<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17003

Werner Uitvaart
Telefoon: 0105216558
Email: info@werneruitvaart.nl
Website: www.werneruitvaart.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 4 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


M.B.G. de Vos en broers
De bejegening hebben mijn broers en onze partners als respectvol, warm en empathisch ervaren. Oplossingen bedenken en het meedenken over de financiën hebben wij zeer gewaardeerd. De uitvoering van de uitvaart in intieme ambiance hebben wij niet eerder op deze wijze meegemaakt en is ons zeer goed bevallen. Hartelijk dank!!!


D.Touw
Persoonlijk contact, actief meedenkend ook rondom de mogelijkheden waarop de kleinkinderen betrokken konden worden. Korte lijnen in de afstemming en aansluitend bij onze wensen. Ondanks de uitdagingen van Corona hebben we het afscheid als warm, compleet, passend en persoonlijk ervaren.


Ellen
Hele prettige en persoonlijke ervaring gehad met Froukje en René.


Nard Schuddebeurs
Wij hebben de uitvaart van onze vader, opa en schoonvader als ingrijpend maar ook erg waardevol en persoonlijk ervaren; de begeleiding van de familie Werner was daarbij van groot belang. De goede begeleiding en ontzorging van de familie Werner was voor ons van grote toegevoegde waarde en heeft zeer zeker bijgedragen aan een respectvol en warm afscheid. De drie kleinkinderen tussen 3 en 7 jaar hebben geparticipeerd in het afscheid. Elleke heeft de kinderen geholpen met de start van de verwerking, waardoor zij heel goed konden deelnemen aan het afscheid. Tijdens het afscheid is er speciaal tijd ingeruimd voor de kinderen met een lintenceremonie, wat ook nog een speelse touch gaf aan het afscheid. Rene, Elleke, Fraukje bedankt voor jullie inzet en goede zorgen!


Jasper Burger
Ik heb mij enorm gesteund gevoeld door Rene, Froukje en hun dochter Elleke. Zij hebben mij voorzien van alle informatie, mogelijkheden en aandachtspunten die er toe hebben geleid dat de uitvaart van mijn vrouw een hele mmoie bijzondere gebeurtenis is geworden. Rene en Froukje weten precies hoeveel informatie zij moetene geven en wanneer, zonder dat het teveel is. Dat geldt ook voor hun aanwezigheid zelf, ze voelen precies aan wanneer ze een stapje dichterbij moeten zetten of juist even afstand moeten nemen. Rene en Froukje zijn heel toegankelijk en plezierig in de omgang. Het is met recht een familie die een hele persoonlijke aanpak heeft. Ook Elleke, die in het bijzonder met mijn kinderen aan de slag is gegaan en hen heeft voorbereid op de uitvaart, heeft zeker een toegevoegde waarde. Loopt zo'n uitvaart dan helemaal perfect, nee, er zijn altijd onvoorzienigheden maar het gaat er vooral om hoe daar mee om wordt gegaan. Rene en Froukje schakelen snel en houden alles prima in t oog en doen vervolgens wat nodig is zonder enige stress te tonen. Ik denk dat het beste compliment dat ik kan geven is dat ik hen niet heb ervaren als een bedrijf welke ik had ingehuurd maar als vrienden die mij en de kinderen hebben bijgestaan in zeer moeilijke tijden. Al met al kan ik alleen maar lovend spreken over Werner Uitvaart en zou ik hen een ieder aanraden.


Dominique Bribosia
Wij zijn heel tevreden over de begeleiding. Werner Uitvaart is erg servicegericht (zoals het persoonlijk ophalen van rouwkaarten en kleding), denkt mee en heeft aandacht voor details (zoals het meenemen van de aanstekers voor de kaarsjes, de prachtige houten onderzetter). Door de appgroep verliep de communicatie erg gemakkelijk, en werd er steeds snel gereageerd.


Raefen Passage
Afscheid nemen van je vader, doe je maar 1 keer. Je krijgt 1 kans om dat goed te doen. Dankzij Fraukje & Rene hebben wij dat op onze eigenzinnige wijze en helemaal ter nagedachtenis van Rob met motoren kunnen doen. Ze hebben onze wensen gehoord, pasten zich aan, dachten mee en kwamen met geweldige ideeën. Het is een hele bijzondere dag geworden die ons allen bij zal blijven met een lach en een traan. Hartstikke bedankt dat jullie dit aan ons hebben gegeven!


