<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19005

Uitvaartzorg Kaag & Braassem
Telefoon: 06-57747129
Email: info@uitvaartzorg-kaagenbraassem.nl
Website: www.uitvaartzorg-kaagenbraassem.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 10 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Connie de Jong.
Vriendelijke, professioneel en liefdevol heb ik de steun ervaren van Jos en Trees, voor en na het overlijden van mijn lieve partner Marco van der Meer.


Henriette van der Meer
Jos en trees zijn super lieve professionals


Marcella van der Zwet
Warm en fijn contact!


M.S.M. Jansen
Alles was keurig en conform afspraak geregeld. Gewoon lekker normaal met een zeer persoonlijke benadering.


Antoinet Homburg-Otto
We zijn door Jos en Trees heel goed opgevangen en begeleid. Ze zijn een perfect team samen en pasten goed bij onze familie. Ze hebben ons stap voor stap aan de hand meegenomen en dingen voor ons geregeld. Het voelde als een warm bad. Er was heel veel mogelijk, waardoor we een mooi afscheidsfeest voor onze moeder hebben kunnen regelen. Niks was te gek, waardoor we met een glaasje port en begeleidende muziek, bij mn moedersgraf, op onze moeder hebben kunnen toasten. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de muziek, de fotoĊ›, de kaarten, de kerkboekjes en de koffie. Onze moeder heeft vast en zeker, net als ons genoten van haar afscheid. Nogmaals super bedankt, Trees en Jos.


Kees van der Meer
Top geregeld allemaal!


Ferry van Es
Na een heftige dag met veel emoties was het al avond toen mijn vader overleed. Na het telefoontje met de uitvaart ondernemer was binnen een uur de assistentie voor het afleggen van mijn vader er. Om kwart over negen kwam jos van klink en werdt uitgelegd wat de vervolg stappen waren, een kist werd georganiseerd en zelfs die was er nog dezelfde avond. Elke dag was er een contact moment en als er al vragen of problemen waren werden die direct opgelost. Alles volgens de op dat moment geldende corona maatregelen. Het is perfect dat de begeleiding van iets zo intens als een overijden gedaan kan worden door iemand uit de directe omgeving wat naast wederzijdse kennissen ook gelijke gedachten opleverd. Bij ons is dit als heel warm en goed ervaren. Jos en Trees hebben ons zeer goed en snel bovenal profecioneel bijgestaan. Een aanrader en bij een volgende gelegenheid zouden wij het zeker weer met deze mensen willen doen.


Karin van der Kaaden-van Klink
Trees heeft ons echt het gevoel gegeven zaken uit handen te nemen. Zij handelde (ondanks dat het allemaal plotseling was) heel voortvarend. Wist goed te adviseren, gaf ruimte voor persoonlijke invulling. Was altijd bereikbaar (of belde altijd terug). Anticipeerde als ze ons niet kon bereiken en nam daarbij de juiste besluiten!! Had een goed gevoel voor interpretatie. Bleef heel fijn rustig in alle hectiek. We zijn haar veel dank verschuldigd. Het was een hele fijne bijkomstigheid dat ze de overledene en de familie goed kende. Ook Jos was een hele goede aanvulling tijdens de uitvaart.


Ida Bakker
De begeleiding door Jos en Trees was professioneel, met goede adviezen, nooit opdringerig en gaven ze alle ruimte om eigen wensen te realiseren. Daarnaast zijn het ontzettend aardige mensen die hebben geholpen het afscheid minder zwaar te maken door de manier waarop ze ons hebben bijgestaan.


Mevr n verhaar
We zijn zeer goed begeleid en voldoende uitleg gehad. We zijn zeer te spreken geweest.


Jos van der Meer
In tijden dat je dierbare mensen om je heen verliest is het belangrijk om een uitvaart organisatie te hebben waar in medewerkers gespecialiseerd zijn in het organiseren van een uitvaart op maat. Jos en Trees zijn vriendelijke mensen waar je het vertrouwen bij neer kan leggen zij zorgen er voor dat alles goed verloopt en er niets vergeten wordt. Advies op maat, en aan alles word gedacht en er worden goede adviezen gegeven. Ik zou de uitvaartzorg Kaag & Braassem bij een ieder aanbevelen.


Jos van der Meer
In tijden dat je dierbare mensen om je heen verliest is het belangrijk om een uitvaart organisatie te hebben waar in medewerkers gespecialiseerd zijn in het organiseren van een uitvaart op maat. Jos en Trees zijn vriendelijke mensen waar je het vertrouwen bij neer kan leggen zij zorgen er voor dat alles goed verloopt en er niets vergeten wordt. Advies op maat, en aan alles word gedacht en er worden goede adviezen gegeven. Ik zou de uitvaartzorg Kaag & Braassem bij een ieder aanbevelen.


Ruud Warmerdam
Fijn contact en goede begeleiding. Altijd bereikbaar en helder. Fijn dat de zorgen voor de afwikkeling uit handen zijn genomen door kundige en aardige mensen.


Tonnie Hogenboom
Klasse!


Tiny de Koning-Spaan
Jos en Trees zijn heel erg persoonlijk betrokken. We hoefden ze maar te bellen en ze waren er.


F. Bakker
Zeer goede begeleiding en zorg ervaren. Alles tot in de puntjes verzorgd en afgehandeld. Goed overleg tijdens het proces en zo was er voor ons voldoende tijd en rust om een persoonlijke invulling te geven en daardoor een mooie en waardige afsluiting te organiseren. Mede dankzij Jos en Truus.


Michel en Bianca Brandt
Bij de uitvaart van mijn vader hele nare ervaring gehad met een uitvaartzorg uit Leiden. Toen mijn moeder kwam te overlijden hebben wij Trees Zandvliet en Jos van Klink gevraagd. Dit was tot in de puntjes verzorgt. Trees en Jos hebben ons van het begin tot het eind begeleid en geholpen. Nu onlangs mijn schoonvader is overleden hebben wij weer Trees en Jos gevraagd om de gehele uitvaart te regelen. Dit is gebeurt met zoveel waardigheid, aandacht en nazorg. Wij kunnen dan niet anders dan vol lof over Trees en Jos te praten. Ook een 4 weken later na de crematie zijn Trees en Jos samen langs mijn schoonmoeder gegaan om te vragen hoe het gaat. Onze ervaring is dat Uivaartzorg kaag en Braassem ondanks een verdrietige tijd,er ook een 'mooie en waardige'tijd heeft gemaakt.


Patrick Dobbe
zeer correct, begaan en meedenkend waar wij als nabestaanden niet aan dachten. Is een waardig afscheid geworden zoals wij het wilden, dankzij hun medewerking en begeleiding.


<<< Terug