<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18009

Effero uitvaartverzorging
Telefoon: 085-8772525
Email: info@effero.nl
Website: www.effero.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 29 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Gerrit Snijder 
Wij zijn uitermate correct vriendelijk en kundig begeleid tijdens deze moeilijke dagen Zeer respectvol en begripvol Uitvaartondernemer heeft alles voor ons uit handen genomen Kortom een zeer goede keuze van ons geweest voor deze uitvaartondernemer te kiezen Aanbevolen wat ons betreft Gerrit en Ed Snijder Den Haag


H. Muiselaar  
Riekie is een hele fijne en warme persoonlijkheid, die heel goed de wensen van de familie aanvoelde. Ze is betrokken geeft vertrouwen en ontzorgt.


Lenie Taal Hendriks  
Lieve en warme mensen.Begeleiding is super top!! Helpen goed meedenken naar de wens van de overledene en nabestaanden In een zware periode helpen deze mensen je er super lief doorheen.


Magchiel en Miranda Kessen 
In zo’n korte tijd iets met iemand opbouwen wanneer je op je kwetsbaarst bent is heel bijzonder. Deze band met René voelt voor ons heel uniek. Als ouders hadden wij geen andere uitvaartondernemer kunnen wensen dan René. Zowel praktisch als emotioneel heeft hij meegedacht en ons bijgestaan, alles was goed. Dank voor alle goede zorgen, ook voor Riekie, zonder jullie was het vast chaotisch geworden🙏🏼


M H E Bruna 
De ondernemer / begeleidster begreep zeer goed, dat we de uitvaart conform de (religieuze) opvattingen van de overledene wilden laten uitvoeren en heeft dat ook zo gerealiseerd. Ook vrienden en bekenden waren hier erg positief over.


Sandra van Gessel 
Wij hebben de begeleiding en zorg van Rene als zeer persoonlijk ervaren. Geen vraag was teveel. Alles was zo warm en persoonlijk. Het was net of Rene een familielid was. Hij was erg betrokken en het voelde niet ongemakkelijk. Ook de lieve condoleancekaarten die we kregen waren heel mooi. Uit het diepste van ons hart, dankjewel. Ik zou jullie zonder aarzelen aan iedereen aanbevelen.


I. Goeman 
Wij zijn zeer tevreden hoe alles is gegaan, met name Riekie Esser, aan wie we alles konden vragen en elke avond even langs kwam, zij heeft de hele uitvaart goed begeleid. Nogmaals dank Riekie.


Esther Vasen 
Op het moment van verdriet en wanhoop heeft Effero uitvaartverzorging voor mij het verschil gemaakt. Een rustige en warme benadering. Effero speelt geweldig in op onverwachte situaties. Ze komen met ideeën maar nemen ook afstand op het moment dat afstand gewenst is. Ze voelen dat heel goed aan. Alle wensen zijn bespreekbaar en in mijn geval uitgevoerd. Ook toen ik het even later toch een beetje anders wilde. Tot op het laatste moment is er begeleiding en zelfs ver daarna ook nog. Ik gun alle nabestaande deze uitvaartondernemer. Maakt het verdriet zoveel dragelijker.


G. Oudshoorn 
De verzorging van de uitvaart van onze (schoon)moeder door René en Riekie van Effero Uitvaartverzorging was in één woord fantastisch. Bij de aanname kwamen zij beiden. We konden duidelijke afspraken maken en wat bij het eerste gesprek al opviel was dat het vooral de bedoeling was géén geld uit te geven voor zaken die gewoon niet nodig zijn. De persoonlijke begeleiding was prettig, nooit opdringerig, en op elk moment beschikbaar. We vonden het heel fijn dat we wisten met wie we te maken hadden en niet, zoals bij de grote begrafenisondernemers, dat de intake wordt gedaan door medewerker A, en je vervolgens bij de uitvaart zelf wordt begeleid door medewerker X die je nog nooit gezien of gesproken hebt.


Marco Verbeek 
Prettig ongedwongen contact met positieve inbreng en ideeën vanuit ondernemer. Contact met ruimte voor een lach en een traan.


