<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16033

Post Uitvaartzorg
Telefoon: 043-8523258
Email: info@postuitvaartzorg.nl
Website: www.postuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 17 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Leandra 
We hebben een heel fijn afscheid gehad mede dankzij Kleis. Geen vraag was teveel, niks was te gek en gelukkig is er iemand op de achtergrond die overal aan denkt. Wij zijn hem hier ontzettend dankbaar voor!


Leandra 
We hebben een heel fijn afscheid gehad mede dankzij Kleis. Geen vraag was teveel, niks was te gek en gelukkig is er iemand op de achtergrond die overal aan denkt. Wij zijn hem hier ontzettend dankbaar voor!


Michielsen 
Als het weer zou gebeuren zou ik zeer zekere weer bij jullie gaan en ik zal jet ook aan mij.famielie door geve dat ze zeker bij jullie moete gaan


Sonja ten Hagen 
Zeer betrokken, vriendelijk en professioneel. Altijd op tijd aanwezig bij afspraken. Zet niet 1 maar 10 extra stappen om het voor ons zo goed mogelijk te doen. Denkt mee. Wegens corona ging de koffietafel niet door en zelfs in die avond dat we dit te horen kregen stond meneer Adema voor ons klaar om mee te denken aan een andere oplossing. Zeer, zeer tevreden!


Familie Nijssen Heerlen 
Het afscheid van onze lieve (schoon)moeder was geheel volgens haar wens: intiem en persoonlijk, met allen die haar zo lief waren! Het was een moeder-waardige afscheidsbijeenkomst. Een bijzonder woord van dank aan Femke, die dit alles mogelijk heeft gemaakt en tot in de puntjes heeft geregeld


Carina Poels 
Femke gaf zeer prettige persoonlijke begeleiding en nam ons veel werk uit handen. Mijn moeder lag opgebaard in een huiskamerachtige omgeving in de Kruisstraat. We konden haar bezoeken wanneer we wilden. Ij waren heel blij met Femke als begeleider.


Nicole Schijns-Elders 
Zeer professioneel. Alles is mogelijk. Niets wordt opgedrongen. Zeer aangenaam en inlevend persoon. Uitermate correct. Wij zijn zeer tevreden!


J.C. Schröder 
Ik ben buitengewoon tevreden over uitvaartcentrum Post in Heerlen. Zeer persoonlijke benadering. En meer dan volledig voldaan aan onze wensen van een informele uitvaart. Vooral complimenten voor het aanvoelen van kleine details, zoals het uit het oog zetten van de deksel van de kist tijdens de bijeenkomst,omdat de kinderen dat eng vonden. Nogmaals alle lof.


Lieke Peters PlusBewindZuid 
Zeer persoonlijke begeleiding, rekening houdend met de omstandigheden. Aanbevelenswaardig.


Abi Ait oubidar 
Een meelevende rustige man


Luc Willems 
Kleis Adema heeft ons als familie van het eerste telefonische contact tot bij de nazorg begeleid bij alle stappen die een overlijden met zich meebrengt. Alles kon, niets was onmogelijk, een laatste wijziging in de tekst of toch andere muziek? Kleis regelde het en koppelde alles op tijd terug zodat wij allen voortdurend wisten wat, wanneer, waarom en hoe ging gebeuren. Dank je wel Kleis mede namens mijn moeder bij de persoonlijke, deskundige, fijne begeleiding!


van der Linden René 
Op de juiste manier aanwezig op de juiste manier afwezig. Kortom uitstekend.


frank Schipper 
Prima ingetogen, meedenkend.


Marian 
Ondanks de coronabeperkingen zijn wij zeer tevreden over de uitvaart en de begeleiding die we hebben gekregen. Femke heeft ons perfect begeleid, reageerde snel op vragen. Ze was rustig, heel vriendelijk, je voelde je veilig. Dank je wel hiervoor Femke!


W.H.J. Koelman 
Ondanks het verdriet heeft de heer Kleis Adema van Post Uitvaartzorg er voor gezorgd dat de familie een mooie uitvaart heeft beleefd


Olivier Akkerman 
Ondanks de beperkingen door de Corona heeft Kleis de persoonlijkheid en de warmte die je in deze periode zo nodig hebt weten te creëren en borgen. Technisch & organisatorisch gezien was alles perfect geregeld. Het was fijn. Dank.


M.C.O. Biessen-Dohmen 


Brigitte Peters-Schins 
De persoonlijke, tactvolle begeleiding en verzorging heeft ervoor gezorgd dat onze moeder een waardig en stijlvol afscheid heeft gekregen. Wij bevelen Post Uitvaartzorg zeker aan aan derden. De hele directe familie was ten volste tevreden over Post Uitvaartzorg.


Jos szymkowiak 
Femke is een persoonlijkheid die vertrouwen uitstraalt. Een warme vrouw die aan alle verwachtingen heeft voldaan. Jos Szymkowiak


Marianne Evers 


Carina van Megen 
Wij hebben ondanks de beperkingen door het Covid-19-virus mam een mooi, waardig en persoonlijk afscheid (in een prachtige rouwkamer) en begeleiding naar haar laatste rustplaats kunnen geven met de geweldige ondersteuning van onze uitvaartverzorger, die alle tijd nam, medewerking verleende, meedacht en alles goed organiseerde. Hartelijk dank hiervoor.


L. Tolhuis 
Er zijn geen opmerkingen over de begrafenisondernemer, maar wel over de puntenwaardering van dit formulier. Het is algemeen bekend dat 5 een onvoldoende is en 6 een voldoende. Om pas met een 7 als voldoene te beginnen, geeft een vertekend beeld. Graag een reactie uwerzijds.


Frits Kamps 
Vriendelijk, attent, met gevoel voor deze bijzondere Corona tijd.


Marion 
Ik ben zeer te spreken over de manier waarop de uitvaartondernemer heeft geholpen om de uitvaart van mijn tante een persoonlijke touch te geven. Omdat de uitvaart in besloten kring was, was het mooi om allemaal een een kaars aan te kunnen steken. Ook het element van stilte t.b.v. van persoonlijke bezinning en eigen herinnering dat de uitvaartondernemer heeft toegevoegd, vond ik zeer mooi. Ik heb een fijn gevoel aan de uitvaart over gehouden.


Math Driessen (zoon van de overledene) 
Uitvaartverzorgster toonde de juiste betrokkenheid op de juiste momenten met goed en gepast initiatief en heeft alle details van de uitvaart uitstekend geregeld en begeleid, inclusief een goede gezamenlijke eindevaluatie een maand na de uitvaart.


Familie Ahsmann 
Zeer prettig persoonlijk contact, steeds met voldoende rust en tijd om op gepaste wijze afscheid te kunnen nemen.


Pieter Kuit 
Dank voor jouw kundige en oprechte begeleiding Femke. Het was een mooie en persoonlijke uitvaart. Ik heb na afloop goede en warme geluiden beluisterd van de aanwezige vrienden en familieleden, die afscheid kwamen nemen van mijn vader. Mijn complimenten en dank. Vriendelijke groet, Pieter Kuit


Bert Ooms 
De persoonlijke en betrokken begeleiding van dhr. Kleis Adema was voor mij, als contactpersoon van de familie, een GEWELDIGE ondersteuning. Nimmer duurde het meer dan enkele uurtjes alvorens al onze vragen werden beantwoord. Zijn begeleiding van ieder van ons en zijn woorden uitgesproken bij de crematie van onze vader waren warm, oprecht en voor ons meer dan een woordelijke steun. Dank je wel Kleis.


Jose Royen 
Betrokken invoelzaam en begripvol!


<<< Terug