<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17001

Uitvaart Midden-Delfland
Telefoon: 06-38041754
Email: info@uitvaartmiddendelfland.nl
Website: www.uitvaartmiddendelfland.nl

Jaar oprichting: 2017
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 45 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Petra Wisse
Goede communicatie vooraf en de uitvaart zelft tot in de puntjes verzorgd.


G Sommerhalder
Walter is een innemende persoonlijkheid die op een aangename manier de volledige coördinatie van je overneemt. Bij de uitvaart van mijn moeder waren er nogal wat tijdgebonden uitdagingen met familie uit het buitenland. Walter heeft het allemaal voor elkaar gekregen. Ook de uiteindelijke uitvaartdienst is perfect en volledig volgens onze wens verlopen. Walter is stipt, correct, respectvol en maakt het waar. We zijn allemaal uitermate tevreden. Bedankt Walter!


Peter Kok
Walter heeft op een rustige en ontspannen wijze de uitvaart van onze moeder verzorgd. De communicatie was duidelijk, op een aantal punten waar wij geen idee van hadden wist hij ons zeer goed te adviseren. Tussentijds hield hij ons de hoogte van gemaakte afspraken, het was prettig met hem te overleggen. Hierdoor was de uitvaart wat wij ervan verwachtten: persoonlijk en herkenbaar voor alle betrokkenen.


Aad Lupker
Uitstekende persoonlijke benadering van de uitvaartondernemer. Alles was top geregeld. Het privé karakter bij de opbaring was TOP.


Leon Van Paassen
Walter is een fijn persoon, heeft oog voor naasten en details. Alles is persoonlijk en strak volgens een boekje. Wij bedanken hem hartelijk voor de fijne begeleiding bij de uitvaart van onze moeder dit jaar en onze vader 4 jaar geleden.


Merle van Nunspeet
Door de professionele, maar ook persoonlijke benadering is het een zeer mooi waardig afscheid geweest. Precies zoals wij dit wilden hebben. Ook de rouwkamer, waar wij 24 uur per dag mochten komen, was een fijne plek, waar wij als familie op een rustige manier afscheid konden nemen.


John van der Meer


J.C.M van Zon
zeer betrokken,en hij voelde ons aan.Kwam met mooie ideen en heeft ons geweldig begeleid. We hadden geen mooier afscheid kunnen wensen.


Marco Heemskerk
Persoonlijk, zorgzaam en niks is teveel. Zeer mooie ruimte waar overledene opgebaard ligt in een rustieke omgeving. Alles tot en met het einde helemaal top geregeld en in zeer goed en duidelijk overleg.


Leo
Vanaf het eerste telefoontje tot de nazorg: Walter regelde alles perfect. Heel professioneel, snel en kordaat handelen, duidelijke uitleg over mogelijke opties en alle te nemen beslissingen. Zeer prettig/losjes in de omgang, met oog voor een lach en een traan. Familie is dankbaar: volgens echtgenoot van de overledene verliep alles rond de uitvaart 'grandioos'.


Suzan Vermeer
Wij zijn zeer te spreken over de persoonlijke en deskundige begeleiding die we gekregen hebben. Vooral het feit dat we in de nacht meteen konden bellen en dat Udo iedere dag langs geweest is, is als heel prettig ervaren.


Fam. Nunes
Walter is zeer betrokken en een luisterend oor voor alle verhalen, waar hij precies de juiste dingen uit haalt om het afscheid heel persoonlijk te laten zijn. Hij overlegt en denkt mee, maar laat de beslissingen aan de nabestaanden over. Niet alleen voor en tijdens de uitvaart is hij er voor je, maar ook daarna vergeet hij de nabestaanden niet.


Willem Voogt
Walter heeft mijn vader en ons een respectvolle afscheid gegeven. Zeer tevreden


JBM Schillemans
Al diverse uitvaarten zij er door Uitvaart Midden-Delfland verzorgd. En altijd zeer persoonlijk en naar volle tevredenheid.


Mark Rijnders
Walter is een geweldig fijne vent! Hij is daarbij goed in staat om de uitvaart een iets minder formeel karakter te geven zonder gelijk joviaal te worden.


