<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17002

Uitvaartverzorging Nanninga
Telefoon: 0561-613240
Email: info@uitvaartverzorgingnanninga.nl
Website: www.uitvaartverzorgingnanninga.nl

Jaar oprichting: 1997
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 48 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.1 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.4 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Yvonne Doeven
Uitvaart begleider heeft ons de weg gewezen naar een zeer persoonlijk afscheid van onze moeder, oma en overgrootoma. Wij hebben zelf een groot aandeel in het geheel kunnen hebben met op de “achtergrond “ het juiste advies hoe dit te realiseren zoals wij het voor ogen hadden. Een warm en persoonlijk afscheid met de onmisbare steun van Mw Hooisma.


annie geertsma
Goede begeleiding, neemt de tijd voor ons .kon altijd bellen met vragen.


K. Veldhuizen-Pen


G Hofstee
Zeer tevreden


J Agricola
Zeer persoonlijk. Luisteren goed naar onze wensen. Ook leuke inbreng van hun kant en goede adviezen. Ook goede begeleiding en betrekken van de kinderen bij het afscheid.


v.d. S


B. De Boer - Schoonhoven
Prima geregeld allemaal!


Henk oostra
Heel persoonlijk. Word meegedacht om aan de wensen te voldoen, ook al zijn die niet voor de hand liggend. Zeer tevreden.


Joan Horbeek
Dit was gewoon een super uitvaart, goed ingespeeld op de situatie, de wensen bleken allemaal mogelijk en ook de last minute veranderingen noodzakelijk vanwege Corona besmetting/quarantaine gooiden geen roet in het eten. De live stream was ook goed geregeld en het plaatje was gewoon af. Grote dank aan Ludze Fabriek en het Nanninga Team. Wij als kinderen hadden ons geen mooier afscheid van onze moeder kunnen voorstellen. Het was in 1x goed. Grote dank hiervoor. Familie Horbeek.


Janny Oosterhof-Lodewijk


Bianca Zandijk
Het was allemaal keurig geregeld,beter kon niet,ondanks het verdriet wat je hebt,verlicht het wel dat de uitvaart zo goed verzorgd werd,totaal geen zorgen daarover,gelijk een goed gevoel erbij!


Wiebe Veen


Petra Boltjes-Koehoorn
De medewerkers van Nanninga Uitvaartverzorging zijn zeer betrokken . Ze denken in deze moeilijke periode met je mee .Wijzen op mogelijkheden om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.


J.A.Wijers Klein Selle
Zeer betrokken.


Rosé Eiland-Vrind
Heel persoonlijk betrokken bij het voorbereiden van de uitvaart, de uitvaart zelf en de periode erna. Enige vervelende was de Coronaperiode, waardoor niet alles mogelijk was. Maar Ludze heeft ons dat doen vergeten. Dank voor de begeleiding en het feit dat ik altijd bij Wijnand terecht kon.


J.M. Tolsma-Sijbesma
Zeer betrokken.


Fam. Wortelboer
Er zijn twee personen betrokken geweest (excl. de chauffeur) die allebei veel wisten. Een goede overdracht geweest, niets twee keer hoeven vragen. Wij zijn zeer tevreden!


Wico Boonstra
Is flexibel en neemt je indien gewenst alles uit handen. Is daarnaast warm en betrokken, ook nog in de periode na de uitvaart.


Mark de Vries
Prima ervaring met deze uitvaartondernemer, zeer tevreden


H. Lasschuit
De uitvaart van mijn moeder is door Nanninga uitstekend verzorgd. De warme, invoelende en toch soms zakelijke begeleiding van de uitvaartverzorgster Natasja in de periode tussen het overlijden en de crematie van mijn moeder is naar onze volle tevredenheid verlopen. Dit geldt ook voor de nazorg. Wij kijken met geen goed gevoel terug naar deze periode.


Fam. van der Lende
Hele persoonlijke en professionele begeleiding waarin volledige ruimte was voor alle persoonlijke wensen. Altijd zeer snelle reacties op alle vragen en wijzigingen in het gehele proces. Ook alles binnen budget geregeld, geen verrassingen. Zeer goede service. Heel erg bedankt!


Franck Fluitman


Mevr. B.J Willemsen
Liefdevol, begripvol en alle aandacht en steun die je mag verwachten. De condoleance en crematieplechtigheid perfect naar wens verzorgd. Ze dragen je ook een warm hart toe d.m.v. een gedicht een boekje met mooie hartverwarmende verhalen en gedichten ter afsluiting.


Maat
Prima begeleiding van afleggen tot en met crematie. Alles goed geregeld en begeleid. Ook alle tijd voor de nabestaanden.


Ruud
respectvol komt afspraak na.


