<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19007

Volatus Uitvaartzorg
Telefoon: 0321 383708
Email: info@volatus.nl
Website: www.volatus.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 37 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Janny Naber 
Femke is betrokken en komt met goede ideeën. Ze denkt mee en is echt een steun voor ons geweest. Ze heeft ons ontzorgd op alle vlakken.


Janny Naber 
Betrouwbaar, zorgzaam, betrokken en vriendelijk: kortom een zeer prettige ervaring om met Femke te mogen "samenwerken".


Coby Wijbenga Mink 
We denken met warme gevoelens terug op de manier waarin Karin ons begeleid heeft en wij afscheid van mijn man konden nemen wat bij ons paste.


Mevr. H. van Zelm-Krop en mevr. R. van Zelm 
Onze ervaring met mevr. F. Verhoef was zeer warm en naar volle tevredenheid.


Peter van Klink  
Femke was een fijn person om met aan het gesprek te zitten,duidelijk, eerlijk,dagt met ons mee, gaf goed haar mening.Luisterde goed naar de aanwezige,nam goed notitie van de weduwnaar, en gaf hem ondersteuning, en nam tijd voor hem.goed verzorgde Uitvaart. Dikke pluim.groet Peter.


K. van den Dries 
Alles persoonlijk erin tot in de puntjes verzorgd. Goede en snelle bereikbaarheid


Maartje Hamers-Dólleman 
Wij konden niet van ons afscheidsadres met de kist naar het crematorium in Lelystad komen omdat er een geweldige stroomstoring was door brand in de hoogspanningskabels en wij daar niet onderdoor mochten. Marie -Catrien heeft dit heel adequaat en rustig aangepakt en voor een oplossing gezorgd. Dit was voor haar ook heel vervelend maar was overwicht. Onze persoonlijke wensen heeft ze heel goed ingevuld Wij als familie zijn dan ook heel tevreden met de begeleiding die zij ons gaf.


Schoneveld 


D. van Doodewaard-Kroese 
ik ben. zeer tevreden over de uitvaartbegeleider . ze heeft het goed gedaan


Mevrouw Folkje Doeksen 
De persoonlijke, discrete er warme begeleiding van Femke was als een warme deken. Wij wilden geen standaard uitvaart en Femke kwam met veel vernieuwende ideeen. Zij schakelt precies op het juiste moment tussen zaken die geregeld moeten worden en ruimte voor verdriet. Alles loopt heel natuurlijk. Nu 4 maanden kijken wij nog steeds terug op een prachtig afscheid dat ons de komende tijd troost biedt.


Petra van den Donker 
Dankjewel lieve Karin en lieve Femke. Jullie begeleiding en betrokkenheid was hartverwarmend en superfijn. Ik hoop jullie niet snel weer te treffen vanuit jullie functie, maar hopelijk komen we elkaar weer (vluchtig) tegen voor een hartelijke (en even vluchtige) groet. Liefs, Petra van den Donker


Marien van Staalduine  
Ik ben heel blij dat we voor Volatus gekozen hebben. Heel zorgvuldig, geduldig, respectvol en creatief. Ondanks het verdriet, is het een heel mooie uitvaart geworden.


H.Kind 
Zij was vriendelijk, niet te opdringerig. Ze probeerde goed in te schatten wat onze wensen waren en dacht mee hoe die het best tot uitdrukking/-voering konden komen. We waren zeer tevreden met het resultaat.


Janneke van Engelen  
Persoonlijk, betrokken, bereikbaar, wij waren superblij met Femke en zullen haar echt aanbevelen bij een ieder die in deze omstandigheden verkeert


Britta van Roon 
Femke was onwijs lief en begripvol en heeft mij echt stapje voor stapje begeleid bij het mooie maar ook moeilijke proces van het organiseren van de uitvaart. Het was een prachtige dienst waar ik nog vaak warm aan terug denk!


