Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18012

Nemas Uitvaartverzorging
Telefoon: 013-5300196
Email: info@nemasuitvaartverzorging.nl
Website: www.nemasuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 27 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Pauline Sterenborg 
Het contact, de sfeer en de betrokkenheid hebben wij als zeer prettig ervaren. Bij de verzorging van onze moeder. En op alle momenten van voorbereiding en uitvoering. Waardig, met respect en liefdevol. Vooral de manier waarop Jan, tijdens de uitvaart, als ceremoniemeester optrad, heeft diepe indruk op ons gemaakt. Onze persoonlijke verhalen heeft hij aangevuld en 'aan elkaar gepraat' op een wijze die volledig aansloot bij de sfeer die wij met elkaar neergezet hebben. Daarmee was Jan, op een een heel natuurlijke manier, zichtbaar onzichtbaar. En onzichtbaar zichtbaar. En vooral van grote toegevoegde waarde!


Francoise Theunen 
Jan en Mieke zijn ontzettend warme en betrokken mensen. Het voelde vertrouwd. Ik zou NEMAS zeker aanraden aan anderen.


R. Wouters 
Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke benadering, het stipt nakomen van afspraken, de goede communicatie, de adviezen, de dienstverlening en prettige contacten met Nemas. Dit heeft ons enorm geholpen in het proces van het afscheid nemen van een dierbare.


Elle Glaser 
We zijn zeer prettig en goed begeleid door Jan. Hij is erg betrokken en zorgzaam. We hebben met elkaar een heel mooie laatste herinnering gemaakt aan mijn vader en daar zijn we Jan heel dankbaar voor. Op alle gebieden was de samenwerking met Jan top!


Theo Brekelmans 
Zeer tevreden met de door Nemas verzorgde uitvaartdienst, persoonlijk, met een luisterend oor en helemaal naar onze wensen. Een enorme DANKJEWEL 🙏


Patricia Smans 
Jan en Mieke zijn zeer betrokken en voelen heel goed aan wat er van ze verwacht wordt. Ze zijn gedurende de hele periode goed bereikbaar en doen hun uiterste best om alles naar onze eigen wensen te laten verlopen. Hierin zijn ze meer dan geslaagd. Wij kunnen Nemas Uitvaartverzorging dan ook van harte aanbevelen.


Kees de Laat 
De uitvaart was perfect geregeld, persoonlijk en passend bij de overledene.


Aerts v d ven 
Onze dank is groot zijn zeer tevreden


Carla Arnolds 
Prettige persoonlijke begeleiding, alles kan geregeld worden. Niets op aan te merken.


Renee Smolders  
Kan deze onderneming bij eenieder van harte aanbevelen.


Peter van den Brand 
uitstekende begeleiding. Zeer deskundig en had alle tijd voor ons.


Kimberly Marcelis-Bronk  
Zeer professioneel en warm begeleid


Maud Agterberg-Otten 
Totaal onverwacht hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve vrouw, (schoon) moeder en oma. We kwamen daardoor in een rollercoaster terecht van emoties terwijl er veel geregeld moest worden. Doordat het overlijden zo onverwachts was, was er bij ons weinig tot niets bekend wat ze gewild zou hebben als afscheid. Gelukkig was daar Jan en Nemas uitvaartverzorging. Niet alleen heeft Jan ons stap voor stap door alle keuzes en mogelijkheden van het afscheid begeleid maar heeft hij ook echt alle tijd en ruimte genomen voor onze emoties en gevoelens. Hij was echt een steun en toeverlaat die we op dat moment echt nodig hadden. Altijd bereikbaar, benaderbaar en meelevend, ook na de uitvaart. De dienst zelf was heel persoonlijk, vol met liefde en alles tot in de puntjes verzorgd en de betrokkenheid van Jan was hierbij duidelijk voelbaar.


