<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16033

Post Uitvaartzorg
Telefoon: 043-8523258
Email: info@postuitvaartzorg.nl
Website: www.postuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Brigitte Peters-Schins
De persoonlijke, tactvolle begeleiding en verzorging heeft ervoor gezorgd dat onze moeder een waardig en stijlvol afscheid heeft gekregen. Wij bevelen Post Uitvaartzorg zeker aan aan derden. De hele directe familie was ten volste tevreden over Post Uitvaartzorg.


Jos szymkowiak
Femke is een persoonlijkheid die vertrouwen uitstraalt. Een warme vrouw die aan alle verwachtingen heeft voldaan. Jos Szymkowiak


Marianne Evers


Carina van Megen
Wij hebben ondanks de beperkingen door het Covid-19-virus mam een mooi, waardig en persoonlijk afscheid (in een prachtige rouwkamer) en begeleiding naar haar laatste rustplaats kunnen geven met de geweldige ondersteuning van onze uitvaartverzorger, die alle tijd nam, medewerking verleende, meedacht en alles goed organiseerde. Hartelijk dank hiervoor.


L. Tolhuis
Er zijn geen opmerkingen over de begrafenisondernemer, maar wel over de puntenwaardering van dit formulier. Het is algemeen bekend dat 5 een onvoldoende is en 6 een voldoende. Om pas met een 7 als voldoene te beginnen, geeft een vertekend beeld. Graag een reactie uwerzijds.


Frits Kamps
Vriendelijk, attent, met gevoel voor deze bijzondere Corona tijd.


Marion
Ik ben zeer te spreken over de manier waarop de uitvaartondernemer heeft geholpen om de uitvaart van mijn tante een persoonlijke touch te geven. Omdat de uitvaart in besloten kring was, was het mooi om allemaal een een kaars aan te kunnen steken. Ook het element van stilte t.b.v. van persoonlijke bezinning en eigen herinnering dat de uitvaartondernemer heeft toegevoegd, vond ik zeer mooi. Ik heb een fijn gevoel aan de uitvaart over gehouden.


Math Driessen (zoon van de overledene)
Uitvaartverzorgster toonde de juiste betrokkenheid op de juiste momenten met goed en gepast initiatief en heeft alle details van de uitvaart uitstekend geregeld en begeleid, inclusief een goede gezamenlijke eindevaluatie een maand na de uitvaart.


Familie Ahsmann
Zeer prettig persoonlijk contact, steeds met voldoende rust en tijd om op gepaste wijze afscheid te kunnen nemen.


Pieter Kuit
Dank voor jouw kundige en oprechte begeleiding Femke. Het was een mooie en persoonlijke uitvaart. Ik heb na afloop goede en warme geluiden beluisterd van de aanwezige vrienden en familieleden, die afscheid kwamen nemen van mijn vader. Mijn complimenten en dank. Vriendelijke groet, Pieter Kuit


Bert Ooms
De persoonlijke en betrokken begeleiding van dhr. Kleis Adema was voor mij, als contactpersoon van de familie, een GEWELDIGE ondersteuning. Nimmer duurde het meer dan enkele uurtjes alvorens al onze vragen werden beantwoord. Zijn begeleiding van ieder van ons en zijn woorden uitgesproken bij de crematie van onze vader waren warm, oprecht en voor ons meer dan een woordelijke steun. Dank je wel Kleis.


Jose Royen
Betrokken invoelzaam en begripvol!


Hanka Zwanikken
zeer prettige persoonlijke begeleiding. Alles is goed en naar wens geregeld, zeer tevreden mooie uitvaart geweest.Er werd ook goed geluisterd naar de kleine feedback puntjes die we hadden tijdens een geplande evaluatie.


Mickey Spiertz
We zijn zeer tevreden over alle contact met de heer Kleis Adema. Het was van A tot Z tot volle tevredenheid. Enorm bedankt!


Pauline van der Eerden
Femke heeft ervoor zorg gedragen dat alles rondom de uitvaart van mijn oom Rob de Wever tot in de puntjes geregeld was. Hiervoor zijn wij haar als familie erg dankbaar voor. Pauline van der Eerden


mj postuma/gerrits
wordt door mij aanbevolen


Rob Sieben
Professioneel,warm en betrokken,groot inlevingsvermogen.


R.H.J. Finders
Mevr. Femke Ramaekers geeft je een heel persoonlijk, warm en geborgen gevoel in een moeilijke tijd.


Debby van Menxel
Zeer dankbaar voor de proffesionele, zorgvuldige, zorgzame en liefdevolle begeleiding van Femke. Hulp die geboden werd, van fysiek(duwen van rolstoel) tot emotionele ondersteuning werden zeer op prijs gesteld. Wij zouden iedereen deze zeer persoonlijke, warme zorg aanbevelen!


Marianne Giezeman-Courage.
Niets dan lof voor de uitvaartbegeleidster, die zeer deskundig en betrokken de regie van het gehele proces van de tot standkoming van de herdenkingsdienst van mijn man bewaakte en in samenspraak met mij en onze kinderen tot een bijzonder persoonlijk harmonisch geheel wist te creëeren. Daarvoor onze hartelijke dank.


Marianne Giezeman-Courage.
Niets dan lof voor de uitvaartbegeleidster, die zeer deskundig en betrokken de regie van het gehele proces van de tot standkoming van de herdenkingsdienst van mijn man bewaakte en in samenspraak met mij en onze kinderen tot een bijzonder persoonlijk harmonisch geheel wist te creëeren. Daarvoor onze hartelijke dank.


Nic Borghans
respectvol, persoonlijk, transparant en steunend in hele proces


Annelies Glerum
Persoonlijk heb ik Femke Ramaekers als een zeer prettige uitvaartverzorger ervaren; zeer toegankelijk, geduldig, betrokken, duidelijk en erg empathisch en sympathiek. Ze was op tijd op de afgesproken plekken en heeft ons met het grootste respect en geduld benaderd en aangehoord, wat beslist niet altijd even gemakkelijk geweest moet zijn. Alle lof voor haar persoonlijke benadering en de tijd die zij in de prachtige uitvaart van mijn moeder heeft gestoken. Het door Femke aanbevolen "bloemenmeisje" verdient ook een pluim, want zij heeft de bloemstukken precies gemaakt zoals mijn moeder het had gewild; het zag er prachtig uit! Een goed verzorgde uitvaart is zo belangrijk voor het verwerkingsproces en dankzij Femke is het allemaal soepel en vlotjes verlopen. Heel veel dank daarvoor.


M. Rabeling
Ik waardeer het ZEER dat post uitvaart na de begrafenis bij de nabestaanden langs gaat om de begrafenis te evalueren.


Riet Vonk
Wij hebben Femke ervaren als een heel warme en betrouwbare vrouw. Ze komt haar afspraken na en er is haar geen moeite teveel om alles naar ieders tevredenheid te regelen. Kortom een geweldige begrafenisondernemer.


Lida Hoogerwerf Anderson
Peter Van Eert heeft alles zeer correct afgehandeld. Zonder afspraak zijn wij naar het kantoor gegaan en werden gelijk heel sympathiek ontvangen.(wij wonen niet in Heerlen. Mijn broer, die overleden is wel.) de eerste vraag of Peter vaak op bezoek is geweest klopt voor ons niet, maar wij hebben wel veel telefonisch contant gehad. Wij mochten altijd bellen. Ook nu nog. Wij wonen in Barneveld. De contacten zijn prima.Peter vinden wij een rustige aardige man, die vertrouwen uitstraalt. Ook vertrouwen geeft.Wij zij heel erg tevreden zoals alles gegaan is.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59