<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17004

Mark Terlage Uitvaartzorg
Telefoon: 0318300725
Email: info@markterlageuitvaartzorg.nl
Website: www.markterlageuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 1 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Colinda Bosch 
Vanaf het eerste telefoontje voelde het goed en hij begreep ook precies wat onze wensen waren. Het is een lastige maar ook een bijzondere tijd omdat je een week lang heel close iedere dag met je familie bij elkaar ben om van alles te regelen en Mark hoorde daar gewoon bij. Alles liep voor ons naar wens en bij de vragen die we hadden wist Mark deze op de juiste manier in te vullen. Mark voelde voor ons als een zeer fijn persoon die ons bijstond in een heel lastige tijd.


Geeske de Jong 
De begeleiding in een paar steekwoorden: warm, persoonlijk, betrokken, aansluitend bij behoeften nabestaanden, vakkundig, eervol, meedenkend.


N. Van Wijk - van de Haar 
Wij hebben de organisatie van de uitvaart als zeer persoonlijk betrokken ervaren met respect voor onze wensen, de nabestaanden en de overledene. Het persoonlijk contact met Mark Terlage is voor ons een steun geweest in deze verdrietige periode. Wij bedanken hem en zijn team daarvoor.


M.Bos 
Mark Terlage Uitvaartzorg is een uitstekende uitvaartondernemer. Men heeft persoonlijke aandacht en neemt tijd voor de nabestaanden.


Marian Bos en familie 
De uitvaart van mijn moeder en kort daarna ook van mijn vader is door Mark Terlage uitvaartzorg zeer goed begeleid en uitgevoerd.


Jolanda Bos 
Mark en zijn team hebben ons op een geweldige, fijne en respectvolle manier geholpen tijdens het afscheid van onze man, vader en opa. Ze waren zo lief en zorgzaam en dat gaf ons veel rust en vertrouwen. Daar zijn we heel erg dankbaar voor!


Arnoud 
Zeer tevreden over de doortastende en toch heel persoonlijke manier van organiseren. Meedenken en het aanbieden van praktische oplossingen gecombineerd met een snelle en heldere manier van communiceren hebben tot een bijzonder waardige uitvaart mogen leiden.


A.van Hardeveld 
heeft ons geweldig geholpen, niets was hem te veel


P. Macco 
Met Mark Terlage c.s. was het erg fijn samenwerken ondanks de verdrietige situatie. Bescheiden, beschaafd, meelevend en de juiste toon weten te vinden, geenszins opdringerig maar luisterend, meedenkend en tot goede creatieve oplossingen in staat. Wij hebben in korte tijd niet voor niets wéér voor Mark Terlage gekozen. Niet te hopen dat we nog eens van zijn diensten gebruik hoeven te maken... maar als het moet dan weer vol overtuiging!


Willem 


G Fennema 
Negen weken na het overlijden van mijn vader overleed mijn moeder. Ook nu dankbaar voor de zorg en het ontzorgen rond het laatste afscheid. Het was weer top geregeld, met oog voor de details. Dank namens de familie.


Lia van den Broek 
Heel fijn contact. Uitvaartondernemer voelde goed aan wat wij wilden en heeft ons uitstekend begeleid en ondersteund.


H. Kroon 
Eerlijk, spontaan, meelevend. Weet kinderen erbij te betrekken. Volle aandacht voor details en heel meedenkend. Wij kijken dankbaar terug op een heel prettige samenwerking met Mark. Wij bevelen hem dan ook ten zeerste aan!


Arthur Everaars 
Mark is een bijzonder prettig en rustig persoon. Neemt ruimschoots de tijd om alles door te nemen. Verdiept zich in de situatie en komt met oplossingen en bijdragen die de uitvaart compleet maakt. Ook in de periode na de uitvaart nog regelmatig in contact met elkaar geweest. Ik denk dat zijn doelstelling is de nabestaanden maximaal te ontzorgen. Ook de contacten met Carla waren zeer prettig en fijn.


Miranda 
Persoonlijke begeleiding en eerlijk advies. Zelfs ruim na de uitvaart nog persoonlijk contact en begeleiding. Erg prettig


Fam. Wortman 
Mark Terlage en zijn mensen zijn voor ons als familie, in een voor ons zeer emotionele tijd een steun en luisterend oor geweest. Tevens ook erg meedenkend om het voor ons zo persoonlijk mogelijk in te vullen. Alles is verlopen zoals wij het voor ogen hadden. Mark, heel erg bedankt daarvoor. Het is voor ons als familie, maar ook voor jou,zoals jezelf al aangaf, iets wat we nooit meer zullen vergeten.


gerard davelaar 
Heb Mark Terlage als een uitstekende uitvaartbegeleider meegemaakt. Ik kan hem van harte aanbevelen als uitvaartverzorger


Jack Anbeek 
Mark Terlage heeft alles zeer correct gedaan en heeft al ons zorgen weggehaald. Ik was zo bang hoe zal het gaan maar Mark en zijn moeder plus natuurlijk Julia zal ik eeuwig dankbaar zijn.


M.J Andringa -Zalmann 
Onder de indruk van de zorgvuldige en attente aanpak.


