<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17001

Uitvaart Midden-Delfland
Telefoon: 06-38041754
Email: info@uitvaartmiddendelfland.nl
Website: www.uitvaartmiddendelfland.nl

Jaar oprichting: 2017
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 36 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Germa van der Sman
we hebben de begeleiding van Walter als zeer persoonlijk ervaren. Vanaf het allereerste begin was hij er als we hem nodig hadden, op de gekste tijden. Omdat we alles aan hem konden overlaten konden wij de tijd nemen voor de dingen die voor ons en ons rouwproces belangrijk waren. Ook zijn rouwkamer vonden we een uitkomst, kleinschalig en erg persoonlijk. dankzij Walter kijke wij terug op een prachtige begrafenis.


Frans Berkel
Walter en udo hebben alles netjes en met zeer veel respect gedaan, waren altijd te bereiken en namen zelf ook contact op.


Peter van Rijs
Walter heeft ons keurig en zeer goed begeleid. Hij was er direct na een telefoontje en hielp ons om de zaken eerst op een rijtje te zetten. Vervolgens verliep het contact uitstekend via telefoontjes, WhatsApp, email en persoonlijk contact. Alle afspraken met derden zoals de auto, de begraafplaats, gemeente, leverancier van de kist, drukker en grafsteenleverancier werden goed geregeld.


J. van Leeuwen.
Zeer goed verzorgd, begeleid en ondersteund. Zeer Tevreden


D. Berk
Mijn dochter heeft de uitvaart van haar vader kunnen regelen hoe zij dat wilde. Walter heeft haar daar, waar nodig, goed in ondersteund. Hij had de rust en nam de tijd om naar haar wensen te luisteren. Het was een prettige samenwerking.


Louise hartog den braber
Fijn en rustig persoon. Prettig om mee samen te werken.


Linda van diemen- kalf
Heel persoonlijk en fijn in omgang. Draagt er zorg voor dat de uitvaart niet zo standaard is maar wat bij je past.


jacqueline van den besselaar
Echt heel fijn was dat de mogelijkheid werd geboden van opbaren in een kleinschalige setting. Van deze ruimte werd een sleutel ter beschikking gesteld. Als opbaren thuis niet mogelijk of gewenst is is dit een heel goed alternatief.


Lenneke v.d. Voort-Koene
Mede dankzij Walter hebben wij, ondanks de nare coronatijd, toch nog een mooi en persoonlijk afscheid gehad van onze vader. De verzorging, de bloemen , de erehaag, de kerkdienst, alles is prima geregeld.


Van der Spek
Wij zijn zeer goed begeleid door Uitvaart Midden Delfland. Aan al onze wensen zijn voldaan. Wij zijn heel tevreden.


Ineke cloosterman


Wim Harteveld
Persoonlijke zorg en contact met een menselijke benadering


Marja Buijing
Walter heeft de uitvaart van onze moeder geweldig goed geregeld, ondanks de beperkingen die er waren vanwege Corona. Wij hadden de mogelijkheid om onze moeder op te baren in een van de prachtige ruimtes gelegen bij Walter "aan huis". Wij konden 24 uur per dag langs komen wat voor ons echt een toegevoegde waarde had. Ondanks de "Corona beperkingen" konden wij op deze manier toch mensen afscheid laten nemen van onze moeder. De uitvaart was in "Op Hodenpijl". Echt een sfeervolle locatie die ondanks het beperkte aantal mensen zeer warm aan deed. De aanwezigen waren allen onder de indruk hiervan. Walter heeft ons heel fijn begeleid in onze keuzes en kwam met goede adviezen. Ik kan hem zeker aanbevelen. Walter, heel erg bedankt!!


Kees Ammerlaan
Uitvaartondernemer is zeer attent en hulpvaardig


Arienne Klijn
Walter heeft ons heel prettig begeleid en was heel betrokken. De prachtige ruimte die hij aan huis heeft waar onze vader kon worden bezocht is zoveel fijner dan een gewoon uitvaartcentrum!


H.W.A. Brouwers
Uitvaartondernemer is zeer betrokken bij de uitvaart. Nabestaanden zeer goed begeleidt, door zijn persoonlijke benadering. Ondernemer denkt mee en stond dicht bij de nabestaanden.


