Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16033

Post Uitvaartzorg
Telefoon: 043-8523258
Email: info@postuitvaartzorg.nl
Website: www.postuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 7 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Kroonen RJE 
Goede begeleiding. Ruim voldoende aandacht.


Roger Lelkens 
Zeer warme en menselijke omgang. Altijd bereikbaar en actief meedenkend om het afscheid van mijn echtgenote tot in detail conform mijn persoonlijke wensen te laten verlopen.


Peter Lechner 
Alles is mogelijk en waar het nog onduidelijk is of het echt kan, wordt het uitgezocht en geregeld. Post uitvaartzorg, bij ons in de persoon van Kleis Adema, heeft prachtig, waardevol en heel hartelijk aangesloten bij onze zoektocht naar de uitvaart die wij voor ogen hadden. En die hebben we dankzij zijn inzet ook gerealiseerd.


Fam. Mettau 
Het was voor ons en onze fam. een waardig en respectvol afscheid geheel conform onze afspraken en verwachtingen.


Yvonne Jacobs 
Dhr Kleis heeft ons zeer proffessioneel begeleid. Meedenkend, betrokken en een ware steun voor ons als eega en dochters. De uitvaart was precies zoals we bedacht hadden; een waardig afscheid.


Yves Vlassenroot 
Goed geregeld, ook bij calamiteiten werd het probleem snel opgelost.


M.J.J.E.A..Maassen Jansen 
Heel kundig persoonlijk betrokken behulpzaam . Kon me geen betere wensen. In deze moeilijke tijd voor ons hadden we echt steun.


Yvonne Leussink 
Zeer goede en vriendelijke begeleiding. Alle wensen werden goed begrepen en correct uitgevoerd.


Kitty Vromen 
Kleis Adema is voor ons drie zussen bij de begrafenis van onze moeder van 92 een rots in de branding geweest. Hij noemt zich uitvaartregisseur en dat is ie ook geweest. Hij gaf ieder van ons persoonlijk aandacht en waar nodig was, hield hij ons bij de les. We hebben hem ervaren als betrokken, respectvol voor ieders keuze en meedenkend over de mogelijkheden. Hij kwam elke keer op tijd en nam ook de tijd...Het contact telefonisch, de watts app en email was ook snel. Wat ook nog vermeld mag worden is dat ik een beetje ongerust was of de uitvaart wel binnen het uur gerealiseerd kon worden. Maar Kleis bleef me geruststellen. En ja, het is gelukt binnen de tijd die geserveerd was. Kleis heeft ons ook goed geholpen om een levensverhaal te schrijven die past bij onze moeder. Wij zaten lekker ontspannen en hij stelde de vragen. Zonder zijn hulp zou het toch veel tijd hebben gekost. Als afsluiting wil ik ook nog vermelden dat de kosten die hij voor zichzelf in rekening bracht echt meevielen.


Coenen 


Franzen 
De 4 de vraag begrijp ik niet helemaal


Stephan Nuijtemans 
Heb de begeleiding als prettig en zeer professioneel ervaren. Nemen alle tijd en leggen alles rustig en duidelijk uit.


Leandra 
We hebben een heel fijn afscheid gehad mede dankzij Kleis. Geen vraag was teveel, niks was te gek en gelukkig is er iemand op de achtergrond die overal aan denkt. Wij zijn hem hier ontzettend dankbaar voor!


Leandra 
We hebben een heel fijn afscheid gehad mede dankzij Kleis. Geen vraag was teveel, niks was te gek en gelukkig is er iemand op de achtergrond die overal aan denkt. Wij zijn hem hier ontzettend dankbaar voor!


Michielsen 
Als het weer zou gebeuren zou ik zeer zekere weer bij jullie gaan en ik zal jet ook aan mij.famielie door geve dat ze zeker bij jullie moete gaan


Sonja ten Hagen 
Zeer betrokken, vriendelijk en professioneel. Altijd op tijd aanwezig bij afspraken. Zet niet 1 maar 10 extra stappen om het voor ons zo goed mogelijk te doen. Denkt mee. Wegens corona ging de koffietafel niet door en zelfs in die avond dat we dit te horen kregen stond meneer Adema voor ons klaar om mee te denken aan een andere oplossing. Zeer, zeer tevreden!


Familie Nijssen Heerlen 
Het afscheid van onze lieve (schoon)moeder was geheel volgens haar wens: intiem en persoonlijk, met allen die haar zo lief waren! Het was een moeder-waardige afscheidsbijeenkomst. Een bijzonder woord van dank aan Femke, die dit alles mogelijk heeft gemaakt en tot in de puntjes heeft geregeld


Carina Poels 
Femke gaf zeer prettige persoonlijke begeleiding en nam ons veel werk uit handen. Mijn moeder lag opgebaard in een huiskamerachtige omgeving in de Kruisstraat. We konden haar bezoeken wanneer we wilden. Ij waren heel blij met Femke als begeleider.


Nicole Schijns-Elders 
Zeer professioneel. Alles is mogelijk. Niets wordt opgedrongen. Zeer aangenaam en inlevend persoon. Uitermate correct. Wij zijn zeer tevreden!


J.C. Schröder 
Ik ben buitengewoon tevreden over uitvaartcentrum Post in Heerlen. Zeer persoonlijke benadering. En meer dan volledig voldaan aan onze wensen van een informele uitvaart. Vooral complimenten voor het aanvoelen van kleine details, zoals het uit het oog zetten van de deksel van de kist tijdens de bijeenkomst,omdat de kinderen dat eng vonden. Nogmaals alle lof.


Lieke Peters PlusBewindZuid 
Zeer persoonlijke begeleiding, rekening houdend met de omstandigheden. Aanbevelenswaardig.


Abi Ait oubidar 
Een meelevende rustige man


Luc Willems 
Kleis Adema heeft ons als familie van het eerste telefonische contact tot bij de nazorg begeleid bij alle stappen die een overlijden met zich meebrengt. Alles kon, niets was onmogelijk, een laatste wijziging in de tekst of toch andere muziek? Kleis regelde het en koppelde alles op tijd terug zodat wij allen voortdurend wisten wat, wanneer, waarom en hoe ging gebeuren. Dank je wel Kleis mede namens mijn moeder bij de persoonlijke, deskundige, fijne begeleiding!


<<< Terug