijden de tijd heeft genomen om te kijken wie haar uitvaart zou regelen. Zij heeft samen met Fiore Uitvaartzorg de grote lijnen van de uitvaart uit kunnen zetten. Door de persoonlijke benadering van het gehele team van Fiore hebben wij (de nabestaanden) een voor ons perfecte uitvaart kunnen organiseren.


Ans Stortelder
De uitvaart was erg persoonlijk zoals moeder dit gewenst zou hebben. Alles is prima verlopen. We zijn erg tevreden.


Peter de Vet


Anne-Marie Hendriks Gerrits
Pieter is een zeer prettig contactpersoon en pro-actief. Bedrijfspand is bijzonder mooi.


Jan van der Meer


Mandy Brienen
In deze lastige periode een welkome ondersteuning.


Annie Cornelissen-Derks
De begeleiding en verzorging was heel warm en hartelijk.


F Hooijen
We hadden meteen een "klik" met de mensen van Fiore, we hebben een afscheid gehad zoals wij het graag wilde hebben.complimenten voor de goede ondersteuning en begeleiding. De persoonlijke aandacht was goed, iedereen van ons heeft zijn gevoel kunnen uiten om met ondersteuning van Fiore een persoonlijk afscheid te kunnen organiseren. Er werd geluisterd naar onze wensen, hier werd ook goed op ingespeeld,dit vonden wij heel belangrijk en het is een heel mooi persoonlijk afscheid geworden. Fijne warme begripvolle samenwerking.


Mevr. Bouwen
Mijn recensie: Vriendelijk, sociaal, kordaat in handelen.


J.H.M. Mulder (vader)
Fiore heeft een formule gekenmerkt door eenvoud en oprechtheid. Zij weten, door persoonlijk medeleven en dagelijkse begeleiding van de nabestaanden in het kader van de persoonlijke omstandigheden van de overledene en diens levensomstandigheden, een uitvaart tot stand te brengen met een thema van grote troost. In ons geval de cocon en de in weidsheid uitvliegende vlinder. Monique van Elk als uitvaartleider,is voor ons de verpersoonlijking hiervan. Het hele Fiore team met Pieter Kessels was bij de uitvaart aanwezig. Het Land van Cuijk mag zich met een waardige onderneming als Fiore, gelukkig prijzen. Wij voelen ons door dit team met compassie bijgestaan. Dank beste mensen van Fiore.


gerry de haan
Fijne mensen bij fiore. Gaan met respect met de overledene en nabestaande om. Wij waren blij, ook hun advies om niet ons mam af te leggen, was natuurlijk niet leuk, maar we hebben het dus ook niet gedaan. Dank je wel Pieter en iedereen die bij ons betrokken was, jullie zijn fijne mensen.


Marsja van den Hoek
Chapeau!


G.A.M. Baltussen


Jeanne Swartjes
Wij kunnen uitvaarthuis Fiore bij iedereen aanbevelen. Complimenten vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart en evaluatie gesprek. Een dikke 10 is hier op zijn plaats.


Marc van Maasacker
informele gemoedelijke sfeer


Pascal Watervoort
Vanaf het begin een heel fijn gevoel bij gehad . Mijn moeder heeft het zeer persoonlijk ervaren ,zo wilde mijn vader het graag . Klein maar zeer mooi en met een heel goed gevoel afscheid kunnen nemen .


Miriam van Daal


Wim Kremers
Bij Fiore Uitvaartzorg, bij Pieter Kessels, was steeds alles bespreekbaar en mogelijk. Ook nog op een laatste moment. Het is fijn als je merkt dat alle afspraken snel en precies worden nagekomen. Hij dacht steeds met ons mee. Prachtig huis in St. Hubert waar op een warme manier afscheid van mijn zus genomen kon worden. Ik zal, hopelijk over veel jaren, zeker klant van hem worden!!


Marsja van den Hoek
Een dikke pluim.


Rennie Schaake
Zeer zorgzame en vriendelijke mensen. De factuur viel hoger uit omdat mijn man toch nog gezalfd moest worden. Tevens was de crematie op een duurdere lokatie omdat de gekozen locatie vol was. Dit alles is in goed overleg gedaan


fam van der burgt
begripvol,duidelijk,vriendelijk,alles kon en niets moest.crematie en dienst geheel wat we voor ogen hadden en na wens uitgevoerd. goede keuze . aanbeveling bij iedereen


fam van der burgt
begripvol,duidelijk,vriendelijk,alles kon en niets moest.crematie en dienst geheel wat we voor ogen hadden en na wens uitgevoerd. goede keuze . aanbeveling bij iedereen


Marianne Aben
Fiore Uitvaartzorg heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder een mooi afscheid heeft gekregen. Geweldig!!!!


José Thijssen
Prettige begeleiding bij de verzorging van de overledene