<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18018

Blom en De Ridder Uitvaartverzorging
Telefoon: 0118-415183
Email: info@blomenderidder.nl
Website: www.blomenderidder.nl

Jaar oprichting: 2008
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fieny Nagtegaal
We hebben Liesbeth en Dorien als zeer warme en medelevende personen ervaren, veel tijd en liefde en respect.


Paul Melis
Alles is super goed geregeld van begin tot eind. Wij waren heel blij met zulke lieve mensen. Van begin tot eind, was alles goed geregeld. Bedankt


M schaap kant


Elise van den Broek
Liesbeth Blom warme, empathische vrouw. Heeft zaken goed op orde. Heeft er voor ons met weinig input een mooie afscheidsdienst van gemaakt. Zou ze iedereen aanbevelen!


Elly Lijnse
Liesbeth is heel betrokken met een professionele houding. We zijn door haar heel goed begeleid en ze kwam ook met goede suggesties die pasten bij de manier waarop wij afscheid wilden nemen. De draagsters van het Draagsters gilde maakte het ook heel bijzonder. We hebben een heel mooi persoonlijk afscheid gehad.


Sabien Huige
Liesbeth, Wat een ‘geluk’ dat we jou hebben getroffen. Je bent enerzijds empathisch en betrokken en anderzijds daadkrachtig en doortastend waar nodig. Ik heb werkelijk niets aan te merken. Op alle fronten een 10 met een griffel. Alles tot in de puntjes geregeld. Het kan niet beter. Joke, Leen, Leire en ik hebben ons gezien, gehoord en gesteund gevoeld. We kunnen terugzien op een warme, liefdevolle afscheidsplechtigheid voor mijn (partner) Pierre. Liesbeth, je bent een zegen in een situatie waarin je wereld stil staat en je echt hulp en ondersteuning nodig hebt. Sabien


Sandra Kloet
Meer persoonlijk dan dit kan het niet worden. Zeer goed geluisterd naar de wensen van zowel mijn moeder als van mijzelf als dochter. zeer respectvol, betrokken en warme persoonlijke begeleiding. Mijn moeder was in goede handen van Liesbeth, welke een deel van onze familie Is geworden! Nogmaals dank voor al je inspanningen ! Ook dank namens mijn moeder vanuit de overzijde.


John Brinkhaus
Zeer aanbevelenswaardig. Goede persoonlijke begeleiding. Klantgericht!


Erica Poppe Correljé
Onder alle omstandigheden een hele goede begeleiding en aandacht voor alles en iedereen. Heb al bij verschillende personen mijn aanbevelingen gedaan.


Erica Poppe Correljé
Onder alle omstandigheden een hele goede begeleiding en aandacht voor alles en iedereen. Heb al bij verschillende personen mijn aanbevelingen gedaan.


Mirjam Baljeu-Castel
Liesbeth is een zeer betrokken vrouw waarvoor niets teveel is. Hoewel de uitvaart niet kon worden uitgevoerd zoals gepland en besproken voor de coronacrisis dacht zij heel goed mee met wat dan nog wel kon. Als zij bergen had kunnen verzetten dan had zij het gedaan. Wij kijken terug op een rouwweek met een gouden randje ondanks het feit dat wij alles op de schop hebben moeten gooien vanwege de coronacrisis, alleen de rouwkaart en 3 muziekstukken zijn overeind gebleven de rest is mede dankzij liesbeth toch een mooi afscheid geworden. Vergeet ook Dorien op de achergrond niet.


Arie Dijkhuizen
Zorgvuldig en empathisch.


Henk en Monica Seijbel
Liesbeth is een aimabele vrouw ontzettend geschikt voor haar baan. Wij hebben haar al aanbevolen bij verschillende mensen. Luistert goed naar je wensen, geeft advies waar nodig. In een week tijd bouw je met haar bijna een soort van vriendschap op en is het jammer dat je haar niet meer ziet.


M, melis
Liefe warme mensen, Ze waren goud waard.


Familie Siereveld
Persoonlijke goede begeleiding en een luisterd oor. De uitvaart werd naar onze wens verzorgd, vanuit huis. Ze ontzorgden ons echt, op hele korte termijn werd er zelfs nog geluidsopname apparatuur geregeld.


Mireille Altena-Cannoo
Mijn man wist dat hij op korte termijn zou komen te overlijden en heeft zijn uitvaart zelf geregisseerd. We hebben voor zijn overlijden 2 gesprekken gehad met Blom en de Ridder waarin hij zijn wensen kenbaar gemaakt heeft. Na zijn overlijden heeft Dorien dit samen met haar team uitstekend verzorgd. Ikzelf heb altijd graag controle over alles, maar heb alles los kunnen laten. Mijn man heeft een afscheid gekregen zoals hij dat gewild en verdiend heeft. De nazorg is voor mijn zoon en mij ook uitstekend.


Henk Tax
Zeer betrokken, weet onze wensen helder te vertalen naar de dienst die ze bieden, ondersteund ook in de zaken die men als betrokkenen niet direct overziet, ze hebben ons echt ontzorgt, voor, tijdens en na de begafenis


L. Verhage
Persoonlijke aandacht en oprecht. Ze nemen je mee in je eigen proces.


Fam. De Bruijne
Liesbeth was voor ons allen een rots in de branding. Haar inzet, betrokkenheid en goede begeleiding zijn een hele grote en goede stap op weg naar de verwerking van ons verlies. Wij zullen Blom en de Ridder zeker bij iedereen aanbevelen.


Crista Van Pel
Deze dames doen hun werk met zoveel liefde en betrokkenheid, compliment!


<<< Terug