<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17003

Werner Uitvaart
Telefoon: 0105216558
Email: info@werneruitvaart.nl
Website: www.werneruitvaart.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 14 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Raefen Passage
Afscheid nemen van je vader, doe je maar 1 keer. Je krijgt 1 kans om dat goed te doen. Dankzij Fraukje & Rene hebben wij dat op onze eigenzinnige wijze en helemaal ter nagedachtenis van Rob met motoren kunnen doen. Ze hebben onze wensen gehoord, pasten zich aan, dachten mee en kwamen met geweldige ideeën. Het is een hele bijzondere dag geworden die ons allen bij zal blijven met een lach en een traan. Hartstikke bedankt dat jullie dit aan ons hebben gegeven!


Greet Vermulm + familie
We zijn ontzettend tevreden over het contact en de begeleiding die we in de voorbereiding op de uitvaart van mijn man, onze vader, opa en opi hebben ontvangen. René en Froukje weten een uitvaart heel persoonlijk te maken. Iets waar we nog nooit over hadden gehoord, maar ook als zeer fijn is ervaren, is de begeleiding van de achterkleinkinderen door dochter Elleke. Zij heeft de kinderen op een speelse en creatieve wijze begeleid bij hun gevoelens. Ook tijdens de uitvaart werden alle zorgen uit handen genomen. We kijken terug op een waardig afscheid. Indien u op zoek bent naar een fijne, persoonlijke uitvaartonderneming, dan raden wij Wener Uitvaart zeker aan.


Dick Zandvoort
Het ziekteproces van mijn vrouw was onomkeerbaar. Toen wij wisten dat de laatste fase was aangebroken hebben wij contact gelegd met Werner Uitvaart: René en Fraukje Werner. Het gesprek dat volgde gaf ons en onze kinderen direct een goed gevoel… wat fijn dat je op zo’n moment met een echtpaar praat, dat maakt het gesprek toch anders, persoonlijker, warmer, zeker in ons geval. Corona was toen in Nederland nog net geen issue, maar dat werd het al wel heel snel. Daardoor moesten wij onze plannen voor een afscheidsceremonie steeds weer aanpassen aan de bijna wekelijks veranderende Corona-richtlijnen. René en Fraukje hebben ons daarbij steeds helder en duidelijk en met veel compassie en inlevingsvermogen geadviseerd en begeleid. Face-to-face contact mocht na onze eerste ontmoeting al niet meer… wat hebben we veel gemaild, geappt en gebeld! In die lastige situatie hebben zij, met veel creativiteit, bepaalde persoonlijke wensen van ons toch weten te realiseren! Uiteindelijk is het een intiem, informeel en daardoor wellicht juist heel bijzonder afscheid geworden in kleine familiekring, met dank aan René en Fraukje voor hun rol die zij ook daarin gespeeld hebben. Zou ik Werner Uitvaart / René en Fraukje aanbevelen? Ja absoluut en zonder enig voorbehoud!


Leon van der Slik
Zeer persoonlijk. fijne adviezen. Alles keurig volgens afspraak.


R. Berkhout
Wij hebben de begeleiding van Werner uitvaart rondom de uitvaart van onze moeder als zeer fijn ervaren. Alles was bespreekbaar en ondanks alle beperkingen die er waren rondom corona hebben zij er voor kunnen zorgen dat het een mooie, respect en liefdevolle uitvaart is geworden. Wij zijn hun daar dankbaar voor.


Lianne Kuiijntjes
Allround, zeer goed inspelen op de wensen van de klant en creatief omgaan met bestaande problemen. Niets is gek, alles kan!


j.c. moerbeek
Dhr Rene Werner was een zeer fijne behulpzame man en aanbevelenswaardig voor wie dan ook . Ik ben hem dankbaar voor de suggesties en medewerking.


