<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18017

Coppens Uitvaarzorg BV
Telefoon: 0165-564009
Email: info@uitvaartcoppens.nl
Website: https://uitvaartcoppens.nl

Jaar oprichting: 1990
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Ad de Bruijn
Uitstekend


Ab Witkamp
Afscheid moeder als prettig en zeer persoonlijk ervaren.


Annie Baaten
Al enige tijd geleden op jullie site de recentie’s gelezen en offerte aangevraagd. Nu het moment daar was gekozen voor jullie uitvaart centrum. Wij vonden het persoonlijk en het zag er mooi uit. De begeleiding van Willem stelde ons heel erg op ons gemak en ook tijdens het afscheid heeft Koen mooi gesproken. Veel complimenten gehad van de genodigden en dat bevestigde het goede gevoel over onze beslissing om het afscheid van mijn man door jullie te laten verzorgen. Wij kunnen Coppens uitvaartcentrum iedereen aanbevelen. Annie Baaten en de kinderen.


Karin Willemsen
In een moeilijke en verdrietige tijd , was het fijn dat onze wensen gehoord en uitgevoerd zijn . Ook na de crematie was de zorg en aandacht voortreffelijk. We zijn dankbaar voor de goede en warme zorgen en aandacht die wij als familie hebben ontvangen


Familie van Peer
Wij als familie ervaren het contact met Irma (als vertegenwoordiger van Coppens) in deze moeilijke tijd als fantastisch. Zij heeft de gave om iedereen de rust te geven en een zeer goed luisterend oor te hebben waarbij zij de keuze van alle pakketeisen op een passende en rustige manier met ons door heeft gesproken.


Familie Magielse
midden in de nacht bewust gekozen voor Coppens uitvaartzorg vanwege een eerdere ervaring. Vanaf het eerste persoonlijke contact met Irma was er meteen het gevoel van dit is de juiste keuze geweest. We hebben onze moeder en oma in deze bijzondere tijd het afscheid kunnen geven zoals WIj dit wilde.


Annie Heeren
Hartverwarmend en respectvol, Wij zijn heel goed bijgestaan in deze bizarre tijd door de medewerkers van Uitvaartzorg Coppens in het afscheid van mijn man, onze pa en opa. Uitvaartbegeleider Will heeft ons met veel warmte en rust in deze week begeleid. Alles was tot in de puntjes geregeld en Will heeft er samen met Lonneke een mooi afscheid van gemaakt. Nogmaals Bedankt!


Jolanda konings
Zeer fijn bedrijf. Niets is teveel gevraagd en denken goed mee. Begeleiding door Irma was zeer goed, lief en zorgzaampersoon. Niets moet alles mag. Tot op de puntjes geregeld. En je komt niet voor verassingen te staan Wat ze beloven komen ze na. Ook als alles achter de rug is staan ze nog klaar voor je.


Jolanda konings
Super bedrijf. Denken mee. Niets is teveel . Alles kan naar wens geregeld worden en anders denken ze wel mee .


Arjen Jongenelis
Zeker de begeleiding van uitvaartbegeleider Irma Kerstens-Dekker was hart verwarmend!!


Familie UijtdeHaag
Een mooi en waardig afscheid. Precies zoals wij het wilde. We kijken er met een goed gevoel op terug. Bedankt voor de onvergetelijke dag.


Jos Rens
We werden getroffen door een zeer onverwacht overlijden en in alle hectiek zijn we vanaf het begin fantastisch opgevangen. Niet alleen met uitstekende zorg voor het vervoeren en opbaren van de overledene, alsmede de toegankelijkheid en serene omstandigheden in het rouwcentrum. Maar ook in de voorbereiding en uitvoering van de fantastische afscheidsdienst tot aan de goede nazorg voor zowel de administratieve, maar toch zeker ook de persoonlijke kant van deze zaak.


Jos Rens
We werden getroffen door een zeer onverwacht overlijden en in alle hectiek zijn we vanaf het begin fantastisch opgevangen. Niet alleen met uitstekende zorg voor het vervoeren en opbaren van de overledene, alsmede de toegankelijkheid en serene omstandigheden in het rouwcentrum. Maar ook in de voorbereiding en uitvoering van de fantastische afscheidsdienst tot aan de goede nazorg voor zowel de administratieve, maar toch zeker ook de persoonlijke kant van deze zaak.


I. Gerdes
Zeer persoonlijke en warme uitvaart onderneming. Alle zorg wordt uit handen genomen wat heel fijn is in zo'n moeilijke periode. Wil Buckens is een man die zijn vak verstaat, warm persoon en voelt alles feiloos aan. Wij zijn enorm tevreden over deze uitvaartbegeleider, en de onderneming zelf.


Mario Schouw
Prima persoonlijke begeleiding gehad. Coppens heeft zelf een mooie ruimte om een mooi persoonlijk afscheid te laten plaats vinden. Ook wordt er heel goed meegedacht met de persoonlijke wensen. Nooit enige verplichting of druk ervaren om het niet naar onze eigen wensen te doen.


