Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19003

Harriët Smetsers Uitvaartzorg
Telefoon: 06-15132839
Email: info@harrietsmetsersuitvaartzorg.nl
Website: www.harrietsmetsersuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 22 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fam. Vissers 
Janneke was behulpzaam en zeer betrokken. Ze voelde goed aan wat we als familie nodig hadden en bood ons al de handvaten om een passend afscheid in elkaar te zetten na het onverwachte overlijden. De dagelijks bezoekjes waren precies goed. Janneke dacht goed mee en gaf haar advies wanneer we het zelf soms even niet meer wisten. Dank je wel Janneke, voor al je ondersteuning en betrokken begeleiding.


Karin Verbruggen - van den Broek 
Ik vond het contact zeer prettig en fijn. Goede uitleg waarom iets gedaan moest worden. Een luisterend oor en een helpende hand waar nodig was.


Irma Hayen  
Harriët zorgt voor rust, ze denkt actief mee en geeft je het gevoel dat alles goed komt. En dat kwam het ook. Harriët heeft de unieke gave om professionaliteit met warmte te combineren. Ook de kleinkinderen werden door Harriët liefdevol betrokken bij het afscheid van hun opa.


Melanie Kastelijn 
Wij zijn heel tevreden met de persoonlijke begeleiding en ondersteuning die Harriette Smetsers ons heeft geboden. Ze heeft ons alle zorgen uit handen genomen en steeds gezorgd dat alles goed geregeld was. Ze is eerlijk, recht door zee en betrouwbaar. Door haar hebben wij een mooi en persoonlijk afscheid gehad van mijn schoonvader. We konden met al onze vragen bij haar terecht, ze vond niets raar en als het mogelijk was, zorgde ze ervoor dat het geregeld werd.


Familie Scheepers 
Harriet is een heel lieve, warme, oprecht betrokken persoon. Wij hadden ons geen betere uitvaartonderneemster kunnen wensen in deze moeilijke tijd. Ze ontzorgt, luistert echt, komt met goede ideeën, trekt je op een goede manier over de streep mocht je twijfels hebben, legt alles duidelijk uit, ook richting de kinderen. Na de uitvaart zorgt ze voor de nodige nazorg, ook weer met de oprecht persoonlijke aandacht. Wij zijn heel erg tevreden en gaan haar zelfs een beetje missen maar gelukkig heeft ze aangegeven dat we haar altijd mogen benaderen mochten we daar behoefte aan hebben.


John van Thiel  
Harriët, bedankt voor de zeer persoonlijke uitvaart van Bea. Het is precies zo gegaan zoals ze het wilde. Het was een subliem gebaar van liefde.


Sjaak Klein 
Gelukkig maak je zo'n uitvaart maar een keer mee maar de zeer persoonlijke begeleiding door Janneke is de uitvaart en alles wat daar mee te maken had tot volle tevredenheid 100 % goed verlopen. De goede reacties van onze genodigde dragen hieraan bij. Namens mij als echtgenoot en mijn hele gezin dank hiervoor.


Jarno van wanrooij  
Als je een uitvaart onderneming wilt waar alles kan en een huislijke sfeer wordt gecreëerd moet je bij Smetsers zijn. Wij zijn ondanks het verlies van ons mam heel blij dat alles zo geregeld was zoals je zou willen. Bedankt hiervoor


Nanette Middleton- Kapteijns en Jan Middleton 
In de moeilijke tijd die wij hebben gehad door het plotselinge overlijden van mijn (schoon)vader heeft Janneke ons goed geholpen. Zij heeft ons voorzien van tips en adviezen en was zelfs om 2:00 uur 's nachts bereikbaar voor ons. Alle leden van de familie zijn zeer content met de uitvoering van de uitvaart. Zelfs de mensen welke uitgenodigd waren gaven aan ook gebruik te willen maken van haar diensten. Niets dan lof voor Janneke en de manier waarop zij de uitvaart begeleidt en uitgevoerd heeft.


Marja van den Oetelaar  
Wij als familie zijn ontzettend goed begeleid door Janneke. Ze heeft ons een goed gevoel gegeven over het mooie maar vooral persoonlijke warme uitvaart van ons moeder. De location was ook meer dan geweldig.onze dank hiervoor.


Franco van Heertum 
Hartelijk dank, de uitvaart was precies zoals mijn Vader het had bedoeld! Chapeau!


