<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18022

De Cirkel Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-13513352
Email: info@decirkel-uitvaartverzorging.nl
Website: www.decirkel-uitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 8 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Marja Slof 
Voor ons was Marte een grote steun om alles heel fijn te regelen en goed af te sluiten. Zij begreep precies hoe wij het voor ogen hadden.


Kiki Torré 
Na het overlijden van onze vader heeft Marte ons zeer persoonlijk en professioneel geholpen met het regelen van de uitvaart. Marte is een warm, vriendelijk en toegankelijk persoon, die ons goed door deze tijd heen heeft geholpen. Ze heeft alles tot in de puntjes uitgelegd en nam zeker de tijd voor alles en iedereen die nog vragen of ideeën hadden. Niks was te gek. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor Marte haar hulp!


J. van der Lecq 
Marte Brouwer heeft ons op een zeer persoonlijke en mooie wijze begeleid bij het afscheid van mijn vader. Haar begeleiding is betrouwbaar en tegelijk biedt ze ruimte en vertrouwen voor eigen inbreng. Dit heeft ervoor gezorgd dat we weer verder kunnen. We kunnen haar van harte aanbevelen.


M.D. Endert 
Alles perfect geregeld met veel zorg en aandacht. Marte is een fantastisch persoon.


Charlotte Karel- de Gier 
Het is een zeer goede keus geweest. Zij heeft ons bij alles geholpen. Zij is een rustig en integer persoon en ondanks dat wij vaak zeer kritisch zijn heeft ze dit zeer goed opgepakt.


Roy Vreeswijk 


Sandra Sangers 
Zeer betrokken en ervaren met mijn dementerende moeder. Wij hebben het als kinderen en partner van mijn vader erg positief en fijn ervaren hoe de uitvaartondernemer met ons om ging en hoe zij anticipeerde op mijn dementerende moeder.


Rita Hilhorst van der Klugt 
Wij hebben de Cirket als bijzonder goed en kundig ervaren!!


Cobie Doesburg de Beus 
Prima uitvaart organisatie en de persoonlijke begeleiding van Marte is super.


J. J. M. Maas 
Professioneel en adequaat geregeld.


Annique Krabben 
Marte heeft een dag waar je verschrikkelijk tegenop ziet tot een dag gemaakt waar we met een heel goed gevoel op terugkijken. Tijdens de uitvaart sprong ze in als het nodig was maar was verder onzichtbaar. We zullen haar zeker aanbevelen bij derden. Marte, mocht je dit lezen...super bedankt nog voor alles. Je was onze steun en toeverlaat in een hele moeilijke tijd.


Sandra van Rooijen 
Kan de cirkel Marte aan iedereen aanbevelen. Erg prettig persoon heel fijn in de omgang


J vermeulen 
Geweldige persoonlijkheid . Warm , meevoelend en meedenkend .


J. Baas Echtgenoot van de overledene. 
Meedenkend, Meelevend. Een heel fijn nagesprek gehad. We zijn haar heel dankbaar.


Adma Cannegieter 
Op het meest kwetsbare moment in ons leven was daar Marte. Warm, liefdevol, kundig met oog voor detail heeft zij gezorgd voor een persoonlijk afscheid met mooie herinneringen die ons zeer dierbaar zijn. Van mens tot mens, van hart tot hart was zij bij en met ons. Onzichtbaar maar toch zo zichtbaar in wie ze is en wat ze doet! Dank je wel, Marte!


Boukje 
Persoonlijker als deze uitvaart was had niet gekund. Een dikke 10!


Karin Nawijn 
Marte was vanaf het eerste contact met mijn vader die zijn wensen vijf dagen voor zijn overlijden kenbaar maakte zeer aandachtig, invoelend, meedenkend en persoonlijk en dacht ook aan zijn vrouw en ons, de kinderen. Ook na zijn overlijden was het contact van ons met Marte warm, persoonlijk en haar handelen zeer ter zake kundig, waardoor wij ons over alles wat gedaan moest worden geen zorgen hoefden te maken en zelf niet meer hoefden te doen dan inhoud te geven aan het afscheid. Alles was mogelijk, waardoor het afscheid zeer persoonlijk is geworden en wij zeker weten dat Bas over dit alles heel tevreden zou zijn geweest. Hij behield tot op het eind van zijn leven de regie, maar zijn afscheid is gegaan zoals hij het zelf wel bedacht had willen hebben. Liever ontmoeten we Marte niet snel weer beroepsmatig, maar we weten haar te vinden als het wél weer nodig is. Een warme, liefdevolle, aandachtige, invoelende vrouw, die verstand van zaken heeft en bijna geruisloos regelde wat gedaan moest worden en daardoor een grote steun was voor een ieder van ons. Ik gun iedereen die met een overlijden te maken heeft 'onze' Marte!


Michael Wernert 
Marthe heeft wederom een perfecte uitvaart verzorgt, de eerste kennismaking met Marthe was 2 jaar geleden toen mijn broer overleed. De keuze voor de uitvaartleider was dus snel gemaakt. wederom weer fantastisch gedaan.


