<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18012

Nemas Uitvaartverzorging
Telefoon: 013-5300196
Email: info@nemasuitvaartverzorging.nl
Website: www.nemasuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 26 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Joke Oerlemans- de Brouwer 
Grote complimenten voor Nemas. Van begin tot eind zeer persoonlijk begeleidt. Een waardig en persoonlijke afscheidsdienst zoals we het graag wilde. Dank je wel.


G. van der Bruggen 
Wij bevelen Nemas bij iedereen aan. Iedereen die bij de uitvaart aanwezig was, was onder de indruk van het hele gebeuren.


A Artz 


Winfried H.A.M. van den Muijsenbergh 
Mijn drie zussen en ik zijn Nemas (Jan van den Hout en Mieke Peters) bijzonder erkentelijk voor de in één woord uitmuntende wijze waarop zij de begrafenis van onze vader Kees van den Muijsenbergh georganiseerd en begeleid hebben. Alles, maar dan ook werkelijk alles, had, in onze beleving, niet beter hebben kunnen verlopen. Met grote empathie, vol begrip, met rust en indrukwekkend organisatievermogen zijn wij, met name door Jan van den Hout, ons eerste aanspreekpunt, geholpen bij het maken van de diverse keuzes en bij de voorbereidingen van een voor ons zeer emotionele maar, met name dankzij de inzet ban Nemas, bijzonder waardevolle dag waarop wij dankbaar terugzien. Dat Jan van den Hout letterlijk dag en nacht bereikbaar was en steeds zeer snel zo al niet per ommegaande reageerde hebben wij bijzonder gewaardeerd en is indrukwekkend. ‘Leer- dan wel verbeterpunten’ voor Nemas hebben wij niet. Een volle tien is onze terechte waardering op alle onderdelen!


Herman Broers 
In tijdsbestek van 3 weken 2 uitvaarten laten verzorgen Prima persoonlijk contact Voldeed aan persoonlijke wensen


Herman Broers 
Goed persoonlijk contact. G oedTegemoet gekomen aan persoonlijke wensen


Frans van haren 
Persoonlijker had niet gekund. Ik kan niet bedenken wat we nog aan hadden kunnen passen aan de uitvaart van moeder om het nog persoonlijker te maken. Ik weet zeker dat moeder zelf ook heel tevreden zou zijn geweest. Het was helemaal onze manier om haar uitgeleiden te kunnen doen.


Petra.spijkers- v Son 


R. Bekkers Vd Sande 
Heel respectvol. Houd zich goed aan de afspraken. En liefdevolle zorg.


Will Zijlstra 
De uitvaartbegeleider heeft ruimschoots de tijd genomen voor de bespreking zowel voor- als na de uitvaart en al onze wensen ingewilligd. Mede hierdoor is het een zeer persoonlijke uitvaart geworden. Wij kunnen Nemas Uitvaartverzorging dan ook van harte aanbevelen.


Frank Santegoets 


Petra Delmee van Berkel 
We zouden ze zeker bij andere aanbevelen, alles was goed verlopen en geregeld


Ingrid van den abbeelen 
Het was erg poersoonlijk bij het afscheidshuis. Het was erg fijn dat ik de sleutel had en er heen kon gaan wanneer ik wilde. Ook was er veel tijd voor persoonlijke gesprekken. En tijdens de dienst was het erg fijn en persoonlijk


Eef Bugter 
Hartelijk en innemende man, ruim voldoende plaats voor eigen inbreng. Uitstekende voorlichting omtrent locatie met de daarbij behorende mogelijkheden Fijne en goede verzorging in zijn afscheidshuis Uitstekende begeleiding op de dag van afscheid Goede nazorg en geen tegenvallende kosten ten opzichte van oorspronkelijke begroting Kortom zeer tevreden


Carla Arnolds 
Jan heeft alles geregeld op een persoonlijke, gezellige, manier. Hoewel ik hoop dat ik hem voorlopig niet tegen kom maak ik graag opnieuw van zijn diensten gebruik.


