Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18022

De Cirkel Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-13513352
Email: info@decirkel-uitvaartverzorging.nl
Website: www.decirkel-uitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 9 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Dicky Peek - van der Panne 
Wij zijn zeer tevreden met de begeleiding van Marte rondom het overlijden van mijn moeder. Mede dank zij haar inzet is het een waardevol afscheid geweest. Wij zouden haar zeker aan ieder die het vraagt aanbevelen.


Suzanne van Luijn-Wit  
Marte is een echte vakvrouw. Vanaf het moment van overleden tot de fase daarna konden we met alles bij haar terecht. Altijd bereid om mee te denken. Tevens is ze goed in staat om met allerlei persoonstypes om te gaan.


S schilperoort 
Was allemaal keurig verzorgd


Truus van Putten, Helga, Jolanda en Yvonne 
Marte was oprecht, dacht mee met ons, hielp goed mee,alles was bespreekbaar, niks was te gek, ze straalde warmte en rust uit...we hadden geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen! Ook de verzorgers deden alles met respect en namen de tijd voor alles. Was heel prettig en fijn.


Ellen ter Steege 
Zeer betrokken en professioneel. Ze heeft snel in de gaten gehad wat onze wensen waren. Ze voelde de sfeer en onze stemming goed aan en heeft ons daardoor geholpen de uitvaart zeer persoonlijk te maken.


Nel de Jong 
Alles perfect geregeld. Marte hartstikke bedankt voor alles.


Reina van Staveren 
Ze stemde goed af op onze wensen, probeerde op geen enkele manier een andere richting op te sturen. Ze luisterde goed en heeft een bij ons passende informele houding aangenomen. Wij hebben de begeleiding en het contact als zeer prettig ervaren.


Sandra Klein 


Sandra Stigter 
Fijn contact, persoonlijke aandacht voor echtgenote. Is doortastend v w b de zaken die geregeld moeten worden, maar ook flexibel richting gezin en div. meningen. Maakt nergens problemen van... komt ook met persoonlijke, empathische inbreng. Heel fijn ervaren! Nogmaals dank, dank, dank.


D. Jansen v. Galen  
Marte was zeer vriendelijk, open en eerlijk, dacht met ons mee en ze gaf ons het gevoel dat ze alle tijd voor ons had. Ze gaf goede suggesties.


Cora dijkslag-versluijs 
Zeer prettig ervaren,was een grote steun.


Clementine van den Eshof 
Marte, mijn moeder, mijn zus en ik waarderen enorm jouw kundigheid en persoonlijke benadering. Dat heeft ons heel erg geholpen, bedank!


Teunis van der Lit 
Marte, de uitvaarverzorgster van de De Cirkel, is een zeer pro actieve persoon, die vanaf begin tot einde bevlogen overkomt met als uitkomst een zeer goed verzorgde uitvaartdienst.


Sandra Sangers 
Gezien de omstandigheden hebben we ons als familie erg gesteund gevoeld en er werd er heel veel uit onze handen genomen waardoor we de uitvaart fijn en rustgevend hebben ervaren door de hele familie.


H.J. Brouwer 
Marte Brouwer is niet alleen een professionele uitvaartverzorger maar ook iemand met een warm hart, zij heeft een luisterend oor, empathisch met oog voor detail en 24/7 is zij voor je bereikbaar. Zij neemt al uw zorgen uit handen, ze begint aan de cirkel en maakt het af tot de cirkel rond is. Marte bedankt voor alles. met warme groet Hans Brouwer (geen familie)


Charlotte Assmann - van Rooijen  
PERFECT! Vanaf het eerste contact tot het nagesprek was het perfect! Dankzij Marte van ‘de Cirkel uitvaartverzorging’ was het een prachtige uitvaart. Ze heeft ons overal doorheen geloodst en ons ondersteund in praktische zaken en op emotioneel vlak. Alle betrokkenen werden met respect behandeld en alle vragen hoe bijzonder ook, geduldig beantwoord. Wij gunnen alle nabestaanden een Marte Brouwer- de Cirkel uitvaartverzorging!


Marja Slof 
Voor ons was Marte een grote steun om alles heel fijn te regelen en goed af te sluiten. Zij begreep precies hoe wij het voor ogen hadden.


Kiki Torré 
Na het overlijden van onze vader heeft Marte ons zeer persoonlijk en professioneel geholpen met het regelen van de uitvaart. Marte is een warm, vriendelijk en toegankelijk persoon, die ons goed door deze tijd heen heeft geholpen. Ze heeft alles tot in de puntjes uitgelegd en nam zeker de tijd voor alles en iedereen die nog vragen of ideeën hadden. Niks was te gek. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor Marte haar hulp!


J. van der Lecq 
Marte Brouwer heeft ons op een zeer persoonlijke en mooie wijze begeleid bij het afscheid van mijn vader. Haar begeleiding is betrouwbaar en tegelijk biedt ze ruimte en vertrouwen voor eigen inbreng. Dit heeft ervoor gezorgd dat we weer verder kunnen. We kunnen haar van harte aanbevelen.


M.D. Endert 
Alles perfect geregeld met veel zorg en aandacht. Marte is een fantastisch persoon.


Charlotte Karel- de Gier 
Het is een zeer goede keus geweest. Zij heeft ons bij alles geholpen. Zij is een rustig en integer persoon en ondanks dat wij vaak zeer kritisch zijn heeft ze dit zeer goed opgepakt.


Roy Vreeswijk 


Sandra Sangers 
Zeer betrokken en ervaren met mijn dementerende moeder. Wij hebben het als kinderen en partner van mijn vader erg positief en fijn ervaren hoe de uitvaartondernemer met ons om ging en hoe zij anticipeerde op mijn dementerende moeder.


Rita Hilhorst van der Klugt 
Wij hebben de Cirket als bijzonder goed en kundig ervaren!!


<<< Terug