<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18015

Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg
Telefoon: 030-2333456
Email: info@kollaarduitvaartzorg.nl
Website: www.kollaarduitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 23 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Ronald van Dorssen 
Erg prettige ondersteuning in een vervelende periode. Echt aandacht voor ons en de uitvaart.


Mj spies 
Zeer betrokken,meedenkend, behulpzaam en uitermate vriendelijk


Marco Oude Moleman 
Persoonlijk, betrokken en we kregen veel ruimte voor eigen inbreng.


B. Vonkeman 
Erg prettig contact, persoonlijk. Reageert snel op gestelde vragen en denkt goed mee over de uitvoering. Op de begraafplaats zelf haperde er een paar kleine dingen, maar dat was zeker niet te wijten aan de uitvaartverzorger!


C. Weide-Smit 
Wij hebben het contact met Koen en Esther als zeer persoonlijk en meelevend ervaren. Zij zijn professioneel en tegelijkertijd ook betrokken en verzorgen alles tot in de kleinste details. Een aantal dingen waar wij niet aan gedacht zouden hebben, werden door hun liefdevol aangedragen. Daarvoor zijn wij ze heel dankbaar. Mede door hun hebben wij een mooi afscheid gehad van onze moeder.


Arie van Es 
Koen is zeer deskundig, denkt mee en verdient een groot compliment vanaf het moment van overlijden van onze moeder tot aan de uitvaart. Prima begeleiding en komt afspraken na!


R van Avezaath 
Zeer zorgvuldig en persoonlijke uitvoering van de uitvaart. Alle wensen zijn in uitvoering vebracht. Graag laat ik in de toekomst mijn eigen uitvaart ook door Koen Kollaard begeleiden en regelen.


Paul Schmidt 
Fijn persoonlijkcontact en actief meedenken


L.W.H.A. Luycx-Vonk 
Koen is een top vent. Niets was hem te veel, wij konden alles aan hem vragen.


Angela Bansberg  
Wij zijn vanaf de eerste momenten heel prettig geholpen door Koen Kollaard. Hij heeft ons uitstekend ondersteunt en bijgestaan.


Peter Jan Nobel 
Met name de contacten met Ells van Dam hebben we als familie als erg prettig ervaren.


Edwin van Asch 
Een zeer rustige, ervaren en bekwame uitvaartondernemer welke we aanbevelen


Ruud Smit  
Zeer correct, behulpzaam, respectvol. Vanaf het eerste moment was er een click. Volop aandacht voor ons en niets is teveel.


Paul Schmidt 
Zeer plezierig contact gelet op de omstandigheden. Alles conform afspraak goed geregeld


Ferdinand Sluiter 


W Kreeftmeijer 
Zijn persoonlijk, hebben aandacht voor iedereen, denken heel goed mee zonder dat het teveel of opdringerig wordt. Zeer tevreden over alles.


Y.E.M.Voolstra- van der Kraats 
Het was de 2e keer dat ik Kollaard & Terra Nova uitvaartzorg benaderde, alles besprak hij rustig en informeel.Wij kunnen hem bij iedereen aanbevelen!


Ria van beek 
Zeergoed erg goed begeleid en nog steeds


P. Vijverberg 
Wij hebben zeer fijn contact gehad met de uitvaartverzorger, zowel live als telefonisch en via de app. Het contact was persoonlijk en voelde warm. De uitvaart is verlopen zoals wij dat wensten. We hebben een 'goed' gevoel aan alles rondom de uitvaart over gehouden. Ook na de uitvaart wordt er nog interesse getoond. Wij zouden ze zeker aanbevelen!


J.A. van Eijkelenborg- van Elteren 
Snel contact gekregen na ons telefoontje dat mijn vader was overleden. Betrokken begeleiding maar niet betuttelend. Mogelijkheden aangegeven maar zeker ook ruimte voor eigen wensen. Kortom: prima!


Yvonne Bo ele de Laat 
Zeer betrokken


Gerard Haages 
Koen is een bijzonder fijne uitvaartbegeleider. Het stond bij Koen al vast bij de geboorte dat deze moeilijke baan hem op het lijf geschreven is en het zijn roeping is. Koen denkt goed mee met de nabestaanden, is rustig, geeft goede adviezen en is bovendien een empathisch mens. Naast Koen willen we ook Wally bedanken, die in het crematorium in Nieuwegein onze familie met veel steun en liefde heeft bijgestaan als stand-in voor Koen. Wij, mijn moeder in het bijzonder, hebben de gehele begeleiding tot en met de uitvaart als waardig en zeer professioneel ervaren.


Hans Versteeg 
Het persoonlijk contact met Koen Kollaard is door de gehele familie als zeer warm, betrokken, kundig en prettig ervaren.


Ben Hermans 
ik heb een tijd geleden al een(uitgebreide) enquête van Kollaard ingevuld. Dat waren andere vragen, meer in detail. Mijn antwoorden waren eveneens (zeer) positief.


Ron Ebing 
Ik heb in Mieke een zeer betrokken uitvaartleidster getroffen. Er was direct een warme spontane klik en zij heeft heel goed geluisterd en gehandeld naar de persoonlijke wensen van de overledene en mij als opdrachtgever van deze uitvaart.


HT Meijer van Wijk 
We vonden het bijna of hij op visite was, We konden hem altijd bellen met vragen, nam de tijd om alles te bespreken.


Harry Verbeek 
Persoonlijke benadering zeer goed meedenkend crematie helemaal doorgesproken hoe wij en de overledene het bedacht hadden.


A.I. Van Hal 
Koen Kollaard is een zeer prettig mens om mee samen te werken. Hij en zijn team staan 24/7 klaar voor de mensen die een beroep op hem doen. Hij weet de nabestaanden te ontzorgen in moeilijke tijden. Als er bij hem al enige vorm van stress is dan zal je als nabestaande daar niets van merken. Koen denkt ook goed met de nabestaanden mee. Hij zal zeker geen dingen aan je opdringen die je niet wil. Dit is de tweede keer dat Koen een uitvaart binnen onze familie heeft verzorgd. En allebei tot volle tevredenheid. Wat een prettig team om mee samen te werken in moeilijke tijden.


F.M. van Meggelen 


Hugo Rodenburg 
Helemaal top geregeld en we hebben geen opmerkingen. Zeer zeer tevreden.


R. van den Oudenalder 
Zeer betrokken en behulpzaam, voor, tijdens en na de uitvaart. Ook de periode na de uitvaart


A.A.J. Benschop 
Zeer prettige en persoonlijke benadering. Je kunt erop vertrouwen dat het goed geregeld wordt. Met name het kunnen bouwen op de hulp van Koen hebben we als zeer prettig ervaren.


Paola 
Koen voelde precies aan hoe wij de uitvaart en alles eromheen geregeld wilde hebben. Heeft ontzettend goed meegedacht. Fijne uitvaartondernemer. Ik beveel hem zeker aan!


Daniëlle van Veluwen 
Denkt super mee in alle opzichten. Alle medewerkers zijn super behulpzaam en zeer professioneel!


C.P.Kamhoot 
Elles van Dam heeft alles geweldig geregeld, prima verzorgd en met gevoel. Zijn we heel erg mee geholpen in zo'n moeilijke tijd. Klein minpuntje waren de rouwauto's, verkeerd de afspraken begrepen en de volgauto had schakelaar als gaspedaal, regelmatig moest hij stevig op de rem of veel gas geven. Geeft geen professionele indruk van de chauffeur, lijkt me sterk dat zo'n dikke Mercedes zo slecht rijdt.


