<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18019

Haan uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0617406612
Email: info@uwuitvaartbegeleider.nl
Website: www.uwuitvaartbegeleider.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 40 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


A. Zingstra
Ondanks de corona beperkingen heeft Daniel voor onze vader een prachtige uitvaart geregeld. Een meer dan een deskundige maar zeker geen kille onpersoonlijke uitvaartbegeleider. Onze dank hiervoor Daniel.


N Hoogeveen
Zeer prettige persoonlijkheid. Eerlijk en oprecht. Staat echt voor je klaar en voelt situaties heel goed aan.


Esther van der Veen - de Groot
Wij hebben Haan uitvaartbegeleiding meerdere malen meegemaakt bij vrienden en bekenden. Maar ook bij een afscheid gehouden in ons eetcafé. En nu bij het overlijden van onze vader/schoonvader hebben wij daarom ook gekozen voor Haan uitvaartbegeleiding. Daniël is zeer vakkundig en betrokken. Hij heeft ons zeer goed begeleid in deze moeilijke tijd. Nogmaals dank hiervoor. Esther en Guido van der Veen


Familie Sluiter
Daniel is zeer sterk in het persoonlijk contact.


Monica Poelman
Dhr Haan laat niets aan toeval over, hij is meedenkend en heeft een groot hart voor zijn werk. Dankzij dhr Haan hebben wij een prachtige uitvaart gehad voor mijn man, precies zoals ik voor ogen had, het kon niet fijner! Ons dank is daardoor zeer groot!


heel goed en zeer persoonlijk


Familie Lugies
Wij hebben Daniel Haan als bijzonder betrokken, helder en correct uitvaartleider mogen ervaren. Hij was ons voorgesteld door Van Bergen Uitvaart Assistentie, en wij zijn vol lof over de gehele uitvaart; geen enkel punt van kritiek.


Samuel
Die gaat het ver schoppen!!


Familie Booiman
Daniel Haan was zeer betrokken bij ons en de kleinkinderen en was op elk moment bereikbaar. Hierdoor kunnen wij terug kijken op een mooi afscheid. Ook horen we goede reacties van de aanwezigen. Alles was keurig geregeld!


Peter de Waal
Daniël heeft de uitvaart van mijn vader volledig verzorgd conform de wensen van mijn vader en van de familie. Ik ben uitermate tevreden over het persoonlijke contact, altijd zeer respectvol en meedenkend. Alles is in goed overleg gegaan en uitgevoerd, op een rustige, nette en respectvolle wijze. Van het eerste contact met mijn vader tot en met de nazorg na de uitvaart, ik kan niet anders zeggen dan dat dit een dikke 10 waard is.


J. Snippe
Hij heeft duidelijk alle mogelijkheden in coronatijd uitgelegd omtrent de crematie, hierdoor konden wij op een liefdevolle manier afscheid nemen van onze zus en tante. De nazorg na de crematie heeft ons goed gedaan.


Janneke Offerein
Lieve, nuchtere man waarbij wij ons direct bij op ons gemak voelden. Rustig en hij nam alle tijd voor ons


A.H.Maayen- de Haan
Zoals aan de cijfers is te zien, had het allemaal niet beter gekund.De Heer Haan heeft alle zorgen uit handen genomen in een moeilijke tijd. Zelfs een praktisch probleem met een lift is vakkundig opgelost.Ook onze naam had een klik.(geen familie echter)A.Maayen- de Haan.


J. Velema
Je kunt bouwen op Daniel Haan. Hij is zeer vakkundig, kan zeer goed luisteren en begrijpt de dingen. Hij houdt rekening met de wensen van de overleden persoon. Heeft goede contactuele eigenschappen waardoor hij iedereen hoort. Hij heeft aandacht voor de nabestaanden en hun verdriet. Weet waar nodig is bij te sturen. Een man die liefde heeft voor zijn vak. Dank je wel Daniel dat je er voor onze moeder en voor ons was.


Smit


Jan Strijk
Een heel betrokken persoon die altijd op zoek is naar een oplossing.ook in de tijd van covid 19 (corona) .ik zou hem bij iedereen aan raden .


H. J. Brand
adequaat,strak en toch ook empatisch


Wolter Muggen
We hebben als fam. van overledene een goed gevoel overgehouden aan de uitvaart van onze broer, zwager en oom. Ondanks de corona crisis is het toch een waardig afscheid geworden mede ook door de inbreng en begeleiding van de begrafenis ondernemer.


Dhr. N van Asselt
alles goed geregeld zoals afgesproken top gedaaan


Henk Vos
Begeleiding als zeer prettig ervaren. Goede mix van inlevingsvermogen, maar ook doortastendheid in regelen van zaken. Steeds aan verwachting voldaan, soms zelfs dat extra stapje voor ons gezet, ook in tijden van beperking corona. Zeer goed benaderbaar, bereikbaar en snel reactie. De personen waarmee wordt samengewerkt hebben we eveneens als prettig ervaren.


