<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19003

Harriët Smetsers Uitvaartzorg
Telefoon: 06-15132839
Email: info@harrietsmetsersuitvaartzorg.nl
Website: www.harrietsmetsersuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 29 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Mevr. van Oorschot 
We zijn begeleid met een warm hart, vol begrip en zeer goed luisterend oor. Verschillende gasten hadden ons verteld dat de uitvaart zo mooi en persoonlijk was. Wij zouden zeker weer kiezen voor Harriet Smetsers


Frans jansen 
, efficient, goed advies en uitvoering, zeer betrokken


Familie Viguurs 
Janneke heeft van begin tot einde de zorg over de uitvaart van onze lieve vader, man en opa eervol en liefdevol begeleid. Ze is zeer betrokken en empathisch tijdens het hele proces. Ze is heel geduldig en lief met de kleinkinderen geweest. Zij hingen aan haar lippen en heeft ervoor gezorgd dat we met z'n allen mooie rituelen hebben gedaan. Janneke straalt rust uit, zelfvertrouwen en we wisten dat alles goed geregeld zou worden. Het was heel mooi!


R. Bahlmann  
Zowel Janneke als Harriët zijn zeer betrokken en hartelijke personen. Zij zorgden samen met ons als familie voor een persoonlijk en waardevol afscheid van onze ouders. Ze geven goede begeleiding op een warme manier en regelden de uitvaart tot in de puntjes naar onze wensen en letten daarbij ook op de kosten.


Van roosmalen  
Bedankt voor de goede zorgen. Mochten we in de toekomst nog een uitvaart moeten regelen dan gaat de voorkeur naar jullie uit.


Marianne Van Oorschot  
Zeer persoonlijke begeleiding, met veel ervaring


Marja van den Oetelaar 
Janneke was een grote steun door haar professionele en deskundig maar vooral haar persoonlijke aanpak. Meedenken, adviseren en het regelen van alles, zorgde ervoor dat wij als familie zich goed ondersteunt voelde. Zelfs na de uitvaart was de evaluatie met het krijgen van een aandenken ..super. Bedankt nogmaals Janneke!!


Hanny Sterks 
Zeer goed, gemoedelijk, geweldig mooi gedaan met alles iedereen bij betrokken


Bernadette Keetels-Vousten 
Janneke heeft ons op een hele prettige en meelevende manier begeleid. Wij vinden de afscheidskamer 't Broek ook een hele fijne en huiselijke locatie. De wijze waarop Janneke aandacht had voor onze kleinzoon vond ik heel bijzonder, mede daardoor heeft hij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van zijn 'oude oma'.


Astrid Terneusen 
Een dikke pluim voor het verzorgen van de uitvaart. Kon niet beter. Jannneke kwam met ideën en voorstellen waar we zelf niet eens aan gedacht hadden. Zeer verzorgd, netjes en heel betrokken. Kan deze uitvaartonderneming aanraden voor een ieder die een dierbare verloren heeft en wil dat het laatste wat je kunt doen tot in de puntjes verzorgd wordt.


M. Broks 
alles was goed, begeleid en georganiseerd


Paul Steijvers ( echtgenoot van F.b Steijvers-Merks) 
Harriet is een meelevend persoon die goed kan luisteren en suggesties aandraagt. Kortom: een perfecte uitvaartverzorgster en alles in precisie afgestemd naar de wensen van nabestaande


Susanne van den Besselaar 
Harriet heeft ons geweldig begeleid en geholpen. We hebben samen met haar een mooie en persoonlijke afscheidsdienst kunnen maken.


rita gevers 


familie Heesakkers 
In tijden van verdriet en afscheid nemen hebben wij van Harriët de persoonlijke ondersteuning en begeleiding ontvangen die wij nodig hadden. Harriët was geduldig en gaf ons de ruimte die we nodig hadden. Hierdoor hebben wij op onze manier en heel persoonlijk afscheid kunnen nemen. Harriët bedankt voor al je aandacht!


A.van Lieshout 
Tot in de puntjes alles geregeld (maar toch op de achtergrond). Zou ze iedereen aanbevelen.


Antonet & Carolien 
het was helemaal perfect, we hebben een heel mooi en warm afscheid gehad.


Peter van Boxtel 
Janneke Smetsers heeft de uitvaart met grote deskundigheid begeleid. Ze was zeer betrokken en gaf goede adviezen. We hebben onder haar begeleiding er een mooi en persoonlijk afscheid van kunnen maken.


