Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18013

Vermey Uitvaartzorg
Telefoon: 0348471962
Email: info@vermeyuitvaartzorg.nl
Website: www.vermeyuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Robert Wessels 
Dank voor de goede zorgen!


Petra van Schaik 
Wij hebben Mathieu Vermeij als een vriendelijke man leren kennen die persoonlijk betrokken was bij het overlijden van mijn vader. Hij was rustig, legde alles goed uit, nam de tijd en gaf ons ook de tijd. De uitvaart was goed geregeld rekening houdend met onze wensen.


Conny Burger 
Wij waren zeer tevreden. Hij voelde goed aan wat bij ons paste en kwam ook zelf met voorstellen. Op de dag van de uitvaart was hij telkens op het goede moment op de juiste plaats om de dingen te regelen. Hij legde ook heel goed en rustig uit wat er moest gebeuren.


Fam. Marree 
Fijne mensen hebben regelen het perfect


Thomas van Duijn 
De uitvaart heeft precies zo plaatsgevonden zoals besproken. Levering en vervaardigen van de kaarten uitstekend verzorgd. Het verzorgen van de condoleance avond was prima geregeld. Alle wensen werden ingevuld en met veel respect uitgevoerd.


Rob Stekelenburg 
Wij hebben Vermey Uitvaartzorg as een zeer professionele partij ervaren. Alles was tot in de puntjes geregeld en voor ons was het een totale ontzorging. Het meedenken met alles en de eerlijke adviezen hebben bijgedragen tot een gedenkwaardige dag.


H. Segijn 
Wij hebben de uitvaart als zeer prettig ervaren. Zeer correcte en adequate organisatie met zeer persoonlijke benadering en altijd bereikbaar voor vragen en toelichting. Kortom een zeer goede uitvaartondernemer


Patricia van den Berg-Koot  
Hele warme uitvaartondernemer, persoonlijk en betrokken.


J.a van Vliet 


Bert Hellema 
Mathieu heeft ons op een geweldige wijze door het hele proces, inclusief de afscheidsdienst en de gang naar het crematorium, begeleid. Hij was respectvol, integer en met volop compassie. Volledig overeenkomstig onze wens: met een lach en een traan.


Fam. Baars 
Mathieu heeft ons zeer persoonlijk en professioneel begeleid en alle zorgen uit handen genomen. Alles is in stappen en punctueel uitgevoerd, waarbij hij alle tijd heeft genomen ons goed en duidelijk te informeren. We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen!


anja van Wilgen-muys 
Stond steeds voor ons klaar. Was zeer correct in zijn werk


Els Koppers 
We hadden al veel goeds over Vermey Uitvaartzorg gehoord, dit hebben ze meer dan waargemaakt. Mathieu heeft ons heel veel uit handen genomen, dat was heel fijn. Je moet op zo'n verdrietig moment al zoveel beslissingen nemen. En het zijn wat ons betreft de kleine extra dingen wat Vermey Uitvaartzorg bij zonder maakt. Er is heel veel respect voor de overledene, dat is mooi/heel fijn.


Hans Baart 
Mathieu, goed gedaan. Bedankt


Paula Wennekes van der Zande  
Wat een goede begeleiding hebben wij gehad in deze moeilijke tijd. Hij voelde precies aan wat wij nodig hadden een droeg ideeën aan. We konden altijd bellen, appen, mailen. Ook kwam hij langs indien nodig.


Annette van Eck 
Wij hebben hele fijne en goede communicatie gehad met Mathieu van uitvaart Vermey. Nam alle tijd voor ons. Vragen die wij hadden werden snel beantwoord. Uitvaart verliep goed. Ook na de uitvaart nog een fijn eindgesprek gehad. Wij raden uitvaart Vermey ook zeker aan.


Eh de jong de Berg 
Zeer goede uitvaart verzorging


Fam. Swart, De Meern 
Een uitstekend persoonlijk contact en een hoge mate van professionaliteit hebben geleid tot een bijzonder goed geleide uitvaart.


M.Lataster 


Richard Drost 
Een zeer betrokken en meedenkende uitvaartondernemer.


Netty Kemp. 
Wij zijn heel goed begeleid door Mathieu. Zeker door het onverwachte overlijden hadden we geen idee waar we moesten beginnen met regelen. Mathieu nam ons stap voor stap mee in de dagen die voor ons lagen en op die manier werden we naar de uitvaart toe begeleid. Alles was bespreekbaar. Uiteindelijk, ondanks het enorme verdriet, een mooi afscheid kunnen houden. Dank je wel Mathieu!


J. Koppers 
Vind het heel erg fijn hoe alles is geregeld en verlopen voor/tijdens/na de uitvaart. Heel persoonlijk contact en een snelle reactie als er al vragen zijn.


Joke Hage-Luijmes Hage-Luijmes 
Door de deskundige en ook persoonlijke begeleiding hebben wij het afscheid van mijn man en onze vader op een intense manier kunnen beleven vanuit de aan ons gegeven rust. Wij hebben de herinneringen van die dag nog duidelijk voor ogen voor nu en voor de toekomst


Mark Wage 


Irma Van Buuren 
Een zeer prettig, ongedwongen en ontspannen contact waarbij geluisterd is naar de persoonlijke wensen van zowel de overledene als de naasten. Eerlijk en oprecht.


<<< Terug