<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20009

Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal
Telefoon: 0599612437
Email: info@nuv-stadskanaal.nl
Website: www.nuv-stadskanaal.nl

Jaar oprichting: 1907
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 41 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


R. Dijk-Wubs 
Wij kijken als gezin met een heel fijn gevoel terug op de uitvaart. Het had volgens ons niet beter gekund. We hebben heel veel warmte, rust en interesse ervaren.


Ayolt Lutjeboer 
Dhr van Zon heeft deze uitvaart op een respectvolle manier begeleid. dit heeft ons zeer goed gedaan en zo ga je met mensen om!!. kortom een dikke 10 meer dan waard


Mevr. Alserda-Bos 
Vriendelijke mensen, en goed overleg over de wensen


Roel Drenth 
Als je dan toch een uitvaart moet organiseren laat het dan maar door NUV-Stadskanaal doen. We zijn van begin tot eind uitstekend geholpen en begeleid.


Karin de Jong-Poppema 
Heel erg bedankt voor de goede zorgen bij beide begrafenissen van m’n ouders. Het contact met Bart is ook echt heel prettig geweest.


M. Eekhof 
De begeleiding tijdens de voorbereiding van de uitvaart was goed door middel van snelle en duidelijke communicatie en actief meedenken en flexibiliteit van de uitvaartondernemer. In deze moeilijke tijd gaven ze het vertrouwen dat alles goed geregeld werd in goed onderling overleg. Ook tijdens de plechtigheid verliep alles naar wens.


Greetje Brouwer-Blaauw  
Heel prettig contact in de moeilijke tijd. Ook kwam Meta een paar weken later nog persoonlijk op bezoek.


H.Westers Steenhuis  
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen...


J.Zwiers 
Uitstekend en netjes verzorgd


lucas sanders 
zeer tevreden zijn zeer goed geholpen kan ik iedereen aanraden


H.G. de Vries junior. 
Heel hartelijk en zeer goede begeleiding.


Sh van der Houven  
Het was echt netjes en goed regelen zeker weten 👍🏻


F.B. Luinstra 
De uitvaartverzorger toonde zich begripvol en ondersteunend. Gaf alle ruimte voor vragen.Beschikte over empathisch vermogen.


J. Meijer (schoonzoon Dhr. M.F. Kalk) 
Wij hebben de begeleiding door de uitvaartverzorgster als zeer prettig ervaren. Zij was vriendelijk en begripvol, nam ruimschoots de tijd. Tijdens de uitvaart had zij duidelijk de regie en reageerde zij heel flexibel op vragen en situaties, die zij naar tevredenheid van alle partijen beantwoorde en oploste.


COBA WUBS KOSTER.  
Het was super GEREGELD, fijne contacten met elkaar.HAD NIET BETER GEKUND, BEDANKT DAAR VOOR, GR COBA


Mike Bruining 
De uitvaartondernemer nam de tijd. Hij heeft ideeën en mogelijkheden met ons besproken. Hij voelde de situatie goed aan en plaatste waar dat kon ook een grapje, dit hebben wij als enorm prettig ervaren. Alles was bespreekbaar en de wensen van ons die wij onze zoon nog mee konden geven, werden toegepast.


alie meijer 
top kon niet beter


Sieka Harders-Kruizinga  
Alles meer dan naar wens gegaan. Onze persoonlijke begeleider was dhr B.Jacobs en zowel de kinderen als ik vonden hem echt geweldig. Paste zich zondermeer aan bij onze waarden ennormen. Met een lach en een traan. Ook de andere personen waar wij mee kennis mochten maken, maakten deze zo moeilijke tijd aanvaardbaar. Personen die bij het afscheid van mijn man waren, en allen die de video later hebben gezien, vroegenof iedereen daar terecht kon. Een zo moeilijk dag van voor altijd afscheid nemen hebben wij ervaren als zeer prettig ( Huiskamer gevoel.


Y. Froger 
Ik heb de uitvaarverzorger ( Bart ) ook zelf bedankt voor alle moeite en dat ik heel te vrede was hoe het allemaal geregeld was. Ook dacht hij met me mee in mijn situatie en nam alle tijd ook voor me. Hij was altijd bereikbaar ook op Zondag. Ik ben zeer te vrede over dit bedrijf.


