Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20010

Branderhorst Uitvaartzorg
Telefoon: 06-41170006
Email: m@branderhorst-uitvaartzorg.nl
Website: www.branderhorst-uitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2018
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 24 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Mandy  
Vriendelijke dame ,rustig in omgang Luisterde goed naar de wensen van de familie . Een aanrader voor iedereen.


Mirjam  
Maroesjcha stond open voor onze ideeën en dacht heel fijn mee. Op een prettige manier invoelend. Ze was flexibel toen we op het laatste moment nog dingen anders wilden. We hebben een heel mooi moment om op terug te kijken. De prijs-kwaliteit vonden we ook heel goed.


Karin 
Maroesjscha is echt een prachtmens en heeft een enorme mensenkennis. Ze heeft altijd aan 1 woord genoeg en als je dat kunt in deze branche dan ben je echt de beste in dit vak...zoveel respect voor haar🙏❣️


leo vooijs 
warme persoonlijkheid, oprechte belangstelling en goede begeleiding. En open voor suggesties en invulling...


M.J.G. Akkersdijk  
Rondom het overlijden en de uitvaart van onze moeder hebben wij het contact met Branderhorst Uitvaartzorg als erg prettig ervaren. De benadering was heel persoonlijk. Er werd goed geluisterd naar en meegedacht mét onze wensen. Goede tekst en uitleg van alle officiële handelingen. Er was een luisterend oor, altijd ruimte voor vragen ongeacht het tijdstip. Onze moeder werd respectvol benaderd. Ook de betrokkenheid ná de uitvaart hebben wij als erg prettig ervaren.


Wilma Rijsdijk  
Ben zeer tevreden met de begeleiding en verzorging die wij mochten ontvangen.


Jan Jaap Bijlsma 
Het lijkt een beetje overdreven score, allemaal tienen, maar het is écht conform onze beleving. Elke stap in het proces was boven verwachting. We hadden heel specifieke wensen om er een zeer persoonlijke uitvaart van te maken. Maroesjcha Branderhorst luisterde goed, voelde buitengewoon goed aan hoe we de condoleance en uitvaart voor ons zagen en deed voorstellen die heel goed uitpakten. Met oog voor detail voerde ze het afgesproken plan tot in de puntjes uit. In de voorbereiding was ze te allen tijden bereikbaar voor vragen, overleg en advies. Dat zorgde voor rust bij ons en gaf vertrouwen. Door de goede voorbereiding kon ze tijdens de condoleance en crematie op de achtergrond aanwezig zijn (cf. afspraak) en stuurde subtiel waar nodig. We kijken, ondanks het verdriet over het verlies, met een heel goed gevoel terug op de uitvaart, mede dankzij de professionele en betrokken begeleiding van Branderhorst uitvaartzorg. We zijn als familie Maroesjcha zeer dankbaar.


Giny en Elise 
Wij hebben Maroesjcha ervaren als een professioneel, warm en meevoelend mens. Zij is betrokken en kan goed schakelen tussen alle natuurlijke emoties. Het contact met haar was heel goed en persoonlijk ook na het afscheid van onze moeder.


Hans 
Prettig en inlevend, prijzig maar het geld waard.


Mareen Peters 
Wij zijn door 2 verschillende personen geholpen. Maar dit is netjes van te voren gecommuniceerd, Maroesjha werd zelf in dat weekend 50 en vierde haar feestje. We zijn 2 dagen geholpen door een andere vrouw, maar hebben hier echt 0 hinder van ondervonden. Zeer betrokken, betrouwbare, meer dan initiatiefvolle en liefdevolle uitvaartonderneemster.


Nettie Bakker (partner) 
De dienstverlening was zowel professioneel als hartverwarmend. We zijn op ieder moment van het proces goed geïnformeerd en ontzorgd. Zeer tevreden.


Ester keijzer 
Wij hebben mede namens uitvaartondernemer brandenhorst een hele fijne, persoonlijke, goed geregelde en mooie uitvaart gehad.


Jm severein bakker  
Deze uitvaartonderneemster is zeer betrokken en voldoet aan alle wensen die mogelijk zijn ook denkt ze mee met de nabestaanden echt een topper


Jm severein bakker  
Deze uitvaartonderneemster is zeer betrokken en voldoet aan alle wensen die mogelijk zijn ook denkt ze mee met de nabestaanden echt een topper


Cynthia Hildebrand 
Betrokken, meedenkend,geduldig en liefdevol. Door deze goede zorg hebben wij op een waardige en persoonlijke wijze afscheid van Kees kunnen nemen. Het was zoals wij het in gedachten hadden en Maroesjcha heeft het met haar vakkennis vertaald naar de uitvaart.


B. Mennes.  
Maroesjcha is een zeer deskundig en ervaren uitvaartverzorger. Is fijn in omgang,heeft haar zaken goed voor elkaar en weet waar ze over praat.