Roxanne Bergen Henegouwen
Het is vrijwel niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar wij Walter zijn voor zijn hulp bij de gezamenlijke uitvaart van mijn ouders. In deze vreselijk moeilijke periode heeft Walter ons met raad en daad bijgestaan, was hij professioneel, vriendelijk en meelevend. Hij droeg ideeën aan, gaf ons ruimte voor eigen inbreng en stuurde waar nodig. Hij heeft zowel mij, als mijn familie ontzettend geholpen en gesteund. Waar we begonnen met het regelen van de uitvaart voor mijn stiefvader, bleek dit na anderhalve dag een uitvaart voor twee te worden toen ook mijn moeder overleed. Een ondenkbaar scenario. Walter wist moeiteloos te schakelen, ondanks dat dit een situatie is die vrijwel nooit voorkomt; een echtpaar waar tegelijkertijd afscheid van word genomen. De dienst werd zo geregeld dat we van beide afscheid konden nemen tijdens een crematieplechtigheid, ook dit heeft Walter perfect verzorgd. De mogelijkheid tot het opbaren van mijn beide ouders in een van de ruimtes op de Noordhoornseweg hebben wij als zeer prettig ervaren. De sfeer en inrichting was zeer smaakvol en huiselijk. Voor ons was de mogelijkheid tot gebruik maken van de kamer 24/7 zeker van toegevoegde waarde. Walter, we hebben je in korte tijd leren kennen als een mooi, empathisch en zorgzaam mens. Mijn familie en ik zijn je ontzettend dankbaar voor alles wat je voor ons hebt betekend in deze moeilijke tijd.


Peter van Marrewijk
Zeer deskundig , empatisch en in een voor ons zeer moeilijke periode een grote steun. Bij zijn aanwezigheid hadden wij een groot vertrouwelijk gevoel.


Feike Verweij
Met Walter is het goed, persoonlijk en snel geregeld. Hij vormt zich een goed beeld van wat je wensen zijn en hoe hij je het beste kunt helpen. Hij was uitstekend voorbereid; alle zaken die vooraf al besproken waren had hij in beeld. Hij komt met goede ideeen die telkens “raak” waren omdat hij mee denkt en voorbereid. Ook met planning en afspraken ging het erg soepel. Drukker, muziek, koortje, inhoud van de dienst en religieuze zaken, opbaring; perfect voor elkaar. Alles is mogelijk zonder overvoerd te worden. Absoluut aan te bevelen!


Joke van der Voort - van Eijk
Wij zijn op een heel professionele en persoonlijke wijze begeleidt door Uitvaart Midden Delfland tijdens de uitvaart van onze moeder. Wij hebben vanaf het begin het gevoel gehad dat Walter er steeds voor ons was en wij met alle vragen bij hem terecht konden. Ook dacht hij actief mee en kwam met praktische oplossingen waar iedereen blij mee was. Wij bevelen Uitvaart Midden Delfland dan ook van harte aan.


J. Eijgenraam
Het afscheid van m'n vader is uitstekend verzorgd door Walter! Walter heeft ons bijgestaan en geholpen bij het maken van vele beslissingen in een zeer emotionele periode waardoor het afscheid op een eigen en persoonlijke manier heeft kunnen plaatsvinden. Het contact met Walter was erg prettig; hij was altijd bereikbaar en stond open voor ieder zijn/haar verhaal en/of wensen. Hij dacht echt met je mee. Wij zijn hem enorm dankbaar!


Linda Ham
Walter heeft de uitvaart van mijn vader geregeld. Ik kende hem niet. Mijn zus kende hem oppervlakkig via haar werk in een verzorgingstehuis. Haar was opgevallen dat hij het allemaal heel persoonlijk aanpakt. Mijn vader heeft een week thuis opgebaard gelegen, Walter kwam dagelijks langs om alles te checken. Mijn vader heeft het afscheid gekregen dat hij wilde, zelfs meer dan dat en wij ook. Het was warm, persoonlijk en goed verzorgd. Dit helpt bij het verwerken van het verdriet. Ik kan hem zeker aanbevelen.


