<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21013

Maranatha uitvaartverzorging
Telefoon: 0181760760
Email: steph@maranatha.nu
Website: www.maranatha.nu

Jaar oprichting: 1980
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 2 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Anneke Berg-Elshout 
Zeer vriendelijke en toegankelijke persoon ,dacht goed mee hoe de uitvaart te organiseren,alles ging conform de afspraken Wij voelden ons op ons gemak er werd goed geluisterd naar ons


Els Van der zeeuw 


Vincenzo van Slooten 
Maranatha uitvaart zal ik zeker aan bevelen bij iedereen. Zelf ben ik ook al langzaam alles aan het plannen en wil ik dit door hun laten uitvoeren (ik ben 28). Ik vind de begeleider zeer betrokken, vriendelijk, eerlijk en vakbekwaam. Ze verdienen een dikke 10 als je het mijn vraagt!


A van Hanswijk vd Burg 
Geweldig


H.van de Weem 
Top bedrijf


Cora van der Windt- van Asperen 
De begeleiding bij de uitvaart van mijn man Mar heb ik als zeer waardevol ervaren. De afstemming en de uitvoering van de uitvaart , was empatisch , aanvullend en gaf net die persoonlijke touch waardoor een ieder het als een mooi eerbetoon aan hem heeft beleefd.


Annelien Valk 
Als je je man verliest ga je door een dal van verdriet. Je wereld staat stil en de wereld om je heen draait door. Het is dan zo fijn als iemand je bij de hand neemt en je begeleidt op je pad en oog heeft voor alles, niet alleen voor de grote details maar juist ook voor de kleine. Steph, ik wil je in het bijzonder bedanken voor de mooie herinnering die ik altijd in mijn hart met me mee zal dragen. Ik heb bewondering voor de manier waarop je je beroep uitoefent. Ik zou iedereen Maranatha uitvaartverzekering aanbevelen want daarmee ben je echt verzekerd dat je dierbare een mooie afscheidsdienst krijgt. Annelien Valk


A. Elshout 
ik kan allen maar zeggen ga zo door, en bedankt voor de goede zorgen.


M van Halderen 
Erg behulpzaam en meedenkend.Kon ten alle tijden contacten als we vragen hadden.


Jan Molenaar 
Wij danken Steph voor zijn begrip geduld en betrokkenheid.


Leo Ritmeester 
Op 11 februari verzorgde Maranatha voor de gemeente een uitvaart. Maranatha Uitvaartverzorging verzorgd al gedurende vele jaren tot volle tevredenheid de uitvaarten die de Burgemeester op basis van de wet op de lijkbezorging moet verzorgen omdat er geen nabestaanden zijn die kunnen of willen zorgdragen voor de uitvaart. Deze uitvaarten verzorgen zij vanuit een stukje maatschappelijke betrokkenheid voor een passend tarief, maar wel met de nodige zorg en aandacht en niet onbelangrijk een korte maar mooie plechtigheid bij het graf, zelfs met daarbij passende muziek. Kortom op deze manier zorgt Maranatha er voor dat ook deze overledenen een mooi afscheid krijgen. Iets dat door de gemeente Brielle erg wordt gewaardeerd.


Leo Rtmeester 
Op 16 februari verzorgde Maranatha voor de gemeente een uitvaart. Marantha Uitvaartverzorging verzorgd al gedurende vele jaren tot volle tevredenheid de uitvaarten die de Burgemeester op basis van de wet op de lijkbezorging moet verzorgen omdat er geen nabestaanden zijn die kunnen of willen zorgdragen voor de uitvaart. Deze uitvaarten verzorgen zij vanuit een stukje maatschappelijke betrokkenheid voor een passend tarief, maar wel met de nodige zorg en aandacht en niet onbelangrijk een korte maar mooie plechtigheid bij het graf, zelfs met daarbij passende muziek. Kortom op deze manier zorgt Maranatha er voor dat ook deze overledenen een mooi afscheid krijgen. Iets dat door de gemeente Brielle erg wordt gewaardeerd.


A. Vreugdenhil 
De waarderingen van bovenstaande aspecten spreken voor zich: 7 x een maximale beoordeling! Ik voeg er nog 1 aan toe: de digitale uitvoering van de gekozen muziek/zang en bijbehorende beelden was perfect!


Familie Smit 
Zeer goed en eerlijk geholpen. Alles tot in de puntjes geregeld en wij hebben hier een fijn gevoel aan overgehouden.


E.Erkamp 
Het is niet de eerste keer, dat Maranatha een uitvaart heeft verzorgd voor ons. Uitermate tevreden over deze uitvaartverzorger!


Michel pronk 
Zeer vriendelijke en meelevende man


J Chriistianen 


Siena Mulder-Koster 
Laagdrempelig contact via app en telefoon. Uitvaartondernemer reageert snel en adequaat op vragen en geen vraag is te gek. Staat open voor idee├źn en denkt mee. Gewoon prettig contact en goede begeleiding.


Ben Damen 


<<< Terug