Lucia Noorman 
Ik ben zo blij met Femke van Volatus. Zij heeft ruim 3 jaar geleden de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Dit overtrof de verwachtingen van mijn vader en mij. Mijn vader heeft er nog lang over gehad dat de uitvaart zo mooi was. Helaas is mijn vader onlangs overleden toen ik op vakantie was. Ik heb Femke meteen gebeld en zij heeft alles met mijn toestemming perfect geregeld. Femke biedt een luisterend oor, overhaast niets en draagt mogelijkheden aan waar je zelf niet bij stilstaat. Ze is ongelofelijk liefdevol naar de nabestaanden maar ook naar de overledene. Ik beveel Volatus zeer zeker aan.


Anne van Leeuwen. 
Mevrouw Hofstede heeft ons met respect en warme betrokkenheid door deze dagen heen geleid.


Arno Sinke 
We hebben het met Karin enorm getroffen. Ze was duidelijk over wat wel en wat niet mogelijk was. De uitvaart was nog mooier dan we hadden verwacht. En juist dat biedt ons veel troost.


Joyce Rienks  
Fijn, met aandacht en heel persoonlijk begeleidt tijdens het regelen van de uitvaart van mijn man. Volatus sluit naadloos aan bij onze persoonlijke wensen en voegt zich geruisloos in ons gezin waardoor het met nog meer aandacht voor ons voelde.


Diny Veentjer 
in een crisissituatie doordat Yarden het liet afweten hebben ze alles keurig en vlot opgepakt, echt onze complimenten Ze waren heel erg betrokken en hebben ook goed met het Hospice samen de uitgeleide daar gedaan


Foeke Speerstra 
Uitermate attent en zeer medelevend en een warm gevoel achterlatend,zowel bij mij als mijn dochter.bedankt voor de fijne samen werking.


Marianne 
Heel bijzonder om een aantal weken voor het overlijden al gesprekken te hebben met Karin, betreffende persoon en naasten. Heldere communicatie op alle vlakken. Open en eerlijk over (on)mogelijkheden. Veel was al voor het overlijden bepaald. We hebben er een heel mooi en persoonlijk afscheid van kunnen maken. De uitvaart was heel mooi en doordat Karin de overledene een aantal keren mocht ontmoeten is ook haar inbreng heel integer en persoonlijk geweest. Wij kijken met een heel goed en warm gevoel terug. Onze dank voor de begeleiding is groot.


Mw. Meijer Swier 
Fantastische Lieve benadering en 100% tevreden,


Jan Steringa 
Fijne persoonlijke begeleiding. Goede voor-en nazorg.Respectvolle aandacht voor zowel overledene als nabestaanden. Luisterend oor, probleemoplossend, sympathiek, flexibel.


Mevrouw de Ruiter en kinderen 
De uitvaartbezorger was zeer adequaat en persoonlijk


Hans Steinraht 
Ondanks de moeilijke omstandigheden (Corona en privé), wist Karin op een rustige, vriendelijke en toch doortastende wijze structuur te brengen in deze verdrietige periode. Ze voelde goed aan wat we voor ogen hadden en hielp ons dat te vertalen naar een mooie, passende uitvaart. Ze was echt een onmisbare steun.


Marielle van der Werf 
De uitvaart was prachtig. Helemaal in de sfeer en de geest van mijn moeder. Karin is een prettige, rustige en tegelijkertijd doortastende persoonlijkheid. Ze heeft ons uitermate goed, kundig en met alle warmte begeleid. Heel veel dank!


Tjalling de Boer 
De uitvaartverzorgster was zeer betrokken en haar wijze van communiceren was zeer prettig.


Sjoukje Lautenbach 
Wij zijn Femke heel dankbaar voor haar persoonlijke en respectvolle werkwijze en begeleiding. In deze tijden van Corona was bij Volatus (binnen de regelgeving) wel mogelijk wat bij anderen niet kon.