Mary van Popering - in 't Veen
Lieve Fraukje en Rene, Wij willen jullie graag bedanken voor de mooie persoonlijke uitvaart van onze moeder. Ondanks de beginnende corona maatregelen is het een prachtig afscheid geworden. Aan alles werd gedacht. Een loopkoets om onze moeder naar haar laatste rustplaats te brengen, de lintencermonie tijdens de uitvaart en natuurlijk de begeleiding van de kleinkinderen met de knuffels en de lego. De hele familie heeft veel steun aan jullie begeleiding gehad.


Ester L. Kalis
Zeer hartelijk en warm contact. Heel fijn meegedacht en ons super fijn begeleid. Voor het overlijden van mijn vader hadden we al kennisgemaakt en dat heeft ons heel goed inzicht gegeven in de mogelijkheden rond en na het overlijden. Meteen na ons telefoontje pakten René en Fraukje van ons over en namen de regie op fijne manier. En ook de nazorg verliep heel prettig.


Jacqueline
Alles perfect en persoonlijk geregeld. Mooi bedrijf


Mieke van der Eijk
Mijn dank voor het warme en fijne contact, de professionele begeleiding en de persoonlijke benadering van Fraukje en René. De prachtig gesproken woorden van René tijdens de uitvaartdienst hebben bij velen een diepe indruk achtergelaten. Fraukje bedankt voor je onmisbare steun en begeleiding na de uitvaart. Ook de rouwwerk boeken van jullie te leen gekregen. Jullie persoonlijke aanpak maakt het verschil!


Léon Nugteren
Zeer betrokken en gevoelvol begeleid door René en Fraukje Werner, met aandacht voor alle details die jezelf op zo'n moment niet kunt bedenken. In ons geval heeft de bijdrage van Elleke in 't Veen-Werner specifiek naar de kinderen, een heel positieve uitwerking gehad.


Iris Verzantvoort-van der Zee
Wat zijn we blij dat we na het overlijden van onze moeder hebben gekozen voor Werner Uitvaart. Ze zijn meelevend, betrokken en behulpzaam. We kijken terug op een mooi en warm afscheid en zijn ze daar heel dankbaar voor.


Familie Hermes
Zowel voor het overlijden als tijdens de dagen tot en met de uitvaart heeft de familie Werner ons volledig begeleid in het proces van rouwen en regelen van de uitvaart. Wij kijken met veel liefde terug naar deze momenten. Alle kinderen zijn goed en duidelijk voorbereid, voor zowel de 2-, 6- en 9-jarige als de pubers was er gepaste aandacht en begeleiding door Elleke. Dit heeft ons ontzettend veel zorg uit handen genomen. Ze hebben ons heel dicht bij elkaar gebracht en ontzettend veel zorg uit handen genomen. Vooral ook door zoveel aandacht voor de rouwende kinderen te geven. Wij hebben de mooiste en meest persoonlijke uitvaart beleefd, precies zoals het zou mogen zijn. Met veel dankbaarheid en liefde kijken wij terug op een intense periode.


Gert Nijman
Werner Uitvaart levert een zeer professionele dienst met veel persoonlijke aandacht. Ontzorgen is het key woord en dat maken ze volledig waar. Alles is mogelijk en hun samenwerking met andere betrokken partijen wordt door iedereen als plezierig en professioneel ervaren


J.A.Hoek
Na nu diverse malen een uitvaart te hebben meegemaakt met deze uitvaartondernemer, kunnen wij alleen maar vol lof zijn over de familie Werner, mijn vrouw en ik hebben hen nu een paar keer aanbevolen de familie en iedereen is meer als tevreden met het hele proces van de uitvaart, Zij denken heel goed mee en alles kan hetgeen de uitvaart persoonlijk maakt Zij hebben een goed empatisch vermogen en een luisterend oor waardoor zij een ontspannen sfeer kunnen creëren in de aanloop naar de begrafenis/crematie, deze was ook tot in de puntjes verzorgd Daarom bevelen wij deze uitvaartondernemer van harte aan


Janneke Buitenwerf
René heeft een prettige manier van ‘zaken’ doen die in een ontredderende tijd steun biedt. Er werd mij een hoop zorg uit handen genomen. Erg fijn dat er zoveel ruimte was om de uitvaart persoonlijk te maken. Dochter Elleke heeft zowel onze kinderen als de lintencereminie begeleid . Dat deed ze heel fijn en deskundig.


