<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21015

Uitvaartzorg Annemarie Dix
Telefoon: 0683995299
Email: annemarie@uitvaartzorgdix.nl
Website: www.uitvaartzorgdix.nl

Jaar oprichting: 2018
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 4 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.3 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.3 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.3 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


D.P Breunesse  
Fijne persoonlijke voorbereiding van alles en uitvaart was ook erg mooi en professioneel uitgevoerd. Alles klopte tot in detail. Ik heb samen met mijn zoon en familie de uitvaart en de voorbereiding van uitvaartzorg Annemarie Dix als grote steun ervaren in deze moeilijke tijd.


Els Esseveld (zus van overledene) 
Mevrouw Annemarie Dix werkte zeer persoonlijk, met veel aandacht en gevoel ook voor details; handelde snel en deskundig. Zorgde voor 100% dat alles zou verlopen zoals afgesproken en ook dat met een persoonlijke toets. Haar inbreng tijdens de plechtigheid was waardevol en ook hier weer maatwerk. Ook na de uitvaart toonde zij aandacht voor hoe het verder ging. Dit heb ik erg op prijs gesteld. De in rekening gebracht kosten zijn alleszins redelijk. Ik had geen betere keus kunnen maken om met haar expertise deze uitvaart vorm te geven.


J. Werges 
Uitvaartonderneemster A. Dix is zeer betrokken met de familie. Begeleiding van en de informatie voorafgaand aan de uitvaart was liefdevol en duidelijk.


Mw GF.Bekker Hogenboom 


D.M. Willekes 
Zeer bekwaam in haar werkzaamheden chapeau


Ronald van Zon 
Zeer goede, hartelijke en professionele service


Mirjam Nagtegaal 
Annemarie heeft het afscheid van mijn moeder verzorgd. We kijken met een zeer tevreden gevoel terug op de begeleiding van Annemarie en op het afscheid. Annemarie doet dit met passie en haar hart en niet uit oogpunt dat het haar werk is. Ze respecteerde en volgde de wensen van mijn moeder en van ons als gezin en betrok onze jonge kinderen op een warme manier bij de voorbereiding t/m de uitvaart. Annemarie, nogmaals hartelijk dank hiervoor, jouw begeleiding was zeer waardevol.


<<< Terug