<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17004

Mark Terlage Uitvaartzorg
Telefoon: 0318300725
Email: info@markterlageuitvaartzorg.nl
Website: www.markterlageuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 32 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


G Fennema
Negen weken na het overlijden van mijn vader overleed mijn moeder. Ook nu dankbaar voor de zorg en het ontzorgen rond het laatste afscheid. Het was weer top geregeld, met oog voor de details. Dank namens de familie.


Lia van den Broek
Heel fijn contact. Uitvaartondernemer voelde goed aan wat wij wilden en heeft ons uitstekend begeleid en ondersteund.


H. Kroon
Eerlijk, spontaan, meelevend. Weet kinderen erbij te betrekken. Volle aandacht voor details en heel meedenkend. Wij kijken dankbaar terug op een heel prettige samenwerking met Mark. Wij bevelen hem dan ook ten zeerste aan!


Arthur Everaars
Mark is een bijzonder prettig en rustig persoon. Neemt ruimschoots de tijd om alles door te nemen. Verdiept zich in de situatie en komt met oplossingen en bijdragen die de uitvaart compleet maakt. Ook in de periode na de uitvaart nog regelmatig in contact met elkaar geweest. Ik denk dat zijn doelstelling is de nabestaanden maximaal te ontzorgen. Ook de contacten met Carla waren zeer prettig en fijn.


Miranda
Persoonlijke begeleiding en eerlijk advies. Zelfs ruim na de uitvaart nog persoonlijk contact en begeleiding. Erg prettig


Fam. Wortman
Mark Terlage en zijn mensen zijn voor ons als familie, in een voor ons zeer emotionele tijd een steun en luisterend oor geweest. Tevens ook erg meedenkend om het voor ons zo persoonlijk mogelijk in te vullen. Alles is verlopen zoals wij het voor ogen hadden. Mark, heel erg bedankt daarvoor. Het is voor ons als familie, maar ook voor jou,zoals jezelf al aangaf, iets wat we nooit meer zullen vergeten.


gerard davelaar
Heb Mark Terlage als een uitstekende uitvaartbegeleider meegemaakt. Ik kan hem van harte aanbevelen als uitvaartverzorger


Jack Anbeek
Mark Terlage heeft alles zeer correct gedaan en heeft al ons zorgen weggehaald. Ik was zo bang hoe zal het gaan maar Mark en zijn moeder plus natuurlijk Julia zal ik eeuwig dankbaar zijn.


M.J Andringa -Zalmann
Onder de indruk van de zorgvuldige en attente aanpak.


Hans Ebbers
Mark kwam over als betrokken en zeer betrouwbaar. Zijn benadering is zeer persoonlijk en hij geeft daarbij ook goede en bruikbare adviezen.


Gerda van Leijen
Mark heeft ons professioneel, betrokken en erg goed begeleid. Aangevuld waar wij vragen hadden, veel ruimte voor onze persoonlijke behoeften en invulling bij de uitvaart en dankdienst voor het leven.


Guus Fennema
Wij zijn super tevreden over Mark Terlage. Alles was perfect in orde, er werd meegedacht, geluisterd, en voor ons geregeld, vanaf het eerste moment. Ook na de uitvaart is er nog contact opgenomen om terug te kijken. Onze vader heeft een waardig afscheid gekregen zoals hij het graag had gewenst.


G. Bos


W. Romijn
Een zeer vriendelijk man, en dacht mee. We hebben het als zeer prettig ervaren.


a.r. van der laan
zeer tevreden


de Kleuver
Onze ervaring met Mark Terlage Uitvaartzorg was uitstekend. Mark en zijn team zijn heel waardevol voor ons geweest vanaf het overlijden tot en met de crematie van onze dierbare. Zij hebben alles met groot respect en waardigheid gedaan. Ook de nazorg was uitstekend.


