Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17004

Mark Terlage Uitvaartzorg
Telefoon: 0318300725
Email: info@markterlageuitvaartzorg.nl
Website: www.markterlageuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 16 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Ellen 
Mark is een prettige persoon die goed aanvoelde wat wij wel en niet passend vonden. Hij gaf proactief suggesties voor aanpak van de crematie en communiceerde goed


Ten kleiberg  
De persoonlijke benadering hebben wij als heel fijn ervaren.


Ten kleiberg  
De persoonlijke benadering hebben wij als heel fijn ervaren.


Ten kleiberg  
De persoonlijke benadering hebben wij als heel fijn ervaren.


Brenda de Wal 
Bedankt Mark voor alles! Beter kon het niet! Mijn moeder haar wens was het ook dat jij het persoonlijk zou doen en gelukkig kon dat!


Janneke van Offeren 
Mark Terlage scoort op alle onderdelen een 10. Wij kenden hem niet maar heeft onze verwachtingen overtroffen. Ontzettend persoonlijk, goed meedenkend in mogelijkheden, pakt op een prettige manier door en heeft op een fijne manier sturing gegeven aan de uitvaart. Ook compliment aan zijn medewerkers. In een week van veel verdriet zijn wij erg ontzorgd op dit vlak. Veel dank hiervoor.


Arja van Doorn 
Mark Terlage Uitvaarzorg en zijn team zijn bijzonder betrokken en hebben de uitvaart van onze zus en tante perfect begeleidt. Zij dachten mee, kwamen met creatieve voorstellen. Niets werd aan het toeval overgelaten en dat alles heel warm, respectvol en meelevend. Ondanks verdriet kunnen we terugkijken op een heel warm en waardig afscheid. Dank Carla en Mark!


JW den Hartogh 


Arie van den van den Hudding 
Op alle vlakken behulpzaam en staan altijd voor je klaar.


Nelda Pallada  
Mark was zeer betrokken bij mij en de kinderen , gaf ons de rust en de ruimte om afscheid te nemen. Hij dacht mee en gaf tips. Het was een waardevol afscheid dankzij Mark. Ik kan iedereen deze uitvaartbezorger aanbevelen


Colinda Bosch 
Vanaf het eerste telefoontje voelde het goed en hij begreep ook precies wat onze wensen waren. Het is een lastige maar ook een bijzondere tijd omdat je een week lang heel close iedere dag met je familie bij elkaar ben om van alles te regelen en Mark hoorde daar gewoon bij. Alles liep voor ons naar wens en bij de vragen die we hadden wist Mark deze op de juiste manier in te vullen. Mark voelde voor ons als een zeer fijn persoon die ons bijstond in een heel lastige tijd.


Geeske de Jong 
De begeleiding in een paar steekwoorden: warm, persoonlijk, betrokken, aansluitend bij behoeften nabestaanden, vakkundig, eervol, meedenkend.


N. Van Wijk - van de Haar 
Wij hebben de organisatie van de uitvaart als zeer persoonlijk betrokken ervaren met respect voor onze wensen, de nabestaanden en de overledene. Het persoonlijk contact met Mark Terlage is voor ons een steun geweest in deze verdrietige periode. Wij bedanken hem en zijn team daarvoor.


M.Bos 
Mark Terlage Uitvaartzorg is een uitstekende uitvaartondernemer. Men heeft persoonlijke aandacht en neemt tijd voor de nabestaanden.


Marian Bos en familie 
De uitvaart van mijn moeder en kort daarna ook van mijn vader is door Mark Terlage uitvaartzorg zeer goed begeleid en uitgevoerd.


Jolanda Bos 
Mark en zijn team hebben ons op een geweldige, fijne en respectvolle manier geholpen tijdens het afscheid van onze man, vader en opa. Ze waren zo lief en zorgzaam en dat gaf ons veel rust en vertrouwen. Daar zijn we heel erg dankbaar voor!


Arnoud 
Zeer tevreden over de doortastende en toch heel persoonlijke manier van organiseren. Meedenken en het aanbieden van praktische oplossingen gecombineerd met een snelle en heldere manier van communiceren hebben tot een bijzonder waardige uitvaart mogen leiden.


A.van Hardeveld 
heeft ons geweldig geholpen, niets was hem te veel


P. Macco 
Met Mark Terlage c.s. was het erg fijn samenwerken ondanks de verdrietige situatie. Bescheiden, beschaafd, meelevend en de juiste toon weten te vinden, geenszins opdringerig maar luisterend, meedenkend en tot goede creatieve oplossingen in staat. Wij hebben in korte tijd niet voor niets wéér voor Mark Terlage gekozen. Niet te hopen dat we nog eens van zijn diensten gebruik hoeven te maken... maar als het moet dan weer vol overtuiging!


Willem 


G Fennema 
Negen weken na het overlijden van mijn vader overleed mijn moeder. Ook nu dankbaar voor de zorg en het ontzorgen rond het laatste afscheid. Het was weer top geregeld, met oog voor de details. Dank namens de familie.


Lia van den Broek 
Heel fijn contact. Uitvaartondernemer voelde goed aan wat wij wilden en heeft ons uitstekend begeleid en ondersteund.


H. Kroon 
Eerlijk, spontaan, meelevend. Weet kinderen erbij te betrekken. Volle aandacht voor details en heel meedenkend. Wij kijken dankbaar terug op een heel prettige samenwerking met Mark. Wij bevelen hem dan ook ten zeerste aan!


Arthur Everaars 
Mark is een bijzonder prettig en rustig persoon. Neemt ruimschoots de tijd om alles door te nemen. Verdiept zich in de situatie en komt met oplossingen en bijdragen die de uitvaart compleet maakt. Ook in de periode na de uitvaart nog regelmatig in contact met elkaar geweest. Ik denk dat zijn doelstelling is de nabestaanden maximaal te ontzorgen. Ook de contacten met Carla waren zeer prettig en fijn.


Miranda 
Persoonlijke begeleiding en eerlijk advies. Zelfs ruim na de uitvaart nog persoonlijk contact en begeleiding. Erg prettig


Fam. Wortman 
Mark Terlage en zijn mensen zijn voor ons als familie, in een voor ons zeer emotionele tijd een steun en luisterend oor geweest. Tevens ook erg meedenkend om het voor ons zo persoonlijk mogelijk in te vullen. Alles is verlopen zoals wij het voor ogen hadden. Mark, heel erg bedankt daarvoor. Het is voor ons als familie, maar ook voor jou,zoals jezelf al aangaf, iets wat we nooit meer zullen vergeten.


gerard davelaar 
Heb Mark Terlage als een uitstekende uitvaartbegeleider meegemaakt. Ik kan hem van harte aanbevelen als uitvaartverzorger


M.J Andringa -Zalmann 
Onder de indruk van de zorgvuldige en attente aanpak.


Gerda van Leijen 
Mark heeft ons professioneel, betrokken en erg goed begeleid. Aangevuld waar wij vragen hadden, veel ruimte voor onze persoonlijke behoeften en invulling bij de uitvaart en dankdienst voor het leven.


Guus Fennema 
Wij zijn super tevreden over Mark Terlage. Alles was perfect in orde, er werd meegedacht, geluisterd, en voor ons geregeld, vanaf het eerste moment. Ook na de uitvaart is er nog contact opgenomen om terug te kijken. Onze vader heeft een waardig afscheid gekregen zoals hij het graag had gewenst.


<<< Terug