Lianne  
Wij hebben de begeleiding als prettig ervaren . We zijn goed geholpen waar dat nodig was maar ook onze eigen inbreng was mogelijk . Het afscheid is gegaan zoals wij dat in gedachten hadden . Alles was goed geregeld en netjes verzorgd. Wij waren dus zeker tevreden .


Ingrid Robinson 
Fantastische begeleiding, ze doen wat ze beloven, nemen lastige dingen direct uit handen. Niets dan lof!


John sjoers 
Rene is een zeer vriendelijke en warme man die ons op een zeer liefdevolle manier hebt bijgestaan,onze dank is zeer groot


Chris Onderwater 
Alles op een duidelijke manier uitgelegd gekregen, in goed overleg alles uit kunnen voeren. Zeer prettige samenwerking.


A. van de Ven 
Zeer prettige en integere benadering, makkelijk contact leggen, uitvaartwensen konden gaandeweg nog worden aangepast, alles tot in de puntjes geregeld. De uitvaart werd door ons als troostrijk en mooi ervaren.


Gijs van Beeck Calkoen 
Als je al afscheid hebt genomen, dan wacht je onthutst het circus met familie, vrienden, kennissen. Riekie brengt je weer in het spoor, zonder te veel vragen te stellen, zonder dat dingen “horen” , luistert nauwkeurig, voelt aan wat je wilt en zeker niet, en plooit dat. Ze geeft suggesties als je het niet zo weet, helpt je besluiten te nemen die je nou eenmaal moet nemen, stap voor stap, een per stap, niet te veel ineens, verspreid door de tijd tot aan de begrafenis of crematie. Waarna dat ook fijn en vloeiend verliep.


Suzanne Mechelse - Schoppink 
Het is een enorme geruststelling om het regelen van de uitvaart in handen te geven van René, Riekie, Renny en/of Tanja. Uit eerdere ervaring weten wij als familie dat het dan helemaal goed komt. Zulke betrokken en zorgzame mensen om je heen is in die moeilijke tijd heel waardevol. Dank jullie wel!


Frank Schil 
Wij zijn zeer tevreden over de fijne, persoonlijke en professionele begeleiding van Effero uitvaartverzorging. Het persoonlijke contact, de kundigheid en de flexibiliteit hebben geleid tot een 'fijn' afscheid. Wij kijken met veel waardering en tevredenheid terug op al het contact met Effero. René, Renny en Riekie zijn enorme kanjers die ons met veel liefde door een moeilijke tijd heen hebben geholpen.


Carla in t Veen 
Wij hebben het contact met Riekie als zeer empatisch, persoonlijk en prettig ervaren. Ze was meedenkend en praktisch. Riekie kwam haar afspraken na en was 24/7 bereikbaar. Alles is op tijd en volgens plan verlopen. We zijn haar zeer dankbaar voor het mooie afscheid van onze moeder. We bevelen Effero van harte aan.


H.J. van der Hoeven 
Heel meedenkend en uiteraard meelevend. Heel prettig in de persoonlijke contacten. Nemen ruim de tijd om alles te regelen en hebben goed luisterend oor voor de wensen van de nabestaanden. Zijn creatief en daadkrachtig als er geïmproviseerd moet worden


Mandy Lagendijk 
Persoonlijk, betrokkenn warm en op maat.


Ruud de Jong 
Ik heb René leren kennen als een integer persoon, die goed luistert naar de wensen van de nabestaanden en daarop adequaat reageert.


Anita Duijvestijn - Kielhorn 
Wij zijn heel blij met jullie geweest. Vooral door de persoonlijke aandacht en alle tijd die er voor genomen wordt. Ook het meedenken, snel reageren, en bereikbaarheid is top. Daarnaast zijn jullie allebei hele lieve mensen mensen. En is dit beroep voor jullie bestemd. Bedankt voor alles. Liefs, Fam Kielhorn.