Rob van der Velden 
We zijn zeer persoonlijk benaderd en geholpen. Resultaat; een naar grote tevredenheid verlopen afscheid, waar we ondanks verdriet met een trots gevoel op terug kunnen kijken. De hulp van deze uitvaart onderneming is hierin voor ons een sterke pijler geweest. De fijne en prettige samenwerking heeft ons uitstekend geholpen! Nogmaals dank! Mvgr Fam. van der Velden


Karlijn van Beek 
ontzettend warme en persoonlijke begeleiding gehad van Harriët, we hadden het niet zonder haar kunnen doen.


Wendy De Laat 
Janneke heeft deze uitvaart met bijzondere wensen van onze tante heel goed aangevoeld en geregeld met een geweldige persoonlijke begeleiding. Nogmaals dank je wel hiervoor.


Annette verhaaf  
Wat een ‘fijne’, persoonlijke en respectvol afscheid, we hebben het als zeer prettig ervaren. Ook aan de (klein) kinderen wordt veel aandacht geschonken.


Mandy & Kim 
Wij hebben Harriët als een warme, betrokken en behulpzame vrouw ervaren. Ze heeft ons goed meegenomen in het hele proces waardoor het voor ons duidelijk en overzichtelijk was, en daarnaast werd er ook naar de gevoelige kant gekeken. Dit maakte het heel persoonlijk en vertrouwd voor ons waardoor we meteen een heel fijn gevoel bij Harriët hadden!


Harald van de Ven 
Janneke heeft ons zeer persoonlijk en warm begeleid na het overlijden van onze moeder en samen met Harriët ons veel zorgen uit handen genomen. Ze hebben een goed netwerk voor om de wensen voor de uitvaart te realiseren. De condoleance en rouwkamer op de eigen locatie van de onderneming waren goed verzorgd. Ook de uitvaartdienst is goed begeleid. Hartelijk dank namens de kinderen Van de Ven


Suzanne Jansen  
Wij zijn erg tevreden over de goede en professionele zorg die wij hebben gekregen voor onze overleden moeder. Prachtige condoleance in de tuin bij Hariette. Er is heel erg meegedacht om er een heel persoonlijk afscheid van te kunnen maken. Heel waardevol voor de verwerking. Een hele warme en persoonlijke benadering.


els en rene van der sangen 
Al voor het overlijden is er een uitgebreid gesprek geweest met overledene en familie waar alle wensen en mogelijkheden werden besproken en op papier gezet. Deze wensen zijn ook tot in detail naar volle tevredenheid uitgevoerd. Onze eigen ideeen zijn daar in verwerkt en waar nodig bijgestuurt door Harriet. Ook van de gasten op de crematie kregen we alle lof over de goed verzorgde dienst


Dorine van Dam 
Zeer goede persoonlijke begeleiding, altijd vriendelijk, tijd voor iedereen


piet claassen 
Mevr. Smetsers heeft ons alle ruimte gegeven om de uitvaart te maken zoals die bij de Fam. Claassen. Zij was een goede adviseur en ondersteunde ons waar nodig. Haar ervaringen zijn de meerwaarde om alles rustig te beschouwen en te verwoorden. ook kregen we de tijd om over gemaakte afspraken na te denken om dan de juiste beslissingen te nemen.


jeanne van roosmalen 
Fijn dat het een kleine uitvaartonderneming is. Niets was teveel! Er was een fijne klik met de nabestaande, in dit geval de partner


Carin van Oorschot 
Harriët is zeer vetrokken bij de mensen. Ze geeft je een warm gevoel ondanks het verdriet dat je hebt.


A.L.Aarden Man van de overledenen. 
Het is een zeer persoonlijke uitvaart geworden, waar wij als man en twee kinderen een zeer warme en troostvolle uitbegeleiding van hebben mogen ontvangen. De persoonlijke begeleidster heeft ons een begeleiding gegeven alsof het haar eigen persoon betrof. Zij is aan te bevelen voor iedereen die hulp wil ontvangen van een zeer goed begeleidster.


Anja  
Persoonlijk Zeer warm Altijd klaar voor je vragen Mede namens haar hebben we ons moeder Een waardig afscheid kunnen geven


Familie van Heeswijk 
Respectvol en plezierig in dagelijkse optimale begeleiding. Helpt bij behouden van structuur middels draaiboek waardoor rust ervaren tijdens het regelen van het afscheid. Kleine dingen doen goed zoals persoonlijke aandacht voor ieder inclusief de allerkleinste kinderen. Uitvaartwensen worden optimaal gerealiseerd. Ook nazorg als positief ervaren. Het heeft ons zeker geholpen in de verwerking van het verlies.


Verheijen 
Zeer persoonlijk contact, niet formeel. Goede begeleiding van onze pubers tijdens het hele proces. Ze weet ook goed in te schatten wat voor persoon/personen er tegenover haar zitten en past zich daar aan aan.