A.S. Holierhoek


Petra de Wilt-Ruygrok
We. hebben een super begeleiding overal bij gekregen Alles is boven verwachting soepel verlopen Het was een fijne samenwerking


Ton Bergwerff
Geweldig lieve man die persoonlijk en zeer betrokken is


Francine Broos
Alles ging heel persoonlijk. Walter hielp ons waar hij kon. Snel regelde hij alles perfect. Hij begrijpt hoe je mensen in een moeilijke tijd tot hun recht laat komen.


Thea Mokveld -Willemse
Zeer ervaren en betrokken uitvaarondernemer


Henny Noordam
Walter van Leeuwen komt rustig over, luistert goed, denkt mee, communiceert goed, maar laat de beslissingen over aan de nabestaanden. Een prettige samenwerking geweest.


Jan Kleberg
Uitvaart Midden-Delfland is slechts 1 man: Walter van Leeuwen. Dat is tevens de kracht. Walter is empathisch, helder en menselijk. Bovendien heeft hij een uitstekend netwerk van contacten en houdt hij zelf alle touwtjes strak in de hand. Dat zijn precies de dingen die je van een uitvaartondernemer verwacht wanneer je recent een dierbare hebt verloren. Dan staat je hoofd immers niet naar allerlei praktische zaken. Walter heeft de uitvaart van zowel mijn vader als mijn moeder (in 2015 resp. 2021) voortreffelijk en volgens afspraak uitgevoerd. En beide keren bleef hij (ruim) binnen de offerte. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Jan Kleberg Delft


conny doove-van tol
Toen ik mij realiseerde dat ik een uitvaartbegeleider moest gaan zoeken omdat mijn man spoedig zou komen te overlijden, dacht ik als eerste aan Walter van Leeuwen. Hij had de uitvaart van mijn zwager en diens vrouw vanuit Maasland begeleid tot volle tevredenheid, destijds nog werkend onder de naam De Regenboog, inmiddels Uitvaart Midden-Delfland. Gelukkig had Walter de mogelijkheid om deze uitvaart in Alphen a/d Rijn te verzorgen en ik ben in geen enkel opzicht teleurgesteld. Het was erg prettig dat wij elkaar al eerder ontmoet hadden, Walter had ook mijn man Wim destijds bij leven meegemaakt. De contacten, de verzorging, de opbaring thuis, het drukwerk, de bloemen, de muziek, het regelen van een live-streamverbinding, de rouwauto met fijne chauffeur, het draaiboek en de invulling van de crematie, het regelen van de koffietafel en het hanteren van de geldende corona-regels, ik kon het met een gerust hart aan Walter overlaten, hij dacht méé en het had allemaal niet beter gekund. Er is maar één kans om het afscheid zo mooi mogelijk te laten verlopen, en die kans is ten volle benut en geslaagd. Ik kijk daar nog steeds met veel voldoening op terug. Walter, dank je wel! Hartelijke groet, Conny


Tonny Wubben


Leonie Smit
We hebben heel fijn contact gehad met Walter! Bedankt!


T. Werner
Het was een een heel mooie uitvaart. Walter van Leeuwen heeft de uitvaart van onze moeder op een rustige manier en vol goede zorg begeleid en iedereen van de familie is zeer tevreden. We hebben mooie herinneringen aan de uitvaart en dat is heel belangrijk.


Hellen Van Marrewijk
Dank voor alle goede zorgen!


Sandy
De manier waarop Walter ons heeft ondersteund is zeer prettig geweest. Hij is zeer betrokken geweest in het voortraject waarbij mijn vader zelf zoveel mogelijk wilde regelen, als ten tijde van uitvoering van het traject. Zowel op het persoonlijke deel alsook de praktische zaken was Walter onze steun en toeverlaat. En ook al was het een verdrietige periode, bij Walter lukte het toch om het af en toe met een lach te doen.


Maurice Lucas


Van der Velden
Zeer blij dat we in deze moeilijke periode Walter van Leeuwen van uitvaart Midden-delfland hebben ingeschakeld. Ondersteuning was uitstekend en alles was tot in de puntjes verzorgd.


E. Zonneveld
Een prachtige locatie, zeer verzorgd, hele fijne persoonlijke begeleiding.


Fam. Pieters
Wij zijn heel fijn en betrokken begeleid.


