<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18016

Monique Bankras Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06-30642871
Email: info@moniquebankras.com
Website: www.moniquebankras.com

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 1 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Jan Kraakman
Monique is zeer betrokken en professioneel. Ze laat de nabestaanden alle vrijheid om de uitvaart te laten verlopen op de manier waarop zij dat willen, en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Daarbij is het een geweldig fijn persoon.


Jaap Kool
Goede, integere en zeer persoonlijke begeleiding.


E.M. Koelmans
Fijne samenwerking met Monique Bankras gehad . Alles was naar wens .


Monique Vogelezang
Totaal onbekend met uitvaartondernemers in Noord-Holland, kwamen wij via internet bij Monique uit na het onverwachte overlijden van onze tante. Ze klonk bij het eerste telefoongesprek al gelijk heel erg rustig en prettig. De volgende dag konden wij gelijk met haar in gesprek over onze ideeën. Ze nam ons “bij de hand” en hielp ons waar nodig. Alles kon op onze manier. Monique zorgde voor alles, en voerde het precies zo uit als wij in gedachten hadden. De uitvaart zelf was mede door haar prachtige persoonlijke verhaal over “onze” dagen met haar in de voorbereiding heel erg mooi en fijn. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug. Dat wij bij jou terecht kwamen voelt als een lot uit de loterij. Monique heel veel dank voor je liefdevolle en warme begeleiding ! Ingrid en Monique en gezinnen.


Kees Schouten
Zeer professioneel en toch heel persoonlijk


Linda Dam
Professioneel en betrokken. Monique denkt mee en gaf ons alle ruimte voor onze eigen inbreng en beleving Haar aanwezigheid in deze moeilijke periode was heel fijn. Wij kijken terug op een mooi en waardig afscheid van mijn vader.


Karin Sijp Schutte
Eigenlijk zou ik niemand anders dan Monique Bankras willen tijdens de uitvaart van mijn vader. Dat duidelijk werd dat hij stervende was verteld door de arts in het ziekenhuis, heb ik gelijk Monique Bankras gebeld. Gelukkig had ze tijd voor ons en heeft vele goede voorstellen gedaan. Waarvan bijvoorbeeld een kartonnen kist er een was, ik vond dit geweldig! Helemaal in de gedachte van mijn vader Frans Schutte. Erg blij dat Monique B met haar mensenkennis en takt voor mijn vader een mooi bescheiden afscheid heeft begeleid. Karin Sijp Schutte 1-3-2020 Zwaag


andre vloeijberghs
Monique is gewoon een top vrouw, warm en oprecht.


Dekker
De begeleiding was warm en persoonlijk. Alles was bespreekbaar waardoor het afscheid is geworden zoals we het wilden. We kijken er met een heel fijn gevoel op terug.


H.F.Terpstra
Monique is een topper in haar vak,de rust die ze uit straalt stelt je al direct op je gemak.Alles word keurig met je besproken en de beslissing laat ze echt aan de nabestaande over wat hun wens is.Verder geeft ze ook nog de nodige tips hoe het nog even intiemer kan,heel veel dank dat ze dit voor ons zo heeft gedaan.Daar om verdient ze deze waardering.


Joke Jansen
Is betrokken bij de uitvaart. Geeft goed advies. Denkt goed mee. Altijd goed bereikbaar, of neemt anders snel contact met je op.


Lia de Haan-Boersma
In 1 woord: geweldig, zoals ze ons de hele tijd begeleid heeft.


Familie Stroet
Monique, je bent fantastisch!


Margreth van den Berg
Monique heeft ons in deze dagen volledig ontzorgt. Vanaf het moment dat ze bij ons in huis kwam was het vertrouwd. Monique is helder v.w.b. de communicatie en weet alles tot in de puntjes te regelen. Een echte steun en een warme persoonlijkheid die volledig geschikt is voor dit bijzondere vak. Wij zijn haar ontzettend dankbaar en zeer tevreden over haar werkwijze.


Ria Vriend
Zeer betrokken,voelde heel goed. Monique nam alle tijd. Top!