Karel Swarts 
Wij hebben het contact met Janneke als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Zij heeft ons vooraf voorzien van heldere uitleg omtrent de mogelijkheden. Alles was prima en conform afspraak geregeld. De afwikkeling achteraf werd niet per post maar in de vorm van een persoonlijk bezoek aan huis verzorgd. Dat was zeer prettig.


Karina van Tartwijk-Kemps 
Zeer persoonlijk en erg betrokken. Is bijzonder in de weer om alle wensen te vervullen. Geeft waardevolle tips en niets is teveel. Heeft 2 jaar geleden de uitvaart van mijn vader verzorgd, dus we waren blij dat men ruimte had om ook mijn moeders afscheid te verzorgen. Een waardig afscheid wordt mogelijk gemaakt. Op het verdrietigste moment in iemands leven, komt ze niet storend maar bijzonder respect en begripvol erg dichtbij.


Willemijn Broeren-Doreleijers  
Neemt zorgen uit handen. Niets wordt vergeten. Respectvol. Betrokken. Een aanrader!


KS 
Flexibel en hartverwarmend. Janneke is een zeer prettig persoon en staat open voor allerlei ideeen. Tevens neemt ze de leiding als het nodig is. Onze complimenten.


Marlien vd Heijden 
Wij zijn heel erg blij dat we Harriet Smetsers Uitvaarzorg alles hebben laten regelen. Had niet mooier kunnen zijn het afscheid


Odette 
Zeer fijne begeleiding gehad van Janneke!


ad van den heuvel 
Harriët Smetsers heeft ons zeer goed door deze moeilijke periode geloodst. Zeer voortvarende aanpak door al zaken te reserveren, waarbij zij haar netwerk optimaal inzette.


Wilko Cooijmans 


Frank van Ballekom 
Harriët Smetsers kunnen wij van harte aanbevelen. Zij is zeer betrokken en is in staat om in deze trieste periode te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Ze luistert goed en weet met oplossingen te komen die passen binnen onze wensen.


Hub Simons 
We hebben Janneke als zeer betrokken maar zeker ook als nuchter en adviserend ervaren op de momenten dat het nodig was. Met onze emoties mee bewegen maar ook feitelijk zijn als dat noodzakelijk was.


Mevr. van Oorschot 
We zijn begeleid met een warm hart, vol begrip en zeer goed luisterend oor. Verschillende gasten hadden ons verteld dat de uitvaart zo mooi en persoonlijk was. Wij zouden zeker weer kiezen voor Harriet Smetsers


Frans jansen 
, efficient, goed advies en uitvoering, zeer betrokken


Familie Viguurs 
Janneke heeft van begin tot einde de zorg over de uitvaart van onze lieve vader, man en opa eervol en liefdevol begeleid. Ze is zeer betrokken en empathisch tijdens het hele proces. Ze is heel geduldig en lief met de kleinkinderen geweest. Zij hingen aan haar lippen en heeft ervoor gezorgd dat we met z'n allen mooie rituelen hebben gedaan. Janneke straalt rust uit, zelfvertrouwen en we wisten dat alles goed geregeld zou worden. Het was heel mooi!


R. Bahlmann  
Zowel Janneke als Harriët zijn zeer betrokken en hartelijke personen. Zij zorgden samen met ons als familie voor een persoonlijk en waardevol afscheid van onze ouders. Ze geven goede begeleiding op een warme manier en regelden de uitvaart tot in de puntjes naar onze wensen en letten daarbij ook op de kosten.


Van roosmalen  
Bedankt voor de goede zorgen. Mochten we in de toekomst nog een uitvaart moeten regelen dan gaat de voorkeur naar jullie uit.


Marianne Van Oorschot  
Zeer persoonlijke begeleiding, met veel ervaring


Marja van den Oetelaar 
Janneke was een grote steun door haar professionele en deskundig maar vooral haar persoonlijke aanpak. Meedenken, adviseren en het regelen van alles, zorgde ervoor dat wij als familie zich goed ondersteunt voelde. Zelfs na de uitvaart was de evaluatie met het krijgen van een aandenken ..super. Bedankt nogmaals Janneke!!


Hanny Sterks 
Zeer goed, gemoedelijk, geweldig mooi gedaan met alles iedereen bij betrokken


Bernadette Keetels-Vousten 
Janneke heeft ons op een hele prettige en meelevende manier begeleid. Wij vinden de afscheidskamer 't Broek ook een hele fijne en huiselijke locatie. De wijze waarop Janneke aandacht had voor onze kleinzoon vond ik heel bijzonder, mede daardoor heeft hij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van zijn 'oude oma'.


