<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18017

Coppens Uitvaarzorg BV
Telefoon: 0165-564009
Email: info@uitvaartcoppens.nl
Website: https://uitvaartcoppens.nl

Jaar oprichting: 1990
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Annie Schijven - Meesters 
Uitmuntend


Diana Gabriëls 


Roland Aarts 
Met sommige partijen hoop je zo weinig mogelijk te maken te hebben, maar als je elkaar dan toch kruist is het heel fijn en bijzonder dat de omgang zo fijn verloopt. Wij willen alle mensen achter Coppens uitvaartzorg bijzonder bedanken voor hun bijdrage aan het waardevolle afscheid.


Fam Bruijns 
Wij zijn erg goed opgevangen en begeleid door Prisca, we hebben het contact als erg fijn,warm, betrokken en persoonlijk ervaren. Hierdoor hebben we dan ook samen een heel mooi en waardig afscheid kunnen realiseren...


O. Vermunt-Bakx 
Zeer professioneel maar toch persoonlijk. Wij hebben het contact met Coppens als heel erg prettig ervaren.


Ad de Bruijn 
Uitstekend


Ab Witkamp 
Afscheid moeder als prettig en zeer persoonlijk ervaren.


Annie Baaten 
Al enige tijd geleden op jullie site de recentie’s gelezen en offerte aangevraagd. Nu het moment daar was gekozen voor jullie uitvaart centrum. Wij vonden het persoonlijk en het zag er mooi uit. De begeleiding van Willem stelde ons heel erg op ons gemak en ook tijdens het afscheid heeft Koen mooi gesproken. Veel complimenten gehad van de genodigden en dat bevestigde het goede gevoel over onze beslissing om het afscheid van mijn man door jullie te laten verzorgen. Wij kunnen Coppens uitvaartcentrum iedereen aanbevelen. Annie Baaten en de kinderen.


Karin Willemsen 
In een moeilijke en verdrietige tijd , was het fijn dat onze wensen gehoord en uitgevoerd zijn . Ook na de crematie was de zorg en aandacht voortreffelijk. We zijn dankbaar voor de goede en warme zorgen en aandacht die wij als familie hebben ontvangen


Familie van Peer 
Wij als familie ervaren het contact met Irma (als vertegenwoordiger van Coppens) in deze moeilijke tijd als fantastisch. Zij heeft de gave om iedereen de rust te geven en een zeer goed luisterend oor te hebben waarbij zij de keuze van alle pakketeisen op een passende en rustige manier met ons door heeft gesproken.


Familie Magielse 
midden in de nacht bewust gekozen voor Coppens uitvaartzorg vanwege een eerdere ervaring. Vanaf het eerste persoonlijke contact met Irma was er meteen het gevoel van dit is de juiste keuze geweest. We hebben onze moeder en oma in deze bijzondere tijd het afscheid kunnen geven zoals WIj dit wilde.


Annie Heeren 
Hartverwarmend en respectvol, Wij zijn heel goed bijgestaan in deze bizarre tijd door de medewerkers van Uitvaartzorg Coppens in het afscheid van mijn man, onze pa en opa. Uitvaartbegeleider Will heeft ons met veel warmte en rust in deze week begeleid. Alles was tot in de puntjes geregeld en Will heeft er samen met Lonneke een mooi afscheid van gemaakt. Nogmaals Bedankt!


Jolanda konings 
Zeer fijn bedrijf. Niets is teveel gevraagd en denken goed mee. Begeleiding door Irma was zeer goed, lief en zorgzaampersoon. Niets moet alles mag. Tot op de puntjes geregeld. En je komt niet voor verassingen te staan Wat ze beloven komen ze na. Ook als alles achter de rug is staan ze nog klaar voor je.


Jolanda konings 
Super bedrijf. Denken mee. Niets is teveel . Alles kan naar wens geregeld worden en anders denken ze wel mee .


Arjen Jongenelis 
Zeker de begeleiding van uitvaartbegeleider Irma Kerstens-Dekker was hart verwarmend!!


Familie UijtdeHaag 
Een mooi en waardig afscheid. Precies zoals wij het wilde. We kijken er met een goed gevoel op terug. Bedankt voor de onvergetelijke dag.


