<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16031

Uitvaartzorg Deventer
Telefoon: 0648470811
Email: sjoek@uitvaartzorgdeventer.nl
Website: www.uitvaartzorgdeventer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 16 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Demi Pol en Dorothé Nitert 
Sjoek Nutma was voor ons altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Hij is oprecht, realistisch en betrokken. We hebben in het hele proces van overlijden tot uitvaart ons gesteund gevoeld. Ook de adviezen over de afwikkeling van het financiële plaatje heeft hij ons zeer bruikbare tips gegeven. Prima begeleiding en nazorg!


Jelena Haalboom 
Vanaf het begin voelde het goed. Goede en persoonlijke begeleiding. En vlot. We zijn heel erg tevreden met alle hulp.


R. Kiesbrink 
We hebben Sjoek leren kennen als een zeer betrokken uitvaartverzorger. Hij is zeer goed in staat geweest onze wensen te volgen om zo samen een passende en persoonlijke uitvaart te maken. Dank je wel


Pieter van Schendel 
Sjoek, een betere dan jou hadden we niet kunnen treffen. Betrokken, humor, meedenken, je hebt plezier in wat je doet, misschien lijkt dat vreemd in deze branche,maar het is wèl zo. Groet Pieter van schendel


Jouke Draaisma 
Bijzonder prettig en persoonlijk. Bewogen medewerkers. Dit is de tweede keer in korte tijd dat we met elkaar te maken hebben gehad en beide keren was het bijzonder.


Stef Jelier 


M.T 
Het was een mooi warm afscheid en er werd heel goed rekening gehouden met onze wensen.


J. Nutma 
De uitvaartondernemer betrok ons als familie bij de uitvaart en hielp ons om het tot een waardig en persoonlijk afscheid te maken.


Koen 
Sjoek is zeer betrokken bij de familie en gaf ons het gevoel dat alles onder controle was.


Jolanda van Os 
Sjoek heeft de uitvaart van mijn oma perfect geregeld. Er werd goed geluisterd en alles goed uitgelegd. Voor vragen was hij altijd bereikbaar. Vanaf het moment van overlijden tot aan de koffiekamer liep alles zoals het bedacht was. We kregen de ruimte om alles naar persoonlijke wens in te vullen. Het werd een zeer persoonlijke dienst. Namens de hele familie bedankt voor je inzet en de goede zorgen. We kijken en goed en warm op terug. Familie van Os


W.smit 
Betrokken en goede informatie


Daniëlle de zwart 
stella is heel betrokken en denkt op een fijne manier mee . alles is naar onze eigen wens uitgevoerd , er was altijd tijd en ruimte voor een gesprek. wij zijn meer dan tevreden en zullen uitvaartzorg deventer , en stella in het bijzonder bij kinder uitvaarten, dan ook zeker aanbevelen mocht dat ooit nodig zijn !


Bouwe Pieter van der Lende 
Geweldig,, Zeer betrokken en vriendelijk. En zeer zorgvuldig in zijn werk. Een beminnelijk mens


Marisca 
We hebben al eerder gebruik gemaakt van de uitvaartondernemer na het overlijden van mijn moeder en we waren destijds heel blij met zijn hulp. Daarom nu hem opnieuw ingeschakeld.


Kirsten Engelaar 
Sjoek heb ik leren kennen als een betrokken man, met veel ervaring en visie. Hij heeft ons heel goed begeleid en geluisterd naar onze verhalen. Hij verraste mij met een eigen tekst en gedicht bij het begin van de uitvaart. Dank je wel!


Ton Hendriksen 
Sjoek heeft een zeer hoog empatisch vermogen en biedt steun die nodig is.


W. Wolters 
Oog voor detail, prettige communicatie, flexibel en professioneel.


M Vonk-Dommisse 
We hebben er een bijzonder fijn gevoel aan overgehouden , ondanks het verdriet.


J.Franken 
Erg vriendelijk , aangenaam , meelevend , bereid om te helpen , voor een zo goed mogelijk resultaat.


Sabine Zeiss namens AdOtium - Bewindvoerder en executeur 
Sjoek Nutma weet op een warme en persoonlijke manier een waardig afscheid neer te zetten. Deze zorg is merkbaar vanaf de eerste verzorging tot de afronding. Hij luistert goed en vormt zich een goed beeld van wie de persoon werkelijk was. Hij laat zien dat een afscheid niet alleen heel verdrietig hoeft te zijn maar dat de persoon soms ook met een lach herdacht kan worden.


Belinda Kuipers 
Op Sjoek kan je rekenen. Hij is zeer betrokken en laat je zelf bepalen hoe de uitvaart verloopt, met kennis en kunde staat hij bij.


Adrie Boesveld 
zeer prettig zonder omwegen goed contact zelfs iets onder afgesproken bedrag gebleven.


606d97af28243 
De kamer in het afscheidshuis die wij hebben gehuurd was zeer op zijn plek, je kunt zo op een mooie manier afscheid nemen op een huiselijke manier.


