<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18009

Effero uitvaartverzorging
Telefoon: 085-8772525
Email: info@effero.nl
Website: www.effero.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 24 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


C. Duijm
Het afscheid van onze moeder heeft thuis plaatsgevonden. Met de hele familie hebben we alles zelf kunnen en mogen doen, bloemen,kaarten,verzorging, thuis opbaring, catering, afscheidsceremonie en het begeleiden naar het crematorium. Dankzij Uitvaartverzorging Effero is het afscheid precies zo gegaan als we wilden. Alles mocht, kon en is ook daadwerkelijk gerealiseerd, onze dank is enorm groot.


B. Nuijen
De medewerkers die mij begeleidt hebben waren zeer deskundig en professioneel. Door hun vriendelijkheid en betrokkenheid kan ik terugkijken op een mooie en persoonlijke uitvaart. Ik ben heel blij dat ik voor deze uitvaartonderneming heb gekozen.


Ingrid Roos
zeker een aanrader, mensen die het vak zeer goed verstaan met kennis, persoonlijke begeleiding en empathie! zij hebben de kracht en energie om het verdriet dragelijk te maken en het als iets moois en waardevols te ervaren.De familie is hun eeuwig dankbaar voor de steun en het meedenken voor wat er mogelijk was tijdens een toch zware tijd ook ivm corono.


Anouk Huijsman
Wij zijn met zoveel liefde ondersteund bij het hele proces dat dit ons heel goed heeft gedaan en verder bij de verwerking heeft geholpen. Er was oprechte aandacht voor zowel ons als het verdriet bij onze dochter. Zij heeft alle aandacht gekregen van Riekie en Rene die zij op dat moment nodig had in die onrustige tijd. We wilden absoluut geen zakelijk afscheid maar juist vieren wat we hebben gehad en daar was alle begrip voor. Er werd heel actief meegedacht hoe dit voor elkaar te krijgen waardoor het met name voor onze dochter heeft geholpen om het een fijne gebeurtenis te laten zijn. Alle dingen die geregeld moesten worden, werd ons allemaal uit handen genomen zodat wij ons konden focussen op de dingen die voor ons belangrijk waren. Maar ook de tijd na de uitvaart hebben we als zeer prettig ervaren. Er was regelmatig contact en ook toen werden afhandelzaken van ons overgenomen. Wij kijken echt terug op een uitvaart die helemaal volgens onze wensen is verlopen en waarbij alle aandacht voor ons was.


D. Manschot


P.Bettenhaussen
De Corona onzekerheden uitstekend opgevangen!


P.Bettenhaussen
De Corona onzekerheden uitstekend opgevangen!


P.Bettenhaussen
De Corona onzekerheden uitstekend opgevangen!


Suzanne
Super fijne begeleider. Persoonlijk, betrokken, oprecht geïnteresseerd en enthousiast gedreven om de uitvaart zo eigen mogelijk te maken.


Suzanne
Super fijne begeleider. Persoonlijk, betrokken, oprecht geïnteresseerd en enthousiast gedreven om de uitvaart zo eigen mogelijk te maken.


Monique Reijsbergen
René en Riekie zijn hele warme liefdevolle en zeer betrokken mensen. Wij hadden de uitvaart van onze moeder niet mooier kunnen ervaren. Effero denkt mee en zijn altijd bereikbaar. Alles kan en niks is te gek. Fantastisch!!!


Monique Reijsbergen
René en Riekie zijn hele warme liefdevolle en zeer betrokken mensen. Wij hadden de uitvaart van onze moeder niet mooier kunnen ervaren. Effero denkt mee en zijn altijd bereikbaar. Alles kan en niks is te gek. Fantastisch!!!


Gerdine Rijneveen
een zeer persoonlijke benadering wat een fijn en vertrouwd gevoel gaf aan ons.