Greet Vermulm + familie
We zijn ontzettend tevreden over het contact en de begeleiding die we in de voorbereiding op de uitvaart van mijn man, onze vader, opa en opi hebben ontvangen. René en Froukje weten een uitvaart heel persoonlijk te maken. Iets waar we nog nooit over hadden gehoord, maar ook als zeer fijn is ervaren, is de begeleiding van de achterkleinkinderen door dochter Elleke. Zij heeft de kinderen op een speelse en creatieve wijze begeleid bij hun gevoelens. Ook tijdens de uitvaart werden alle zorgen uit handen genomen. We kijken terug op een waardig afscheid. Indien u op zoek bent naar een fijne, persoonlijke uitvaartonderneming, dan raden wij Wener Uitvaart zeker aan.


Dick Zandvoort
Het ziekteproces van mijn vrouw was onomkeerbaar. Toen wij wisten dat de laatste fase was aangebroken hebben wij contact gelegd met Werner Uitvaart: René en Fraukje Werner. Het gesprek dat volgde gaf ons en onze kinderen direct een goed gevoel… wat fijn dat je op zo’n moment met een echtpaar praat, dat maakt het gesprek toch anders, persoonlijker, warmer, zeker in ons geval. Corona was toen in Nederland nog net geen issue, maar dat werd het al wel heel snel. Daardoor moesten wij onze plannen voor een afscheidsceremonie steeds weer aanpassen aan de bijna wekelijks veranderende Corona-richtlijnen. René en Fraukje hebben ons daarbij steeds helder en duidelijk en met veel compassie en inlevingsvermogen geadviseerd en begeleid. Face-to-face contact mocht na onze eerste ontmoeting al niet meer… wat hebben we veel gemaild, geappt en gebeld! In die lastige situatie hebben zij, met veel creativiteit, bepaalde persoonlijke wensen van ons toch weten te realiseren! Uiteindelijk is het een intiem, informeel en daardoor wellicht juist heel bijzonder afscheid geworden in kleine familiekring, met dank aan René en Fraukje voor hun rol die zij ook daarin gespeeld hebben. Zou ik Werner Uitvaart / René en Fraukje aanbevelen? Ja absoluut en zonder enig voorbehoud!


Leon van der Slik
Zeer persoonlijk. fijne adviezen. Alles keurig volgens afspraak.


R. Berkhout
Wij hebben de begeleiding van Werner uitvaart rondom de uitvaart van onze moeder als zeer fijn ervaren. Alles was bespreekbaar en ondanks alle beperkingen die er waren rondom corona hebben zij er voor kunnen zorgen dat het een mooie, respect en liefdevolle uitvaart is geworden. Wij zijn hun daar dankbaar voor.


Lianne Kuiijntjes
Allround, zeer goed inspelen op de wensen van de klant en creatief omgaan met bestaande problemen. Niets is gek, alles kan!


j.c. moerbeek
Dhr Rene Werner was een zeer fijne behulpzame man en aanbevelenswaardig voor wie dan ook . Ik ben hem dankbaar voor de suggesties en medewerking.


Mary van Popering - in 't Veen
Lieve Fraukje en Rene, Wij willen jullie graag bedanken voor de mooie persoonlijke uitvaart van onze moeder. Ondanks de beginnende corona maatregelen is het een prachtig afscheid geworden. Aan alles werd gedacht. Een loopkoets om onze moeder naar haar laatste rustplaats te brengen, de lintencermonie tijdens de uitvaart en natuurlijk de begeleiding van de kleinkinderen met de knuffels en de lego. De hele familie heeft veel steun aan jullie begeleiding gehad.


Ester L. Kalis
Zeer hartelijk en warm contact. Heel fijn meegedacht en ons super fijn begeleid. Voor het overlijden van mijn vader hadden we al kennisgemaakt en dat heeft ons heel goed inzicht gegeven in de mogelijkheden rond en na het overlijden. Meteen na ons telefoontje pakten René en Fraukje van ons over en namen de regie op fijne manier. En ook de nazorg verliep heel prettig.