T. Lanting-Wester 
Erg betrokken, betrouwbaar en inlevend. “To the point” in één zinnetje!


Reinier Hondius 
Onder de moeilijke omstandigheden was Femke fantastisch in de begeleiding en de organisatie, vanaf het begin tot aan het einde. Wij kijken met weemoed terug naar het verlies van Karel, maar wij kijken met veel voldoening terug naar een waardig en passende uitvaart, dankzij Volatus en Femke.


Adri van ´t Westeinde 
uitstekend gedaan! alle aandacht voor alle details.


Gerrit van den Hazel 
Wij, mijn kinderen en ik konden geen enkel puntje van kritiek vinden, vandaar dat ik alle bovenstaande vragen met een 10 heb beoordeeld.


Gert Hulsker 
Wij hebben de warmte, het persoonlijke contact en de flexibiliteit van Marie-Catrien erg fijn gevonden. Op deze manier hebben wij een zeer persoonlijke uitvaart ervaren. Heel waardevol.


van den berg 
fijn en persoonlijk contact!


Peter van Straalen 
Top, niets op aan te merken. We zijn buitengewoon tevreden. Als ik zelf doodga bel ik ze weer ;-).


M.Prins Blankendaal 
Alles prima tot in de puntjes geregeld


E.de Haan-Leutwiler 
Door de warme betrokkenheid, het grote invoelingsvermogen en de professionaliteit van Karin Hofstede hebben wij voor mijn man een onvergetelijk mooi afscheid kunnen realiseren. Zelfs nu, weken erna mag ik zo nodig op haar ondersteuning rekenen.


M. Korrel 
Er is zeer goed geluisterd naar onze wensen. We zijn heel tevreden en kijken terug op een mooie uitvaart.


IJ. H. Van der Zee van Barneveld. 
Wij hebben het als zeer fijn ervaren. Femke was enorm bij ons betrokken.


Sheila Fafieanie 
Fijne professionele begeleiding met veel liefdevolle zorg voor de overledene en nabestaanden. Ze heeft met ons meegedacht over mogelijkheden om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken en daar ook de kinderen bij te betrekken. Fijn dat ze er was om ons te helpen in een moeilijke tijd.


G Snakenborg 
Veel dank aan de goede begeleiding


Els Rijers 
Heel warm en fijn contact, je wil dit eigenlijk niet maar als het dan zo is / is het heel fijn om dan fijne mensen in dit geval Karin om je heen te hebben met hulp / respect en uit het hart


Pieter Zevenbergen 
Persoonlijke betrokkenheid van begin tot einde. Aandacht voor details die voor ons belangrijk waren. Wij kijken tevreden terug op de uitvaart van onze moeder.


Olga Bansberg 
Wij hadden geen mooiere uitvaart kunnen wensen en kijken met een goed gevoel terug op dit bijzondere afscheid! Bij deze kan ik iedereen die een persoonlijke uitvaart wenst die tot in de puntjes verzorgd is aanbevelen. Femke nogmaals bedankt!


Remco Koppedraaijer 
Mijn vader is recentelijk overleden. Hij wilde hoe dan ook, een ingetogen uitvaart. Mijn oog viel op de locatie Waterlely te Lelystad (natuurpark). Een prachtige locatie om op een intieme wijze afscheid te nemen. Femke van Volatus heeft ons bij de uitvaart (inclusief alle perikelen eromheen) bijgestaan. De uitvaart was precies zoals wij voor ogen hadden en conform de overeengekomen prijs. Wij hebben al een hausse aan uitvaarten gehad in onze familie het afgelopen jaar (4 personen) en dito uitvaartverzorgers meegemaakt, maar Femke was toch echt wel de beste uitvaartverzorgster. Ik hoop dat er de aankomende tijd niemand komt te overlijden, mocht dat wel het geval zijn, dan regelen wij het wederom via Volatus.


Femmy en Rein Dojkstra 
Wij kunnen niet bedenken wat er beter zou kunnen. Top


Silvia Straatsma 
Heel goed,zeer persoonlijk en professioneel.werd goed naar mijn wensen geluisterd


H.e.terpstra 
Geweldig!!!


