<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16031

Uitvaartzorg Deventer
Telefoon: 0648470811
Email: sjoek@uitvaartzorgdeventer.nl
Website: www.uitvaartzorgdeventer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


M.T 
Het was een mooi warm afscheid en er werd heel goed rekening gehouden met onze wensen.


J. Nutma 
De uitvaartondernemer betrok ons als familie bij de uitvaart en hielp ons om het tot een waardig en persoonlijk afscheid te maken.


Koen 
Sjoek is zeer betrokken bij de familie en gaf ons het gevoel dat alles onder controle was.


Jolanda van Os 
Sjoek heeft de uitvaart van mijn oma perfect geregeld. Er werd goed geluisterd en alles goed uitgelegd. Voor vragen was hij altijd bereikbaar. Vanaf het moment van overlijden tot aan de koffiekamer liep alles zoals het bedacht was. We kregen de ruimte om alles naar persoonlijke wens in te vullen. Het werd een zeer persoonlijke dienst. Namens de hele familie bedankt voor je inzet en de goede zorgen. We kijken en goed en warm op terug. Familie van Os


W.smit 
Betrokken en goede informatie


Daniëlle de zwart 
stella is heel betrokken en denkt op een fijne manier mee . alles is naar onze eigen wens uitgevoerd , er was altijd tijd en ruimte voor een gesprek. wij zijn meer dan tevreden en zullen uitvaartzorg deventer , en stella in het bijzonder bij kinder uitvaarten, dan ook zeker aanbevelen mocht dat ooit nodig zijn !


Bouwe Pieter van der Lende 
Geweldig,, Zeer betrokken en vriendelijk. En zeer zorgvuldig in zijn werk. Een beminnelijk mens


Marisca 
We hebben al eerder gebruik gemaakt van de uitvaartondernemer na het overlijden van mijn moeder en we waren destijds heel blij met zijn hulp. Daarom nu hem opnieuw ingeschakeld.


Kirsten Engelaar 
Sjoek heb ik leren kennen als een betrokken man, met veel ervaring en visie. Hij heeft ons heel goed begeleid en geluisterd naar onze verhalen. Hij verraste mij met een eigen tekst en gedicht bij het begin van de uitvaart. Dank je wel!


Ton Hendriksen 
Sjoek heeft een zeer hoog empatisch vermogen en biedt steun die nodig is.


W. Wolters 
Oog voor detail, prettige communicatie, flexibel en professioneel.


M Vonk-Dommisse 
We hebben er een bijzonder fijn gevoel aan overgehouden , ondanks het verdriet.


J.Franken 
Erg vriendelijk , aangenaam , meelevend , bereid om te helpen , voor een zo goed mogelijk resultaat.


Sabine Zeiss namens AdOtium - Bewindvoerder en executeur 
Sjoek Nutma weet op een warme en persoonlijke manier een waardig afscheid neer te zetten. Deze zorg is merkbaar vanaf de eerste verzorging tot de afronding. Hij luistert goed en vormt zich een goed beeld van wie de persoon werkelijk was. Hij laat zien dat een afscheid niet alleen heel verdrietig hoeft te zijn maar dat de persoon soms ook met een lach herdacht kan worden.


Belinda Kuipers 
Op Sjoek kan je rekenen. Hij is zeer betrokken en laat je zelf bepalen hoe de uitvaart verloopt, met kennis en kunde staat hij bij.


Adrie Boesveld 
zeer prettig zonder omwegen goed contact zelfs iets onder afgesproken bedrag gebleven.


606d97af28243 
De kamer in het afscheidshuis die wij hebben gehuurd was zeer op zijn plek, je kunt zo op een mooie manier afscheid nemen op een huiselijke manier.


Els Blanken 


diana van nieuwenhoven 
we zijn meer dan tevreden over sjoek nutma een man die zijn vak zeer goed uitvoert ik zou hem bij iedereen aanbevelen


Hein Braam 
Zowel voor als na het overlijden van mijn vrouw was er alle tijd voor een gesprek. De begrafenis ging geheel volgens de wensen. Het was ook de enige Uitvaartondernemer die langs kwam voor een gesprek en op basis daarvan werd een begroting gemaakt.


