<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18006

Uitvaartverzorging Janneke den Besten
Telefoon: 0118-623359
Email: info@uitvaartverzorgingdenbesten.nl
Website: www.uitvaartverzorgingdenbesten.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Jp de wever 


Theo Geldof 
Wij zijn heel blij dat we de uitvaart van onze moeder hebben laten verzorgen door uitvaartverzorging den Besten. De sympathieke, betrokken en deskundige hulp van Ditsy heeft bijgedragen aan een mooi afscheid, onze moeder waardig. Heel veel dank daarvoor Ditsy.


Anneke Ralf 
Alleen anoniem op de site, anders niet.


Luna Heuvingh 
Janneke pakt door met veel empathisch vermogen.


Paul Harms 
Janneke heeft mijn moeder, broer, zussen en mijzelf heel goed opgevangen en begeleid. Zonder opdringerig te zijn was ze er altijd op het juiste moment. Daarnaast heeft ze heel goed de wensen van ons ingevuld ondanks dat we geen "standaard" uitvaart hadden. Echt fantastisch werk heeft Janneke afgeleverd!


a.p. de klerk 
Een persoonlijke begeleiding, zonder fratsen, met een open oog voor wensen en ideeën buiten de geijkte oplossingen,


P. Notebaart 
Ditsy den Besten heeft de uitvaart op zeer persoonlijke, meedenkende en respectvolle wijze verzorgd. Alles was perfect geregeld en het contact vooraf, tijdens en na de uitvaart hebben wij als steunvol en zeer fijn ervaren.


Casper Scheffer 
Nogmaals dank voor jullie inspanningen Ditsy. Jullie hebben volledig voldaan aan de verwachtingen die we in een moeilijke tijd hebben gehad. Succes verder in jullie bijzondere beroep.


T. Krist 
Het overtrof onze verwachtingen. Alles prima geregeld!


R Hubrechsen 
Fijn en goed contact gehad ,aanrader


Peter Marinissen  
Alles is naar wens verlopen, fijn!


gertie schouten 
Zeer respectvol en een fijne benadering, geen gejaag en meedenkend. Heel erg fijn in de omgang.


R.P. Reddingius 
Ditsy is een frisse jonge betrokken vrouw die ons prima heeft geholpen met alle formaliteiten rondom het overlijden en de uitvaart zelve. Zonder op de voorgrond te treden heeft ze alles keurig "achter de schermen" geregeld, aan te bevelen!


Sharon 
De gene die begeleide is lieve en fijne vrouw. Kan alles vragen. Heeft me goed geholpen! Voelde me goed erbij. Omdat je ook zoveel moet regelen. Is denk ik normaal nu. Maar had geen aparte rekening van de (horeca grdeelte) verwacht.


Aischa Elbers 
Na het overlijden van mijn moeder heeft Ditsy mij ontzettend goed bijgestaan. Op het moment van overlijden was ik in het buitenland, Ditsy heeft mij veel zorgen uit handen genomen. Op afstand heb ik alles probleemloos kunnen regelen met haar. Ontzettend warme, betrokken zorg!


Heleen Jansen 
Ditsy heeft bij ons de verzorging van mijn moeder gedaan. Goed verzorgt zowel de crematie als daarbuiten. Prettig in haar omgang. Dikke 10


Armin Klaassen 
Heel goed. Veel telefonisch contact gehad over allerlei zaken. Maakte niet uit op welk tijdstip. Niets was te gek, nee hoor dat regel ik wel zei Ditsy elke keer weer.


Ingen-Housz 


Louis Kint 
Terwijl mijn vrouw in terminale fase zat is de uitvaartondernemer (Ditsy den Besten) meerdere keren langs geweest en heeft alle tijd genomen om alle wensen door te spreken. Ditsy geeft ook raad en steun bij het samenstellen van de uitvaart zonder dwingend te zijn. De hele uitvaart tot in de puntjes geregeld zoals vooraf was afgesproken. Zeer betrokken bij alle nabestaanden. Ditsy onderhoudt zeer goede contacten met ondersteunende diensten hetgeen mijns inziens een belangrijk aspect is voor goede service. Ik hoop haar hulp voorlopig niet nodig te hebben maar is de situatie daar wordt ze zeker weer ingehuurd.


Raymond Alexander den Outer 
Wij zijn zeer goed geholpen en ondersteund door Ditsy. Met een persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie was ze een enorme steun tijdens een moeilijke periode. Wij waren (en zijn nog steeds) erg tevreden met de keuze voor Uitvaartverzorging Janneke den Besten.


Sonja den Boer 
De uitvaart van mijn man was de mooiste en intiemste uitvaart die ik ooit gezien heb. Ik ben zo blij dat het helemaal in de stijl van mijn man is gedaan en zal haar altijd aanbevelen. Ik houd van knus en gezellig. Mijn man hield niet van overdreven. Dit kwam in deze uitvaart helemaal naar voren. Janneke heeft steeds meegedacht en heel goed geluisterd naar hetgeen wij verteld hebben. Zij nam ook de tijd en energie om uit onze gesprekken dingen in de praktijk aan te raden,waar wij niet aan gedacht hadden en daardoor werd het een prachtige uitvaart. Arie vond altijd dat een Mercedes grijs moest zijn. Dus kregen wij een prachtige grijze rouwauto en ook een mooie ŕouwstoet. Dit zou hij zelf ook schitterend hebben gevonden. Wij hebben hem helemaal volgens zijn stijl en de mijne weggebracht. Onze dank hiervoor, Janneke.