Familie Bahlmann 
Harriët is een hartverwarmend persoon die de uitvaart met veel aandacht voor alle betrokkenen heeft uitgevoerd. Er was alle ruimte voor onze persoonlijke wensen en ze gaf daarin goed en zorgvuldig advies. Harriët maakt het verlies draagbaar en ze let ook op de rouwverwerking, fijne begeleiding en goede nazorg. Daarnaast let ze op het kostenplaatje en is daar transparant over. We bevelen haar ten zeerste aan.


Familie Mettler 
Nog steeds kijken we terug op een goed verzorgde afscheidsdienst van ons mam. Harriët, je hebt ons enorm geholpen met de vele keuzes die we moesten nemen. Je nam er alle tijd voor. Ook jouw voorstel om voor een zangeres in de kerk te kiezen doet ons nog steeds erg veel. Dit maakte de dienst erg persoonlijk. Harriët bedankt, je bent een topper.


D. Verhagen 
Mijn vader en ik zijn geweldig begeleid door Janneke voor het afscheid van mijn moeder. Ze heeft ons heel rustig door het hele proces heen geloodst op een hele prettige liefdevolle manier. Het afscheid was prachtig en precies zoals we voor ogen hadden. We zijn hier echt enorm blij mee. Janneke heeel erg bedankt voor je steun & goede ideeën, je bent een rots in de branding!


Herman en Trea de Graaf 
Harriet geeft je handvaten en goede tips om zelf een uitvaart te regelen die bij de overledene past


José van der Burgt 
Janneke heeft voor ons heel veel betekent al de dagen na het overlijden van ons pap. We hebben het fijn met haar geregeld. Super bedankt hier voor.


J.M. van Rullen-v.Kessel 
Ondanks alle verdriet waren wij zeer tevreden op de wijze waarop de uitvaart is geregeld. Het is met geen woorden te beschrijven hoe blij wij hiermee waren.


Hennie van Osch 
Alles tot in de puntjes geregeld en begeleid


Patricia van Boxtel 
Ondanks het grote verdriet halen we veel troost uit de manier hoe we afscheid hebben kunnen nemen van ons mam, warm, persoonlijk, integer en liefdevol . Complimenten aan Janneke


Kelly van de Wijdeven 


Familie Smits 
Een dikke 10


Ingeborg van Nielen 
Janneke heeft ons heel goed geholpen in de hectische week na het overlijden van onze dierbare. Ze is heel goed bereikbaar via verschillende kanalen (telefoon, app, mail), heeft snel gehandeld en denkt mee in oplossingen. Heeft ook onze kleinste kinderen op een fijne manier inzicht gegeven in de dood. Kortom we zijn erg tevreden over deze Uitvaartonderneming!


Janine van osch 
Zeer correct word meer gedaan dan wat vanzelf sprekend is,super locatie,zou ze zeker bij iedereen aanbevelen


Ineke Venmans 
Beste Harriet, Wij vonden het fijn dat je er voor ons was. Het was een fijne begeleiding tijdens het regelen en bij de uitvaart zelf. Mede door jou hulp hebben wij Jan een waardig afscheid kunnen geven. Heel veel dank daarvoor. Groetjes Ineke Venmans


Eric Penninx 
Geweldige begeleiding en goede tips om het persoonlijk en onvergetelijk te maken zodat je er als nabestaande een goed gevoel aan overhoudt


Rian van der Eerden 
Ik kan alleen maar zeggen dat ik me helemaal thuis heb gevoeld bij Janneke en Harriëtte. Mijn man heeft mij gezegd om Janneke in te schakelen voor het geval hij zou overlijden. De locatie is prachtig en de behandeling is zeer persoonlijk. Bij het organiseren van het afscheid heb ik alle vrijheid ervaren die ik nodig had om mijn eigen creativiteit in te zetten. Dat werd volop gestimuleerd door Janneke.


Familie Rovers 
Namens onze familie hartelijk dank voor de goede zorg en begeleiding bij het afscheid Wij vonden jouw aanpak en begeleiding erg prettig en heel betrokken De momentjes speciaal voor de allerkleinsten waren zeer waardevol Janneke nogmaals dank Familie Rovers


Helma van den Dungen 
Er zijn wel foutjes gemaakt door de begrafenisondernemer. Zoals: - foutjes in de opmaak van de rouwbrief. Namen niet goed geschreven terwijl we op geschreven hadden. - Linten vergeten in bloemstuk. Na aandringen heeft ze toch naar de bloemist gebeld. mij een verkeerde uittreksel van de overlijdensakte gestuurd. - Te weinig vlaggetjes voor de volg auto's - het draaiboek veranderen zodat de kist eerder dicht moest. Dit hebben wij als kinderen echter niet gedaan omdat wij er van uit gingen dat er voldoende tijd was. - Ik had het gevoel dat ze nog erg onervaren was. - geen draai knopjes met koperen kruis.