Janneke BoekSylvia
Een hele fijne uitvaartondernemer. Alles netjes geregeld.


Miriam Majoor
Persoonlijk contact met de uitvaartbegeleider is heel belangrijk. Diny was heel prettig aanwezig, ze had veel oog voor onze wensen en kwam ook met creatieve oplossingen als we het zelf even niet meer wisten. De uitvaart is hierdoor heel persoonlijk geweest en zeer zeker naar onze wens.


Marjan


Familie Hofstra
Fijn en goed contact. Er werd goed meegedacht dit maakte dat we op een fijne manier afscheid hebben kunnen nemen.


A.Baron
De hele uitvaart is zeer professioneel begeleid. Er is op een geweldige manier ruim aandacht besteed aan de omstandigheden. Dit was buiten de verplichten om. Zeer tevreden.


Joke Olislagers
Toegankelijk, prettige sfeer, persoonlijk benadering, snelle reactie.


A schuurman ijben
Zeer goed Goede uitleg Begrip vol Ook werden de 5 kleinkinderen er goed bij betrokken


F.H.Sterkenburgh
Heel goed contact gehad. Uitvaart en begeleiding dik voor mekaar.


I.H. Ottervanger en S.C.W. Kruimel-Ottervanger
Wij hebben het contact met Ina en haar collega's als zeer prettig ervaren. Er werd goed de tijd genomen voor alle keuzes die gemaakt moesten worden waarbij alle ruimte gegeven werd voor eigen initiatieven. Wij kijken terug op een respectvol en liefdevol afscheid van onze moeder wat nu nog meehelpt bij het verwerken van ons verdriet.


A.J. van der Veen
Er is maar een woord voor:GEWELDIG!


C.C.J.Snoeij-Jonker
Het contact met Laurita, Ageeth en Ingrid was uitstekend. Er was meteen een hartelijke betrokkenheid en dat voelde absoluut niet als "plichtmatig". Laurita kwam bescheiden en vol aandacht bij ons op bezoek, observeerde aandachtig hoe de situatie was en nam er alle tijd voor. In deze verdrietige situatie hebben we het werk van hen allen als troostend en goed ervaren.


Van der Tang
Doordat onze vader zelf bij leven nog betrokken was bij zijn uitvaart en zelf hierdoor met de uitvaartondernemer heeft kunnen spreken toen deze op bezoek kwam, hebben wij alles samen met iedereen heel goed kunnen voorbereiden wat leidde tot een perfect uitvaart.


Josefien Demmer
Een zeer warme betrokken en hulpvaardige zorg ontvangen.


Saskia Krumeich
Diny heeft ervoor gezorgd dat, ondanks al ons verdriet om het verlies van Ton, wij met een fijn gevoel terugdenken naar de dag waarop we Ton hebben begraven. Diny is een warme persoonlijkheid en heeft ook de gave om alles efficient en correct te regelen.


Jeannette Dorenbos


Sjoerd Bruinsma
Deze onderneming verstaat zijn vak en weet op een menselijke manier de nabestaanden te begeleiden.


Daniëlle
Diny is een super lieve vrouw die ons goed heeft begeleid! Maakt het heel persoonlijk en staat altijd voor je klaar.


K Driehuis
We hebben de begeleiding bij het organiseren van de uitvaart van onze echtgenoot , vader en opa als zeer prettig , rustig en professioneel ervaren .


Jur Bergsma
Gelijk een goedmoedige leunende olifant: als die links tegen je aanleunt ga je onvermijdelijk naar rechts en dat is precies waar je in retrospect naar toe wilde ook al was je je daarvan op dat moment niet van bewust. Resultaat: een heel fijne uitvaart.


Douwe


John van Beusekom
Alle afspraken zijn keurig nagekomen, ook veel aandacht voor persoonlijke details en de uitvaart is in alle rust en sfeervol verlopen.


Roeland Bakker
Alles was perfect geregeld en het was een hele bijzondere uitvaart. We kijken er met veel trots op terug. Dus ze krijgen van onze een dikke 10!


F Bron


H. Schokker-de Jong
Ik en mijn kinderen waren zeer tevreden hoe alles is geregeld.


Sonja


Tineke Jacobs


Monica te Nijenhuis
Fijne tijd, goed op gevangen en ze wisten waar ze het over hadden , er is me veel uit handen genomen


egbert hoekstra


a.j.l. van wolde
Uitvaart op een voor ieder voortreffelijke wijze begeleid.


MK Jager van Benthem


Berthina Koning
Een zeer persoonlijke uitvaartverzorger die je het gevoel geeft dat er naar je geluisterd wordt en daarbij zelf nog goede tips geeft. Het wederzijdse vertrouwen was goed te noemen wat belangrijk is in deze verdrietige tijden.


<<< Terug