Iet Vervoort 
Zéér prettige contacten: betrokken, meelevend, persoonlijk en meedenkend/adviserend tijdens de voorbereidingen.Tijdens het afscheid zagen wij een betrokken persoon, die zich zéér goed had voorbereid, ook met de andere betrokkenen b.v. van geluid, muziek, foto's en sprekers.We hebben dan ook niets dan gekregen van alle aanwezigen en via de livestream. Mijn beoordeling is dan ook zéér positief.


C.pfm Beijens 
Wij hebben een mondelingen evaluatie uitgebreide besproken welke zeer goed is verlopen!


Sandra Tieks 
Het afscheid en de uitvaart van mijn vader was tot in de puntjes goed verzorgd. Jan, Mieke en Willem waren erg betrokken bij alle aspecten. het ophalen, de verzorging, het opbaren in het afscheidshuis, de uitvaart en de crematie. Ze zorgden ervoor dat alle wensen van ons en mijn vader uitgevoerd konden worden en hadden zelf ook nog mooie ideeën. Dat mijn vader in de familiekamer in het Nemas afscheidshuis was en wij daardoor op elk moment naar hem toekonden heeft ons veel geholpen in het afscheid- en verwerkingsproces. We hebben -ondanks het verdriet- aan de week van het afscheid en de uitvaart een mooie, warme herinnering aan en krijgen nog steeds veel reacties van mensen om ons heen die het ook erg mooi hebben gevonden. Respectvol, waardevol en bijzonder zijn de woorden die mij bijblijven over alles, net zoals mijn vader was.


Bob Marcelis 
Jan en Mieke hebben ons echt geweldig begeleid bij de uitvaart van mijn vader. Ze hebben ons stap voor stap begeleid in de uitvaart en kwamen met goede suggesties waar wezelf niet bij stil hadden gestaan, maar wel perfect bij onze familie pastte. Ze voelden ons heel goed aan wat wel of niet bij ons zou passen. We hadden niet beter kunnen wensen!


Maria Baijens  
Erg betrokken, grote steun' !


Rowald van der Mast 
We hebben in Jan en Mieke twee betrokken mensen getroffen die hun uiterste best hebben gedaan om van deze uitvaart een mooie afsluiting voor ons te creeren. Niks was hen te veel ! Niks dan lof hiervoor.


Cor van Pinxteren 
Zeer duidelijk en afspraken nakomen


Jeannie Jacobs 
Jan en Mieke hebben een waardige crematie voor mijn moeder Jo mee waargemaakt. Jan was onze begeleider, hij heeft alle tijd genomen, goed geluisterd, meegedacht, goede en passende ideeën geopperd in wat we konden doen, en in hoe we het konden doen. Mieke heeft de verzorging van mijn moeder op zich genomen. We hebben een mooi laatste beeld daardoor van mijn moeder. We konden op elk moment contact met Jan opnemen, en dat was erg prettig. De crematie zelf is prima verlopen. Ook alle aanwezigen waren complimenteus over hoe het afscheid is vormgegeven en uitgevoerd. Bedankt Jan en Mieke!


Jacqueline de Jong-Wijgerde.  
Wij hebben het contact met de uitvaartondernemer als zeer prettig ervaren. Alle zorg is ons uit handen genomen zodat we ons op andere dingen konden consentreren. Dit was onze 2e uitvaart in 11 maanden en de kwaliteit is zeer constant.


R. De Rooij 
Het is al de tweede keer dat we Jan hebben gevraagd om een uitvaart te begeleiden. Beide keren was de ervaring 5 sterren. Jan is een gevoelsmens en heeft overal een passende oplossing voor om naar de meest persoonlijke uitvaart toe te werken. Een mens als Jan heb je gewoon nodig in zo’n moeilijke tijd. Ik beveel hem van harte aan.


M Berecz-Coolen 
Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart maar ook over de verzorging van de overledene. Ook het afscheid nemen in het afscheidshuis was goed geregeld en erg intiem.


Familie van Rooij 
Wij zijn zeer tervreden rondom de persoonlijke begeleiding die wij hebben ontvangen. Zij hebben het verschil gemaakt.


AHM van Dal 
Heel integere en deskundige begeleiding.absoluut een 10waard


J.van den Braak Oomen  
Persoonlijk, betrokken. Brengen ideeën/voorstellen waar je iets aan hebt.


Simone Tuerlings 
Wij vinden Nemas uitvaartverzorging zeer punctueel in de gemaakte afspraken en uitwerkingen. Respect en vertrouwen hebben we ervaren de gehele periode. De geboden structuur heeft ons geholpen om een warm en persoonlijk afscheid te creëren en vervolgens te mogen ervaren. Met een lach en een traan werden we door dit proces heen geloodst. De 'voelsprieten' voor wat wij nodig hadden of wat er geregeld moest worden stonden constant op AAN. Dankjulliewel Jan en Mieke voor jullie 'warme' aandacht en zorg!


Paul Bakker 
Wij hopen dat anderen ook Jan als uitvaartverzorger kunnen vinden. Hij heeft ons een stuk rust kunnen geven in een moeilijke tijd. Samen met Jan hebben wij een persoonlijk en bijzonder afscheid kunnen organiseren. Ons laatste cadeautje voor Menno, onze broer/mijn zoon.


I de Kock 


Familie de Wert 
Wij kijken met een warm en goed gevoel terug op de uitvaart van onze lieve pap en man Henk de Wert. Jan, jij wees ons de weg toen wij even verdwaald waren. We zijn jou en je team enorm dankbaar.


Gerrit van Hoof 
Heel persoonlijk, Inlevend, open voor suggesties, mooie crematie met mooie emotionele en vrolijke momenten.


H. Buster 
De persoonlijke warme begeleiding en hulp bij het samenstellen van de uitvaart heeft het voor ons allemaal een beetje minder moeilijk gemaakt. De wensen van de overledene werden tot in de puntjes uitgevoerd. Dikke dank je wel daarvoor!


Clemens Verbraak  
Heel betrokken, meedenkend en mede daardoor is de uitvaart naar onze wens en die van mijn vrouw, onze moeder en oma geweest. Van begin tot eind is het contact top verlopen.


Jeanine van Ratingen 
Na het overlijden van onze vader gaf de persoonlijke en rustige begeleiding van Jan ons meteen een goed gevoel. Met vertrouwen hebben we alle keuzes kunnen maken. We kunnen terugkijken op een mooi afscheid. Bedankt Jan en Mieke voor jullie betrokkenheid en fijne begeleiding!


Monique Van Der Plas 
Jan is Betrokken, empatisch, luisterend, meedenkend, secuur, flexibel en ontzorgend waardoor we terugkijken op een mooie uitvaart, precies zoals we dat wenste. Jan komt alle afspraken na.


Sabine van Nuenen 
Uitstekende uitvaartverzorging en prettig contact


J. Wouters 
Jan en Mieke van den Hout stonden altijd klaar voor vragen, opmerkingen en aanvullingen. Er werd goed geluisterd naar de wensen van de nabestaanden. Deze werden ook allemaal tot tevredenheid uitgevoerd. Zij waren zeer betrokken. De contacten met hen waren steeds persoonlijk en warm. Wij hadden een goed gevoel bij het afscheid van onze overleden tante.


Monya Spijkhoven 
Wij hebben de samenwerking met Nemas als zeer prettig ervaren.


Michiel Böse 
Jan is een zeer warme en attente dienstverlener. Een aantal weken geleden leerde ik hem kennen met het afscheid van een vriend. Omdat deze uitvaart perfect verlopen is, heb ik Jan benaderd toen mijn moeder kwam te overlijden. Ook het afscheid van moeder is foutloos verlopen en heeft plaatsgevonden in een kleine en persoonlijke setting in het Nemas Afscheidshuis in Goirle.


Antoine van den Hout 
we vonden het contact met Jan zowel voor als na de uitvaart prettig en persoonlijk . Heel de familie had er een fijn en prettig gevoel bij ens alles werd netjes en keurig naar wens verzorgd . Gr familie van den Hout


Susanne Mulders 
Zeer betrokken uitvaartondernemer. Alles tijdig en correct uitgevoerd volgens onze wensen.


