<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21011

In Memoriam Uitvaarten
Telefoon: 06-23309339
Email: monique@inmemoriamuitvaarten.nl
Website: www.inmemoriamuitvaarten.nl

Jaar oprichting: 2019
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Jan Derks 
Monique van In Memoriam Uitvaarten heeft ons zeer professioneel en tegelijk vol empathie geholpen bij het verzorgen van de uitvaart. De samenwerking was steeds heel prettig en ze ontzorgt daar waar mogelijk. Daarmee hebben we probleemloos een heel persoonlijke uitvaart kunnen samenstellen.


Joost de Haan, echtgenoot 


Ingrid Wagensveld 
Wij konden ons geen betere uitvaartondernemer wensen. Alles was top geregeld! Wij zijn zeer tevreden.


L.Rood 
Rustig en prettig in de omgang, alles goed geregeld, veel ruimte voor persoonlijke invulling en bijstelling. Kortom, prima.


Nanneke Snijder 
Oprechte en betrokken samenwerking was het met je Monique! Zorgvuldig, met gevoel voor detail en kwaliteit. Vooral voor mensen die wat meer of wat anders dan ‘gemiddeld’ willen en daartoe ook de mogelijkheid hebben denk ik ben je de meest aan te bevelen uitvaartvrouw. Wij kijken terug op een prachtig afscheid van ons moedertje op natuurbegraafplaats Nieuw Valkenveen, heel erg bedankt daarvoor!


Aeliane van den Ende 
Monique heeft ons erg goed begeleid en was altijd goed bereikbaar voor vragen. Ik kan haar van harte aanbevelen.


Wijnand de Kruijff 
Monique van In Memoriam Uitvaarten heeft voor ons dit jaar twee uitvaarten begeleid. De eerste ervaringen bij de uitvaart van mijn moeder waren hartverwarmend. Monique benadert de zaken rustig, vraagt goed wat de behoeften zijn, geeft opties en regelt de zaken vervolgens volgens afspraak. Toen mijn vader later in het jaar overleed hebben we geen seconde getwijfeld en direct Monique gebeld. Wederom hadden wij dezelfde persoonlijke ervaring. Voor, tijdens en na de uitvaart legt Monique op de juiste moment contact. Wij zijn Monique zeer dankbaar en bevelen In Memoriam Uitvaarten van harte aan.


Alie Jonker Verbrugge namens G Verbrugge. 
Wij zijn zeer tevreden over deze begrafenis ondernemer.


N.M.R. Perdijk 
Een fijne benadering ,er werd gehoor gegeven aan onze wensen,zoals zelf mogen afleggen ( laatste verzorging). Volgens afspraak kwamen ze daarna om haar op te halen .ondanks het nachtelijk uur werd er met veel respect de overleden tot aan de hoek begeleid door iemand die voor de auto uit liep. Ook zoals hele kleine dingen als bij de uitvaartsbijeenkomst lag er op elke stoel een paar zakdoekjes met een wikkel met haar afbeelding.Het zijn de kleine dingen waardoor we met een goed gevoel terug kijken op een goed en waardige uitvaart. Moniek bedankt


Jan Derks 
Monique heeft zorggedragen voor een erg mooie en persoonlijke afscheidsceremonie. In de voorbereiding daartoe voegde ze zich gemakkelijk in de ontstane situatie en speelde daarin kordaat maar ingetogen haar zeer professionele rol, wat maakte dat wij, als nabestaanden, ons geen moment zorgen hebben hoeven maken over welk detail dan ook. Daarmee is het afscheid een dag van mooie herinneringen geworden.


Veralina Bakker 
Netjes, lief en heel respectvol!


Paulien Hofman 
Heel warm en invoelend dank daarvoor Ga door op deze manier.


Miranda Straks-Kersbergen 
Monique heeft voor ons een prachtige uitvaart verzorgd. Alles tot in de puntjes geregeld! Monique straalt veel rust uit en weet precies waar ze het over heeft. Niets is haar teveel en we hadden dagelijks contact echt heel prettig, evenals het eindgesprek bij ons thuis. Kernwoorden, rust, punctualiteit en uitstraling. In Memoriam is TOP


Marjo van Damme 
Lieve Monique, Topuitvaart Jan. Degene die dat zei vroeg zich af of ze het wel zo kon zeggen. Ik en ons gezin vonden het niet vreemd dat ze dat zo zei, wij vonden het namelijk ook. Dit mede dankzij jouw prettige omgang met ons waarin je meeleefde, meedacht en alles perfect geregeld had zoals we in gedachten hadden. Je was er voor ons. Dit alles maakt het dat ons verdriet makkelijker te verdragen is. Heel hartelijk bedankt, ook namens ons gezin. Lieve groet, Marjo


Conny Le Febre- van der Vliet 
Fijne en lieve vrouw die met alles meedenkt en goede suggesties had waardoor het een warm en persoonlijke uitvaart is geworden! Monique je bent top!


Mieke Bello 
De combinatie van professioneel, daadkrachtig en empatisch werken is typerend voor In Memoriam


Ella* 
Monique was zeer professioneel in haar werk maar zeker ook empatisch en had oog en oor voor de moeilijke omstandigheden in onze privé situatie. Ook haar stem in intonatie bij het voordragen van een brief van mijn zus was was gevoelig mooi. Ik ben haar dankbaar daarvoor.


<<< Terug