<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20002

Met Ester
Telefoon: 06-12418822
Email: info@met-ester.nl
Website: www.met-ester.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 19 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Familie Buursink 
Wij hebben Ester ervaren als een lieve, warme, empathische, gevoelige en professionele uitvaartverzorgster. We zijn Ester dankbaar wat ze voor ons heeft gedaan en betekend in deze kwetsbare en moeilijke situatie. Zij was daar wanneer wij haar hulp nodig hadden. Wij willen haar enorm bedanken voor haar fijne en liefdevolle steun. Liefs, Familie Buursink


Rienk Schaafsma 
Ester heeft ons zeer goed begeleid. Toen onze wensen geleidelijk toenamen is ze tijdig met ons in gesprek gegaan over de begroting die toen in overleg met ons is bijgesteld. Ester houdt zowel de relationele, zakelijke als de praktische kant goed in de gaten. Ze is een erg prettig persoon om het toch wat verdrietige proces mee door te maken.


e.oostvogel.  
Zeer betrokken,helder,nauwkeurig, sympathiek.


e.oostvogel.  
Zeer betrokken,helder,nauwkeurig, sympathiek.


e.oostvogel.  
Zeer betrokken,helder,nauwkeurig, sympathiek.


Gerard Wesselink 
Echt een top-begeleidster; zo hebben ik en mijn kinderen haar ervaren. Kan haar bij iedereen aanbevelen die in deze situatie terecht komen


J. Hoekzema  
De begeleiding van Renate sloot aan op onze wensen en ons gevoel.


Henriëtte Boelens van Burgsteden 
Renate stemde heel goed af en kon goed luisteren.


Stefenie Goldewijk 
We hebben als gezin Ester als een zeer warme en professionele uitvaartverzorger ervaren, ze was iemand die ons opving zowel als begeleide in de stappen die we moesten maken. We hebben een keer met haar collega te maken gehad, hierover had Ester ons ingelicht, en wij hebben duidelijk aangegeven dit geen probleem te vinden. Ook haar collega was fantastisch. Wij zouden Ester absoluut aanraden, we zijn haar heel dankbaar voor haar aanwezigheid in een moeilijke tijd.


Martine Nijman 
Ester is echt een lieverd en niets is te veel. Ze denkt met je mee wat erg fijn is in zo'n verdrietige omstandigheid. Wij kunnen terugkijken op een mooi persoonlijk afscheid. Wij zijn haar heel dankbaar voor wat ze voor ons heeft gedaan. Liefs, Joke, Martine, Robert, Leonie, Wim en Sam.


Frances Swets 
Ester is een geweldige uitvaartverzorgster, een heel fijn respectvol warm mens die direct eigen voelt. Ze geeft genoeg ruimte, bewaakt het proces, neemt daarin waar nodig de regie en heeft oog voor detail. Ik kan iedereen in een verdrietige periode als deze zo’n uitvaartverzorger toewensen! Nogmaals dank lieve Ester!


Anne Rein Muller 
Esther heeft de uitvaart voor ons perfect gemaakt. Het was erg prettig met haar samen te werken waarbij haar adviezen aan ons bijzonder ondersteunend waren. Haar persoonlijke benadering en aanpak waren bijzonder.


Jannie ter Heide 
Ester zorgde tijdens het hele traject heel goed voor ons door in kleine stapjes ons door het hele traject te loodsen. Ze dacht met ons mee maar liet ons als familie wel aan het stuur. Ze communiceerde open, oprecht en prettig zodat we wisten waar we aan toe waren. Het afscheid, de uitvaart is zo een heel persoonlijk gebeuren geworden en helemaal bij ons passend. Daar zijn we Ester enorm dankbaar voor.


Richard & Dorothé  
Met veel zorg en persoonlijke aandacht heeft Renate van Met Ester de uitvaart en alles was daarbij kwam kijken voor ons geregeld. Tijdens deze heftige periode was Renate een baken van rust. Onze complimenten voor de liefdevolle aandacht en zorg.


Jacqueline Weijers 
Uitvaartbegeleider Renate is heel erg betrokken geweest bij ons gezin, zij heeft ons ondersteuning gegeven,ze heeft mee gedacht samen hebben we de uitvaart vorm kunnen geven waar wij ons helemaal in konden vinden. Complimenten hiervoor!! Wij hadden ons geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen.


Gert Jansen 
Ester is echt een fijne steun voor de nabestaanden. Ze is kordaat, er is regelmatig overleg en ze regelt alles perfect. Ze houdt zich zoveel mogelijk op de achtergrond maar is altijd bereikbaar als er vragen zijn. Wij bevelen Ester zeker bij anderen aan.