Familie Beerens 
Jan, we hebben het al vaak gezegd. Mama had niet mogen te komen overlijden, nu al. Maar nu het dan toch zo was, had het allemaal niet beter georganiseerd kunnen zijn dan zo. De hele week in jullie afscheidshuis en hoe we op onze eigen manier afscheid hebben kunnen nemen met alle mensen die mama lief hadden, draagt nu zeker bij aan onze verwerking. Ook de manier waarop je ons gebeld hebt door de tijd heen, zo betrokken. Bedankt voor jouw goede zorgen.


Esther Timmermans 
Vanaf het eerste telefoontje tot het laatste gesprek na de uitvaart hebben wij de begeleiding als heel fijn ervaren. Het contact is erg persoonlijk en ook de korte lijntjes zijn erg prettig. Het lijstje van wat je allemaal moet regelen wordt in stappen aangeboden, ook dat vonden wij erg fijn. Er komt al zoveel op je af en je moet ineens zoveel. Ook de belangstelling en aandacht voor de nabestaande (hoe het met ons zelf gaat) is ook een dikke pluspunt.


Frank Maas 
Zeer betrokken en heel veel aandacht voor details. Erg wordt erg goed geluisterd met als resultaat een ontzettend mooi afscheid van ons mam.


Jos van Pelt 
Jan wist in ons gezin naadloos van ieder individueel de toon van rouwverwerking te vinden. Hierdoor had iedereen de ruimte en tijd voor zijn/haar verwerking en ging het noodzakelijke protocol als automatisch zijn gang. Alle vragen kon Jan direct beantwoorden en zaken die ons ontschoten bleven werden door Jan helder en duidelijk onder onze aandacht gebracht.


Susanne van der Hulst 
Wij hebben de begeleiding van Nemas als heel prettig en persoonlijk ervaren. Jan wist goed bij ons gevoel aan te sluiten en kwam met goede ideeën waar we zelf niet zouden zijn opgekomen. We kijken terug op een heel fijn afscheid.


Fam Brock 


Bert de Weijer 
Gedegen; niet overdreven; met gevoel uitgedragen; respectvol


Riet Santegoets partner 
In een woord, super geweldig, in alle opzichften


Heidi van der Krabben 
Jan en Mieke zijn geweldige mensen met een hart van goud Een hele dikke 10 voor deze uitvaartonderneming


Christel Klaassen  
We zijn zeer tevreden hoe de uitvaart is verlopen. We hebben kunnen laten zien wat voor een bijzondere persoon de overledene is. Ze hebben ons daar uitstekend mee geholpen.


Ines Haaitsma 
veel dank voor: 100% meedenken / begeleiden / en uw bereikbaarheid /


Diny van Loon 
Wij hebben de contacten met Nemas uitvaartverzorging als zeer prettig ervaren. Het was persoonlijk, met alle ruimte voor eigen inbreng en goede adviezen waar nodig. Wij zouden Nemas ook van harte aanbevelen!