Hans Ebbers 
Mark kwam over als betrokken en zeer betrouwbaar. Zijn benadering is zeer persoonlijk en hij geeft daarbij ook goede en bruikbare adviezen.


Gerda van Leijen 
Mark heeft ons professioneel, betrokken en erg goed begeleid. Aangevuld waar wij vragen hadden, veel ruimte voor onze persoonlijke behoeften en invulling bij de uitvaart en dankdienst voor het leven.


Guus Fennema 
Wij zijn super tevreden over Mark Terlage. Alles was perfect in orde, er werd meegedacht, geluisterd, en voor ons geregeld, vanaf het eerste moment. Ook na de uitvaart is er nog contact opgenomen om terug te kijken. Onze vader heeft een waardig afscheid gekregen zoals hij het graag had gewenst.


G. Bos 


W. Romijn 
Een zeer vriendelijk man, en dacht mee. We hebben het als zeer prettig ervaren.


a.r. van der laan 
zeer tevreden


de Kleuver 
Onze ervaring met Mark Terlage Uitvaartzorg was uitstekend. Mark en zijn team zijn heel waardevol voor ons geweest vanaf het overlijden tot en met de crematie van onze dierbare. Zij hebben alles met groot respect en waardigheid gedaan. Ook de nazorg was uitstekend.


Anita van Kooten 
Mark Terlage is een persoon die alles voor je wil en kan regelen. Hij is professioneel en heeft veel kennis van zaken en weet je goed te begeleiden in alle zaken die geregeld moeten worden. Daarnaast is hij vriendelijk, aardig, behulpzaam en attent. Wat Mark bijzonder maakt, is dat hij altijd tijd voor je heeft en ook al heeft hij het druk, dit gevoel krijg je nooit. Wanneer je voor de zware taak staat om een uitvaart voor je dierbare te regelen, ben je bij Mark aan het juiste adres. Hij regelt alles voor je op een manier die bij jou past.


Caroline Roodbeen 
Omdat Mark (en team) ons zoveel uit handen nam, ervaarden we rust. Bijzonder hoe er aangevoeld werd waar we behoefte aan hadden, wat bij ons zou passen. Meedenken, ideeën aandragen. Op deze manier Is het een hele persoonlijke uitvaart geworden. Als we eraan terugdenken, geeft dit een heel warm gevoel. Ook de begeleiding na de uitvaart. Persoonlijk werd het boekje met condeolances gebracht, de opname van de dienst. Mooi verzorgd werd dit aangedragen maar bovenal met heel veel aandacht. Persoonlijke aandacht. En de kleinkinderen slapen nog steeds met hun troostknuffeltje. Mooi gebaar en heel belangrijk in de verwerking. * En ondanks alle COVID-maatregelen heeft Mark ervoor gezorgd dat dit ons afscheid niet in de weg stond. Volgens alle geldende maatregelen en voorschriften wist hij de persoonlijkheid te bewaren zodat we op een mooie manier afscheid hebben kunnen nemen.


Caroline Roodbeen 


Henk Hasselaar 
Vriendelijk, meedenkend en altijd goed te bereiken. Hij reageert zeer snel bij vragen en overlegd wat hij of wat jezelf kan en wil doen.


Rien van Barneveld (zoon van de overledene) 
De uitvaart van onze moeder was mooi en persoonlijk, mede dankzij het inlevingsvermogen van - en de inspanningen door Mark Terlage.


Marian Verheij-Stuivenberg 
Vanaf het begin tot het einde is alles keurig en goed verzorgd en gecommuniceerd. Fijne uitvaartverzorger....


Wim Henzen 
Mark Terlage is een zeer kundige, vriendelijke, meedenkende en meelevende uitvaartondernemer. Komt zijn afspraken stipt na. Zijn persoonlijke opstelling helpt zeer zeker bij de rouwverwerking.


J.H. Hazeleger 
Deze uitvaartondernemer is echt de beste die je je maar kunt wensen. Heel persoonlijk en alles verliep in een gemoedelijke sfeer. Zeer aan te raden!!


Herman van der Kouwe 
Mark werkt snel en goed. Zeer goed bereikbaar. Voelt goed aan hoe de familie benaderd wil worden, in ons geval niet te formeel. Als iets niet kan, bijv. een locatie voor de condoleance, regelt hij een nog beter alternatief.Alles wat bij toezegt komt hij ook na. Kortom, alle lof voor Mark en zijn moeder.


B M van de Vendel Hendriks. 
Zeer goed ervaren een fijn persoon en alles zeer goed geregeld. Je heb gelijk een goede band met hem.


B M van de Vendel Hendriks. 
Zeer goed ervaren een fijn persoon en alles zeer goed geregeld. Je heb gelijk een goede band met hem.


Marco van Blijderveen 
Zo uniek, persoonlijk, vriendschappelijk. Mark, je maakte het verschil. Super! Woorden schieten tekort.


Gerard Smit 
Mark Terlage is enerzijds heel betrokken en empathisch en anderzijds zeer professioneel. Hij laat ieder in zijn waarde en weet op een heel correcte wijze de voortgang te sturen.


Fam.c van Ekris. 
Zeer betrouwbaar en punctueel,vriendelijk ook naar de genodigde zelfs aandacht voor onze jongste kleinkinderen,


<<< Terug