<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19007

Volatus Uitvaartzorg
Telefoon: 0321 383708
Email: info@volatus.nl
Website: www.volatus.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 17 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


IJ. H. Van der Zee van Barneveld.
Wij hebben het als zeer fijn ervaren. Femke was enorm bij ons betrokken.


Sheila Fafieanie
Fijne professionele begeleiding met veel liefdevolle zorg voor de overledene en nabestaanden. Ze heeft met ons meegedacht over mogelijkheden om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken en daar ook de kinderen bij te betrekken. Fijn dat ze er was om ons te helpen in een moeilijke tijd.


G Snakenborg
Veel dank aan de goede begeleiding


Els Rijers
Heel warm en fijn contact, je wil dit eigenlijk niet maar als het dan zo is / is het heel fijn om dan fijne mensen in dit geval Karin om je heen te hebben met hulp / respect en uit het hart


Pieter Zevenbergen
Persoonlijke betrokkenheid van begin tot einde. Aandacht voor details die voor ons belangrijk waren. Wij kijken tevreden terug op de uitvaart van onze moeder.


Olga Bansberg
Wij hadden geen mooiere uitvaart kunnen wensen en kijken met een goed gevoel terug op dit bijzondere afscheid! Bij deze kan ik iedereen die een persoonlijke uitvaart wenst die tot in de puntjes verzorgd is aanbevelen. Femke nogmaals bedankt!


Remco Koppedraaijer
Mijn vader is recentelijk overleden. Hij wilde hoe dan ook, een ingetogen uitvaart. Mijn oog viel op de locatie Waterlely te Lelystad (natuurpark). Een prachtige locatie om op een intieme wijze afscheid te nemen. Femke van Volatus heeft ons bij de uitvaart (inclusief alle perikelen eromheen) bijgestaan. De uitvaart was precies zoals wij voor ogen hadden en conform de overeengekomen prijs. Wij hebben al een hausse aan uitvaarten gehad in onze familie het afgelopen jaar (4 personen) en dito uitvaartverzorgers meegemaakt, maar Femke was toch echt wel de beste uitvaartverzorgster. Ik hoop dat er de aankomende tijd niemand komt te overlijden, mocht dat wel het geval zijn, dan regelen wij het wederom via Volatus.


Femmy en Rein Dojkstra
Wij kunnen niet bedenken wat er beter zou kunnen. Top


Silvia Straatsma
Heel goed,zeer persoonlijk en professioneel.werd goed naar mijn wensen geluisterd


H.e.terpstra
Geweldig!!!


Annet Minnaard
Een waardevol persoonlijk afscheid We zijn ontzettend blij met de hulp van Karin Hofstede die ons een hele week lang heel liefdevol heeft begeleid en geholpen na het overlijden van mijn lieve man, onze vader en opa. Elke dag kwam ze even langs en ze zorgde ervoor dat er ook ruimte was voor een lach naast de traan. Er werd duidelijk uitgelegd wat er geregeld moest worden en we kregen alle ruimte om dingen zelf te doen. Daar waar even doorgepakt moest worden, deed ze dat zó, dat het bij ons paste. Ze had snel door hoe we in elkaar zaten. Zo hebben we een afscheid gehad die heel waardevol en persoonlijk was. Niet alleen de dag van de uitvaart zelf maar ook de dagen ervoor. Familie Minnaard uit Dronten


Conny Gemke-Ossendrijver
Met veel liefde rust toewijding respect voor een ieder is alles geregeld veel aandacht voor persoonlijke wensen. Rust en invoelen naar de wensen. Verbindend Zelfs na overlijden nog liefdevolle aandacht.


Familie uit Lelystad
Heel fijn zoals de begeleiding ging. Het paste helemaal bij ons als familie. Karin, nogmaals dank je wel!


Jacqueline Grootveld
Meedenken en goed verzorgen van zowel de overledene als de nabestaanden. Ik heb de uitvaart van mijn vader en later ook van mijn moeder als prettig ervaren, goed verzorgd, goed bijgestaan, goed meegedacht en vol troost waarvoor dank.


W. Sok van den Hurk
Zeer goed bevallen


Suzanne Kleijburg-Oosten
Enorm veel dank aan Femke en haar persoonlijke touch, door haar inspanningen is het, ondanks de Coronabeperkingen, een uitvaart geworden die mijn echtgenoot wenste.


L. F. Th. van Dam
Zeer persoonlijk, betrokken en professioneel. Bijzonder prettig contact. Tevens bejegening belangstellenden uiterst correct, zowel in de aanloop naar, als tijdens en ook na de uitvaart. Reacties van vrienden, familie en kennissen getuigen unaniem van het feit dat wij ons geen betere begeleiding hadden kunnen wensen. Van harte aanbevolen.


Ruth Venema
Van te voren hebben we al prettig contact gehad met Femke en beantwoorde ze op betrokken wijze alle veel vragen. Toen ze na het overlijden binnenkwam nam ze op natuurlijke manier de leiding, en wij lieten dat prompt toe terwijl we die normaal gesproken moeilijk uit handen geven. Dat was een prettige ervaring. Wij hadden de hele uitvaart zelf al voorbereid en deels in gang gezet. We wilden ook graag veel zelf doen; zo reden bijvoorbeeld de kleinzonen de rouwauto. Femke ondersteunde waar nodig en nam afstand als ze zag dat we het prima zelf konden doen. Dat vraagt van haar een enorm aanpassingsvermogen. En dat deed ze fantastisch. Hierdoor konden wij de uitvaart vormgeven zoals we graag wilden en hebben wij er een mooie en waardevolle herinnering bij.


