Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18006

Uitvaartverzorging Janneke den Besten
Telefoon: 0118-623359
Email: info@uitvaartverzorgingdenbesten.nl
Website: www.uitvaartverzorgingdenbesten.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 9 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Diana 
Ditsy is een topper, we hadden niet beter kunnen wensen bij het afscheid van onze moeder, ze is lief en zeer meedenkend. Niks is teveel dat stapje extra is dan ook zeer zeker waar. Helaas moesten wij in Januari weer haar hulp in roepen voor het verlies van vader, maar de drempel om dit moeilijke gesprek te voeren was weg, we wisten precies wat we konden verwachten en voelde ontzettend fijn om weer met haar rond de tafel te zitten.


J.van Belzen 
zeer meelevend en waardig


Rozalina 


Irene Camp-van Reijen en Theo Camp 
Aandachtig, voorkomend, goede, duidelijke afspraken kunnen maken, correcte afwerking. Meelevend en best wel troostend. Heeft ons gesterkt en goed gedaan.


Dorinda Bos 
Na zowel het overlijden van mijn moeder en mijn vader goede begeleiding met vooral een persoonlijke toets. Geen verzoek wordt al vreemd gezien en alles wordt rustig door gesproken en gepland. Het is een fijne begeleiding in een hectische en emotioneel lastige tijd die dit heel waardevol maakt.


Liesbeth Vroonhof  
We hebben Ditsy als buitengewoon prettig ervaren. Bijzonder attent en meevoelend.


Karel Smet 
We werden op een heel fijne wijze door het hele proces van de uitvaart meegenomen/begeleidt door de uitvaartondernemer


Mevr Stoel  
De uitvaart is keurig netjes en naar de wens van de Fam verlopen.


Ron Szarafinski 
De voorbereidingen voor de afscheidsdienst en de verzorging van mw Tessers tijdens het opbaren thuis waren zeer goed. De inbreng tijdens de dienst was summier en de controle of alles goed was voor de dienst kon beter. Lagen bloemen van een andere overledenen bij mw Tessers.


Maja de Wolf 
Alles geheel naar onze wens verlopen met persoonlijke vrijheid!


W van Schaik 
Geen begroting


Jp de wever 


Theo Geldof 
Wij zijn heel blij dat we de uitvaart van onze moeder hebben laten verzorgen door uitvaartverzorging den Besten. De sympathieke, betrokken en deskundige hulp van Ditsy heeft bijgedragen aan een mooi afscheid, onze moeder waardig. Heel veel dank daarvoor Ditsy.


Anneke Ralf 
Alleen anoniem op de site, anders niet.


Luna Heuvingh 
Janneke pakt door met veel empathisch vermogen.


Paul Harms 
Janneke heeft mijn moeder, broer, zussen en mijzelf heel goed opgevangen en begeleid. Zonder opdringerig te zijn was ze er altijd op het juiste moment. Daarnaast heeft ze heel goed de wensen van ons ingevuld ondanks dat we geen "standaard" uitvaart hadden. Echt fantastisch werk heeft Janneke afgeleverd!


a.p. de klerk 
Een persoonlijke begeleiding, zonder fratsen, met een open oog voor wensen en ideeën buiten de geijkte oplossingen,


P. Notebaart 
Ditsy den Besten heeft de uitvaart op zeer persoonlijke, meedenkende en respectvolle wijze verzorgd. Alles was perfect geregeld en het contact vooraf, tijdens en na de uitvaart hebben wij als steunvol en zeer fijn ervaren.


Casper Scheffer 
Nogmaals dank voor jullie inspanningen Ditsy. Jullie hebben volledig voldaan aan de verwachtingen die we in een moeilijke tijd hebben gehad. Succes verder in jullie bijzondere beroep.


T. Krist 
Het overtrof onze verwachtingen. Alles prima geregeld!


R Hubrechsen 
Fijn en goed contact gehad ,aanrader


Peter Marinissen  
Alles is naar wens verlopen, fijn!


gertie schouten 
Zeer respectvol en een fijne benadering, geen gejaag en meedenkend. Heel erg fijn in de omgang.