Gerrie van Loenen
Wij kunnen terugdenken aan een persoonlijk en dierbaar afscheid. Je bent goed in het bespreken van opties waar wij zelf nooit aan zouden denken, waardoor de uitvaart heel persoonlijk is geworden. Naast het afscheid hebben wij vooral het gevoel een leven te hebben gevierd. We zullen nooit vergeten hoe jij hierin hebt bijgedragen. Bedankt Walter!


Familie van Mathilde
De uitvaart van Mathilde zal ons positief bijblijven, deze is volledig gegaan zoals wij als familie het voor ogen hadden, helemaal in de geest van Mathilde. We hebben in deze nare periode Walter leren kennen als een sympathieke en empathische man, die alles uitstekend heeft begeleid en georganiseerd. Voor ons waren positief: - De mooie, intieme eigen afscheidskamer met sleutel in eigen beheer - Het uitgebreide draaiboek voor de uitvaartplechtigheid - De informele en toch zeer professionele begeleiding van Walter Wij als familie zijn zeer tevreden met de keuze voor Walter als uitvaartbegeleider voor Mathilde.


Eliene van der Velden
We hebben er goede herinneringen aan zoals alles geregeld is door Walter maar ook hoe, ondanks de corona maatregelen, alles verlopen is bij het afscheid. Niets dan lof.


Karin en John Boerboom
Walter is een empatische man die ons op een fijne manier begeleid heeft in een zware en moeilijke tijd. Mede door hem konden wij, geheel op onze eigen manier, afscheid nemen van onze dochter.


Germa van der Sman
we hebben de begeleiding van Walter als zeer persoonlijk ervaren. Vanaf het allereerste begin was hij er als we hem nodig hadden, op de gekste tijden. Omdat we alles aan hem konden overlaten konden wij de tijd nemen voor de dingen die voor ons en ons rouwproces belangrijk waren. Ook zijn rouwkamer vonden we een uitkomst, kleinschalig en erg persoonlijk. dankzij Walter kijke wij terug op een prachtige begrafenis.


Frans Berkel
Walter en udo hebben alles netjes en met zeer veel respect gedaan, waren altijd te bereiken en namen zelf ook contact op.


Peter van Rijs
Walter heeft ons keurig en zeer goed begeleid. Hij was er direct na een telefoontje en hielp ons om de zaken eerst op een rijtje te zetten. Vervolgens verliep het contact uitstekend via telefoontjes, WhatsApp, email en persoonlijk contact. Alle afspraken met derden zoals de auto, de begraafplaats, gemeente, leverancier van de kist, drukker en grafsteenleverancier werden goed geregeld.


J. van Leeuwen.
Zeer goed verzorgd, begeleid en ondersteund. Zeer Tevreden


D. Berk
Mijn dochter heeft de uitvaart van haar vader kunnen regelen hoe zij dat wilde. Walter heeft haar daar, waar nodig, goed in ondersteund. Hij had de rust en nam de tijd om naar haar wensen te luisteren. Het was een prettige samenwerking.


Louise hartog den braber
Fijn en rustig persoon. Prettig om mee samen te werken.


Linda van diemen- kalf
Heel persoonlijk en fijn in omgang. Draagt er zorg voor dat de uitvaart niet zo standaard is maar wat bij je past.


jacqueline van den besselaar
Echt heel fijn was dat de mogelijkheid werd geboden van opbaren in een kleinschalige setting. Van deze ruimte werd een sleutel ter beschikking gesteld. Als opbaren thuis niet mogelijk of gewenst is is dit een heel goed alternatief.


Lenneke v.d. Voort-Koene
Mede dankzij Walter hebben wij, ondanks de nare coronatijd, toch nog een mooi en persoonlijk afscheid gehad van onze vader. De verzorging, de bloemen , de erehaag, de kerkdienst, alles is prima geregeld.


Van der Spek
Wij zijn zeer goed begeleid door Uitvaart Midden Delfland. Aan al onze wensen zijn voldaan. Wij zijn heel tevreden.