Raymond Snijders 
Het lijkt vanzelfsprekend om met een uitvaartondernemer goede afspraken te maken over hoe je precies de uitvaart wilt regelen (en alles wat er in die week speelt) maar dat is het niet. Uitvaartzorg Deventer luisterde naar wat we wilden en heeft alles gedaan om dat ook mogelijk te maken. We hebben afscheid kunnen nemen zoals wij dat wilden met een uitvaartondernemer die mee dacht en met ideeën kwam om het nog meer in te kleuren op onze manier. Bedankt Sjoek en Paulien!


Dienke Boveree 
Zeer integer en voorkomend, Sjoek is een heel prettig persoon die ik iedereen kan aanbevelen !


Erik Kanters 
Empatisch, deskundig,warm,geen moeite te veel. In 1 woord: fantastisch!


Dick Verra 
Sjoek kwam onmiddellijk nadat wij hem hadden gebeld, dat Renée was overleden en er werd gelijk een draaiboek gemaakt, dat de volgende dag aan ons werd toegestuurd. Het klikte gelijk en dat zorgde voor een prettig en goed contact. Het afscheidshuis, waar Renée was opgebaard, ademde een ongedwongen, gezellige sfeer uit, waar diverse vrienden afscheid van haar hebben genomen. Wij hadden een sleutel ter beschikking gekregen en wij konden komen en gaan wanneer wij wilden. Tevens was er ruime parkeergelegenheid. De presentatie was prima, alles liep perfect in elkaar over, je merkte dat je hier met een vakman te maken had.


Mathijs Kogelman 
Contact en samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Goed overleg met duidelijke afspraken en goede input en verwerking van de ondernemer. De vraag ging uit naar een persoonlijke uitvaart en hier is ruimschoots aan voldaan! Sjoek Nutma heeft een rustige, persoonlijke aanpak en een goed inlevend vermogen om aan alle wensen te voldoen rondom het begeleiden van een uitvaart. Deze uitvaartondernemer is door ons als familie aan te bevelen. Grote dank. Mathijs Kogelman


Fam Brockotter-Beldman 
Stella was al lange tijd betrokken bij het ziekteproces van onze vader, Veel was daardoor al duidelijk en geregeld. Het gehele proces is het contact fijn geweest. Warm en vertrouwd was Stella voor ons. Ook de woorden tijdens de uitvaart waren bijzonder goed in elkaar gezet en heeft een ieder geraakt. Met veel zorg en aandacht is alles verlopen zoals we dit ons hadden voorgesteld. Hartelijk dank voor het alles wat je voor ons heb gedaan!


Marisca 
Sjoek heeft ons veel zorgen uit handen genomen. Hij regelde alles snel en zorgvuldig, conform onze wensen. Ook na afloop van de uitvaart heeft hij nog een aantal keren contact opgenomen om ervoor te zorgen dat alles naar wens verliep.


Gert Tabak 
Een zeer adequaat, creatief en persoonlijk contact met Uitvaartzorg Deventer! Sjoek Nutma heeft de gave om goed in te tunen op de nabestaanden als groep, maar ook als individueel persoon en ze te geven wat ze nodig hebben. Je kunt merken dat hij ervaring heeft en daardoor praktische oplossingen kan aandragen.


familie Boon 
Sjoek en Paulien zijn erg betrokken en persoonlijk en heel respectvol geweest voor ons. Gezien de rare tijd waar we inzaten door de corona hadden we ons geen betere uitvaartverzorger(s) kunnen wensen. elke dag werden er beperkingen opgelegd door de overheid. zij zijn er steeds heel goed op ingesprongen en andere mogelijkheden voorgelegd, maar het bleef persoonlijk. het afscheidshuis hebben wij als zeer prettig ervaren. een aanrader! Kortom ondanks de situatie hebben we respectvol en goed afscheid van onze vader en man kunnen nemen


Lida van voorthuizen 
Alles is mogelijk en de prijzen zijn zeer schappelijk. De ondersteuning is 24/7 wat ik als zeer prettig heb ervaren. En er is veel kennis aanwezig waardoor je zaken waar je niet aan denkt niet vergeten kunt. Ook de nazorg hebben we als zeer prettig ervaren.


Peter Verwer 
Deze uitvaartondernemer heeft de uitvaart van mijn vader en oma verzorgt. Ik was de opdrachtgever. Ik zou direct weer met hem in zee gaan. Hij geeft je het gevoel, je maatje te zijn maar blijft lekker nuchter in het overleg. Ik heb heel veel steun gehad aan hem.


