Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18009

Effero uitvaartverzorging
Telefoon: 085-8772525
Email: info@effero.nl
Website: www.effero.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.1 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Erica van de Graaf-Korving  
René was zeer vriendelijk, empatisch en hielp ons alles in stappen te regelen, door zijn specialisme met demente mensen bracht hij rust en had slimme en mooie toevoegingen zoals foto's van de uitvaart, waardoor we het rustig na konden zien. Volgende keer zal ik René zeker weer bellen.


Jan.c.Heijkoop-Reiners 
Vanaf het eerste moment is de uitvaartondernemer bij ons geweest en heeft echt alle dagen t/m de crematie contact met ons gehad en alles overlegd en uitgevoerd zoals wij dat wilden. Onze wens was o.a. overal zelf bij te zijn met verplaatsen van de overledene naar huis, bij het opbaren en bij de uitvaart tot aan de oven, alle wensen zoals bij de condoleance en de uitvaartdienst in de kerk zijn volledig door hem geregeld en alles was ook vooraf zeer duidelijk uitgelegd hoe en wat er gedaan moest worden. Het was een zeer fijne ervaring zo met de uitvaartondernemer samen door deze droevige dagen heen te gaan met iemand die er altijd is ook al is dat niet opgedrongen maar juist op de achtergrond wat het een zeer persoonlijke ervaring was niet alleen voor mij maar ook voor andere familieleden die dat zo mochten ervaren, wat ook heel prettig was is dat er oog was voor onze zoon van 9 die ook prima werd begeleid in het moeten afscheid nemen van zijn oma. Ik beveel dan ook Effero bij iedereen aan als het u gaat om een persoonlijke uitvaart waar u uw eigen wensen kan laten invullen door deze uitvaartondernemer. Ook na de crematie is er nog contact en ook dat is prettig.


C.Spaans 


Anton de gruyl 
Was fijn dat de verzorger mijn moeder heeft gekend vanuit de steiner zorg. Ze waren er altijd als het moest, zelfs samen. Alle wensen waren mogelijk, er werd soepel meegedacht. Ook waren zij er bij de herdenking in de Steiner. Hartelijk dank voor het warme afscheid


Jeannette Mosterd 
Riekie is zeer betrokken en regelt tot in detail alles.


A. Esser 
Fijn contact en duidelijke, gedetailleerde informatie. Echt betrokken bij de uitvaart.


Nelly Gerners 
Wij hebben uitvaartondernemer EFFERO als zeer positief en heel prettig ervaren, en zou hem zeker aanbevelen. Wij kregen alleen maar hele positieve reacties, en zeer in het bijzonder het gedeelte met de gekleurde linten waar kinderen en kleinkinderen ook bij betrokken werden.


Wil Arts 
Zorgzaam, zorgvuldig, meelevend, warm.


Liesbeth Vink en patty jelier 
Wat een lieve mensen zijn het riekie en rene.alles werd perfect geregeld. Ze stonden klaar voor ons waarneer we ze nodig hadden. Voor , tijdens en ook na het overlijden van ons vader,man en opa. Kan niet meer dan een 10 geven deze mensen heb je nodig in een moeilijke tijd


Paul Hutchison 
Prima zorg in alle rust en tijd en accepteerde ook zonder enig bezwaar veranderingen en/of aanpassingen.


Tosca Ebenau 
Een ontzettend lieve man met een groot invoelend vermogen waardoor het afscheid van mijn moeder een prachtig afscheid werd waar ik met veel dankbaarheid op kan terugkijken. Heel erg bedankt René --xxx-


Alfred Veerkamp 
Effero heeft ook de uitvaart van onze moeder gedaan en daar waren ook zeer tevreden over.


Valerie Van Der Star-Loades. 
Riekie nam zorgvuldig de tijd voor ons. Ze was rustig, kwam met goede ideeen een fijne vrouw. Ook het rouwcentrum en de familiekamer waar Cees lag was heel fijn. Vanaf het begin tot einde, was alles netjes tot in de puntjes verzorgd.


Christiaan de Regt 
Effero heeft er alles aan gedaan om de uitvaart van mijn vader waardig en intiem te laten zijn. Dit gaf ons veel rust en troost.