Maya van Prooyen 
Het had niet beter, mooier en persoonlijker gekund. Ik voelde me erg gesteund en zeer goed begeleid in deze lastige week. Dank je wel!


Peter Kolen 
Prettige omgang, zorgvuldig en goed tijdschema.


Hans Nijssen 
Wij hebben het contact met Nemas prettig ervaren.


Hans Rulo 
Wij hebben Jan van de Hout ‘snachts gebeld en ‘smorgens met hem afgesproken. Hij neemt alle tijd voor je en je hebt het gevoel dat je zijn enige klant bent. Hij maakt verbinding en geeft vertrouwen. Wij hadden alle ruimte om samen met hem de begrafenis te regelen en invulling te geven aan de herdenkingsdienst. Bijzondere wensen van ons heeft hij onverwijld opgepakt en uitgevoerd. Niets was hem teveel. Ook de factuur viel lager uit dan verwacht. De nazorg is perfect.


Roos Snels 
Alle tijd en rustig. Warm en meelevend.


Luna-Elise Schernthaner 
De ervaring met Nemas Uitvaartverzorging was erg fijn. Alle zorgen werden uit onze handen genomen en alles werd goed en precies volgens onze wensen geregeld. Het contact was erg persoonlijk en er was niet alleen tijdens het regelen van de uitvaart steun, maar ook erna.


Nicole Swagemakers 
Zeer persoonlijk en aangenaam!


Riet vromans 


G.R. Brock-Tiesema 
Ik heb alleen maar lof hoe de uitvaart geregeld en verzorgd was. De contacten waren goed en er werd rekening gehouden met al onze wensen. Ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden. Complimenten voor uitvaartondernemer Nemas Jan van den Hout.


Thijssen 
Erg persoonlijk, wensen zijn uitgevoerd en alles prima verlopen


J. Appels 
De aandacht voor ons en de begeleiding was heel persoonlijk, dat was heel prettig. De uitvaart was helemaal zoals wij het in gedachten hadden. Jan en Mieke, namens de hele familie, dank je wel!


Dankers 
Perfect geregeld, en erg goed geholpen met alles. Ondanks de Coronaregels, zeer tevreden.


Walter Vermeer 
Beste Jan en Mieke, Hoe schrijf je een referentie die jullie recht doet? Na het overlijden van pa, 10 jaar geleden, werd de uitvaart verzorgd door Els. Dit gebeurde op een dermate respectvolle en betrokken wijze dat we nu 10 jaar later, ook voor haar opvolgers kozen. Hier hebben we geen minuut spijt van gehad. Jullie hebben met ons een bijzondere en heel intensieve week meegemaakt waarbij het bijna voelde alsof jullie, op momenten, deel uitmaakten van ons gezin. Ik heb nog eens e.e.a. nagelezen op jullie website, daar staan namelijk een aantal kernwaarden genoemd. Volgens mij doen deze allen recht aan jullie inzet. Voeg er nog een elfde en twaalfde aan toe, klinkt misschien raar maar af en toe mogen we ook eens lachen, humor dus en als laatste empathisch vermogen! Ook deze waarden zijn zeker aanwezig! Zeer bedankt namens ons gezin. Walter Vermeer


Nicole van der Pluijm 
Zeer persoonlijk en betrokken in alle opzichte.


Heidi de Kort 
Zeer persoonlijke en fijne warme begeleiding. Je krijgt de tijd, niets overhaast. In dit hele zware jaar met 2 uitvaarten van beide ouders in 5 maanden en alle coronamaatregelen als zeer prettig ervaren en nogmaals heel erg bedankt hiervoor .


Harry Kok 
Wij zijn zeer tevreden over Nemas uitvaartverzorging, zij hebben de hele uitvaart professioneel, warm en zeer persoonlijk uitgevoerd. Wij zouden Nemas zeker aanbevelen bij anderen!