Myriam Baars
Nadat mijn moeder niet wist welke uitvaartondernemer ze moest nemen na het overlijden van mijn vader heb ik gelijk deze uitvaartondernemer aanbevolen. Mijn moeder was er zeker tevreden mee. Ze hadden van te voren besloten hoe de crematie van mijn vader er uit moest komen te zien en heeft Effero aan al deze wensen voldaan. Vanaf het eerste moment voelde ik mijn moeder zich rustig doordat zij zelf ook al diverse hersenbloedingen heeft gehad moest er geen extra stress bijkomen. Mijn moeder legde bij het eerste bezoek uit wat de bedoeling was en hoe ze het wilde. Dit werd goed opgepakt. Er was geen gehaast en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Ze voelde aan wat mijn moeder bedoelde en de kaart, kist en bloemstuk waren snel uitgezocht. Ook de middag van de crematie was alles rustig en relaxt. Geen haast, voor alles werd de tijd genomen, duidelijk uitgelegd wat en wanneer er iets ging gebeuren. Wat deze uitvaart ondernemers nog niet hadden meegemaakt was dat er gedanst werd op de uitvaart. Mijn ouders hielden van muziek en dansen. Het mooiste compliment wat ik van mijn moeder kreeg was dat ze zei je danst net zo als je vader. Hoe mooi kon de afsluiting zijn dat we een dansje maakte op een nummer van Fats Domino nl. Blueberry Hill met op de achtergrond de foto van mijn vader. Mijn moeder kijkt terug op een mooie, intieme en liefdevol afscheid van haar maatje. Mijn vader.


Frans Schmit
Goed verzorgde uitvaart. Er werd ons veel werk uit handen genomen en er was sprake van fijne persoonlijke benadering. We hebben ook diverse bruikbare tips ontvangen. Dankzij de ondernemer is de uitvaart uiteindelijk precies verlopen zoals wij het voor ogen hadden.


Nel Engels-Groenewegen
Renny en René hebben heel goed aangevoeld hoe wij het wilden. Informeel en met een klein gezelschap maar waardig en met respect. Perfect geregeld.


Tom Robinson
Zeer betrokken en professionele medewerkers. Geven advies, maar ook heel veel ruimte voor eigen invulling. Met name de echt persoonlijke en warme benadering van Renny en Rene hebben wij als een grote en inspirerende steun ervaren. Vanaf het eerste moment tot de afsluiting en afhandeling van de uitvaart.


M.M. Simons van Liefland
Grote betrokkenheid bij alles wat met de uitvaart te maken heeft. Zeer vakkundig en efficient.


Jan Bruin
Er werd door Effero goed meegedacht betreffende onze zeer persoonlijke invulling van de gehele periode tussen overlijden en de crematie. Gevraagd en ongevraagd werden adviezen gegeven. Ze hebben geprobeerd zoveel mogelijk werkzaamheden uit onze handen te nemen. En als laatste had de factuur geen verrassingen. Dank je Effero!!! 👍


Boudewijn Pronk
Zeer professionele hulp en warme begeleiding.


Perry Swemmer
Alles is naar wens en top geregeld.


Jeroen Quee
Effero heeft de uitvaart van mijn tante op een voortreffelijke wijze begeleid. Zij waren zeer snel beschikbaar voor het startgesprek en hebben ons zoveel mogelijk werk uit handen genomen.


Henk Randewijk
Veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Met alles zeer bereidwillig. Niets is te veel gevraagd.