Bert van Elleswijk 
Een professioneel team met oog voor details en persoonlijke aandacht. De rouwlocatie in Leidschendam is met veel zorg en toeweiding ingericht. Dat is een rustige en huislijke plek om afscheid te nemen van je dierbare. Wij zijn dan ook meer dan zeer tevreden


Manon Gloudemans 
Mijn persoonlijke ervaring met de uitvaartondernemer was heel prettig en voelde erg vertrouwd. Van veel personen heb ik ook positieve reacties ontvangen; er werd zelfs aangegeven dat personen ook deze uitvaartondernemer in gaan schakelen bij een overlijden.


Michiel van Niekerk 
De factuur was zelfs lager dan de begroting. Wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop we zijn begeleid, het advies en de ruimte die ons werd gelaten om een en ander op persoonlijke wijze in te vullen. Onverwachte zaken werden direct op correcte wijze aan de orde gebracht en voorzien van een passend alternatief voorstel. Heel prettig om op deze informele wijze geloodst te worden door een periode met gedwongen deadlines.


Gerrit Snijder 
Wij zijn uitermate correct vriendelijk en kundig begeleid tijdens deze moeilijke dagen Zeer respectvol en begripvol Uitvaartondernemer heeft alles voor ons uit handen genomen Kortom een zeer goede keuze van ons geweest voor deze uitvaartondernemer te kiezen Aanbevolen wat ons betreft Gerrit en Ed Snijder Den Haag


H. Muiselaar  
Riekie is een hele fijne en warme persoonlijkheid, die heel goed de wensen van de familie aanvoelde. Ze is betrokken geeft vertrouwen en ontzorgt.


Lenie Taal Hendriks  
Lieve en warme mensen.Begeleiding is super top!! Helpen goed meedenken naar de wens van de overledene en nabestaanden In een zware periode helpen deze mensen je er super lief doorheen.


Magchiel en Miranda Kessen 
In zo’n korte tijd iets met iemand opbouwen wanneer je op je kwetsbaarst bent is heel bijzonder. Deze band met René voelt voor ons heel uniek. Als ouders hadden wij geen andere uitvaartondernemer kunnen wensen dan René. Zowel praktisch als emotioneel heeft hij meegedacht en ons bijgestaan, alles was goed. Dank voor alle goede zorgen, ook voor Riekie, zonder jullie was het vast chaotisch geworden🙏🏼


M H E Bruna 
De ondernemer / begeleidster begreep zeer goed, dat we de uitvaart conform de (religieuze) opvattingen van de overledene wilden laten uitvoeren en heeft dat ook zo gerealiseerd. Ook vrienden en bekenden waren hier erg positief over.


Sandra van Gessel 
Wij hebben de begeleiding en zorg van Rene als zeer persoonlijk ervaren. Geen vraag was teveel. Alles was zo warm en persoonlijk. Het was net of Rene een familielid was. Hij was erg betrokken en het voelde niet ongemakkelijk. Ook de lieve condoleancekaarten die we kregen waren heel mooi. Uit het diepste van ons hart, dankjewel. Ik zou jullie zonder aarzelen aan iedereen aanbevelen.


I. Goeman 
Wij zijn zeer tevreden hoe alles is gegaan, met name Riekie Esser, aan wie we alles konden vragen en elke avond even langs kwam, zij heeft de hele uitvaart goed begeleid. Nogmaals dank Riekie.


Esther Vasen 
Op het moment van verdriet en wanhoop heeft Effero uitvaartverzorging voor mij het verschil gemaakt. Een rustige en warme benadering. Effero speelt geweldig in op onverwachte situaties. Ze komen met ideeën maar nemen ook afstand op het moment dat afstand gewenst is. Ze voelen dat heel goed aan. Alle wensen zijn bespreekbaar en in mijn geval uitgevoerd. Ook toen ik het even later toch een beetje anders wilde. Tot op het laatste moment is er begeleiding en zelfs ver daarna ook nog. Ik gun alle nabestaande deze uitvaartondernemer. Maakt het verdriet zoveel dragelijker.


