<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16031

Uitvaartzorg Deventer
Telefoon: 0648470811
Email: sjoek@uitvaartzorgdeventer.nl
Website: www.uitvaartzorgdeventer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 10 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Sabine Zeiss namens AdOtium - Bewindvoerder en executeur
Sjoek Nutma weet op een warme en persoonlijke manier een waardig afscheid neer te zetten. Deze zorg is merkbaar vanaf de eerste verzorging tot de afronding. Hij luistert goed en vormt zich een goed beeld van wie de persoon werkelijk was. Hij laat zien dat een afscheid niet alleen heel verdrietig hoeft te zijn maar dat de persoon soms ook met een lach herdacht kan worden.


Belinda Kuipers
Op Sjoek kan je rekenen. Hij is zeer betrokken en laat je zelf bepalen hoe de uitvaart verloopt, met kennis en kunde staat hij bij.


Adrie Boesveld
zeer prettig zonder omwegen goed contact zelfs iets onder afgesproken bedrag gebleven.


606d97af28243
De kamer in het afscheidshuis die wij hebben gehuurd was zeer op zijn plek, je kunt zo op een mooie manier afscheid nemen op een huiselijke manier.


Els Blanken


diana van nieuwenhoven
we zijn meer dan tevreden over sjoek nutma een man die zijn vak zeer goed uitvoert ik zou hem bij iedereen aanbevelen


Hein Braam
Zowel voor als na het overlijden van mijn vrouw was er alle tijd voor een gesprek. De begrafenis ging geheel volgens de wensen. Het was ook de enige Uitvaartondernemer die langs kwam voor een gesprek en op basis daarvan werd een begroting gemaakt.


Raymond Snijders
Het lijkt vanzelfsprekend om met een uitvaartondernemer goede afspraken te maken over hoe je precies de uitvaart wilt regelen (en alles wat er in die week speelt) maar dat is het niet. Uitvaartzorg Deventer luisterde naar wat we wilden en heeft alles gedaan om dat ook mogelijk te maken. We hebben afscheid kunnen nemen zoals wij dat wilden met een uitvaartondernemer die mee dacht en met ideeën kwam om het nog meer in te kleuren op onze manier. Bedankt Sjoek en Paulien!


Dienke Boveree
Zeer integer en voorkomend, Sjoek is een heel prettig persoon die ik iedereen kan aanbevelen !


Erik Kanters
Empatisch, deskundig,warm,geen moeite te veel. In 1 woord: fantastisch!


Dick Verra
Sjoek kwam onmiddellijk nadat wij hem hadden gebeld, dat Renée was overleden en er werd gelijk een draaiboek gemaakt, dat de volgende dag aan ons werd toegestuurd. Het klikte gelijk en dat zorgde voor een prettig en goed contact. Het afscheidshuis, waar Renée was opgebaard, ademde een ongedwongen, gezellige sfeer uit, waar diverse vrienden afscheid van haar hebben genomen. Wij hadden een sleutel ter beschikking gekregen en wij konden komen en gaan wanneer wij wilden. Tevens was er ruime parkeergelegenheid. De presentatie was prima, alles liep perfect in elkaar over, je merkte dat je hier met een vakman te maken had.


Mathijs Kogelman
Contact en samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Goed overleg met duidelijke afspraken en goede input en verwerking van de ondernemer. De vraag ging uit naar een persoonlijke uitvaart en hier is ruimschoots aan voldaan! Sjoek Nutma heeft een rustige, persoonlijke aanpak en een goed inlevend vermogen om aan alle wensen te voldoen rondom het begeleiden van een uitvaart. Deze uitvaartondernemer is door ons als familie aan te bevelen. Grote dank. Mathijs Kogelman


Fam Brockotter-Beldman
Stella was al lange tijd betrokken bij het ziekteproces van onze vader, Veel was daardoor al duidelijk en geregeld. Het gehele proces is het contact fijn geweest. Warm en vertrouwd was Stella voor ons. Ook de woorden tijdens de uitvaart waren bijzonder goed in elkaar gezet en heeft een ieder geraakt. Met veel zorg en aandacht is alles verlopen zoals we dit ons hadden voorgesteld. Hartelijk dank voor het alles wat je voor ons heb gedaan!