Ilse Steenbergen  
Maroesjcha is een hele lieve en betrokken vrouw! Ze heeft een ontzettend goed gevoel bij de wensen van ons zonder dat wij daar veel woorden voor nodig hadden. Denkt mee en leeft mee! Alles voor, rondom en de uitvaart zelf zijn met veel zorg door Maroesjcha gedaan. Het is dankzij haar een heel mooi afscheid geworden. Maroesjcha heeft bij ons allen een speciaal plekje in ons hart! Ook na de uitvaart nog erg betrokken!


Cock Klerk 
Maroesjcha is een zeer betrokken persoon en een heel integer mens. Ze heeft alles in goede banen geleid en ze krijgt dus ook een dikke vette 10 van mij. Ik wil haar zeker aanbevelen bij andere mensen!


Albert Twellaar 
Ondanks de pijn en het verdriet bij het verlies van onze lieve vader staat de wereld even stil, dan is het meer dan welkom dat de uitvaart tot in de puntjes wordt geregeld door Branderhorst Uitvaartzorg Na het overlijden meteen Maroesjcha gebeld waarna direct alles werd geregeld. Zij is menselijk en zeer betrokken bij het gehele proces waarbij de kleinste details door haar werden aangestipt en niets aan het toeval werd overgelaten. Ook het communiceren met haar was zeer prettig, evenals een kundige nazorg, heel fijn. Wij kijken terug op een hele mooie bijzondere uitvaart met dank aan Maroesjcha Bleijerveld-Branderhorst.


Thea Rass-Pereboom 
Maroesjcha heeft alles voor de uitvaart goed verzorgd en begeleid en ons veel nuttige tips gegeven en zoveel gedaan als ze kon, zodat wij ons met de andere persoonlijke dingen konden bezighouden.


Karin Feenstra 
Hele fijne en persoonlijke begeleiding. Had niet beter gekund.


Arend te Velde 
Hoe prettig is het als verdriet er mag zijn als ratio uit handen wordt genomen


ReintJ Leurink  
Goede persoonlijke begeleiding en aandacht.


Jolanda Vlessert 
Ze was erg betrokken en het verliep allemaal naar wens


E.wijler 
zeer competent en warm.


Miranda Maintz 
Zeer betrokken, deskundig, bereikbaar, betrouwbaar en liefdevol.


Saskia van de Weerd 
We hebben de aandacht van Branderhorst uitvaartzorg als zeer liefdevol en persoonlijk ervaren. Ondanks het verdriet kijken we er mede door Maroesjcha heel erg mooi op terug. Een goed afscheid is een geschenk voor het leven maakt zij ook echt waar!


Marinka Poelsma  
Alle zorg omtrent de uitvaart van mama is helemaal perfect gegaan. We hadden geen betere begeleiding kunnen wensen. Zo persoonlijk, superlief en gewoon fantastisch.


Ineke Jeronimus 
Een heel plezierig, meelevend en hulpvaardig mens. Alles is zeker naar waarheid ingevuld.


Arend te Velde 
We waren allemaal erg tevreden. De persoonlijke aandacht en de wijze waarop we het gevoel hadden samen met de uitvaart bezig te zijn werd bijzonder gewaardeerd. Dank dat een verdrietige dag een troost gevende en zelfs op een eigen wijze mooie dag mocht worden.


Jan Hurenkamp 
We hebben veel steun gehad van Maroesjcha na het overlijden van onze geliefde Cathrien. Ze heeft ons goed begeleid in een moeilijke tijd. Gaf advies en regelde heel veel zaken. Ze deed dat op een tactvolle manier met heel veel inlevingsvermogen. Mede daardoor kunnen we terugkijken op een waardig afscheid van onze geliefde.


Mirjam olde Hanhof  
Wij zijn heel blij en dankbaar dat we voor Branderhorst hebben gekozen. Dankzij haar hebben we op een mooie en liefdevolle manier afscheid kunnen nemen.Ook hebben we mooie en waardevolle gesprekken en tips gekregen dat heeft me erg goed gedaan.!!


Jaime Rietman 
Maroesjcha doet haar werk met veel passie en inlevingsvermogen, wat haar enorm siert. Het is heel fijn om samen met haar dit proces te doorlopen want ze voelt goed aan wat ieders wens is en neemt dat allemaal mee. Daardoor kunnen wij met veel dankbaarheid terug kijken naar een hele mooie voldane uitvaart! Maroesjcha, je bent een topper! Super dankbaar dat jij de uitvaarten van onze beide ouders hebt begeleidt! Wij zouden je aan iedereen aanbevelen!


Edwin Renou - Villach 
Geweldig, Maroesjcha luisterde een wereld medewerkster vóór jullie bedrijf, 👍🏼👍🏼, in Amerika zeggen ze two thumps up.


Jacqueline Lohof 
Zeer betrokken en heel fijn alles behandeld. Niets was haar teveel en we konden altijd bellen of appen voor vragen.Ook na de crematie belangstelling hoe het gegaan was en hoe het met ons is. Een fijn gevoel voor ons, maar ook hoe mijn paps het gewild zou hebben. Had hij het maar kunnen zien. Super geregeld!!