G. Oudshoorn 
De verzorging van de uitvaart van onze (schoon)moeder door René en Riekie van Effero Uitvaartverzorging was in één woord fantastisch. Bij de aanname kwamen zij beiden. We konden duidelijke afspraken maken en wat bij het eerste gesprek al opviel was dat het vooral de bedoeling was géén geld uit te geven voor zaken die gewoon niet nodig zijn. De persoonlijke begeleiding was prettig, nooit opdringerig, en op elk moment beschikbaar. We vonden het heel fijn dat we wisten met wie we te maken hadden en niet, zoals bij de grote begrafenisondernemers, dat de intake wordt gedaan door medewerker A, en je vervolgens bij de uitvaart zelf wordt begeleid door medewerker X die je nog nooit gezien of gesproken hebt.


Marco Verbeek 
Prettig ongedwongen contact met positieve inbreng en ideeën vanuit ondernemer. Contact met ruimte voor een lach en een traan.


Lianne  
Wij hebben de begeleiding als prettig ervaren . We zijn goed geholpen waar dat nodig was maar ook onze eigen inbreng was mogelijk . Het afscheid is gegaan zoals wij dat in gedachten hadden . Alles was goed geregeld en netjes verzorgd. Wij waren dus zeker tevreden .


Ingrid Robinson 
Fantastische begeleiding, ze doen wat ze beloven, nemen lastige dingen direct uit handen. Niets dan lof!


John sjoers 
Rene is een zeer vriendelijke en warme man die ons op een zeer liefdevolle manier hebt bijgestaan,onze dank is zeer groot


Chris Onderwater 
Alles op een duidelijke manier uitgelegd gekregen, in goed overleg alles uit kunnen voeren. Zeer prettige samenwerking.


A. van de Ven 
Zeer prettige en integere benadering, makkelijk contact leggen, uitvaartwensen konden gaandeweg nog worden aangepast, alles tot in de puntjes geregeld. De uitvaart werd door ons als troostrijk en mooi ervaren.


Gijs van Beeck Calkoen 
Als je al afscheid hebt genomen, dan wacht je onthutst het circus met familie, vrienden, kennissen. Riekie brengt je weer in het spoor, zonder te veel vragen te stellen, zonder dat dingen “horen” , luistert nauwkeurig, voelt aan wat je wilt en zeker niet, en plooit dat. Ze geeft suggesties als je het niet zo weet, helpt je besluiten te nemen die je nou eenmaal moet nemen, stap voor stap, een per stap, niet te veel ineens, verspreid door de tijd tot aan de begrafenis of crematie. Waarna dat ook fijn en vloeiend verliep.


Suzanne Mechelse - Schoppink 
Het is een enorme geruststelling om het regelen van de uitvaart in handen te geven van René, Riekie, Renny en/of Tanja. Uit eerdere ervaring weten wij als familie dat het dan helemaal goed komt. Zulke betrokken en zorgzame mensen om je heen is in die moeilijke tijd heel waardevol. Dank jullie wel!


Frank Schil 
Wij zijn zeer tevreden over de fijne, persoonlijke en professionele begeleiding van Effero uitvaartverzorging. Het persoonlijke contact, de kundigheid en de flexibiliteit hebben geleid tot een 'fijn' afscheid. Wij kijken met veel waardering en tevredenheid terug op al het contact met Effero. René, Renny en Riekie zijn enorme kanjers die ons met veel liefde door een moeilijke tijd heen hebben geholpen.


Carla in t Veen 
Wij hebben het contact met Riekie als zeer empatisch, persoonlijk en prettig ervaren. Ze was meedenkend en praktisch. Riekie kwam haar afspraken na en was 24/7 bereikbaar. Alles is op tijd en volgens plan verlopen. We zijn haar zeer dankbaar voor het mooie afscheid van onze moeder. We bevelen Effero van harte aan.


H.J. van der Hoeven 
Heel meedenkend en uiteraard meelevend. Heel prettig in de persoonlijke contacten. Nemen ruim de tijd om alles te regelen en hebben goed luisterend oor voor de wensen van de nabestaanden. Zijn creatief en daadkrachtig als er geïmproviseerd moet worden


Mandy Lagendijk 
Persoonlijk, betrokkenn warm en op maat.


Ruud de Jong 
Ik heb René leren kennen als een integer persoon, die goed luistert naar de wensen van de nabestaanden en daarop adequaat reageert.


Anita Duijvestijn - Kielhorn 
Wij zijn heel blij met jullie geweest. Vooral door de persoonlijke aandacht en alle tijd die er voor genomen wordt. Ook het meedenken, snel reageren, en bereikbaarheid is top. Daarnaast zijn jullie allebei hele lieve mensen mensen. En is dit beroep voor jullie bestemd. Bedankt voor alles. Liefs, Fam Kielhorn.


Bouwko Nienhuis 
Hele goede uitvaartondernemer! Van begin tot eind werden wij als familie op een fantastische manier begeleid door Effero, met aandacht voor elk detail! # altijd bereikbaar # ontzorgen # duidelijke afspraken # kleinschalig # persoonlijk


Edith Haneveld 
Riekie Esser is betrokken en kan goed invoelen wat de wensen zijn. Meedenkend. Geeft goed advies maar zeker niet opdringerig. De gesprekken voelden vertrouwd. Ze houd je heel goed op de hoogte over het verloop van de planning.


Kuijper 
Wow wat een persoonlijke mooie begrafenis hebben ze voor ons geregeld bij het afscheid van onze man, vader en opa. Alles (de kaart, de linten, het gedicht ...) was precies zoals we het graag wilden hebben. We kijken hierop dankbaar terug.


Gerard Richardson 
We kijken terug op een heel mooi afscheid mede dankzij de intensieve en persoonlijke begeleiding van Effero uitvaartverzorging.


Pauline Stern-Hanf 
Heel persoonlijk en met veel respect en gevoel. Heel erg blij met alle hulp en steun. Warme begeleiding, had niet beter gekund. Ondanks het vreselijke gebeuren heb ik door Effero alles goed kunnen verwerken. Niets was teveel, alles kon. Heel persoonlijk en menselijke benadering.


N. Kolff 
Heel fijne samenwerking. Zo mee levend, alles was bespreekbaar. Alles was met liefde en zorg behandeld. Zeer zeker een aanrader.


Peter den Hartog 
Jullie hebben ervoor gezorgd, adviezen/begeleiding, dat vanaf het moment van overlijden tot/met de uitvaart (crematie) van mijn man/vader/opa alles perfect was geregeld en wij daardoor op een waardige manier afscheid konden nemen. De vriendelijke en begripvolle begeleiding van jullie was top. Over de begroting werd duidelijk en open gecommuniceerd hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. (geen verrassingen achteraf). Nogmaals dank voor alles.


M.Tuit 
Ik wilde veel niet standaard doen en we waren goed op elkaar afgestemd wat heeft geleid tot een "mooie" uitvaart. Chapeau


Pascale Klaassen-Slijkhuis 


Jolande van Koert 
Rene en Renny hebben ons vanaf het eerste moment geweldig begeleid. Alle zorg uit handen gekomen met zo veel empathie en liefde. De uitvaart van mijn moeder is onvergetelijk geworden. Het hele proces met respect en zo persoonlijk. Wij kijken er als nabestaanden met veel dankbaarheid op terug. Tot in de kleinste details was alles geregeld. Van ons een hele dikke 10 met liefde. Hartelijk dank.


Ingrid de Wit 
Wat een fijne uitvaartondernemer. Vriendelijk, empatisch en meelevend. Zeer gedreven om alles naar wens te laten verlopen. Kwamen ook met fantastische ideeën en suggesties.


Irene Flipsen van Beeck 
Effero werd aanbevolen door het verzorgingshuis van onze moeder. Wij hebben geen seconde spijt gehad dat wij op deze aanbeveling zijn ingegaan. Het is een hartverwarmend mooi afscheid geworden.


Mark van Daalen 
Qua begeleiding en uitleg was zeer uitstekend, alles werd met aandacht gedaan en op ons tempo. De bezoeken werd van te voren besproken en men kwam altijd op tijd, en namen ook alle tijd die nodig was om dingen uit te leggen. De uitvaart was zeer goed georganiseerd, en bovenal gaven ons niet de indruk dat er enig tijdslimiet gedurende the uitvaart was. En de persoonlijke aandacht was zeer prettig met als uitblinker de geste dat ze uit alle bloemstukken 1 bloem plukte en daar een klein boeketje van maakte en aan ons gaf.


<<< Terug