<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18013

Vermey Uitvaartzorg
Telefoon: 0348471962
Email: info@vermeyuitvaartzorg.nl
Website: www.vermeyuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 14 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.2 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Irma Van Buuren
Een zeer prettig, ongedwongen en ontspannen contact waarbij geluisterd is naar de persoonlijke wensen van zowel de overledene als de naasten. Eerlijk en oprecht.


Bas Verheul
Deskundig en vriendelijke uitvaart ondernemer.


Michel Boven
Mathieu Vermey is zeer professioneel, correct en toch persoonlijk. Hij heeft ons heel goed door alles heen geholpen en geïnformeerd over wat er op ons af kwam omdat het toch een zeer hectische, zware tijd was en dus was hij ook een steun op de juiste momenten. Hij voelde goed aan wat er nodig was om het voor ons ondanks alles toch een mooi en fijn afscheid te laten zijn.


Claudia Scholman-Huijden
Wij kijken terug op een mooi afscheid van onze vader. Het is fijn als alles naar wens verloopt. De afscheidsdienst was heel persoonlijk, er was volop ruimte voor onze persoonlijke inbreng. We waren ontroerd door de mooie openingswoorden van Mathieu tijdens de dienst.


Wim Jochems.
Het is zeer zorgvuldig en waardig gedaan, maar ook de persoonlijke begeleiding. Zo ook aandacht voor de echt genoot een persoonlijke gesprek na een paar dagen na de begrafenis. Ik vind dat deze uitvaartondernemer het in mijn ogen erg goed doet.


Angela Miltenburg
Het contact was heel prettig. Alles wat wij wilde kon.


Pascalla Engelbart
Een crematie verdient de persoonlijke aandacht die Vermey Uitvaart geeft. Er is fijn contact geweest met de uitvaartverzorger. Dat ging op zeer persoonlijke manier en ook via whats app Hij was benaderbaar en meermaals even langs gekomen. Hij nam de tijd, stond open voor de verhalen die los kwamen. We voelden ons gehoord en gesteund. Er waren sowieso niet veel genodigde maar Vermey wist ons een intieme setting aan te bieden zodat we met weinig mensen ons niet verloren voelde in een grote ruimte. Echt complimenten.


Tabitha Berghorst
Mathieu heeft ervoor zorggedragen dat de uitvaart is verlopen op de voor ons beste manier. Veel respect, liefde en af en toe een vleugje humor. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf advies waar nodig. Dank zij hem kijken we terug op een prachtig afscheid.


Hilda Middel
Alles werd perfect geregeld. Alle persoonlijke wensen konden worden uitgevoerd. Komt afspraken stipt na, Zeker in een emotionele moeilijke periode En Corona periode was Vermey Uitvaartverzorging voor ons een grote steun.


Greet Rekers-Middel
Een fantastisch bedrijf, heeft ons zeer goed geadviseerd en alles correct afgehandeld wat betreft de uitvaart van onze moeder mevr. T. Middel-Speelman. Zeker een uitvaartondernemer aan te bevelen voor een uitvaart.


Kathleen Mc Clean
Dennis was professional and kind. The entire family was very pleased with the service and would highly recommend this company to anyone who is suffering the loss of a loved one. Thank you very much.


M.R. Bocko
We zijn heel goed persoonlijk begeleid en geholpen. Dat is erg fijn tijdens de erg moeilijke dagen.


C Kreugel van Selm
Hele fijne uitvaartondernemer, luistert goed en denkt goed mee.


Gina Bontrop
Ondanks de omstandigheden van de Corona hebben wij een mooie uitvaart kunnen geven aan Ron. Mathieu Vermey heeft ons super geadviseerd, was meedenkend en alles was tip top geregeld. Het is natuurlijk een droevige tijd maar wij, zowel de kinderen als ik, kunnen hier met een heel goed gevoel op terugkijken. Nogmaals dank.


Piet Vink
In deze verdrietige tijd kon ik alles wat er geregeld moest worden over laten aan Dennis Vermey. Dit gaf mij veel rust. Ik kreeg goed advies en alles in een informele sfeer. Het persoonlijk contact met Dennis Vermey heb ik als zeer prettig ervaren.


