<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17002

Uitvaartverzorging Nanninga
Telefoon: 0561-613240
Email: info@uitvaartverzorgingnanninga.nl
Website: www.uitvaartverzorgingnanninga.nl

Jaar oprichting: 1997
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 45 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.2 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Rosé Eiland-Vrind
Heel persoonlijk betrokken bij het voorbereiden van de uitvaart, de uitvaart zelf en de periode erna. Enige vervelende was de Coronaperiode, waardoor niet alles mogelijk was. Maar Ludze heeft ons dat doen vergeten. Dank voor de begeleiding en het feit dat ik altijd bij Wijnand terecht kon.


J.M. Tolsma-Sijbesma
Zeer betrokken.


Fam. Wortelboer
Er zijn twee personen betrokken geweest (excl. de chauffeur) die allebei veel wisten. Een goede overdracht geweest, niets twee keer hoeven vragen. Wij zijn zeer tevreden!


Wico Boonstra
Is flexibel en neemt je indien gewenst alles uit handen. Is daarnaast warm en betrokken, ook nog in de periode na de uitvaart.


Mark de Vries
Prima ervaring met deze uitvaartondernemer, zeer tevreden


H. Lasschuit
De uitvaart van mijn moeder is door Nanninga uitstekend verzorgd. De warme, invoelende en toch soms zakelijke begeleiding van de uitvaartverzorgster Natasja in de periode tussen het overlijden en de crematie van mijn moeder is naar onze volle tevredenheid verlopen. Dit geldt ook voor de nazorg. Wij kijken met geen goed gevoel terug naar deze periode.


Fam. van der Lende
Hele persoonlijke en professionele begeleiding waarin volledige ruimte was voor alle persoonlijke wensen. Altijd zeer snelle reacties op alle vragen en wijzigingen in het gehele proces. Ook alles binnen budget geregeld, geen verrassingen. Zeer goede service. Heel erg bedankt!


Franck Fluitman


Mevr. B.J Willemsen
Liefdevol, begripvol en alle aandacht en steun die je mag verwachten. De condoleance en crematieplechtigheid perfect naar wens verzorgd. Ze dragen je ook een warm hart toe d.m.v. een gedicht een boekje met mooie hartverwarmende verhalen en gedichten ter afsluiting.


Maat
Prima begeleiding van afleggen tot en met crematie. Alles goed geregeld en begeleid. Ook alle tijd voor de nabestaanden.


Ruud
respectvol komt afspraak na.


Janneke BoekSylvia
Een hele fijne uitvaartondernemer. Alles netjes geregeld.


Miriam Majoor
Persoonlijk contact met de uitvaartbegeleider is heel belangrijk. Diny was heel prettig aanwezig, ze had veel oog voor onze wensen en kwam ook met creatieve oplossingen als we het zelf even niet meer wisten. De uitvaart is hierdoor heel persoonlijk geweest en zeer zeker naar onze wens.


Marjan


Familie Hofstra
Fijn en goed contact. Er werd goed meegedacht dit maakte dat we op een fijne manier afscheid hebben kunnen nemen.


A.Baron
De hele uitvaart is zeer professioneel begeleid. Er is op een geweldige manier ruim aandacht besteed aan de omstandigheden. Dit was buiten de verplichten om. Zeer tevreden.


Joke Olislagers
Toegankelijk, prettige sfeer, persoonlijk benadering, snelle reactie.


A schuurman ijben
Zeer goed Goede uitleg Begrip vol Ook werden de 5 kleinkinderen er goed bij betrokken


F.H.Sterkenburgh
Heel goed contact gehad. Uitvaart en begeleiding dik voor mekaar.


I.H. Ottervanger en S.C.W. Kruimel-Ottervanger
Wij hebben het contact met Ina en haar collega's als zeer prettig ervaren. Er werd goed de tijd genomen voor alle keuzes die gemaakt moesten worden waarbij alle ruimte gegeven werd voor eigen initiatieven. Wij kijken terug op een respectvol en liefdevol afscheid van onze moeder wat nu nog meehelpt bij het verwerken van ons verdriet.


A.J. van der Veen
Er is maar een woord voor:GEWELDIG!


C.C.J.Snoeij-Jonker
Het contact met Laurita, Ageeth en Ingrid was uitstekend. Er was meteen een hartelijke betrokkenheid en dat voelde absoluut niet als "plichtmatig". Laurita kwam bescheiden en vol aandacht bij ons op bezoek, observeerde aandachtig hoe de situatie was en nam er alle tijd voor. In deze verdrietige situatie hebben we het werk van hen allen als troostend en goed ervaren.


Van der Tang
Doordat onze vader zelf bij leven nog betrokken was bij zijn uitvaart en zelf hierdoor met de uitvaartondernemer heeft kunnen spreken toen deze op bezoek kwam, hebben wij alles samen met iedereen heel goed kunnen voorbereiden wat leidde tot een perfect uitvaart.


