<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18006

Uitvaartverzorging Janneke den Besten
Telefoon: 0118-623359
Email: info@uitvaartverzorgingdenbesten.nl
Website: www.uitvaartverzorgingdenbesten.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.2 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.1 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


C W Zijp
Heel persoonlijke behandeling en begeleiding en met veel kennis en gevoel voor de uitvaart verzorging.


Paula de Wolf-Vader
Mevr den Besten is een warm en deskundig persoon. Straalt vertrouwen en proffesionaliteit uit. Is empatisch en betrokken. Heeft oog voor detail en denkt goed mee in de keuzes die gemaakt moeten worden. Ik ben uiterst tevreden met de manier van werken van mevr de Besten.


Frank en Myriam Bolier
Zeer goede begeleiding en wat mijn opviel was ook een zeer persoonlijke begeleiding van uitvaartverzorging Janneke den Besten, niet iemand die met mondkapje bij je binnen komt maar wel de gepaste afstand bewaarde maar toch die persoonlijkheid betoonde, knap hoor zeker in deze moeilijke tijden,een hartelijk applaus voor haar en medewerkers.Jammer genoeg i.v.m. corona is het niet een persoonlijke uitvaart geworden,we hadden uiteraard een andere uitvaart verwacht! Mijn dank gaat uit naar deze mensen die toch doorgaan!


Joke Buitinga-Leistra
Ditsie geeft iedereen de ruimte voor eigen inbreng en vindt niets gek, kan snel schakelen en houdt het overzicht, een echte rots in de branding in deze nare omstandigheden!


R.P. Reddingius
betrokken, behulpzaam en zeer meelevend. geen verassingen en goede bruikbare adviezen


Inge van der Velden
Janneke en Ditsy, beide warme dames die hun vak vol liefde uitvoeren. Ze hebben ons zo fijn geholpen in deze erg moeilijke tijd. Dank jullie wel.


E.C. Russel-Neve
Janneke en Ditsy den Besten zijn warme persoonlijkheden die met je meedenken en goede suggesties doen, geen moeite is hen te veel. De rekening is daarbij heel redelijk. Dit is al de 2e uitvaart die ik met dit bedrijf regel en ik ben nog altijd blij dat ik ruim 20 jaar geleden Janneke in Middelburg ontdekte als 1e vrouw in deze branche. Een vrouw is toch anders dan een man in dit geval, sorry heren. Het ligt uiteraard ook aan de dame in kwestie. Nooit spijt gehad van mijn voorkeur!


Jan de Meester
Het was een erg plezierig contact, persoonlijk en met aandacht. Neemt zorgen uit handen. De uitvaart, alles er omheen en de plechtigheid laat een goed gevoel achter bij ons als familie.


Cees en Will Schipper
Persoonlijk , betrokken, professioneel.Goede adviesvaardigheden. Betrekt kinderen bij het afscheid nemen op een prettige manier.


Klaas Kloppenburg
Vanaf het eerste contact, bij het doornemen van de wensen van mijn moeder, was Ditsy prettig en rustig aanwezig. Zij is heel positief en respectvol omgegaan met ons als familie op zo'n emotioneel moment vlak na het overlijden van onze moeder. Ons contact voelde vertrouwd.


anita van beest
zeer betrokken, en enorm menselijk.


Anneke van Rooij
Heel prettig contact, alles was goed bespreekbaar, prima adviezen en alles snel afgehandeld.


Jack Meerman
Zeer lieve vrouw die er niet alleen voor ons was maar ook voor de Kids.


Marinke Vollenberg


Ina vermet
Ik heb dat al persoonlijk aan haar laten weten in een na- gesprek 3 weken na de uitvaart : ik heb haar inbreng en haar begeleiding als zeer positief en betrokken ervaren.


familie
Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.


A.C. van Wingerden (echtgenoot)
Hoewel ik niets van haar wist, heb ik puur gevoelsmatig , haar enkele dagen voor het overlijden van mijn vrouw uitgenodigd voor een (kennismakings)gesprek.Ik wilde weten met wie ik (als het klikte) te maken zou hebben.Dat was een goed gesprek,waarin de gang van zaken in grote lijnen werd besproken.Het contact was van begin tot eind zeer goed,ook met mijn dochters.Ook haar "nazorg bezoek" was goed en warm.Zij nam daarvoor ook alle tijd.Dus: zij was voor mij en mijn kinderen de juiste persoon ! Ook


Roel Verdam
Bijzonder goed, zeer persoonlijk, foutloos, chapeau


E.W. van der Weel- van Bel


J. Euser
Warm, inlevend, kundig en professioneel


jan luijk
Vanaf het allereerste contact tot het laatste verliep alles even prettig en soepel. Zeer fijn aanwezig en niets was teveel. Heel regelmatig werd ik gebeld met de vraag of men nog iets kon betekenen voor ons. Ditsy nam letterlijk alle zorgen weg en ondersteunde ons heel persoonlijk, oprecht en erg betrokken.


E.I.A Mol-Nuis
Heel warm en persoonlijk.


Hans van de Gruiter
Een warm en meelevend persoon.


agj van der velde
Persoonlijke en professionele uitvaart organisatie.


Luc van Biemen
Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy den Besten kunnen we aan iedereen aan te bevelen. Hoewel dit vanuit persoonlijke ervaring is geschreven, kunnen we niet anders zeggen dan dat we ons op een hele prettige en warme manier gesteund voelden. Aan bijna alles werd gedacht en er is ons veel werk uit handen genomen waardoor de focus daar kon liggen waar die voor ons op dat moment nodig was.


Ineke Wisse
Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.


Jessy Benne-Grootenboer
Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.


J. Hekhuis
Kleinschalige ondernemer die oog heeft voor de nabestaanden.


Janssen
Uitvaartverzorging Janneke den Besten heeft absoluut het beste maatwerk in een zeer verdrietige periode kunnen leveren aan ons gezin. Stap voor stap heeft Ditsy ons geholpen beslissingen te nemen omtrent de crematie van onze moeder en oma. Dit alles met de beste intenties en niet geheel onbelangrijk hield zij de kostenbegroting goed voor ons in de gaten. De nazorg hebben wij als zeer prettig ervaren. Dankjewel Ditsy voor de fijne begeleiding en steun ook buiten kantoortijden.