Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18002

Uitvaartcentrum van den Hout
Telefoon: 0455212004
Email: info@uitvaartcentrum-vandenhout.nl
Website: www.uitvaartcentrum-vandenhout.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
8.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
8.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.2 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.3 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.2 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Gaby Schaffrath 
Zeer betrokken, dacht goed mee, empathisch en pro actief. Hierdoor is het een uitvaart op maat geworden en ook heel persoonlijk.


A. Douven 
Een betere uitvaartondernemer dan deze kan ik me niet voorstellen.


L. van Grinsven 
Zeer betrokken, denken mee, adviseren, lief en ontzorgen waar het maar kan!


ing. M.L. Extra 
Meelevend met de situatie, goede begeleiding en passende adviezen. We kijken met trots en respect terug op de uitvaart. Bedankt daarvoor.


Nicole Huijten-Franck 
Zeer behulpzaam en gaf kracht en goede steun naar mij toe en voldeed aan al mijn wensen. Heel Hartelijk Bedankt voor jullie goede inzet, en nogmaals kracht wat jullie mij gaven tijdens het verlies van mijn plotseling dierbare overleden man dhr. Huijten.


Lies Houtkoop 
Zeer betrokken, meedenkend en heel vriendelijk en behulpzaam. Ik hoop hem heel heel lang niet nodig te hebben maar mocht het zo zijn dan zou ik zeker de heer Peter van Eert vragen!


Frans Bertrand echtgenoot  
Deze uitvaartonderneming staat voor kwaliteit, betrokkenheid , empathisch vermogen en positief en zorgvuldig meedenken gedurende het proces. Goede en duidelijke communicatie. Komen na wat wordt afgesproken. Een team van medewerkers die zeer zorgvuldig en met de juiste attitude hun werk doen waarbij ze de lat hoog leggen als het gaat om de wens van nabestaanden en de kwaliteit van hun werkzaamheden. Direct contact met steeds dezelfde contactpersoon die gedurende het hele proces aanspreekpunt is. Uitvaartonderneming is een onderneming die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en dit daadwerkelijk laat zien. Doen wat ze zeggen en Zeggen wat ze doen. Team heeft er voor gezorgd dat, ondanks moeilijke periode het voor nabestaanden gemakkelijker werd gemaakt daar waar het gaat om regelen van heel wat praktische zaken. Een ondernemend bedrijf met de juiste mensen op de juiste plaats die zeker aanbevolen kan worden bij anderen.


Samantha Slangen 
Hele lieve, medelevende mensen. Nemen ook echt de tijd met je en zetten zich meer als 100% in.


Frenk 
Proffesioneler en vakkundig


Annemiek Maessen  
Super uitvaartcentrum ! Zeer persoonlijke begeleiding. Luisteren goed naar jouw verhaal, zodat de uitvaart geheel naar jouw wens wordt uitgevoerd. Denken met je mee. Out of the box thinking.


FAL van Laak 
een betrokken ondernemer, die zich ook aan de afspraken houdt


Margo Hougardy 
Ik heb deze uitvaartondernemer als zeer prettig ervaren. Het contact was heel fijn en persoonlijk. Ik kan deze uitvaartondernemer zeker aanraden en zou er zelf ook weer naar toe gaan.


J.MA. Heuijerjans 
Heel hartelijk bedankt voor de goede zorg van Nancy en collegae!


Lendfers  
Bedankt voor alles, de zorg voor mijn tante.. Heel mooi verzorgd en goed ontvangen. Uitvaart was ook goed verzorgd.


Dan. Lahaye 
Wij zijn door Nancy begeleid geworden. Ze is in een woord GEWELDIG!!!!!! Deze dame weet precies hoe ze het moet aanpakken en uitvoeren. Zeer mee levend, met goede ideeën. Alles wat we wilden is gedaan. Nogmaals bedankt. En we raden uitvaartcentrum Van den Hout zeker aan!!! Mvg fan. Lahaye


M van Dorst 
Prettig, persoonlijk, meedenkend en behulpzaam


Math Boesten 
De betrokkenheid van de uitvaart ondernemer was bijzonder te noemen. Verder kan nog gezegd worden dat er bij vragen (vaak via e-mail) nagenoeg direct werd gereageerd. Een gedeelte (het samen onderbrengen van onze ouders in een urnengraf) loopt nog, maar wij zijn ervan overtuigd dat ook deze laatste stap prima zal worden afghandeld


V Peters  
Heel fijn contact en goede begeleiding.


Jeanny Buscher- Dohmen. 
We zijn bij onze beide ouders zo fijn en respectvol benaderd. Ook persoonlijk naar ons toe en de tijd nemen voor jou. Ga zo door☺️


Fam. Moonen 
De uitvaartondernemer heeft ons op alle fronten geholpen met de uitvaart en met ons meegedacht. Wij zijn hen daarvoor heel erg erkentelijk. Het contact was heel persoonlijk. Eerder hebben we de uitvaart van onze vader ook door Uitvaartcentrum Van den Hout laten verzorgen en ook dat was prettig en respectvol verlopen, waardoor de keuze voor ons niet moeilijk was.


Anita Peters-Peeters 
Alles prima tot in de puntjes verzorgd, naar persoonlijke wensen


Julienne Vaessen 
Een waardig afscheid waar we in een verdrietige tijd mooie herinneringen aan bewaren.


Scheenen 
super lieve mensen, die al onze wensen omtrent het overlijden van onze vrouw en moeder heel mooi hebben gemaakt. en het super geregeld hebben


Marjel 
Netjes verzorgd en persoonlijke aandacht


K Brookes 
Gezien mijn moeder niet verzekerd was hadden wij helaas een zeer klein budget. Patricia heeft alles op alles gezet om een waardig afscheid voor mijn moeder te regelen met het geringe budget waar ze mee kon werken. We hebben zoveel meer gekregen dan ik verwacht had en ik ben haar daar eeuwig dankbaar voor! Ook toen ik mijn moeder voor het eerst zag tijdens het rouwbezoek lag ze er prachtig bij en dit heeft voor mij heel veel betekend.


Miranda Janssen 
Door de begeleiding van Wilfred en Cleo is het afscheid van Eric zoveel mooier en persoonlijker geworden! Nu ik terug kijk zou ik het niet anders gedaan hebben.


Marcel Zielemans 
Uitvaartcentrum Van den Hout is persoonlijk erg begaan met betrokkenen van de overledenen. Het zijn geweldig warme mensen die hun vak met passie uitvoeren. Zij staan open voor alle suggesties m.b.t. de uitvaart. ontzorgen is hun zeker toevertrouwd. Wij, mijn moeder en de kinderen hadden ons geen betere partij kunnen wensen. Onder begeleiding van uitvaartvcentrum van Hout hebben wij een afscheid van mijn vader gehad die onvergetelijk en mooi is geworden !!


<<< Terug