Astrid Terneusen 
Een dikke pluim voor het verzorgen van de uitvaart. Kon niet beter. Jannneke kwam met ideën en voorstellen waar we zelf niet eens aan gedacht hadden. Zeer verzorgd, netjes en heel betrokken. Kan deze uitvaartonderneming aanraden voor een ieder die een dierbare verloren heeft en wil dat het laatste wat je kunt doen tot in de puntjes verzorgd wordt.


M. Broks 
alles was goed, begeleid en georganiseerd


Paul Steijvers ( echtgenoot van F.b Steijvers-Merks) 
Harriet is een meelevend persoon die goed kan luisteren en suggesties aandraagt. Kortom: een perfecte uitvaartverzorgster en alles in precisie afgestemd naar de wensen van nabestaande


Susanne van den Besselaar 
Harriet heeft ons geweldig begeleid en geholpen. We hebben samen met haar een mooie en persoonlijke afscheidsdienst kunnen maken.


rita gevers 


familie Heesakkers 
In tijden van verdriet en afscheid nemen hebben wij van Harriët de persoonlijke ondersteuning en begeleiding ontvangen die wij nodig hadden. Harriët was geduldig en gaf ons de ruimte die we nodig hadden. Hierdoor hebben wij op onze manier en heel persoonlijk afscheid kunnen nemen. Harriët bedankt voor al je aandacht!


A.van Lieshout 
Tot in de puntjes alles geregeld (maar toch op de achtergrond). Zou ze iedereen aanbevelen.


Antonet & Carolien 
het was helemaal perfect, we hebben een heel mooi en warm afscheid gehad.


Peter van Boxtel 
Janneke Smetsers heeft de uitvaart met grote deskundigheid begeleid. Ze was zeer betrokken en gaf goede adviezen. We hebben onder haar begeleiding er een mooi en persoonlijk afscheid van kunnen maken.


Familie Bahlmann 
Harriët is een hartverwarmend persoon die de uitvaart met veel aandacht voor alle betrokkenen heeft uitgevoerd. Er was alle ruimte voor onze persoonlijke wensen en ze gaf daarin goed en zorgvuldig advies. Harriët maakt het verlies draagbaar en ze let ook op de rouwverwerking, fijne begeleiding en goede nazorg. Daarnaast let ze op het kostenplaatje en is daar transparant over. We bevelen haar ten zeerste aan.


Familie Mettler 
Nog steeds kijken we terug op een goed verzorgde afscheidsdienst van ons mam. Harriët, je hebt ons enorm geholpen met de vele keuzes die we moesten nemen. Je nam er alle tijd voor. Ook jouw voorstel om voor een zangeres in de kerk te kiezen doet ons nog steeds erg veel. Dit maakte de dienst erg persoonlijk. Harriët bedankt, je bent een topper.


D. Verhagen 
Mijn vader en ik zijn geweldig begeleid door Janneke voor het afscheid van mijn moeder. Ze heeft ons heel rustig door het hele proces heen geloodst op een hele prettige liefdevolle manier. Het afscheid was prachtig en precies zoals we voor ogen hadden. We zijn hier echt enorm blij mee. Janneke heeel erg bedankt voor je steun & goede ideeën, je bent een rots in de branding!


Herman en Trea de Graaf 
Harriet geeft je handvaten en goede tips om zelf een uitvaart te regelen die bij de overledene past


José van der Burgt 
Janneke heeft voor ons heel veel betekent al de dagen na het overlijden van ons pap. We hebben het fijn met haar geregeld. Super bedankt hier voor.


J.M. van Rullen-v.Kessel 
Ondanks alle verdriet waren wij zeer tevreden op de wijze waarop de uitvaart is geregeld. Het is met geen woorden te beschrijven hoe blij wij hiermee waren.


Hennie van Osch 
Alles tot in de puntjes geregeld en begeleid


Patricia van Boxtel 
Ondanks het grote verdriet halen we veel troost uit de manier hoe we afscheid hebben kunnen nemen van ons mam, warm, persoonlijk, integer en liefdevol . Complimenten aan Janneke


Kelly van de Wijdeven 


Familie Smits 
Een dikke 10


Janine van osch 
Zeer correct word meer gedaan dan wat vanzelf sprekend is,super locatie,zou ze zeker bij iedereen aanbevelen


Ineke Venmans 
Beste Harriet, Wij vonden het fijn dat je er voor ons was. Het was een fijne begeleiding tijdens het regelen en bij de uitvaart zelf. Mede door jou hulp hebben wij Jan een waardig afscheid kunnen geven. Heel veel dank daarvoor. Groetjes Ineke Venmans


<<< Terug