Tjeerd 
Zeer aangename begeleiding van Sjoek bij de uitvaart van mijn beste kameraad. Goede balans tussen inlevend en pragmatisch. Goede communicatie en alles is exact verlopen zoals besproken. Ik zou Sjoek zeker aanbevelen.


Sebastian van laar 
Wij zijn heel erg tevreden en alles is gegaan zoals we het wilde hebben.


Familie Hazelaar 
Wij hebben het contact met Sjoek Nutma als zeer positief ervaren. Vooral het persoonlijk contact met Sjoek was in vergelijking met eerdere uitvaarten heel prettig. Niet alleen wij als familie maar ook de genodigden waren lovend over zijn begeleiding.


Ton en Nancy van Huizen 
Geweldig goed begeleid. Een overlijden komt altijd onverwachts. Als nabestaande kom je dan voor ongelooflijk veel problemen te staan waar oplossingen voor moeten worden gevonden. Wij zijn dan ook zeer blij dat we Sjoek hebben gevonden en niet bij één van de grote onpersoonlijke" organisaties zijn terecht gekomen. De rustgevende manier van begeleiden die hij, en later ook Stella, uitstralen gaven ons de mogelijkheid om de uitvaart van onze moeder en schoonmoeder volledig te regelen in haar nagedachtenis. Niet mogelijk komt niet snel voor bij Sjoek. Er is altijd een oplossing volgens hem. Ook het gebruik van het aangeboden afscheidshuis was een geweldige ervaring die ons veel warmte heeft gegeven tijdens het regelen van de uitvaart. Voor ons voelde het aan alsof alle drempels waren weggenomen tijdens het verwerken van ons verdriet. Zeker in ons geval, omdat er geen thuis meer was omdat ze is is overleden in een verzorgingstehuis, gaf dit toch nog het gevoel van afscheid nemen in een huiskamer. Wij kunnen dan ook alleen maar hopen dat heel veel mensen het geluk zullen hebben om net als ons Sjoek en Stella te vinden als ze zoeken naar iemand die hun eerlijk aan de hand neemt en begeleid tijdens het regelen van de uitvaart. Ze luisteren erg goed naar de nabestaanden en zo heb je na afloop ook niet een vervelend gevoel omdat het niet meer over te doen is. Heel erg bedankt voor jullie inzet en begeleiding


T. Neuvel 
Ons Sjoek zoals wij hem noemde is een zeer aangenaam, rustig, doortastend, bekwaam persoon die verstand heeft van het vak. Hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en voelde perfect aan wat wij als gezin belangrijk vonden. Het meest bijzondere aan het hele proces was dat Sjoek alles stapsgewijs deed, en wat voor de kinderen en mijzelf als natuurlijk voelde. Sjoek jij kwam ons gezin binnen op het moment dat de kinderen hun vader en ik mijn man verloor, bedankt voor je persoonlijkheid en warmte wat ons in de toekomst gaat helpen bij het verwerken.


Marike Visser 
Een zeer prettige uitvaartbegeleider, die daar waar nodig zijn expertise inzet, integer en bescheiden. We voelden ons volkomen vrij om onze invulling te geven aan de uitvaart van onze moeder.


Peter Verwer 
Sjoek heeft de uitvaart van mijn vader gedaan. Hij was oprecht, eerlijk en had gelijk een “klik” met ons. Ik had in hem een gevoel dat hij oprecht “naast” me stond. Dat wat wij hebben besproken is uitgevoerd op een respectvolle manier en gaf een mooi en waardig afscheid.


Fam Zeiss 
Wij zijn perfect begeleid door Dhr Nutma en zijn zeer tevreden over de wijze waarop de uitvaart is geregeld. Denkt mee en probeert niet om zoveel mogelijk te verkopen. Zeer aan te bevelen ipv de “grote namen “ Bedankt namens ons allen


Linda Brinkhof 
Uitvaartzorg Deventer heeft ons fantastisch begeleid in totaal alles! Zeer respectvol en heel vertrouwd. Een aanrader voor iedereen! Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorg en fijne begeleiding. Groeten fam. Melkert en fam. Brinkhof


<<< Terug