<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18012

Nemas Uitvaartverzorging
Telefoon: 013-5300196
Email: info@nemasuitvaartverzorging.nl
Website: www.nemasuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 34 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Will Zijlstra
De uitvaartbegeleider heeft ruimschoots de tijd genomen voor de bespreking zowel voor- als na de uitvaart en al onze wensen ingewilligd. Mede hierdoor is het een zeer persoonlijke uitvaart geworden. Wij kunnen Nemas Uitvaartverzorging dan ook van harte aanbevelen.


Frank Santegoets


Petra Delmee van Berkel
We zouden ze zeker bij andere aanbevelen, alles was goed verlopen en geregeld


Ingrid van den abbeelen
Het was erg poersoonlijk bij het afscheidshuis. Het was erg fijn dat ik de sleutel had en er heen kon gaan wanneer ik wilde. Ook was er veel tijd voor persoonlijke gesprekken. En tijdens de dienst was het erg fijn en persoonlijk


Eef Bugter
Hartelijk en innemende man, ruim voldoende plaats voor eigen inbreng. Uitstekende voorlichting omtrent locatie met de daarbij behorende mogelijkheden Fijne en goede verzorging in zijn afscheidshuis Uitstekende begeleiding op de dag van afscheid Goede nazorg en geen tegenvallende kosten ten opzichte van oorspronkelijke begroting Kortom zeer tevreden


Carla Arnolds
Jan heeft alles geregeld op een persoonlijke, gezellige, manier. Hoewel ik hoop dat ik hem voorlopig niet tegen kom maak ik graag opnieuw van zijn diensten gebruik.


Maya van Prooyen
Het had niet beter, mooier en persoonlijker gekund. Ik voelde me erg gesteund en zeer goed begeleid in deze lastige week. Dank je wel!


Peter Kolen
Prettige omgang, zorgvuldig en goed tijdschema.


Hans Nijssen
Wij hebben het contact met Nemas prettig ervaren.


Hans Rulo
Wij hebben Jan van de Hout ‘snachts gebeld en ‘smorgens met hem afgesproken. Hij neemt alle tijd voor je en je hebt het gevoel dat je zijn enige klant bent. Hij maakt verbinding en geeft vertrouwen. Wij hadden alle ruimte om samen met hem de begrafenis te regelen en invulling te geven aan de herdenkingsdienst. Bijzondere wensen van ons heeft hij onverwijld opgepakt en uitgevoerd. Niets was hem teveel. Ook de factuur viel lager uit dan verwacht. De nazorg is perfect.


Roos Snels
Alle tijd en rustig. Warm en meelevend.


Luna-Elise Schernthaner
De ervaring met Nemas Uitvaartverzorging was erg fijn. Alle zorgen werden uit onze handen genomen en alles werd goed en precies volgens onze wensen geregeld. Het contact was erg persoonlijk en er was niet alleen tijdens het regelen van de uitvaart steun, maar ook erna.


Nicole Swagemakers
Zeer persoonlijk en aangenaam!


Riet vromans


G.R. Brock-Tiesema
Ik heb alleen maar lof hoe de uitvaart geregeld en verzorgd was. De contacten waren goed en er werd rekening gehouden met al onze wensen. Ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden. Complimenten voor uitvaartondernemer Nemas Jan van den Hout.


Thijssen
Erg persoonlijk, wensen zijn uitgevoerd en alles prima verlopen


J. Appels
De aandacht voor ons en de begeleiding was heel persoonlijk, dat was heel prettig. De uitvaart was helemaal zoals wij het in gedachten hadden. Jan en Mieke, namens de hele familie, dank je wel!


Dankers
Perfect geregeld, en erg goed geholpen met alles. Ondanks de Coronaregels, zeer tevreden.