Bouwko Nienhuis 
Hele goede uitvaartondernemer! Van begin tot eind werden wij als familie op een fantastische manier begeleid door Effero, met aandacht voor elk detail! # altijd bereikbaar # ontzorgen # duidelijke afspraken # kleinschalig # persoonlijk


Edith Haneveld 
Riekie Esser is betrokken en kan goed invoelen wat de wensen zijn. Meedenkend. Geeft goed advies maar zeker niet opdringerig. De gesprekken voelden vertrouwd. Ze houd je heel goed op de hoogte over het verloop van de planning.


Kuijper 
Wow wat een persoonlijke mooie begrafenis hebben ze voor ons geregeld bij het afscheid van onze man, vader en opa. Alles (de kaart, de linten, het gedicht ...) was precies zoals we het graag wilden hebben. We kijken hierop dankbaar terug.


Gerard Richardson 
We kijken terug op een heel mooi afscheid mede dankzij de intensieve en persoonlijke begeleiding van Effero uitvaartverzorging.


Pauline Stern-Hanf 
Heel persoonlijk en met veel respect en gevoel. Heel erg blij met alle hulp en steun. Warme begeleiding, had niet beter gekund. Ondanks het vreselijke gebeuren heb ik door Effero alles goed kunnen verwerken. Niets was teveel, alles kon. Heel persoonlijk en menselijke benadering.


N. Kolff 
Heel fijne samenwerking. Zo mee levend, alles was bespreekbaar. Alles was met liefde en zorg behandeld. Zeer zeker een aanrader.


Peter den Hartog 
Jullie hebben ervoor gezorgd, adviezen/begeleiding, dat vanaf het moment van overlijden tot/met de uitvaart (crematie) van mijn man/vader/opa alles perfect was geregeld en wij daardoor op een waardige manier afscheid konden nemen. De vriendelijke en begripvolle begeleiding van jullie was top. Over de begroting werd duidelijk en open gecommuniceerd hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. (geen verrassingen achteraf). Nogmaals dank voor alles.


M.Tuit 
Ik wilde veel niet standaard doen en we waren goed op elkaar afgestemd wat heeft geleid tot een "mooie" uitvaart. Chapeau


Pascale Klaassen-Slijkhuis 


Revallier 
Zeer aan te bevelen. Goede persoonlijke en degelijke begeleiding. Houdt het proces stevig in de hand, planning perfect. Ingewikkelde kwestie soepel opgelost. Snelle en heldere communicatie. Communiceert ook met andere betrokkenen en rapporteert hoofdzaak terug. Good value for money. Dat het niet een erg persoonlijke uitvaart in geworden ligt aan mij en mijn familie zelf. Andere aanwezigen beoordeelden de dienst eenvoudig als GOED (klassieke schaal). Als u een schaal van nul tot tien heeft moet u de hele schaal gebruiken (ik heb veel in het onderwijs gewerkt) "Tien" is niet ruim voldoende, dat is 7 of 8. "Tien" is uitstekend of foutloos.


Jolande van Koert 
Rene en Renny hebben ons vanaf het eerste moment geweldig begeleid. Alle zorg uit handen gekomen met zo veel empathie en liefde. De uitvaart van mijn moeder is onvergetelijk geworden. Het hele proces met respect en zo persoonlijk. Wij kijken er als nabestaanden met veel dankbaarheid op terug. Tot in de kleinste details was alles geregeld. Van ons een hele dikke 10 met liefde. Hartelijk dank.


Ingrid de Wit 
Wat een fijne uitvaartondernemer. Vriendelijk, empatisch en meelevend. Zeer gedreven om alles naar wens te laten verlopen. Kwamen ook met fantastische ideeën en suggesties.


Irene Flipsen van Beeck 
Effero werd aanbevolen door het verzorgingshuis van onze moeder. Wij hebben geen seconde spijt gehad dat wij op deze aanbeveling zijn ingegaan. Het is een hartverwarmend mooi afscheid geworden.


Wim Sliepen 
zeer betrokken mensen die op efficiente maar toch persoonlijke, hartelijke wijze de uitvaart hebben verzorgd.