Hendrik Hendriks 
Neutrale Uitvaart Vereniging Stadskanaal kan ik iedereen aanbevelen. Alles is met de uitvaart uitermate correct en prettig verlopen. Zorg was uitstekend!


Renate de Jonge 
Super begeleiding, zeer hartelijk en professioneel. Zeer aan te bevelen!


Elly Kloen 
Zeer goede begeleiding; meedenkend; empathisch vermogen. We hebben er een goed gevoel aan overgehouden


Ellen 
Super gedaan


T.J. Rosing - Hulshof 


Regina Korf-ten Kate 
Door de betrokkenheid en de professionaliteit van de uitvaartverzorger en de medewerkers van de Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal, is de uitvaart van onze moeder en de voorbereiding er naar toe, voor ons respectvol en waardig verlopen. En er kon gedurende de week naar de plechtigheid in alle rust naar het definitieve afscheid toe gewerkt worden. Respect voor de manier waarop deze mensen hun werk doen.


Fam. Gaal 
Wij zijn heel meelevend en op een eerlijke, oprechte manier begeleid. We kunnen hier met een goed gevoel op terugkijken.


Eva Appeldoorn-Van Dijken 
August heeft ons begeleidt en heeft overal ruimte gegeven voor onze eigen inbreng. Hij voelde feilloos aan wat wij wilden. Echt heel fijn. Ook de twee mensen die er waren om mijn moeder af te leggen gaven ruimte en respect aan ons en onze moeder. We kregen ruim de tijd om afscheid te nemen op onze eigen wijze. De kamer waar onze moeder lag opgebaard in Stadskanaal was smaakvol ingericht en deed aan als een huiskamer. Heel fijn!


Eva Appeldoorn-Van Dijken 
August heeft ons begeleidt en heeft overal ruimte gegeven voor onze eigen inbreng. Hij voelde feilloos aan wat wij wilden. Echt heel fijn. Ook de twee mensen die er waren om mijn moeder af te leggen gaven ruimte en respect aan ons en onze moeder. We kregen ruim de tijd om afscheid te nemen op onze eigen wijze. De kamer waar onze moeder lag opgebaard in Stadskanaal was smaakvol ingericht en deed aan als een huiskamer. Heel fijn!


Nanda Terpstra 


A.H. Arends-Schuur 
De uitvaart hebben we ondanks dat het een droevige gebeurtenis is toch als zeer warm ervaren. Alles was tot in de puntjes goed geregeld, dank aan alle medewerkers/vrijwilligers van "Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal".


Jack Wind 
Meta hebben we ervaren als professioneel en betrokken. Heeft ruim de tijd genomen en voelde precies aan wat wij zouden willen. Ook qua extra wensen denkt ze goed mee en heeft mij ontzorgt. Wat mij en mijn familie betreft is Meta de juiste persoon voor dit vak.


Mevr. A. Wight 
Deze uitvaartondernemer heeft alles boven verwachting geregeld.


Ina Brakels 
De contacten met de uitvaartbegeleidster (Meta) waren uitstekend. Meta liet een goed inlevingsvermogen zien en dacht pro-actief mee in oplossingen; zij kwam met goede suggesties. Prettig persoon. T.a.v. volgende vraag: of recensie op website mag worden geplaatst: ja, maar zonder vermelding van mijn naam.


Miranda prevoost Fuhler 
Het is een top uitvaartvereniging die ik echt aan iedereen wil aanbevelen Nemen echt alle tijd voor je zowel tijdens als na die tijd Ja eigenlijk heb ik er geen woorden voor zo goed


Linda pomp 


E.Nieweg 
De uitvaartverzorger is een betrokken, open en zeer vriendelijke man. Kan goed luisteren, zich inleven, maar ook even nuchter meedenken met de situatie die plotseling is ontstaan. Mijn beide ouders waren hun leven lang lid van de uitvaartvereniging. Vanuit traditie, maar ook om de bekende gedegen kwaliteit. Dit is ook gebleken. Hoe verdrietig ook, we kunnen terugkijken op een tot de puntjes verzorgde uitvaart. Dank voor alle zorg en de persoonlijke benadering.


L.de Vrieze 
Vriendelijk en zakelijk en luisterend naar de wensen van de nabestaanden


Sjoert Valkema 
Super team dat voor ons het juiste gevoel gaf. Eenvoor ons zeer geslaagd persoonlijke uitvaart.Onze dank is groot.


