<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16035

GJ Uitvaartverzorging
Telefoon: 0624395021
Email: info@gj-uitvaartverzorging.nl
Website: www.gj-uitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 17 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Evelien Oomkens
'Topvrouw' Dat is wat ik tegen iedereen zeg over Janneke van GJ uitvaartverzorging. Zeer professioneel, rustig, duidelijk en praktisch maar bovenal een zeer persoonlijke benadering. Ondanks alles een prima week zonder stressgevoel gehad.


G Meinema
Ik kan geen minpunten bedenken. Ze zijn voor ons een zeer grote steun geweest vanaf het moment van overlijden totdat alles achter de rug was. Ze voelen heel erg goed aan hoe je de uitvaart wil. Alles erom heen wordt door hen geregeld. Vrijwel alles kan, niets moet. Door deze aandacht, zorgvuldigheid en begeleiding/ondersteuning kijken wij met een enorm voldaan gevoel terug op de uitvaart. Precies zoals we het graag wilden. Ook na de uitvaart krijg je de aandacht, steun en hulp die je nodig hebt. Vele aanwezigen hebben ons de naam gevraagd van de uitvaartverzorgsters. Ik beveel ze echt van harte aan.


Hanna Sijbring
GJ Uitvaartverzorging onderscheidt zich in de markt. Veel aandacht om uitvaart persoonlijk te maken. Gretha heeft ons begeleidt in het proces. Kundige dame. Luistert goed en denkt mee. Zij toont empathie als het nodig is maar heeft ook een zakelijke kant zodat zij de zakelijke kant met de andere partijen goed kan regelen. Wij hebben het als familie heel erg prettig ervaren met Gretha. Ik heb de "persoonlijke" gesprekken met haar erg gewaardeerd.


Robert Meijer
Wij hebben Gretha als een zeer prettig en warm persoon ervaren, die weet waar ze het overheeft, de zaken goed regeld en organiseert. En meedenkt in oplossingen. Ook de openheid en duidelijkheid mbt zaken hebben wij als zeer prettig ervaren in deze voor ons verdrietige periode. Doordat alle regelzaken door Gretha geregeld werden, hoefden wij ons hier niet mee bezig te houden.


dia tolsma
zeer betrouwbaar, groot inlevend vermogen, correct, zorgvuldig.


Hans Verhagen
Ik heb het contact met GJ uitvaartverzorging als heel erg prettig ervaren. In een droevige periode waar alles heel zakelijk geregeld dient te worden, wordt er tijd genomen om dit op een zeer persoonlijke en respectvolle manier te doen. Het onderlinge contact verliep erg prettig en als vanzelfsprekend. Ik heb daarnaast ook erg mooie reacties gekregen van de mensen om mij heen over het gehele verloop, vanaf het allereerste contact. Aan al onze wensen is voldaan


A.J.M. Nienhuis-Sips
We zijn ondanks de corona heel tevreden. Deze uitvaartverzorger ging mee in alles wat wij wensten.


Olga Labordus
Zeer prettige en persoonlijke begeleiding. Janneke geeft ons volledig ontzorgd. Zou haar aan iedereen aanbevelen.


Olga Labordus
Zeer prettige en persoonlijke begeleiding. Janneke geeft ons volledig ontzorgd. Zou haar aan iedereen aanbevelen.


Tjerkje Huisman te Veld
zeer warme persoonlijke begeleiding


Didy de Boer
Ik heb het contact als erg plezierig ervaren en voelde me ontspannen . Gretha straalt erg veel rust uit . Ze straalt uit dat alles goed komt en dat je je nergens zorgen over hoeft te maken en daardoor kun je alles loslaten en hoef je nergens meer aan te denken in je verdriet. Dat is heerlijk. Ook is zij erg betrokken en geïnteresseerd in de verdrietige gebeurtenis.


D. van Sichem
Ondanks de crisis en de maatregelen die daar bij horen, heeft deze uitvaartondernemer ervoor gezorgd dat we op een hele mooie manier afscheid hebben genomen van mijn moeder. Er werd uitgebreid de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en er werden hele goede suggesties en adviezen gegeven.


Claudia
Gretha heeft de uitvaart van onze moeder begeleid naar volle tevredenheid. Ondanks de beperkingen tijdens de coronacrisis heeft ze ons geholpen er een prachtig afscheid van te maken. Haar nuchtere maar warme en persoonlijke manier van werken spreekt ons zeer aan.


Marga Plieger
Voor ons was GJ uitvaartverzorging de perfecte uitvaartondernemer. Ze voelde de situatie goed aan en ging in op al onze wensen. Zij kwam zelf ook met goede ideeën die pasten in onze familiecultuur. Kortom een aanrader om mee samen te werken in een moeilijke tijd van afscheid nemen en rouwverwerking.


Hilda Meijer
Deze kleine uitvaartonderneming onderscheid zich vooral op de persoonlijke aandacht voor de nabestaanden. Janneke heeft voor ons geregeld dat wij een paar dagen voor de crematie een rondleiding hebben gehad in het crematorium! Ook werd er meegeleefd met de persoonlijke omstandigheden van een familielid.


