<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18022

De Cirkel Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-13513352
Email: info@decirkel-uitvaartverzorging.nl
Website: www.decirkel-uitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 9 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Charlotte Assmann - van Rooijen  
PERFECT! Vanaf het eerste contact tot het nagesprek was het perfect! Dankzij Marte van ‘de Cirkel uitvaartverzorging’ was het een prachtige uitvaart. Ze heeft ons overal doorheen geloodst en ons ondersteund in praktische zaken en op emotioneel vlak. Alle betrokkenen werden met respect behandeld en alle vragen hoe bijzonder ook, geduldig beantwoord. Wij gunnen alle nabestaanden een Marte Brouwer- de Cirkel uitvaartverzorging!


Marja Slof 
Voor ons was Marte een grote steun om alles heel fijn te regelen en goed af te sluiten. Zij begreep precies hoe wij het voor ogen hadden.


Kiki Torré 
Na het overlijden van onze vader heeft Marte ons zeer persoonlijk en professioneel geholpen met het regelen van de uitvaart. Marte is een warm, vriendelijk en toegankelijk persoon, die ons goed door deze tijd heen heeft geholpen. Ze heeft alles tot in de puntjes uitgelegd en nam zeker de tijd voor alles en iedereen die nog vragen of ideeën hadden. Niks was te gek. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor Marte haar hulp!


J. van der Lecq 
Marte Brouwer heeft ons op een zeer persoonlijke en mooie wijze begeleid bij het afscheid van mijn vader. Haar begeleiding is betrouwbaar en tegelijk biedt ze ruimte en vertrouwen voor eigen inbreng. Dit heeft ervoor gezorgd dat we weer verder kunnen. We kunnen haar van harte aanbevelen.


M.D. Endert 
Alles perfect geregeld met veel zorg en aandacht. Marte is een fantastisch persoon.


Charlotte Karel- de Gier 
Het is een zeer goede keus geweest. Zij heeft ons bij alles geholpen. Zij is een rustig en integer persoon en ondanks dat wij vaak zeer kritisch zijn heeft ze dit zeer goed opgepakt.


Roy Vreeswijk 


Sandra Sangers 
Zeer betrokken en ervaren met mijn dementerende moeder. Wij hebben het als kinderen en partner van mijn vader erg positief en fijn ervaren hoe de uitvaartondernemer met ons om ging en hoe zij anticipeerde op mijn dementerende moeder.


Rita Hilhorst van der Klugt 
Wij hebben de Cirket als bijzonder goed en kundig ervaren!!


Cobie Doesburg de Beus 
Prima uitvaart organisatie en de persoonlijke begeleiding van Marte is super.


J. J. M. Maas 
Professioneel en adequaat geregeld.


Annique Krabben 
Marte heeft een dag waar je verschrikkelijk tegenop ziet tot een dag gemaakt waar we met een heel goed gevoel op terugkijken. Tijdens de uitvaart sprong ze in als het nodig was maar was verder onzichtbaar. We zullen haar zeker aanbevelen bij derden. Marte, mocht je dit lezen...super bedankt nog voor alles. Je was onze steun en toeverlaat in een hele moeilijke tijd.


Sandra van Rooijen 
Kan de cirkel Marte aan iedereen aanbevelen. Erg prettig persoon heel fijn in de omgang


J vermeulen 
Geweldige persoonlijkheid . Warm , meevoelend en meedenkend .


J. Baas Echtgenoot van de overledene. 
Meedenkend, Meelevend. Een heel fijn nagesprek gehad. We zijn haar heel dankbaar.


Adma Cannegieter 
Op het meest kwetsbare moment in ons leven was daar Marte. Warm, liefdevol, kundig met oog voor detail heeft zij gezorgd voor een persoonlijk afscheid met mooie herinneringen die ons zeer dierbaar zijn. Van mens tot mens, van hart tot hart was zij bij en met ons. Onzichtbaar maar toch zo zichtbaar in wie ze is en wat ze doet! Dank je wel, Marte!


Boukje 
Persoonlijker als deze uitvaart was had niet gekund. Een dikke 10!


Karin Nawijn 
Marte was vanaf het eerste contact met mijn vader die zijn wensen vijf dagen voor zijn overlijden kenbaar maakte zeer aandachtig, invoelend, meedenkend en persoonlijk en dacht ook aan zijn vrouw en ons, de kinderen. Ook na zijn overlijden was het contact van ons met Marte warm, persoonlijk en haar handelen zeer ter zake kundig, waardoor wij ons over alles wat gedaan moest worden geen zorgen hoefden te maken en zelf niet meer hoefden te doen dan inhoud te geven aan het afscheid. Alles was mogelijk, waardoor het afscheid zeer persoonlijk is geworden en wij zeker weten dat Bas over dit alles heel tevreden zou zijn geweest. Hij behield tot op het eind van zijn leven de regie, maar zijn afscheid is gegaan zoals hij het zelf wel bedacht had willen hebben. Liever ontmoeten we Marte niet snel weer beroepsmatig, maar we weten haar te vinden als het wél weer nodig is. Een warme, liefdevolle, aandachtige, invoelende vrouw, die verstand van zaken heeft en bijna geruisloos regelde wat gedaan moest worden en daardoor een grote steun was voor een ieder van ons. Ik gun iedereen die met een overlijden te maken heeft 'onze' Marte!


Michael Wernert 
Marthe heeft wederom een perfecte uitvaart verzorgt, de eerste kennismaking met Marthe was 2 jaar geleden toen mijn broer overleed. De keuze voor de uitvaartleider was dus snel gemaakt. wederom weer fantastisch gedaan.


Saskia 
Marte is een heel prettige, persoonlijke, warme maar ook heel praktische uitvaart begeleidster. Ik had veel steun aan haar en het volste vertrouwen dat zij het geheel in goede banen zou leiden, wat ook gebeurde.


D. Kapsalis van Heezik 
Zeer persoonlijk, fijne ondersteuning gehad.


Betteke Petter 
Echt een mense mens


Marianne Endert - Van Dobben de Bruijn 
Staat altijd klaar. Meelevend en meedenkend. Zeer professioneel en tegelijkertijd erg warm in het contact.


Carola Bol 
Heet erg fijn contact. Persoonlijk en heel fijn dat er werd gekeken naar wat wel mogelijk was. Nogmaals heel erg bedankt Marte.


Carolien Planken 
Marte is zeer betrokken bij haar werk als uitvaart onderneemster, is altijd bereikbaar, zeer nauwkeurig, betrouwbaar en geeft goede adviezen. Je kan altijd bij haar terecht, ook goede nazorg. Doet haar werk met haar hart.


Willy uit IJsselstein 
Een fijne uitvaartonderneemster, luistert goed naar mensen, ideeën en wensen. Laat alle ruimte voor persoonlijke inbreng, geeft goede tips en suggesties. Betrokken van begin tot eind.


<<< Terug