Jos Rens 
We werden getroffen door een zeer onverwacht overlijden en in alle hectiek zijn we vanaf het begin fantastisch opgevangen. Niet alleen met uitstekende zorg voor het vervoeren en opbaren van de overledene, alsmede de toegankelijkheid en serene omstandigheden in het rouwcentrum. Maar ook in de voorbereiding en uitvoering van de fantastische afscheidsdienst tot aan de goede nazorg voor zowel de administratieve, maar toch zeker ook de persoonlijke kant van deze zaak.


Jos Rens 
We werden getroffen door een zeer onverwacht overlijden en in alle hectiek zijn we vanaf het begin fantastisch opgevangen. Niet alleen met uitstekende zorg voor het vervoeren en opbaren van de overledene, alsmede de toegankelijkheid en serene omstandigheden in het rouwcentrum. Maar ook in de voorbereiding en uitvoering van de fantastische afscheidsdienst tot aan de goede nazorg voor zowel de administratieve, maar toch zeker ook de persoonlijke kant van deze zaak.


I. Gerdes 
Zeer persoonlijke en warme uitvaart onderneming. Alle zorg wordt uit handen genomen wat heel fijn is in zo'n moeilijke periode. Wil Buckens is een man die zijn vak verstaat, warm persoon en voelt alles feiloos aan. Wij zijn enorm tevreden over deze uitvaartbegeleider, en de onderneming zelf.


Mario Schouw 
Prima persoonlijke begeleiding gehad. Coppens heeft zelf een mooie ruimte om een mooi persoonlijk afscheid te laten plaats vinden. Ook wordt er heel goed meegedacht met de persoonlijke wensen. Nooit enige verplichting of druk ervaren om het niet naar onze eigen wensen te doen.


Rob Huisman 
De gehele uitvaart was van af het begin tot het einde uistekend geregeld en de nodige zorg omtrent het regelen van de verzekering polissen was bij Irma in goede handen. De mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van een familiekamer is zeer goed bevallen en zou ik een ieder willen aanraden. Je kan op deze manier met de familie ongestoord afscheid nemen wat thuis veel minder makkelijk gaat.


Wessel van Geel 
Een beoordeling zoals hierboven is niet te doen en doet geen recht aan de persoon die begeleidt. Onze man, Will Buckens, was voor ons fantastisch. Ik denk dat Will in elke situatie in kan schatten hoe hij de mensen moet aanspreken of benaderen. Hij is zeer empathisch en voelt goed aan wat nodig of wenselijk is. Hij is zeer correct en heeft goed het overzicht wat op welk moment moet gebeuren. Hij laat de keuze aan ons en vult aan als hij dat nodig acht. Buiten dit alles is het een zeer fijn persoon. Wij waren heel blij met hem als begeleider. We hebben een goed afscheid van mijn vader gehad.


Yvonne Kuipers 
De begeleiding en zorg tijdens deze emotionele periode was enorm liefdevol en warm. Overal werd aan gedacht. Alles mocht op ons eigen tempo. Alles ging in overleg. Voor alles was begrip. We kijken met een een fijn en goed gevoel terug op het afscheid van vrouw en moeder.


Jeanne 
Zeer persoonlijke begeleiding en maatwerk. Bij onverwachte tegenslag, waardoor de kist vervroegd gesloten diende te worden, werd er als compensatie een aanbod gedaan om mijn vader van huis uit naar het crematorium te vervoeren. Mijn moeder kon dan meerijden. Het werd als voorstel gedaan, waarbij de keuze bij mijn moeder lag om op dat aanbod in te gaan. Dit is extra maatwerk uit coulance zonder extra kosten. Er werd op een persoonlijke manier meegedacht en mee geleefd. Er is veel ruimte voor eigen invulling mogelijk. Alles wordt gestructureerd aangeboden en begeleid, terwijl het toch heel betrokken en persoonlijk blijft.


Jose coppens 
zeer goede,lieve en vriendelijke mensen die je echt bijstaan en ondersteunen bij je verdriet. hele goede verzorging en hulp. echt toppie.


fam van der Velden Veraart 
We hebben een mooi afscheid mogen nemen van onze moeder. Bij Alle wensen die wij wij hadden hebben ze rekening gehouden Thuis mooi opgebaard en een mooie uitvaart dienst in de kerk. Prentjes en kaarten snel bij te bestellen


<<< Terug