Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19007

Volatus Uitvaartzorg
Telefoon: 0321 383708
Email: info@volatus.nl
Website: www.volatus.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Peter Koopmans 
Warme zeer professionele uitvoering. Geknipt voor dit vak!!


Fiona van Rijswijk 
Het was een heel fijn contact en alles is geweldig verzorgd. Karin dacht heel erg met ons mee en luisterde goed naar onze wensen. Wij hebben het als heel prettig ervaren. Klasse!


Anca Schuiling 
Karin heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart echt “onze” uitvaart werd. Ook van een aantal genodigden complimenten ontvangen mbt de professionaliteit van Karin.


Sandra Engel 
Met respect voor onze moeder en ons was de ondersteuning persoonlijk, respectvol en waren er voor tijdens en na de plechtigheid, geen verrassingen. Deze ondersteuning heeft ons geholpen in de dagen dat ons leven op zijn kop stond.


Johannes Andreas van Campen. 
Vanaf het eerste moment dat wij met Volatus in contact zijn getreden was het persoonlijk contact warm-gepast zakelijk-en zeer helder, Volatus onderscheid zich ook in het nemen van initiatief en het voorkomen van onverwachte problemen opdat de nabestaanden niet met zorgen belast worden. Wij kunnen alleen maar complimenten geven, vooral aan Femke onze contactpersoon.


Roel Vinke 
Wij willen Femke heel hartelijk bedanken voor de ondersteuning en hulp. Haar goede ideeën en aanvulling hebben gezorgd voor een mooie en persoonlijke plechtigheid.


Nathalie van Donkersgoed 
Wij waren heel blij dat Femke ons het gevoel gaf een van ons te zijn gedurende deze periode. Ze dacht mee over familiekwesties en welke rol jonge kinderen bij de uitvaart konden hebben. Ze had oog en een luisterend oor voor alle betrokkenen. Ook op de dag van de uitvaart was ze betrokken en gepast aanwezig. Bedankt dat jij ons deze bijzondere periode hebt bijgestaan.


Helen Diender-Verlaan 
Femke Verhoek heeft de uitvaart zeer goed begeleid. Wij zijn zeer tevreden


Fons Heijselaar, weduwnaar van Els Heijselaar-Baggerman 
Belangrijkste: altijd veel empathie getoond tijdens de diverse overleggen en tijdens de uitvaart en ook heel deskundig en vol respect de uitvaart verzorgd. Zij deed mijn emotionele toespraak fantastisch (en moest ook af en toe slikken) en zocht contact met de mensen die genoemd werden. Een mensen mens. Wij hebben bij het laatste overleg met enkele beschikbare gezinsleden haar een mooie bos bloemen gegeven, lekkere bonbons en een mooie bedankkaart. Zij heeft volledig gedaan wat mijn overleden vrouw had aangegeven als haar laatste wil: een intieme uitvaart in de Waterlely in het Natuurpark Lelystad. Zeer aan te bevelen.


Anny Hagen 
De begeleiding van Femke van Volatus was persoonlijk, professioneel en heel warm. Beter kan volgens ons echt niet.!


Eddy Claus  
Marie Catrien van den Dries heeft vanaf het begin tot het einde alles keurig geregeld. Zij heeft elke keer voor de kaartjes en bedankjes eerst ons om onze mening gevraagd. Wij "mijn dochter en ik" zijn dik tevreden.


H. Blom 
Buitengewoon vriendelijke en persoonlijke begeleiding en alles zeer naar tevredenheid afgehandeld.


Pieter Dijkstra 
Karin hebben wij ervaren als een vriendelijke en betrokken vrouw. Mijn vader heeft een hele mooie en persoonlijke uitvaart gehad. Karin geeft zeer goede ondersteuning en adviezen die hieraan hebben bijgedragen. Ze maakte tijdens deze periode een beetje deel uit van onze familie, zoals we dat allemaal hebben ervaren. Ook enkele dagen na de plechtigheid maakt ze tijd voor een evaluatie gesprek met de familie wat erg fijn was. Volatus uitvaartzorg is in een woord geweldig waar we met een mooie herinnering aan terug zullen denken.


J. Rooks 
Helemaal top geregeld


Babs Berbee-Louwerens 
Vanaf het eerste contact was het heel prettig en warm zoals ik benaderd werd. Begreep ook gelijk wat voor afscheidsbijeenkomst ik wilde en in welke locatie. Het was een verdrietige dag in maart ook een heel mooie en bijzondere bijeenkomst die volledig aan mijn verwachting voldeed. Het is een hele mooie herinnering. Ook mochten wij alles op onze manier doen en niks was te veel.


Prosper Urban 
Femke van Volatus heeft de uitvaart van mijn vrouw netjes begeleid. Waar sommige uitvaartbegeleiders meer een pragmatische benadering hebben, is Femke meer op de zachte en emotionele kant van het spectrum. Dus als je dat zoekt in een begeleider dan zit je bij haar goed. De dienst zelf werd uitbesteed aan onze predikant. Dit maakte de dienst natuurlijk veel persoonlijker. We hebben veel ruimte gecreëerd om onze eigen invulling er aan te geven. En die ruimte kregen we ook van Volatus.


Marie-Christine Schenk  
Een uitvaart van een dierbaar familielid is altijd erg emotioneel. Femke Verhoef van Volatus heeft ons geweldig ontzorgd en de mooiste maatwerk uitvaart georganiseerd. Ook zijn wij aangenaam verrast over de nazorg die zij heeft geboden. Alles is in één woord als fantastisch te omschrijven. Wij kunnen haar en haar team aan iedereen aanbevelen.


Chantal Pfeiffer 
Karin was ontzettend professioneel en betrokken. Kalme uitstraling en warme persoonlijkheid. Karin gaf duidelijke uitleg hoe processen verlopen en wat ze doet. Ze doet wat ze zegt een zegt wat ze doet. Respectvol naar overledene en ons als nabestaanden. We voelden ons compleet ontzorgd. Karin was goed bereikbaar voor vragen e.d. Ondanks de verdrietige periode hebben we ook gelachen. Ook de nazorg was uitstekend. Ik raad Volatus zeer aan voor een warm afscheid van je dierbare.


Familie Speelman  
Ontzettend dankbaar dat we samen met Karin een persoonlijk afscheid konden realiseren. Goed en helder meegedacht en gehandeld daar waar nodig.


Heidy nikkels 
Als het kon zou ik wel 20 punten willen geven.wat een prettige samenwerking met Volatus.en heel lief en meelevend schaþen zijn het.


Daniëlle de Vries-Eman 


Violanda de Man 
Karin heeft ons geholpen om de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid goed te overzien en echt onze eigen keuzes te maken. Van tevoren hadden wij niet gedacht dat hoe we het afscheid hebben vormgegeven, ook echt tot de mogelijkheden behoorde. We zijn heel blij met hoe we dit samen met Karin hebben kunnen vormgeven.


Marc Vermeulen 
Volatus Uitvaartzorg als zeer professioneel en prettig ervaren.


Ellen Nagtzaam 
Femke van Volatus heeft me van het begin tot het einde op een enorm fijne en persoonlijke wijze begeleid in dit loodzware proces. Mede dankzij haar professionaliteit kunnen wij allen terugkijken op een intiem afscheid die volledig voldeed aan alle verwachtingen. Bijzonder was de optie om zelf mijn vader te kunnen vervoeren naar het crematorium, hetgeen een mooi eerbetoon aan hem was.


Merel Schekkerman 
Karin heeft vanaf het eerste moment aan alle wensen en verwachtingen voldaan. Door de persoonlijke begeleiding van Karin, bij wie wij ons vanaf het eerste moment al vertrouwd voelde, werd het afscheid precies zoals mijn moeder had willen hebben. Ze heeft ons allemaal met respect behandeld en ons in deze moeilijke tijd kalmte en rust bezorgd. Wij zijn heel blij met Karin en met de uitvaart die zij voor onze geliefde moeder en vrouw heeft verzorgd.


Janny Naber 
Femke is betrokken en komt met goede ideeën. Ze denkt mee en is echt een steun voor ons geweest. Ze heeft ons ontzorgd op alle vlakken.


Janny Naber 
Betrouwbaar, zorgzaam, betrokken en vriendelijk: kortom een zeer prettige ervaring om met Femke te mogen "samenwerken".


Coby Wijbenga Mink 
We denken met warme gevoelens terug op de manier waarin Karin ons begeleid heeft en wij afscheid van mijn man konden nemen wat bij ons paste.


Mevr. H. van Zelm-Krop en mevr. R. van Zelm 
Onze ervaring met mevr. F. Verhoef was zeer warm en naar volle tevredenheid.


Peter van Klink  
Femke was een fijn person om met aan het gesprek te zitten,duidelijk, eerlijk,dagt met ons mee, gaf goed haar mening.Luisterde goed naar de aanwezige,nam goed notitie van de weduwnaar, en gaf hem ondersteuning, en nam tijd voor hem.goed verzorgde Uitvaart. Dikke pluim.groet Peter.


K. van den Dries 
Alles persoonlijk erin tot in de puntjes verzorgd. Goede en snelle bereikbaarheid


Maartje Hamers-Dólleman 
Wij konden niet van ons afscheidsadres met de kist naar het crematorium in Lelystad komen omdat er een geweldige stroomstoring was door brand in de hoogspanningskabels en wij daar niet onderdoor mochten. Marie -Catrien heeft dit heel adequaat en rustig aangepakt en voor een oplossing gezorgd. Dit was voor haar ook heel vervelend maar was overwicht. Onze persoonlijke wensen heeft ze heel goed ingevuld Wij als familie zijn dan ook heel tevreden met de begeleiding die zij ons gaf.


Schoneveld 


D. van Doodewaard-Kroese 
ik ben. zeer tevreden over de uitvaartbegeleider . ze heeft het goed gedaan


Mevrouw Folkje Doeksen 
De persoonlijke, discrete er warme begeleiding van Femke was als een warme deken. Wij wilden geen standaard uitvaart en Femke kwam met veel vernieuwende ideeen. Zij schakelt precies op het juiste moment tussen zaken die geregeld moeten worden en ruimte voor verdriet. Alles loopt heel natuurlijk. Nu 4 maanden kijken wij nog steeds terug op een prachtig afscheid dat ons de komende tijd troost biedt.


Petra van den Donker 
Dankjewel lieve Karin en lieve Femke. Jullie begeleiding en betrokkenheid was hartverwarmend en superfijn. Ik hoop jullie niet snel weer te treffen vanuit jullie functie, maar hopelijk komen we elkaar weer (vluchtig) tegen voor een hartelijke (en even vluchtige) groet. Liefs, Petra van den Donker


Marien van Staalduine  
Ik ben heel blij dat we voor Volatus gekozen hebben. Heel zorgvuldig, geduldig, respectvol en creatief. Ondanks het verdriet, is het een heel mooie uitvaart geworden.


H.Kind 
Zij was vriendelijk, niet te opdringerig. Ze probeerde goed in te schatten wat onze wensen waren en dacht mee hoe die het best tot uitdrukking/-voering konden komen. We waren zeer tevreden met het resultaat.


Janneke van Engelen  
Persoonlijk, betrokken, bereikbaar, wij waren superblij met Femke en zullen haar echt aanbevelen bij een ieder die in deze omstandigheden verkeert


Britta van Roon 
Femke was onwijs lief en begripvol en heeft mij echt stapje voor stapje begeleid bij het mooie maar ook moeilijke proces van het organiseren van de uitvaart. Het was een prachtige dienst waar ik nog vaak warm aan terug denk!


Lucia Noorman 
Ik ben zo blij met Femke van Volatus. Zij heeft ruim 3 jaar geleden de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Dit overtrof de verwachtingen van mijn vader en mij. Mijn vader heeft er nog lang over gehad dat de uitvaart zo mooi was. Helaas is mijn vader onlangs overleden toen ik op vakantie was. Ik heb Femke meteen gebeld en zij heeft alles met mijn toestemming perfect geregeld. Femke biedt een luisterend oor, overhaast niets en draagt mogelijkheden aan waar je zelf niet bij stilstaat. Ze is ongelofelijk liefdevol naar de nabestaanden maar ook naar de overledene. Ik beveel Volatus zeer zeker aan.


Anne van Leeuwen. 
Mevrouw Hofstede heeft ons met respect en warme betrokkenheid door deze dagen heen geleid.


Arno Sinke 
We hebben het met Karin enorm getroffen. Ze was duidelijk over wat wel en wat niet mogelijk was. De uitvaart was nog mooier dan we hadden verwacht. En juist dat biedt ons veel troost.


Joyce Rienks  
Fijn, met aandacht en heel persoonlijk begeleidt tijdens het regelen van de uitvaart van mijn man. Volatus sluit naadloos aan bij onze persoonlijke wensen en voegt zich geruisloos in ons gezin waardoor het met nog meer aandacht voor ons voelde.


Diny Veentjer 
in een crisissituatie doordat Yarden het liet afweten hebben ze alles keurig en vlot opgepakt, echt onze complimenten Ze waren heel erg betrokken en hebben ook goed met het Hospice samen de uitgeleide daar gedaan


Foeke Speerstra 
Uitermate attent en zeer medelevend en een warm gevoel achterlatend,zowel bij mij als mijn dochter.bedankt voor de fijne samen werking.


