<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18022

De Cirkel Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-13513352
Email: info@decirkel-uitvaartverzorging.nl
Website: www.decirkel-uitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Roy Vreeswijk


Sandra Sangers
Zeer betrokken en ervaren met mijn dementerende moeder. Wij hebben het als kinderen en partner van mijn vader erg positief en fijn ervaren hoe de uitvaartondernemer met ons om ging en hoe zij anticipeerde op mijn dementerende moeder.


Rita Hilhorst van der Klugt
Wij hebben de Cirket als bijzonder goed en kundig ervaren!!


Cobie Doesburg de Beus
Prima uitvaart organisatie en de persoonlijke begeleiding van Marte is super.


J. J. M. Maas
Professioneel en adequaat geregeld.


Annique Krabben
Marte heeft een dag waar je verschrikkelijk tegenop ziet tot een dag gemaakt waar we met een heel goed gevoel op terugkijken. Tijdens de uitvaart sprong ze in als het nodig was maar was verder onzichtbaar. We zullen haar zeker aanbevelen bij derden. Marte, mocht je dit lezen...super bedankt nog voor alles. Je was onze steun en toeverlaat in een hele moeilijke tijd.


Sandra van Rooijen
Kan de cirkel Marte aan iedereen aanbevelen. Erg prettig persoon heel fijn in de omgang


J vermeulen
Geweldige persoonlijkheid . Warm , meevoelend en meedenkend .


J. Baas Echtgenoot van de overledene.
Meedenkend, Meelevend. Een heel fijn nagesprek gehad. We zijn haar heel dankbaar.


Adma Cannegieter
Op het meest kwetsbare moment in ons leven was daar Marte. Warm, liefdevol, kundig met oog voor detail heeft zij gezorgd voor een persoonlijk afscheid met mooie herinneringen die ons zeer dierbaar zijn. Van mens tot mens, van hart tot hart was zij bij en met ons. Onzichtbaar maar toch zo zichtbaar in wie ze is en wat ze doet! Dank je wel, Marte!


Boukje
Persoonlijker als deze uitvaart was had niet gekund. Een dikke 10!


Karin Nawijn
Marte was vanaf het eerste contact met mijn vader die zijn wensen vijf dagen voor zijn overlijden kenbaar maakte zeer aandachtig, invoelend, meedenkend en persoonlijk en dacht ook aan zijn vrouw en ons, de kinderen. Ook na zijn overlijden was het contact van ons met Marte warm, persoonlijk en haar handelen zeer ter zake kundig, waardoor wij ons over alles wat gedaan moest worden geen zorgen hoefden te maken en zelf niet meer hoefden te doen dan inhoud te geven aan het afscheid. Alles was mogelijk, waardoor het afscheid zeer persoonlijk is geworden en wij zeker weten dat Bas over dit alles heel tevreden zou zijn geweest. Hij behield tot op het eind van zijn leven de regie, maar zijn afscheid is gegaan zoals hij het zelf wel bedacht had willen hebben. Liever ontmoeten we Marte niet snel weer beroepsmatig, maar we weten haar te vinden als het wél weer nodig is. Een warme, liefdevolle, aandachtige, invoelende vrouw, die verstand van zaken heeft en bijna geruisloos regelde wat gedaan moest worden en daardoor een grote steun was voor een ieder van ons. Ik gun iedereen die met een overlijden te maken heeft 'onze' Marte!


Michael Wernert
Marthe heeft wederom een perfecte uitvaart verzorgt, de eerste kennismaking met Marthe was 2 jaar geleden toen mijn broer overleed. De keuze voor de uitvaartleider was dus snel gemaakt. wederom weer fantastisch gedaan.


Saskia
Marte is een heel prettige, persoonlijke, warme maar ook heel praktische uitvaart begeleidster. Ik had veel steun aan haar en het volste vertrouwen dat zij het geheel in goede banen zou leiden, wat ook gebeurde.


D. Kapsalis van Heezik
Zeer persoonlijk, fijne ondersteuning gehad.


Betteke Petter
Echt een mense mens


Marianne Endert - Van Dobben de Bruijn
Staat altijd klaar. Meelevend en meedenkend. Zeer professioneel en tegelijkertijd erg warm in het contact.


Carola Bol
Heet erg fijn contact. Persoonlijk en heel fijn dat er werd gekeken naar wat wel mogelijk was. Nogmaals heel erg bedankt Marte.


Carolien Planken
Marte is zeer betrokken bij haar werk als uitvaart onderneemster, is altijd bereikbaar, zeer nauwkeurig, betrouwbaar en geeft goede adviezen. Je kan altijd bij haar terecht, ook goede nazorg. Doet haar werk met haar hart.


Willy uit IJsselstein
Een fijne uitvaartonderneemster, luistert goed naar mensen, ideeën en wensen. Laat alle ruimte voor persoonlijke inbreng, geeft goede tips en suggesties. Betrokken van begin tot eind.


Familie Former
Marte is zeer prettig en rustig persoon met een luisterend oor . Alles over de gang van zaken is bespreekbaar en je wordt daar goed in begeleid. Ze blijft van A Tot Z betrokken en geeft advies waar we zelf niet aan dachten. Wij kunnen haar ten zeerste aanbevelen. Dank hiervoor. Familie Former.