Erik en Mariska van der Burg
Wij hebben de begeleiding van Walter bij de uitvaart van onze zoon als zeer prettig ervaren. Hij heeft ons heel goed begeleid met alle keuzes die wij moesten maken. Zijn fijne persoonlijke manier van werken heeft van de uitvaart een mooi afscheid gemaakt. Bedankt Walter!


kees Hoffmans
Walter begeleidde de uitvaart van mijn schoonvader op een voortreffelijke wijze. Persoonlijk maar ook invoelend wanneer een stapje terug passend was. Gedreven in de organisatorische kant van de uitvaart met helpende acties en adviezen in de voorbereiding, en op de juiste momenten aandacht voor het verdriet en de financiële kant.


a.m. van Marrewijk
de gesprekken met Walter verliepen heel prettig. hij heeft ons enorm fijn geholpen om er een mooie, persoonlijke en warme uitvaartplechtigheid van te maken. het samenkomen van de familie na de uitvaartmis in de sfeervolle omgeving van de 'witte kapel' is voor ons allemaal heel waardevol geweest.


Claudia adam
Zeer bekwaam ,persoonlijk en profesioneel


A.G.M. De Kok
Voor het overlijden hebben wij uitvaart Midden-Delfland uitgenodigd voor een bezoek om kennis te maken en wensen te verkennen. Er werd met aandacht geluisterd, diverse mogelijkheden werden besproken en advies op maat gegeven. Na overlijden ontstaat er voor de familie een hectische periode, het is dan prettig dat er een professional als Udo aanwezig is, werk uit handen neemt, advies geeft, aanstuurt, meeloopt en telefonisch beschikbaar is om alle vragen snel en adequaat te behandelen. In een persoonlijke sfeer hebben wij het afscheid voorbereid. Het is een heel eigen en bijzondere begrafenis geweest, dat vonden wij als nabestaanden en hebben we van velen teruggehoord. Met dank aan Udo en uitvaart Midden-Delfland


Lydia van der Kieft
Allemaal tienen, maar het belangrijkste is de empathische en attente houding van Walter. Dat maakte de omgang met hem in die hectische periode heel ontspannen.


Vanessa, Barbara en Laura van der Helm
Walter van Leeuwen, van uitvaart midden Delfland, is een zeer betrokken, empatische man. Hij denkt mee met de uitvaart, maar laat de nabestaande de keuze maken. Hij overlegt veel, en laat niets aan het toeval over. Walter is altijd bereikbaar voor vragen, en reageert snel op berichten via mail of whatsapp. Hij heeft ons fijn begeleid voor, tijdens en na de uitvaart.


Familie Bot
Uitvaart Midden-Delfland is ons erg goed bevallen. Walter heeft er een mooie persoonlijke uitvaart van gemaakt. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren! Familie Bot


Anouk Ammerlaan
De persoonlijke ‘touch’ die je in deze zware tijden ook nodig hebt, weet Walter heel goed mee te geven... Niks is teveel en zelfs deze nare ervaring werd door zijn manier van werken draaglijk.


M.C.M. Dukker
Ik ben heel tevreden over het contact en de uitvoering van de uitvaartondernemer. Hij was zeer betrokken.


J.van Leeuwen v. Marrewijk
Uitstekend


Fam. Vanderbroeck
Wij zijn op een mooie en persoonlijke manier begeleidt door Walter. Al onze wensen zijn met zorg uitgevoerd. Wij zouden zeker Walter bij andere aanbevelen.


Sylvia langstraat
Begripvol, meelevend en meedenkende kerel. Top gedaan kan niet anders zeggen!


Ton van der Liet
Walter heeft van de uitvaart van onze vader een prachtige dag gemaakt waar we met veel warme herinneringen aan terugdenken. Ook alle zaken eromheen waren perfect geregeld.


l.c.m.vijverberg
Al eerder samengewerkt met Walter en ervaring bij mijn zwager zijn uitvaart meegemaakt. Walter doet het perfect en heeft zich keurig gehouden aan de wensen die wij vooraf al hadden besproken. Heeft ook de condoleance in het verzorgingshuis uitstekend geregeld met catering erbij en de ruimte die hij hiervoor geregeld had. Ook de opbaring in het verzorgingshuis was perfect.


Steffie den Tek
Walter is erg betrokken. Door het gesprek dat hij met mijn moeder heeft gehad voordat ze overleed en door goed naar ons te luisteren is het een zeer persoonlijken uitvaart geworden. Hij heeft een fijne manier van begeleiden in een verdrietige periode.