Josefien Demmer
Een zeer warme betrokken en hulpvaardige zorg ontvangen.


Saskia Krumeich
Diny heeft ervoor gezorgd dat, ondanks al ons verdriet om het verlies van Ton, wij met een fijn gevoel terugdenken naar de dag waarop we Ton hebben begraven. Diny is een warme persoonlijkheid en heeft ook de gave om alles efficient en correct te regelen.


Jeannette Dorenbos


Sjoerd Bruinsma
Deze onderneming verstaat zijn vak en weet op een menselijke manier de nabestaanden te begeleiden.


Daniëlle
Diny is een super lieve vrouw die ons goed heeft begeleid! Maakt het heel persoonlijk en staat altijd voor je klaar.


K Driehuis
We hebben de begeleiding bij het organiseren van de uitvaart van onze echtgenoot , vader en opa als zeer prettig , rustig en professioneel ervaren .


Jur Bergsma
Gelijk een goedmoedige leunende olifant: als die links tegen je aanleunt ga je onvermijdelijk naar rechts en dat is precies waar je in retrospect naar toe wilde ook al was je je daarvan op dat moment niet van bewust. Resultaat: een heel fijne uitvaart.


Douwe


John van Beusekom
Alle afspraken zijn keurig nagekomen, ook veel aandacht voor persoonlijke details en de uitvaart is in alle rust en sfeervol verlopen.


Roeland Bakker
Alles was perfect geregeld en het was een hele bijzondere uitvaart. We kijken er met veel trots op terug. Dus ze krijgen van onze een dikke 10!


F Bron


H. Schokker-de Jong
Ik en mijn kinderen waren zeer tevreden hoe alles is geregeld.


Sonja


Tineke Jacobs


Monica te Nijenhuis
Fijne tijd, goed op gevangen en ze wisten waar ze het over hadden , er is me veel uit handen genomen


egbert hoekstra


a.j.l. van wolde
Uitvaart op een voor ieder voortreffelijke wijze begeleid.


MK Jager van Benthem


Berthina Koning
Een zeer persoonlijke uitvaartverzorger die je het gevoel geeft dat er naar je geluisterd wordt en daarbij zelf nog goede tips geeft. Het wederzijdse vertrouwen was goed te noemen wat belangrijk is in deze verdrietige tijden.


Familie Visscher


D. Nauta


Bert Luchtmeijer
Veel ruimte voor persoonlijke inbreng en goede adviezen bij vragen, de uitvaartdienst kon niet beter verzorgt zijn! De familie is dankbaar voor hetgeen in het verdrietige traject is geboden en de wijze waarop hieraan uitvoering is gegeven. Dit heeft geholpen om het verlies een stuk dragelijker te maken.


J.R. Hesse
Fijne persoonlijkheid. Goed aanvoelend wat nodig was en waar ietsje 'gestuurd' mocht worden, mede daardoor werd het een waardig afscheid. Vond ook de goede woorden bij de afsluiting van de crematieplechtigheid.


H.J. Visser


Boonstra
Afgezien van wat foutjes in teksten - onder meer op een rouwlint - die nog tijdig hersteld konden worden, een bedrijf dat niet zwaar zakelijk overkomt maar warmte en betrokkenheid uitstraalt. En ze nemen de tijd voor je.


Jolanda Bult-Weijs
Zeker mede dankzij Diny Hooisma hebben wij een waardig afscheid gehad van onze moeder.


Nico Tuinstra
Prettig en betrokken, makkelijk in omgang en goed communicatief/ sturend, ruimte voor grapjes en kwinkslagen


Henk Kuiper
Zeer rustige en betrokken medewerkers. Professioneel en toch ook persoonlijk. Prettig dat het uitvaartcentrum een familiekamer heeft en je daar ook met elkaar kunt zijn wanneer je dat zelf wilt. (eigen sleutel)


Familie Hoekstra
Wij hebben als familie de begeleiding als zeer warm en respectvol ervaren.


M. van Hunen
Ik kan niets anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met hoe alles geregeld was.


M Oosting Ziel (partner)
Dinie is een heel rustig en vriendelijk persoon, waar je je bij op je gemak voelt.


Marjan Fredriksen-Kooistra
Betrokken en sociaal


A, Valkenburg
een paar menselijke foutjes zijn er gemaakt maar in zijn geheel ben ik tevreden over gehele uitvaart en begeleiding hieromheen.


uit naam van de familie Sikkema
Wij hebben het contact als uitermate prettig, geruststellend en passend ervaren. Tijd genomen voor de wensen van overledene en de familie. Alle complimenten voor de heer Ludze Fabriek


Ouwe van der Molen


simon schram
de heer fabriek heeft het prima geregeld. geen klachten

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59