Saskia 
Marte is een heel prettige, persoonlijke, warme maar ook heel praktische uitvaart begeleidster. Ik had veel steun aan haar en het volste vertrouwen dat zij het geheel in goede banen zou leiden, wat ook gebeurde.


D. Kapsalis van Heezik 
Zeer persoonlijk, fijne ondersteuning gehad.


Betteke Petter 
Echt een mense mens


Marianne Endert - Van Dobben de Bruijn 
Staat altijd klaar. Meelevend en meedenkend. Zeer professioneel en tegelijkertijd erg warm in het contact.


Carola Bol 
Heet erg fijn contact. Persoonlijk en heel fijn dat er werd gekeken naar wat wel mogelijk was. Nogmaals heel erg bedankt Marte.


Carolien Planken 
Marte is zeer betrokken bij haar werk als uitvaart onderneemster, is altijd bereikbaar, zeer nauwkeurig, betrouwbaar en geeft goede adviezen. Je kan altijd bij haar terecht, ook goede nazorg. Doet haar werk met haar hart.


Willy uit IJsselstein 
Een fijne uitvaartonderneemster, luistert goed naar mensen, ideeën en wensen. Laat alle ruimte voor persoonlijke inbreng, geeft goede tips en suggesties. Betrokken van begin tot eind.


Familie Former 
Marte is zeer prettig en rustig persoon met een luisterend oor . Alles over de gang van zaken is bespreekbaar en je wordt daar goed in begeleid. Ze blijft van A Tot Z betrokken en geeft advies waar we zelf niet aan dachten. Wij kunnen haar ten zeerste aanbevelen. Dank hiervoor. Familie Former.


Linda van Ruitenbeek 
Marte (van de Cirkel Uitvaartverzorging) heeft de begrafenis van mijn man verzorgd. Vanaf het moment van overlijden (midden in de nacht) stond Marte voor ons klaar. Ze legde alles tot in de kleinste details uit, niets is haar teveel. Haar zorg en aandacht was zeer merkbaar. Ze heeft ons volledig ontzorgd in een periode van verwarring en verdriet die volgde op een onverwacht snel overlijden. Ze heeft ons fijne bruikbare ideeën aan de hand gedaan die de uitvaart bijzonder hebben gemaakt. Dit alles werd gedoseerd in de aanloop naar de begrafenis zodat het niet allemaal te veel en te overweldigend was. Je moet in korte tijd veel beslissingen nemen en dat kan niet allemaal tegelijk. Marte hanteerde een strakke planning zonder dat wij dit in de gaten hadden, dat heb ikzelf enorm gewaardeerd en scheelde heel veel stress. Tijdens de uitvaart had Marte ook aandacht voor familie en vrienden. Marte lijkt in dit werk haar roeping gevonden te hebben, je merkt eigenlijk niet dat het haar werk is. Mede dankzij haar kijken wij met een warm gevoel terug op deze voor ons zo moeilijke tijd. Dank je wel Marte dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt je bent een fantastisch mens met het hart op de goede plaats!


G.van Lent 
Wij zijn zeer tevreden met de uitvaartondernemer en alles wat zij heeft gedaan.


J. Nehmelman 
Behulpzaam, rustig de tijd nemend , zeer meedenkend en ten alle tijden worden je vragen beantwoord een rustpunt in een heftige tijd . Zeer aan te bevelen.


Dominique Metzke 
Wij hebben het als familie, als zeer positief ervaren. Het was heel persoonlijk en niets was teveel.


Maaike Spies 
Heel warm en inlevend contact


Hanneke de Leeuw 
Marthe is een warme betrokken professional met een groot empatisch vermogen. Ze voelt uitstekend aan wat bij de familie en overledene past en geeft uitstekende adviezen met veel aandacht voor details. Alles werd uitstekend door haar geregeld zodat wij tijd en ruimte hadden om ons voor te bereiden op de uitvaart. Kortom Marthe is een op en top professional en dankzij haar was de uitvaart van mijn vader zoals hij en wij dat gewenst hebben.


Rita 
Marte heeft van het begin af aan alles super begeleid. Voelde iedereen heel goed aan en wist daar ook fantastisch op in te spelen, waardoor het allemaal heel persoonlijk bleef. Veel contact gehad tijdens het hele proces, maar ook na de uitvaart zeer correct afgehandeld. Vooral het persoonlijke is in deze tijd heel belangrijk.


Leontine Broekman 
Als je in zo'n rollercoast van een overlijden komt, is een eerste klik, zoals met uitvaartverzorging De Cirkel heel belangrijk. Als daarna de persoonlijke communicatie, verzorging en regeling van alles er omheen in goede banen wordt geleid, geeft dat een goed gevoel van vertrouwen en kunnen we terugkijken op een mooie, verzorgde uitvaart.


Ester Kapsalis 
Marte voelde goed aan hoe de situatie was, respecteerde hierin iedereen. Ze wist op de juiste manier te handelen waardoor ondanks de situatie het een mooi afscheid is geworden.


Henk van der kemp 
Groot empatisch vermogen en kan goed luisteren. Neemt alle tijd voor je en stelt je snel op je gemak.samenvattend uitstekende uitvaartondernemer


<<< Terug