Ineke cloosterman


Wim Harteveld
Persoonlijke zorg en contact met een menselijke benadering


Marja Buijing
Walter heeft de uitvaart van onze moeder geweldig goed geregeld, ondanks de beperkingen die er waren vanwege Corona. Wij hadden de mogelijkheid om onze moeder op te baren in een van de prachtige ruimtes gelegen bij Walter "aan huis". Wij konden 24 uur per dag langs komen wat voor ons echt een toegevoegde waarde had. Ondanks de "Corona beperkingen" konden wij op deze manier toch mensen afscheid laten nemen van onze moeder. De uitvaart was in "Op Hodenpijl". Echt een sfeervolle locatie die ondanks het beperkte aantal mensen zeer warm aan deed. De aanwezigen waren allen onder de indruk hiervan. Walter heeft ons heel fijn begeleid in onze keuzes en kwam met goede adviezen. Ik kan hem zeker aanbevelen. Walter, heel erg bedankt!!


Kees Ammerlaan
Uitvaartondernemer is zeer attent en hulpvaardig


Arienne Klijn
Walter heeft ons heel prettig begeleid en was heel betrokken. De prachtige ruimte die hij aan huis heeft waar onze vader kon worden bezocht is zoveel fijner dan een gewoon uitvaartcentrum!


H.W.A. Brouwers
Uitvaartondernemer is zeer betrokken bij de uitvaart. Nabestaanden zeer goed begeleidt, door zijn persoonlijke benadering. Ondernemer denkt mee en stond dicht bij de nabestaanden.


Roxanne Bergen Henegouwen
Het is vrijwel niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar wij Walter zijn voor zijn hulp bij de gezamenlijke uitvaart van mijn ouders. In deze vreselijk moeilijke periode heeft Walter ons met raad en daad bijgestaan, was hij professioneel, vriendelijk en meelevend. Hij droeg ideeën aan, gaf ons ruimte voor eigen inbreng en stuurde waar nodig. Hij heeft zowel mij, als mijn familie ontzettend geholpen en gesteund. Waar we begonnen met het regelen van de uitvaart voor mijn stiefvader, bleek dit na anderhalve dag een uitvaart voor twee te worden toen ook mijn moeder overleed. Een ondenkbaar scenario. Walter wist moeiteloos te schakelen, ondanks dat dit een situatie is die vrijwel nooit voorkomt; een echtpaar waar tegelijkertijd afscheid van word genomen. De dienst werd zo geregeld dat we van beide afscheid konden nemen tijdens een crematieplechtigheid, ook dit heeft Walter perfect verzorgd. De mogelijkheid tot het opbaren van mijn beide ouders in een van de ruimtes op de Noordhoornseweg hebben wij als zeer prettig ervaren. De sfeer en inrichting was zeer smaakvol en huiselijk. Voor ons was de mogelijkheid tot gebruik maken van de kamer 24/7 zeker van toegevoegde waarde. Walter, we hebben je in korte tijd leren kennen als een mooi, empathisch en zorgzaam mens. Mijn familie en ik zijn je ontzettend dankbaar voor alles wat je voor ons hebt betekend in deze moeilijke tijd.


Peter van Marrewijk
Zeer deskundig , empatisch en in een voor ons zeer moeilijke periode een grote steun. Bij zijn aanwezigheid hadden wij een groot vertrouwelijk gevoel.


Feike Verweij
Met Walter is het goed, persoonlijk en snel geregeld. Hij vormt zich een goed beeld van wat je wensen zijn en hoe hij je het beste kunt helpen. Hij was uitstekend voorbereid; alle zaken die vooraf al besproken waren had hij in beeld. Hij komt met goede ideeen die telkens “raak” waren omdat hij mee denkt en voorbereid. Ook met planning en afspraken ging het erg soepel. Drukker, muziek, koortje, inhoud van de dienst en religieuze zaken, opbaring; perfect voor elkaar. Alles is mogelijk zonder overvoerd te worden. Absoluut aan te bevelen!


Joke van der Voort - van Eijk
Wij zijn op een heel professionele en persoonlijke wijze begeleidt door Uitvaart Midden Delfland tijdens de uitvaart van onze moeder. Wij hebben vanaf het begin het gevoel gehad dat Walter er steeds voor ons was en wij met alle vragen bij hem terecht konden. Ook dacht hij actief mee en kwam met praktische oplossingen waar iedereen blij mee was. Wij bevelen Uitvaart Midden Delfland dan ook van harte aan.