Jessica Mesman 
Ditsy is zondermeer de beste. Ze is tot het uiterste gegaan om te proberen onze wensen te vervullen.


Alex de Bakker 
perfect geregeld !


A.D.M. Smeels-Botterweg 


w.dijkstra-alberts 
Zeer professioneel tijdens haar werk.Thuis voelde ze meer als een goeie vriendin veel steun gehad. Kon ditsy altijd bellen als ik haar nodig had.Dank zij haar was het een fijne en persoonlijke dienst.


J van de Pas 
Fijne, persoonlijke begeleiding door Ditsy. Door extra steuntje in de rug wat ze gaf, de uitvaart nog persoonlijker kunnen maken.


M.A.J. van Saagsvelt 
Ervaren als zeer prettige begeleiding, met zeer veel kennis van zaken. Van begin tot eind van het hele proces, van rouwkaarten tot tijdens de periode na de crematie zelf.


R.W. Liplijn 
Prima service en alles was uitstekend verzorgd. Enig minpuntje was het ontbreken van een begroting vooraf.


Annelies Schipper 
Zeer betrokken en zorgzaam


aafke van Wasbeek-van der Veen 
Fijne en prettige begeleiding. Alle tijd voor alles wat ter sprake kwam ook persoonlijke onderwerpen.


Heijkoop 


Julie van Noppen-Weytingh 
Wij hadden bij mijn moeder s overlijden al kennis gemaakt met Janneke. Dit keer kwam bij mijn vader s overlijden, Ditsy, de dochter van Janneke, die ook alles voor ons deed om de uitvaart zo fijn en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Een hele mooie, lichte, ontspannen dag..


Lud Verstraete 
Enkele maanden voor haar overlijden heeft mijn vrouw Juliëtte aangegeven dat zij haar uitvaart wilde laten verzorgen door Ditsy den Besten. Wij hebben Ditsy uitgenodigd voor een gesprek waarin mijn vrouw haar wensen met Ditsy heeft besproken en waarbij Ditsy waardevolle suggesties heeft gedaan voor de invulling. In een gesprek een week voor haar overlijden hebben we met Ditsy het definitieve draaiboek voor Juliëtte’s uitvaart besproken en vastgesteld. Wij hebben de betrokkenheid en empathie van Ditsy als zeer positief ervaren. De uitvaart van Juliëtte is bijzonder goed verzorgd en uitstekend verlopen. Ook de nazorg heb ik als zeer fijn ervaren, dank je wel Ditsy !


J.P. Goetheer 


C W Zijp 
Heel persoonlijke behandeling en begeleiding en met veel kennis en gevoel voor de uitvaart verzorging.


Paula de Wolf-Vader 
Mevr den Besten is een warm en deskundig persoon. Straalt vertrouwen en proffesionaliteit uit. Is empatisch en betrokken. Heeft oog voor detail en denkt goed mee in de keuzes die gemaakt moeten worden. Ik ben uiterst tevreden met de manier van werken van mevr de Besten.


Frank en Myriam Bolier 
Zeer goede begeleiding en wat mijn opviel was ook een zeer persoonlijke begeleiding van uitvaartverzorging Janneke den Besten, niet iemand die met mondkapje bij je binnen komt maar wel de gepaste afstand bewaarde maar toch die persoonlijkheid betoonde, knap hoor zeker in deze moeilijke tijden,een hartelijk applaus voor haar en medewerkers.Jammer genoeg i.v.m. corona is het niet een persoonlijke uitvaart geworden,we hadden uiteraard een andere uitvaart verwacht! Mijn dank gaat uit naar deze mensen die toch doorgaan!


Joke Buitinga-Leistra 
Ditsie geeft iedereen de ruimte voor eigen inbreng en vindt niets gek, kan snel schakelen en houdt het overzicht, een echte rots in de branding in deze nare omstandigheden!


R.P. Reddingius 
betrokken, behulpzaam en zeer meelevend. geen verassingen en goede bruikbare adviezen


Inge van der Velden 
Janneke en Ditsy, beide warme dames die hun vak vol liefde uitvoeren. Ze hebben ons zo fijn geholpen in deze erg moeilijke tijd. Dank jullie wel.


E.C. Russel-Neve 
Janneke en Ditsy den Besten zijn warme persoonlijkheden die met je meedenken en goede suggesties doen, geen moeite is hen te veel. De rekening is daarbij heel redelijk. Dit is al de 2e uitvaart die ik met dit bedrijf regel en ik ben nog altijd blij dat ik ruim 20 jaar geleden Janneke in Middelburg ontdekte als 1e vrouw in deze branche. Een vrouw is toch anders dan een man in dit geval, sorry heren. Het ligt uiteraard ook aan de dame in kwestie. Nooit spijt gehad van mijn voorkeur!


<<< Terug