<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19004

Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding
Telefoon: 0623713909
Email: uitvaart@elfriedearriens.nl
Website: www.elfriedearriens.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.4 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fam kaatman


Léoni Weijkamp- Spaan.
Ik heb de begeleiding en betrokkenheid van Elfriede Ariëns als zéér goed ervaren! Zij heeft de tijd genomen om samen met mij en de kinderen een mooie, persoonlijke uitvaart te verzorgen. Daar kijken wij met een goed gevoel op terug! Het was erg fijn om dit samen met haar te doen! Veel lof voor deze uitvaartonderneming!!


W.Karman
We hebben het zeer prettig ervaren


WH Eekhuis
Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld


Sonja Cavallaro
We hebben het contact met Elfriede als uitermate prettig en kundig ervaren. Dit uitte zich in haar zichtbaarheid en onzichtbaarheid naar gelang situatie daarom vroeg. Het meermaals dagelijks contact was professioneel en erg “menselijk”. Elfriede heeft ons input gegeven en wij hebben er een eigen draai aan kunnen en mogen geven. Het was soms schakelen in deze Corona crisis tijd, maar het is volkomen naar wens verlopen. Ik kan daarom Elfriede zeer aanbevelen. En... ze is gewoon een erg prettig mens 😃


K.j.p. Heine
Zeer discreet, persoonlijk betrokken duidelijk,


Ronald Tuurenhout
Mw. Arriens kwam elke dag en organiseerde met ons (zoon, schoondochter en mij) de uitvaart. Elke dag een stap naar het einddoel. Dat kwam heel goed over. Zo wordt je niet ovrvallen met de vele dingen die moeten worden geregeld. Mw. Arriens nam ook veel werk uit handen. Indeze moeilijke tijd is dit een enorme verlichting.Ook kwam mw.Arriens nog voor nazorg, een gesprek enkele weken na de uitvaart. Wij zijn zeer gevreden hoe de uitvaart is verlopen. Ook via aanwezigen bij de uitvaart (familie e.d.) kregen we alleen positieve reacties.


hans groen
supergeregeld,niets anders danlof


Annette
Mw Arriëns nam ruim de tijd om kennis te maken, te onderzoeken wat wij zouden willen en kwam haar afspraken na. Allemaal heel belangrijk in die korte, drukke en verdrietige tijd. Ze voelde de sfeer aan in ons huishouden en paste zich daar op aan. Het werd mede daardoor -gek genoeg- ook een gezellige week.


Marieke
Elfriede pakte heel snel op wat de omstandigheden waren rondom mijn moeder haar (toekomstige) overlijden. Met haar empatische en organisatie talenten, volgende ze ons in onze wensen en vulde deze aan met zeer goede suggesties. Het werd een voorbereiding en uiteindelijke begrafenis waar ik met een warm hart op terug kijk. Elfriede heeft als het ware naast me gelopen in dit process en dat heb ik bijzonder gewaardeerd.