Marianne 
Heel bijzonder om een aantal weken voor het overlijden al gesprekken te hebben met Karin, betreffende persoon en naasten. Heldere communicatie op alle vlakken. Open en eerlijk over (on)mogelijkheden. Veel was al voor het overlijden bepaald. We hebben er een heel mooi en persoonlijk afscheid van kunnen maken. De uitvaart was heel mooi en doordat Karin de overledene een aantal keren mocht ontmoeten is ook haar inbreng heel integer en persoonlijk geweest. Wij kijken met een heel goed en warm gevoel terug. Onze dank voor de begeleiding is groot.


Mw. Meijer Swier 
Fantastische Lieve benadering en 100% tevreden,


Jan Steringa 
Fijne persoonlijke begeleiding. Goede voor-en nazorg.Respectvolle aandacht voor zowel overledene als nabestaanden. Luisterend oor, probleemoplossend, sympathiek, flexibel.


Mevrouw de Ruiter en kinderen 
De uitvaartbezorger was zeer adequaat en persoonlijk


Hans Steinraht 
Ondanks de moeilijke omstandigheden (Corona en privé), wist Karin op een rustige, vriendelijke en toch doortastende wijze structuur te brengen in deze verdrietige periode. Ze voelde goed aan wat we voor ogen hadden en hielp ons dat te vertalen naar een mooie, passende uitvaart. Ze was echt een onmisbare steun.


Marielle van der Werf 
De uitvaart was prachtig. Helemaal in de sfeer en de geest van mijn moeder. Karin is een prettige, rustige en tegelijkertijd doortastende persoonlijkheid. Ze heeft ons uitermate goed, kundig en met alle warmte begeleid. Heel veel dank!


Tjalling de Boer 
De uitvaartverzorgster was zeer betrokken en haar wijze van communiceren was zeer prettig.


Sjoukje Lautenbach 
Wij zijn Femke heel dankbaar voor haar persoonlijke en respectvolle werkwijze en begeleiding. In deze tijden van Corona was bij Volatus (binnen de regelgeving) wel mogelijk wat bij anderen niet kon.


T. Lanting-Wester 
Erg betrokken, betrouwbaar en inlevend. “To the point” in één zinnetje!


Reinier Hondius 
Onder de moeilijke omstandigheden was Femke fantastisch in de begeleiding en de organisatie, vanaf het begin tot aan het einde. Wij kijken met weemoed terug naar het verlies van Karel, maar wij kijken met veel voldoening terug naar een waardig en passende uitvaart, dankzij Volatus en Femke.


Adri van ´t Westeinde 
uitstekend gedaan! alle aandacht voor alle details.


Gerrit van den Hazel 
Wij, mijn kinderen en ik konden geen enkel puntje van kritiek vinden, vandaar dat ik alle bovenstaande vragen met een 10 heb beoordeeld.


Gert Hulsker 
Wij hebben de warmte, het persoonlijke contact en de flexibiliteit van Marie-Catrien erg fijn gevonden. Op deze manier hebben wij een zeer persoonlijke uitvaart ervaren. Heel waardevol.


van den berg 
fijn en persoonlijk contact!


Peter van Straalen 
Top, niets op aan te merken. We zijn buitengewoon tevreden. Als ik zelf doodga bel ik ze weer ;-).


M.Prins Blankendaal 
Alles prima tot in de puntjes geregeld


E.de Haan-Leutwiler 
Door de warme betrokkenheid, het grote invoelingsvermogen en de professionaliteit van Karin Hofstede hebben wij voor mijn man een onvergetelijk mooi afscheid kunnen realiseren. Zelfs nu, weken erna mag ik zo nodig op haar ondersteuning rekenen.


M. Korrel 
Er is zeer goed geluisterd naar onze wensen. We zijn heel tevreden en kijken terug op een mooie uitvaart.


IJ. H. Van der Zee van Barneveld. 
Wij hebben het als zeer fijn ervaren. Femke was enorm bij ons betrokken.


Sheila Fafieanie 
Fijne professionele begeleiding met veel liefdevolle zorg voor de overledene en nabestaanden. Ze heeft met ons meegedacht over mogelijkheden om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken en daar ook de kinderen bij te betrekken. Fijn dat ze er was om ons te helpen in een moeilijke tijd.


G Snakenborg 
Veel dank aan de goede begeleiding


Els Rijers 
Heel warm en fijn contact, je wil dit eigenlijk niet maar als het dan zo is / is het heel fijn om dan fijne mensen in dit geval Karin om je heen te hebben met hulp / respect en uit het hart


<<< Terug