Mark van Daalen 
Qua begeleiding en uitleg was zeer uitstekend, alles werd met aandacht gedaan en op ons tempo. De bezoeken werd van te voren besproken en men kwam altijd op tijd, en namen ook alle tijd die nodig was om dingen uit te leggen. De uitvaart was zeer goed georganiseerd, en bovenal gaven ons niet de indruk dat er enig tijdslimiet gedurende the uitvaart was. En de persoonlijke aandacht was zeer prettig met als uitblinker de geste dat ze uit alle bloemstukken 1 bloem plukte en daar een klein boeketje van maakte en aan ons gaf.


Wendie 
Prima begeleid en fijn contact naar uitvaart toe.


Henk 
We hebben ons enorm gesteund gevoeld en konden alle praktische zaken met een gerust hart aan René overlaten.


Elma Kouwenhoven 
Onze ervaringen met Riekie en René zijn buitengewoon goed; we zijn op een warme, deskundige manier begeleid bij de uitvaart van onze moeder. Ze hebben ons alle zorg uit handen genomen en alles geregeld zoals wij dat graag wilden. Niets dan lof. De toevoeging met de linten was buitengewoon!


Nathalie Keizer 
Goede begeleiding en zeer vriendelijk personeel.


Anja de Bloois 
Aan de uitvaart van onze moeder hebben wij goede herinneringen. Mede door de fijne begeleiding van Effero. Wij konden volledig onszelf zijn en alles is uitgevoerd zoals wij het afscheid in gedachten hadden.


Evert Bruinink 
Prettige persoonlijke begeleiding. Goed ingespeeld op persoonlijke wensen.


A boot houwaart 
Zo lief en zorgzaam, kon ook altijd bellen vragen als ik het niet wist


Michiel Sopers 
Op aanbeveling benaderd. Correcte voorinformatie over kosten en transparant over alternatieven. Prima inbreng en vertaling naar laatste wil en wensen overledene.


R. Janssen-van Zuilen 
Prettig contact. Kon met alle vragen terecht en deze werden ook snel beantwoord.


S. Stigter 
René, dank je wel dat je doorzette, toen ik vastliep op een praktisch punt. Je loste dit geweldig op. De titel 'uitvaartvriend', die mijn telefoon moeiteloos herkent, is méér dan gewoon van toepassing. Wat voel jij de mens goed aan.


Lita Paauwe 
Liefdevol, perfectionisme, met aandacht en uiterst zorgvuldig


G . van der Ham Vijverberg 
Ben er heel te vreden over !


C. Duijm 
Het afscheid van onze moeder heeft thuis plaatsgevonden. Met de hele familie hebben we alles zelf kunnen en mogen doen, bloemen,kaarten,verzorging, thuis opbaring, catering, afscheidsceremonie en het begeleiden naar het crematorium. Dankzij Uitvaartverzorging Effero is het afscheid precies zo gegaan als we wilden. Alles mocht, kon en is ook daadwerkelijk gerealiseerd, onze dank is enorm groot.


B. Nuijen 
De medewerkers die mij begeleidt hebben waren zeer deskundig en professioneel. Door hun vriendelijkheid en betrokkenheid kan ik terugkijken op een mooie en persoonlijke uitvaart. Ik ben heel blij dat ik voor deze uitvaartonderneming heb gekozen.


Ingrid Roos 
zeker een aanrader, mensen die het vak zeer goed verstaan met kennis, persoonlijke begeleiding en empathie! zij hebben de kracht en energie om het verdriet dragelijk te maken en het als iets moois en waardevols te ervaren.De familie is hun eeuwig dankbaar voor de steun en het meedenken voor wat er mogelijk was tijdens een toch zware tijd ook ivm corono.


