<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20008

A-Z uitvaart
Telefoon: 045-8501021
Email: info@a-z-uitvaart.nl
Website: www.a-z-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 8 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


A.Veit


T.F. Pelzers
De begeleiding naar de diverse handelingen voor de uitvaart was compleet en uitstekend verzorgd. De uitvaart zowel in de kerk alsook in het crematorium was lovenswaardig. Ook de nazorg was prima.


Yvor Wald
Het was vanaf het begin meteen een prettig gesprek waarbij je je vrij voelde om op onderdelen wat behouden keuzes te maken en op andere onderdelen wensen in vervulling te laten gaan. Er wordt echt met je meegedacht en inzet getoond om er een mooi en waardig afscheid van te maken. Bij het maken van de muziekkeuzes waarvan wij de nummers niet bij de hand hadden of niet de naam wisten, wist de heer Kleintjens dit wel. En met zijn muziekverzameling kon hij ons direct laten horen wat wij bedoelden. Hiermee heeft hij ons enorm geholpen. Hoewel er veel op je af komt wist de heer Kleintjens veel zorgen uit handen te nemen en verliep alles -op rolletjes- na grote tevredenheid.


Cor en Ceciel Froijen
Super persoonlijke man heel begrijpend en begripvol SUPER


V. Sadykov
Wij hebben voor A-Z Uitvaart gekozen omdat de kosten aspect een belangrijke rol speelde. De diensten van de ondernemer waren aanzienlijk goedkoper dan bij andere uitvaart ondernemingen. Tijdens de overleggen hebben we meerdere malen gezegd dat wij weinig uitgenodigden hebben. Jammer genoeg is pas achteraf duidelijk gewordendatt het dienst in het crematiecentrum overbodig was. Is pas op de dag van crematie verteld dat meeste mensen deze optie laten liegen. Dus wij zaten daar met zijn achten in een zaal waar 80 man in past. We konden het bij een rouwbezoek laten als wij het van te voren wisten. Dat ter zijde zijn we wel tevreden met de diensten van dhr. Kleintjes.


Demi Kleintjens
Wij zijn goed begeleid geworden en de crematie en de weg erna toe waren netjes verzorgd.


<<< Terug