<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18019

Haan uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0617406612
Email: info@uwuitvaartbegeleider.nl
Website: www.uwuitvaartbegeleider.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 75 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


A. de Jong 
Fijne begeleiding en een waardig afschijd


M drenth 
Prettige omgang


Peter Goudswaard 
Fijne ondersteuning tijdens onze persoonlijke wensen. Prettige samenwerking voor een vrije uitvaart waarbij Daniel correct en flexibel heeft meegewerkt.


Familie Vrijs 
De begeleiding van Daniël Haan hebben we als zeer plezierig ervaren.


Wies Oosterloo 
betrokken en integer


Martin Kremers  
Betrokken, rustig, ervaren. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.


Mathilda van den hof  
We hebben de begeleiding van Daniel als heel persoonlijk, ondersteunend en prettig ervaren.


rien van Nieuwenhoven. 
een heel prettig persoon in omgang legt alles goed uit goed bereikbaar


André Slijkhuis  
Uitstekend was het. Accuraat en lekker vlot overal mee. Prettig af te stemmen.


P. Middelbos 
Wij hebben Daniel Haan ervaren als een zakelijk maar ook als een prettig, meedenkend en betrokken persoon. Mede dankzij hem kunnen we terugkijken op een zeer mooie crematie.


Joeky Talens  
Een geweldig aimabel mens die weet wat goed is. Iemand die luistert en adviseert zoals voor ons goed was. In woorden niet uit te drukken


Vera Hofstra Kaihatu 
Heel fijn contact gehad. Heel erg bedankt voor de goede zorgen, het snelle reageren en het uitzoeken van alles wat op ons pad kwam. Jammer dat je hem niet naar Schiphol hebt kunnen brengen, dat zou een perfect plaatje geweest zijn. Maar verder erg fijn. Bedankt voor alles!


Erwin Wieldraaijer 
Een zeer goede ervaring. Alles op 10 niet uit gemakzucht maar zo heeft de familie het echt ervaren. Zeer persoonlijk en betrokken. Anja je bent een topper. Dikke dikke pluim.


Alie Bazuin 
Het contact met onze verzorger was heel goed. Ze dacht goed mee en voelde goed aan wat onze wensen waren. Het contact met haar voelde aan alsof we haar al jaren kenden.


M veldman-roggema 
Super persoonlijk empatisch geregeld. Een fijne uitvaartondernemer.


Bob Meilof 
Betrokken, behulpzaam en een heel fijn contact gehad met elkaar.


Nineke Snijder 
Daniël is correct, vriendelijk en een zeer betrokken persoon. Uitvaart tot in de puntjes verzorgd!


Fam. Bouw 
Zeer prettig contact. Al onze wensen zijn besproken en ingewilligd en kijken zeer tevreden terug op de begrafenis.


Rolinca Elgersma  
Daniël Haan is een fijne persoonlijkheid en heeft ons heel prettig begeleid.


Ellen Elgersma 


Familie Hopman 
Dhr Haan vonden wij heel punctueel, meedenkend, en kwam zijn afspraken correct na! Een fijne man!


H. Klaassens-Scholtens 
De uitvaartondernemer voelde heel goed aan wat de wensen waren. Hij heeft hierin uitstekend meegedacht en er zo voor gezorgd dat het een hele persoonlijke uitvaart is geworden.


Fam. Joling 
Prettig en vriendelijk bijgestaan door de uitvaartbegeleider. Zeker aan te raden. Heerlijk persoonlijk en warm.


J.R.Tooren  
We zijn goed begeleid en ingelicht. De Haan is zeer vriendelijk en attent. Weet z’n plaats integer in te vullen tijdens afscheidsdienst en begrafenis


J.Wolf 
De persoonlijke begeleiding van Daniel was vóór, tijdens en na de crematie en het samenzijn meer dan goed. Hij voelde de situatie steeds goed aan en wist daarop goed te anticiperen. Mede dankzij Daniel kijken we terug op een erg mooie crematie en kijken we met een goed gevoel terug. Voor ons was hij goud waard!