J. Eijgenraam
Het afscheid van m'n vader is uitstekend verzorgd door Walter! Walter heeft ons bijgestaan en geholpen bij het maken van vele beslissingen in een zeer emotionele periode waardoor het afscheid op een eigen en persoonlijke manier heeft kunnen plaatsvinden. Het contact met Walter was erg prettig; hij was altijd bereikbaar en stond open voor ieder zijn/haar verhaal en/of wensen. Hij dacht echt met je mee. Wij zijn hem enorm dankbaar!


Linda Ham
Walter heeft de uitvaart van mijn vader geregeld. Ik kende hem niet. Mijn zus kende hem oppervlakkig via haar werk in een verzorgingstehuis. Haar was opgevallen dat hij het allemaal heel persoonlijk aanpakt. Mijn vader heeft een week thuis opgebaard gelegen, Walter kwam dagelijks langs om alles te checken. Mijn vader heeft het afscheid gekregen dat hij wilde, zelfs meer dan dat en wij ook. Het was warm, persoonlijk en goed verzorgd. Dit helpt bij het verwerken van het verdriet. Ik kan hem zeker aanbevelen.


Erik en Mariska van der Burg
Wij hebben de begeleiding van Walter bij de uitvaart van onze zoon als zeer prettig ervaren. Hij heeft ons heel goed begeleid met alle keuzes die wij moesten maken. Zijn fijne persoonlijke manier van werken heeft van de uitvaart een mooi afscheid gemaakt. Bedankt Walter!


kees Hoffmans
Walter begeleidde de uitvaart van mijn schoonvader op een voortreffelijke wijze. Persoonlijk maar ook invoelend wanneer een stapje terug passend was. Gedreven in de organisatorische kant van de uitvaart met helpende acties en adviezen in de voorbereiding, en op de juiste momenten aandacht voor het verdriet en de financiële kant.


a.m. van Marrewijk
de gesprekken met Walter verliepen heel prettig. hij heeft ons enorm fijn geholpen om er een mooie, persoonlijke en warme uitvaartplechtigheid van te maken. het samenkomen van de familie na de uitvaartmis in de sfeervolle omgeving van de 'witte kapel' is voor ons allemaal heel waardevol geweest.


Claudia adam
Zeer bekwaam ,persoonlijk en profesioneel


A.G.M. De Kok
Voor het overlijden hebben wij uitvaart Midden-Delfland uitgenodigd voor een bezoek om kennis te maken en wensen te verkennen. Er werd met aandacht geluisterd, diverse mogelijkheden werden besproken en advies op maat gegeven. Na overlijden ontstaat er voor de familie een hectische periode, het is dan prettig dat er een professional als Udo aanwezig is, werk uit handen neemt, advies geeft, aanstuurt, meeloopt en telefonisch beschikbaar is om alle vragen snel en adequaat te behandelen. In een persoonlijke sfeer hebben wij het afscheid voorbereid. Het is een heel eigen en bijzondere begrafenis geweest, dat vonden wij als nabestaanden en hebben we van velen teruggehoord. Met dank aan Udo en uitvaart Midden-Delfland


Lydia van der Kieft
Allemaal tienen, maar het belangrijkste is de empathische en attente houding van Walter. Dat maakte de omgang met hem in die hectische periode heel ontspannen.


Vanessa, Barbara en Laura van der Helm
Walter van Leeuwen, van uitvaart midden Delfland, is een zeer betrokken, empatische man. Hij denkt mee met de uitvaart, maar laat de nabestaande de keuze maken. Hij overlegt veel, en laat niets aan het toeval over. Walter is altijd bereikbaar voor vragen, en reageert snel op berichten via mail of whatsapp. Hij heeft ons fijn begeleid voor, tijdens en na de uitvaart.


Familie Bot
Uitvaart Midden-Delfland is ons erg goed bevallen. Walter heeft er een mooie persoonlijke uitvaart van gemaakt. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren! Familie Bot


Anouk Ammerlaan
De persoonlijke ‘touch’ die je in deze zware tijden ook nodig hebt, weet Walter heel goed mee te geven... Niks is teveel en zelfs deze nare ervaring werd door zijn manier van werken draaglijk.


M.C.M. Dukker
Ik ben heel tevreden over het contact en de uitvoering van de uitvaartondernemer. Hij was zeer betrokken.