Feijen
Zeer korekt altijd netjes gekleed


Jaap Fledderus
Het contact met Daniel Haan was zeer prettig en professioneel. Hij toonde betrokkenheid en hij heeft alles goed voor ons geregeld zodat wij waardig afscheid hebben kunnen nemen van onze vader. Ook na de uitvaart toonde hij belangstelling voor ons, fijn! Kortom een goede uitvaartbegeleider!


Siets Hoogeveen
Dhr. Haan is professioneel en toch ook betrokken. Vond het plezierig om met hem samen te werken.


Klaas Koers
Daniel heeft het allemaal perfect geregeld,hij heeft ons totaal ontzorgd.


Fam. Meints
We hebben de omgang met Daniel als zeer plezierig er varen in een voor ons toch heftige tijd. De manier waarop hij ons heeft bij gestaan met het regelen van de uitvaart is heel persoonlijk, het voelde meteen vertrouwt net of je hem al jaren kent.


M.M.J.Feijen-Keur
Bedankt voor al je hulp


Peter van de Velde
En zeer goede uitvaartverzorger. Koelsysteem perfect, verzorging uitstekend, goede voorlichting. Geeft ruimte aan de familie om de uitvaart volledig zelf te doen maar is ook om staat om alles over te nemen. Zeer goede begeleiding.


I.F. Wobben
Daniel Haan is een warm en betrokken mens. Het was een zeer respect-en liefdevolle uitvaart


T.Flokstra
heel prettig zaken doen,heel erg menselijk en meelevend en meedenkend,geeft een heel vertrouwd beeld,heel prettig in omgang.


Kees Bruins
Het contact met Daniël hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is goed in staat mee te zoeken naar mogelijkheden om aan wensen tegemoet te komen. Wij zijn prima geholpen om de uitvaart op onze eigen manier vorm te geven. Daniël bevelen wij van harte aan.


Familie Buist
Fijne zeer betrokken uitvaartondernemer. Groot inlevingsvermogen. Denkt op een goede manier mee.


M. Juistenga
We zijn heel netjes behandeld en voorgelicht. Overal is uitleg over gegeven en er is over alles met ons meegedacht. We hebben een heel goed gevoel overgehouden aan de crematie en daar heeft dhr. Haan zeker een grote bijdrage aan geleverd. Dank hiervoor.


L.berends.wildeboer


L.berends.wildeboer


A.G.de Klein
alles vakkundig met waardigheid en volgens onze wensen geregeld.ben zeer tevreden.


G.J. Lagendijk- Schuller
In alle opzichten werd alles overlegd , de Haan nam alle tijd als de familie niet meteen tot een besluit kon komen . Ook als we bij nader inzien op iets terug kwamen was het mogelijk te zoeken naar een goed alternatief. Wij als gezin kregen ook de mogelijkheid om mijn man en onze vader zelf te verzorgen . Wat wij zeer op prijs stelden . Wij zien terug op een waardig afscheid van onze geliefde .


Rene Tingen
Uitvaartondernemer is zeer betrokken bij het proces waar de familie opdat moment in zit. Wij hebben de kalmte en de momenten waarop de uitvaartondernemer afstand nam als zeer prettig ervaren. In de communicatie helder en doet wat hij zegt. Kortom een uitvaartondernemer die zijn vak verstaat en oog heeft voor de familie en alles wat daarom heen speelt.


Clara Hilbrands
betrokken, persoonlijke aandacht en op de juiste wijze aanwezig


Margretha Duker
Top gedaan


Marjan Wouters
De heer Haan (Daniël) is erg betrokken, meelevend en denkt geweldig mee. Iedere dag kwam hij om alles te controleren en even met de familie te praten. Hij nam overal de tijd voor en regelde alles naar onze wensen. Tijdens de dienst zelf was hij op de achtergrond, maar nam de regie op het moment dat het nodig was. Een man die dit werk met zijn hart doet en dat zeker overbrengt. Wij als familie, hebben dit als zeer prettig ervaren. Daniël, we willen je op deze manier nogmaals bedanken. Wij kijken terug op een waardig en prachtig afscheid, mede dankzij jou!!


jannes meinders
Daniel Haan heeft ons na het overlijden van moeder op zeer bijzondere wijze bijgestaan en toonde een groot inlevend vermogen bij rouwproces en uitvaart. Zijn voorstellen en aanbevelingen zijn door ons ervaren als een meerwaarde en getuigen van professionaliteit. Ik zou Daniel de Haan dan ook zeker aanbevelen.