Anita van Kooten
Mark Terlage is een persoon die alles voor je wil en kan regelen. Hij is professioneel en heeft veel kennis van zaken en weet je goed te begeleiden in alle zaken die geregeld moeten worden. Daarnaast is hij vriendelijk, aardig, behulpzaam en attent. Wat Mark bijzonder maakt, is dat hij altijd tijd voor je heeft en ook al heeft hij het druk, dit gevoel krijg je nooit. Wanneer je voor de zware taak staat om een uitvaart voor je dierbare te regelen, ben je bij Mark aan het juiste adres. Hij regelt alles voor je op een manier die bij jou past.


Caroline Roodbeen
Omdat Mark (en team) ons zoveel uit handen nam, ervaarden we rust. Bijzonder hoe er aangevoeld werd waar we behoefte aan hadden, wat bij ons zou passen. Meedenken, idee├źn aandragen. Op deze manier Is het een hele persoonlijke uitvaart geworden. Als we eraan terugdenken, geeft dit een heel warm gevoel. Ook de begeleiding na de uitvaart. Persoonlijk werd het boekje met condeolances gebracht, de opname van de dienst. Mooi verzorgd werd dit aangedragen maar bovenal met heel veel aandacht. Persoonlijke aandacht. En de kleinkinderen slapen nog steeds met hun troostknuffeltje. Mooi gebaar en heel belangrijk in de verwerking. * En ondanks alle COVID-maatregelen heeft Mark ervoor gezorgd dat dit ons afscheid niet in de weg stond. Volgens alle geldende maatregelen en voorschriften wist hij de persoonlijkheid te bewaren zodat we op een mooie manier afscheid hebben kunnen nemen.


Caroline Roodbeen


Henk Hasselaar
Vriendelijk, meedenkend en altijd goed te bereiken. Hij reageert zeer snel bij vragen en overlegd wat hij of wat jezelf kan en wil doen.


Rien van Barneveld (zoon van de overledene)
De uitvaart van onze moeder was mooi en persoonlijk, mede dankzij het inlevingsvermogen van - en de inspanningen door Mark Terlage.


Marian Verheij-Stuivenberg
Vanaf het begin tot het einde is alles keurig en goed verzorgd en gecommuniceerd. Fijne uitvaartverzorger....


Wim Henzen
Mark Terlage is een zeer kundige, vriendelijke, meedenkende en meelevende uitvaartondernemer. Komt zijn afspraken stipt na. Zijn persoonlijke opstelling helpt zeer zeker bij de rouwverwerking.


J.H. Hazeleger
Deze uitvaartondernemer is echt de beste die je je maar kunt wensen. Heel persoonlijk en alles verliep in een gemoedelijke sfeer. Zeer aan te raden!!


Herman van der Kouwe
Mark werkt snel en goed. Zeer goed bereikbaar. Voelt goed aan hoe de familie benaderd wil worden, in ons geval niet te formeel. Als iets niet kan, bijv. een locatie voor de condoleance, regelt hij een nog beter alternatief.Alles wat bij toezegt komt hij ook na. Kortom, alle lof voor Mark en zijn moeder.


B M van de Vendel Hendriks.
Zeer goed ervaren een fijn persoon en alles zeer goed geregeld. Je heb gelijk een goede band met hem.


B M van de Vendel Hendriks.
Zeer goed ervaren een fijn persoon en alles zeer goed geregeld. Je heb gelijk een goede band met hem.


Marco van Blijderveen
Zo uniek, persoonlijk, vriendschappelijk. Mark, je maakte het verschil. Super! Woorden schieten tekort.


Gerard Smit
Mark Terlage is enerzijds heel betrokken en empathisch en anderzijds zeer professioneel. Hij laat ieder in zijn waarde en weet op een heel correcte wijze de voortgang te sturen.


Frans Rippen
Een bijzonder fijne betrokkenheid hebben wij ervaren. De nodige zaken werden uit handen genomen, waarnaast ze de uitvaart erg persoonlijk wisten te maken. Ze wisten echt in te spelen op onze wensen.


