<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18006

Uitvaartverzorging Janneke den Besten
Telefoon: 0118-623359
Email: info@uitvaartverzorgingdenbesten.nl
Website: www.uitvaartverzorgingdenbesten.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 10 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


M.A.J. van Saagsvelt
Ervaren als zeer prettige begeleiding, met zeer veel kennis van zaken. Van begin tot eind van het hele proces, van rouwkaarten tot tijdens de periode na de crematie zelf.


R.W. Liplijn
Prima service en alles was uitstekend verzorgd. Enig minpuntje was het ontbreken van een begroting vooraf.


Annelies Schipper
Zeer betrokken en zorgzaam


aafke van Wasbeek-van der Veen
Fijne en prettige begeleiding. Alle tijd voor alles wat ter sprake kwam ook persoonlijke onderwerpen.


Heijkoop


Julie van Noppen-Weytingh
Wij hadden bij mijn moeder s overlijden al kennis gemaakt met Janneke. Dit keer kwam bij mijn vader s overlijden, Ditsy, de dochter van Janneke, die ook alles voor ons deed om de uitvaart zo fijn en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Een hele mooie, lichte, ontspannen dag..


Lud Verstraete
Enkele maanden voor haar overlijden heeft mijn vrouw Juliëtte aangegeven dat zij haar uitvaart wilde laten verzorgen door Ditsy den Besten. Wij hebben Ditsy uitgenodigd voor een gesprek waarin mijn vrouw haar wensen met Ditsy heeft besproken en waarbij Ditsy waardevolle suggesties heeft gedaan voor de invulling. In een gesprek een week voor haar overlijden hebben we met Ditsy het definitieve draaiboek voor Juliëtte’s uitvaart besproken en vastgesteld. Wij hebben de betrokkenheid en empathie van Ditsy als zeer positief ervaren. De uitvaart van Juliëtte is bijzonder goed verzorgd en uitstekend verlopen. Ook de nazorg heb ik als zeer fijn ervaren, dank je wel Ditsy !


J.P. Goetheer


C W Zijp
Heel persoonlijke behandeling en begeleiding en met veel kennis en gevoel voor de uitvaart verzorging.


Paula de Wolf-Vader
Mevr den Besten is een warm en deskundig persoon. Straalt vertrouwen en proffesionaliteit uit. Is empatisch en betrokken. Heeft oog voor detail en denkt goed mee in de keuzes die gemaakt moeten worden. Ik ben uiterst tevreden met de manier van werken van mevr de Besten.


Frank en Myriam Bolier
Zeer goede begeleiding en wat mijn opviel was ook een zeer persoonlijke begeleiding van uitvaartverzorging Janneke den Besten, niet iemand die met mondkapje bij je binnen komt maar wel de gepaste afstand bewaarde maar toch die persoonlijkheid betoonde, knap hoor zeker in deze moeilijke tijden,een hartelijk applaus voor haar en medewerkers.Jammer genoeg i.v.m. corona is het niet een persoonlijke uitvaart geworden,we hadden uiteraard een andere uitvaart verwacht! Mijn dank gaat uit naar deze mensen die toch doorgaan!


Joke Buitinga-Leistra
Ditsie geeft iedereen de ruimte voor eigen inbreng en vindt niets gek, kan snel schakelen en houdt het overzicht, een echte rots in de branding in deze nare omstandigheden!


R.P. Reddingius
betrokken, behulpzaam en zeer meelevend. geen verassingen en goede bruikbare adviezen


Inge van der Velden
Janneke en Ditsy, beide warme dames die hun vak vol liefde uitvoeren. Ze hebben ons zo fijn geholpen in deze erg moeilijke tijd. Dank jullie wel.


E.C. Russel-Neve
Janneke en Ditsy den Besten zijn warme persoonlijkheden die met je meedenken en goede suggesties doen, geen moeite is hen te veel. De rekening is daarbij heel redelijk. Dit is al de 2e uitvaart die ik met dit bedrijf regel en ik ben nog altijd blij dat ik ruim 20 jaar geleden Janneke in Middelburg ontdekte als 1e vrouw in deze branche. Een vrouw is toch anders dan een man in dit geval, sorry heren. Het ligt uiteraard ook aan de dame in kwestie. Nooit spijt gehad van mijn voorkeur!


Jan de Meester
Het was een erg plezierig contact, persoonlijk en met aandacht. Neemt zorgen uit handen. De uitvaart, alles er omheen en de plechtigheid laat een goed gevoel achter bij ons als familie.


Cees en Will Schipper
Persoonlijk , betrokken, professioneel.Goede adviesvaardigheden. Betrekt kinderen bij het afscheid nemen op een prettige manier.


Klaas Kloppenburg
Vanaf het eerste contact, bij het doornemen van de wensen van mijn moeder, was Ditsy prettig en rustig aanwezig. Zij is heel positief en respectvol omgegaan met ons als familie op zo'n emotioneel moment vlak na het overlijden van onze moeder. Ons contact voelde vertrouwd.


anita van beest
zeer betrokken, en enorm menselijk.


Anneke van Rooij
Heel prettig contact, alles was goed bespreekbaar, prima adviezen en alles snel afgehandeld.


Jack Meerman
Zeer lieve vrouw die er niet alleen voor ons was maar ook voor de Kids.


Marinke Vollenberg


Ina vermet
Ik heb dat al persoonlijk aan haar laten weten in een na- gesprek 3 weken na de uitvaart : ik heb haar inbreng en haar begeleiding als zeer positief en betrokken ervaren.


familie
Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.


<<< Terug