Jolanda Bremer
Uitvaart Midden-Delfland heeft ons heel persoonlijk en goed begeleid tijdens de uitvaart van mijn vader. We hebben veel steun gehad en mede hierdoor kijken we terug op een mooie uitvaart.


C. van Wijk


John Moerenhout
Zeer prettig persoon die duidelijk is en zeer zorgzaam


Joop Arkesteijn
Walter v. Leeuwen is een prettig persoon waarmee je goed kan praten en afspraken kan maken. ben zeer tevreden.


Dave Groeneweg
Zeer persoonlijk en warm. Luisterde goed naar de wensen van nabestaanden en anticipeerde hier goed op. Muziek en beeldmateriaal ook bijzonder goed verzorgd! Aanrader


E. van Staalduinen
Warme, vriendelijke uitvaartondernemer. Betrokken, attent, zaken op tijd en goed geregeld. Uitermate professionele verzorging en begeleiding.


Lizet Doomernik
Walter super bedankt voor je hulp bij de uitvaart van Vader Joop. Het was top geregeld!


Nancy van Beelen
Het contact met Walter als prettig ervaren. Hij heeft echt met ons meegedacht en geluisterd naar onze wensen.


Maranca Schenkeveld
Walter is bijzonder prettig in de omgang in de moeilijke dagen na het overlijden van een dierbare. Ik kan hem van harte aanraden indien u een persoonlijke uitvaart wenst.


Christine Boerma
Prettig contact en veel uit handen nemen en meedenken. Ook bekend met ons netwerk, dat was prettig.


Michel van Ruijven


Michaël Bentvelsen
Een persoonlijke benadering waarbij de wensen van de familie op de eerste plaats kwamen. Zeer behulpzaam en terzakekundig, flexibel. Wij hadden meteen een goed gevoel en alle vertrouwen.


Evelyn de Baat
Wij hebben het afscheid van onze zus en dochter door Uitvaart Midden-Delfland laten begeleiden. Walter van Leeuwen heeft ons daar heel goed bij geholpen. Hij heeft goed geluisterd naar wat we vertelden, de juiste vragen gesteld en beetje bij beetje kwamen we steeds een stapje verder en hebben we een prachtig afscheid kunnen realiseren. Hij stond open voor onze ideeën en wanneer we het niet wisten, bood hij goede opties. Er komt de eerste week na het overlijden van je dierbare zo veel op je af en Walter heeft ons daar goed bij geholpen, dat was heel fijn.


M. van der Valk
Walter was mij al bekend en ik wist dat hij prettig is in de omgang. Niet dwingend, tijd en ruimte gevend om tot besluiten te komen, maar ook de vaardigheid heeft knopen door te hakken en zorgen dat alles op tijd geregeld wordt. Hij voelt als een familielid, die beslissingen kan uitlokken en de zaak goed kan coördineren.


J.I.P. Robert
Zeer betrokken, goede begeleiding en persoonlijke aandacht.


Mw Waardenburg
Had niet beter gekund. Persoonlijk, direct, geen nonsens en betrokken. Bovendien: een aardig mens!


M Strampraad


Mevr.A.Visser
Het is de uitvaart geworden zoals we het hadden voorgesteld en gewenst.Alles wat wij voor ogen hadden werd voor gezorgd en op een geweldige manier meegedacht.Ik heb diep respect voor onze uitvaartverzorger en ik ben in niets teleurgesteld.


Peter Loomans


Tegelaar
Prettig om mee te praten


C.G.M. de Zwart-Koomen
Zeer betrokken bij alles. Goede organisatie. Afspraken na gekomen.


Joke Rodenburg
Alles is bespreekbaar.


Familie van Leeuwen
Mede door de prettige manier waarop dhr Walter van Leeuwen ons begeleid heeft is het een heel fijn afscheid geworden. We kijken er met een heel warm gevoel op terug. Alles was bespreekbaar en hij heeft waar hij kon dingen uit handen genomen in een periode waar toch al zoveel op je afkomt. Een afscheid als deze helpt om die eerste moeilijke periode door te komen. En daarom zouden we Walter van harte aanbevelen.