Jacqueline
Alles perfect en persoonlijk geregeld. Mooi bedrijf


Mieke van der Eijk
Mijn dank voor het warme en fijne contact, de professionele begeleiding en de persoonlijke benadering van Fraukje en René. De prachtig gesproken woorden van René tijdens de uitvaartdienst hebben bij velen een diepe indruk achtergelaten. Fraukje bedankt voor je onmisbare steun en begeleiding na de uitvaart. Ook de rouwwerk boeken van jullie te leen gekregen. Jullie persoonlijke aanpak maakt het verschil!


Léon Nugteren
Zeer betrokken en gevoelvol begeleid door René en Fraukje Werner, met aandacht voor alle details die jezelf op zo'n moment niet kunt bedenken. In ons geval heeft de bijdrage van Elleke in 't Veen-Werner specifiek naar de kinderen, een heel positieve uitwerking gehad.


Iris Verzantvoort-van der Zee
Wat zijn we blij dat we na het overlijden van onze moeder hebben gekozen voor Werner Uitvaart. Ze zijn meelevend, betrokken en behulpzaam. We kijken terug op een mooi en warm afscheid en zijn ze daar heel dankbaar voor.


Familie Hermes
Zowel voor het overlijden als tijdens de dagen tot en met de uitvaart heeft de familie Werner ons volledig begeleid in het proces van rouwen en regelen van de uitvaart. Wij kijken met veel liefde terug naar deze momenten. Alle kinderen zijn goed en duidelijk voorbereid, voor zowel de 2-, 6- en 9-jarige als de pubers was er gepaste aandacht en begeleiding door Elleke. Dit heeft ons ontzettend veel zorg uit handen genomen. Ze hebben ons heel dicht bij elkaar gebracht en ontzettend veel zorg uit handen genomen. Vooral ook door zoveel aandacht voor de rouwende kinderen te geven. Wij hebben de mooiste en meest persoonlijke uitvaart beleefd, precies zoals het zou mogen zijn. Met veel dankbaarheid en liefde kijken wij terug op een intense periode.


Gert Nijman
Werner Uitvaart levert een zeer professionele dienst met veel persoonlijke aandacht. Ontzorgen is het key woord en dat maken ze volledig waar. Alles is mogelijk en hun samenwerking met andere betrokken partijen wordt door iedereen als plezierig en professioneel ervaren


J.A.Hoek
Na nu diverse malen een uitvaart te hebben meegemaakt met deze uitvaartondernemer, kunnen wij alleen maar vol lof zijn over de familie Werner, mijn vrouw en ik hebben hen nu een paar keer aanbevolen de familie en iedereen is meer als tevreden met het hele proces van de uitvaart, Zij denken heel goed mee en alles kan hetgeen de uitvaart persoonlijk maakt Zij hebben een goed empatisch vermogen en een luisterend oor waardoor zij een ontspannen sfeer kunnen creëren in de aanloop naar de begrafenis/crematie, deze was ook tot in de puntjes verzorgd Daarom bevelen wij deze uitvaartondernemer van harte aan


Janneke Buitenwerf
René heeft een prettige manier van ‘zaken’ doen die in een ontredderende tijd steun biedt. Er werd mij een hoop zorg uit handen genomen. Erg fijn dat er zoveel ruimte was om de uitvaart persoonlijk te maken. Dochter Elleke heeft zowel onze kinderen als de lintencereminie begeleid . Dat deed ze heel fijn en deskundig.


Guus en Linda Olierook-Vollebregt
René, Fraukje en Elleke hebben de uitvaart op een zeer fijne en rustige manier begeleid. Hun persoonlijke manier van begeleiden heeft veel steun gegeven. Op elk moment konden we alle vragen stellen en verzorgen zij snel en fijn voor antwoorden en acties. Ook voor de kinderen waren zij er, de goede uitleg aan de kinderen en de aangeboden materialen sloten aan bij de kinderen op diverse leeftijden. De lego, het knutselen, het beschilderen van de kist, de lintenceremonie heeft de kinderen op een fijne manier betrokken bij het afscheid. Door hen is het een ontzettend mooi afscheid geworden!!!


LF de Bruijn
We hebben de uitvaart van onze moeder als zeer prettig ervaren. Het was persoonlijk en warm. Het waren fijne uitvaartbegeleiders. We hebben het contact als zeer fijn ervaren.


