<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20002

Met Ester
Telefoon: 06-12418822
Email: info@met-ester.nl
Website: www.met-ester.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 20 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Monique Heitmeijer
Wij hebben het contact met mevrouw Dolphijn als uitermate plezierig en professioneel ervaren. Zij namen voortvarend het heft in handen en voorzag ons van goede tips om het programma goed te laten verlopen. Mevr Dolphijn is erg betrokken en respectvol waardoor de uitvaart extra bijzonder is geworden. Wij zullen haar naam zeker aanbevelen!


Yvonne Voeten
We waren geattendeerd op Ester en wat zijn blij geweest met de tip...Zij heeft op persoonlijke, uiterst vriendelijk en integere wijze vorm gegeven aan al onze wensen en koesteren we een heel mooi en vooral persoonlijk afscheid..


Yvonne Vossebelt
Een warme en betrokken vrouw, die oog heeft voor detail , nooit teveel was en de regie goed wist te behouden. Een aanrader voor elke uitvaart !


Gretha Wuestman-Hargeerds
We hadden mijn man thuis opgebaard en tijdens de condoleance in zijn geliefde tuinhuis in onze eigen tuin ! De uitvaartdienst is de dag erna in een grote tent in onze tuin gehouden, alles in de geest van mijn man , vader en opa! Het was werkelijk geweldig , iedereen vond het heel erg mooi en respectvol ! Een geweldig team : de uitvaartverzorgster Ester, de fotografe Erika, de begeleidster van de dienst Margreet en de videograaf hebben dit alles mogelijk gemaakt! Niks was ze teveel! Zoveel geweldige reacties ook van mensen die het via via hadden gehoord…iedereen had het erover , we hadden ons geen mooier afscheid kunnen bedenken dankzij het meedenken en organiseren van een top-team!


Rina Hoeben
ESTER is een persoon met het hart op de juiste plaats Ze is geel rustig om mee te praten Ze luisterd na wat je te zeggen hebt Ze doet er alles aan om de uitvaard na wens te laten verlopen Het is een een schat van een vrouw Ze is voor dit werk geboren Een 10 is nog te weinig kwa waardering


Jacqueline de Bree
Zeer bevlogen en betrokken persoon is Ester. Rustig en zij helpt stap voor stap je door alle te nemen zaken. Vriendelijk, betrokken en zij blijft de regie houden. Erg aan te raden. Zo iemand heb je nodig in een verdrietige en onwerkelijke tijd.


Ineke Swanevelt
ik was heel blij met de kennis en aandacht van Ester Dolphijn bij de uitvaart van mijn man, Peter Müller. Ze deed het met gevoel en met tact, want de uitvaart was geen doorsnee. Mijn man was een bekende schrijver, en had speciale sobere wensen. Voor mij is het allemaal heel goed gegaan. Ik kan haar bij iedereen van harte aanbevelen.


Els Dieperink
De juiste m ix van meelevend, zakelijk en persoonlijke aandacht.


Muriel
Ester is zeer zorgvuldig, professioneel en betrokken. Ze combineert een natuurlijke bescheiden opstelling met structuur, initiatief en organiseren. Daarmee was ze voor ons drie zussen wiens vader is overleden, een anker in een hele bijzondere week. Wij kunnen Ester aan iedereen aanbevelen die een persoonlijke en waardige uitvaart wenst.


Marja Koenders
Esther is een rustige, innemende persoonlijkheid, die heel goed aanvoelde, hoe wij het afscheid zelf vorm wilden geven en die echt alles heeft gedaan, om dit samen te verwezenlijken! Ze WAS er voor ons en dat voelde heel goed! Zoeken mensen een persoonlijke uitvaart verzorgster, die alles wil doen en ook goede adviezen geeft, dan kunnen wij ‘Bij Esther’ van harte aanbevelen! Ook het financiële gedeelte wordt heel transparant geregeld! Wij geven haar een 10! Familie Koenders, Lichtenvoorde.


Familie Verlare
Ester is betrokken, rustig en zorgvuldig en heeft ons op persoonlijke wijze begeleid naar een warm en liefdevol afscheid van mijn man en onze vader en opa. We bevelen Met Ester van harte aan.