Walter Vermeer
Beste Jan en Mieke, Hoe schrijf je een referentie die jullie recht doet? Na het overlijden van pa, 10 jaar geleden, werd de uitvaart verzorgd door Els. Dit gebeurde op een dermate respectvolle en betrokken wijze dat we nu 10 jaar later, ook voor haar opvolgers kozen. Hier hebben we geen minuut spijt van gehad. Jullie hebben met ons een bijzondere en heel intensieve week meegemaakt waarbij het bijna voelde alsof jullie, op momenten, deel uitmaakten van ons gezin. Ik heb nog eens e.e.a. nagelezen op jullie website, daar staan namelijk een aantal kernwaarden genoemd. Volgens mij doen deze allen recht aan jullie inzet. Voeg er nog een elfde en twaalfde aan toe, klinkt misschien raar maar af en toe mogen we ook eens lachen, humor dus en als laatste empathisch vermogen! Ook deze waarden zijn zeker aanwezig! Zeer bedankt namens ons gezin. Walter Vermeer


Nicole van der Pluijm
Zeer persoonlijk en betrokken in alle opzichte.


Heidi de Kort
Zeer persoonlijke en fijne warme begeleiding. Je krijgt de tijd, niets overhaast. In dit hele zware jaar met 2 uitvaarten van beide ouders in 5 maanden en alle coronamaatregelen als zeer prettig ervaren en nogmaals heel erg bedankt hiervoor .


Harry Kok
Wij zijn zeer tevreden over Nemas uitvaartverzorging, zij hebben de hele uitvaart professioneel, warm en zeer persoonlijk uitgevoerd. Wij zouden Nemas zeker aanbevelen bij anderen!


Fam Brock
Wij zijn door Jan en Mieke vakkundig en respectvol begeleid. Wat wij als zeer fijn hebben ervaren is de persoonlijke aandacht die Jan en Mieke geven. Wij kijken terug op een mooi en liefdevol afscheid.


Martin Weststrate
Echt heel fijn, meedenkend en meelevend


Cilia Schetters
Zeer persoonlijk,zeer meelevend, zeer persoonlijk. Alles kon. Echt zeer bekwaam!!!


Familie van der Bruggen
Zeer goed en netjes, precies zo gegaan hoe wij het als gezin wilde. Een groot compliment zowel voor Jan als Mieke van Nemas.


Lonneke van Wijk de Jong
Het was ondanks het grote verdriet een hele fijne persoonlijk dienst ! Wij als familieleden zijn allemaal betrokken geweest bij heel het proces en iedereen werd gehoord. Aan al onze wensen is gehoor gegeven.


D.A. van der Zeijden
wij voelen ons zeer odersteund , op de wijze hoe zij ons geadviseerd en begeleid hebben.


J.C.I. van der Velden-Hoes
betrokken mensen en geïnteresseerd in persoonlijke verhalen


Ilona en jacintha reusen
Hele fijne lieve mensen, wij hebben dit als zeer warm ervaren, wij hebben door Jan en mieke onze moeder een hele liefdevolle uitvaart kunnen geven, daar zijn wij hen erg dankbaar voor


Heidi de Kort
Wij hebben het persoonlijke contact en alles heel rustig kunnen regelen heel fijn ervaren. Ondanks de coronamaatregelen een heel mooi afscheid gehad.


Jose Mutsaers
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Jan van den Hout. In deze moeilijke tijd en zeker ook nog door het hele Corona gebeuren, is hij een enorme steun voor ons geweest. Wij willen hem hiervoor hartelijk danken. Familie Mutsaers


J DE BROUWER
ZEER BETROKKEN MAN DIE ALLE TIJD NEEMT EN ALLE WENSEN MBT DE UITVAART UIT HEEFT LATEN KOMEN IN EEN WOORD FANTASTISCH


Edwin Kolen
Geweldig maatwerk en prima contact.


Roel Aarts
De heer Jan van den Hout heeft ons samen met zijn partner Mieke op een zeer persoonlijke wijze begeleid. Alles uitstekend verzorgd. Betrokken. Duidelijk. Transparant. Authentiek. Vaklieden met veel empathie. Voor Jan en Mieke is dit natuurlijk hun vak, maar voor ons is duidelijk de passie die hen drijft naar voren gekomen. Ongelooflijk fijne mensen aan wie je je dierbaren bij hun laatste reis met een gerust hart toevertrouwd.


Leonne Heffels-van den Wildenberg
Het feit dat je met 1 persoon te maken krijgt, die altijd direct ter beschikking is en met je mee denkt, geeft veel vertrouwen en dit werkt erg plezierig. Zeer aan te bevelen!


