<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18017

Coppens Uitvaarzorg BV
Telefoon: 0165-564009
Email: info@uitvaartcoppens.nl
Website: https://uitvaartcoppens.nl

Jaar oprichting: 1990
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 8 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
8.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Sandra Notenboom 
Zeer professionele onderneming met veel warmte voor de nabestaanden. Irma Kerstens had veel goede ideeën en ze deed er alles aan om een mooi afscheid te verzorgen. Wij zijn 100% tevreden!


Jeanne Broeren -Rommers 
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en verzorging van de uitvaart,speciaal willen we bedanken Wil Buckens voor de persoonlijke begeleiding.


Jac en Gijs de Rooij 


Dhr. Kik 
De begeleiding van Irma was uitstekend. Zij stond altijd voor mij klaar. De advisering was uitgebreid en transparant, zodat ik weloverwogen de juiste keuzes kon maken. Ik werd op rustige en zeer vriendelijke wijze volledig ontzorgd. Mijn vrouw heeft een waardig afscheid gekregen. Met dank aan Woorddienstbegeleider Marijke Bekendam.


Corry Koornneef 
Warme en persoonlijke begeleiding Op het moment dat je geliefde overlijdt kom je in een stroomversnelling terecht. Hoe fijn is het als je bij de uitvaartonderneming de juiste mensen treft die je door de hectische week heen begeleiden en naar de herdenkingsdienst toewerken die de overledene toekomt. Dank aan Jeffrey die ons deze persoonlijke aandacht heeft gegeven. Door goed te luisteren heeft hij ruimte gecreëerd die wenselijk is bij een persoonlijke uitvaart. De flexibiliteit, de creativiteit en de empathie staan bij Coppens hoog in het vaandel. Wij hebben dit mogen ervaren, er is aan alles gedacht. Zo paste alles in elkaar en we kijken met een warm gevoel terug op deze week. Veel dank daarvoor.


Jolanda de Jongh-Baselier 
Direct een hele warme en persoonlijk begeleiding. Passende suggesties voor een mooi afscheid. Ook waan de nazorg wordt gedacht. Geen onverwachte/onduidelijke kosten, tevoren goed voorgelicht.


René Renne 
Het contact met Jeffrey is meer dan goed en persoonlijk verlopen; niet alleen na het overlijden maar ook tijdens het verblijf in hospice stond Jeffrey klaar om moeder bij te staan en te adviseren bij haar wensen.


Annie Schijven - Meesters 
Uitmuntend


Diana Gabriëls 


Roland Aarts 
Met sommige partijen hoop je zo weinig mogelijk te maken te hebben, maar als je elkaar dan toch kruist is het heel fijn en bijzonder dat de omgang zo fijn verloopt. Wij willen alle mensen achter Coppens uitvaartzorg bijzonder bedanken voor hun bijdrage aan het waardevolle afscheid.


Fam Bruijns 
Wij zijn erg goed opgevangen en begeleid door Prisca, we hebben het contact als erg fijn,warm, betrokken en persoonlijk ervaren. Hierdoor hebben we dan ook samen een heel mooi en waardig afscheid kunnen realiseren...


O. Vermunt-Bakx 
Zeer professioneel maar toch persoonlijk. Wij hebben het contact met Coppens als heel erg prettig ervaren.


Ad de Bruijn 
Uitstekend


Ab Witkamp 
Afscheid moeder als prettig en zeer persoonlijk ervaren.


Annie Baaten 
Al enige tijd geleden op jullie site de recentie’s gelezen en offerte aangevraagd. Nu het moment daar was gekozen voor jullie uitvaart centrum. Wij vonden het persoonlijk en het zag er mooi uit. De begeleiding van Willem stelde ons heel erg op ons gemak en ook tijdens het afscheid heeft Koen mooi gesproken. Veel complimenten gehad van de genodigden en dat bevestigde het goede gevoel over onze beslissing om het afscheid van mijn man door jullie te laten verzorgen. Wij kunnen Coppens uitvaartcentrum iedereen aanbevelen. Annie Baaten en de kinderen.


Karin Willemsen 
In een moeilijke en verdrietige tijd , was het fijn dat onze wensen gehoord en uitgevoerd zijn . Ook na de crematie was de zorg en aandacht voortreffelijk. We zijn dankbaar voor de goede en warme zorgen en aandacht die wij als familie hebben ontvangen


Familie van Peer 
Wij als familie ervaren het contact met Irma (als vertegenwoordiger van Coppens) in deze moeilijke tijd als fantastisch. Zij heeft de gave om iedereen de rust te geven en een zeer goed luisterend oor te hebben waarbij zij de keuze van alle pakketeisen op een passende en rustige manier met ons door heeft gesproken.


Familie Magielse 
midden in de nacht bewust gekozen voor Coppens uitvaartzorg vanwege een eerdere ervaring. Vanaf het eerste persoonlijke contact met Irma was er meteen het gevoel van dit is de juiste keuze geweest. We hebben onze moeder en oma in deze bijzondere tijd het afscheid kunnen geven zoals WIj dit wilde.


Annie Heeren 
Hartverwarmend en respectvol, Wij zijn heel goed bijgestaan in deze bizarre tijd door de medewerkers van Uitvaartzorg Coppens in het afscheid van mijn man, onze pa en opa. Uitvaartbegeleider Will heeft ons met veel warmte en rust in deze week begeleid. Alles was tot in de puntjes geregeld en Will heeft er samen met Lonneke een mooi afscheid van gemaakt. Nogmaals Bedankt!


Jolanda konings 
Zeer fijn bedrijf. Niets is teveel gevraagd en denken goed mee. Begeleiding door Irma was zeer goed, lief en zorgzaampersoon. Niets moet alles mag. Tot op de puntjes geregeld. En je komt niet voor verassingen te staan Wat ze beloven komen ze na. Ook als alles achter de rug is staan ze nog klaar voor je.


Jolanda konings 
Super bedrijf. Denken mee. Niets is teveel . Alles kan naar wens geregeld worden en anders denken ze wel mee .


Arjen Jongenelis 
Zeker de begeleiding van uitvaartbegeleider Irma Kerstens-Dekker was hart verwarmend!!


Familie UijtdeHaag 
Een mooi en waardig afscheid. Precies zoals wij het wilde. We kijken er met een goed gevoel op terug. Bedankt voor de onvergetelijke dag.


Jos Rens 
We werden getroffen door een zeer onverwacht overlijden en in alle hectiek zijn we vanaf het begin fantastisch opgevangen. Niet alleen met uitstekende zorg voor het vervoeren en opbaren van de overledene, alsmede de toegankelijkheid en serene omstandigheden in het rouwcentrum. Maar ook in de voorbereiding en uitvoering van de fantastische afscheidsdienst tot aan de goede nazorg voor zowel de administratieve, maar toch zeker ook de persoonlijke kant van deze zaak.


Jos Rens 
We werden getroffen door een zeer onverwacht overlijden en in alle hectiek zijn we vanaf het begin fantastisch opgevangen. Niet alleen met uitstekende zorg voor het vervoeren en opbaren van de overledene, alsmede de toegankelijkheid en serene omstandigheden in het rouwcentrum. Maar ook in de voorbereiding en uitvoering van de fantastische afscheidsdienst tot aan de goede nazorg voor zowel de administratieve, maar toch zeker ook de persoonlijke kant van deze zaak.


<<< Terug