<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18015

Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg
Telefoon: 030-2333456
Email: info@kollaarduitvaartzorg.nl
Website: info@kollaarduitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 49 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
8.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
8.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
8.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
8.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


F.M. van Meggelen


Hugo Rodenburg
Helemaal top geregeld en we hebben geen opmerkingen. Zeer zeer tevreden.


R. van den Oudenalder
Zeer betrokken en behulpzaam, voor, tijdens en na de uitvaart. Ook de periode na de uitvaart


A.A.J. Benschop
Zeer prettige en persoonlijke benadering. Je kunt erop vertrouwen dat het goed geregeld wordt. Met name het kunnen bouwen op de hulp van Koen hebben we als zeer prettig ervaren.


Paola
Koen voelde precies aan hoe wij de uitvaart en alles eromheen geregeld wilde hebben. Heeft ontzettend goed meegedacht. Fijne uitvaartondernemer. Ik beveel hem zeker aan!


Daniëlle van Veluwen
Denkt super mee in alle opzichten. Alle medewerkers zijn super behulpzaam en zeer professioneel!


C.P.Kamhoot
Elles van Dam heeft alles geweldig geregeld, prima verzorgd en met gevoel. Zijn we heel erg mee geholpen in zo'n moeilijke tijd. Klein minpuntje waren de rouwauto's, verkeerd de afspraken begrepen en de volgauto had schakelaar als gaspedaal, regelmatig moest hij stevig op de rem of veel gas geven. Geeft geen professionele indruk van de chauffeur, lijkt me sterk dat zo'n dikke Mercedes zo slecht rijdt.


B.v.d.Hoek
Fijne begeleiding komt afspraak na


Annet de Bos
Aandacht voor een persoonlijke verhaal en voor de nabestaanden is nadrukkelijk aanwezig. Een kort lijntje met de uitvaartverzorger is ook heel prettig.


Robert Brouwer


Irma Versteeg-Kooos
Wij zouden ons geen fijner persoon hebben kunnen wensen. Coen is een zeer fijn persoon en konden ons geen ander iemand wensen


Rob Paasse


Sylvia bliekendaal


J.J. Troost
het gehele proces als uitermate positief ervaren


W.J. Bonouvrie


J. van der Weert


Marijke van Meteren-Engelman
Vriendelijk, professioneel, betrouwbaar.


Jansen van 't Land
Goede en rustige uitleg, veel begeleiding voor de weduwe op thuisadres. Uitvaart precies zo verlopen zoals afgesproken. Geen haastwerk overal werd de tijd voor genomen, ook m.b.t. de nazorg.


T.Jongerius-Goudriaan
Alles goed verzorgt en als er iets mis gaat gaan ze er gelijk achteraan helemaal top. Ellis heeft zelfs voor ons haar kleding aangepast omdat wij dit wouden en heeft zelfs geswingd zoals wij dat wouden. Mieke wil ik ook bedanken we hebben erg gelachen met haar. helaas werd ze zelf ziek door haar benauwdheid, maar Ellis heeft het goed opgepakt.


A..G. Kragten verbij.
Het was een hele kleine uitvaart. Maar toch een goed gevoel over de uitvaart.


Yvonne de Groot
Persoonlijk, met veel aandacht voor detail en een fijne, enpathische begeleiding. Inspelend op je wensen, en deze uitmuntend vertaald en uitvoert. Ten zeerste aan te raden.


Robert de Ridder
Wij zijn bijzonder goed opgevangen op een hele ontspannen en respectvolle manier. Bij het eerste contact stond hij al binnen 20 minuten bij ons op de stoep en nam echt de tijd voor ons! Hij liet alle keuzes bij ons liggen maar gaf daar wel goede tips bij op een warme manier. Wat een fijn persoon is dit!


Hans Govers
Koen Kollaard heeft ons heel goed ondersteund en geholpen om het afscheid van mijn vrouw, onze moeder en oma zeer mooi en waardig te laten zijn. Ondanks de coronamaatregelen heeft de uitverzorger alles in het werk gesteld het afscheid te laten zijn, zoals wij dit wilde. Hiervoor onze dank.


loet onrust
Koen kollaard is een rustiger, en een man van beloften En hij en zijn bedrijf zal ik aan iedereen adviseren.


Marjan Wijers
Goede samenwerking. Prettig persoonlijk contact en snelle reactie op vragen en wensen.


Judith de Vlieg
Ondanks corona geweldig goed geregeld.