Guus en Linda Olierook-Vollebregt
René, Fraukje en Elleke hebben de uitvaart op een zeer fijne en rustige manier begeleid. Hun persoonlijke manier van begeleiden heeft veel steun gegeven. Op elk moment konden we alle vragen stellen en verzorgen zij snel en fijn voor antwoorden en acties. Ook voor de kinderen waren zij er, de goede uitleg aan de kinderen en de aangeboden materialen sloten aan bij de kinderen op diverse leeftijden. De lego, het knutselen, het beschilderen van de kist, de lintenceremonie heeft de kinderen op een fijne manier betrokken bij het afscheid. Door hen is het een ontzettend mooi afscheid geworden!!!


LF de Bruijn
We hebben de uitvaart van onze moeder als zeer prettig ervaren. Het was persoonlijk en warm. Het waren fijne uitvaartbegeleiders. We hebben het contact als zeer fijn ervaren.


A.L.Heskes-Offringa
René Werner heeft ons buitengewoon plezierig, vriendelijk, laagdrempelig en persoonlijk benaderd en geholpen om de uitvaart van mijn moeder zo mooi te maken. We hebben ons steeds gesteund gevoeld, hij was op de achtergrond als dat kon en kwam te hulp waar nodig. Zijn hele werkwijze en persoonlijke begeleiding, liefdevol en met respect, heeft ons als familie zeer goed gedaan, als je in zo'n periode zoveel assistentie, vriendelijke mailtjes en appjes krijgt, voelt dat dichtbij en vertrouwd. Van begin tot eind hebben we een veilig gevoel gehad.


Cees Laan
Goed persoonlijk contact met aandacht voor de nabestaanden en hun privacy in deze moeilijke periode


A.E.M. Groen- van Veen
Wat een betrokken en warme mensen, zij zijn voor ons een grote troost geweest bij de begeleiding om afscheid te moeten nemen van mijn Man en vader en opa van mijn kinderen en kleinkinderen. Met name de begeleiding van de kleinkinderen was uniek. Alles liep als een geoliede machine mijn man zou ook trots geweest zijn op de manier waarop dit alles is verlopen. Tevens kan ik het gebruik van Bio Sac 200 tijdens de opbaring iedereen aanbevelen het was fijn geen ronkende motor van een koelplaat te hoeven horen.


Sandra in t Veen


Annemieke Altewischer


F.J.W.M. van Dooren
De organisatie van de uitvaart heeft aan alle verwachtingen voldaan. We hebben het contact als heel persoonlijk ervaren. We hebben steeds contact gehad met de heer of mevrouw Werner of met beiden tegelijk. Ook hun dochter Elleke had een heel persoonlijke bijdrage. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben veel positieve reacties ontvangen over het bijzondere karakter van de uitvaart en ook over de rol van de familie Werner daarbij.


Sheetla dewi jagai
De familie Werner heeft ons heel goed begeleidt in het proces na het overlijden van onze vader. Wij waarderen de medeleven en goede begeleiding.


Rakesh Jagai
We moesten met de familie in een hele korte tijd zoveel regelen en wilden van de uitvaart tegelijkertijd ook iets bijzonders van maken, geheel op ons eigen manier; Vanaf het moment dat we in contact kwamen met Werner Uitvaart kwam er een hele rust binnen de gehele familie en werd alles geregeld zoals gewenst. Dit gevoel was zo belangrijk, waardoor iedereen in de familie weer verder kon met het verwerken van het verdriet en ook vanuit een kalmte en rust naar de dag van de uitvaart. Wij zijn Werner Uitvaart met de familie meer dan dankbaar hoe bijzonder en goed alles verlopen en geregeld was inclusief de speciale nazorg (voor de kleine kinderen) binnen de familie. Werner Uitvaart heeft ons echt het gevoel gegeven alsof ze een deel van onze familie uitmaakten en daarin zijn we hen meer dan erkentelijk!!!