Tanja Pronk-Buis.
Monique heef ons zeer persoonlijk met veel begrip begeleid. Ze kwam met goede voorstellen en was er steeds voor ons.


Titia Hofstra
Wij waren zeer blij met de begeleiding door Monique Bankras. Professioneel én zeer persoonlijk. Droeg ideeën en suggesties aan en voelde goed aan wat we wilden. Trad snel en doortastend op toen er wat problemen ontstonden. Was zeker onze steun en toeverlaat in deze moeilijke periode. En ze is een bijzonder leuk mens!


Mevrouw Lakeman
Zeer professioneel en betrokken. Met oog voor detail. Maakt makkelijk contact en weet in korte tijd een warme band te creëeren. Bijzonder sympathieke vakvrouw.


E. Pater
Monique Bankras heeft ons heel goed begeleidt, en er voor gezorgd dat de uitvaart volledig naar onze wensen is uit gevoerd. Als wij terug kijken, dan is er niets wat wij anders hadden gewild. Top


Karin Conijn-Oud
Een zeer professionele uitvaartondernemer. Niet kil en zakelijk, maar heel meedenkend en begeleidend. Heel fijn dat zij bij ons was.


Jacqueline Zijp
Monique is een vakvrouw. Daarbij ziet/voelt zij perfect aan wat de nabestaanden nodig hebben. Ze is deskundig en heeft empathie. Ook brengt ze de nodige informatie op het juiste moment. Wij waren erg tevreden.


Marlinda Feld
We hebben Monique als zeer professioneel ervaren. we hadden ons geen betere kunnen wensen


Margret Smit
Zij heeft mij stapsgewijs meegenomen in het proces van/naar de uitvaart. Heel fijn, alle zorg is mij uit handen genomen. Dat voelde vertrouwd en goed!


Riet Spruit-Kool
Heel betrokken en kundig.


corina blokker
Draagt goede mogelijkheden aan waar jezelf nog niet aan gedacht had. Echt onze complimenten voor haar.


fam op den kelder
Zeer betrokken, denkt mee en heeft nieuwe ideeën. Helpt je stap voor stap en zorgt dat je het overzicht houdt. Fijne communicatie. Hebben zelf om deze uitvaartondernemer gevraagd.


Denise de Boer
Wat was het fijn dat wij Monique aan onze zijde hadden, ze was een grote steun voor ons tijdens deze moeilijke tijd. Ze heeft al onze wensen goed uitgevoerd en nam overal ruim de tijd voor. Van meerdere personen gehoord dat mochten ze overlijden ze graag ook Monique willen als begeleidster omdat zij zo lief en betrokken was bij onze familie.


Cees Wit
Nogmaals bedankt Monique voor de geweldige begeleiding.


Corrie van der Drift
De kinderen Carine en Arno en hun partners en ikzelf zijn ontzettend tevreden hoe de uitvaart van Gerrit is verlopen. Als er al ergens een twijfel over was, kwam Monique altijd met een oplossing waar iedereen zich in kon vinden. Monique luistert goed en weet zich heel goed in te leven in de nabestaanden. Klasse !! Wij kijken hier met z'n allen op een fijne manier op terug.


Wiegel
Goed persoonlijk contact.


M.C.D. Brands - de Kort
Monique is een zeer warme persoonlijkheid. Zeer aan te bevelen.


Riemke Arendse
Een topvrouw, je voelt je heel goed bij haar. Zaken worden met zorg behandeld en uitgevoerd. Ze geeft je niet de indruk dat ze het druk heeft, maar neemt alle tijd voor je. Ook al heeft ze meerdere uitvaarten tegelijk. Ziet er goed uit en daarmee bedoel ik niet overdreven verdrietig, somber, statig in het zwart, ed. Gewoon netjes en er staat iemand als het nodig is. Ze heeft een prachtige stem waar het zeer prettig naar luisteren is.


Familie Hofstra
Monique heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en met ons meegedacht hoe we het zouden kunnen doen, zonder daarbij een keuze op te dringen. Het is mede dankzij Monique een liefdevolle uitvaart geworden.


Berry Voss
Zeer profesioneel en betrokken.alles naar onze wens geregeld .


Vis


<<< Terug