Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21016

Kienhuis Uitvaartverzorging
Telefoon: 0541352100
Email: info@kienhuisuitvaartverzorging.nl
Website: www.kienhuisuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 1974
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 59 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Regina Reijmer-Waszak 
Deze uitvaartondernemer is zeer goed.


M grunder 


Familie Veldhuis  
Goede begeleiding, bij vragen ook altijd telefonisch bereikbaar. Alles is naar wens verlopen ook na enkele weken nogmaals persoonlijk contact zeer fijn.


Marleen meijer  
Wauw wat hebben deze mensen het geweldig gedaan! Ze hebben ons met alles enorm goed begeleid. Een mooi afscheid heeft mam zeker gehad!


Ruud Olsthoorn 
Wij als familie hebben de uitvaart begeleiding van Kienhuis als uitstekend ervaren. Bjorn (onze uitvaartverzorger Kienhuis) is zeer kundig en meelevend. Hij heeft ons met alle facetten van de uitvaart prima geholpen. Bijna 24/7 bereikbaar. Niets anders dan lof. Het heeft ons een goed gevoel gegeven ondanks ons verdriet.


Karin van der Tuin-Wagenvoort 
Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat Astrid de uitvaartverzorging deed bij de uitvaart van mijn vader. Het was tot in de nopjes verzorgt. Ze is meelevend, attent, pro-actief, precies, oplossingsgericht en heeft een sterk gevoel voor de omgeving.


Helga Hadderingh  
Hele fijne begeleiding.


Judith Paf Oude Egbrink 
Wij zijn in deze moeilijke tijd erg goed bijgestaan door Astrid Kienhuis. Ze neemt je heel veel "werk" uit handen en is voor iedere vraag goed bereikbaar.


Leussink Frank 
Wat is Astrid een geweldig persoon. Met veel respect werd er omgegaan met mijn moeder. Voor Astrid was niets te veel. Alle wensen werden besproken en uitgevoerd. Op eigen initiatief werden er ook alternatieven aangedragen voor de uitnodigingskaart, bidprentjes en rouwadvertentie. Ook voor Wim een groot compliment hoe hij Astrid ondersteunt bij de diverse werkzaamheden die er verricht moeten worden. Kienhuis uitvaartverzorgingbedankt voor een waardig afscheid van mijn moeder.


Leonie Volker 
Wij zijn uitermate tevreden met de begeleiding en uitvoering van de uitvaart van mijn moeder. Tot in de puntjes verzorgd, persoonlijke aandacht en aan alles wordt gedacht.


L.C Heerink Markus 
Zeer goede begeleiding


Lieke Steinmeijer 
Vanaf het begin is Kienhuis voor ons een houvast geweest en een grote steun. Alles werd perfect en snel geregeld. Ze voelden enorm goed aan waar wij behoefte aan hadden. Ik kan hen van harte aanbevelen. Dikke 10!


Remco Schothuis 
Gevraagd om diegene en ook 100% begeleid door haar. Zeer content mee


R. Koekkoek  
Zeer betrokken uitvaartbegeleidster, met oog voor detail.


Tineke Ekkelboom-Schokker 
Wij zijn dankbaar voor alle tijd en aandacht die wij hebben gekregen. Dankbaar voor alle hulp, en meedenken. Dankbaar voor de nazorg.


Fien Sanders 
Bjorn is prettig in omgang en erg behulpzaam. Denkt met je mee. Komt afspraken na.


Sonja Baalhuis en familie. 
Dag Astrid, jij hebt de wensen die mijn moeder had kunnen verwezenlijken en dat heeft gemaakt dat wij zeer tevreden zijn over de begeleiding van overlijden tot de uitvaart van mijn man, onze vader en opa. