<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17004

Mark Terlage Uitvaartzorg
Telefoon: 0318300725
Email: info@markterlageuitvaartzorg.nl
Website: www.markterlageuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 14 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
8.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.1 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.2 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.2 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.1 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.1 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Herman van der Kouwe
Mark werkt snel en goed. Zeer goed bereikbaar. Voelt goed aan hoe de familie benaderd wil worden, in ons geval niet te formeel. Als iets niet kan, bijv. een locatie voor de condoleance, regelt hij een nog beter alternatief.Alles wat bij toezegt komt hij ook na. Kortom, alle lof voor Mark en zijn moeder.


B M van de Vendel Hendriks.
Zeer goed ervaren een fijn persoon en alles zeer goed geregeld. Je heb gelijk een goede band met hem.


B M van de Vendel Hendriks.
Zeer goed ervaren een fijn persoon en alles zeer goed geregeld. Je heb gelijk een goede band met hem.


Marco van Blijderveen
Zo uniek, persoonlijk, vriendschappelijk. Mark, je maakte het verschil. Super! Woorden schieten tekort.


Gerard Smit
Mark Terlage is enerzijds heel betrokken en empathisch en anderzijds zeer professioneel. Hij laat ieder in zijn waarde en weet op een heel correcte wijze de voortgang te sturen.


Frans Rippen
Een bijzonder fijne betrokkenheid hebben wij ervaren. De nodige zaken werden uit handen genomen, waarnaast ze de uitvaart erg persoonlijk wisten te maken. Ze wisten echt in te spelen op onze wensen.


Fam.c van Ekris.
Zeer betrouwbaar en punctueel,vriendelijk ook naar de genodigde zelfs aandacht voor onze jongste kleinkinderen,


Evert Scheepmaker
Ik ben zeer tevreden over het contact, de begeleiding en de ruimte die er was voor een persoonlijke inbreng. Met name wil ik melden dat er veel aandacht was voor de kleine kinderen die bij de begrafenis waren. Ook voor een afrondend gesprek nam de heer Terlage alle tijd.


fam. W. de Bruin
- Mark was telefonisch goed bereikbaar - Duidelijke uitleg van stappen, wat belangrijk is omdat je gedachten elders zijn - Bereidwilligheid van Klazien en Mark om veelvuldig op bezoek te kunnen komen in het uitvaartcentrum


fam. W. de Bruin
- Mark was telefonisch goed bereikbaar - Duidelijke uitleg van stappen, wat belangrijk is om je gedachten elders zijn - Bereidwilligheid van Klazien en Mark om veelvuldig op bezoek te kunnen komen in het uitvaartcentrum


Lineke van de weerd-simonsz


C Dekker en A v Ginkel
Het was een moeilijke en verdrietige week en uitvaart maar dank zij dhr Mark Terlage wel een waardige en mooie week en uitvaart


Bert en Petra Helms
Mark is een warm en zeer betrokken persoon


Janny Nagtegaal Morren
Meelevend persoon, prettig in de omgang, heeft aandacht voor iedereen, ook voor kinderen. Geeft goede adviezen en heeft oog voor details, komt afspraken na. Wij kijken terug op een keurig verzorgde uitvaart door Mark Terlage.


Fam. Romijn


Jan Dekker
Mark en zijn moeder hebben hart voor de zaak en dat merk je. Je krijgt goede begeleiding, duidelijk advies als hierom wordt gevraagd en verder houden ze zich op de achtergrond waar nodig.


Hans Dekker
Ik heb zeer veel waardering voor deze uitvaartondernemer, heeft aan al mijn verwachtingen voldaan kortom ik zou niet weten hoe of het nog beter kon.


Bertine van den Heuvel


H Rentenaar
Ons gehele gezin heeft de uitvaart als erg fijn, liefdevol en boven verwachting respectvol ervaren. We zagen erg op tegen het regelen van de uitvaart en alles wat daar bij komt kijken. Maar de begeleiding van Mark Terlage was werkelijk uitmuntend. Vandaar dit cijfer.


G. Valkenburg
Een geweldige uitvaartleider. Uitstraling van rust en vertrouwen. Is nimmer commercieel pusherig geworden!


Dik van de Weerdhof
Mark heeft ons op een zeer prettige en persoonlijke manier geholpen en begeleid om er een mooie uitvaart van te maken. Op een zeer ongedwongen coachende manier heeft hij ons 'aangestuurd' in aanloop naar de uitvaart zodat er ook tijd was om het verlies (proberen) te verwerken en te rouwen. Bedankt voor alles Mark!


Mia Sterkenburg-Sipman
Heel persoonlijk, zorgvuldig, meelevend en deskundig.


E A Slok van Beek
Mark Terlage is zeer aan te bevelen omdat hij goed luistert naar de wensen van de nabestaanden.


Lia van Barneveld


Henk de Kleuver
Prima met veel aandacht voor ( kleine) kinderen en de wensen van ons


Familie Voskamp
Bij Mark Terlage Uitvaartzorg krijg je nog een persoonlijke uitvaart. Persoonlijke ondersteuning vanaf het eerste moment tot het laatste contact. Er wordt gezocht naar mogelijkheden die het beste bij de overledene en de familie passen. Je wordt geheel ontzorgd. Uitvoering geheel conform de wens van de familie. Kosten zijn transparant en altijd conform de offerte. Geen nare verrassingen op de rekening dus. Als familie bevelen wij Mark Terlage uitvaartzorg aan.


Jan Noot
Heel prettig contact. Luisterde goed. Gaf alle ruimte voor eigen invulling en dacht ook constructief mee. Goede suggesties.


Harold


J.Gaasbeek van Kooten
Mark Terlage brengt rust en is zeer professioneel. Wij hebben daardoor heel veel steun mogen ontvangen en heeft ook zeer goed meegedacht om de uitvaart ook echt persoonlijk te maken.


Bert Hardeman
Mark Terlage is een betrokken uitvaartverzorger, komt afspraken na, snel antwoord op vragen. Mark maakt ook tijd om even rustig een gesprek te hebben, was de tweede keer dat ik met hem te maken heb gehad beide keren als zeer prettig ervaren.


C.J. Taverne
De heer Terlage heeft ons op een zeer persoonlijke wijze begeleid en de ruimte gegeven tot een eigen inbreng hetgeen zeker voor mij van duidelijk meerwaarde was.


G.R. van de Munt


Peter Reede
Mark en zijn moeder zijn een prima combi om uitvaarten te begeleiden. Beiden toppers op eigen gebied. Zeer meelevend, rustig waar het moet, doortastend wanneer het nodig is. Niets is hen teveel, beiden zijn een grote steun voor de familie geweest.


Gerda Christiaanse
Zeer tevreden


Co van de Scheur
Meelevend persoon, zeer prettig in de omgang, regelt alles tot in detail, denkt proactief mee en geeft een perfecte sturing aan de uitvaartdienst.


Dick van der Teems (jr)
Mark en zijn medewerkers waren er 100% voor ons toen wij door een zeer moeilijke periode heen gingen en op een manier waarbij zij zichzelf nagenoeg onzichtbaar maakten en toch alle moeilijke taken uit handen namen en uitstekend adviseerden bij het nemen van besluiten. Zoveel empathie en medeleven, ook al is het je professie, is uitzonderlijk. Ik kan Mark alleen maar prijzen en aanbevelen want hij behoort tot de absolute top in zijn vakgebied.


Janneke Worst van Beek
Zeer betrokken persoon. Vol deed aan alle wensen.


J.W. Kramer
Juni j.l. is mijn vrouw, moeder en oma overleden. Na het eerste contact met Mark voelde het direct goed aan. Persoonlijk en professioneel neemt hij veel uit handen, is er wanneer het nodig is en komt afspraken na. Komt met goede ideeën en geeft ruimte voor persoonlijke wensen. Ook was Mark steeds de contactpersoon wat erg prettig is. We kunnen terugkijken op een mooi en respectvol afscheid precies in de wens van de overledene en nabestaanden. Ook financieel gezien volgens begroting. Nogmaals hartelijk voor je begeleiding hierin Mark. En je team natuurlijk. Hartelijke groet, Fam. Kramer.


J.W. Kramer
Juni j.l. is mijn vrouw, moeder en oma overleden. Na het eerste contact met Mark voelde het direct goed aan. Persoonlijk en professioneel neemt hij veel uit handen, is er wanneer het nodig is en komt afspraken na. Komt met goede ideeën en geeft ruimte voor persoonlijke wensen. Ook was Mark steeds de contactpersoon wat erg prettig is. We kunnen terugkijken op een mooi en respectvol afscheid precies in de wens van de overledene en nabestaanden. Ook financieel gezien volgens begroting. Nogmaals hartelijk voor je begeleiding hierin Mark. En je team natuurlijk. Hartelijke groet, Fam. Kramer.


Freddy Wortman
Mark en zijn moeder zijn zeer betrokken en sociaal betrokken personen. Die hun werk uitmuntend uitvoeren. Wij als familie hebben heel veel steun ontvangen op de manier zoals wij zijn ontzorgd voor, tijdens en na de begrafenis van mijn schoonmoeder.


Sietse Hager
Het is door ons allemaal als bijzonder prettig ervaren dat Mark Terlage in een moeilijke tijd zowel professioneel, integer en toch ook heel persoonlijk met ons is omgegaan en de zaken heeft geregeld. Hij is voor ons een onmisbare steun geweest.


A. de Man- van Kooten
Betrokken, persoonlijk, oog voor detail, geruststellend, voortvarend, jeugdig


J. Bakkenes


T Meindertsma.
wij zijn zeer blij met uw hulp geweest.