R.P. Reddingius 
Ditsy is een frisse jonge betrokken vrouw die ons prima heeft geholpen met alle formaliteiten rondom het overlijden en de uitvaart zelve. Zonder op de voorgrond te treden heeft ze alles keurig "achter de schermen" geregeld, aan te bevelen!


Sharon 
De gene die begeleide is lieve en fijne vrouw. Kan alles vragen. Heeft me goed geholpen! Voelde me goed erbij. Omdat je ook zoveel moet regelen. Is denk ik normaal nu. Maar had geen aparte rekening van de (horeca grdeelte) verwacht.


Aischa Elbers 
Na het overlijden van mijn moeder heeft Ditsy mij ontzettend goed bijgestaan. Op het moment van overlijden was ik in het buitenland, Ditsy heeft mij veel zorgen uit handen genomen. Op afstand heb ik alles probleemloos kunnen regelen met haar. Ontzettend warme, betrokken zorg!


Heleen Jansen 
Ditsy heeft bij ons de verzorging van mijn moeder gedaan. Goed verzorgt zowel de crematie als daarbuiten. Prettig in haar omgang. Dikke 10


Armin Klaassen 
Heel goed. Veel telefonisch contact gehad over allerlei zaken. Maakte niet uit op welk tijdstip. Niets was te gek, nee hoor dat regel ik wel zei Ditsy elke keer weer.


Ingen-Housz 


Louis Kint 
Terwijl mijn vrouw in terminale fase zat is de uitvaartondernemer (Ditsy den Besten) meerdere keren langs geweest en heeft alle tijd genomen om alle wensen door te spreken. Ditsy geeft ook raad en steun bij het samenstellen van de uitvaart zonder dwingend te zijn. De hele uitvaart tot in de puntjes geregeld zoals vooraf was afgesproken. Zeer betrokken bij alle nabestaanden. Ditsy onderhoudt zeer goede contacten met ondersteunende diensten hetgeen mijns inziens een belangrijk aspect is voor goede service. Ik hoop haar hulp voorlopig niet nodig te hebben maar is de situatie daar wordt ze zeker weer ingehuurd.


Raymond Alexander den Outer 
Wij zijn zeer goed geholpen en ondersteund door Ditsy. Met een persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie was ze een enorme steun tijdens een moeilijke periode. Wij waren (en zijn nog steeds) erg tevreden met de keuze voor Uitvaartverzorging Janneke den Besten.


Sonja den Boer 
De uitvaart van mijn man was de mooiste en intiemste uitvaart die ik ooit gezien heb. Ik ben zo blij dat het helemaal in de stijl van mijn man is gedaan en zal haar altijd aanbevelen. Ik houd van knus en gezellig. Mijn man hield niet van overdreven. Dit kwam in deze uitvaart helemaal naar voren. Janneke heeft steeds meegedacht en heel goed geluisterd naar hetgeen wij verteld hebben. Zij nam ook de tijd en energie om uit onze gesprekken dingen in de praktijk aan te raden,waar wij niet aan gedacht hadden en daardoor werd het een prachtige uitvaart. Arie vond altijd dat een Mercedes grijs moest zijn. Dus kregen wij een prachtige grijze rouwauto en ook een mooie ŕouwstoet. Dit zou hij zelf ook schitterend hebben gevonden. Wij hebben hem helemaal volgens zijn stijl en de mijne weggebracht. Onze dank hiervoor, Janneke.


Jessica Mesman 
Ditsy is zondermeer de beste. Ze is tot het uiterste gegaan om te proberen onze wensen te vervullen.


Alex de Bakker 
perfect geregeld !


A.D.M. Smeels-Botterweg 


w.dijkstra-alberts 
Zeer professioneel tijdens haar werk.Thuis voelde ze meer als een goeie vriendin veel steun gehad. Kon ditsy altijd bellen als ik haar nodig had.Dank zij haar was het een fijne en persoonlijke dienst.


J van de Pas 
Fijne, persoonlijke begeleiding door Ditsy. Door extra steuntje in de rug wat ze gaf, de uitvaart nog persoonlijker kunnen maken.


M.A.J. van Saagsvelt 
Ervaren als zeer prettige begeleiding, met zeer veel kennis van zaken. Van begin tot eind van het hele proces, van rouwkaarten tot tijdens de periode na de crematie zelf.


<<< Terug