Henk Verkerk


Astrid van Stappershoef
Mooie en persoonlijke uitvaart, mede door de betrokkenheid van de uitvaartondernemer. Zeer respectvol verzorgd.


Joke van Zon
Tijdens de verdrietige periode van het toch nog plotselinge overlijden van mijn vader, werd ik door Vermey Uitvaartzorg volledig ontzorgd. Sterker nog, met al mijn wensen werd rekening gehouden. Maar er werd ook actief mee gedacht en geadviseerd. Door de betrokkenheid van Vermey Uitvaart kon op de dag van afscheid door Mathieu een zeer persoonlijk praatje gehouden worden over mijn vader en voor de aanwezigen. Mede hierdoor werd het afscheid mooi en waardig.


Rina van Vliet - den Oudsten
Mathieu is een fijn persoon, rustig, vriendelijk, betrokken, ervaren en altijd bereid om mee te denken en goed advies te geven. Wij hebben zijn begeleiding na het overlijden van onze moeder en het regelen van alle zaken rondom de uitvaart en als laatste het evaluatiegesprek als fijn ervaren.


H.A. Groenewoud
Mathieu is een warme persoonlijkheid die de uitvaart van zowel onze vader in 2012 als onze moeder in 2019 uitstekend heeft verzorgd. Op een persoonlijke manier heeft hij ons geholpen om door deze moeilijke periode te geraken en onze ouders een passend, persoonlijk, warm en mooi afscheid te bezorgen. De uitvaart van onze ouders was uitstekend georganiseerd en verzorgd en ik zou hem zo bij eenieder aanbevelen.


Irma van Rooijen
We zijn zeer tevreden. Er werd meegedacht en er werd goed geluisterd naar onze wensen.


Diana de Wit - van den Heiligenberg
Mathieu, nogmaals dank voor de begeleiding en betrokkenheid. Ondanks de ongebruikelijke wensen hebben wij mede dankzij jou er een prachtige uitvaart van kunnen maken. Je krijgt van ons een 10+ voor de improvisatie van de toost en dankwoordje dinsdag. Super. Wij kijken met een tevreden gevoel terug op die dagen.


Marian den Haring
Een heel warm persoon! Die heel betrokken is,en goed met ons meedenkt,zonder opdringerig over te komen!


anneriekdigitaal@gmail,com
Was keurig verzorgt. Prettig, betrokken en respectvolle begeleiding. Alles is naar wens verlopen. Ik zal dit zeker aanbevelen.


Ton Stalvord
Uitvaartonderneming Vermey is een serieuze, betrouwbare onderneming. Denk met je mee, dringt niets op en neemt veel werk uit je handen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.


Mariaana Vonk
Het contact met Mathieu Vermey hebben wij als zeer prettig ervaren, met name dankzij de dagelijkse bezoeken. Mathieu heeft ervoor gezorgd dat we iedere dag iets van nieuwe informatie kregen in plaats van alle informatie in één keer over te brengen. Daarnaast dacht Mathieu goed mee met onze wensen en bracht hij, waar nodig, nieuwe of andere ideeën aan om alles goed te laten verlopen.


Gaston
We hebben een fantastische begeleiding gehad van Mathieu. Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Mathieu dacht mee in mogelijkheden en oplossingen. Hij was persoonlijk en er was ruimte voor het tonen van emoties. We hebben geen enkel moment het gevoel van druk of haast gehad en hij was op geen enkele manier opdringerig. Hij heeft alles op alles gezet om een rode rouwauto en een rieten mand i.p.v. een kist te regelen, wat beiden ook nog eens is gelukt. Het is dankzij Mathieu dat wij een geheel persoonlijke uitvaart hebben kunnen uitvoeren en hierop, ondanks het verdriet, met een tevreden en een prettig gevoel kunnen terugkijken.


Djyma de Wilt
In 1 woord, perfect


Femy de Kwaadsteniet
De samenwerking was fijn, we hebben er een goed gevoel aan over gehouden en hiermee de wens van Rob en zeker de onze vervuld. Het enige puntje was dat de advertentie niet op de juiste dag geplaatst werd (probleem bij AD) maar de korting was niet op de eerste factuur gemeld, maar is wel goed gekomen.


<<< Terug