Ellen Elgersma 
Wij hebben de begeleiding van Daniël Haan als zeer prettig ervaren. Mede dankzij hem hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze man, (schoon)vader en (overgroot)opa. Wij zij hem hier zeer dankbaar voor. Daniël heeft een groot inlevingsvermogen. Vooral het idee om met een uitvaartbus naar de begraafplaats te gaan vonden wij erg bijzonder. Hierdoor hebben wij mijn schoonvader echt gezamenlijk kunnen begeleiden naar zijn laatste rustplaats. Ik zou Daniël zeer zeker aanraden.


g.langeloo 
wat is afgesproken is ook na gekomen,ook de gespekkenwaren ok


Geeske Houkes- Feiken 
Daniël Haan is zeer persoonlijk en toch zakelijk. We hebben het als enorm fijn ervaren. De bezoekers vertelden ons dat de uitvaartleider zo rustig en adequaat overkwam.


Marjan Zinger 
Er ontstond een prima, persoonlijk contact. Daniël is rustig en duidelijk. Hij heeft oog voor detail. Complimenten.


Marja Dijkmans-Hoogeveen 
Zeer betrokken. Luisterd goed naar onze wensen.duidelijk en zeer vriendelijk. Dringt niets op. Wat wij vroegen Was geen probleem.


H. Blomsma-Middelbos. 
In goed overleg begeleid en verzorgde afhandeling van de nodige handelingen.


Jan Geerts 
Daniēl Haan heeft voor ons op een correcte en persoonlijke manier alle op ons afkomende zaken benoemd en/of geregeld


A. Everts 
Door de manier waarop alles geregeld werd, is heel geruststellend geweest en daardoor kijken wij er met een zeer goed gevoel op terug


Fam. Joustra 
Zeer onverwacht weer een beroep op Daniël moeten doen. Ondanks het enorme verdriet heeft Daniël ons door deze periode heen geholpen wat maakt dat wij zeer fijn terug kunnen kijken op het afscheid en de begrafenis. Daniël heeft liefde voor zijn vak, is enorm betrokken. Denkt mee en daar waar je het zelf even niet meer weet komt Daniël met ideeën en houdt daar bij de wensen van de familie in het oog. Voor ons staat Daniël op gelijke voet met de familie en niet daarboven. Het afscheid was informeel, met misschien wel een bijzondere plek: een café/restaurant. Maar o wat was het bijzonder en mooi, ondanks het verdriet en enorme gemis. Na het afscheid vele complimenten mogen ontvangen over en voor Daniël. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Daniël, dank je wel!


Fam. De Rink 
Zodra Daniel binnen kwam nam hij alles over van ons. We hebben het als een goede week ervaren met een lach en een traan. Wij voelden ons op ons gemak bij Daniel


W. Tummers-Snippe 
Netjes en rustige begeleiding, aandacht voor persoonlijke details.


Edith van Dijk 
Daniël Haan heeft mensenkennis, voelt dingen goed aan. Hij is betrokken, warm, doortastend en geeft je het vertrouwen dat het allemaal goed komt.


Alie Hajro-Sterken  
We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. De uitvaartondernemer was erg betrokken.


H. Pieters  


Monique Wessels 
Zeer tevreden! Denkt goed mee en heel persoonlijk. Was zeer waardevol


Anita Smidt Brouwer. 
Naar volle tevredenheid👍


M. Eggens 
Persoonlijk, betrokken, accuraat


Willeke Lammerts-Tol 
Erg betrokken, kan goed luisteren, goede adviezen, neemt veel uit handen, je wordt gehoord! en dat geeft als resultaat een fijne mooie crematie ....


Martinus Bennen 
Alles goed geregeld. Goede begeleiding en denken met je mee. Veel aandacht voor ons als nabestaanden.