Strating 


A. Prins 
De begeleiding door Meta was heel persoonlijk en begripvol. Ze was in principe altijd beschikbaar.


b 


R.Bodewits, J.R.Bodewits, H.A.Prinsen 
Wij als familie zijn tevreden over de uitvaart. Het was simpel, persoonlijk en zowel de persoon die ons begeleide, als de spreekster, handelden in een stijl die pastte bij onze vader.


Karina Buirs 
Wij hebben het allemaal als zeer fijn ervaren , het contact de personen de uitvaart . Diep respect voor hun .


Jan Poppema 


Petra Van der Schoot 
Beste August, bedankt voor je betrokken en persoonlijke begeleiding. Dankzij jou werd het afscheid regelen voor mijn vader een stuk makkelijker. Ik ben blij met het persoonlijke afscheid en de ruimte en mogelijkheden die je daarin gaf!


J.C.W. Dijk 
uitstekende begeleiding ze hebben ons heel goed bijgestaan en als je ergens mee zat kon je altijd terecht voor een luisterend oor


Alie van Hooidonk-Warta 
Zeer vriendelijk en deskundig en behulpzaam! Iedereen aan te raden


Mevrouw G Marquering. 
Bijzonder vriendelijk, het voelde direct goed. Wij zullen hem bij ieder aan bevelen. Heel rustig en meelevend. Met vriendelijke groeten van onze kant.


R.v.d.Laan. 


Fam. Mankbekwaam 
Vakbekwaam, persoonlijk en duidelijk in de omgang naar alle betrokkenen. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren.


l Oostebring 
ondanks de corona perikelen, heeft de ondernemer steeds het juist begeleiden van de familie als hoofdzaak gezien.


A van den Berg 
Alles netjes en ordelijk verlopen


Hetty Huizing-Pinkster 
Ben zéér tevreden over de benadering,begeleiding en afwikkeling van dhr A. Van Zon. Vriendelijke groet Hetty Huizing.


Petra Zuidema meijer 
Het was allemaal super geregeld en ze voelden allemaal heel goed aan hoe wij er in stonden super gedaan


Fenna Bouwmeester 


Angelique de jonge 


Johan Hilgen 
We willen August bedanken voor de hulp


Garrelds bonder 
Complimenten voor een zeer fijne goed geregelde uitvaart .


Els Nijboer 
De heer van Zon heeft ons na het overlijden van onze vader nu ook na overlijden van onze moeder mijn zus en mij op een zeer prettige, kundige en persoonlijke manier begeleid.


Els Nijboer 
De heer van Zon heeft ons zeer persoonlijk en met veel begrip begeleid.


Jan Beuker 


Jurrien Valkema 
Bij toeval een oud collega van even geleden,maar die het geweldig doet.


h haandrikman 
zeer correct uitgevoerd


Derk en Jan Pietersen 
Zeer persoonlijk en aan alle wensen is gehoor gegeven. Onderling contact was zeer ontspannen en gemoedelijk. Ook de aula was prima. In de corona tijdperk kon niet beter.


René Storm 
Van begin tot eind als zeer prettig en vertrouwd ervaren. Alles kon gelijk geregeld worden en in 1 gesprek worden afgewikkeld. Zeer prettig aangezien wij zelf in Breda wonen en de uitvaart in Stadskanaal was. Tussentijdse verzoeken en veranderingen waren geen probleem om aan te passen. Kortom: complimenten!!!


w te Bos 
Wij zijn bijzonder tevreden over de superieure begeleiding door dhr. Jacobs. Ik ben iemand die niet gauw mensen als "super" beoordeelt. In dit geval wel. Dhr. Jacobs was uitermate prettig in de omgang!! Hij heeft erg goed de zorg voor het lichaam bijgehouden. Dhr. Jacobs heeft ons erg goed begeleid bij het organiseren van alles en heeft ons ook erg goed ondersteund. Een bijzonder positieve ervaring.


Hietkamp 
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van de mannen en vrouwen van de neutrale uitvaart vereniging.


Ellie Bentlage 
Wij samen als familie, hadden het niet anders willen hebben , dan hoe het gegaan is. Ze nemen echt heel veel tijd voor alles, en leggen alles prima uit. Ons papa is heel erg goed verzorgd, en August van Zon heeft alles perfect geregeld. Wij zijn zeer tevreden, over hoe alles is gegaan.


<<< Terug