Michel van Basten
Zeer persoonlijke begeleiding. Elles van Dam had kort ervoor ook de uitvaart van onze vader begeleid, en dat hadden wij als zeer prettig ervaren. Er was dan ook geen enkele twijfel om Kollaard en Jansen weer te contacteren voor de uitvaart van onze moeder, en Elles te vragen deze te begeleiden.


Arjan Houtman
Koen Kollaard toonde zich zeer invoelend en was vlot in de uitvoering van zijn werkzaamheden. Er was telkens een zeer prettig contact. Helaas hield hij zich niet aan de afspraken over de uitbetaling van het restantbedrag van het deposito. Via een door hem aangeleverd formulier had ik mede namens mijn broer en zus aangegeven dat het bedrag gestort moest worden op mijn bankrekening, omdat deze mogelijkheid geboden werd. Dit verzoek is volledig genegeerd. De naam van mijn vader is: A.N. Houtman!


Naomi N.
De uitvaart van mijn oma ( voelde als 2e moeder ) is het laatste wat ik mee wou maken, maar ik ben blij dat Koen ons hierin heeft ondersteund. Mijn oma is/was heel geliefd bij iedereen waardoor wij er een prachtige uitvaart van wouden maken. Mijn moeder en ik wouden alles zelf doen en bleven dag en nacht bezig want 5 dagen zijn best kort, maar Koen trok ons even terug om afscheid te nemen van de mooiste vrouw. Wij zijn Koen hier erg dankbaar voor! Koen denkt heel erg mee en begreep al gauw hoe wij in elkaar zitten ( wij zijn niet makkelijk😂🙈 ) . Nogmaals Dank ik Koen hiervoor, zijn werk bewonder ik echt doordat hij het op een prachtige manier heeft over gebracht. & ik zal je altijd dankbaar zijn voor dat we alles samen hebben gedaan zodat ik het een plekje kon geven omdat ik dan echt alles voor oma heb gedaan.


Rick de Heer
Fijne uitvaartonderneming, vlot en zeer netjes behandeld en geholpen. En de 10 isabsoluut verdiend, want ondanks Corona tip top geregeld


Naomi N.
De uitvaart van mijn oma ( voelde als 2e moeder ) is het laatste wat ik mee wou maken, maar ik ben blij dat Koen ons hierin heeft ondersteund. Mijn oma is/was heel geliefd bij iedereen waardoor wij er een prachtige uitvaart van wouden maken. Mijn moeder en ik wouden alles zelf doen en bleven dag en nacht bezig want 5 dagen zijn best kort, maar Koen trok ons even terug om afscheid te nemen van de mooiste vrouw. Wij zijn Koen hier erg dankbaar voor! Koen denkt heel erg mee en begreep al gauw hoe wij in elkaar zitten ( wij zijn niet makkelijk😂🙈 ) . Nogmaals Dank ik Koen hiervoor, zijn werk bewonder ik echt doordat hij het op een prachtige manier heeft over gebracht. & ik zal je altijd dankbaar zijn voor dat we alles samen hebben gedaan zodat ik het een plekje kon geven omdat ik dan echt alles voor oma heb gedaan.


fam. Berger
Zeer betrokken, vriendelijk en professioneel en alles met respect voor overledene en nabestaanden!


J. Severs en W.J.M. Severs
De ondernemer heeft ons erg geholpen van deze trieste dag een mooie dag te maken die wij niet snel vergeten. Hij was snel ter plekke en heeft het in de fijnste puntjes geregeld. Wij waren erg blij met Koen en Mieke. Bedankt namens familie Severs.


Willianne Cnubben
Een grote steun in een zeer moeilijke tijd. Er is met veel geduld en gepaste wijze meegedacht in deze (voor ons nieuwe) ervaring. Goed geluisterd naar onze wensen en flexibel omgegaan met aanpassingen. Het voelde alsof ze 24 uur per dag voor ons klaarstonden. Een kostbaar cadeau in een onverwachte storm. Gister de video opnames terug gekeken en er is niets wat we anders hadden gewild aan ons eerbetoon aan onze vader..


Johanna Castrop-Bonnema
Dit hebben dit persoonlijk al aangegeven, we zijn zeer tevreden. Koen heeft het juiste vak gekozen en verstaat de kunst om aan te voelen wat speelt en wat nodig is. Hij denkt mee, maar biedt ook ruimte voor eigen inbreng. De uitvaart kon niet op de plek van voorkeur maar samen zijn we tot een unieke en voor ons bijzondere locatie gekomen en hebben de uitvaart op het erf van mijn familie kunnen houden in een tent. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en was goed voorbereid. Zijn rust, persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn heel belangrijk geweest in een week waarin emoties en verdriet aanwezig waren en er ook mochten zijn. Dit heeft ons geholpen en zeker ook bijgedragen aan de verwerking van het overlijden van mijn vader. Hij is echt een topper!


Yvon van den Broek van Keulen
Een hele fijne, persoonlijke en zorgvuldige begeleiding gekregen van Kollaard en Jansen. Fijne mensen die meedenken, maar ook luisteren en er alles aan doen om de uitvaart een mooi en eigen afscheid te maken.


D. Lichtendahl
Vakman


Anneke Severijn
Persoonlijk contact, behulpzaam en meedenkend. . Dat is wat je verwacht van een uitvaartondernemer en dat is Koen Kollaard zeker. Iemand die de leiding neemt over dingen waar je zelf niet over nadenkt omdat je midden in het rouwproces zit. Niets anders dan lof, fijne uitvaart organisatie


W. Fonke


Ed van Viegen
Tweede uitvaatt door Koen Kollaard. Zeer persoonlijk en betrokken. Aandacht voor detail.


Sylvia Uittenhout-de Vink
Hele goede, zorgvuldige en persoonlijke begeleiding door Elles. Mijn zus en ik hebben dit als zeer prettig ervaren. Het is ondanks de Coronamaatregelen een hele mooie uitvaartdienst geweest. Wij zijn erg tevreden.


betsy vd oudenalder
een geweldig persoon ook na de uitvaart goed behandeld


Erik Penders en Marijk van der Hargh
De heer Kollaart toonde zich betrokken, gaf goede informatie, bleef indien nodig op de achtergrond, behield de regie, was meedenkend en meevoelend, nam ruim de tijd voor iedereen. Ook het nagesprke hebben wij als zeer plezierig en nuttig ervaren. Een royaal compliment voor de Koen Kollaart.


Arthur Nijlant
meedenkend, niet opdringerig, persoonlijk, communicatie was altijd goed, hij geeft je het gevoel dat je geen nummer bent alsof hij bij de familie hoort


Els de With.


Yvonne Van der Grift
Nu voor de 2e keer ‘zaken’ gedaan en wij zijn zeer tevreden, korte lijnen, duidelijke afspraken en menselijk!


Anita van der Mars
Binnen de beperkingen van de coronamaatregelen is de uitvaart van onze moeder een heel waardevol afscheid geworden. Voor zijn betrokkenheid en meedenken willen wij Koen Kollaard heel hartelijk bedanken.


marian weber
bijzonder persoonlijke en rustige begeleiding van het hele proces van de uitvaart. goede, volledige informatie. heel prettig meegedacht met de wensen van de familie en ook steeds gecommuniceerd in de sfeer van de betrokken familieleden.


Auke Veenstra
Alles was perfect, gevoelig, begripvol, adviserend, uitvoerend, en afhandeling in één woord buitengewoon goed en alles naar zeer grote tevredenheid. Totaal: "Ze zeggen wat ze doen en betrouwbaar in de afspraken".


Priscilla Severs


Priscilla Severs


H. van Dijk
Wij hebben Koen als een zeer warm persoon leren kennen, die dag en nacht voor ons klaar stond. Zijn persoonlijke aanpak en fijne benadering heeft er toe bij gedragen dat we kunnen terugkijken op een zeer mooi afscheid.


Yogita
Koen en Elles ontzettend bedankt voor de goede zorgen, fijn dat we overal een persoonlijke touch aan konden geven, zeker wat betreft de live stream die we zelf hebben opgezet voor de familie in het buitenland tijdens de uitvaartdienst. En ook de Surinaamse hapjes werden zeer gewaardeerd.


J M Hoffman Weldam
Een ongelooflijk sympathieke man


Anja Kurver
In een moeilijke periode, en als je dan alle steun en aandacht krijgt, is dat heel prettig om te ervaren. Wij hebben het afscheid als zo mooi en waardig mogen ervaren, het was zoals we gehoopt hadden. Heel veel dank Mieke.


J. Beverwijk
Een zeer persoonlijke benadering met begrip en respect voor iedereen. Ik ben zeer tevreden.


Liesbeth
ik kan een ieder deze uitvaartondernemer aanbevelen.


P.Steffers
Heel persoonlijk, inlevend contact


H.E.Uittenbosch
Goed en meedenkend.


L.A. van Avezaath van der Linde
Zeer vriendelijk en accurate aanpak. Alles wat is opgegeven en de wens van de overledene zij naar alle tevredenheid uitgevoerd. Wij hebben zelf ook besloten lid te worden van deze organisatie.


