Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21011

In Memoriam Uitvaarten
Telefoon: 06-23309339
Email: monique@inmemoriamuitvaarten.nl
Website: www.inmemoriamuitvaarten.nl

Jaar oprichting: 2019
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Jon de Heer 
Monique heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft goed aangevoeld en uitgevoerd wat wij wilden. Ze heeft gezorgd voor een heel persoonlijke uitvaart.


Raymond Oudshoorn 
Memoriam Uitvaarten heeft ons zeer goed begeleid bij de uitvaart van mijn moeder. Wij hebben al onze wensen kunnen uitvoeren en kijken er met een goed gevoel op terug.


remon jonket 
zeer kundig en top mensen,heel goed gevoel aan overgehouden . in 1 woord prima.


G. Boyle 
warm, integer, respectvol, vredelievend


ron. wouters 


Leon de Vos 
Angelique is een uitmuntende uitvaartondernemer. Staat dag en nacht direct klaar bij elk telefoontje, email of appje en acteert daar ook direkt op. Ze is een professionele, reprensentatieve dame met een groot oprecht empathisch vermogen. Haar handelen heeft bijgedragen aan een zeer memmorabele uitvaart.


Peter en Carla Teerhuis 
Monique, is zeer betrokken.Alle wensen die wij hadden werden tot in puntjes geregeld. Wat een fijne lieve vrouw. Top geregeld allemaal. Ik zal In Memoriam Uitvaarten aan iedereen aanbevelen.


Sandra Meezen  
Warm en betrokken. Monique gaf me het gevoel een jarenlange vriendin te zijn die me bijstond op een verdrietig moment. Ze begreep mijn wensen en deed net een stapje extra.


Nancy Brouwer  
Monique is een zeer professioneel empatisch betrokken persoon die ons zeer fijn heeft begeleidt door de intense dagen heen.


Peter Hooijer 
Na een wat stroef begin vonden Monique een fijne uitvaartondernemer met oog voor detail. Alles wat keurig verzorgd en de uitvaart verliep goed en er werd aan al onze wensen voldaan.


Peter van der Sluys 
Angelique Schildt heeft ons op een zeer prettige en professionele wijze begeleid in de uitvaart van mijn moeder. Alles was tot in puntjes geregeld, zowel vooraf als tijdens de uitvaart zelf. Het mooiste compliment wat ik haar kan geven is dat één van de genodigden na de uitvaart aan mij vroeg of zij iemand van de familie was! Dat zegt volgens mij genoeg over de betrokkenheid van Angelique en haar persoonlijke benadering. We zijn dankbaar voor het waardige afscheid wat we mijn moeder hebben kunnen geven.


Ronald Willemsen 
Goedenavond, ik wil mijn waardering uitspreken over de begeleiding, bij de uitvaart van onze moeder op 10 februari, door Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten uit Weesp. Door haar persoonlijke en vriendelijke aanpak hebben wij, naar omstandigheden, een mooie dag gehad. Alles is tot in de puntjes verzorgd en uitstekend geregeld. Heel fijn om hier geen zorgen over gehad te hebben. groet, Ronald Willemsen Stationsweg 26 1382 AB Weesp PS u mag dit bericht gebruiken als referentie


Mevr. Yvonne van Mulukom 
Mevr. Monique Houtzager heeft ons als gezin geweldig begeleid. Zij was nooit gehaast, zij nam altijd alle tijd voor ons tijdens tijdens het overleggen met ons hier thuis. Ook whatsappjes/mailtjes werden snel en vakkundig door haar beantwoord. Heel bijzonder was het dat Monique begreep waar mijn man van hield: van de natuur en van de kleur blauw. De rouwauto heeft een stukje door het bos gereden en Monique had bij de ceremonie een blauwe blouse aan. Het afscheid was heel mooi en Monique heeft alles in goede banen geleid, rustig, beschaafd, bescheiden en zeer vakkundig. Dank je wel Monique voor alles!


Harry Robert Gans 
Het is mij zeer goed bevallen, veel contact en goed overleg gehad. Uitstekende voorbereiding maar ook een goede nazorg. Uitvaart voldeed volledig aan de verwachtingen en ondanks het grote verdriet heb ik het als warm ervaren. Ik zou ook zeker een ieder, In Memoriam Uitvaarten, aanbevelen.


Irene Kloosterman-van Vliet 
Angelique de uitvaartbegeleidster van In Memoriam heeft de crematie van mijn vader zo mooi en liefdevol verzorgt. Ook de periode voor en na de crematie is heel liefdevol geweest. Ik kijk terug op een heel mooi afscheid van mijn vader. Ik ben daar heel dankbaar voor. Ik zou In Memoriam Uitvaarten iedereen aanraden.