T Meindertsma.
wij zijn zeer blij met uw hulp geweest.


Van Lith
We zijn erg tevreden, van het eerste contact tot de uitvaart was het allemaal goed geregeld!


Janny Sukkel
Zeer persoonlijk en mee denkend erg fijn ervaren.


Gerda van de Pol
Ik ben erg tevreden en voeg geholpen in deze moeilijke en zware periode.


Ben muller


F.L. ter Haar-Oskam
Mar is een hele warme en betrokken uitvaartondernemer, nog nooit zoiets "prettigs" mee gemaakt, een dikke pluim.


Els van Dam-Budding
Wij kenden Mark niet persoonlijk voordat hij de uitvaart van onze vader begeleidde. We hebben Mark ervaren als een heel bijzonder innemend persoon. Alles is 100% verlopen zoals we gewild hebben.


S. van Dijk
Keurige verzorgd goede begeleiding.


Karin van Appeldoorn
Een zeer persoonlijke begeleiding door iemand met oog en gevoel voor de situatie, die in staat was snel en flexibel te schakelen, waar dit nodig was.


Gijs de Kruijff
Snel na eerste contact aanwezig, veel aandacht voor persoonlijke wensen, geen verkooppraatjes, offerte kwam nagenoeg overeen met rekening, veel persoonlijke aandacht, reageerde snel via de mail. Wij kijken op een persoonlijk en zeer goed begeleide uitvaart. Precies conform onze wens. Mark bedankt namens de hele familie


Bert Bruijs
Zeer persoonlijk en prettig contact. Aan alles wordt gedacht en geeft een goed en vertrouwd gevoel. Je kunt met een gerust hart alles aan hen overlaten in de vaak toch moeilijke tijd.


Bart Kelderman
Een zeer betrokken uitvaartondernemer die met je meedenkt en alles tot in de puntjes regelt.


Wilma van Mourik
Mark maakt waar wat op zijn website staat. Persoonlijk aandacht voorop!


Gilbert Heikamp
Ik heb Mark als een zeer fijn persoon gevonden die er heel erg goed bij betrokken was en na de uitvaart ook nog steeds is. Een nette man die het samen met het personeel zeer goed, mooi en netjes verzorgd. Heb zelfs gezegd dat hij mijn uitvaart ook mag doen, maar dat hoopte hij niet aangezien we beide bijna even "oud" zijn. (35 jaar)


Fam van Beek
Zo betrokken en meedenken. En de kleinkinderen betrekt hij er zo mooi bij. Hij en zijn moeder zijn echt! Met zo veel gevoel. Je hebt het gevoel dat je het samen doet met elkaar. Heel fijn. Top!


Gerrie van Voorthuizen - Wildeman


Jannie Burgwal
Fantastisch, mark Terlage is een geweldig persoon heel fijn zoals hij alles begeleid. Super. Het geeft een goed gevoel als je zo tijdens deze moeilijke tijd geholpen wordt.


Bert van de Bovenkamp
Zeer prettige en betrokken uitvaartverzorger. Denk goed mee, zonder daarbij opdringerig te zijn en luistert goed naar de nabestaanden. Zeer aan te bevelen.


Stephan van de Vusse
Mark Terlage e.a. hebben de uitvaart perfect georganiseerd met steeds de juiste toonzetting. Hij voelt de sfeer van de nabestaanden uitstekend aan en acteert daar passend op. Onze familie is zeer tevreden mbt Mark Terlage Uitvaartzorg.


Lia van Barneveld


Jos de Blauw
Mark heeft de uitvaart van mijn vader meer dan voortreffelijk begeleid. Er was absoluut niets op aan te merken. Van het eerste telefoontje en bezoek tot aan de afronding waren top. In deze verdrietige tijd was Mark een enorme steun.


A. van Rijn
Persoonlijk en betrokken. In één woord: Af! Dus: Never change a winning team!


loef
zeer fijne ervaring


Bert van de Weerd
Mark Terlage is iemand bij wie je je al snel op je gemak voelt. Hierdoor is het makkelijk om persoonlijke dingen te bespreken die hij dan ook weer terug laat komen tijdens de crematie. Van mij en mijn familie een "warme douche"


Ria
Mark neemt de tijd en is zeer betrokken bij het helpen van alle papieren bij het overlijden van onze moeder. Hij doet dit met veel gevoel. Voorbeeld is dat toen moeder in het verzorgingshuis overleed Mark s avonds haar heeft opgehaald en naar het uitvaartcentrum had bracht,, wij de volgende dag kwamen om de spullen op te ruimen het bed keurig strak was opgemaakt en een roos op haar kussen lag. Ook is ruimte voor eigen inbreng.


Ed van den Heuvel
Mark is de beste uitvaartondernemer van het gehele Westelijk Halfrond. Ik kan me geen betere voorstellen.