Rakesh Jagai
We moesten met de familie in een hele korte tijd zoveel regelen en wilden van de uitvaart tegelijkertijd ook iets bijzonders van maken, geheel op ons eigen manier; Vanaf het moment dat we in contact kwamen met Werner Uitvaart kwam er een hele rust binnen de gehele familie en werd alles geregeld zoals gewenst. Dit gevoel was zo belangrijk, waardoor iedereen in de familie weer verder kon met het verwerken van het verdriet en ook vanuit een kalmte en rust naar de dag van de uitvaart. Wij zijn Werner Uitvaart met de familie meer dan dankbaar hoe bijzonder en goed alles verlopen en geregeld was inclusief de speciale nazorg (voor de kleine kinderen) binnen de familie. Werner Uitvaart heeft ons echt het gevoel gegeven alsof ze een deel van onze familie uitmaakten en daarin zijn we hen meer dan erkentelijk!!!


Familie Baptist
Een persoonlijkere uitvaart met veel liefde en professionaliteit kan je je niet wensen. Rene & Fraukje nemen letterlijk álles uit je handen als je verdwaasd rondloopt met een hart van verdriet en ongeloof. Van het verzorgen van schilderspullen voor het beschilderen van de kist, tot het schoonboenen van de golfballetjes die we als bedankjes weggaven tijdens de condoleance. Alles wat jij wilt en bedenkt wordt door deze uitvaartonderneming met liefde uitgevoerd. Hoe mooier de uitvaart en begeleiding hoe beter je het rouwproces beleeft en daardoor al een stuk verder bent in jouw rouwproces. Onze dank is groot Familie Baptist


Conny Kruit
Wij kijken met een goed gevoel terug op de warme, persoonlijke en betrokken begeleiding van de uitvaart.


Erik Kooiman
Een hele fijne uitvaartondernemer. Zeer duidelijk, kennis van zaken en toch een sterk gevoel dat ze meeleven. Alles was goed geregeld tot in de kleine details en meer. Na ruim een maand een evaluatie waar ze ruim de tijd voor ons hebben genomen. Een aanrader in verdrietige tijden.


Erik Kooiman
Een hele fijne uitvaartondernemer. Zeer duidelijk, kennis van zaken en toch een sterk gevoel dat ze meeleven. Alles was goed geregeld tot in de kleine details en meer. Na ruim een maand een evaluatie waar ze ruim de tijd voor ons hebben genomen. Een aanrader in verdrietige tijden.


Colette van Winden
De warmte en de professionaliteit die Werner uitvaart is, is als heel prettig ervaren. Alles kan, ze denken mee om zo mooi mogelijke uitvaart te maken. De warmte die we bij hun gevoelt ihebbeb zeer prettig, ze leven zich in en denken met je mee, heel mooi. Fijn dat hun op ons pad gekomen zijn om zo mooie uitvaart voor onze moeder te regelen.


Ellen Bos-v.d Berg en Maud Bos
Lieve Fraukje en René, Na het overlijden van mijn opa is het een hele zware maar mooie tijd geweest. Jullie waren daar waar nodig. Ook zeker voor ons de kleinkinderen. Wij mochten ook dingen meebeslissen en hadden het idee dat onze mening gehoord werd. De lintenceremonie vonden wij erg fijn. En onze knuffels daar slapen we elke nacht mee! Heel erg bedankt voor alles. Maud Bos


Janny Wessels
Mijn kinderen en ik kunnen ons geen betere begravenisondernemer voorstellen. Heel persoonlijk en lief. Het hele plaatje klopte voor ons. Door het goede gevoel maakt het verlies wat draaglijker. Wij hebben ons nergens zorgen over hoeven maken.


