<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20002

Met Ester
Telefoon: 06-12418822
Email: info@met-ester.nl
Website: www.met-ester.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Irma Kroese
We hebben Ester als zeer prettig ervaren. Ester heeft snel in de gaten wat de wensen zijn rondom de uitvaart, ze voelt dat goed aan. Ze denkt met je mee en geeft advies, je mag en kan haar alles vragen. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij anderen.


Ina
Wij zijn erg fijn begeleid door Ester na het overlijden van mijn man. Ester is een prettig en bekwaam persoon. Ze heeft ons op een passende manier ondersteund, waarbij ze voldoende vrijheid gaf en waar nodig aansturing. Wij zouden Ester zeker aanraden aan anderen.


Fam. Bouzelmad
Al een jaar voordat onze (stief)vader/schoonvader overleed hebben we een eerste gesprek gehad met Ester, zodat hij en zijn vrouw hun wensen konden laten vastleggen. Dit was al erg prettig en Ester nam hier echt de tijd voor, en droeg dingen aan waar je zelf niet aan denkt op zo'n moment. Toen hij is overleden heeft Ester hem met veel respect verzorgd en besteedde veel aandacht aan de aankleding met kaarsjes en dergelijke toen hij nog thuis was. Iedere dag kwam ze even kijken hoe hij erbij lag, en was daarbij ook erg begaan met zijn vrouw, onze moeder/schoonmoeder. Ze heeft alles heel duidelijk stap voor stap met ons doorgenomen wat er ging gebeuren op de dag van de uitvaart, en hield ten aller tijden de eerder besproken wensen in acht. Al met al kunnen we, ondanks corona, terugkijken op een mooi en intiem afscheid, precies zoals de wensen waren. We zijn erg blij met Ester, hoe zij alles geregeld heeft en ons heeft begeleidt. Wij gunnen iedereen zo iemand als zij, als de tijd daar is.


H. Dronkers- in't Veldt
Een week lang op een bijzonder prettige wijze begeleid en gedragen gevoeld. Alle lof voor Esther Dolphijn.


Frank Ernst
Ondanks, dat het een trieste tijd was, was het hele mooie en hele persoonlijke uitvaart. Alles kon bij Marleen. De voorbereiding van de uitvaart werd per dag in stukjes "gehakt", dat was heel prettig. Ik belde toen mijn vader overleden was en ze was er heel snel en had al van alles geregeld en dat ook nog eens op zondag. De begroting week niet veel af van de factuur. Dat zat ook goed. Daarnaast is Marleen een hele innemende en prettige vrouw. Ik heb overal een 10 voor gegeven. Ik kan wel een 9 geven, omdat je altijd wel iets kunt verbeteren, maar ik zou niet weten wat.


Henriëtte K.
Ester hebben wij ervaren als een warme en liefdevolle uitvaartonderneemster. Bij de voorbespreking hadden wij zussen direct een goede klik met haar. Haar rust, geduld, luisterend oor en het actieve meedenken waren zeer welkom en ondersteunend. Ze weet precies de balans te vinden tussen zichtbaar en onzichtbaar aanwezig zijn. Geweldig knap van haar. Hoe waardig ze met onze overleden zus omging was bijzonder fijn om te zien en troostend tegelijk. In onze ogen is dit werk echt haar roeping. Een verbindend, empatisch en respectvol mens. Van begin tot eind heeft ze ervoor gezorgd dat ons verdriet te dragen was. Samen met Ester hebben we op een gedenkwaardige, unieke en liefdevolle wijze afscheid mogen nemen van onze zus. Als familie zijn we heel dankbaar dat Ester ons heeft begeleid.


Familie Bouwhuia
Ester heeft een lieve, warme persoonlijkheid waardoor we de uitvaartbegeleiding als heel prettig hebben ervaren. Transparant in het kostenplaatje,accuraat, heel goed bereikbaar voor vragen etc. Bedankt Ester! Ronald, Karen en Lieke


M.F. Moerland
Het contact was v.a. het begin (Februari 2020) al heel prettig. We kregen een mooie en duidelijke uitwerking van de bespreking toegestuurd. Ester heeft ons veel extra werk uit handen genomen. Zij heeft voldoende contact met ons gehouden. Ik zou haar zeker aanbevelen!


Fam. Snijder
Vanaf het eerste moment hebben we het contact met Ester als zeer deskundig, warm en betrokken ervaren. Ze heeft het hele traject met gepaste professionele afstand begeleid met goede adviezen. We zijn meer dan tevreden over haar service en diensten.


Monika Bos
Ester heeft door haar zorgvuldige, persoonlijke en respectvolle manier van begeleiden er mede voor gezorgd dat deze bijzondere dag ook een dag werd om met een dankbaar en warm gevoel op terug te kijken. Ik heb het contact met haar als bijzonder prettig ervaren.


Hilde
Op aanraden van een kennis hebben we Ester gevraagd de uitvaart van mijn moeder te verzorgen. Vanaf het eerste contact bleek dit een uitstekende keuze. Duidelijk, doortastend, betrokken, flexibel en altijd bereikbaar voor onze vragen... Zo zouden we Ester willen beschrijven. In de moeilijke corona tijd met zoveel regels waardoor veel dingen anders gaan dan normaal heeft Ester ervoor gezorgd dat we op een zeer waardige en persoonlijke manier afscheid hebben kunnen nemen. We kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart wat voor altijd een dankbare herinnering zal blijven.


A.M. Schoenmaker
We hebben Ester als een zeer prettige en toegankelijke persoonlijkheid ervaren. Ze is een gids in moeilijke dagen, geeft precies aan wanneer wat gekozen moet zijn. Ze is ook heel precies en zorgvuldig in de uitvoering van de uitvaart. We zijn dankbaar dat het een goed en passend afscheid is geworden.


Anja Dijkerman
Alles tot in de puntjes geregeld op een prettige en persoonlijke manier. Ester voelt heel goed aan wat bij haar klant past waardoor we met een goed gevoel terug kunnen kijken op de uitvaart en alles wat daarbij hoort.


Frank Faber
'Met Ester' is een uitvaartondernemer die luistert naar de wensen van haar klanten. En naar mogelijkheden zoekt om die wensen te helpen realiseren. Er is sprake van grote flexibiliteit in bereikbaarheid. En een mooie persoonlijke benadering. Prima ervaring dus.


G. Terpstra
Ester is van begin tot einde zeer betrokken geweest bij iedereen en alles aangaande het overlijden, uitvaart en crematie van mijn echtgenote en moeder van onze kinderen. Haar empathisch vermogen heeft op ons allen een onuitwisbare indruk achter gelaten, zeker met inachtneming van de bijzonder moeilijke omstandigheden(Corona) waarin één en ander, helaas, plaats moest vinden.


Barbara
Ester is een bijzonder betrokken en kundig persoon.


Ria v. Hilst
Goed en fijn advies gegeven ook naar de rest van de familie toe.


Nies Willems
Ester heeft een zeer persoonlijke en ( maar ook) professionele benadering en werkwijze. Ze is correct mbt het nakomen van afspraken en zeer goed bereikbaar, reageert snel. Daarbij is ze erg plezierig in de omgang, niet zo formeel, maar wel professioneel. Ik raad haar aan bij anderen.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59