Lineke Tigelaar
Het is voor mij zo bijzonder hoe Rene mij vanaf vlak na het overlijden tot ruim na de uitvaaart van mijn man ongelooflijk persoonlijk en bijzonder heeft begeleid. Professioneel, betrokken en met een brede blik op de gevoelens van alle betrokkenen. Ik voelde me op elk moment gesteund. Ook de aandacht voor de kinderen was enorm, wat zij als heel positief hebben ervaren. Hij bood ze een rouwmiddag met allerlei spelelementen rondom rouw en troostende knuffels aan, begeleid door een professional. Dit was waanzinnig goed voor de kinderen. Bij de uitvaart zelf waren ook Renes collega's Renny en Riekie nauw betrokken. Wat een warmte en liefde straalden zij uit op ons. Behalve de persoonlijke benadering was een en ander logisitiek ook enorm goed voor elkaar. Hoewel het een drukke en hectische week was, was er ook genoeg rust en ruimte om echt afscheid te nemen en een en ander goed te overdenken. De uitvaart was heel mooi, ik kijk er heel goed op terug. Ik denk dat we het niet beter hadden kunnen doen en daar ben ik Effero heel dankbaar voor.


Merlin Slagter
Met veel liefde en warmte verzorgd fantastisch. Bedankt


Jur Alberti
Wij hebben eerder een uitvaart door Effero laten verzorgen en René Dullaart-Heijkoop heeft dit samen met zijn vaste team zo goed begeleid dat er voor ons geen enkele twijfel bestond om hem nu weer te benaderen. Ook deze keer is alles weer naar volle tevredenheid verlopen, waarbij vooral hun persoonlijke benadering ons veel steun heeft gegeven.


Diederik
Zeer zeer tevreden, en in lijn met de wensen van de overledene.


Sebastiaan en Eveline
Wat zijn wij blij dat we de uitvaart van ons zoontje door Effero hebben laten regelen. Wat een warme en vriendelijke mensen het voelde direct goed voor ons. Alles was bespreekbaar, ze namen de tijd voor ons en ze namen juist dat uit handen waar we zelf niet aan dachten. Zowel voor als na de uitvaart! Hierdoor hadden we tijd voor elkaar, ons verdriet en verliep alles precies zoals we voor ons hadden gezien. Dank jullie wel Riekie en Rene!


familie Schenk
We hebben Effero Uitvaartverzorging ingeschakeld na een tragisch verkeersongeval waarbij onze moeder volslagen onverwacht is overleden. René Dullaart-Heijkoop en Riekie Esser hebben samen de zorg van de uitvaart op zich genomen, waarbij René als direct aanspreekpunt fungeerde. We hebben ze ervaren als betrokken, professioneel en meedenkend. Ons werd letterlijk alle zorgen uit handen genomen, vooral de zaken waarover we ons op dat moment niet druk hoefden te maken. En dat zijn er nogal wat wanneer – zoals bij ons het geval was – zo’n dramatische gebeurtenis onverwacht je leven kruist. René was altijd bereikbaar voor de kleinste vragen en pietluttigste aanpasingen in de voorbereiding van de uitvaartplechtigheid. Riekie beschikt over een ruime ervaring in het begeleiden van rouwprocessen, aan René merk je dat hij een arbeidsverleden heeft in de zorg. Beiden combineren ervaring met doeltreffendheid en empathie. Effero Uitvaartverzorging biedt net dat extra’s en de persoonlijke begeleiding die je bij grote uitvaartondernemingen soms mist. Ook heeft René – vanuit zichzelf – het voortouw genomen in de voorbereiding van de afwikkeling van de zaak en fungeerde hij als contactpersoon tussen de familie en het bedrijf dat betrokken was bij het dodelijk ongeval. Met die geruststellende gedachte konden wij ons optimaal concentreren op een onvergetelijke afscheidsceremonie. Nog steeds spreken nabestaanden vol lof over de indrukwekkende en vooral persoonlijke afscheidsdienst die wij hebben kunnen organiseren. De professionele en persoonlijke aanpak van Effero hebben wij als zeer prettig ervaren.


R.M. de Jong
René en Riekie hebben ons op een zeer professionele wijze bijgestaan, hierdoor was de uitvaart van onze moeder/vrouw zoals wij voor ogen hadden. Ze hebben extra moeite gedaan om de door ons gewenste uitvaart op een geschikte locatie te laten plaatsvinden. Oog voor detail; bijvoorbeeld het aanpassen van das en sjaaltjes naar stijl en kleuren van de begrafenis.