Wil van Asten
Lieve Fraukje, Renė en Elleke Het is voor ons nog zo kort geleden maar van jullie hebben wij zoveel liefde ontvangen bij het plotseling overlijden van mijn geliefde man van 63 jaar oud . Elke dag waren jullie ervoor ons om zo stap voor stap toe te leven naar de crematie Ook Elleke die onze kleinzoon begeleide met zijn grote verdriet was heel bijzonder Geen moeite teveel al onze wensen konden jullie vervullen. De prachtige lintenceremonie tot aan het live optreden van Leonie Meijer heeft ons en de 275 aanwezige heel diep geraakt. Dankzij jullie is dit afscheid voor altijd in ons hart. Dank jullie wel voor alles. Lieve groet, Wil en Joost van Asten Bleiswijk


P verhoeven-thuis
Wij zijn zeer tevreden over de fam werner en het mooie afscheid dat wij met hen aan onze moeder hebben kunnen geven.. De extra aandacht voor de kleinkinderen, de persoonlijke begeleiding waarin niets teveel gevraagd was, de aandachtpunten om het een perssonlijke uitvaart te maken, zoals bij de kaart, maakte dat het een fijne dag is geweest waar wij goed aan terug denken.


Laura Blitz
Zeer betrokken en lieve mensen. We kregen de kans om geleidelijk alles goed te regelen en evt nog aan te passen als we dat wilden. Ook aan de kinderen werd gedacht. Het is mede dankzij Werner Uitvaart een mooie en persoonlijke begrafenis geworden.


M.van der Heul-Stroucken
Warm, zorgzaam, creatief, ondersteunend, zeer deskundig (prima op de hoogte van alle wettelijke verplichtingen en mogelijkheden) en zeer flexibel.


Ramon Lohbeck
Bij het regelen van een uitvaart komt zoveel kijken en Werner Uitvaart is daarin een grote steun. Ze zijn vriendelijk, meelevend en bieden veel mogelijkheden tot een mooi en warm afscheid. Voor jonge kinderen is Werner Uitvaart ook aan te bevelen. De kids worden er, onder begeleiding, op een bijzonder mooie wijze bij betrokken. Voor ons is Werner Uitvaart onmisbaar geweest en we kijken dan ook terug op een memorabele uitvaart.


F..C.Brouwer
Zeer betrokken en meelevend.


Jennifer
Fijne, warme mensen, namen de tijd, voelen oprecht. Bedankt!


Lilian Roodenrijs
René en Fraukje zijn een baken van rust in een onstuimige tijd. Alle losse eindjes kun je bij ze neerleggen en zij maken er een geheel van. Ze denken mee maar laten ook genoeg ruimte over voor de eigen inbreng. De begeleiding van Elleke voor onze kinderen was meer dan fantastisch. Op alle vragen kregen de kinderen antwoord, ze werden overal bij betrokken. Mochten helpen als ze dat wilden. Het zorgenvriendje wat ze van Elleke gekregen hebben is goud waard in zulke tijden. Er zijn een hoop tranen en briefjes in het buikje gegaan. En nog bieden ze troost. Ook na de uitvaart vragen ze nog regelmatig hoe het gaat. Ze begrijpen wat je doormaakt en dat geeft steun. Er is niets waarvan ik achteraf zeg; dat hadden we anders moeten doen. Het was een prachtig en waardig afscheid.


Nick van den Dungen
Fraukje, René en Elleke hebben uitstekend zorg gedragen voor de prachtige uitvaart van mijn moeder. Het was een bijzondere dag en het had niet mooier kunnen verlopen. De persoonlijke betrokkenheid was bewonderingswaardig en ik heb dan ook niks dan goeds te melden over Werner Uitvaart. Een absolute aanrader!


Anneke Pronk-Oosterlee
Warm, persoonlijk, familieaangelegenheid. Aan al onze wensen werd voldaan. Ze oefenen hun beroep met hart en ziel uit. Ook in de nazorg was het contact zeer prettig.