Linda van Ruitenbeek
Marte (van de Cirkel Uitvaartverzorging) heeft de begrafenis van mijn man verzorgd. Vanaf het moment van overlijden (midden in de nacht) stond Marte voor ons klaar. Ze legde alles tot in de kleinste details uit, niets is haar teveel. Haar zorg en aandacht was zeer merkbaar. Ze heeft ons volledig ontzorgd in een periode van verwarring en verdriet die volgde op een onverwacht snel overlijden. Ze heeft ons fijne bruikbare ideeën aan de hand gedaan die de uitvaart bijzonder hebben gemaakt. Dit alles werd gedoseerd in de aanloop naar de begrafenis zodat het niet allemaal te veel en te overweldigend was. Je moet in korte tijd veel beslissingen nemen en dat kan niet allemaal tegelijk. Marte hanteerde een strakke planning zonder dat wij dit in de gaten hadden, dat heb ikzelf enorm gewaardeerd en scheelde heel veel stress. Tijdens de uitvaart had Marte ook aandacht voor familie en vrienden. Marte lijkt in dit werk haar roeping gevonden te hebben, je merkt eigenlijk niet dat het haar werk is. Mede dankzij haar kijken wij met een warm gevoel terug op deze voor ons zo moeilijke tijd. Dank je wel Marte dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt je bent een fantastisch mens met het hart op de goede plaats!


G.van Lent
Wij zijn zeer tevreden met de uitvaartondernemer en alles wat zij heeft gedaan.


J. Nehmelman
Behulpzaam, rustig de tijd nemend , zeer meedenkend en ten alle tijden worden je vragen beantwoord een rustpunt in een heftige tijd . Zeer aan te bevelen.


Dominique Metzke
Wij hebben het als familie, als zeer positief ervaren. Het was heel persoonlijk en niets was teveel.


Maaike Spies
Heel warm en inlevend contact


Hanneke de Leeuw
Marthe is een warme betrokken professional met een groot empatisch vermogen. Ze voelt uitstekend aan wat bij de familie en overledene past en geeft uitstekende adviezen met veel aandacht voor details. Alles werd uitstekend door haar geregeld zodat wij tijd en ruimte hadden om ons voor te bereiden op de uitvaart. Kortom Marthe is een op en top professional en dankzij haar was de uitvaart van mijn vader zoals hij en wij dat gewenst hebben.


Rita
Marte heeft van het begin af aan alles super begeleid. Voelde iedereen heel goed aan en wist daar ook fantastisch op in te spelen, waardoor het allemaal heel persoonlijk bleef. Veel contact gehad tijdens het hele proces, maar ook na de uitvaart zeer correct afgehandeld. Vooral het persoonlijke is in deze tijd heel belangrijk.


Leontine Broekman
Als je in zo'n rollercoast van een overlijden komt, is een eerste klik, zoals met uitvaartverzorging De Cirkel heel belangrijk. Als daarna de persoonlijke communicatie, verzorging en regeling van alles er omheen in goede banen wordt geleid, geeft dat een goed gevoel van vertrouwen en kunnen we terugkijken op een mooie, verzorgde uitvaart.


Ester Kapsalis
Marte voelde goed aan hoe de situatie was, respecteerde hierin iedereen. Ze wist op de juiste manier te handelen waardoor ondanks de situatie het een mooi afscheid is geworden.


Henk van der kemp
Groot empatisch vermogen en kan goed luisteren. Neemt alle tijd voor je en stelt je snel op je gemak.samenvattend uitstekende uitvaartondernemer


Wim Hol
TOP!


mevrouw Maris-Baan
Ieder mocht willen zo'n uitvaartverzorger te hebben bij een uitvaart! Ik heb trouwens deze vragen al eerder beantwoord en opgestuurd!


Wil Bekkers
Zeer goed goede begeleiding we hebben dit zeer goed kunnen afsluiten zo als me vader het gewild had


Wil Bekkers
Zeer goed goede begeleiding we hebben dit zeer goed kunnen afsluiten zo als me vader het gewild had


Willem Radix
“Goede steun in een moeilijke periode” Na het overlijden van onze moeder moesten wij op zoek naar een begrafenisondernemer. Op advies van een goede bekende (Robert) kwamen wij terecht bij De Cirkel uitvaart verzorging te Lopikerkapel, in de persoon van Marte Brouwer. Vanaf het eerste contact hadden wij allemaal het gevoel dat zij ons bij zou gaan staan in deze moeilijke periode. Alles was bespreekbaar, zij kwam met goede adviezen en/of alternatieven als wij het even niet wisten. Een ieder werd door haar in zijn/haar waarde gelaten en kon zijn/haar wensen inbrengen. De crematie plechtigheid is perfect verlopen en volledig in de lijn zoals onze moeder dat graag gezien had. Marte hartelijk bedankt voor alles en de complimenten van ons allen voor je getoonde vakmanschap. Familie Radix, IJsselstein


Liesbeth de Ruijter
Marte is een warme, flexibele vrouw. Zij heeft ervoor gezorgd dat we in kleine stapjes tot het beste resultaat zijn gekomen. Dankjewel!


Bep Diepeveen
zeer innemend, warme,en betrokken persoonlijkheid.


Gerard Speller
De voorbereidingen, de uitvaart èn de nazorg zijn bijzonder correct, persoonlijk en respectvol verlopen. Complimenten!


Patricia van der Poel
Marte brouwer is een geweldige en lieve vrouw die de uitvaart van onze moeder en oma perfect heeft geregeld. Voor alle vragen konden we bij haar terecht, niets was teveel. Ze heeft ons fantastisch de weg gewezen in onze donkere dagen. Een echte aanrader!


Egbert Brouwer
Marte heeft ons perfect ontzorgd en alles tot in de puntjes geregeld.


C.cornelisse.maas
Een perfecte.uitvaartonderneemster.wij zijn zeer tevreden.


C.cornelisse.maas
Een perfecte.uitvaartonderneemster.wij zijn zeer tevreden.


<<< Terug