Familie van der Lugt
Erg fijn contactpersoon, zeer prettig in de omgang. Erg begripvol, medelevend, zorgzaam en lief. Heeft een goed inlevingsvermogen, kan goed luisteren en is behulpzaam. Ondanks het trieste moment heeft ze ons door de moeilijke periode geholpen en steun gegeven. Alles is keurig netjes geregeld en er is een goede en snelle communicatie. Ze heeft ons echt taken uit handen genomen, erg fijn! Ook extra zaken regelen rondom de uitvaart is geen probleem. Tevens heeft ze na een interview met ons en geweldig mooie speech geschreven. Deze heeft ze ook voorgedragen tijdens de dienst, ze heeft erg mooi gesproken. Wij kunnen deze uitvaartondernemer zeker aanbevelen! Erg tevreden!


A Goudswaard
Wij zijn zeer tevreden over hoe Esther deze uitvaart heeft geregeld. Zij was erg toegankelijk en gaf ons allemaal het gevoel dat ze erg betrokken was. Voor ons heeft ze alles prima geregeld zodat wij ons over niets zorgen hoefden te maken. Ze heeft echt samen met ons alles besproken en doorgenomen. Al met al zijn wij over alles zeer tevreden!


Menno kelhout


HJG Bosch
Zeer betrokken en persoonlijke benadering door Ester. Geen vraag was te gek voor haar! Altijd stipt in haar afspraken en integer. Hartelijke persoonlijkheid waar ik zeker weet dat mijn moeder haar graag had willen ontmoeten. Nu heeft Ester haar laatste reis in mijn moeders geest weten te organiseren.


Irma Kroese
We hebben Ester als zeer prettig ervaren. Ester heeft snel in de gaten wat de wensen zijn rondom de uitvaart, ze voelt dat goed aan. Ze denkt met je mee en geeft advies, je mag en kan haar alles vragen. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij anderen.


Ina
Wij zijn erg fijn begeleid door Ester na het overlijden van mijn man. Ester is een prettig en bekwaam persoon. Ze heeft ons op een passende manier ondersteund, waarbij ze voldoende vrijheid gaf en waar nodig aansturing. Wij zouden Ester zeker aanraden aan anderen.


Fam. Bouzelmad
Al een jaar voordat onze (stief)vader/schoonvader overleed hebben we een eerste gesprek gehad met Ester, zodat hij en zijn vrouw hun wensen konden laten vastleggen. Dit was al erg prettig en Ester nam hier echt de tijd voor, en droeg dingen aan waar je zelf niet aan denkt op zo'n moment. Toen hij is overleden heeft Ester hem met veel respect verzorgd en besteedde veel aandacht aan de aankleding met kaarsjes en dergelijke toen hij nog thuis was. Iedere dag kwam ze even kijken hoe hij erbij lag, en was daarbij ook erg begaan met zijn vrouw, onze moeder/schoonmoeder. Ze heeft alles heel duidelijk stap voor stap met ons doorgenomen wat er ging gebeuren op de dag van de uitvaart, en hield ten aller tijden de eerder besproken wensen in acht. Al met al kunnen we, ondanks corona, terugkijken op een mooi en intiem afscheid, precies zoals de wensen waren. We zijn erg blij met Ester, hoe zij alles geregeld heeft en ons heeft begeleidt. Wij gunnen iedereen zo iemand als zij, als de tijd daar is.


H. Dronkers- in't Veldt
Een week lang op een bijzonder prettige wijze begeleid en gedragen gevoeld. Alle lof voor Esther Dolphijn.


Frank Ernst
Ondanks, dat het een trieste tijd was, was het hele mooie en hele persoonlijke uitvaart. Alles kon bij Marleen. De voorbereiding van de uitvaart werd per dag in stukjes "gehakt", dat was heel prettig. Ik belde toen mijn vader overleden was en ze was er heel snel en had al van alles geregeld en dat ook nog eens op zondag. De begroting week niet veel af van de factuur. Dat zat ook goed. Daarnaast is Marleen een hele innemende en prettige vrouw. Ik heb overal een 10 voor gegeven. Ik kan wel een 9 geven, omdat je altijd wel iets kunt verbeteren, maar ik zou niet weten wat.