Fam Brock 
Wij zijn door Jan en Mieke vakkundig en respectvol begeleid. Wat wij als zeer fijn hebben ervaren is de persoonlijke aandacht die Jan en Mieke geven. Wij kijken terug op een mooi en liefdevol afscheid.


Martin Weststrate 
Echt heel fijn, meedenkend en meelevend


Cilia Schetters 
Zeer persoonlijk,zeer meelevend, zeer persoonlijk. Alles kon. Echt zeer bekwaam!!!


Familie van der Bruggen 
Zeer goed en netjes, precies zo gegaan hoe wij het als gezin wilde. Een groot compliment zowel voor Jan als Mieke van Nemas.


Lonneke van Wijk de Jong 
Het was ondanks het grote verdriet een hele fijne persoonlijk dienst ! Wij als familieleden zijn allemaal betrokken geweest bij heel het proces en iedereen werd gehoord. Aan al onze wensen is gehoor gegeven.


D.A. van der Zeijden 
wij voelen ons zeer odersteund , op de wijze hoe zij ons geadviseerd en begeleid hebben.


J.C.I. van der Velden-Hoes 
betrokken mensen en geïnteresseerd in persoonlijke verhalen


Ilona en jacintha reusen 
Hele fijne lieve mensen, wij hebben dit als zeer warm ervaren, wij hebben door Jan en mieke onze moeder een hele liefdevolle uitvaart kunnen geven, daar zijn wij hen erg dankbaar voor


Heidi de Kort 
Wij hebben het persoonlijke contact en alles heel rustig kunnen regelen heel fijn ervaren. Ondanks de coronamaatregelen een heel mooi afscheid gehad.


Jose Mutsaers 
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Jan van den Hout. In deze moeilijke tijd en zeker ook nog door het hele Corona gebeuren, is hij een enorme steun voor ons geweest. Wij willen hem hiervoor hartelijk danken. Familie Mutsaers


J DE BROUWER 
ZEER BETROKKEN MAN DIE ALLE TIJD NEEMT EN ALLE WENSEN MBT DE UITVAART UIT HEEFT LATEN KOMEN IN EEN WOORD FANTASTISCH


Edwin Kolen 
Geweldig maatwerk en prima contact.


Roel Aarts 
De heer Jan van den Hout heeft ons samen met zijn partner Mieke op een zeer persoonlijke wijze begeleid. Alles uitstekend verzorgd. Betrokken. Duidelijk. Transparant. Authentiek. Vaklieden met veel empathie. Voor Jan en Mieke is dit natuurlijk hun vak, maar voor ons is duidelijk de passie die hen drijft naar voren gekomen. Ongelooflijk fijne mensen aan wie je je dierbaren bij hun laatste reis met een gerust hart toevertrouwd.


Leonne Heffels-van den Wildenberg 
Het feit dat je met 1 persoon te maken krijgt, die altijd direct ter beschikking is en met je mee denkt, geeft veel vertrouwen en dit werkt erg plezierig. Zeer aan te bevelen!


L. Snoeren 
Opnieuw zijn we zéér tevreden over het verzorgen van deze uitvaart/crematie. Jullie hebben ons op een fantastische manier door dit proces heen geloodst, ofwel: de manier waarop wij de uitvaart wilde doen mee gerealiseerd. Professioneel, zeer flexibel en door persoonlijke aandacht meedenkend in oplossingen - zeker in een tijd dat agv COVID-19 veel beperkingen zijn opgelegd. Top !


Corrie van Loon 
Warm,persoonlijk,accuraat.


Peter 
Vanaf het eerste telefoongesprek een goed gevoel mee gehad. De persoonlijke rustige benadering met ons als familie hebben we allemaal als zeer prettig ervaren. Jan en Mieke kwamen ook met goede adviezen, zonder hierin een dominante rol in te spelen. Kortom een zeer prettige en vakkundige begeleiding, wat wij als familie iedereen aan kunnen en willen raden.