Fam. Wilbrink 
Jan en Mieke hebben voor Albert een prachtig en waardig afscheid mogelijk gemaakt. Toen Albert nog leefde hebben we gezamenlijk gekozen om de uitvaart door Nemas te laten verzorgen. Voor ons allen voelde het heel persoonlijk om dit samen met Jan en Mieke te doen. We hebben elkaar meermaals ontmoet en gesproken, zowel thuis als bij Nemas. Al geruime tijd voor het overlijden van Albert als na zijn dood hadden we op een fijne manier contact. We werden goed begeleid door Jan en Mieke. Jan kwam meermaals op bezoek om de wensen van Albert te bespreken en door te nemen. Hij was er voor ons en creëerde in het gehele proces rust en ruimte om op een mooie en bijzondere manier naar het afscheid van Albert toe te werken en te zorgen voor een mooie uitvaart zoals Albert en wij dat wensten. Jan voelde goed aan wat Albert wilde en nodig had, hij stelde hem daarin gerust. We merkten dat ook aan Albert, hij had duidelijkheid gekregen omtrent zijn uitvaart (ook voor ons als nabestaanden is dat heel waardevol). Hij had vertrouwen in Jan en Mieke en dat gaf hem rust. Heel belangrijk in een proces waarbij Albert stervende was. In een verwarrende tijd na het overlijden van Albert waren Jan er Mieke er direct voor ons. Albert werd zoals wij wensten overgebracht naar het afscheidshuis Nemas. Overdag hadden we toegang tot het afscheidshuis waar we Albert ieder moment van de dag konden bezoeken. Jan begeleide ons door dit moeilijke proces waardoor afscheid nemen op een bijzondere en rustige manier mogelijk werd. Dit heeft ons in de week van sterven, overlijden en de uitvaart enorm geholpen. Met de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van Jan en Mieke zijn we enorm content. Het voelde goed en vertrouwd, zoals Albert het wilde. Op zijn manier! Als nabestaanden zijn wij Jan en Mieke enorm dankbaar. Met name hoe zij gedurende het gehele verloop van afscheid nemen, de uitvaart en nazorg vorm hebben geven. We hebben samen met Jan de uitvaart voorbereid en op de dag van de uitvaart hebben Jan en Mieke ons daar goed bij begeleid. Jan heeft de afscheidsdienst geleid welke heel persoonlijk en betrokken was, bijzonder knap. Onze oprechte complimenten, zowel van ons als gezin, familie, vrienden en kennissen. Een bijzondere ervaring waar we ondanks het verdriet met een traan en tevredenheid op terugkijken. Beste Jan en Mieke, heel veel dank voor jullie fijne zorg en warme betrokkenheid.


Joep Gerris 
Nemas heeft ons bijzonder goed begeleid en voelde precies aan wat we wanneer wilde. Dacht mee en gaf goede suggesties. Warm persoonlijk contact!


Jos en Lia Molenwijk - van Loon 
Als nabestaanden zijn wij uitermate tevreden over de zeer persoonlijke en toch professionele begeleiding en verzorging van het afscheid van onze moeder. Wij geven deze uitvaartonderneming een dikke 10.


Thierry van den Heuvel 
Jan en zijn collega's van Nemas Uitvaartverzorging hebben ons op een fantastische wijze begeleid bij het voorbereiden van de uitvaart. Er is door hen zeer zorgvuldig gewerkt, zij hebben heel goed meegedacht, kwamen met suggesties en regelden alles wat er nodig was snel en efficiënt. De sfeer was erg prettig en ze waren zeer attent. Al bij al een heel persoonlijke uitvaart die aan al onze wensen en verwachting heeft voldaan. Heel prettig om dit team naast ons te hebben gehad.


Monique Van Der Plas 
Zeer tevreden, Jan is een echte vakman. hij is empatisch en luistert goed naar de wensen en ook hoort wat er niet gezegd wordt. De uitvaart was precies zoals wij het wensten.


Michelle Flikweert - Bexkens 
Ik heb de benadering van en contacten met zowel Jan als andere medewerkers van Nemas als zeer invoelend, prettig, correct en zeer persoonlijk ervaren. Het is knap dat Jan mijn man Bart zijn persoonlijkheid zo goed heeft weten te deduceren uit de gesprekken die zijn gevoerd. Alsof hij hem lang heeft gekend. Het gaf de finishing touch aan de afscheidsdienst.


Karin van der Schoot 
Het contact en de begeleiding was erg persoonlijk en professioneel. Jan heeft ons in de moeilijke tijd goed begeleid om tot een mooie persoonlijke warme uitvaartdienst te komen voor onze moeder. Ook bij het opstellen van de uitnodigingen en bedankjes heeft Jan ons erg geholpen om ze bijzonder te maken. En de begeleiding stopt niet bij de uitvaart ook daarna blijven Jan en Mieke betrokken. Dit wordt erg gewaardeerd door ons als kinderen maar zeker ook door mijn vader.