B.v.d.Hoek 
Fijne begeleiding komt afspraak na


Annet de Bos 
Aandacht voor een persoonlijke verhaal en voor de nabestaanden is nadrukkelijk aanwezig. Een kort lijntje met de uitvaartverzorger is ook heel prettig.


Robert Brouwer 


Irma Versteeg-Kooos 
Wij zouden ons geen fijner persoon hebben kunnen wensen. Coen is een zeer fijn persoon en konden ons geen ander iemand wensen


Rob Paasse 


Sylvia bliekendaal 


J.J. Troost 
het gehele proces als uitermate positief ervaren


W.J. Bonouvrie 


J. van der Weert 


Marijke van Meteren-Engelman 
Vriendelijk, professioneel, betrouwbaar.


Jansen van 't Land 
Goede en rustige uitleg, veel begeleiding voor de weduwe op thuisadres. Uitvaart precies zo verlopen zoals afgesproken. Geen haastwerk overal werd de tijd voor genomen, ook m.b.t. de nazorg.


T.Jongerius-Goudriaan 
Alles goed verzorgt en als er iets mis gaat gaan ze er gelijk achteraan helemaal top. Ellis heeft zelfs voor ons haar kleding aangepast omdat wij dit wouden en heeft zelfs geswingd zoals wij dat wouden. Mieke wil ik ook bedanken we hebben erg gelachen met haar. helaas werd ze zelf ziek door haar benauwdheid, maar Ellis heeft het goed opgepakt.


A..G. Kragten verbij. 
Het was een hele kleine uitvaart. Maar toch een goed gevoel over de uitvaart.


Yvonne de Groot 
Persoonlijk, met veel aandacht voor detail en een fijne, enpathische begeleiding. Inspelend op je wensen, en deze uitmuntend vertaald en uitvoert. Ten zeerste aan te raden.


Robert de Ridder 
Wij zijn bijzonder goed opgevangen op een hele ontspannen en respectvolle manier. Bij het eerste contact stond hij al binnen 20 minuten bij ons op de stoep en nam echt de tijd voor ons! Hij liet alle keuzes bij ons liggen maar gaf daar wel goede tips bij op een warme manier. Wat een fijn persoon is dit!


Hans Govers 
Koen Kollaard heeft ons heel goed ondersteund en geholpen om het afscheid van mijn vrouw, onze moeder en oma zeer mooi en waardig te laten zijn. Ondanks de coronamaatregelen heeft de uitverzorger alles in het werk gesteld het afscheid te laten zijn, zoals wij dit wilde. Hiervoor onze dank.


loet onrust 
Koen kollaard is een rustiger, en een man van beloften En hij en zijn bedrijf zal ik aan iedereen adviseren.


Marjan Wijers 
Goede samenwerking. Prettig persoonlijk contact en snelle reactie op vragen en wensen.


Judith de Vlieg 
Ondanks corona geweldig goed geregeld.


Michel van Basten 
Zeer persoonlijke begeleiding. Elles van Dam had kort ervoor ook de uitvaart van onze vader begeleid, en dat hadden wij als zeer prettig ervaren. Er was dan ook geen enkele twijfel om Kollaard en Jansen weer te contacteren voor de uitvaart van onze moeder, en Elles te vragen deze te begeleiden.


Arjan Houtman 
Koen Kollaard toonde zich zeer invoelend en was vlot in de uitvoering van zijn werkzaamheden. Er was telkens een zeer prettig contact. Helaas hield hij zich niet aan de afspraken over de uitbetaling van het restantbedrag van het deposito. Via een door hem aangeleverd formulier had ik mede namens mijn broer en zus aangegeven dat het bedrag gestort moest worden op mijn bankrekening, omdat deze mogelijkheid geboden werd. Dit verzoek is volledig genegeerd. De naam van mijn vader is: A.N. Houtman!


Naomi N. 
De uitvaart van mijn oma ( voelde als 2e moeder ) is het laatste wat ik mee wou maken, maar ik ben blij dat Koen ons hierin heeft ondersteund. Mijn oma is/was heel geliefd bij iedereen waardoor wij er een prachtige uitvaart van wouden maken. Mijn moeder en ik wouden alles zelf doen en bleven dag en nacht bezig want 5 dagen zijn best kort, maar Koen trok ons even terug om afscheid te nemen van de mooiste vrouw. Wij zijn Koen hier erg dankbaar voor! Koen denkt heel erg mee en begreep al gauw hoe wij in elkaar zitten ( wij zijn niet makkelijk😂🙈 ) . Nogmaals Dank ik Koen hiervoor, zijn werk bewonder ik echt doordat hij het op een prachtige manier heeft over gebracht. & ik zal je altijd dankbaar zijn voor dat we alles samen hebben gedaan zodat ik het een plekje kon geven omdat ik dan echt alles voor oma heb gedaan.


Rick de Heer 
Fijne uitvaartonderneming, vlot en zeer netjes behandeld en geholpen. En de 10 isabsoluut verdiend, want ondanks Corona tip top geregeld


Naomi N. 
De uitvaart van mijn oma ( voelde als 2e moeder ) is het laatste wat ik mee wou maken, maar ik ben blij dat Koen ons hierin heeft ondersteund. Mijn oma is/was heel geliefd bij iedereen waardoor wij er een prachtige uitvaart van wouden maken. Mijn moeder en ik wouden alles zelf doen en bleven dag en nacht bezig want 5 dagen zijn best kort, maar Koen trok ons even terug om afscheid te nemen van de mooiste vrouw. Wij zijn Koen hier erg dankbaar voor! Koen denkt heel erg mee en begreep al gauw hoe wij in elkaar zitten ( wij zijn niet makkelijk😂🙈 ) . Nogmaals Dank ik Koen hiervoor, zijn werk bewonder ik echt doordat hij het op een prachtige manier heeft over gebracht. & ik zal je altijd dankbaar zijn voor dat we alles samen hebben gedaan zodat ik het een plekje kon geven omdat ik dan echt alles voor oma heb gedaan.


fam. Berger 
Zeer betrokken, vriendelijk en professioneel en alles met respect voor overledene en nabestaanden!


J. Severs en W.J.M. Severs 
De ondernemer heeft ons erg geholpen van deze trieste dag een mooie dag te maken die wij niet snel vergeten. Hij was snel ter plekke en heeft het in de fijnste puntjes geregeld. Wij waren erg blij met Koen en Mieke. Bedankt namens familie Severs.


Willianne Cnubben 
Een grote steun in een zeer moeilijke tijd. Er is met veel geduld en gepaste wijze meegedacht in deze (voor ons nieuwe) ervaring. Goed geluisterd naar onze wensen en flexibel omgegaan met aanpassingen. Het voelde alsof ze 24 uur per dag voor ons klaarstonden. Een kostbaar cadeau in een onverwachte storm. Gister de video opnames terug gekeken en er is niets wat we anders hadden gewild aan ons eerbetoon aan onze vader..


Johanna Castrop-Bonnema 
Dit hebben dit persoonlijk al aangegeven, we zijn zeer tevreden. Koen heeft het juiste vak gekozen en verstaat de kunst om aan te voelen wat speelt en wat nodig is. Hij denkt mee, maar biedt ook ruimte voor eigen inbreng. De uitvaart kon niet op de plek van voorkeur maar samen zijn we tot een unieke en voor ons bijzondere locatie gekomen en hebben de uitvaart op het erf van mijn familie kunnen houden in een tent. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en was goed voorbereid. Zijn rust, persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn heel belangrijk geweest in een week waarin emoties en verdriet aanwezig waren en er ook mochten zijn. Dit heeft ons geholpen en zeker ook bijgedragen aan de verwerking van het overlijden van mijn vader. Hij is echt een topper!