Fam.c van Ekris.
Zeer betrouwbaar en punctueel,vriendelijk ook naar de genodigde zelfs aandacht voor onze jongste kleinkinderen,


Evert Scheepmaker
Ik ben zeer tevreden over het contact, de begeleiding en de ruimte die er was voor een persoonlijke inbreng. Met name wil ik melden dat er veel aandacht was voor de kleine kinderen die bij de begrafenis waren. Ook voor een afrondend gesprek nam de heer Terlage alle tijd.


fam. W. de Bruin
- Mark was telefonisch goed bereikbaar - Duidelijke uitleg van stappen, wat belangrijk is omdat je gedachten elders zijn - Bereidwilligheid van Klazien en Mark om veelvuldig op bezoek te kunnen komen in het uitvaartcentrum


fam. W. de Bruin
- Mark was telefonisch goed bereikbaar - Duidelijke uitleg van stappen, wat belangrijk is om je gedachten elders zijn - Bereidwilligheid van Klazien en Mark om veelvuldig op bezoek te kunnen komen in het uitvaartcentrum


Lineke van de weerd-simonsz


C Dekker en A v Ginkel
Het was een moeilijke en verdrietige week en uitvaart maar dank zij dhr Mark Terlage wel een waardige en mooie week en uitvaart


Bert en Petra Helms
Mark is een warm en zeer betrokken persoon


Janny Nagtegaal Morren
Meelevend persoon, prettig in de omgang, heeft aandacht voor iedereen, ook voor kinderen. Geeft goede adviezen en heeft oog voor details, komt afspraken na. Wij kijken terug op een keurig verzorgde uitvaart door Mark Terlage.


Fam. Romijn


Jan Dekker
Mark en zijn moeder hebben hart voor de zaak en dat merk je. Je krijgt goede begeleiding, duidelijk advies als hierom wordt gevraagd en verder houden ze zich op de achtergrond waar nodig.


Hans Dekker
Ik heb zeer veel waardering voor deze uitvaartondernemer, heeft aan al mijn verwachtingen voldaan kortom ik zou niet weten hoe of het nog beter kon.


Bertine van den Heuvel


H Rentenaar
Ons gehele gezin heeft de uitvaart als erg fijn, liefdevol en boven verwachting respectvol ervaren. We zagen erg op tegen het regelen van de uitvaart en alles wat daar bij komt kijken. Maar de begeleiding van Mark Terlage was werkelijk uitmuntend. Vandaar dit cijfer.


G. Valkenburg
Een geweldige uitvaartleider. Uitstraling van rust en vertrouwen. Is nimmer commercieel pusherig geworden!


Dik van de Weerdhof
Mark heeft ons op een zeer prettige en persoonlijke manier geholpen en begeleid om er een mooie uitvaart van te maken. Op een zeer ongedwongen coachende manier heeft hij ons 'aangestuurd' in aanloop naar de uitvaart zodat er ook tijd was om het verlies (proberen) te verwerken en te rouwen. Bedankt voor alles Mark!


Mia Sterkenburg-Sipman
Heel persoonlijk, zorgvuldig, meelevend en deskundig.


E A Slok van Beek
Mark Terlage is zeer aan te bevelen omdat hij goed luistert naar de wensen van de nabestaanden.


Lia van Barneveld


Henk de Kleuver
Prima met veel aandacht voor ( kleine) kinderen en de wensen van ons


Familie Voskamp
Bij Mark Terlage Uitvaartzorg krijg je nog een persoonlijke uitvaart. Persoonlijke ondersteuning vanaf het eerste moment tot het laatste contact. Er wordt gezocht naar mogelijkheden die het beste bij de overledene en de familie passen. Je wordt geheel ontzorgd. Uitvoering geheel conform de wens van de familie. Kosten zijn transparant en altijd conform de offerte. Geen nare verrassingen op de rekening dus. Als familie bevelen wij Mark Terlage uitvaartzorg aan.


Jan Noot
Heel prettig contact. Luisterde goed. Gaf alle ruimte voor eigen invulling en dacht ook constructief mee. Goede suggesties.


Harold


<<< Terug