Gerard van Woerkom 
Het persoonlijke contact met Daniël is als zeer prettig ervaren. Hij luistert goed naar onze wensen en denkt pro-actief mee. Daniël is een prettig mens en was erg betrokken.


Janet Vording-Bosma 
De rustige ongedwongen aanwezigheid van de heer Haan hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook vinden wij dat dhr. Haan aan alle details dacht en zeer correct alles heeft geregeld.


Ina de Hoog Klompmaker 
Daniël heeft ons waar nodig bij gestaan, en ons de gelegenheid gegeven om zo waardig mogelijk afscheid te nemen van mijn/ onze moeder. Hij is heel prettig in omgang en denkt mee in verschillende dingen. Het afsluitende gesprek heb ik ook erg gewaardeerd... even napraten, dat was erg prettig.


T vredeveld de groot 
Hij was erg betrokken en goed bereikbaar Een aangenaam iemand om mee samen te overleggen en dingen af te spreken Hij is alle afspraken na gekomen Een super goed gevoel overgehouden aan deze periode


Rita (Ebelina) Haasjes 
De contacten met dhr D. de Haan heb ik als uitermate plezierig en professioneel ervaren. Dhr D is een zeer sociaal en kundig man, een warm mens. De uitvaart verliep precies zo ik het ook heb gewenst. Ook als ik nog iets er bij wilde of toch net iets anders, dan kon dat..geen probleem! Ook de omgang met mijn nog in leven zijnde broer, een man met een verstandelijke beperking, was ontspannen en gemoedelijk. Natuurlijk, wij hebben verdriet om het verlies van onze broer. Maar mede dankzij de inzet van mijnheer D de Haan kunnen wij hier heel goed op terug kijken, het een plek geven in ons leven. Dank mijnheer de Haan!!


Willem Klok 
Daniël bedankt!!!


Ben Kremers 
Was zeer betrokken bij alles en dacht mee.


H G v Dijk 
Een zeer gedreven persoon met liefde voor het vak. M


Simone Loonstra 
Door het persoonlijk contact, voelt het snel vertrouwd. Er wordt goed geluisterd naar wat wij als nabestaanden belangrijk vonden.


Hennie Jonkers 
Wij als familie hebben de begeleiding bij de uitvaart van onze moeder, oma en overgrootoma als zeer prettig ervaren. Er was ruimte voor onze inbreng en de uitvaart is hierdoor voor ons heel persoonlijk geworden. Wij kijken hier met een goed gevoel op terug.


Gre Frantzen Peeks 
Als bijzonder prettig, hulpvaardig en betrokken ervaren. Zeker een aanbeveling naar anderen. Ook van de gasten e.e.a. lof over deze uitvartbegeleider.


Alien Kiers 


Klaasje van der Velde 
Een hele fijne uitvaartondernemer goed geregeld correct en vriendelijk


Frans A. Hereman 
Onze beoordeling met alleen topscores zegt genoeg neem ik aan. Ik vind dat Daniel het fantastisch gedaan heeft. Luistert goed, adviseert waar nodig, voert onverkort uit wat is afgesproken. Chapeau!


Lieneke Holst 
zeer Positief, heel begaand.. echt een mensen mens!


Lia Dekker 
Ik heb Daniel Haan ervaren als een zeer prettig en toegankelijk persoon om mee samen te werken. Hij heeft geduld en sluit goed aan wat op dat moment nodig is. Tevens is Daniel snel bereikbaar en alles snel en goed geregeld. Met vriendelijke groet, Lia Dekker


Blomsma 
Prima communicatie, persoonlijk contact en plezierige omgang met oog voor de wensen en nabestaanden.


Familie Bakker Nieuw-Weerdinge 
In een verdrietige periode is het fantastisch om zo'n man als Daniel om je heen te hebben. Alles is perfect geregeld. Betrokken en zorgzaam voor ons als familie en duidelijke communicatie. Onze vader en man zou trots zijn geweest dat zijn uitvaart op deze manier is verlopen.