Annet Minnaard 
Een waardevol persoonlijk afscheid We zijn ontzettend blij met de hulp van Karin Hofstede die ons een hele week lang heel liefdevol heeft begeleid en geholpen na het overlijden van mijn lieve man, onze vader en opa. Elke dag kwam ze even langs en ze zorgde ervoor dat er ook ruimte was voor een lach naast de traan. Er werd duidelijk uitgelegd wat er geregeld moest worden en we kregen alle ruimte om dingen zelf te doen. Daar waar even doorgepakt moest worden, deed ze dat zó, dat het bij ons paste. Ze had snel door hoe we in elkaar zaten. Zo hebben we een afscheid gehad die heel waardevol en persoonlijk was. Niet alleen de dag van de uitvaart zelf maar ook de dagen ervoor. Familie Minnaard uit Dronten


Conny Gemke-Ossendrijver 
Met veel liefde rust toewijding respect voor een ieder is alles geregeld veel aandacht voor persoonlijke wensen. Rust en invoelen naar de wensen. Verbindend Zelfs na overlijden nog liefdevolle aandacht.


Familie uit Lelystad 
Heel fijn zoals de begeleiding ging. Het paste helemaal bij ons als familie. Karin, nogmaals dank je wel!


Jacqueline Grootveld 
Meedenken en goed verzorgen van zowel de overledene als de nabestaanden. Ik heb de uitvaart van mijn vader en later ook van mijn moeder als prettig ervaren, goed verzorgd, goed bijgestaan, goed meegedacht en vol troost waarvoor dank.


W. Sok van den Hurk 
Zeer goed bevallen


Suzanne Kleijburg-Oosten 
Enorm veel dank aan Femke en haar persoonlijke touch, door haar inspanningen is het, ondanks de Coronabeperkingen, een uitvaart geworden die mijn echtgenoot wenste.


L. F. Th. van Dam 
Zeer persoonlijk, betrokken en professioneel. Bijzonder prettig contact. Tevens bejegening belangstellenden uiterst correct, zowel in de aanloop naar, als tijdens en ook na de uitvaart. Reacties van vrienden, familie en kennissen getuigen unaniem van het feit dat wij ons geen betere begeleiding hadden kunnen wensen. Van harte aanbevolen.


Ruth Venema 
Van te voren hebben we al prettig contact gehad met Femke en beantwoorde ze op betrokken wijze alle veel vragen. Toen ze na het overlijden binnenkwam nam ze op natuurlijke manier de leiding, en wij lieten dat prompt toe terwijl we die normaal gesproken moeilijk uit handen geven. Dat was een prettige ervaring. Wij hadden de hele uitvaart zelf al voorbereid en deels in gang gezet. We wilden ook graag veel zelf doen; zo reden bijvoorbeeld de kleinzonen de rouwauto. Femke ondersteunde waar nodig en nam afstand als ze zag dat we het prima zelf konden doen. Dat vraagt van haar een enorm aanpassingsvermogen. En dat deed ze fantastisch. Hierdoor konden wij de uitvaart vormgeven zoals we graag wilden en hebben wij er een mooie en waardevolle herinnering bij.


Ruud Lankamp 
Karin heeft ons zeer correct en persoonlijk geholpen. 1 opmerking: Bij het plaatsen van de kist in de kerk waren de plexiglas standaards niet goed geplaatst, daardoor duurde het te lang voordat de kist goed stond. Misschien een andere constructie?


Roel Vinke 
De suggesties van Femke hoe om te gaan met de coronamaatregelen waren zeer welkom. Het heeft gezorgd voor een prettig persoonlijke condoleancebezoek en een mooie crematie.


Marjolijn Nijkamp 
Fijne begeleiding van Femke, dank!