Joke Oerlemans- de Brouwer 
Grote complimenten voor Nemas. Van begin tot eind zeer persoonlijk begeleidt. Een waardig en persoonlijke afscheidsdienst zoals we het graag wilde. Dank je wel.


G. van der Bruggen 
Wij bevelen Nemas bij iedereen aan. Iedereen die bij de uitvaart aanwezig was, was onder de indruk van het hele gebeuren.


A Artz 


Winfried H.A.M. van den Muijsenbergh 
Mijn drie zussen en ik zijn Nemas (Jan van den Hout en Mieke Peters) bijzonder erkentelijk voor de in één woord uitmuntende wijze waarop zij de begrafenis van onze vader Kees van den Muijsenbergh georganiseerd en begeleid hebben. Alles, maar dan ook werkelijk alles, had, in onze beleving, niet beter hebben kunnen verlopen. Met grote empathie, vol begrip, met rust en indrukwekkend organisatievermogen zijn wij, met name door Jan van den Hout, ons eerste aanspreekpunt, geholpen bij het maken van de diverse keuzes en bij de voorbereidingen van een voor ons zeer emotionele maar, met name dankzij de inzet ban Nemas, bijzonder waardevolle dag waarop wij dankbaar terugzien. Dat Jan van den Hout letterlijk dag en nacht bereikbaar was en steeds zeer snel zo al niet per ommegaande reageerde hebben wij bijzonder gewaardeerd en is indrukwekkend. ‘Leer- dan wel verbeterpunten’ voor Nemas hebben wij niet. Een volle tien is onze terechte waardering op alle onderdelen!


Herman Broers 
In tijdsbestek van 3 weken 2 uitvaarten laten verzorgen Prima persoonlijk contact Voldeed aan persoonlijke wensen


Herman Broers 
Goed persoonlijk contact. G oedTegemoet gekomen aan persoonlijke wensen


Frans van haren 
Persoonlijker had niet gekund. Ik kan niet bedenken wat we nog aan hadden kunnen passen aan de uitvaart van moeder om het nog persoonlijker te maken. Ik weet zeker dat moeder zelf ook heel tevreden zou zijn geweest. Het was helemaal onze manier om haar uitgeleiden te kunnen doen.


Petra.spijkers- v Son 


R. Bekkers Vd Sande 
Heel respectvol. Houd zich goed aan de afspraken. En liefdevolle zorg.


Will Zijlstra 
De uitvaartbegeleider heeft ruimschoots de tijd genomen voor de bespreking zowel voor- als na de uitvaart en al onze wensen ingewilligd. Mede hierdoor is het een zeer persoonlijke uitvaart geworden. Wij kunnen Nemas Uitvaartverzorging dan ook van harte aanbevelen.


Frank Santegoets 


Petra Delmee van Berkel 
We zouden ze zeker bij andere aanbevelen, alles was goed verlopen en geregeld


Ingrid van den abbeelen 
Het was erg poersoonlijk bij het afscheidshuis. Het was erg fijn dat ik de sleutel had en er heen kon gaan wanneer ik wilde. Ook was er veel tijd voor persoonlijke gesprekken. En tijdens de dienst was het erg fijn en persoonlijk


Eef Bugter 
Hartelijk en innemende man, ruim voldoende plaats voor eigen inbreng. Uitstekende voorlichting omtrent locatie met de daarbij behorende mogelijkheden Fijne en goede verzorging in zijn afscheidshuis Uitstekende begeleiding op de dag van afscheid Goede nazorg en geen tegenvallende kosten ten opzichte van oorspronkelijke begroting Kortom zeer tevreden


Carla Arnolds 
Jan heeft alles geregeld op een persoonlijke, gezellige, manier. Hoewel ik hoop dat ik hem voorlopig niet tegen kom maak ik graag opnieuw van zijn diensten gebruik.


Maya van Prooyen 
Het had niet beter, mooier en persoonlijker gekund. Ik voelde me erg gesteund en zeer goed begeleid in deze lastige week. Dank je wel!


<<< Terug