J.H. Kruuk
Zeer betrokken personen - Rene en Rikkie en weten goed de persoonlijke toon te vinden. Goede inbrengen en weten wat de "klant" wil. Wij zijn meer dan tevreden!


Henny
Zoals wij al als kinderen meermaals hebben aangegeven: alles was zo goed geregeld en mooi! En nog een mooie verrassing voor ons als kinderen een prachtig boeketje mee... Aan alles is gedacht of meegedacht. Geweldig!!!! Bedankt hé!!!! Heel veel succes voor jullie in de toekomst!!


Henny
Zoals wij al als kinderen meermaals hebben aangegeven: alles was zo goed geregeld en mooi! En nog een mooie verrassing voor ons als kinderen een prachtig boeketje mee... Aan alles is gedacht of meegedacht. Geweldig!!!! Bedankt hé!!!! Heel veel succes voor jullie in de toekomst!!


Lydia de Rijke
We hebben continu het gevoel gehad dat niets te veel was en zowel René als Riekie hebben ons goed ondersteund zonder te veel aanwezig te zijn. Ze denken mee, zijn reëel maar ook erg persoonlijk in wat ze zeggen. Ze zijn goed bereikbaar, wat erg fijn is! Ook de kleine kinderen hebben ze meegenomen in het afscheid.


H.M.W. Osinga


Eveline Van Leeuwen


Henk Randewijk
Zeer professioneel en medelevend. Niets was onmogelijk. En alles goed en volgens afspraak geregeld.


Ieneke van Zeijst van Wensen
De uitvaart was boven onze verwachting. De uitvaart ondernemer heeft onze wensen helemaal ten uitvoer laten komen. Het is daardoor een zeer persoonlijke uitvaart geworden,wat wij enorm waarderen. Er werd alle tijd voor ons vrijgemaakt. Ik zou hen bij iedereen aanraden. Minder dan een 10 kan ik hen niet geven.


Ineke Oostrum
Zeer goed, door de betrokkenheid, de persoonlijke liefdevolle benadering, het meedenken en het geven van waardevolle tips of ideeën. Een tip van onze kant. Het dankwoord voor de prettige samenwerking met Eikelenburg kwam als slot van de uitvaart wat kil en zakelijk over. Een dergelijke commerciële boodschap vonden wij niet echt passen aan het einde van de plechtigheid.


Ron Passchier
Ja, zeven keer een tien, want deze uitvaartondernemer wordt geleid door een buitengewoon integere persoon, die met enkele mensen samen tot een perfecte uitvaart komt, waarin optimaal met je wensen rekening wordt gehouden en alles tot in de puntjes is verzorgd, ook achter de schermen bij het regelen van documenten. Daarbij weet hij de juiste balans te vinden tussen het respecteren van je persoonlijke situatie na het overlijden van een dierbare, in dit geval mijn moeder, en er toch subtiel voor zorgt dat er vaart blijft zitten in de organisatie van de uitvaart die toch in enkele dagen op orde moet zijn. Aangeraden door medewerkers van het verzorgingshuis waar mijn moeder verbleef, ben ik heel blij hier op in te zijn gegaan.


Marthe Fuld
De mensen van Effero zijn geïnteresseerd en ze nemen je heel veel uit handen. Ze zijn ook heel praktisch en zakelijk, zodat duidelijk is wat de afspraken zijn. Ze waren ons tot steun en gaven ons ruimte. Zo hadden we een heel goede rouwperiode en een mooie uitvaart.


Saskia Wouters
Hoewel ik enorm tegen alle handelingen, die bij een uitvaart komen kijken, opzag was deze dankzij de hulp en steun door Effero tot in de puntjes geregeld. Dagelijks werd ik op een heel prettige wijze begeleid. Aandacht was er voor details. Hierdoor kijken mijn familie en ik terug op een mooie en persoonlijke uitvaart. Ik ben hen daar ongelofelijk dankbaar voor.