L. Snoeren
Opnieuw zijn we zéér tevreden over het verzorgen van deze uitvaart/crematie. Jullie hebben ons op een fantastische manier door dit proces heen geloodst, ofwel: de manier waarop wij de uitvaart wilde doen mee gerealiseerd. Professioneel, zeer flexibel en door persoonlijke aandacht meedenkend in oplossingen - zeker in een tijd dat agv COVID-19 veel beperkingen zijn opgelegd. Top !


Corrie van Loon
Warm,persoonlijk,accuraat.


Peter
Vanaf het eerste telefoongesprek een goed gevoel mee gehad. De persoonlijke rustige benadering met ons als familie hebben we allemaal als zeer prettig ervaren. Jan en Mieke kwamen ook met goede adviezen, zonder hierin een dominante rol in te spelen. Kortom een zeer prettige en vakkundige begeleiding, wat wij als familie iedereen aan kunnen en willen raden.


J Knippels
We zij bijzonder goed begeleid, ook heel persoonlijk benaderd om ervaring te delen.Goed gevoel aan over gehouden


Maikel van Loon
Wij hebben het als familie ondanks het verlies als zeer positief mogen ervaren . En een zeer persoonlijke en integere begeleiding hebben gehad.


Jeanny en Jolanda
Wij kijken terug op een intieme, persoonlijke en mooie uitvaart van onze moeder. Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder het enorm goed luisteren naar onze wensen en betrokken maar deskundige ondersteuning van het Afscheidshuis. Alles mag, niets moet. Beloftes werden nagekomen. Het was tevens heel aangenaam te constateren dat er geen misbruik gemaakt werd van de emotie waarin verkeerd wordt. Hierdoor is een onaangename nota achteraf bij Afscheidshuis Nemas niet aan de orde.


Ronald van der Burgt
Dhr van Hout (& partner Mieke) is heel professioneel met zijn vak bezig en heeft ook alle aandacht voor de achter gebleven familie leden. Alles was precies geregeld zoals wij het zouden willen. Alles is mogelijk bij Dhr van Hout en erg persoonlijk.


Kim
Jan heeft ons zeer goed en persoonlijk begeleid. Hij was er wanneer we hem nodig hadden, vriendelijk en met de juiste woorden en goede ideeën. We zijn blij dat hij ons in deze moeilijke tijd begeleid heeft.


C.M.J.A. Emmen van Eulem
Na het overlijden van mijn man ben ik in het afscheidshuis geweest tot aan de afscheidsdienst. Het voelde daar als thuis komen. Jan en Mieke gaven me de warmte, liefde en aandacht die ik op dat moment nodig had. HEEL BIJZONDER .Met het verdriet dat ik nu heb ,kan ik daardoor nu beter met de situatie omgaan, want het gemis blijft groot. Jan en Mieke hartelijke dank voor de goede verzorging.


Fam. De Jong
Zeer persoonlijke begeleiding. Uitvaartverzorger straalde rust uit.


Scholten van Loon
Zeer warme, medelevende mensen die oog en oor hebben voor zowel overledene als de nabestaanden. Kijk met een warm gevoel terug op het afscheid van mijn man. Chapeau Jan en Mieke !!


Fam.Alderhoit
Profesionele en persoonlijke begeleiding. Lieve en begripvolle mensen. Liefde voor het vak en voor mensen. Kleinschalig en direct contact. Toppers.


Jeroen Kappé
Jan als uitvaartverzorger is een zeer betrokken en warm persoon. Alles tot de puntjes verzorgd en ons ontzorgt. Ook de sfeervolle huiskamer waar we dag en nacht terecht konden hebben we als zeer prettig ervaren. Jan, ook namens mijn twee broers: bedankt voor de goede zorgen!


Familie Damen-Schampers


Gery den Braber
Wij zijn zeer tevreden. Jan en Mieke hebben ons heel goed geholpen om in een korte periode de uitvaart van onze vader te regelen. Als is verlopen zoals onze vader dat wilde en wij gewenst hadden. Bedankt voor de goede zorgen!


M.Slangen
Uitvaartondernemer heeft goed gevoel voor gewenste sfeer en neemt rustig de tijd om alles door te spreken.