Els Blanken 


diana van nieuwenhoven 
we zijn meer dan tevreden over sjoek nutma een man die zijn vak zeer goed uitvoert ik zou hem bij iedereen aanbevelen


Hein Braam 
Zowel voor als na het overlijden van mijn vrouw was er alle tijd voor een gesprek. De begrafenis ging geheel volgens de wensen. Het was ook de enige Uitvaartondernemer die langs kwam voor een gesprek en op basis daarvan werd een begroting gemaakt.


Raymond Snijders 
Het lijkt vanzelfsprekend om met een uitvaartondernemer goede afspraken te maken over hoe je precies de uitvaart wilt regelen (en alles wat er in die week speelt) maar dat is het niet. Uitvaartzorg Deventer luisterde naar wat we wilden en heeft alles gedaan om dat ook mogelijk te maken. We hebben afscheid kunnen nemen zoals wij dat wilden met een uitvaartondernemer die mee dacht en met ideeën kwam om het nog meer in te kleuren op onze manier. Bedankt Sjoek en Paulien!


Dienke Boveree 
Zeer integer en voorkomend, Sjoek is een heel prettig persoon die ik iedereen kan aanbevelen !


Erik Kanters 
Empatisch, deskundig,warm,geen moeite te veel. In 1 woord: fantastisch!


Dick Verra 
Sjoek kwam onmiddellijk nadat wij hem hadden gebeld, dat Renée was overleden en er werd gelijk een draaiboek gemaakt, dat de volgende dag aan ons werd toegestuurd. Het klikte gelijk en dat zorgde voor een prettig en goed contact. Het afscheidshuis, waar Renée was opgebaard, ademde een ongedwongen, gezellige sfeer uit, waar diverse vrienden afscheid van haar hebben genomen. Wij hadden een sleutel ter beschikking gekregen en wij konden komen en gaan wanneer wij wilden. Tevens was er ruime parkeergelegenheid. De presentatie was prima, alles liep perfect in elkaar over, je merkte dat je hier met een vakman te maken had.


Mathijs Kogelman 
Contact en samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Goed overleg met duidelijke afspraken en goede input en verwerking van de ondernemer. De vraag ging uit naar een persoonlijke uitvaart en hier is ruimschoots aan voldaan! Sjoek Nutma heeft een rustige, persoonlijke aanpak en een goed inlevend vermogen om aan alle wensen te voldoen rondom het begeleiden van een uitvaart. Deze uitvaartondernemer is door ons als familie aan te bevelen. Grote dank. Mathijs Kogelman


Fam Brockotter-Beldman 
Stella was al lange tijd betrokken bij het ziekteproces van onze vader, Veel was daardoor al duidelijk en geregeld. Het gehele proces is het contact fijn geweest. Warm en vertrouwd was Stella voor ons. Ook de woorden tijdens de uitvaart waren bijzonder goed in elkaar gezet en heeft een ieder geraakt. Met veel zorg en aandacht is alles verlopen zoals we dit ons hadden voorgesteld. Hartelijk dank voor het alles wat je voor ons heb gedaan!


Marisca 
Sjoek heeft ons veel zorgen uit handen genomen. Hij regelde alles snel en zorgvuldig, conform onze wensen. Ook na afloop van de uitvaart heeft hij nog een aantal keren contact opgenomen om ervoor te zorgen dat alles naar wens verliep.


Gert Tabak 
Een zeer adequaat, creatief en persoonlijk contact met Uitvaartzorg Deventer! Sjoek Nutma heeft de gave om goed in te tunen op de nabestaanden als groep, maar ook als individueel persoon en ze te geven wat ze nodig hebben. Je kunt merken dat hij ervaring heeft en daardoor praktische oplossingen kan aandragen.


familie Boon 
Sjoek en Paulien zijn erg betrokken en persoonlijk en heel respectvol geweest voor ons. Gezien de rare tijd waar we inzaten door de corona hadden we ons geen betere uitvaartverzorger(s) kunnen wensen. elke dag werden er beperkingen opgelegd door de overheid. zij zijn er steeds heel goed op ingesprongen en andere mogelijkheden voorgelegd, maar het bleef persoonlijk. het afscheidshuis hebben wij als zeer prettig ervaren. een aanrader! Kortom ondanks de situatie hebben we respectvol en goed afscheid van onze vader en man kunnen nemen


Lida van voorthuizen 
Alles is mogelijk en de prijzen zijn zeer schappelijk. De ondersteuning is 24/7 wat ik als zeer prettig heb ervaren. En er is veel kennis aanwezig waardoor je zaken waar je niet aan denkt niet vergeten kunt. Ook de nazorg hebben we als zeer prettig ervaren.


Peter Verwer 
Deze uitvaartondernemer heeft de uitvaart van mijn vader en oma verzorgt. Ik was de opdrachtgever. Ik zou direct weer met hem in zee gaan. Hij geeft je het gevoel, je maatje te zijn maar blijft lekker nuchter in het overleg. Ik heb heel veel steun gehad aan hem.


Tjeerd 
Zeer aangename begeleiding van Sjoek bij de uitvaart van mijn beste kameraad. Goede balans tussen inlevend en pragmatisch. Goede communicatie en alles is exact verlopen zoals besproken. Ik zou Sjoek zeker aanbevelen.


<<< Terug