Donna Bleijs
Ik ben zeer tevreden


Bianca Van de Kolk
Veel persoonlijker dan een uitvaart bij Effero is denk ik niet mogelijk. De warmte tijdens het contact, de ideeen die ze op verzoek aandragen, het mediëren tijdens familie-ontwikkelingen, het werk dat ze verzetten op de achtergrond, ongelooflijk goed allemaal. Ik zou deze mensen echt bij iedereen aan willen raden, wat een toppers!!


Brigitte, Michel en Patrick Teeuwisse
Wat hebben we onze moeder een prachtige uitvaart kunnen bezorgen, mede dankzij de fantastische zorg en aandacht die Effero eraan besteed heeft. De plezierige gesprekken, fijne samenwerking, het meedenken, de rust en warmte die René en Riekie uitstWat hebben we onze moeder een prachtige uitvaart kunnen bezorgen, mede dankzij de fantastische zorg en aandacht die Effero eraan besteed heeft. De pluzierige gesprekken, fijne samenwerking, het meedenken, de rust en warmte die René en Riekie uitstralen....boven verwachting! Dat alles zo tot in de puntjes verzorgd werd in de voor ons zo hectische tijd hebben we als geweldig ervaren. Nogmaals onze dank!ralen....boven verwachting! Dat alles zo tot in de puntjes verzorgd werd in de voor ons zo hectische tijd hebben we als geweldig ervaren. Nogmaals onze dank!


M.A.Kievit
Een zeer betrokken en innemende persoon,samen met zijn collega.Iemand die creatief meedenkt in mogelijkheden en oplossingen.door de whats app die hij bij ons eerste contact maakte,waren er korte en snelle lijnen tussen hem ,mij en onze drie dochters.Dit heeft zeer effectief gewerkt.Een bijkomend punt was dat de begeleider mijn echtgenote goed kende uit een vorige betrekking van hem.


Laurens Heuzinkveld
Wanneer je afscheid moet nemen van het liefste dat je ooit ‘bezeten hebt’, kun je alleen maar hopen dat je zo goed ondersteund wordt als wij ondersteund zijn door Effero. Op 8 augustus 2018 overleed mijn lieve, bijzondere en inspirerende mama. Vol pijn en verdriet wandel je van ‘de achtbaan van ziekte’ zo naar ‘de achtbaan van de uitvaart’. Pijnlijk en intens. Van Effero ontvingen wij de begeleiding waarvan je alleen maar kan hopen dat deze bestaat. Persoonlijk, betrokken en 100% rekeninghoudend met onze visie op de uitvaart van mama. We kregen de vrijheid de uitvaart zelf in te delen, in te richten en uit te voeren. Voor mij was ‘zelf de regie houden’ heel belangrijk. Ik heb Effero vooral ervaren als enorm ondersteunend, meedenkend en persoonlijk betrokken, waardoor het hele zakelijke aspect (wat nou eenmaal ook bij een uitvaart hoort) in het geheel niet gevoeld is. We voelden ons allen alleen maar gesteund en geholpen. Zo kan het dus ook! De uitvaart werd een liefdevolle en uiterst persoonlijke uitvaart. Bedacht door ons, aangevuld en uitgevoerd door Effero. De lieve medewerkers van Effero verdienen een enorme pluim.