M.M. Kunst- Dankmeijer 
Ik kan niet anders dan met Ester allemaal tienen geven! Ester is een zeer bekwame vakvrouw, liefdevol en met een Engelengeduld, er is haar geen moeite teveel. Door haar lange ervaring komt ze met bepaalde voorstellen, ze denkt dus mee en dat hebben mijn dochter en ik ervaren, we waren met ons drieën een hecht koppel, waaruit een dierbare vriendschap is voortgekomen. Dankjewel, lieve Ester!


Ina Wolters 
Ester heeft ons met zorg omringd en ze heeft alles t.a.v. de uitvaart strak en prima geregeld. Ondanks de zeer verdrietige omstandigheden, kijken we tevreden terug op een mooi afscheid.


Monique Heitmeijer 
Wij hebben het contact met mevrouw Dolphijn als uitermate plezierig en professioneel ervaren. Zij namen voortvarend het heft in handen en voorzag ons van goede tips om het programma goed te laten verlopen. Mevr Dolphijn is erg betrokken en respectvol waardoor de uitvaart extra bijzonder is geworden. Wij zullen haar naam zeker aanbevelen!


Yvonne Voeten 
We waren geattendeerd op Ester en wat zijn blij geweest met de tip...Zij heeft op persoonlijke, uiterst vriendelijk en integere wijze vorm gegeven aan al onze wensen en koesteren we een heel mooi en vooral persoonlijk afscheid..


Yvonne Vossebelt 
Een warme en betrokken vrouw, die oog heeft voor detail , nooit teveel was en de regie goed wist te behouden. Een aanrader voor elke uitvaart !


Gretha Wuestman-Hargeerds 
We hadden mijn man thuis opgebaard en tijdens de condoleance in zijn geliefde tuinhuis in onze eigen tuin ! De uitvaartdienst is de dag erna in een grote tent in onze tuin gehouden, alles in de geest van mijn man , vader en opa! Het was werkelijk geweldig , iedereen vond het heel erg mooi en respectvol ! Een geweldig team : de uitvaartverzorgster Ester, de fotografe Erika, de begeleidster van de dienst Margreet en de videograaf hebben dit alles mogelijk gemaakt! Niks was ze teveel! Zoveel geweldige reacties ook van mensen die het via via hadden gehoord…iedereen had het erover , we hadden ons geen mooier afscheid kunnen bedenken dankzij het meedenken en organiseren van een top-team!


Rina Hoeben 
ESTER is een persoon met het hart op de juiste plaats Ze is geel rustig om mee te praten Ze luisterd na wat je te zeggen hebt Ze doet er alles aan om de uitvaard na wens te laten verlopen Het is een een schat van een vrouw Ze is voor dit werk geboren Een 10 is nog te weinig kwa waardering


Jacqueline de Bree 
Zeer bevlogen en betrokken persoon is Ester. Rustig en zij helpt stap voor stap je door alle te nemen zaken. Vriendelijk, betrokken en zij blijft de regie houden. Erg aan te raden. Zo iemand heb je nodig in een verdrietige en onwerkelijke tijd.


Ineke Swanevelt 
ik was heel blij met de kennis en aandacht van Ester Dolphijn bij de uitvaart van mijn man, Peter Müller. Ze deed het met gevoel en met tact, want de uitvaart was geen doorsnee. Mijn man was een bekende schrijver, en had speciale sobere wensen. Voor mij is het allemaal heel goed gegaan. Ik kan haar bij iedereen van harte aanbevelen.


Els Dieperink 
De juiste m ix van meelevend, zakelijk en persoonlijke aandacht.


Muriel 
Ester is zeer zorgvuldig, professioneel en betrokken. Ze combineert een natuurlijke bescheiden opstelling met structuur, initiatief en organiseren. Daarmee was ze voor ons drie zussen wiens vader is overleden, een anker in een hele bijzondere week. Wij kunnen Ester aan iedereen aanbevelen die een persoonlijke en waardige uitvaart wenst.


Marja Koenders 
Esther is een rustige, innemende persoonlijkheid, die heel goed aanvoelde, hoe wij het afscheid zelf vorm wilden geven en die echt alles heeft gedaan, om dit samen te verwezenlijken! Ze WAS er voor ons en dat voelde heel goed! Zoeken mensen een persoonlijke uitvaart verzorgster, die alles wil doen en ook goede adviezen geeft, dan kunnen wij ‘Bij Esther’ van harte aanbevelen! Ook het financiële gedeelte wordt heel transparant geregeld! Wij geven haar een 10! Familie Koenders, Lichtenvoorde.


Familie Verlare 
Ester is betrokken, rustig en zorgvuldig en heeft ons op persoonlijke wijze begeleid naar een warm en liefdevol afscheid van mijn man en onze vader en opa. We bevelen Met Ester van harte aan.


Familie van der Lugt 
Erg fijn contactpersoon, zeer prettig in de omgang. Erg begripvol, medelevend, zorgzaam en lief. Heeft een goed inlevingsvermogen, kan goed luisteren en is behulpzaam. Ondanks het trieste moment heeft ze ons door de moeilijke periode geholpen en steun gegeven. Alles is keurig netjes geregeld en er is een goede en snelle communicatie. Ze heeft ons echt taken uit handen genomen, erg fijn! Ook extra zaken regelen rondom de uitvaart is geen probleem. Tevens heeft ze na een interview met ons en geweldig mooie speech geschreven. Deze heeft ze ook voorgedragen tijdens de dienst, ze heeft erg mooi gesproken. Wij kunnen deze uitvaartondernemer zeker aanbevelen! Erg tevreden!


A Goudswaard 
Wij zijn zeer tevreden over hoe Esther deze uitvaart heeft geregeld. Zij was erg toegankelijk en gaf ons allemaal het gevoel dat ze erg betrokken was. Voor ons heeft ze alles prima geregeld zodat wij ons over niets zorgen hoefden te maken. Ze heeft echt samen met ons alles besproken en doorgenomen. Al met al zijn wij over alles zeer tevreden!


Menno kelhout 


HJG Bosch 
Zeer betrokken en persoonlijke benadering door Ester. Geen vraag was te gek voor haar! Altijd stipt in haar afspraken en integer. Hartelijke persoonlijkheid waar ik zeker weet dat mijn moeder haar graag had willen ontmoeten. Nu heeft Ester haar laatste reis in mijn moeders geest weten te organiseren.


Irma Kroese 
We hebben Ester als zeer prettig ervaren. Ester heeft snel in de gaten wat de wensen zijn rondom de uitvaart, ze voelt dat goed aan. Ze denkt met je mee en geeft advies, je mag en kan haar alles vragen. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij anderen.


Ina 
Wij zijn erg fijn begeleid door Ester na het overlijden van mijn man. Ester is een prettig en bekwaam persoon. Ze heeft ons op een passende manier ondersteund, waarbij ze voldoende vrijheid gaf en waar nodig aansturing. Wij zouden Ester zeker aanraden aan anderen.


Fam. Bouzelmad 
Al een jaar voordat onze (stief)vader/schoonvader overleed hebben we een eerste gesprek gehad met Ester, zodat hij en zijn vrouw hun wensen konden laten vastleggen. Dit was al erg prettig en Ester nam hier echt de tijd voor, en droeg dingen aan waar je zelf niet aan denkt op zo'n moment. Toen hij is overleden heeft Ester hem met veel respect verzorgd en besteedde veel aandacht aan de aankleding met kaarsjes en dergelijke toen hij nog thuis was. Iedere dag kwam ze even kijken hoe hij erbij lag, en was daarbij ook erg begaan met zijn vrouw, onze moeder/schoonmoeder. Ze heeft alles heel duidelijk stap voor stap met ons doorgenomen wat er ging gebeuren op de dag van de uitvaart, en hield ten aller tijden de eerder besproken wensen in acht. Al met al kunnen we, ondanks corona, terugkijken op een mooi en intiem afscheid, precies zoals de wensen waren. We zijn erg blij met Ester, hoe zij alles geregeld heeft en ons heeft begeleidt. Wij gunnen iedereen zo iemand als zij, als de tijd daar is.


H. Dronkers- in't Veldt 
Een week lang op een bijzonder prettige wijze begeleid en gedragen gevoeld. Alle lof voor Esther Dolphijn.


Frank Ernst 
Ondanks, dat het een trieste tijd was, was het hele mooie en hele persoonlijke uitvaart. Alles kon bij Marleen. De voorbereiding van de uitvaart werd per dag in stukjes "gehakt", dat was heel prettig. Ik belde toen mijn vader overleden was en ze was er heel snel en had al van alles geregeld en dat ook nog eens op zondag. De begroting week niet veel af van de factuur. Dat zat ook goed. Daarnaast is Marleen een hele innemende en prettige vrouw. Ik heb overal een 10 voor gegeven. Ik kan wel een 9 geven, omdat je altijd wel iets kunt verbeteren, maar ik zou niet weten wat.


Henriëtte K. 
Ester hebben wij ervaren als een warme en liefdevolle uitvaartonderneemster. Bij de voorbespreking hadden wij zussen direct een goede klik met haar. Haar rust, geduld, luisterend oor en het actieve meedenken waren zeer welkom en ondersteunend. Ze weet precies de balans te vinden tussen zichtbaar en onzichtbaar aanwezig zijn. Geweldig knap van haar. Hoe waardig ze met onze overleden zus omging was bijzonder fijn om te zien en troostend tegelijk. In onze ogen is dit werk echt haar roeping. Een verbindend, empatisch en respectvol mens. Van begin tot eind heeft ze ervoor gezorgd dat ons verdriet te dragen was. Samen met Ester hebben we op een gedenkwaardige, unieke en liefdevolle wijze afscheid mogen nemen van onze zus. Als familie zijn we heel dankbaar dat Ester ons heeft begeleid.


Familie Bouwhuia 
Ester heeft een lieve, warme persoonlijkheid waardoor we de uitvaartbegeleiding als heel prettig hebben ervaren. Transparant in het kostenplaatje,accuraat, heel goed bereikbaar voor vragen etc. Bedankt Ester! Ronald, Karen en Lieke


M.F. Moerland 
Het contact was v.a. het begin (Februari 2020) al heel prettig. We kregen een mooie en duidelijke uitwerking van de bespreking toegestuurd. Ester heeft ons veel extra werk uit handen genomen. Zij heeft voldoende contact met ons gehouden. Ik zou haar zeker aanbevelen!


Fam. Snijder 
Vanaf het eerste moment hebben we het contact met Ester als zeer deskundig, warm en betrokken ervaren. Ze heeft het hele traject met gepaste professionele afstand begeleid met goede adviezen. We zijn meer dan tevreden over haar service en diensten.


Monika Bos 
Ester heeft door haar zorgvuldige, persoonlijke en respectvolle manier van begeleiden er mede voor gezorgd dat deze bijzondere dag ook een dag werd om met een dankbaar en warm gevoel op terug te kijken. Ik heb het contact met haar als bijzonder prettig ervaren.


Hilde 
Op aanraden van een kennis hebben we Ester gevraagd de uitvaart van mijn moeder te verzorgen. Vanaf het eerste contact bleek dit een uitstekende keuze. Duidelijk, doortastend, betrokken, flexibel en altijd bereikbaar voor onze vragen... Zo zouden we Ester willen beschrijven. In de moeilijke corona tijd met zoveel regels waardoor veel dingen anders gaan dan normaal heeft Ester ervoor gezorgd dat we op een zeer waardige en persoonlijke manier afscheid hebben kunnen nemen. We kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart wat voor altijd een dankbare herinnering zal blijven.


A.M. Schoenmaker 
We hebben Ester als een zeer prettige en toegankelijke persoonlijkheid ervaren. Ze is een gids in moeilijke dagen, geeft precies aan wanneer wat gekozen moet zijn. Ze is ook heel precies en zorgvuldig in de uitvoering van de uitvaart. We zijn dankbaar dat het een goed en passend afscheid is geworden.


Anja Dijkerman 
Alles tot in de puntjes geregeld op een prettige en persoonlijke manier. Ester voelt heel goed aan wat bij haar klant past waardoor we met een goed gevoel terug kunnen kijken op de uitvaart en alles wat daarbij hoort.


Frank Faber 
'Met Ester' is een uitvaartondernemer die luistert naar de wensen van haar klanten. En naar mogelijkheden zoekt om die wensen te helpen realiseren. Er is sprake van grote flexibiliteit in bereikbaarheid. En een mooie persoonlijke benadering. Prima ervaring dus.


G. Terpstra 
Ester is van begin tot einde zeer betrokken geweest bij iedereen en alles aangaande het overlijden, uitvaart en crematie van mijn echtgenote en moeder van onze kinderen. Haar empathisch vermogen heeft op ons allen een onuitwisbare indruk achter gelaten, zeker met inachtneming van de bijzonder moeilijke omstandigheden(Corona) waarin één en ander, helaas, plaats moest vinden.


Barbara 
Ester is een bijzonder betrokken en kundig persoon.


Ria v. Hilst 
Goed en fijn advies gegeven ook naar de rest van de familie toe.


Nies Willems 
Ester heeft een zeer persoonlijke en ( maar ook) professionele benadering en werkwijze. Ze is correct mbt het nakomen van afspraken en zeer goed bereikbaar, reageert snel. Daarbij is ze erg plezierig in de omgang, niet zo formeel, maar wel professioneel. Ik raad haar aan bij anderen.


<<< Terug