Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18022

De Cirkel Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-13513352
Email: info@decirkel-uitvaartverzorging.nl
Website: www.decirkel-uitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Sandra Stigter 
Fijn contact, persoonlijke aandacht voor echtgenote. Is doortastend v w b de zaken die geregeld moeten worden, maar ook flexibel richting gezin en div. meningen. Maakt nergens problemen van... komt ook met persoonlijke, empathische inbreng. Heel fijn ervaren! Nogmaals dank, dank, dank.


D. Jansen v. Galen  
Marte was zeer vriendelijk, open en eerlijk, dacht met ons mee en ze gaf ons het gevoel dat ze alle tijd voor ons had. Ze gaf goede suggesties.


Cora dijkslag-versluijs 
Zeer prettig ervaren,was een grote steun.


Clementine van den Eshof 
Marte, mijn moeder, mijn zus en ik waarderen enorm jouw kundigheid en persoonlijke benadering. Dat heeft ons heel erg geholpen, bedank!


Teunis van der Lit 
Marte, de uitvaarverzorgster van de De Cirkel, is een zeer pro actieve persoon, die vanaf begin tot einde bevlogen overkomt met als uitkomst een zeer goed verzorgde uitvaartdienst.


Sandra Sangers 
Gezien de omstandigheden hebben we ons als familie erg gesteund gevoeld en er werd er heel veel uit onze handen genomen waardoor we de uitvaart fijn en rustgevend hebben ervaren door de hele familie.


H.J. Brouwer 
Marte Brouwer is niet alleen een professionele uitvaartverzorger maar ook iemand met een warm hart, zij heeft een luisterend oor, empathisch met oog voor detail en 24/7 is zij voor je bereikbaar. Zij neemt al uw zorgen uit handen, ze begint aan de cirkel en maakt het af tot de cirkel rond is. Marte bedankt voor alles. met warme groet Hans Brouwer (geen familie)


Charlotte Assmann - van Rooijen  
PERFECT! Vanaf het eerste contact tot het nagesprek was het perfect! Dankzij Marte van ‘de Cirkel uitvaartverzorging’ was het een prachtige uitvaart. Ze heeft ons overal doorheen geloodst en ons ondersteund in praktische zaken en op emotioneel vlak. Alle betrokkenen werden met respect behandeld en alle vragen hoe bijzonder ook, geduldig beantwoord. Wij gunnen alle nabestaanden een Marte Brouwer- de Cirkel uitvaartverzorging!


Marja Slof 
Voor ons was Marte een grote steun om alles heel fijn te regelen en goed af te sluiten. Zij begreep precies hoe wij het voor ogen hadden.


Kiki Torré 
Na het overlijden van onze vader heeft Marte ons zeer persoonlijk en professioneel geholpen met het regelen van de uitvaart. Marte is een warm, vriendelijk en toegankelijk persoon, die ons goed door deze tijd heen heeft geholpen. Ze heeft alles tot in de puntjes uitgelegd en nam zeker de tijd voor alles en iedereen die nog vragen of ideeën hadden. Niks was te gek. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor Marte haar hulp!


J. van der Lecq 
Marte Brouwer heeft ons op een zeer persoonlijke en mooie wijze begeleid bij het afscheid van mijn vader. Haar begeleiding is betrouwbaar en tegelijk biedt ze ruimte en vertrouwen voor eigen inbreng. Dit heeft ervoor gezorgd dat we weer verder kunnen. We kunnen haar van harte aanbevelen.


M.D. Endert 
Alles perfect geregeld met veel zorg en aandacht. Marte is een fantastisch persoon.


Charlotte Karel- de Gier 
Het is een zeer goede keus geweest. Zij heeft ons bij alles geholpen. Zij is een rustig en integer persoon en ondanks dat wij vaak zeer kritisch zijn heeft ze dit zeer goed opgepakt.


Roy Vreeswijk 


Sandra Sangers 
Zeer betrokken en ervaren met mijn dementerende moeder. Wij hebben het als kinderen en partner van mijn vader erg positief en fijn ervaren hoe de uitvaartondernemer met ons om ging en hoe zij anticipeerde op mijn dementerende moeder.


Rita Hilhorst van der Klugt 
Wij hebben de Cirket als bijzonder goed en kundig ervaren!!


Cobie Doesburg de Beus 
Prima uitvaart organisatie en de persoonlijke begeleiding van Marte is super.


J. J. M. Maas 
Professioneel en adequaat geregeld.


Annique Krabben 
Marte heeft een dag waar je verschrikkelijk tegenop ziet tot een dag gemaakt waar we met een heel goed gevoel op terugkijken. Tijdens de uitvaart sprong ze in als het nodig was maar was verder onzichtbaar. We zullen haar zeker aanbevelen bij derden. Marte, mocht je dit lezen...super bedankt nog voor alles. Je was onze steun en toeverlaat in een hele moeilijke tijd.


Sandra van Rooijen 
Kan de cirkel Marte aan iedereen aanbevelen. Erg prettig persoon heel fijn in de omgang


J vermeulen 
Geweldige persoonlijkheid . Warm , meevoelend en meedenkend .


J. Baas Echtgenoot van de overledene. 
Meedenkend, Meelevend. Een heel fijn nagesprek gehad. We zijn haar heel dankbaar.


Adma Cannegieter 
Op het meest kwetsbare moment in ons leven was daar Marte. Warm, liefdevol, kundig met oog voor detail heeft zij gezorgd voor een persoonlijk afscheid met mooie herinneringen die ons zeer dierbaar zijn. Van mens tot mens, van hart tot hart was zij bij en met ons. Onzichtbaar maar toch zo zichtbaar in wie ze is en wat ze doet! Dank je wel, Marte!


<<< Terug