Anja Bonder
Bijzonder goed bijgestaan door Janneke in een zeer moeilijke tijd. Alles was bespreekbaar, en ze dacht overal om. Regelde alles in goed overleg met de familie. Zeer kundig iemand, die weet wat ze doet. Ze is er voor de medemens in een nare periode. Doordat het een kleinschalig bedrijf is heb je voortdurend met 1 en dezelfde persoon te maken en dat is heel prettig. Alle tijd en uitleg waar nodig. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, ze betrekt ze er heel natuurlijk bij, de luiaard knuffel was voor de kinderen en fijne afleiding. Voor ons werd het een afscheid zoals hij moest zijn, en waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Janneke, bedankt!


K.Visser
De uitvaartondernemer neemt veel van je over, dat geeft rust en een gevoel van dat het allemaal goed zal verlopen. Alles was tot in de puntjes verzorgd.


Aaltje G. Bron
Bewuste keuze voor deze uitvaartondernemer gemaakt , vanwege de persoonlijke betrokkenheid. Heb je inbreng, aanpak en gevoel voor de condoleance en afscheid als zeer waardevol en prettig ervaren. Je was er precies op de momenten dat we jou nodig waren c.q. verwachten. Het meedenken en aangeven van mogelijkheden heeft het afscheid ,voor ons als kinderen, van mam en eigenlijk ook van ons pap en mam tot een fijne herinnering gemaakt. NB: Kleine communicatiestoornis bij de bedankadvertentie, maar direct reactie en oplossing . (er was gelukkig geen tijdslimiet = leermomentje ). Bij een eventuele volgende keer kiezen we graag weer voor deze uitvaartverzorger.


alex wekema
alles tot in de puntjes geregeld..zeer persoonlijk en warme uitvaart ondernemer.


Lineke Oolders
Super persoonlijke begeleiding! Gretha, nogmaals bedankt. Je bent voor ons een topper.


V.Zweegman-van Dop
Ze is zeer actief ondernemend en alert.en punctueel..We zijn heel blij met haar geweest,we hebben haar via een ander aanbevolen gekregen,zo moet het ook gaan.,mond op mond reclame.


A.Swart Vreedenberg
Heel veel aandacht en alle tijd voor ons, perfecte uitvoering en warmte, voor de uitvaart,tijdens de uitvaart en de nazorg! We hebben door Janneke Wiersema een paar mooie dagen gehad met een fraaie ceremonie .


Truida Hummel
Janneke was eerst bij mijn schoonvader geweest en heeft intake gesprekken gedaan, dit heeft hij als zeer fijn ervaren. Op het moment dat het erg snel achteruit ging met schoonvader heb ik Janneke gebeld maar kreeg toen Gretha aan de telefoon, Janneke was op vakantie maar ze had alles doorgegeven aan Gretha. Gretha was binnen een uur bij ons en heeft nog even contact gehad met mijn schoonvader en dat heeft zowel hij als Gretha als prettig ervaren. De volgende dag is schoonvader overleden en Gretha was er zeer snel en heeft alles heel fijn geregeld. Ook Janneke heeft mij persoonlijk, vanaf haar vakantie adres, nog lieve berichtjes gestuurd. Ook mijn schoonmoeder en de rest van de familie hebben de dagen voor en op de dag zelf van de crematie "warme"herrineringen aan Gretha. Ook is ze vorige week nog even langs geweest voor een gesprekje... Echt èèn en al lof voor deze dames...


K.Makken-Holwerda
zeer persoonlijk ,sympathiek,begripvol, stond open voor al onze wensen, alles was bespreekbaar


Jolanda
In verbinding is waar GJ Uitvaartverzorging voor staat. Dit is ook wat zij waarmaken. Wij hebben ondanks de moeilijke tijd ervaren dat Gretha ons als warm persoon, betrokken maar ook professioneel op een fijne manier heeft bijgestaan. Dit hebben wij als erg prettig ervaren en was voor ons een grote steun.


Ingrid D.
Professionaliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht en steun zijn meer waard dan een 10! Ik ben zeer dankbaar.


Mariëtte
Gretha is warm en persoonlijk in haar contact. Ze denkt goed mee en heeft oog voor detail. Was fijn om haar bij ons te hebben.


G. Pakes
Zeer betrokken en warme persoonlijkheid


E. Gonlag
Janneke was persoonlijk, maar wist tegelijk heel zakelijk het overzicht te behouden. Precies waar je behoefte aan hebt. Deze ervaring hadden alle betrokken familieleden. Na afloop vertelden diverse mensen dat het het mooiste afscheid was dat ze ooit hadden meegemaakt. Dat zegt genoeg, zo niet alles!


k.y. Orsel
Een hele fijne persoonlijke begeleiding , neemt alle tijd


Z Scholtens
Zeer tevreden en aan te bevelen voor anderen.Heel duidelijk in het uitleggen en neemt de tijd voor alles.


Eline Brink
Wij hebben de begeleiding van Gretha als zeer positief ervaren. Ze voelde heel goed aan wat wij nodig hadden. Zij heeft ons op een zeer professionele en persoonlijke wijze ondersteunt tijdens een verdrietig proces, met oog voor het kleinste detail.