Marisca
Sjoek heeft ons veel zorgen uit handen genomen. Hij regelde alles snel en zorgvuldig, conform onze wensen. Ook na afloop van de uitvaart heeft hij nog een aantal keren contact opgenomen om ervoor te zorgen dat alles naar wens verliep.


Gert Tabak
Een zeer adequaat, creatief en persoonlijk contact met Uitvaartzorg Deventer! Sjoek Nutma heeft de gave om goed in te tunen op de nabestaanden als groep, maar ook als individueel persoon en ze te geven wat ze nodig hebben. Je kunt merken dat hij ervaring heeft en daardoor praktische oplossingen kan aandragen.


familie Boon
Sjoek en Paulien zijn erg betrokken en persoonlijk en heel respectvol geweest voor ons. Gezien de rare tijd waar we inzaten door de corona hadden we ons geen betere uitvaartverzorger(s) kunnen wensen. elke dag werden er beperkingen opgelegd door de overheid. zij zijn er steeds heel goed op ingesprongen en andere mogelijkheden voorgelegd, maar het bleef persoonlijk. het afscheidshuis hebben wij als zeer prettig ervaren. een aanrader! Kortom ondanks de situatie hebben we respectvol en goed afscheid van onze vader en man kunnen nemen


Lida van voorthuizen
Alles is mogelijk en de prijzen zijn zeer schappelijk. De ondersteuning is 24/7 wat ik als zeer prettig heb ervaren. En er is veel kennis aanwezig waardoor je zaken waar je niet aan denkt niet vergeten kunt. Ook de nazorg hebben we als zeer prettig ervaren.


Peter Verwer
Deze uitvaartondernemer heeft de uitvaart van mijn vader en oma verzorgt. Ik was de opdrachtgever. Ik zou direct weer met hem in zee gaan. Hij geeft je het gevoel, je maatje te zijn maar blijft lekker nuchter in het overleg. Ik heb heel veel steun gehad aan hem.


Tjeerd
Zeer aangename begeleiding van Sjoek bij de uitvaart van mijn beste kameraad. Goede balans tussen inlevend en pragmatisch. Goede communicatie en alles is exact verlopen zoals besproken. Ik zou Sjoek zeker aanbevelen.


Sebastian van laar
Wij zijn heel erg tevreden en alles is gegaan zoals we het wilde hebben.


Familie Hazelaar
Wij hebben het contact met Sjoek Nutma als zeer positief ervaren. Vooral het persoonlijk contact met Sjoek was in vergelijking met eerdere uitvaarten heel prettig. Niet alleen wij als familie maar ook de genodigden waren lovend over zijn begeleiding.


Ton en Nancy van Huizen
Geweldig goed begeleid. Een overlijden komt altijd onverwachts. Als nabestaande kom je dan voor ongelooflijk veel problemen te staan waar oplossingen voor moeten worden gevonden. Wij zijn dan ook zeer blij dat we Sjoek hebben gevonden en niet bij één van de grote onpersoonlijke" organisaties zijn terecht gekomen. De rustgevende manier van begeleiden die hij, en later ook Stella, uitstralen gaven ons de mogelijkheid om de uitvaart van onze moeder en schoonmoeder volledig te regelen in haar nagedachtenis. Niet mogelijk komt niet snel voor bij Sjoek. Er is altijd een oplossing volgens hem. Ook het gebruik van het aangeboden afscheidshuis was een geweldige ervaring die ons veel warmte heeft gegeven tijdens het regelen van de uitvaart. Voor ons voelde het aan alsof alle drempels waren weggenomen tijdens het verwerken van ons verdriet. Zeker in ons geval, omdat er geen thuis meer was omdat ze is is overleden in een verzorgingstehuis, gaf dit toch nog het gevoel van afscheid nemen in een huiskamer. Wij kunnen dan ook alleen maar hopen dat heel veel mensen het geluk zullen hebben om net als ons Sjoek en Stella te vinden als ze zoeken naar iemand die hun eerlijk aan de hand neemt en begeleid tijdens het regelen van de uitvaart. Ze luisteren erg goed naar de nabestaanden en zo heb je na afloop ook niet een vervelend gevoel omdat het niet meer over te doen is. Heel erg bedankt voor jullie inzet en begeleiding