Cindy van de Ven 
Zeer goede bereikbaarheid, kordaat optreden als er iets geregeld moet worden. Staat open voor andere ideeën. Netjes en keurig verzorgd.


Lysanne Wijkmans 
Wij hebben een heel mooi afscheid gehad. Precies zoals we in gedachten hadden. Bij alles heel goed geholpen & begeleid, echt super geregeld en gedaan.


Sanne Kivits 
Betrokken, warme uitvaartzorg. Persoonlijke aandacht voor iedereen die het nodig had, zeer zeker voor de kleinkinderen die op een bijzondere manier betrokken werden bij alles wat er ging gebeuren. Vanaf begin tot het einde waardige zorg.


j vd dungen 
liefdevol en respectvol


Mark Van helvoort 
Prima geregeld en een fijn zorg team waar ze mee samen werk


Mark Van helvoort 
Prima geregeld en een fijn zorgt team waar ze mee samen werkt


Erna Keetels-Timmermans 
Bedankt Janneke voor de fijne persoonlijke begeleiding, wij hebben dit als zeer prettig ervaren. En ondanks alle corona maatregelen toch een mooi afscheid gehad. Marja en Erna


Wilma Gevers - van Oorschot 
We hebben de begeleiding als persoonlijk en bijzonder prettig ervaren. Met het overlijden van ons mam in deze nare coronatijd, kwam er veel op ons af waar we over na moesten denken. Dankzij vragen en tips van Janneke werd aan alles gedacht. Het is de kunst van het vragen stellen op zo'n manier dat het ons helpt bij ons ideale afscheid te komen. Dat is dankzij Janneke meer dan gelukt. Wat een mooi moment was, zijn de knuffels van Bo de Beer. Dat helpt de achterkleinkinderen te begrijpen wat er gebeurt en om het helpt hen te rouwen op hun manier. Heel fijn. Kortom, een hele professionele organisatie.


Mieke Fonken - van der Heijden 
We hebben mede door Harriet op een zeer persoonlijke manier afscheid kunnen nemen van onze vader en opa. Alles was tot in de puntjes geregeld.


Familie Wonders- van Liempd 
Wij hebben fijn afscheid kunnen nemen van onze moeder/oma/overgrootoma dankzij de warme, persoonlijke begeleiding van Harriët en Janneke. Jullie voelden goed aan wat onze wensen waren, niets was jullie teveel. Tot in de kleinste details, perfect verzorgd, zoals o.a. de knuffelberen voor de achterkleinkinderen. Het was een mooi, waardevol afscheid, waar wij ondanks ons verdriet, met een warm gevoel aan terug denken. Harriët en Janneke, bedankt voor de goede zorgen en lieve, persoonlijke begeleiding. 'Het was voor ons allen een emotionele week'. Familie Wonders- van Liempd


Marielle van Kaathoven 
We hebben het met ons gezin en naaste familie en vrienden heel prettig ervaren, hoe jij , Janneke hier mee bent omgegaan . Je stond altijd voor ons klaar. Het is heel persoonlijk geworden ook zoals Marcel het had gewild. Bedankt voor de goede zorgen. Mariëlle, Maud en Noor


Thea V 
Ik heb Harriët ervaren als een lieve zorgzamen vrouw. Ze verteld duidelijk wat de mogelijkheden zijn en laat de nabestaanden zelf kiezen. Ze doet dat bewust omdat de uitvaart dan echt persoonlijk wordt. Wij waren heel te vrede en bevelen haar daar om aan.


Aad en Hella Lelieveld 
Waarom hebben we allemaal 10-en gegeven? Omdat er geen 11 gegeven kon worden! De creativiteit, persoonlijke aandacht en de warmte van Janneke heeft ervoor gezorgd dat de complete uitvaart uitgevoerd is zoals moeder het gewenst zou hebben. Echt een bedrijf wat we aan mensen aanbevelen die een echt persoonlijke uitvaart wensen. En eigenlijk dus echte een 11 waard!