A.L.Heskes-Offringa
René Werner heeft ons buitengewoon plezierig, vriendelijk, laagdrempelig en persoonlijk benaderd en geholpen om de uitvaart van mijn moeder zo mooi te maken. We hebben ons steeds gesteund gevoeld, hij was op de achtergrond als dat kon en kwam te hulp waar nodig. Zijn hele werkwijze en persoonlijke begeleiding, liefdevol en met respect, heeft ons als familie zeer goed gedaan, als je in zo'n periode zoveel assistentie, vriendelijke mailtjes en appjes krijgt, voelt dat dichtbij en vertrouwd. Van begin tot eind hebben we een veilig gevoel gehad.


Cees Laan
Goed persoonlijk contact met aandacht voor de nabestaanden en hun privacy in deze moeilijke periode


A.E.M. Groen- van Veen
Wat een betrokken en warme mensen, zij zijn voor ons een grote troost geweest bij de begeleiding om afscheid te moeten nemen van mijn Man en vader en opa van mijn kinderen en kleinkinderen. Met name de begeleiding van de kleinkinderen was uniek. Alles liep als een geoliede machine mijn man zou ook trots geweest zijn op de manier waarop dit alles is verlopen. Tevens kan ik het gebruik van Bio Sac 200 tijdens de opbaring iedereen aanbevelen het was fijn geen ronkende motor van een koelplaat te hoeven horen.


Sandra in t Veen


Annemieke Altewischer


F.J.W.M. van Dooren
De organisatie van de uitvaart heeft aan alle verwachtingen voldaan. We hebben het contact als heel persoonlijk ervaren. We hebben steeds contact gehad met de heer of mevrouw Werner of met beiden tegelijk. Ook hun dochter Elleke had een heel persoonlijke bijdrage. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben veel positieve reacties ontvangen over het bijzondere karakter van de uitvaart en ook over de rol van de familie Werner daarbij.


Sheetla dewi jagai
De familie Werner heeft ons heel goed begeleidt in het proces na het overlijden van onze vader. Wij waarderen de medeleven en goede begeleiding.


Rakesh Jagai
We moesten met de familie in een hele korte tijd zoveel regelen en wilden van de uitvaart tegelijkertijd ook iets bijzonders van maken, geheel op ons eigen manier; Vanaf het moment dat we in contact kwamen met Werner Uitvaart kwam er een hele rust binnen de gehele familie en werd alles geregeld zoals gewenst. Dit gevoel was zo belangrijk, waardoor iedereen in de familie weer verder kon met het verwerken van het verdriet en ook vanuit een kalmte en rust naar de dag van de uitvaart. Wij zijn Werner Uitvaart met de familie meer dan dankbaar hoe bijzonder en goed alles verlopen en geregeld was inclusief de speciale nazorg (voor de kleine kinderen) binnen de familie. Werner Uitvaart heeft ons echt het gevoel gegeven alsof ze een deel van onze familie uitmaakten en daarin zijn we hen meer dan erkentelijk!!!


Rakesh Jagai
We moesten met de familie in een hele korte tijd zoveel regelen en wilden van de uitvaart tegelijkertijd ook iets bijzonders van maken, geheel op ons eigen manier; Vanaf het moment dat we in contact kwamen met Werner Uitvaart kwam er een hele rust binnen de gehele familie en werd alles geregeld zoals gewenst. Dit gevoel was zo belangrijk, waardoor iedereen in de familie weer verder kon met het verwerken van het verdriet en ook vanuit een kalmte en rust naar de dag van de uitvaart. Wij zijn Werner Uitvaart met de familie meer dan dankbaar hoe bijzonder en goed alles verlopen en geregeld was inclusief de speciale nazorg (voor de kleine kinderen) binnen de familie. Werner Uitvaart heeft ons echt het gevoel gegeven alsof ze een deel van onze familie uitmaakten en daarin zijn we hen meer dan erkentelijk!!!


Familie Baptist
Een persoonlijkere uitvaart met veel liefde en professionaliteit kan je je niet wensen. Rene & Fraukje nemen letterlijk álles uit je handen als je verdwaasd rondloopt met een hart van verdriet en ongeloof. Van het verzorgen van schilderspullen voor het beschilderen van de kist, tot het schoonboenen van de golfballetjes die we als bedankjes weggaven tijdens de condoleance. Alles wat jij wilt en bedenkt wordt door deze uitvaartonderneming met liefde uitgevoerd. Hoe mooier de uitvaart en begeleiding hoe beter je het rouwproces beleeft en daardoor al een stuk verder bent in jouw rouwproces. Onze dank is groot Familie Baptist


<<< Terug