T. Neuvel
Ons Sjoek zoals wij hem noemde is een zeer aangenaam, rustig, doortastend, bekwaam persoon die verstand heeft van het vak. Hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en voelde perfect aan wat wij als gezin belangrijk vonden. Het meest bijzondere aan het hele proces was dat Sjoek alles stapsgewijs deed, en wat voor de kinderen en mijzelf als natuurlijk voelde. Sjoek jij kwam ons gezin binnen op het moment dat de kinderen hun vader en ik mijn man verloor, bedankt voor je persoonlijkheid en warmte wat ons in de toekomst gaat helpen bij het verwerken.


Marike Visser
Een zeer prettige uitvaartbegeleider, die daar waar nodig zijn expertise inzet, integer en bescheiden. We voelden ons volkomen vrij om onze invulling te geven aan de uitvaart van onze moeder.


Peter Verwer
Sjoek heeft de uitvaart van mijn vader gedaan. Hij was oprecht, eerlijk en had gelijk een “klik” met ons. Ik had in hem een gevoel dat hij oprecht “naast” me stond. Dat wat wij hebben besproken is uitgevoerd op een respectvolle manier en gaf een mooi en waardig afscheid.


Fam Zeiss
Wij zijn perfect begeleid door Dhr Nutma en zijn zeer tevreden over de wijze waarop de uitvaart is geregeld. Denkt mee en probeert niet om zoveel mogelijk te verkopen. Zeer aan te bevelen ipv de “grote namen “ Bedankt namens ons allen


Linda Brinkhof
Uitvaartzorg Deventer heeft ons fantastisch begeleid in totaal alles! Zeer respectvol en heel vertrouwd. Een aanrader voor iedereen! Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorg en fijne begeleiding. Groeten fam. Melkert en fam. Brinkhof


peter van welsem
Voelt erg goed aan wat zijn rol is Treedt op de voorgrond als het nodig is, houdt afstand indien gewenst


Arthur Moerman
Zeer betrokken uitvaartondernemer met goede aandacht voor wensen van nabestaanden. Wij hebben uitvaartzorg Deventer als zeer prettig ervaren met name door de ontzorging. Zijn aanwezigheid was amper merkbaar, maar achter de schermen heeft hij veel werk verricht voor ons gevoel.


Jolanda Bazen
Sjoek kwam zeer betrokken en betrouwbaar over. Hij voelde de situatie zeer goed aan. En anticipeerde op de juiste manier op het verdriet en verwerking hiervan bij onze familie.


Ricky
Zeer goed verlopen en netjes alles goed verzorgd en afgehandeld, mijn oprechte dank ervoor.


Francina Beuving
Het was zoals afgesproken precies gegaan zoals oma het zou willen hebben en mijn moeder en ik zijn meer dan tevreden. Sjoek Nutma was meer dan perfect! Zeker een aanrader voor iedereen. Mvg, Rita, Francina en kinderen


Aldo Melzi
Een betere uitvaartondernemer dan Sjoek Nutma kan jeje niet wensen, zeer professioneel, menselijk, zeer betrokken. Geeft goed advies. Sjoek is er echt voor je, ik beveel hem dan ook van harte aan.


<<< Terug