J. Bakker
Vanaf eerste contact (midden in de nacht) tot en met nazorg uitstekende persoonlijke begeleiding. Perfect aanvoelen wanneer meedenken en wanneer afstand nodig is. Uitvaart geheel volgend onze persoonlijke wensen verlopen.


I. Bolwidt-Alst
Prettig contact, denken ook goed met je mee! Uitvaart was waardig en liefdevol, precies wat wij voor ogen hadden. Koen Kollaard heeft ons uitstekend begeleid.


Carla
Uitstekende uitvaartondernemer. Persoonlijk, deskundig en professioneel. Mieke nogmaals dank in de voor ons toch moeilijke tijd. Je luisterde goed naar onze wensen en wist deze uitstekend te vertalen. We kunnen iedereen aanraden om op jullie te vertrouwen.


Fam Jongerius
Een uitvaart is iets wat bij het leven hoort. En als het dan nodig is, is Koen de meest fijne persoon om je daar bij te helpen Bedankt.


A. van den Hoed
8 jaar geleden heeft Koen op verzoek van mijn vader de uitvaart van onze moeder op een heel plezierige wijze verzorgd. Dit jaar overleed onze vader, we hebben Koen gevraagd om ook deze uitvaart te verzorgen. Dat heeft hij op een heel fijne innemende wijze gedaan, daar zijn wij hem zeer erkentelijk voor.


Janine Mirovic
Zeer betrokken en meelevend


Jannie van den Heuvel .Brandsma
Koen is persoonlijk en zet heel mooi de punten van de teksten van de familie in het daglicht. Hij laat merken dat hij luistert naar wat er gezegd is . Koen heeft ons geholpen om er een mooi afscheid van te maken.


Tineke Veenhoven
Koen Kollaard heeft met zijn kenmerkende betrokkenheid actief meegedacht om van de crematie een persoonlijke aangelegenheid te maken. Dat uitte zich bijvoorbeeld in het meedenken over de kaart en op welk moment die moest worden verzonden, tot aan het inrichten van de koffiekamer en de rouwzaal met de fotoboeken die gemaakt zijn door mijn broer. Hij pakt snel op wat belangrijk is om aandacht aan te geven, waardoor de dienst past bij het karakter van de overledene en de nabestaanden.


mj spies


H. Klaassen


H.A.Wessels
De uitvaart is zeer goed georganiseerd alle punten in detail besproken en uitgevoerd. Onze complimenten aan uitvaartondernemer Kollaard en Jansen.


H Van Ginkel
Heel prettig om met Koen alles te bespreken Koen dacht mee en kwam met voorstellen Ook tijdens de uitvaart heeft Koen ons geholpen om er iets moois van te maken


aw teunissen
De uitvaart is naar wens verlopen


Nieneke Elsenaar
Betrokken, deskundig, menselijk: na het overlijden van onze moeder opnieuw voor hen gekozen bij het overlijden van onze vader. Er is veel aandacht voor persoonlijke wensen. Ze zijn altijd bereikbaar voor overleg. Mede door hun suggesties en meedenken is het een warm, liefdevol afscheid geworden, dat mijn vader recht deed. We kijken met dankbaarheid en waardering terug op deze week van afscheid nemen tussen overlijden en crematie. Hun bijdrage hierin was daarvoor onmisbaar.


Carla Kennis
Zeer betrokken en meedenkend. Een grote steun in moeilijke tijd.


A.J. van Lemmen


Martin Gaasenbeek
Prima klik en hij neemt echt zorg uit handen. Zeer professioneel en persoonlijk


Arjan Houtman
Goede inleving en persoonlijk contact.


Theo Klinkien
We hebben de ondersteuning ervaren als een goede en passende mix tussen persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Dat geeft een zeker gevoel.


P verhaaf


Dorien Verwei


H.C. Scherpenzeel
Zeer tevreden over de begeleiding. Meer dan ik voor mogelijk hield. Alles was echt tot in de puntjes geregeld. Zeer meevoelend met iedereen van de familie.


Patrick van der Bleek


M.J. Nap
Koen Kollaard is als een familielid geworden gedurende die dagen van rouw, voorbereiding, uitvoering en nabespreking. Meelevend, de inhoud geheel aan ons overlatend, maar daar waar nodig met zachte hand bijsturend. Nam ons veel van het 'het-moet-nu-eenmaal'-werk uit handen en ondersteunde ons ten volle bij de invulling van de uitvaart als activiteit. Met alle oprechtheid: van harte aanbevolen!


<<< Terug