<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18002

Uitvaartcentrum van den Hout
Telefoon: 0455212004
Email: info@uitvaartcentrum-vandenhout.nl
Website: www.uitvaartcentrum-vandenhout.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 8 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
8.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


M. Jeurissen


Corine van den Elsen
Patricia en Wilfred van den Hout hebben op een heel betrokken, persoonlijke, en professionele manier de uitvaart van mijn man vormgegeven. Zalvend tijdens alle facetten van ons afscheid. Steunend bij de afhandeling van alle noodzakelijke handelingen. Ruimte, tijd, begrip en oog voor persoonlijke wensen. Zorgvuldig en professioneel in de uitvoering van alle afspraken en nazorg. Ik ben heel dankbaar voor hun begeleiding en ondersteuning.


R. Offermanns


Bart Gelissen
Alleen maar lof voor de uitvaartondernemer, een blamage en grove fout voor de instantie 'Keurmerk Persoonlijke Uitvaart' aangezien zij in de email van de enquête een heel andere familienaam benoemen, te weten fam. Tillmans-Bisschops, geen flauw idee wie dat is....


Anouk Roberts


José Rademakers
Bedankt voor de warme en persoonlijke uitvaart. U heeft veel zorgen voor ons weggenomen. Bedankt !


Peter de Groot
Alles goed geregeld, veel regelwerk is ons ontnomen, dat was erg prettig. De communicatie had wel wat minder summier gekund. Gewoon even af en toe laten weten wat de planning was, wat er nog gedaan moest worden, of er nog vragen waren. Het contact was wel vriendelijk, maar kortaf, weinig extra aandacht. Voor een bedrijf met keurmerk 'Persoonlijke uitvaart' was dat niet wat ik verwachtte. Overigens hebben we pas contact met de uitvaartondernemer opgenomen na het overlijden van mijn moeder, we hadden dus niet vooraf contact gehad. Het is jammer dat we dat niet over kunnen doen, als we de tijd hadden genomen, was het misschien veel duidelijker voor ons geweest, en had ik het gebrek aan aandacht niet zo erg gevonden.


sjaak leunissen
een uitstekende begeleiding, voelde aan wat bij ons paste en wat wij wilden; goede begeleiding tijdens de dienst en ook prima nazorg


Ingrid Croonen
Heel erg fijne uitvaartverzorging.


Ingrid Croonen
Heel erg fijne uitvaartverzorging.


Hannie Horsmans


Ria
Bedankt voor jullie hulp bij de verpersoonlijking van de uitvaart van mijn vader.


Philomene Lourensen
hele lieve mensen die je zeer goed helpen


Patricia
Na het verlies van een dierbare zit je vol in je emoties en moet je opeens heel snel zaken regelen. Dan ben je blij dat iemand zaken van je overneemt en gewoon alles regelt. En hoe! Je zit toch in de intimiteit van je familie, maar Patricia sloot zo goed aan bij wat wij wilden het ging als vanzelf en zo vertrouwd (en dat is knap als je iemand niet kent). Zij vertaalde perfect wat wij vroegen en dat heeft geresulteerd in een zeer persoonlijke uitvaart. Ook een woord van dank voor Luce die gesproken heeft tijdens de uitvaart, zo mooi verwoord! Helaas hebben wij binnen 2 maanden 2 keer gebruik moeten maken van de diensten van Van Den Hout Uitvaart, maar beide keren zo tevreden. Wij voelden ons "gedragen" tijdens deze heftige periode door de goede zorgen van Patricia en haar medewerkers.


Ans vd moosdijk
Zeer fijne begeleiding gedurende de hele week kregen goede adviezen Het uitvaartcentrum hebben we als warm medelevend en respectvol ervaren onze dank daarvoor


Anja Lüpschen
Zeer meelevend en persoonlijk. Echt een aanrader om de uitvaart te laten regelen. Vriendelijk en niets is te veel.altijd bereikbaar. Toppie!


sacha gelauff
Wij hebben dit , ondanks het verdriet , als zeer prettig gevonden , de benadering, uitleg, inzet, enz. Wij zouden deze uitvaartonderneming dan ook zeker aanraden , weer gebruiken .


Jos Weijers
Prima; rustig, begripvol en ondersteunend


Jap grzelska
Aan te bevelen aan vele personen.


J. Eggen
Zeer persoonlijke, empathische en fantastische begeleiding. Zeer positief meedenkend.


G. Leijtens
Op dit moment heb ik nog geen factuur ontvangen. Maar kan niet anders dan verwachten dat ook dit geheel volgens de afspraken correct wordt afgehandeld. Ik heb daar daarom 10 ingevuld.


<<< Terug