J.van Leeuwen v. Marrewijk
Uitstekend


Fam. Vanderbroeck
Wij zijn op een mooie en persoonlijke manier begeleidt door Walter. Al onze wensen zijn met zorg uitgevoerd. Wij zouden zeker Walter bij andere aanbevelen.


Sylvia langstraat
Begripvol, meelevend en meedenkende kerel. Top gedaan kan niet anders zeggen!


Ton van der Liet
Walter heeft van de uitvaart van onze vader een prachtige dag gemaakt waar we met veel warme herinneringen aan terugdenken. Ook alle zaken eromheen waren perfect geregeld.


l.c.m.vijverberg
Al eerder samengewerkt met Walter en ervaring bij mijn zwager zijn uitvaart meegemaakt. Walter doet het perfect en heeft zich keurig gehouden aan de wensen die wij vooraf al hadden besproken. Heeft ook de condoleance in het verzorgingshuis uitstekend geregeld met catering erbij en de ruimte die hij hiervoor geregeld had. Ook de opbaring in het verzorgingshuis was perfect.


Steffie den Tek
Walter is erg betrokken. Door het gesprek dat hij met mijn moeder heeft gehad voordat ze overleed en door goed naar ons te luisteren is het een zeer persoonlijken uitvaart geworden. Hij heeft een fijne manier van begeleiden in een verdrietige periode.


Jolanda Bremer
Uitvaart Midden-Delfland heeft ons heel persoonlijk en goed begeleid tijdens de uitvaart van mijn vader. We hebben veel steun gehad en mede hierdoor kijken we terug op een mooie uitvaart.


C. van Wijk


John Moerenhout
Zeer prettig persoon die duidelijk is en zeer zorgzaam


Joop Arkesteijn
Walter v. Leeuwen is een prettig persoon waarmee je goed kan praten en afspraken kan maken. ben zeer tevreden.


Dave Groeneweg
Zeer persoonlijk en warm. Luisterde goed naar de wensen van nabestaanden en anticipeerde hier goed op. Muziek en beeldmateriaal ook bijzonder goed verzorgd! Aanrader


E. van Staalduinen
Warme, vriendelijke uitvaartondernemer. Betrokken, attent, zaken op tijd en goed geregeld. Uitermate professionele verzorging en begeleiding.


Lizet Doomernik
Walter super bedankt voor je hulp bij de uitvaart van Vader Joop. Het was top geregeld!


Nancy van Beelen
Het contact met Walter als prettig ervaren. Hij heeft echt met ons meegedacht en geluisterd naar onze wensen.


Maranca Schenkeveld
Walter is bijzonder prettig in de omgang in de moeilijke dagen na het overlijden van een dierbare. Ik kan hem van harte aanraden indien u een persoonlijke uitvaart wenst.


Christine Boerma
Prettig contact en veel uit handen nemen en meedenken. Ook bekend met ons netwerk, dat was prettig.


Michel van Ruijven


Michaël Bentvelsen
Een persoonlijke benadering waarbij de wensen van de familie op de eerste plaats kwamen. Zeer behulpzaam en terzakekundig, flexibel. Wij hadden meteen een goed gevoel en alle vertrouwen.


Evelyn de Baat
Wij hebben het afscheid van onze zus en dochter door Uitvaart Midden-Delfland laten begeleiden. Walter van Leeuwen heeft ons daar heel goed bij geholpen. Hij heeft goed geluisterd naar wat we vertelden, de juiste vragen gesteld en beetje bij beetje kwamen we steeds een stapje verder en hebben we een prachtig afscheid kunnen realiseren. Hij stond open voor onze ideeën en wanneer we het niet wisten, bood hij goede opties. Er komt de eerste week na het overlijden van je dierbare zo veel op je af en Walter heeft ons daar goed bij geholpen, dat was heel fijn.


M. van der Valk
Walter was mij al bekend en ik wist dat hij prettig is in de omgang. Niet dwingend, tijd en ruimte gevend om tot besluiten te komen, maar ook de vaardigheid heeft knopen door te hakken en zorgen dat alles op tijd geregeld wordt. Hij voelt als een familielid, die beslissingen kan uitlokken en de zaak goed kan coördineren.


Mw Waardenburg
Had niet beter gekund. Persoonlijk, direct, geen nonsens en betrokken. Bovendien: een aardig mens!


<<< Terug