Coby van Rossum
Wij als familie zijn zeer tevreden . Het is een mooie uitvaart geweest mede door dhr. van Leeuwen


Aad & Frans


Marja Koster
Walter is een prettig, open en warm persoon. Hij heeft ons van goede adviezen voorzien, dacht mee, communiceerde uitstekend en kwam alle afspraken na. Alles verliep perfect. Het was fijn samenwerken van begin tot eind.


AJM Schillemans
Op basis van eerdere ervaringen is het een verademing geweest om met deze uitvaartondernemer de uitvaart van onze moeder te verzorgen. Er is geen enkel punt van kritiek te vinden. Wij hebben een persoonlijke, warme, assertieve en empathische ondernemer ervaren.


Famillie van Oyen
We hebben de begeleiding als zeer prettig & kundig ervaren in de aller zwaarste week van ons leven, het afscheid was warm & liefdevol zoals we beoogd hadden voor onze kleine man.


Ammerlaan
Zeer betrokken en persoonlijke begeleiding. Afspraken worden goed nagekomen.


Gijs van Rooijen
De begeleiding van Walter hebben wij als zeer positief ervaren, hij voelt goed aan wat specifieke wensen zijn en denkt mee hoe dit op een fijne manier uitgevoerd kan worden. Hij beschikt over de benodigde contacten en een duidelijk draaiboek. De verzorging van rouwkaart, advertentie en misboekje zijn prima. Dit heeft ons veel werk uit handen genomen.


Ineke Dijkshoorn


Paul de Groot
Walter was uitermate prettig, persoonlijk, attent en duidelijk in zijn communicatie. Vanaf het eerste contact hebben wij geen verassingen of onduidelijkheden ervaren, het geheel is verlopen zoals afgesproken en verwacht, daarnaast is zijn nazorg prettig. Uiteindelijk was de factuur lager dan de besproken offerte


Linda van Marrewijk
Warme betrokkenheid en gewedig meegenomen door de rollercoaster die uitvaart heet


M.Strampraad- Zonderop
Fijne no nonsens benadering van ons gezin en naaste familie. Duidelijk over alles wat ons te wachten stond en iedere keer bekeken of het naar onze wens ging.


J.C.M. Goeijenbier
Zeer goede ervaring/contact met Walter / Uitvaart Midden-Delfland


E.M. van Gentevoort
Wij hebben Walter van Leeuwen ervaren als een zeer betrokken persoon, die door zijn uitstraling en invulling de uitvaart een persoonlijke touch kan geven, die de rust en het overzicht bewaart in een voor betrokkenen emotionele periode en niet te vergeten beschikt over de nodige humor hetgeen als prettig wordt ervaren. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid!


Ton van Eijk


Christiën Kunz
Wij hebben de begeleiding en ondersteuning vanuit Walter als zeer professioneel, warm en met aandacht ervaren. Hij heeft ruimte gegeven voor onze wensen, meegedacht en ook eerlijk zijn mening gegeven. Dit alles met respect maar ook ruimte voor humor. Walter is niet alleen de periode voor de uitvaart en tijdens de uitvaart een ondersteuning maar ook nadien blijft hij betrokken en blijft hij meedenken.


jan sonneveld
Een goede uitvaaartondernemer, luistert naar de wensen en weet dit goed om te zetten in het geheel van het opbaren, condoleren/afscheid nemen en het begeleiden van de slot ceremonie. Maakt een reeele begroting. Een prettige persoonlijkheid.


Marjan Heemskerk,
Betrokken, ervaren, meedenkend en professioneel


Sabine, Martijn en Wendy
Wat is er moeilijker dan afscheid van iemand te nemen? En als dat zover is dan weet je totaal niet wat je te wachten staat. Walter heeft ons respect- en liefdevol begeleid in het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. Door zijn ervaring voelt Walter feilloos aan waar nabestaanden behoefte aan hebben. Er is ruimte voor een traan maar ook zeker voor een lach. Walter, bedankt voor het verzorgen van een mooie uitvaart van onze Moos.


Durby van den Berg
Walter is een zeer betrokken persoon die veel zorgen en onduidelijkheden uit handen neemt. Hij zorgt ervoor dat er voor iedereen rust ontstaat en de rouw verwerkt kan worden.