<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18018

Blom en De Ridder Uitvaartverzorging
Telefoon: 0118-415183
Email: info@blomenderidder.nl
Website: www.blomenderidder.nl

Jaar oprichting: 2008
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 7 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Mirjam Baljeu-Castel
Liesbeth is een zeer betrokken vrouw waarvoor niets teveel is. Hoewel de uitvaart niet kon worden uitgevoerd zoals gepland en besproken voor de coronacrisis dacht zij heel goed mee met wat dan nog wel kon. Als zij bergen had kunnen verzetten dan had zij het gedaan. Wij kijken terug op een rouwweek met een gouden randje ondanks het feit dat wij alles op de schop hebben moeten gooien vanwege de coronacrisis, alleen de rouwkaart en 3 muziekstukken zijn overeind gebleven de rest is mede dankzij liesbeth toch een mooi afscheid geworden. Vergeet ook Dorien op de achergrond niet.


Arie Dijkhuizen
Zorgvuldig en empathisch.


Henk en Monica Seijbel
Liesbeth is een aimabele vrouw ontzettend geschikt voor haar baan. Wij hebben haar al aanbevolen bij verschillende mensen. Luistert goed naar je wensen, geeft advies waar nodig. In een week tijd bouw je met haar bijna een soort van vriendschap op en is het jammer dat je haar niet meer ziet.


M, melis
Liefe warme mensen, Ze waren goud waard.


Familie Siereveld
Persoonlijke goede begeleiding en een luisterd oor. De uitvaart werd naar onze wens verzorgd, vanuit huis. Ze ontzorgden ons echt, op hele korte termijn werd er zelfs nog geluidsopname apparatuur geregeld.


Mireille Altena-Cannoo
Mijn man wist dat hij op korte termijn zou komen te overlijden en heeft zijn uitvaart zelf geregisseerd. We hebben voor zijn overlijden 2 gesprekken gehad met Blom en de Ridder waarin hij zijn wensen kenbaar gemaakt heeft. Na zijn overlijden heeft Dorien dit samen met haar team uitstekend verzorgd. Ikzelf heb altijd graag controle over alles, maar heb alles los kunnen laten. Mijn man heeft een afscheid gekregen zoals hij dat gewild en verdiend heeft. De nazorg is voor mijn zoon en mij ook uitstekend.


Henk Tax
Zeer betrokken, weet onze wensen helder te vertalen naar de dienst die ze bieden, ondersteund ook in de zaken die men als betrokkenen niet direct overziet, ze hebben ons echt ontzorgt, voor, tijdens en na de begafenis


L. Verhage
Persoonlijke aandacht en oprecht. Ze nemen je mee in je eigen proces.


Fam. De Bruijne
Liesbeth was voor ons allen een rots in de branding. Haar inzet, betrokkenheid en goede begeleiding zijn een hele grote en goede stap op weg naar de verwerking van ons verlies. Wij zullen Blom en de Ridder zeker bij iedereen aanbevelen.


Crista Van Pel
Deze dames doen hun werk met zoveel liefde en betrokkenheid, compliment!


E. Wondergem