<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18002

Uitvaartcentrum van den Hout
Telefoon: 0455212004
Email: info@uitvaartcentrum-vandenhout.nl
Website: www.uitvaartcentrum-vandenhout.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 7 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Jeanny Buscher- Dohmen. 
We zijn bij onze beide ouders zo fijn en respectvol benaderd. Ook persoonlijk naar ons toe en de tijd nemen voor jou. Ga zo door☺️


Fam. Moonen 
De uitvaartondernemer heeft ons op alle fronten geholpen met de uitvaart en met ons meegedacht. Wij zijn hen daarvoor heel erg erkentelijk. Het contact was heel persoonlijk. Eerder hebben we de uitvaart van onze vader ook door Uitvaartcentrum Van den Hout laten verzorgen en ook dat was prettig en respectvol verlopen, waardoor de keuze voor ons niet moeilijk was.


Anita Peters-Peeters 
Alles prima tot in de puntjes verzorgd, naar persoonlijke wensen


Julienne Vaessen 
Een waardig afscheid waar we in een verdrietige tijd mooie herinneringen aan bewaren.


Scheenen 
super lieve mensen, die al onze wensen omtrent het overlijden van onze vrouw en moeder heel mooi hebben gemaakt. en het super geregeld hebben


Marjel 
Netjes verzorgd en persoonlijke aandacht


K Brookes 
Gezien mijn moeder niet verzekerd was hadden wij helaas een zeer klein budget. Patricia heeft alles op alles gezet om een waardig afscheid voor mijn moeder te regelen met het geringe budget waar ze mee kon werken. We hebben zoveel meer gekregen dan ik verwacht had en ik ben haar daar eeuwig dankbaar voor! Ook toen ik mijn moeder voor het eerst zag tijdens het rouwbezoek lag ze er prachtig bij en dit heeft voor mij heel veel betekend.


Miranda Janssen 
Door de begeleiding van Wilfred en Cleo is het afscheid van Eric zoveel mooier en persoonlijker geworden! Nu ik terug kijk zou ik het niet anders gedaan hebben.


Marcel Zielemans 
Uitvaartcentrum Van den Hout is persoonlijk erg begaan met betrokkenen van de overledenen. Het zijn geweldig warme mensen die hun vak met passie uitvoeren. Zij staan open voor alle suggesties m.b.t. de uitvaart. ontzorgen is hun zeker toevertrouwd. Wij, mijn moeder en de kinderen hadden ons geen betere partij kunnen wensen. Onder begeleiding van uitvaartvcentrum van Hout hebben wij een afscheid van mijn vader gehad die onvergetelijk en mooi is geworden !!


M. Jeurissen 


Corine van den Elsen 
Patricia en Wilfred van den Hout hebben op een heel betrokken, persoonlijke, en professionele manier de uitvaart van mijn man vormgegeven. Zalvend tijdens alle facetten van ons afscheid. Steunend bij de afhandeling van alle noodzakelijke handelingen. Ruimte, tijd, begrip en oog voor persoonlijke wensen. Zorgvuldig en professioneel in de uitvoering van alle afspraken en nazorg. Ik ben heel dankbaar voor hun begeleiding en ondersteuning.


R. Offermanns 


Bart Gelissen 
Alleen maar lof voor de uitvaartondernemer, een blamage en grove fout voor de instantie 'Keurmerk Persoonlijke Uitvaart' aangezien zij in de email van de enquête een heel andere familienaam benoemen, te weten fam. Tillmans-Bisschops, geen flauw idee wie dat is....


Anouk Roberts 


José Rademakers 
Bedankt voor de warme en persoonlijke uitvaart. U heeft veel zorgen voor ons weggenomen. Bedankt !


Peter de Groot 
Alles goed geregeld, veel regelwerk is ons ontnomen, dat was erg prettig. De communicatie had wel wat minder summier gekund. Gewoon even af en toe laten weten wat de planning was, wat er nog gedaan moest worden, of er nog vragen waren. Het contact was wel vriendelijk, maar kortaf, weinig extra aandacht. Voor een bedrijf met keurmerk 'Persoonlijke uitvaart' was dat niet wat ik verwachtte. Overigens hebben we pas contact met de uitvaartondernemer opgenomen na het overlijden van mijn moeder, we hadden dus niet vooraf contact gehad. Het is jammer dat we dat niet over kunnen doen, als we de tijd hadden genomen, was het misschien veel duidelijker voor ons geweest, en had ik het gebrek aan aandacht niet zo erg gevonden.


sjaak leunissen 
een uitstekende begeleiding, voelde aan wat bij ons paste en wat wij wilden; goede begeleiding tijdens de dienst en ook prima nazorg


Ingrid Croonen 
Heel erg fijne uitvaartverzorging.


Ingrid Croonen 
Heel erg fijne uitvaartverzorging.


Philomene Lourensen 
hele lieve mensen die je zeer goed helpen


<<< Terug