Lizet Rovers 
Om in deze droevige tijd zo'n lieve mensen om je heen te hebben die er dan samen met jou voor zorgen dat (in mijn geval) mijn lieve man een persoonlijk een mooi afscheid heeft gekregen wat hij ook zeker heeft verdient. Harriet en janneke zijn hele lieve mensen die ook echt met je meeleven en alles voor de volle 100% goed regelen. Harriët heeft een geweldig team om haar heen.


Mia v Kessel-Brus 
Hier heb Ik veel steun van gehad en geweldig begeleid zoals het alles in elkaar gezet was tot in de kleinste details . Voor eenieder aan te bevelen. Voor mij in een woord Geweldig. Groet Mia v Kessel Brus


Mieke Jansen 
De ondersteuning van Janneke en Harriet was buitengewoon. We zijn dan ook erg tevreden.


dochters Jo Verhoeven 
Wij hebben Harriet ervaren als een inlevend persoon die op basis van hoe ons pap en wij leven en zijn; de juiste ideeën en mensen aangedragen heeft om de tijd tussen het overlijden en het afscheid tot een waardevolle periode en dierbaar laatste afscheid te maken.


Karina van Tartwijk-Kemps 
Harriët en Janneke wij willen jullie hartelijk bedanken voor de professionele maar vooral warme begeleiding en respectvolle betrokkenheid tijdens het afscheid van mijn vader. Niets was jullie te veel, zeer persoonlijk en rustig, meedenkend en op alle details wordt gelet. Het was een bijzonder mooi en waardig afscheid, het afscheid wat wij voor ogen hadden. Een dikke pluim voor jullie. Karina van Tartwijk-Kemps


H.P.M. Smits 
Dit was een opgraving en crematie van mijn zoontje 51 jaar geleden overleden, was erg emotioneel. Dankjewel Harriët voor de goede zorgen.


Thea prinsen 
Geweldige verzorging van de uitvaart in deze corona tijd is alles netjes en mooi verlopen op gepaste afstand kon niet beter


Elly Meijers 
We hebben ruim de gelegenheid gekregen om de uitvaart naar eigen wensen in te vullen en uit te voeren.


Willemijn Broeren 
Harriet jij was onze rots in de branding! Duizendmaal dank!


A. Gevers 
Gedurende het traject goed contact en persoonlijke begeleiding gehad. Alles is perfect verlopen met een heel persoonlijk afscheid.


Familie van der Doelen 
Een uitvaartondernemer met een warme, persoonlijke manier van begeleiden met veel ruimte en aandacht voor individuele verzoeken.


Anja Goijaerts- van Dinther 
Harriët je hebt ons onder bizarre omstandigheden door dit emotionele proces heen geloodst door ons stap voor stap mee te nemen in alle beslissingen die we moesten nemen. Waarbij we alle besluiten zelf konden nemen en het helemaal naar onze eigen wens heeft kunnen verlopen binnen de mogelijkheden die deze tijd met zich meebrengt. Onze dank is bijzonder groot.


Ron baets 
Heel professioneel en heel betrokken bij de familie. Heeft ook goede ideeën aan de hand gedaan. Wij zijn allen zeer tevreden met deze uitvaartondernemer


bea vd westelaken 
perfect geregeld pricies zoals mijn begrafenis ook geregeld moet worden mijn dank daarvoor


Annet van de Vorstenbosch 
Het is geen persoonlijke uitvaart geworden maar dat ‘lag aan ons’, de Coronatijd en de familiesamenstelling. Zeker niet aan Harriet


Tamara verhoeven 
Super, wat een fijne vrouw. Heel persoonlijk en heel vertrouwd


Arie van den Brand 
Dank voor de enorme betrokkenheid. Maar ook voor de wijze adviezen hoe we het afscheid van ons mam in deze bizarre Corona-tijd anders moeten aanpakken.


Judith Gordijn 
We hadden geen betere kunnen wensen. Alles is gegaan zoals wij en ons pap hoopten. Heel persoonlijk. Ondanks dat het verdrietig is hebben we de week en de dag van afscheid nemen als heel mooi en bijzonder ervaren.


Edmund Barten 
Het afscheid van ons pap,hebben wij als zeer warm en goed verzorgd ervaren,mede door de fijne persoonlijke begeleiding van Janneke. Mvg Ed Barten.


Mieke Habraken 
Harriet heeft vanaf het moment dat ons mam overleed voor ons klaar gestaan. Ze heeft ons heel goed begeleid en op een prettige manier ontzorgd. Wij kijken mede door de persoonlijke en professionele inzet van Harriet en haar team terug op een mooie en waardige condoleance middag en uitvaartdienst. Wij bevelen Harriet zeker aan als u in de verdrietige omstandigheden bent dat u een uitvaart moet regelen, u bent bij haar in vertrouwde handen.