Catharina Hoiting
Een prettige uitvaartverzorger die goed aanvoelt hoe om te gaan met de nabestaanden op een respectvolle, maar ongedwongen wijze. Ze geeft tips en adviezen, maar laat ook voldoende ruimte voor eigen wensen.


I A Doornbos
Een fijn en warm persoon, met empathie die bij de eerste ontmoeting al een goed gevoel gaf en vertrouwen uitstraalde, waarbij wij ons verhaal en emoties goed konden reflecteren. Dit resulteerde in een gedenkwaardige en mooie uitvaart, van de eerste dag tot en met het nagesprek. Het is een "mooie" ervaring geweest om het op deze wijze te mogen doorstaan, delen, verwerken en afsluiten.


Luinge-Beuving
De uitvaart is zo goed verlopen door alle goede zorgen voor tijdens en ook na de plechtigheid.Aan alles werd gedacht zodat wij ons bezig konden houden met de persoonlijke dingen zoals wie doet wat enz. En alles heel persoonlijk. Aan te bevelen voor iedereen.


Jan en Hennie Winter
Alles perfect gedaan! Bijzondere click met Gretha. Zeker aan te bevelen!


Mariska Riemens
In deze moeilijke tijd was het heel erg fijn dat Janneke zoveel zorgen uit handen nam. Daarbij is zij een warme lieve vrouw met persoonlijke aandacht.


Ria van der Veen


Greet Kuitert-Teisman
Mijn kinderen en ik zijn erg tevreden over de liefdevolle aandacht en zorgzaamheid die wij hebben mogen ontvangen van Janneke Wiersema. In een voor ons verdrietige tijd. Overal werd aan gedacht, geen moeite was haar te veel.Het heeft ons goed gedaan. HARTELIJK BEDANKT!


AF,Koning
Zowel de achter gebleven echtgenoot, alsook de beide dochters, hebben het gehele verloop van het eerste gesprek tot en met het allerlaatste moment voor crematie, als zeer prettig ervaren. De rustige manier en het voldoende tijd nemen voor vragen, hebben ons door deze moeilijke situatie prima geholpen. Wij zullen zeker JG Uitvaartverzorging aanbevelen bij iedereen die het maar wil horen.


Ferdy Offereins
In de tijd na het overlijden van een dierbare hoop je dat iemand zorg bij je wegneemt. GJ uitvaartverzorging doen dit met persoonlijke aandacht en met gepaste afstand.


Harmtje Giezen
Een warme, zeer betrokken begeleiding gehad.


Claudia Brink
Greta is een grote steun en toeverlaat geweest. Geen van ons had eerder ervaring gehad met overlijden/uitvaart in naaste kring. Zij wist ons heel goed te begeleiden. Wat zo fijn was, was dat ze precies wist wanneer ze afstand moest nemen en wanneer ze weer de regie moest pakken.


anneke tjassing
Betrokken, invoelend kundig en vooral heel veel gevoel voor de wensen en emoties van de nabestaanden. G.J. Uitvaartverzorging is voor ons enorm belangrijk geweest.


W. van den Berg-Bos
Alles is goed en naar wens verlopen. Ik vond het alleen overdreven om overal een 10 voor te geven.


Anneke van den Bosch
Gretha is een geweldig persoon, precies goed om een begrafenis te begeleiden en te leiden. Alles klopte.


Heidi Wekema-Rozema
De uitvaart was eenvoudig en snel gehouden mede door de professionele inzet van Janneke. Haar betrokkenheid en ervaring hebben wij als grote steun ervaren . Daardoor konden wij van onze vader afscheid nemen op een manier die wij graag wilden. Janneke dank daarvoor.


Mirjam Udink
Een fijne, rustige en georganiseerde vrouw met een mooie stem. Iemand die met de familie meedenkt om zorg te dragen voor een waardig en sereen afscheid. De knuffels voor de kleinkinderen; een liefdevolle geste van onschatbare waarde.


Ate Polee
Geweldige, persoonlijke begeleiding vanaf 1 uur na het overlijden tot en met de afhandeling van de dankkaarten. Gretha heeft rustige, gestructureerde en prettige begeleiding verzorgd tijdens het gehele proces. We hebben een prachtige persoonlijke uitvaart voor onze (schoon)moeder kunnen regelen.


H. van den Bosch
Gretha heeft ons fantastisch begeleid in een droevige periode. Dingen die moesten gebeuren ons uit handen nemend en genoeg ruimte latend voor onze persoonlijke invulling van het afscheid van mijn vader. Maar ook handige tips die ze vanuit haar ervaring inbracht of haar mening gevend als het nodig was. Dat heeft geholpen in het maken van de vele keuzes die je in korte tijd moet maken. Voor, tijdens en na de dienst trad ze respectvol en met veel gevoel naar voren op momenten dat dat nodig was. Ook van onze familie, vrienden en kennissen kregen wij positieve feedback op haar optreden tijdens de uitvaart en de condoleance. Kortom, wij bevelen haar zeer aan bij anderen.


<<< Terug