<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19002

Uitvaartzorg de Liemers
Telefoon: 0316-344069
Email: info@uitvaartzorgdeliemers.nl
Website: www.uitvaartzorgdeliemers.nl

Jaar oprichting: 2008
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 4 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Jessica de Keijzer 
Er zijn genoeg contact momenten geweest om alle wensen door te spreken en uit te voeren. Wij hebben het als erg fijn ervaren dat we continue 1 vast contactpersoon hadden. Het uitvaartcentrum heeft een mooie omgeving, voelde als een warm thuis. Zo hebben we ondanks de corona een uitvaart na wens kunnen uitvoeren en afscheid op onze manier genomen. Wij zijn enorm dankbaar voor deze begeleiding en geweldige uitvaartverzorger!


G. D. Derksen. 
Voorkomend, meedenkend en groot inlevingsvermogen.


Jack Panjer 
In het bijzonder heeft Marc Stift ons perfect begeleid en de uitvaart heel goed verzorgd.


Martha Stricker-van Dasler 
Prettig contact,Ronny denk met je mee en staat klaar om zaken te regelen.


Pieter van Londen 
Ronny is een professional, maar vooral zeer betrokken. Ondanks de beperkingen die Corona ons allen oplegt, is het dank zij Ronny een waardig afscheid geweest.


Gerda Boerboom 
Niets dan lof voor dhr. Ronny van Haften. Zijn inzet, respectvolle begeleiding, het meedenken in mogelijkheden en daarbij de lieve omgang met hele jonge kinderen tijdens zo'n verdrietige week van uitvaart regelen, heeft ons heel erg geraakt en gesteund.


Fam. De Keijzer / Manders 
Zeer betrokken uitvaartverzorger, netjes en persoonlijk. Heeft ons als nabestaanden begeleid, door deze lastige periode.


Ria Hehamahuwa 
Beste Ronny, Enorm bedankt voor de professionele, warme en zeer persoonlijke manier waarop je mij, familie en vrienden hebt begeleid en ondersteund bij het regelen van de uitvaart van mijn man. Niets was je teveel. Je had voor elke vraag een oplossing en stond 24/7 klaar. Ondanks de beperkingen i.v.m. corona is de uitvaart , mede door jouw gepassioneerde betrokkenheid, door iedereen ervaren als een heel persoonlijk en intiem afscheid.


Ria Hehamahuwa 
Beste Ronny, Enorm bedankt voor de professionele en zeer persoonlijke wijze waarop je mij en de familie hebt begeleid en ondersteund bij het regelen van de uitvaart van mijn man. Je stond 24/7 klaar; niets was je teveel. Voor elke vraag had je een oplossing. Ondanks de beperkingen i.v.m. corona is de uitvaart een warm, intiem en heel persoonlijk afscheid geworden, mede door jouw gepassioneerde betrokkenheid.


Ria Hehamahuwa 
Beste Ronny Enorm bedankt voor de warme, zeer persoonlijke en professionele manier waarop je mij hebt begeleid en ondersteund bij het regelen van de uitvaart van mijn man. Niets was je teveel. Voor elke vraag had je een oplossing en je stond 24/7 klaar. Ondanks de beperkingen i.v.m. corona is de uitvaart, mede door jouw gepassioneerde betrokkenheid, door alle aanwezigen ervaren als een heel persoonlijk en intiem afscheid. Je bent een bijzonder mens! Nogmaals hartelijk dank. Ria Hehamahuwa


Familie Liesting 
Wij hebben de persoonlijke aandacht en hulp in deze moeilijke tijd als zeer warm ervaren. Zeer aan te bevelen uitvaartondernemer met mooie locaties waar je persoonlijk afscheid kan nemen van de overledene.


Ciska Hueting 
Beste Ronnie, Dankjewel voor alle goede zorgen die wij van jou hebben mogen ontvangen tijdens het regelen van de uitvaart van onze man, vader en opa. Vanaf het begin bij het rouwcentrum, tot aan de juiste personen bij ons weten te plaatsen voor de dienst, tot aan de uitvaart, alleen maar lof. Ondanks ons grote verdriet, was jij er deze week de hele week voor ons! Nogmaals enorm bedankt!


Dinie Hofman 
Het was een fijne begeleiding en goede lokatie


Iris Luitse 
Zeer prettige en persoonlijke begeleiding tijdens deze periode. Denkt mee en regelt de zaken uitstekend.Het was een zeer persoonlijk afscheid!


Frank Heijmen 
Factuur is nog niet binnen, dus deze vraag kan ik niet beantwoorden. Ronny van Haften is een class act, met oog voor detail, zeer professioneel. Hij valt op door niet op te vallen, stond 24 x 7 voor ons klaar. Dit 'soort' mensen is schaars, in welk vakgebied dan ook.


J. Stortelder 
Ronny heeft ons goed begeleid en lette op kleine details die o zo belangrijk waren. Hij gaf ons de vrijheid hoe de uitvaart moest worden gedaan en hield rekening met de wensen van mijn overleden partner. Hij heeft ons zo goed begeleid dat we allemaal zelf een woordje hebben gedaan terwijl dat in eerste instantie niet lukte. Hij laat je in je waarde en komt met goede argumenten. Kortom een fijne man die in een periode van verdriet graag om je heen wil hebben om te zorgen dat alles goed verloopt.


<<< Terug