Jan Pieters


J. Boer
We hebben de gehele begeleiding als verzorgend en betrokken ervaren. In het contact was het goed. De overlegmomenten waren zeer waardevol. Het geheel straalde een goede en betrokken manier van werken uit. Ook het eind gesprek is door ons positief ervaren. Dit heeft zeer zeker gesteund tijdens deze zware en verdrietige periode.


Rikie Tingen - van der Meulen
Wij waren zeer tevreden, het prettige en open contact gaf ons een fijn gevoel. Daniel, de uitvaartondernemer was zeer betrokken, heel dichtbij waar nodig en ook op afstand waar nodig.


Jan van Veen
Daniel is zeer respectvol en heeft een zeer goede kijk op wat de wensen van de klant zijn. Hij denkt mee en ontzorgt de nabestaanden.


Klaasje van der velde
Daniel heeft het zeer goed gedaan bij ons het was fijn om met hem samen te werken


Lianne Polling
Groot compliment, Dhr. de Haan heeft geregeld dat onze man, vader en opa, in 1 dag tijd thuis kwam vanuit Duitsland, Bergisch Gladbach (vlakbij Keulen). Hij was begripvol en duidelijk. We voelden ons in dit verdrietige proces gesteund en zijn daadkracht werd enorm gewaardeerd.


A. Wiersema
Daniel nam de tijd om alle vragen zorgvuldig door te nemen, regelde alles van rouwkaarten tot bloemstuk en muziek. Ook de dag van de uitvaart was tot in de puntjes voorbereid en doorgenomen, waardoor de hele dag volgens wens is verlopen. Daniel, bedankt voor de goede samenwerking.


V.Claus-Strating
dhr. de Haan,voor ons Daniel, heeft ons voorstellen gedaan waar wij veel baat bij hebben gehad en die precies bij ons pasten. Is bijzonder prettig in de omgang. Hij zal je nooit iets opdringen en laat je vrij in je eigen keuze. Wij hadden ons in deze verdrietige tijd geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen.


Ilona Wobben - Horree
Mijn familie en ik zijn zeer tevreden over de begeleiding van de uitvaartondernemer. Hij is een zeer warme, vriendelijke en betrokken persoon. We zijn dan ook zeer dankbaar voor de geweldige begeleiding over de hele periode van afscheid nemen van mijn man, onze vader. Ik ga hem zeer zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Bedankt Daniel !


Jessica Hummel
We zijn erg tevreden over de geboden mogelijkheden en het meedenken van de uitvaartondernemer.


Anton Appelo
Goed contact,openheid. Prima Aansluiting.Goed advies en nazorg. Anton Appelo


Aletta Edel
empatisch vermogen = zeer Goed Ondanks tegenstrijdig inzicht van broer en zus weet hij dit tot een goed eindresultaat te brengen. Waarbij hij de familie met respect behaald.


Alle Blijsie
Zeer goed.


Bart van Triest
Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart die door Daniël de Haan is verzorgd. Daniël is erg betrokken, vriendelijk en respectvol. Alles was tot in de puntjes uitgedacht we hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen van onze man, vader en opa.


J. Klok - Bos
We hebben Daniel Haan ervaren als iemand die zich goed inleeft in de persoonlijke situatie en de wensen van overledene en familie. Met oog voor detail heeft hij de uitvaart voor ons geregeld, precies zoals gewenst. Ook de nazorg hebben we als prettig ervaren.


Alice Zingstra
Daniel Haan is uiterst correct maar totaal niet onpersoonlijk. Een uitvaart zoals wij voor ogen hadden en waar wij zeer tevreden op terug kijken.


G.H. Wieringa


jack Bilder
Zeer warme en persoonlijke benadering!


G j tingen
Uitstekende begeleider heeft oog voor je wensen


W.Pomper
Deze uitvaartverzorger kan ik bij een ieder aanbevelen, is medelevend, probeert het een ieder naar zin te maken en luistert goed naar de wensen van de nabestaanden.


Willy Tissingh-Turksma
Zeer betrokken en volop meedenkend.


Marry Dik-Tol
Het eerste contact wat mijn man en ik hadden was goed. Er is in overleg en wat de wens is veel mogelijk. Erg persoonlijk, ook naar de[schoon] kinderen toe. Echt een luisterend oor. En na de uitvaart ook, kan ik nog met vragen bij Daniel terecht. Hij is het keurmerk persoonlijke uitvaart echt waardig.


Robin Martens
Een uithangbord voor de sector


Alfred
Prima uitvaartondernemer. Betrokken, komt afspraken na, korte lijnen, prima bereikbaar. Factuur wordt persoonlijk thuisbezorgd, met uitleg. Alleen maar positieve ervaringen gehad.


p. f mulder
Heb de gesprekken met Daniel als zeer constructief ervaren waarin persoonlijke aandacht een rode draad vormde. Ook de grote mate van zichtbare betrokkenheid van Daniel heeft geleid tot duidelijkheid en verwerken van verdriet.


Meine Timmermans

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59