Anouk Huijsman 
Wij zijn met zoveel liefde ondersteund bij het hele proces dat dit ons heel goed heeft gedaan en verder bij de verwerking heeft geholpen. Er was oprechte aandacht voor zowel ons als het verdriet bij onze dochter. Zij heeft alle aandacht gekregen van Riekie en Rene die zij op dat moment nodig had in die onrustige tijd. We wilden absoluut geen zakelijk afscheid maar juist vieren wat we hebben gehad en daar was alle begrip voor. Er werd heel actief meegedacht hoe dit voor elkaar te krijgen waardoor het met name voor onze dochter heeft geholpen om het een fijne gebeurtenis te laten zijn. Alle dingen die geregeld moesten worden, werd ons allemaal uit handen genomen zodat wij ons konden focussen op de dingen die voor ons belangrijk waren. Maar ook de tijd na de uitvaart hebben we als zeer prettig ervaren. Er was regelmatig contact en ook toen werden afhandelzaken van ons overgenomen. Wij kijken echt terug op een uitvaart die helemaal volgens onze wensen is verlopen en waarbij alle aandacht voor ons was.


D. Manschot 


P.Bettenhaussen 
De Corona onzekerheden uitstekend opgevangen!


P.Bettenhaussen 
De Corona onzekerheden uitstekend opgevangen!


P.Bettenhaussen 
De Corona onzekerheden uitstekend opgevangen!


Suzanne 
Super fijne begeleider. Persoonlijk, betrokken, oprecht geïnteresseerd en enthousiast gedreven om de uitvaart zo eigen mogelijk te maken.


Suzanne 
Super fijne begeleider. Persoonlijk, betrokken, oprecht geïnteresseerd en enthousiast gedreven om de uitvaart zo eigen mogelijk te maken.


Monique Reijsbergen 
René en Riekie zijn hele warme liefdevolle en zeer betrokken mensen. Wij hadden de uitvaart van onze moeder niet mooier kunnen ervaren. Effero denkt mee en zijn altijd bereikbaar. Alles kan en niks is te gek. Fantastisch!!!


Monique Reijsbergen 
René en Riekie zijn hele warme liefdevolle en zeer betrokken mensen. Wij hadden de uitvaart van onze moeder niet mooier kunnen ervaren. Effero denkt mee en zijn altijd bereikbaar. Alles kan en niks is te gek. Fantastisch!!!


Gerdine Rijneveen 
een zeer persoonlijke benadering wat een fijn en vertrouwd gevoel gaf aan ons.


Myriam Baars 
Nadat mijn moeder niet wist welke uitvaartondernemer ze moest nemen na het overlijden van mijn vader heb ik gelijk deze uitvaartondernemer aanbevolen. Mijn moeder was er zeker tevreden mee. Ze hadden van te voren besloten hoe de crematie van mijn vader er uit moest komen te zien en heeft Effero aan al deze wensen voldaan. Vanaf het eerste moment voelde ik mijn moeder zich rustig doordat zij zelf ook al diverse hersenbloedingen heeft gehad moest er geen extra stress bijkomen. Mijn moeder legde bij het eerste bezoek uit wat de bedoeling was en hoe ze het wilde. Dit werd goed opgepakt. Er was geen gehaast en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Ze voelde aan wat mijn moeder bedoelde en de kaart, kist en bloemstuk waren snel uitgezocht. Ook de middag van de crematie was alles rustig en relaxt. Geen haast, voor alles werd de tijd genomen, duidelijk uitgelegd wat en wanneer er iets ging gebeuren. Wat deze uitvaart ondernemers nog niet hadden meegemaakt was dat er gedanst werd op de uitvaart. Mijn ouders hielden van muziek en dansen. Het mooiste compliment wat ik van mijn moeder kreeg was dat ze zei je danst net zo als je vader. Hoe mooi kon de afsluiting zijn dat we een dansje maakte op een nummer van Fats Domino nl. Blueberry Hill met op de achtergrond de foto van mijn vader. Mijn moeder kijkt terug op een mooie, intieme en liefdevol afscheid van haar maatje. Mijn vader.


Frans Schmit 
Goed verzorgde uitvaart. Er werd ons veel werk uit handen genomen en er was sprake van fijne persoonlijke benadering. We hebben ook diverse bruikbare tips ontvangen. Dankzij de ondernemer is de uitvaart uiteindelijk precies verlopen zoals wij het voor ogen hadden.


Nel Engels-Groenewegen 
Renny en René hebben heel goed aangevoeld hoe wij het wilden. Informeel en met een klein gezelschap maar waardig en met respect. Perfect geregeld.


<<< Terug