Ineke Steringa -van den Hoek 
Ondanks de RIVM regelgeving is er voor gezorgd zoveel mogelijk aan de wensen te kunnen voldoen en juist vanwege de beperkingen toch persoonlijke inbreng mee te nemen. Juist die finally touch voelt Karin zo voortreffelijk aan. Zij kan zich vooral verplaatsen in de gevoelsbeleving van nabestaanden in deze crisis tijd. Zij blijft met haar hart dichtbij de overledene. Karin IS Volatus! Je wil het niet meemaken, want dat betekent dan ook, dat je een dierbare hebt verloren. Mocht dit wel nodig zijn om haar in te schakelen, dan is de overledene, als ook de nabestaanden, in goede handen bij Karin en worden allen bijgestaan met een warm hart.


Corstiaan de Vlaming 
Een zeer aangename en persoonlijke begeleiding. Toch, ondanks de corona tijd, een goed verzorgde, persoonlijke uitvaart. Hartelijk bedankt.


Fam. Aurik 
Wij zijn zeer tevreden over Volatus en Femke. Zij heeft ons zeer goed geholpen en alle zorg uit handen genomen. Femke is een liefdevol en behulpzaam persoon en doet er alles aan om je te steunen in een hele moeilijke tijd. Wij zijn heel blij dat we voor Volatus uitvaart hebben gekozen.


dirkjan bruggink 
van begin tot het eind perfect geholpen


Ankie Oomen 
Mijn complimenten voor uitvaartverzorger Karin Hofstede zij heeft ons zeer respectvol en vakbekwaam begeleid voor een liefdevol afscheid van onze moeder in deze extra moeilijke periode waar de regels beperkingen opleverden door koning corona.


Ger Koreman 
Twee heel betrokken dames die echt alle ruimte geven om de nabestaanden te laten rouwen. Respect dat ze opbrengen voor de overledene en de nabestaanden is geweldig. Professionele aanpak tegen redelijke prijzen, voelt als familie aan. Advisering en uitvoering perfect. Zeker aan te bevelen.


Ton van Amerongen 
Ik heb de verzorging van de uitvaart inclusief de praktische zaken er omheen als zeer goed en prettig ervaren. Met name de persoonlijke “touch”.


Dhr. J. Steringa 
Vanaf start begeleiding tot aan het crematorium heeft zij vol respect naar zowel onze moeder, als ook naar ons,de familie gehandeld. Liefdevol heeft zij onze moeder gewassen en aangekleed, als was het haar eigen moeder. Zij luisterde goed naar onze wensen en bracht die ook ten uitvoer tot aan de kleinste details toe. Ook de belofte niet van de zijde van de overledene te zullen wijken gaf ons een bepaalde rust. Onze moeder was in goede handen. Bij het crematorium stelde zij voor om een bloem op het hart van onze moeder te leggen. Die kleine details, ontroerden ons. Ook tijdens de nazorg bleef zij betrokken met de familie. Zij heeft een groot empathisch vermogen en is uitzonderlijk zorgzaam naar de overledene toe. Een geweldige fijne persoonlijkheid, wat wij allen als een "warme deken" hebben mogen ervaren. Zij waakte constant over ons met een helikopterview. Voelde door haar empathisch vermogen feilloos aan wanneer er behoefte was aan troost en houvast.De familie heeft haar als heel prettig ervaren.


H.J. Elsendoorn 
Ik ben zeer tevreden hoe alles is geregeld/gegaan bij deze uitvaartondernemer.


Bettie Janssen 
We zijn heel erg tevreden hoe alles rondom de uitvaart verlopen is.


Tineke Schutte 
Wij werden begeleid door Femke Verhoeven. In haar ondersteuning sloot ze goed aan bij onze wensen en was ze er steeds als we haar nodig hadden, maar ze bleef op de achtergrond. De ondersteuning was met veel aandacht en erg persoonlijk: ze kende al snel alle betrokkenen.


Anneke Pool. 
Het contact was fijn ,Karin legt alles goed uit .


<<< Terug