Renate 
Er werd goed naar de familie geluisterd en in de gaten gehouden dat de wensen van iedereen gehoord werden.


Monique Visser 
Zeer vriendelijke dame, behulpzaam, meedenkend, warme persoonlijkheid en ik zou haar zeker aanraden voor een goede begeleiding bij een uitvaart.


cynthia pereira 
een heel persoonlijke aanpak en heel meelevend met de familie, prima geregeld.


Miranda Bulteel 
Zeer goed contact en persoonlijke verzorging. Maroesja ontzorgt de familie echt in tijden dat dit nodig is!


Patricia Heuker of Hoek - Tjittes 
Maroesjcha heeft de crematie van mijn vader heel fijn en persoonlijk begeleid. Ze gaf suggesties maar kon ook goed aanvoelen wat wij precies wilden. Ze was altijd bereikbaar als wij vragen en of opmerkingen hadden. Ook na de crematie heeft ze meerdere keren contact opgenomen om te vragen hoe het met ons ging. Fantastische nazorg!


Simone vd Geld 
Heel liefdevol en zorgvuldig


G.J.W. 
Erg prettig contact. Had bewust gekozen om niet in zee te gaan met een grote commerciële dienstverlener. Hierdoor had ik echt het gevoel alles zo te kunnen regelen zoals we zelf graag wilden zonder commerciële druk. Maroesjcha stond steeds voor ons klaar en adviseerde ons goed en zoals wij dat prettig vinden.


C. van de Weerd 
Een zeer betrokken uitvaartondernemer die de tijd voor je neemt en je begeleidt met goed advies en speciale wensen mogelijk maakt. We kijken terug op een waardig afscheid en een mooie uitvaart, die uitstekend georganiseerd en verzorgd is.


Annelies Huttinga 
Prima uitvaartondernemer erg hartelijk alles naar wens dacht erg goed mee. Was snel aanwezig toen ik belde raad het echt andere mensen aan


Maarten Fontein 
In deze moeilijke periode is Maroesjcha Branderhorst een zeer goede steun en toeverlaat!Laat de betrokkenen in hun waarde, neemt de tijd en is op een goede maar niet overheersende manier aanwezig!Wij hebben dit als familie als zeer prettig ervaren en ook in de tijd daarna blijft zij contact houden op gepaste wijze!


Familie Broekhoff 
Wij zijn zeer tevreden over Branderhorst Uitvaartzorg. Vanaf het moment dat Maroesjcha bij ons kwam voelde het direct goed en vertrouwd. De begeleiding was van het begin tot het eind geweldig. Niets is haar teveel. Door onze gesprekken kwam Maroesjcha met ideeen waar wij zelf niet aan hadden gedacht, zo is de uitvaart heel persoonlijk geworden en kijken wij er met een zeer goed gevoel op terug.


D.Elskamp 
Ze is heel meelevend en denkt ook mee in overleg zijn er veel mogelijk om de uitvaard zorgvuldig te laten verlopen Ook voldoende contact onderling gehad , had ik vragen of kwam ik er niet uit ze was al die tijd goed te bereiken. Ook waar mijn overleden man was opgebaard ging ze geregeld heen en hield ons op de hoogte .De nazorg werd ook netjes afgehandeld Kortom zeer tevreden over alles waren wij als nabestaanden dikke 10 .


N.I. te Riele 
Wij zijn enorm tevreden met de persoonlijke en warme begeleiding die wij hebben gehad van Maroesjcha Branderhorst. Zij zorgt met veel aandacht dat een ieders gedachten over de uitvaart gehoord worden. Met familie in het buitenland in corona tijden is dat een flinke uitdaging. Maroesjcha heeft dit heel goed opgepakt en met een live stream hebben zij de uitvaart vanaf afstand bijgewoond. Mijn nicht gaf achteraf aan dat ze het gevoel had dat ze erbij was en dat ze nu goed afscheid heeft kunnen nemen. Heel waardevol voor onze hele familie.


Wendy de Haardt 
Het was geen standaard uitvaart omdat het ging over een verstandelijk gehandicapte man die geen familie heeft die bij hem betrokken was. Ik als bezoekvrijwilliger en de begeleiders van de woning hebben dus samen alles rondom de uitvaart mogen regelen. Maroesjcha, pakte alles goed op. Heeft ons goed kunnen helpen, ook al waren de wegen die ze nu moest bewandelen iets anders dan ze gewent was. Ze pakte het zonder moeite op. Ook alle partijen die betrokken zijn bij iemand die in een instelling woont heeft ze keurig te woord gestaan, en meegenomen in het tot stand laten komen van een uitvaart op maat. Fijn was het, dat ze begreep dat de groepsgenoten de ruimte moesten krijgen om goed afscheid te kunnen nemen. En dacht hierin goed mee. Ook heeft ze, de groepsgenoten deel laten uitmaken van de dienst. Iets waarvan wij dachten dat niet mogelijk was vanwege alle corona maatregelen. Maar Maroesjcha zag binnen de regels toch nog mogelijkheden.


<<< Terug