Edith van Dijk 
Daniël is een sympathiek doortastend die met veel gevoel ons als nabestaanden heeft geholpen bij het regelen van de uitvaart


A. Timmermans - Offereins 
Zeer verzorgd en precies. Alle lof voor de menselijke benadering.


Familie van der Velde 
Aangename houding, goed meedenkend en betrouwbaar.


M van der Velde 
Zeer correct en heel menselijk en warm, wordt niets opgedrongen, maar geeft goed advies.


I. de Jonge 
Een geweldige uitvaartbegeleider. Ik had het niet beter kunnen treffen!!!


Gerrit en alie wienen 
Een zeer warm en mee denkend persoonlijke man geweldig zorgzaam en heeft liefde voor zijn vak. Dankje wel daniel de haan


Fam. Joustra 
Wij hebben het contact met Daniël als zeer prettig ervaren. Daniël was altijd bereikbaar, laagdrempelig, en gaf tips voor als wij er zelf even niet uitkwamen. Daniël verstaat zijn vak, laat ook een ieder in zijn waarde. De uitvaart was van begin tot eind keurig netjes verzorgt. Wij kijken terug op een mooie afscheid die mede door Daniel tot stand kwam.


A. Luitjes 
Fijn contact en meedenkend


G.J. Bakker 
Wij als nabestaanden hebben Daniel Haan ervaren als een zeer professioneel opererend persoon. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om de laatste wensen van ons moeder invulling te geven. en wat naar ons gevoel uitermate goed gelukt is. de kleinste details waar wij als nabestaanden niet altijd bij stil staan, geeft hij ideeën en aanvulling aan. wij hebben de uitvaart als zeer goed verzorgt en waardig ervaren. onze grote dank hiervoor.


Haanstra 
Wij hebben de uitvaartondernemer als zeer prettig ervaren.


Gina Visscher 
Daniel ontzorgt de nabestaanden volledig, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Eigenlijk hoef je alleen maar "te volgen". Hij heeft overzicht op het totale plaatje, was steeds bereikbaar en aanspreekbaar en heeft een aangename persoonlijkheid.


Patricia Berger 
Wij zijn zeer te spreken over begeleiding van Daniël. Hij is professioneel, betrokken en geeft de mogelijkheden en keuzes die er zijn, goed aan. Wij hebben het contact met Daniël als zeer prettig ervaren. Wij zullen Daniël zeker aanbevelen.


Ellie Rustema 
Zeer tevreden


Jessica Coopman 
Wat hebben wij onder deze verdrietige omstandigheden getroffen met deze uitvaartondernemer. Hij nam uitgebreid de tijd om alles te bespreken en zelfs tot aan de dag van de uitvaart konden we nog dingen wijzigen. Ook dacht hij met ons mee en gaf dingen aan waar ik zelf niet aan dacht. Wij zijn meer dan tevreden over hoe het is gelopen vanaf de dag van overlijden tot aan de uitvaart


Fernim 
Daniël is een betrokken en nuchtere uitvaartbegeleider die aansloot bij de manier en wensen wat bij ons past als familie. Hij luistert goed en voelt aan wanneer hij een stap naar voren of achter kan doen.


Marjo Luurtsema 
Wij zijn zeer tevreden met Haan Uitvaartverzorging. Wij kijken terug op een waardig en liefdevol afscheid. Het had niet beter gekund!


Andrea Klinkhamer 


Robert Boer 
Haan uitvaartbegeleiding heeft voor een zeer goede en correcte uitvaart gezorgd . Alles is erg goed verlopen en wij zouden hem dan ook aanraden aan een ieder . Ook het contact verliep voorspoedig . Het was een onbezorgde uitvaart waarvoor dank .


Brugt Boer 
Zeer fijne ervaring met Haan uitvaartbegeleiding. Goed persoonlijk contact, alles tot in de puntjes geregeld en luistert goed naar de wensen. Al met al een dikke 10 aangezien we het niet beter hadden kunnen treffen.


Yvette Schemmekes 
Wij hebben Daniël Haan als heel erg betrokken en begaan met onze situatie ervaren. Wij hebben vanaf dag 1 goed contact gehad en Daniël heeft alle wensen van ons werkelijkheid laten worden en dat in Coronatijd. Hij heeft met respect voor een ieder ons de mogelijkheid gegevens dat wij heel goed kunnen terugkijken op de begrafenis van John. De begrafenis is voor ons een hele fijne herinnering, waardoor wij de periode van John zijn ziek zijn en overlijden goed kunnen afsluiten. Daniël, namens ons allen heel erg bedankt voor alles! Fam. Schemmekes


Erwin Greveling 
Prettige samenwerking in combinatie met persoonlijke aanpak heeft Geresulteerd in een 100 [


Rieks Hoving uit Pesse 
Wij zijn erg gelukkig met Daniël. Hij heeft ons goed begeleid, op merkzaam op zaken gemaakt. Wij zijn heel blij met hem.


Roelof Noord 
Voorafgaand en na het overlijden goed meegedacht over wat er ondanks de huidige Corona beperkingen toch mogelijk is (voorafgaand en tijdens het afscheid (kerk, begraafplaats, samenkomst na afloop). Goed contact (persoonlijk (bij bezoek), WhatsApp, e-mail en telefonisch).


Erik Tigelaar 
ga zo door.


Dineke Speelman 
De uitvaartondernemer heeft ons prima ondersteund bij alles wat er ging gebeuren. Heel erg fijn contact, heel zorgvuldig gedaan allemaal. Hield heel erg goed rekening met onze wensen. Alles is prima verlopen het kan gewoon niet beter.


M Voortman 
Transparant en eerlijk. In deze moeilijke dagen zijn ons veel regelzaken op prettige wijze uit handen genomen.


E.Tingen 
Ons op een respectvolle wijze en kalme manier begeleid.


A. Zingstra 
Ondanks de corona beperkingen heeft Daniel voor onze vader een prachtige uitvaart geregeld. Een meer dan een deskundige maar zeker geen kille onpersoonlijke uitvaartbegeleider. Onze dank hiervoor Daniel.


N Hoogeveen 
Zeer prettige persoonlijkheid. Eerlijk en oprecht. Staat echt voor je klaar en voelt situaties heel goed aan.


Esther van der Veen - de Groot 
Wij hebben Haan uitvaartbegeleiding meerdere malen meegemaakt bij vrienden en bekenden. Maar ook bij een afscheid gehouden in ons eetcafé. En nu bij het overlijden van onze vader/schoonvader hebben wij daarom ook gekozen voor Haan uitvaartbegeleiding. Daniël is zeer vakkundig en betrokken. Hij heeft ons zeer goed begeleid in deze moeilijke tijd. Nogmaals dank hiervoor. Esther en Guido van der Veen


Familie Sluiter 
Daniel is zeer sterk in het persoonlijk contact.


Monica Poelman 
Dhr Haan laat niets aan toeval over, hij is meedenkend en heeft een groot hart voor zijn werk. Dankzij dhr Haan hebben wij een prachtige uitvaart gehad voor mijn man, precies zoals ik voor ogen had, het kon niet fijner! Ons dank is daardoor zeer groot!


heel goed en zeer persoonlijk 


Familie Lugies 
Wij hebben Daniel Haan als bijzonder betrokken, helder en correct uitvaartleider mogen ervaren. Hij was ons voorgesteld door Van Bergen Uitvaart Assistentie, en wij zijn vol lof over de gehele uitvaart; geen enkel punt van kritiek.


Samuel 
Die gaat het ver schoppen!!


Familie Booiman 
Daniel Haan was zeer betrokken bij ons en de kleinkinderen en was op elk moment bereikbaar. Hierdoor kunnen wij terug kijken op een mooi afscheid. Ook horen we goede reacties van de aanwezigen. Alles was keurig geregeld!


Peter de Waal 
Daniël heeft de uitvaart van mijn vader volledig verzorgd conform de wensen van mijn vader en van de familie. Ik ben uitermate tevreden over het persoonlijke contact, altijd zeer respectvol en meedenkend. Alles is in goed overleg gegaan en uitgevoerd, op een rustige, nette en respectvolle wijze. Van het eerste contact met mijn vader tot en met de nazorg na de uitvaart, ik kan niet anders zeggen dan dat dit een dikke 10 waard is.


J. Snippe 
Hij heeft duidelijk alle mogelijkheden in coronatijd uitgelegd omtrent de crematie, hierdoor konden wij op een liefdevolle manier afscheid nemen van onze zus en tante. De nazorg na de crematie heeft ons goed gedaan.


Janneke Offerein 
Lieve, nuchtere man waarbij wij ons direct bij op ons gemak voelden. Rustig en hij nam alle tijd voor ons


A.H.Maayen- de Haan 
Zoals aan de cijfers is te zien, had het allemaal niet beter gekund.De Heer Haan heeft alle zorgen uit handen genomen in een moeilijke tijd. Zelfs een praktisch probleem met een lift is vakkundig opgelost.Ook onze naam had een klik.(geen familie echter)A.Maayen- de Haan.


J. Velema 
Je kunt bouwen op Daniel Haan. Hij is zeer vakkundig, kan zeer goed luisteren en begrijpt de dingen. Hij houdt rekening met de wensen van de overleden persoon. Heeft goede contactuele eigenschappen waardoor hij iedereen hoort. Hij heeft aandacht voor de nabestaanden en hun verdriet. Weet waar nodig is bij te sturen. Een man die liefde heeft voor zijn vak. Dank je wel Daniel dat je er voor onze moeder en voor ons was.


Smit 


Jan Strijk 
Een heel betrokken persoon die altijd op zoek is naar een oplossing.ook in de tijd van covid 19 (corona) .ik zou hem bij iedereen aan raden .


H. J. Brand 
adequaat,strak en toch ook empatisch


Wolter Muggen 
We hebben als fam. van overledene een goed gevoel overgehouden aan de uitvaart van onze broer, zwager en oom. Ondanks de corona crisis is het toch een waardig afscheid geworden mede ook door de inbreng en begeleiding van de begrafenis ondernemer.


Dhr. N van Asselt 
alles goed geregeld zoals afgesproken top gedaaan


Henk Vos 
Begeleiding als zeer prettig ervaren. Goede mix van inlevingsvermogen, maar ook doortastendheid in regelen van zaken. Steeds aan verwachting voldaan, soms zelfs dat extra stapje voor ons gezet, ook in tijden van beperking corona. Zeer goed benaderbaar, bereikbaar en snel reactie. De personen waarmee wordt samengewerkt hebben we eveneens als prettig ervaren.


Feijen 
Zeer korekt altijd netjes gekleed


Jaap Fledderus 
Het contact met Daniel Haan was zeer prettig en professioneel. Hij toonde betrokkenheid en hij heeft alles goed voor ons geregeld zodat wij waardig afscheid hebben kunnen nemen van onze vader. Ook na de uitvaart toonde hij belangstelling voor ons, fijn! Kortom een goede uitvaartbegeleider!


Siets Hoogeveen 
Dhr. Haan is professioneel en toch ook betrokken. Vond het plezierig om met hem samen te werken.


Klaas Koers 
Daniel heeft het allemaal perfect geregeld,hij heeft ons totaal ontzorgd.


M.M.J.Feijen-Keur 
Bedankt voor al je hulp


Peter van de Velde 
En zeer goede uitvaartverzorger. Koelsysteem perfect, verzorging uitstekend, goede voorlichting. Geeft ruimte aan de familie om de uitvaart volledig zelf te doen maar is ook om staat om alles over te nemen. Zeer goede begeleiding.


T.Flokstra 
heel prettig zaken doen,heel erg menselijk en meelevend en meedenkend,geeft een heel vertrouwd beeld,heel prettig in omgang.


<<< Terug