M. Slangen
Luistert goed naar wensen en regelt alles goed en snel.


Jac van den Biggelaar
Wij vonden het zeer prettig dat alles in rust werd uitgelegd en besproken werd over de mogelijkheden. Ook de begeleiding voor mij van het wassen en aankleden van mijn vrouw heb ik als "prettig" ervaren. Het schilderen van de kist is door de kleinkinderen en ook het begeleiden van de kist in de kerk is in zeer goede aarde gevallen. De begeleiding van de uitvaart en het enkele keren na de begrafenis langskomen heeft een ieder zeer gewaardeerd.


MJGM de Rooij
Nemas (Jan van den Hout) 18012, heeft ons in deze moeilijke periode goed begeleid. Er was ruimte en tijd voor persoonlijke verzoeken. Nemas heeft mijn moeder en onze naasten correct en met respect behandeld, tot de laatste minuut. Jan was transparant betreft de financiële zaken, ook deze moeten helaas besproken worden. Jan was duidelijk hierin, maar het had geen overhand. De locatie is keurig verzorgd en prettig om met de nabestaanden te verblijven, er is veel mogelijk. Ondanks het overlijden in de Kersttijd, waren de rouwkaarten en gedachtenisprentjes op tijd klaar. De lijntjes waren kort. Jan was duidelijk in de taken (en tijdslimiet) die wij als familie op ons moesten nemen. Voor vragen konden we altijd bellen. Na de uitvaart hebben wij de locatie ook gebruikt voor een informeel samenzijn met belangstellenden. Koffie en broodjes werden vers en netjes geserveerd. 4 weken na de uitvaart werden we gevraagd om de uitvaart te evalueren en daarbij de definitieve rekening na te lopen. De evaluatie werd door ons als prettig ervaren, evenals de persoonlijke betrokkenheid en zorg. De rekening werd doorlopen, vragen hierover beantwoord. Ikzelf had een vraag, betreft een handeling bij de verzorging. Jan nam de tijd om mij dit te verduidelijken. Pas toen Jan ervan overtuigd was dat ik het begreep, kon het worden afgesloten. Hiermee voelde ik me serieus genomen. Het was goed zo. Mvg fam de Rooij -de Vries. Beste heer, mw van Keurmerk Persoonlijke uitvaart. Betreft spelling in uw beoordeling: * naam overledene is: DE Rooij -de Vries * en onder 'uw' kopje, persoonlijke recensie is een M teveel in: uitvaartondernemer.


S.G. de Goede
Het voelde alsof een familielid de uitvaart voor mij regelde.


Liesbeth van Erven-Minis
Mieke en Jan v.d. Hout hebben onze verwachtingen ovetroffen, op alle aspecten. Wij bevelen Nemas zeker aan als de gelegenheid zich voordoet.


P. Criens
Is kundig, rustig en vriendelijk. Luistert heel goed naar je wensen.


C.E.M. van Hees- van de Pol (Lian)
Zoals u in mijn beoordeling kunt zien is de uitvaart van mijn man heel goed verzorgt en alles is tot in de puntjes geregeld door de uitvaartondernemer. Ik zou deze onderneming aan een ieder aanbevelen.


S. Bluekens
we zijn op een hele prettige persoonlijke wijze begeleid, en zouden ieder ander Nemas aanbevelen.


A de Jong
We hadden een goede klik met Jan en zijn vrouw. Ze stonden dag en nacht voor ons klaar en hebben ons overal mee geholpen, geen vraag was te gek. Tijdens de uitvaart was er zelfs een gevoel van een persoonlijke band. Ik zou deze uitvaartonderneming zeker aanbevelen bij anderen.


M. Coppens
We zijn opgevangen door 2 hele warme mensen, Jan en Mieke. Niets anders dan lof over hun kennis van zaken, hun flexibiliteit en het echt ontzorgen. Ook raad ik eenieder aan te kiezen voor een afscheidshuis. Op deze manier kan iedereen op zijn eigen manier en tempo afscheid nemen van de overledene. Ook voor onze kinderen was dit echt een fijn proces om de dood van hun oma te verwerken.


<<< Terug