Yvon van den Broek van Keulen 
Een hele fijne, persoonlijke en zorgvuldige begeleiding gekregen van Kollaard en Jansen. Fijne mensen die meedenken, maar ook luisteren en er alles aan doen om de uitvaart een mooi en eigen afscheid te maken.


D. Lichtendahl 
Vakman


Anneke Severijn 
Persoonlijk contact, behulpzaam en meedenkend. . Dat is wat je verwacht van een uitvaartondernemer en dat is Koen Kollaard zeker. Iemand die de leiding neemt over dingen waar je zelf niet over nadenkt omdat je midden in het rouwproces zit. Niets anders dan lof, fijne uitvaart organisatie


W. Fonke 


Ed van Viegen 
Tweede uitvaatt door Koen Kollaard. Zeer persoonlijk en betrokken. Aandacht voor detail.


Sylvia Uittenhout-de Vink 
Hele goede, zorgvuldige en persoonlijke begeleiding door Elles. Mijn zus en ik hebben dit als zeer prettig ervaren. Het is ondanks de Coronamaatregelen een hele mooie uitvaartdienst geweest. Wij zijn erg tevreden.


betsy vd oudenalder 
een geweldig persoon ook na de uitvaart goed behandeld


Erik Penders en Marijk van der Hargh 
De heer Kollaart toonde zich betrokken, gaf goede informatie, bleef indien nodig op de achtergrond, behield de regie, was meedenkend en meevoelend, nam ruim de tijd voor iedereen. Ook het nagesprke hebben wij als zeer plezierig en nuttig ervaren. Een royaal compliment voor de Koen Kollaart.


Arthur Nijlant 
meedenkend, niet opdringerig, persoonlijk, communicatie was altijd goed, hij geeft je het gevoel dat je geen nummer bent alsof hij bij de familie hoort


Els de With. 


Yvonne Van der Grift 
Nu voor de 2e keer ‘zaken’ gedaan en wij zijn zeer tevreden, korte lijnen, duidelijke afspraken en menselijk!


Anita van der Mars 
Binnen de beperkingen van de coronamaatregelen is de uitvaart van onze moeder een heel waardevol afscheid geworden. Voor zijn betrokkenheid en meedenken willen wij Koen Kollaard heel hartelijk bedanken.


marian weber 
bijzonder persoonlijke en rustige begeleiding van het hele proces van de uitvaart. goede, volledige informatie. heel prettig meegedacht met de wensen van de familie en ook steeds gecommuniceerd in de sfeer van de betrokken familieleden.


Auke Veenstra 
Alles was perfect, gevoelig, begripvol, adviserend, uitvoerend, en afhandeling in één woord buitengewoon goed en alles naar zeer grote tevredenheid. Totaal: "Ze zeggen wat ze doen en betrouwbaar in de afspraken".


Priscilla Severs 


Priscilla Severs 


H. van Dijk 
Wij hebben Koen als een zeer warm persoon leren kennen, die dag en nacht voor ons klaar stond. Zijn persoonlijke aanpak en fijne benadering heeft er toe bij gedragen dat we kunnen terugkijken op een zeer mooi afscheid.


Yogita 
Koen en Elles ontzettend bedankt voor de goede zorgen, fijn dat we overal een persoonlijke touch aan konden geven, zeker wat betreft de live stream die we zelf hebben opgezet voor de familie in het buitenland tijdens de uitvaartdienst. En ook de Surinaamse hapjes werden zeer gewaardeerd.


J M Hoffman Weldam 
Een ongelooflijk sympathieke man


Anja Kurver 
In een moeilijke periode, en als je dan alle steun en aandacht krijgt, is dat heel prettig om te ervaren. Wij hebben het afscheid als zo mooi en waardig mogen ervaren, het was zoals we gehoopt hadden. Heel veel dank Mieke.


J. Beverwijk 
Een zeer persoonlijke benadering met begrip en respect voor iedereen. Ik ben zeer tevreden.


<<< Terug