<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18013

Vermey Uitvaartzorg
Telefoon: 0348471962
Email: info@vermeyuitvaartzorg.nl
Website: www.vermeyuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fam. Baars 
Mathieu heeft ons zeer persoonlijk en professioneel begeleid en alle zorgen uit handen genomen. Alles is in stappen en punctueel uitgevoerd, waarbij hij alle tijd heeft genomen ons goed en duidelijk te informeren. We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen!


anja van Wilgen-muys 
Stond steeds voor ons klaar. Was zeer correct in zijn werk


Els Koppers 
We hadden al veel goeds over Vermey Uitvaartzorg gehoord, dit hebben ze meer dan waargemaakt. Mathieu heeft ons heel veel uit handen genomen, dat was heel fijn. Je moet op zo'n verdrietig moment al zoveel beslissingen nemen. En het zijn wat ons betreft de kleine extra dingen wat Vermey Uitvaartzorg bij zonder maakt. Er is heel veel respect voor de overledene, dat is mooi/heel fijn.


Hans Baart 
Mathieu, goed gedaan. Bedankt


Paula Wennekes van der Zande  
Wat een goede begeleiding hebben wij gehad in deze moeilijke tijd. Hij voelde precies aan wat wij nodig hadden een droeg idee├źn aan. We konden altijd bellen, appen, mailen. Ook kwam hij langs indien nodig.


Annette van Eck 
Wij hebben hele fijne en goede communicatie gehad met Mathieu van uitvaart Vermey. Nam alle tijd voor ons. Vragen die wij hadden werden snel beantwoord. Uitvaart verliep goed. Ook na de uitvaart nog een fijn eindgesprek gehad. Wij raden uitvaart Vermey ook zeker aan.


Eh de jong de Berg 
Zeer goede uitvaart verzorging


Fam. Swart, De Meern 
Een uitstekend persoonlijk contact en een hoge mate van professionaliteit hebben geleid tot een bijzonder goed geleide uitvaart.


M.Lataster 


Richard Drost 
Een zeer betrokken en meedenkende uitvaartondernemer.


Netty Kemp. 
Wij zijn heel goed begeleid door Mathieu. Zeker door het onverwachte overlijden hadden we geen idee waar we moesten beginnen met regelen. Mathieu nam ons stap voor stap mee in de dagen die voor ons lagen en op die manier werden we naar de uitvaart toe begeleid. Alles was bespreekbaar. Uiteindelijk, ondanks het enorme verdriet, een mooi afscheid kunnen houden. Dank je wel Mathieu!


J. Koppers 
Vind het heel erg fijn hoe alles is geregeld en verlopen voor/tijdens/na de uitvaart. Heel persoonlijk contact en een snelle reactie als er al vragen zijn.


Joke Hage-Luijmes Hage-Luijmes 
Door de deskundige en ook persoonlijke begeleiding hebben wij het afscheid van mijn man en onze vader op een intense manier kunnen beleven vanuit de aan ons gegeven rust. Wij hebben de herinneringen van die dag nog duidelijk voor ogen voor nu en voor de toekomst


Mark Wage 


Irma Van Buuren 
Een zeer prettig, ongedwongen en ontspannen contact waarbij geluisterd is naar de persoonlijke wensen van zowel de overledene als de naasten. Eerlijk en oprecht.


Bas Verheul 
Deskundig en vriendelijke uitvaart ondernemer.


Michel Boven 
Mathieu Vermey is zeer professioneel, correct en toch persoonlijk. Hij heeft ons heel goed door alles heen geholpen en geïnformeerd over wat er op ons af kwam omdat het toch een zeer hectische, zware tijd was en dus was hij ook een steun op de juiste momenten. Hij voelde goed aan wat er nodig was om het voor ons ondanks alles toch een mooi en fijn afscheid te laten zijn.