Ruud Lankamp
Karin heeft ons zeer correct en persoonlijk geholpen. 1 opmerking: Bij het plaatsen van de kist in de kerk waren de plexiglas standaards niet goed geplaatst, daardoor duurde het te lang voordat de kist goed stond. Misschien een andere constructie?


Roel Vinke
De suggesties van Femke hoe om te gaan met de coronamaatregelen waren zeer welkom. Het heeft gezorgd voor een prettig persoonlijke condoleancebezoek en een mooie crematie.


Marjolijn Nijkamp
Fijne begeleiding van Femke, dank!


Ineke Steringa -van den Hoek
Ondanks de RIVM regelgeving is er voor gezorgd zoveel mogelijk aan de wensen te kunnen voldoen en juist vanwege de beperkingen toch persoonlijke inbreng mee te nemen. Juist die finally touch voelt Karin zo voortreffelijk aan. Zij kan zich vooral verplaatsen in de gevoelsbeleving van nabestaanden in deze crisis tijd. Zij blijft met haar hart dichtbij de overledene. Karin IS Volatus! Je wil het niet meemaken, want dat betekent dan ook, dat je een dierbare hebt verloren. Mocht dit wel nodig zijn om haar in te schakelen, dan is de overledene, als ook de nabestaanden, in goede handen bij Karin en worden allen bijgestaan met een warm hart.


Corstiaan de Vlaming
Een zeer aangename en persoonlijke begeleiding. Toch, ondanks de corona tijd, een goed verzorgde, persoonlijke uitvaart. Hartelijk bedankt.


Fam. Aurik
Wij zijn zeer tevreden over Volatus en Femke. Zij heeft ons zeer goed geholpen en alle zorg uit handen genomen. Femke is een liefdevol en behulpzaam persoon en doet er alles aan om je te steunen in een hele moeilijke tijd. Wij zijn heel blij dat we voor Volatus uitvaart hebben gekozen.


dirkjan bruggink
van begin tot het eind perfect geholpen


Ankie Oomen
Mijn complimenten voor uitvaartverzorger Karin Hofstede zij heeft ons zeer respectvol en vakbekwaam begeleid voor een liefdevol afscheid van onze moeder in deze extra moeilijke periode waar de regels beperkingen opleverden door koning corona.


Ger Koreman
Twee heel betrokken dames die echt alle ruimte geven om de nabestaanden te laten rouwen. Respect dat ze opbrengen voor de overledene en de nabestaanden is geweldig. Professionele aanpak tegen redelijke prijzen, voelt als familie aan. Advisering en uitvoering perfect. Zeker aan te bevelen.


Ton van Amerongen
Ik heb de verzorging van de uitvaart inclusief de praktische zaken er omheen als zeer goed en prettig ervaren. Met name de persoonlijke “touch”.


Dhr. J. Steringa
Vanaf start begeleiding tot aan het crematorium heeft zij vol respect naar zowel onze moeder, als ook naar ons,de familie gehandeld. Liefdevol heeft zij onze moeder gewassen en aangekleed, als was het haar eigen moeder. Zij luisterde goed naar onze wensen en bracht die ook ten uitvoer tot aan de kleinste details toe. Ook de belofte niet van de zijde van de overledene te zullen wijken gaf ons een bepaalde rust. Onze moeder was in goede handen. Bij het crematorium stelde zij voor om een bloem op het hart van onze moeder te leggen. Die kleine details, ontroerden ons. Ook tijdens de nazorg bleef zij betrokken met de familie. Zij heeft een groot empathisch vermogen en is uitzonderlijk zorgzaam naar de overledene toe. Een geweldige fijne persoonlijkheid, wat wij allen als een "warme deken" hebben mogen ervaren. Zij waakte constant over ons met een helikopterview. Voelde door haar empathisch vermogen feilloos aan wanneer er behoefte was aan troost en houvast.De familie heeft haar als heel prettig ervaren.


H.J. Elsendoorn
Ik ben zeer tevreden hoe alles is geregeld/gegaan bij deze uitvaartondernemer.


Bettie Janssen
We zijn heel erg tevreden hoe alles rondom de uitvaart verlopen is.


Tineke Schutte
Wij werden begeleid door Femke Verhoeven. In haar ondersteuning sloot ze goed aan bij onze wensen en was ze er steeds als we haar nodig hadden, maar ze bleef op de achtergrond. De ondersteuning was met veel aandacht en erg persoonlijk: ze kende al snel alle betrokkenen.


Ria Koolma
Zeer prettig contact. Veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Er werd ook actief meegedacht. De uitvaart van mijn moeder was prachtig


Nicole Vegter-Smeijer
Op een zeer fijne manier begeleid bij de verzorging van de overledene, als het regelen van de gehele uitvaart. Je krijgt ruimte om een persoonlijke uitvaart samen te maken en je vragen te stellen.


Anneke Pool.
Het contact was fijn ,Karin legt alles goed uit .


L.G.M. Schalkx
De ervaring die wij hebben met de uitvaartondernemer is boven verwachting. Het is een zeer fijne persoonlijke benadering, er wordt heel goed geluisterd naar de wensen van de overledene en de familie. Vóór het overlijden was er reeds contact geweest tussen de overledene en de uitvaartondernemer. Complimenten, wij geven een 10.


Tineke Rienks
Ons gezin heeft de persoonlijke benadering van de uitvaartondernemer zeer gewaardeerd.


M.M. van Dam van Heerwaarden
Heel warm en zeer persoonlijk.


<<< Terug