Rob Huisman
De gehele uitvaart was van af het begin tot het einde uistekend geregeld en de nodige zorg omtrent het regelen van de verzekering polissen was bij Irma in goede handen. De mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van een familiekamer is zeer goed bevallen en zou ik een ieder willen aanraden. Je kan op deze manier met de familie ongestoord afscheid nemen wat thuis veel minder makkelijk gaat.


Wessel van Geel
Een beoordeling zoals hierboven is niet te doen en doet geen recht aan de persoon die begeleidt. Onze man, Will Buckens, was voor ons fantastisch. Ik denk dat Will in elke situatie in kan schatten hoe hij de mensen moet aanspreken of benaderen. Hij is zeer empathisch en voelt goed aan wat nodig of wenselijk is. Hij is zeer correct en heeft goed het overzicht wat op welk moment moet gebeuren. Hij laat de keuze aan ons en vult aan als hij dat nodig acht. Buiten dit alles is het een zeer fijn persoon. Wij waren heel blij met hem als begeleider. We hebben een goed afscheid van mijn vader gehad.


Yvonne Kuipers
De begeleiding en zorg tijdens deze emotionele periode was enorm liefdevol en warm. Overal werd aan gedacht. Alles mocht op ons eigen tempo. Alles ging in overleg. Voor alles was begrip. We kijken met een een fijn en goed gevoel terug op het afscheid van vrouw en moeder.


Jeanne
Zeer persoonlijke begeleiding en maatwerk. Bij onverwachte tegenslag, waardoor de kist vervroegd gesloten diende te worden, werd er als compensatie een aanbod gedaan om mijn vader van huis uit naar het crematorium te vervoeren. Mijn moeder kon dan meerijden. Het werd als voorstel gedaan, waarbij de keuze bij mijn moeder lag om op dat aanbod in te gaan. Dit is extra maatwerk uit coulance zonder extra kosten. Er werd op een persoonlijke manier meegedacht en mee geleefd. Er is veel ruimte voor eigen invulling mogelijk. Alles wordt gestructureerd aangeboden en begeleid, terwijl het toch heel betrokken en persoonlijk blijft.


Jose coppens
zeer goede,lieve en vriendelijke mensen die je echt bijstaan en ondersteunen bij je verdriet. hele goede verzorging en hulp. echt toppie.


fam van der Velden Veraart
We hebben een mooi afscheid mogen nemen van onze moeder. Bij Alle wensen die wij wij hadden hebben ze rekening gehouden Thuis mooi opgebaard en een mooie uitvaart dienst in de kerk. Prentjes en kaarten snel bij te bestellen


Louis Maas
Was prima verzorgd we zijn dik tevreden


Erven mevr van Eekelen
Dank uw wel voor de goede begeleiding en nazorg.


Richard Legierse
We zijn Coppens en in het bijzonder Prisca Rombouts-Dik erg dankbaar voor de goede begeleiding en advies na het overlijden van pa. Zij straalde vanaf het eerste moment rust, respect en vriendelijkheid uit. Verzachtend op weg naar een persoonlijke uitvaart. Ook het advies om woorddienstbegeleider Koen van der Hijden te vragen zouden we een ieder willen adviseren. Betere begeleiding door beiden konden we niet wensen. Dank daarvoor. Richard Legierse


Carla Godrie
ik heb het als zeer prettig ervaren en kleine items die heel veel waarden hebben zijn door Wendy aangedragen. Het meerijden vanuit Roosendaal naar Achtmaal, met een tussenstop op de boerderij, was helemaal super. De 5 foto's die gelijk werden bijgemaakt en binnen 5 minuten voor haar zussen en broer beschikbaar waren, echt geweldig. Dank je wel.


m. adriaansen
zeer goed betrokken bij de droevige gebeurtenis, hebben alle vragen goed beantwoord en veel zorgen uit handen genomen. Ook nazorg en hulp van grote klasse


Theo Mulders
Graag wil ik reageren voor de beoordeling vanwege het overlijden van mijn vrouw Toos, Een heel verhaal kan ik er van maken zoveel hebben ze voor mijn gezin betekend in POSITIEVE zin vanaf het bellen vanwege overlijden tot de nazorg zijn wij ontzettend van de indruk wat het betekend om zoals ze zeggen een persoonlijke uitvaart te geven ook voor de nabestaanden De invulling van de dienst waarvan wij zelf het draaiboek wilden maken zijn met veel ondersteuning mede door hun adviezen tot een mooie uitvaartdienst geworden. Voor ons gezin heeft die dag alles gegeven waar wij met een zeer tevreden gevoel op terug mogen kijken. Persoonlijke dank voor de mensen die daar werken zonder iemand te vergeten, Dank aan Will, Kees, Leon, Jeffrey,Bert en vooral Jozina die vanaf het eerste moment ons heeft bijgestaan met raad en daad echt een toppertje. Onze Grote Pluim gaat naar Coppens Uitvaartzorg. Groetend Theo Mulders en kinderen.


W. den Daas
Erg betrokken. Aanwezig en aanspreekbaar als het moet en aan de zijkant als het kan. Het centrum in Wouw voelt als een warme deken.


Karin


<<< Terug