Claudia Scholman-Huijden 
Wij kijken terug op een mooi afscheid van onze vader. Het is fijn als alles naar wens verloopt. De afscheidsdienst was heel persoonlijk, er was volop ruimte voor onze persoonlijke inbreng. We waren ontroerd door de mooie openingswoorden van Mathieu tijdens de dienst.


Wim Jochems. 
Het is zeer zorgvuldig en waardig gedaan, maar ook de persoonlijke begeleiding. Zo ook aandacht voor de echt genoot een persoonlijke gesprek na een paar dagen na de begrafenis. Ik vind dat deze uitvaartondernemer het in mijn ogen erg goed doet.


Angela Miltenburg 
Het contact was heel prettig. Alles wat wij wilde kon.


Pascalla Engelbart 
Een crematie verdient de persoonlijke aandacht die Vermey Uitvaart geeft. Er is fijn contact geweest met de uitvaartverzorger. Dat ging op zeer persoonlijke manier en ook via whats app Hij was benaderbaar en meermaals even langs gekomen. Hij nam de tijd, stond open voor de verhalen die los kwamen. We voelden ons gehoord en gesteund. Er waren sowieso niet veel genodigde maar Vermey wist ons een intieme setting aan te bieden zodat we met weinig mensen ons niet verloren voelde in een grote ruimte. Echt complimenten.


Tabitha Berghorst 
Mathieu heeft ervoor zorggedragen dat de uitvaart is verlopen op de voor ons beste manier. Veel respect, liefde en af en toe een vleugje humor. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf advies waar nodig. Dank zij hem kijken we terug op een prachtig afscheid.


Hilda Middel 
Alles werd perfect geregeld. Alle persoonlijke wensen konden worden uitgevoerd. Komt afspraken stipt na, Zeker in een emotionele moeilijke periode En Corona periode was Vermey Uitvaartverzorging voor ons een grote steun.


Greet Rekers-Middel 
Een fantastisch bedrijf, heeft ons zeer goed geadviseerd en alles correct afgehandeld wat betreft de uitvaart van onze moeder mevr. T. Middel-Speelman. Zeker een uitvaartondernemer aan te bevelen voor een uitvaart.


Kathleen Mc Clean 
Dennis was professional and kind. The entire family was very pleased with the service and would highly recommend this company to anyone who is suffering the loss of a loved one. Thank you very much.


M.R. Bocko 
We zijn heel goed persoonlijk begeleid en geholpen. Dat is erg fijn tijdens de erg moeilijke dagen.


C Kreugel van Selm 
Hele fijne uitvaartondernemer, luistert goed en denkt goed mee.


Gina Bontrop 
Ondanks de omstandigheden van de Corona hebben wij een mooie uitvaart kunnen geven aan Ron. Mathieu Vermey heeft ons super geadviseerd, was meedenkend en alles was tip top geregeld. Het is natuurlijk een droevige tijd maar wij, zowel de kinderen als ik, kunnen hier met een heel goed gevoel op terugkijken. Nogmaals dank.


Piet Vink 
In deze verdrietige tijd kon ik alles wat er geregeld moest worden over laten aan Dennis Vermey. Dit gaf mij veel rust. Ik kreeg goed advies en alles in een informele sfeer. Het persoonlijk contact met Dennis Vermey heb ik als zeer prettig ervaren.


Henk Verkerk 


Astrid van Stappershoef 
Mooie en persoonlijke uitvaart, mede door de betrokkenheid van de uitvaartondernemer. Zeer respectvol verzorgd.


Joke van Zon 
Tijdens de verdrietige periode van het toch nog plotselinge overlijden van mijn vader, werd ik door Vermey Uitvaartzorg volledig ontzorgd. Sterker nog, met al mijn wensen werd rekening gehouden. Maar er werd ook actief mee gedacht en geadviseerd. Door de betrokkenheid van Vermey Uitvaart kon op de dag van afscheid door Mathieu een zeer persoonlijk praatje gehouden worden over mijn vader en voor de aanwezigen. Mede hierdoor werd het afscheid mooi en waardig.


<<< Terug