Irene 
Zeer betrokken uitvaartondernemers. Denken mee, en kwamen met mooie ideeen waar we zelf niet aan gedacht hadden. Mede hierdoor is het een mooie uitvaart geworden. Zeker aan te raden!


Fam. G. van Heeswijk 
Vanaf het eerste contact met Harriët heeft ze ons en de kleinkinderen super goed begeleid. De locatie, Het Binnenveld in 't Broek, waar onze vader lag opgebaard hebben, was een mooie, huiselijke en fijne omgeving waar we altijd welkom waren. Ook de voorbereidingen naar de uitvaart toe hebben wij als heel prettig ervaren. Lieve Harriët en Janneke, dank je wel. Samen zijn jullie een TOP team.


Liesbeth Van Kronenburg 


Leo van Alebeek 
Harrièt Smetsers zijn was in een woord geweldig, niets op aan te merken.


John Bolleboom 
Allereerst nogmaals heel erg bedankt Janneke. Zonder jou begeleiding zou dit nooit zo mooi tot stand zijn gekomen. In alles werden we in raad en daad bijgestaan op een geweldige meelevende wijze. Alles is perfect geregeld. Jullie zijn een dikke 10 waard.


Marianne van der Sangen 
Geweldig hoe zij ons heeft begeleid. Ook naar de kleinkinderen toe, boekjes voor de ouders hoe om te gaan bij overlijden van opa ( in dit geval). Met knuffels voor hen, waar ze nu mee slapen, Alles perfect verlopen, fijn om hier op terug te kijke ondanks droevige gebeurtenis.


Familie Heesakkers 
Wij vonden het lastig een uitvaartonderneming te kiezen, maar zijn ontzettend blij dat wij voor Harriët gegaan zijn! Haar ideeën sloten goed aan bij onze wensen en zo hebben we samen een heel mooi en persoonlijk afscheid neer gezet.


Wim Peynenburg 


Marion Verhagen 
De begeleiding van Harriet was steeds heel duidelijk, heel rustig en heel persoonlijk. Er was ook voor iedereen aandacht. Iedereen kon zijn inbreng hebben. Mede hierdoor is de uitvaart van mijn moeder heel persoonlijk geworden waar wij allemaal een heel goed gevoel aan over gehouden hebben. Dit alles heeft al bijgedragen aan een stukje rouwverwerking. Ook een heel fijn evaluatiegesprek gehad. De tips die we kregen hebben we veel aan gehad. We zijn als familie heel blij dat we voor deze uitvaartonderneming gekozen hebben.


Ans Martens 
Zeer persoonlijk betrokken bij de familie. Ontzorgt de familie. Professioneel. Bedankt Harriet en Janneke !


Martien van de Ven 
Harriët wil iedereen (zowel groot als klein)rondom de overledene betrekken bij de uitvaart, om op die manier een persoonlijk afscheid te kunnen bieden. Ze geeft duidelijke uitleg op begrijpbaar niveau. Laat niets aan het toeval over, is professioneel maar ook erg betrokken. Altijd bereikbaar voor vragen.


Dorine van Dam-van Extel 
Een mooie,warme uitvaart geregeld door Harriet voor mijn lieve warme moeder.Niets was haar te veel ik heb nog nooit zoiets moois ervaren bij zoiets naars in mijn hele leven.Een afscheid waarin kleine kinderen zeker niet vergeten werden en natuurlijk mij vader,ik en de rest van de familie natuurlijk ook niet. Altijd een luisterend oor met een warme omhelsing.Alle wensen en speciale dingen die mijn moeder graag zou willen zijn met veel respect verzorgd, en heel veel extra dingen daarbij toegevoegt zoals een knuffelbeer voor de kinderen kleurboek met kleurtjes voorlichtings boekjes ook voor de kinderen en voor ons zelf.In een woord geweldig een schat van een mens.


Maria Groot-van Gils 
Mijn zus heeft een prachtig afscheid gehad, mooier hadden wij het voor haar niet kunnen wensen! Bedankt Harriet, dankzij jouw zeer liefdevolle begeleiding!


Diana Van der Mee 
Ze ging voor ons door het vuur in een moeilijke tijd. Een stervende vader en drie kinderen onder de 4... daar hield Harriet echt rekening mee. Ze heeft me ontzorgd, was professioneel en toch warm. Ik ben dankbaar dat papa haar heeft uitgekozen.


<<< Terug