<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18007

J. Holtland uitvaartzorg
Telefoon: 038 3313358
Email: info@holtlanduitvaartzorg.nl
Website: www.holtlanduitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 2 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Coby Korenberg
Jan Holtland nam alle tijd, dacht mee, was heel persoonlijk in aandacht.


Jan Hulshof
Gedistingeerde man. Rust en uitstraling. Denkt mee. Neemt zorg uit handen en wekt vertrouwen.


Wil Otten-Middelbos


Wil Otten-Middelbos


B.E.Hofman-Vos


B.E.Hofman-Vos


Irene van Heerde
Jan Holtland heeft de uitvaart op een hele fijne, warme, persoonlijke manier begeleid. We hadden geen betere kunnen wensen. Met rust en duidelijkheid heeft hij ons bijgestaan. We praten graag nog een keer na.


T. Gernaat
Als familie zijn wij zeer tevreden met de keuze voor J. Holtland uitvaartzorg. Als persoon is Jan Holtland een perfectionist en dat blijkt ook uit de aandacht die hij voor alles heeft in de periode van overlijden tot uitvaart. Dagelijks wordt gekeken of het lichaam van de overledene toonbaar blijft. Bij de uitvaart zijn geen regels hoe het hoort maar wordt gekeken naar de wensen van de nabestaanden. Aan alles werd gedacht en als familie konden wij aandacht hebben voor elkaar en voor de bezoekers.


Erik Flik
Met name het persoonlijk contact en het zeer betrokken zijn van de uitvaartondernemen heeft voor ons veel voldoening gegeven.


Henk Fix
zeer betrokken goede uitleg we konden altijd bellen en tot in de puntjesverzorgd.


A. Sintmaartensdijk-de wit
De uitvaartondernemer J. Holtland heb ik als zeer goed ervaren. Wat ik vooral gewaardeerd heb is het omgaan met de vele dingen die geregeld en op je af komen. Hij gaf mij het gevoel dat het goed zou komen en heeft heel gedoseerd aangegeven wanneer ik wat moest doen, waardoor ik het gevoel had de controle uit handen te kunnen geven. Daarnaast was hij heel persoonlijk betrokken in het hele proces.


Bianca Meijer
We hadden ons geen betere begrafenisondernemer kunnen wensen.


Mandy
Jan heel erg bedankt voor jouw goede zorgen!


Jan J. Zijnstra
Een zeer toegewijde en deskundige man, geduldig, goed luisteren en adviserend indien nodig. Een √°bsolute aanrader!!!!


Anne-Greet van de Belt
Meneer J. Holtland is zeer tactvol, vriendelijk en attent. Neemt alle tijd, geeft adviezen waaraan te denken. Is respectvol. Daarom heb ik voor deze uitvaartverzorger gekozen.


J. Boom
Alles goed geregeld


CJ Tieleman
Jan het was top dank je wel.


Leny van ommen
Jan heeft her heel goed geregeld voor ons daar zijn we super blij mee. Ook op het kerkhof met de dragers dat was heel netjes en eerbiedig voor mijn vader ik vond het zeker in stijl. Heel fijn


Leny van ommen
Jan heeft her heel goed geregeld voor ons daar zijn we super blij mee. Ook op het kerkhof met de dragers dat was heel netjes en eerbiedig voor mijn vader ik vond het zeker in stijl. Heel fijn


Erik Hekhuizen


G.Kanis
Vriendelijke, accurate, respectvolle en persoonlijke begeleiding in de periode na het overlijden en voorafgaand aan de uitvaart, dit was erg prettig. Veel kennis van zaken, geeft keuzemogelijkheden aan, maar laat de keuze bij ons. De begeleiding bij de uitvaart zelf was respectvol, rustig en duidelijk, waardoor de uitvaart uitstekend verliep.


Tine Koggel-Esselink
De heer Holtland heeft ons op deskundige en betrokken wijze bijgestaan in de moeilijke week na het overlijden van mijn vader. Hij heeft de begrafenis stap voor stap met ons doorgenomen zodat voor alles tijd was. Hierdoor konden wij de uitvaart zorgvuldig voorbereiden. De heer Holtland heeft ons goed voorbereid op alles wat er op de dag zelf op ons af zou komen. Wij hebben het contact met hem zeer op prijs gesteld. (geen probleem als deze recensie op de website komt, maar dan s.v.p. zonder mijn naam)


Ludia Jansen
Wij kijken terug op een mooie, waardig en persoonlijke uitvaart waarin wij allemaal ons deel in kwijt konden. De beoordeling mag JanHoltland op zijn website plaatsen, maar wel anoniem.


Linda van Etten
Jan en Dianne zijn iedere keer bij ons geweest, we wisten dat het die week erg druk was met meerdere uitvaarten, maar we konden steeds bellen, ze namen alle tijd voor ons, niets was teveel, alles werd in overleg gedaan. En aan alles werd gedacht, er werd zelfs door Dionne gevraagd of wij nog voorkeur hadden wat betreft de kleding die zij zou dragen bij de uitvaart. Zo mooi!! Ontzettende fijne mensen, ook de mensen die mijn moeder vervoerde en ophaalde, en thuis brachten, we hebben dat als gezin erg prettig ervaren. De uitvaart van onze moeder was precies zoals zij dat mooi vond. Bedankt daarvoor!!!