<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16033

Post Uitvaartzorg
Telefoon: 043-8523258
Email: info@postuitvaartzorg.nl
Website: www.postuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Abi Ait oubidar
Een meelevende rustige man


Luc Willems
Kleis Adema heeft ons als familie van het eerste telefonische contact tot bij de nazorg begeleid bij alle stappen die een overlijden met zich meebrengt. Alles kon, niets was onmogelijk, een laatste wijziging in de tekst of toch andere muziek? Kleis regelde het en koppelde alles op tijd terug zodat wij allen voortdurend wisten wat, wanneer, waarom en hoe ging gebeuren. Dank je wel Kleis mede namens mijn moeder bij de persoonlijke, deskundige, fijne begeleiding!


van der Linden René
Op de juiste manier aanwezig op de juiste manier afwezig. Kortom uitstekend.


frank Schipper
Prima ingetogen, meedenkend.


Marian
Ondanks de coronabeperkingen zijn wij zeer tevreden over de uitvaart en de begeleiding die we hebben gekregen. Femke heeft ons perfect begeleid, reageerde snel op vragen. Ze was rustig, heel vriendelijk, je voelde je veilig. Dank je wel hiervoor Femke!


W.H.J. Koelman
Ondanks het verdriet heeft de heer Kleis Adema van Post Uitvaartzorg er voor gezorgd dat de familie een mooie uitvaart heeft beleefd


Olivier Akkerman
Ondanks de beperkingen door de Corona heeft Kleis de persoonlijkheid en de warmte die je in deze periode zo nodig hebt weten te creëren en borgen. Technisch & organisatorisch gezien was alles perfect geregeld. Het was fijn. Dank.


M.C.O. Biessen-Dohmen


Brigitte Peters-Schins
De persoonlijke, tactvolle begeleiding en verzorging heeft ervoor gezorgd dat onze moeder een waardig en stijlvol afscheid heeft gekregen. Wij bevelen Post Uitvaartzorg zeker aan aan derden. De hele directe familie was ten volste tevreden over Post Uitvaartzorg.


Jos szymkowiak
Femke is een persoonlijkheid die vertrouwen uitstraalt. Een warme vrouw die aan alle verwachtingen heeft voldaan. Jos Szymkowiak


Marianne Evers


Carina van Megen
Wij hebben ondanks de beperkingen door het Covid-19-virus mam een mooi, waardig en persoonlijk afscheid (in een prachtige rouwkamer) en begeleiding naar haar laatste rustplaats kunnen geven met de geweldige ondersteuning van onze uitvaartverzorger, die alle tijd nam, medewerking verleende, meedacht en alles goed organiseerde. Hartelijk dank hiervoor.


L. Tolhuis
Er zijn geen opmerkingen over de begrafenisondernemer, maar wel over de puntenwaardering van dit formulier. Het is algemeen bekend dat 5 een onvoldoende is en 6 een voldoende. Om pas met een 7 als voldoene te beginnen, geeft een vertekend beeld. Graag een reactie uwerzijds.


Frits Kamps
Vriendelijk, attent, met gevoel voor deze bijzondere Corona tijd.


Marion
Ik ben zeer te spreken over de manier waarop de uitvaartondernemer heeft geholpen om de uitvaart van mijn tante een persoonlijke touch te geven. Omdat de uitvaart in besloten kring was, was het mooi om allemaal een een kaars aan te kunnen steken. Ook het element van stilte t.b.v. van persoonlijke bezinning en eigen herinnering dat de uitvaartondernemer heeft toegevoegd, vond ik zeer mooi. Ik heb een fijn gevoel aan de uitvaart over gehouden.


Math Driessen (zoon van de overledene)
Uitvaartverzorgster toonde de juiste betrokkenheid op de juiste momenten met goed en gepast initiatief en heeft alle details van de uitvaart uitstekend geregeld en begeleid, inclusief een goede gezamenlijke eindevaluatie een maand na de uitvaart.


Familie Ahsmann
Zeer prettig persoonlijk contact, steeds met voldoende rust en tijd om op gepaste wijze afscheid te kunnen nemen.


Pieter Kuit
Dank voor jouw kundige en oprechte begeleiding Femke. Het was een mooie en persoonlijke uitvaart. Ik heb na afloop goede en warme geluiden beluisterd van de aanwezige vrienden en familieleden, die afscheid kwamen nemen van mijn vader. Mijn complimenten en dank. Vriendelijke groet, Pieter Kuit


Bert Ooms
De persoonlijke en betrokken begeleiding van dhr. Kleis Adema was voor mij, als contactpersoon van de familie, een GEWELDIGE ondersteuning. Nimmer duurde het meer dan enkele uurtjes alvorens al onze vragen werden beantwoord. Zijn begeleiding van ieder van ons en zijn woorden uitgesproken bij de crematie van onze vader waren warm, oprecht en voor ons meer dan een woordelijke steun. Dank je wel Kleis.


Jose Royen
Betrokken invoelzaam en begripvol!


Hanka Zwanikken
zeer prettige persoonlijke begeleiding. Alles is goed en naar wens geregeld, zeer tevreden mooie uitvaart geweest.Er werd ook goed geluisterd naar de kleine feedback puntjes die we hadden tijdens een geplande evaluatie.


Mickey Spiertz
We zijn zeer tevreden over alle contact met de heer Kleis Adema. Het was van A tot Z tot volle tevredenheid. Enorm bedankt!


Pauline van der Eerden
Femke heeft ervoor zorg gedragen dat alles rondom de uitvaart van mijn oom Rob de Wever tot in de puntjes geregeld was. Hiervoor zijn wij haar als familie erg dankbaar voor. Pauline van der Eerden


mj postuma/gerrits
wordt door mij aanbevolen


Rob Sieben
Professioneel,warm en betrokken,groot inlevingsvermogen.


R.H.J. Finders
Mevr. Femke Ramaekers geeft je een heel persoonlijk, warm en geborgen gevoel in een moeilijke tijd.


Debby van Menxel
Zeer dankbaar voor de proffesionele, zorgvuldige, zorgzame en liefdevolle begeleiding van Femke. Hulp die geboden werd, van fysiek(duwen van rolstoel) tot emotionele ondersteuning werden zeer op prijs gesteld. Wij zouden iedereen deze zeer persoonlijke, warme zorg aanbevelen!


<<< Terug