<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20010

Branderhorst Uitvaartzorg
Telefoon: 06-41170006
Email: m@branderhorst-uitvaartzorg.nl
Website: www.branderhorst-uitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2018
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


C. van de Weerd
Een zeer betrokken uitvaartondernemer die de tijd voor je neemt en je begeleidt met goed advies en speciale wensen mogelijk maakt. We kijken terug op een waardig afscheid en een mooie uitvaart, die uitstekend georganiseerd en verzorgd is.


Annelies Huttinga
Prima uitvaartondernemer erg hartelijk alles naar wens dacht erg goed mee. Was snel aanwezig toen ik belde raad het echt andere mensen aan


Maarten Fontein
In deze moeilijke periode is Maroesjcha Branderhorst een zeer goede steun en toeverlaat!Laat de betrokkenen in hun waarde, neemt de tijd en is op een goede maar niet overheersende manier aanwezig!Wij hebben dit als familie als zeer prettig ervaren en ook in de tijd daarna blijft zij contact houden op gepaste wijze!


Familie Broekhoff
Wij zijn zeer tevreden over Branderhorst Uitvaartzorg. Vanaf het moment dat Maroesjcha bij ons kwam voelde het direct goed en vertrouwd. De begeleiding was van het begin tot het eind geweldig. Niets is haar teveel. Door onze gesprekken kwam Maroesjcha met ideeen waar wij zelf niet aan hadden gedacht, zo is de uitvaart heel persoonlijk geworden en kijken wij er met een zeer goed gevoel op terug.


D.Elskamp
Ze is heel meelevend en denkt ook mee in overleg zijn er veel mogelijk om de uitvaard zorgvuldig te laten verlopen Ook voldoende contact onderling gehad , had ik vragen of kwam ik er niet uit ze was al die tijd goed te bereiken. Ook waar mijn overleden man was opgebaard ging ze geregeld heen en hield ons op de hoogte .De nazorg werd ook netjes afgehandeld Kortom zeer tevreden over alles waren wij als nabestaanden dikke 10 .


N.I. te Riele
Wij zijn enorm tevreden met de persoonlijke en warme begeleiding die wij hebben gehad van Maroesjcha Branderhorst. Zij zorgt met veel aandacht dat een ieders gedachten over de uitvaart gehoord worden. Met familie in het buitenland in corona tijden is dat een flinke uitdaging. Maroesjcha heeft dit heel goed opgepakt en met een live stream hebben zij de uitvaart vanaf afstand bijgewoond. Mijn nicht gaf achteraf aan dat ze het gevoel had dat ze erbij was en dat ze nu goed afscheid heeft kunnen nemen. Heel waardevol voor onze hele familie.


Wendy de Haardt
Het was geen standaard uitvaart omdat het ging over een verstandelijk gehandicapte man die geen familie heeft die bij hem betrokken was. Ik als bezoekvrijwilliger en de begeleiders van de woning hebben dus samen alles rondom de uitvaart mogen regelen. Maroesjcha, pakte alles goed op. Heeft ons goed kunnen helpen, ook al waren de wegen die ze nu moest bewandelen iets anders dan ze gewent was. Ze pakte het zonder moeite op. Ook alle partijen die betrokken zijn bij iemand die in een instelling woont heeft ze keurig te woord gestaan, en meegenomen in het tot stand laten komen van een uitvaart op maat. Fijn was het, dat ze begreep dat de groepsgenoten de ruimte moesten krijgen om goed afscheid te kunnen nemen. En dacht hierin goed mee. Ook heeft ze, de groepsgenoten deel laten uitmaken van de dienst. Iets waarvan wij dachten dat niet mogelijk was vanwege alle corona maatregelen. Maar Maroesjcha zag binnen de regels toch nog mogelijkheden.


Helene Waanders
Maroesjcha is fantastisch, zo lief en meedenkend. Doortastend als het moet, meedenkend en leidend wanneer nodig maar altijd vanuit respect en warmte. Ze heeft zo goed naar ons geluisterd zodat het afscheid van onze moeder zo was zoals zij had gewild maar ook zodat wij met warmte ernaar terugkijken. Lieve Maroesjcha heeeeel erg bedankt hiervoor


Jolanda klopman
Maroesjcha Branderhorst was erg lief en betrokken. Gaf mooie alternatieven als bepaalde dingen niet konden ivm coronaregels.


Bas Gerards


Titia Liese
Als nabestaanden zijn we, zonder uitzondering, allen zeer content met de wijze waarop Maroeschja Branderhorst ons heeft bijgestaan bij het vormgeven van de uitvaart van mijn partner. Complimenten voor de grote deskundigheid, de kundigheid en de betrokkenheid van Maroeschja.


Jos Lipholt
Prettig contact, goed luisteren en zeker goed adviseren.


<<< Terug