Glenn Kadirbaks
Het donkerste moment in mijn leven die voorgoed littekens zal achterlaten. Seconden die een lijdensweg van eeuwen zijn. Het besef dat alle liefde en warmte zijn verdwenen. En toch is er altijd hoop in de personen van Riekie en Rene, twee lichtbakens in het duister. Riekie en Rene ademen sereniteit, liefde, geduld en empathie. Zij absorberen jouw verdriet en toveren vervolgens oplossingen. Wanneer je in een orkaan van immens verdriet zit, brengen Riekie en Rene rust, steun en overzicht. Voor Riekie en Rene is niets teveel en “dragen” jou op alle mogelijke manieren. Achteraf denk ik dan “wat heb ik zelf dan gedaan”? Alle geestelijke en zakelijke aspecten worden je uit handen genomen. De uitvaart is exact volgens de wensen van mijn lieve moeder verlopen; een kleurenpalet van religies en tradities waarbij alleen liefde en respect voor elkaar heerst. Laten Riekie en Rene nou precies de regisseurs zijn die met alles meedenken! Totaal niet opdringerig maar altijd aanwezig. Wanneer er meer liefdevolle en kleurrijke mensen als Riekie en Rene zouden zijn, dan is de wereld veel beter af. Ook op het zakelijke vlak is er vooraf, tussentijds en achteraf complete en overzichtelijke uitleg gegeven waardoor je niet voor onaangename verassingen komt te staan. Iedere vraag werd geduldig beantwoord en uitgelegd. Onduidelijkheden? Dit werd tot in detail uitgezocht. Voel je oprecht gelukkig dat je door Riekie en Rene wordt begeleid en niet door vertegenwoordigers van een “massa” organisatie. Riekie en Rene, oneindig veel dank voor alles en blijf zoals jullie zijn, oprecht en liefdevol vanuit hart en ziel.


Judith van der Biezen
Ondanks dat het een zeer low-budget uitvaart is geweest, was het professioneel en respectvol. René en Renny, wat een lieve empatische mensen, je zou hen als vriend willen hebben! Ik zou deze uitvaartondernemer dan ook van harte aanbevelen bij anderen. Chapeau Effero!


Donna Bleijs
Fantastisch en keurig geregeld!!


Ivonne Toneman
Riekie is een zeer betrokken,warme, totaal niet opdringerige, begripvolle, empathische begrafenisondernemer die heel goed haar rol weet. Wij hebben haar als een bijzonder fijn mens ervaren.


Patrick Groenstege
De uitvaartondernemer heeft werkelijk alles uit handen genomen,was een zeer goed georganiseerde begrafenis.


Annemarie en Astrid
Wij zijn uitermate tevreden over de professionele en persoonlijke wijze waarop René en Riekie van Effero Uitvaartverzorging ons hebben bijgestaan tijdens de zware dagen na het overlijden van onze moeder. Zij staan echt 24 uur per dag voor je klaar en je kunt met alles bij hen terecht. Mede dankzij hun goede zorgen, steun en persoonlijke betrokkenheid hebben wij onze moeder een waardig afscheid kunnen geven. Wij zijn hen hier heel erg dankbaar voor!


Alfred Blaak
wij hebben het contact met de uitvaart als zeer prettig ervaren. Rene en Riekie stonden van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor ons klaar. We konden werkelijk met al onze vragen terecht bij ze. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren zeker gezien de omstandigheden. Echt top mensen.


Aad van Koot
De Mensen van Effero staan voor ontzorgen met liefde en medeleven zonder de essentie van “ Het uitdragen” uit het oog te verliezen. Het is helaas de tweede uitvaart die Effero in relatief korte tijd voor ons heeft verzorgt maar ook nu weer niets op aan te merken. Dank Efferorianen.


Suuz Mechelse - Schoppink
René en Riekie hebben voor ons alle praktische zaken rond de uitvaart geregeld, precies zoals we met elkaar hebben afgesproken. Ze denken mee in wat er mogelijk is. Ze zijn betrokken en zorgzaam. Goede communicatie, zowel mondeling als schriftelijk. Ook de nazorg is goed geregeld. Het is waardevol om zulke fijne mensen om je heen te hebben in die moeilijke tijd.


F. Nienkemper
Fijn en correct contact, ook snel antwoord gekregen bij vragen die wij hadden. Goed advies, zonder emotionele druk. Erg prettig.