<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19004

Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding
Telefoon: 0623713909
Email: uitvaart@elfriedearriens.nl
Website: www.elfriedearriens.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 25 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Edwin Rutgers
Elfriede heeft heel duidelijk een zeer ruime en lange ervaring in het begeleiden van de familie van de overledene en het verzorgen van de uitvaart. Ze is er voor de familie en waakt over de planning om tijdig tot een goede en persoonlijke uitvaart te komen. Wij als familie hebben haar inbreng als zeer prettig ervaren en wij kunnen haar iedereen aanbevelen bij een uitvaart.


Familie Verweij
Zeer aangename en begripvolle maar ook correcte begeleiding.


Mieke Bollen
Elfriede Arriëns heeft ook deze keer, eerder van onze vader,de uitvaart van onze moeder zeer prettig begeleid en verzorgd. Ze heeft een persoonlijke benadering en nu en dan een lichte toon tussendoor waardoor er ook weer even wat lucht komt in het hele intensieve en verdrietige proces. Je voelt je door haar gedragen en het vertrouwen dat het allemaal gaat lukken zoals wij en onze ouders het gewenst hadden.


Ria Marti-Looijenga
De hulp van Elfriede en Linda hebben bijgedragen aan een goed familie afscheid van onze moeder en oma.


Arthur Roskott
Zeer goede begeleiding en warm persoonlijk advies


W.B.


Angelina Kremer van Laar
Het was allemaal perfect geregeld ook de nazorg. We zijn flink geholpen door Elfriede Arriens. Hartelijk dank daarvoor!!


mevr. L.
Heel fijn contact, behulpzaam met alles en heel lief.


E.J.W. Wijnbergen
Zeer persoonlijk, goed en regelmatig contact op elk moment van de dag 24/7.


Dineke Meijer
De periode rond de uitvaart was van begin tot einde tot in de puntjes geregeld, alles liep volgens plan en ging heel soepel. Ondanks de Corona maatregelen kijken wij terug op een heel mooi afscheid van onze moeder, geheel in haar stijl, dat heeft Elfriede heel goed begrepen en uitgevoerd, onze complimenten en heel veel dank daarvoor.


AnnetteStraver-Kaatman
Om afscheid te nemen van een dierbare is nooit fijn ,maar op de manier zoals Elfriede dit afscheid heeft begeleid is voor heel erg bijzonder geweest ! Heel veel dank daarvoor!


Roelf Bollen
Elfriede weet op de juiste manier zakelijke keuzes en planning in te brengen op een persoonlijke manier. Ze is een grote steun en toeverlaat voor ons geweest op een moment waarop wij compleet onwetend en geschokt een uitvaart moesten regelen. Haar planning, zeer correcte en persoonlijke aandacht voor zowel mijn moeder als aan ons als kinderen en kleinkinderen was uitstekend en zeer professioneel. Zij weet goed te laveren tussen rustmomenten en ook ons te helpen als er keuzes gemaakt moeten worden. Zonder haar was het niet tot zo’n mooie persoonlijke uitvaart gekomen.


H.J. .van den Berg.
een warm gevoel als wij er aan terug denken.


Fam kaatman


Léoni Weijkamp- Spaan.
Ik heb de begeleiding en betrokkenheid van Elfriede Ariëns als zéér goed ervaren! Zij heeft de tijd genomen om samen met mij en de kinderen een mooie, persoonlijke uitvaart te verzorgen. Daar kijken wij met een goed gevoel op terug! Het was erg fijn om dit samen met haar te doen! Veel lof voor deze uitvaartonderneming!!


W.Karman
We hebben het zeer prettig ervaren


WH Eekhuis
Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld


Sonja Cavallaro
We hebben het contact met Elfriede als uitermate prettig en kundig ervaren. Dit uitte zich in haar zichtbaarheid en onzichtbaarheid naar gelang situatie daarom vroeg. Het meermaals dagelijks contact was professioneel en erg “menselijk”. Elfriede heeft ons input gegeven en wij hebben er een eigen draai aan kunnen en mogen geven. Het was soms schakelen in deze Corona crisis tijd, maar het is volkomen naar wens verlopen. Ik kan daarom Elfriede zeer aanbevelen. En... ze is gewoon een erg prettig mens 😃


K.j.p. Heine
Zeer discreet, persoonlijk betrokken duidelijk,


Ronald Tuurenhout
Mw. Arriens kwam elke dag en organiseerde met ons (zoon, schoondochter en mij) de uitvaart. Elke dag een stap naar het einddoel. Dat kwam heel goed over. Zo wordt je niet ovrvallen met de vele dingen die moeten worden geregeld. Mw. Arriens nam ook veel werk uit handen. Indeze moeilijke tijd is dit een enorme verlichting.Ook kwam mw.Arriens nog voor nazorg, een gesprek enkele weken na de uitvaart. Wij zijn zeer gevreden hoe de uitvaart is verlopen. Ook via aanwezigen bij de uitvaart (familie e.d.) kregen we alleen positieve reacties.


hans groen
supergeregeld,niets anders danlof


Annette
Mw Arriëns nam ruim de tijd om kennis te maken, te onderzoeken wat wij zouden willen en kwam haar afspraken na. Allemaal heel belangrijk in die korte, drukke en verdrietige tijd. Ze voelde de sfeer aan in ons huishouden en paste zich daar op aan. Het werd mede daardoor -gek genoeg- ook een gezellige week.


Marieke
Elfriede pakte heel snel op wat de omstandigheden waren rondom mijn moeder haar (toekomstige) overlijden. Met haar empatische en organisatie talenten, volgende ze ons in onze wensen en vulde deze aan met zeer goede suggesties. Het werd een voorbereiding en uiteindelijke begrafenis waar ik met een warm hart op terug kijk. Elfriede heeft als het ware naast me gelopen in dit process en dat heb ik bijzonder gewaardeerd.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59