Henriëtte K.
Ester hebben wij ervaren als een warme en liefdevolle uitvaartonderneemster. Bij de voorbespreking hadden wij zussen direct een goede klik met haar. Haar rust, geduld, luisterend oor en het actieve meedenken waren zeer welkom en ondersteunend. Ze weet precies de balans te vinden tussen zichtbaar en onzichtbaar aanwezig zijn. Geweldig knap van haar. Hoe waardig ze met onze overleden zus omging was bijzonder fijn om te zien en troostend tegelijk. In onze ogen is dit werk echt haar roeping. Een verbindend, empatisch en respectvol mens. Van begin tot eind heeft ze ervoor gezorgd dat ons verdriet te dragen was. Samen met Ester hebben we op een gedenkwaardige, unieke en liefdevolle wijze afscheid mogen nemen van onze zus. Als familie zijn we heel dankbaar dat Ester ons heeft begeleid.


Familie Bouwhuia
Ester heeft een lieve, warme persoonlijkheid waardoor we de uitvaartbegeleiding als heel prettig hebben ervaren. Transparant in het kostenplaatje,accuraat, heel goed bereikbaar voor vragen etc. Bedankt Ester! Ronald, Karen en Lieke


M.F. Moerland
Het contact was v.a. het begin (Februari 2020) al heel prettig. We kregen een mooie en duidelijke uitwerking van de bespreking toegestuurd. Ester heeft ons veel extra werk uit handen genomen. Zij heeft voldoende contact met ons gehouden. Ik zou haar zeker aanbevelen!


Fam. Snijder
Vanaf het eerste moment hebben we het contact met Ester als zeer deskundig, warm en betrokken ervaren. Ze heeft het hele traject met gepaste professionele afstand begeleid met goede adviezen. We zijn meer dan tevreden over haar service en diensten.


Monika Bos
Ester heeft door haar zorgvuldige, persoonlijke en respectvolle manier van begeleiden er mede voor gezorgd dat deze bijzondere dag ook een dag werd om met een dankbaar en warm gevoel op terug te kijken. Ik heb het contact met haar als bijzonder prettig ervaren.


Hilde
Op aanraden van een kennis hebben we Ester gevraagd de uitvaart van mijn moeder te verzorgen. Vanaf het eerste contact bleek dit een uitstekende keuze. Duidelijk, doortastend, betrokken, flexibel en altijd bereikbaar voor onze vragen... Zo zouden we Ester willen beschrijven. In de moeilijke corona tijd met zoveel regels waardoor veel dingen anders gaan dan normaal heeft Ester ervoor gezorgd dat we op een zeer waardige en persoonlijke manier afscheid hebben kunnen nemen. We kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart wat voor altijd een dankbare herinnering zal blijven.


A.M. Schoenmaker
We hebben Ester als een zeer prettige en toegankelijke persoonlijkheid ervaren. Ze is een gids in moeilijke dagen, geeft precies aan wanneer wat gekozen moet zijn. Ze is ook heel precies en zorgvuldig in de uitvoering van de uitvaart. We zijn dankbaar dat het een goed en passend afscheid is geworden.


Anja Dijkerman
Alles tot in de puntjes geregeld op een prettige en persoonlijke manier. Ester voelt heel goed aan wat bij haar klant past waardoor we met een goed gevoel terug kunnen kijken op de uitvaart en alles wat daarbij hoort.


Frank Faber
'Met Ester' is een uitvaartondernemer die luistert naar de wensen van haar klanten. En naar mogelijkheden zoekt om die wensen te helpen realiseren. Er is sprake van grote flexibiliteit in bereikbaarheid. En een mooie persoonlijke benadering. Prima ervaring dus.


G. Terpstra
Ester is van begin tot einde zeer betrokken geweest bij iedereen en alles aangaande het overlijden, uitvaart en crematie van mijn echtgenote en moeder van onze kinderen. Haar empathisch vermogen heeft op ons allen een onuitwisbare indruk achter gelaten, zeker met inachtneming van de bijzonder moeilijke omstandigheden(Corona) waarin één en ander, helaas, plaats moest vinden.


Barbara
Ester is een bijzonder betrokken en kundig persoon.


Ria v. Hilst
Goed en fijn advies gegeven ook naar de rest van de familie toe.


Nies Willems
Ester heeft een zeer persoonlijke en ( maar ook) professionele benadering en werkwijze. Ze is correct mbt het nakomen van afspraken en zeer goed bereikbaar, reageert snel. Daarbij is ze erg plezierig in de omgang, niet zo formeel, maar wel professioneel. Ik raad haar aan bij anderen.


<<< Terug