J Knippels 
We zij bijzonder goed begeleid, ook heel persoonlijk benaderd om ervaring te delen.Goed gevoel aan over gehouden


Maikel van Loon 
Wij hebben het als familie ondanks het verlies als zeer positief mogen ervaren . En een zeer persoonlijke en integere begeleiding hebben gehad.


Jeanny en Jolanda 
Wij kijken terug op een intieme, persoonlijke en mooie uitvaart van onze moeder. Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder het enorm goed luisteren naar onze wensen en betrokken maar deskundige ondersteuning van het Afscheidshuis. Alles mag, niets moet. Beloftes werden nagekomen. Het was tevens heel aangenaam te constateren dat er geen misbruik gemaakt werd van de emotie waarin verkeerd wordt. Hierdoor is een onaangename nota achteraf bij Afscheidshuis Nemas niet aan de orde.


Ronald van der Burgt 
Dhr van Hout (& partner Mieke) is heel professioneel met zijn vak bezig en heeft ook alle aandacht voor de achter gebleven familie leden. Alles was precies geregeld zoals wij het zouden willen. Alles is mogelijk bij Dhr van Hout en erg persoonlijk.


Kim 
Jan heeft ons zeer goed en persoonlijk begeleid. Hij was er wanneer we hem nodig hadden, vriendelijk en met de juiste woorden en goede ideeën. We zijn blij dat hij ons in deze moeilijke tijd begeleid heeft.


C.M.J.A. Emmen van Eulem 
Na het overlijden van mijn man ben ik in het afscheidshuis geweest tot aan de afscheidsdienst. Het voelde daar als thuis komen. Jan en Mieke gaven me de warmte, liefde en aandacht die ik op dat moment nodig had. HEEL BIJZONDER .Met het verdriet dat ik nu heb ,kan ik daardoor nu beter met de situatie omgaan, want het gemis blijft groot. Jan en Mieke hartelijke dank voor de goede verzorging.


Fam. De Jong 
Zeer persoonlijke begeleiding. Uitvaartverzorger straalde rust uit.


Scholten van Loon 
Zeer warme, medelevende mensen die oog en oor hebben voor zowel overledene als de nabestaanden. Kijk met een warm gevoel terug op het afscheid van mijn man. Chapeau Jan en Mieke !!


Fam.Alderhoit 
Profesionele en persoonlijke begeleiding. Lieve en begripvolle mensen. Liefde voor het vak en voor mensen. Kleinschalig en direct contact. Toppers.


Jeroen Kappé 
Jan als uitvaartverzorger is een zeer betrokken en warm persoon. Alles tot de puntjes verzorgd en ons ontzorgt. Ook de sfeervolle huiskamer waar we dag en nacht terecht konden hebben we als zeer prettig ervaren. Jan, ook namens mijn twee broers: bedankt voor de goede zorgen!


Familie Damen-Schampers 


Gery den Braber 
Wij zijn zeer tevreden. Jan en Mieke hebben ons heel goed geholpen om in een korte periode de uitvaart van onze vader te regelen. Als is verlopen zoals onze vader dat wilde en wij gewenst hadden. Bedankt voor de goede zorgen!


M.Slangen 
Uitvaartondernemer heeft goed gevoel voor gewenste sfeer en neemt rustig de tijd om alles door te spreken.


M. Slangen 
Luistert goed naar wensen en regelt alles goed en snel.


Jac van den Biggelaar 
Wij vonden het zeer prettig dat alles in rust werd uitgelegd en besproken werd over de mogelijkheden. Ook de begeleiding voor mij van het wassen en aankleden van mijn vrouw heb ik als "prettig" ervaren. Het schilderen van de kist is door de kleinkinderen en ook het begeleiden van de kist in de kerk is in zeer goede aarde gevallen. De begeleiding van de uitvaart en het enkele keren na de begrafenis langskomen heeft een ieder zeer gewaardeerd.


<<< Terug