Irene Wortel  
Heel fijn contact gehad met Monique Alle afspraken zijn goed na gekomen Ook nog contact opgenomen na de uitvaart heb ik als prettige ervaren


Truus Boone 
Het meedenken over de uitvaart, is heel erg gewaardeerd


Elles Bijlsma 
Ik wilde van de uitvaart van mijn man een feest maken. En dat is meer dan gelukt. Monique wist al onze wensen in te vullen waardoor wij nog steeds met een grote glimlach terugdenken aan 2 hele bijzondere dagen. Ik word nog bijna dagelijks door mensen aangesproken hoe bijzonder, mooi en intens ze dit afscheid hebben ervaren.


Sabina Lindeboom  
Mooie symboliek van het olifantje. Monique kwam met het idee om de uitvaart buiten te houden. Prachtige plek compleet met pluk tuin om wat mooie bloemen voor bij de kist te plukken. Zo passend bij de overledene. Was een bijzondere ervaring voor iedereen en zo mooi gedaan.


Jan Derks 
Monique van In Memoriam Uitvaarten heeft ons zeer professioneel en tegelijk vol empathie geholpen bij het verzorgen van de uitvaart. De samenwerking was steeds heel prettig en ze ontzorgt daar waar mogelijk. Daarmee hebben we probleemloos een heel persoonlijke uitvaart kunnen samenstellen.


Joost de Haan, echtgenoot 


Ingrid Wagensveld 
Wij konden ons geen betere uitvaartondernemer wensen. Alles was top geregeld! Wij zijn zeer tevreden.


L.Rood 
Rustig en prettig in de omgang, alles goed geregeld, veel ruimte voor persoonlijke invulling en bijstelling. Kortom, prima.


Nanneke Snijder 
Oprechte en betrokken samenwerking was het met je Monique! Zorgvuldig, met gevoel voor detail en kwaliteit. Vooral voor mensen die wat meer of wat anders dan ‘gemiddeld’ willen en daartoe ook de mogelijkheid hebben denk ik ben je de meest aan te bevelen uitvaartvrouw. Wij kijken terug op een prachtig afscheid van ons moedertje op natuurbegraafplaats Nieuw Valkenveen, heel erg bedankt daarvoor!


Aeliane van den Ende 
Monique heeft ons erg goed begeleid en was altijd goed bereikbaar voor vragen. Ik kan haar van harte aanbevelen.


Wijnand de Kruijff 
Monique van In Memoriam Uitvaarten heeft voor ons dit jaar twee uitvaarten begeleid. De eerste ervaringen bij de uitvaart van mijn moeder waren hartverwarmend. Monique benadert de zaken rustig, vraagt goed wat de behoeften zijn, geeft opties en regelt de zaken vervolgens volgens afspraak. Toen mijn vader later in het jaar overleed hebben we geen seconde getwijfeld en direct Monique gebeld. Wederom hadden wij dezelfde persoonlijke ervaring. Voor, tijdens en na de uitvaart legt Monique op de juiste moment contact. Wij zijn Monique zeer dankbaar en bevelen In Memoriam Uitvaarten van harte aan.


Alie Jonker Verbrugge namens G Verbrugge. 
Wij zijn zeer tevreden over deze begrafenis ondernemer.


N.M.R. Perdijk 
Een fijne benadering ,er werd gehoor gegeven aan onze wensen,zoals zelf mogen afleggen ( laatste verzorging). Volgens afspraak kwamen ze daarna om haar op te halen .ondanks het nachtelijk uur werd er met veel respect de overleden tot aan de hoek begeleid door iemand die voor de auto uit liep. Ook zoals hele kleine dingen als bij de uitvaartsbijeenkomst lag er op elke stoel een paar zakdoekjes met een wikkel met haar afbeelding.Het zijn de kleine dingen waardoor we met een goed gevoel terug kijken op een goed en waardige uitvaart. Moniek bedankt


Jan Derks 
Monique heeft zorggedragen voor een erg mooie en persoonlijke afscheidsceremonie. In de voorbereiding daartoe voegde ze zich gemakkelijk in de ontstane situatie en speelde daarin kordaat maar ingetogen haar zeer professionele rol, wat maakte dat wij, als nabestaanden, ons geen moment zorgen hebben hoeven maken over welk detail dan ook. Daarmee is het afscheid een dag van mooie herinneringen geworden.


Veralina Bakker 
Netjes, lief en heel respectvol!


<<< Terug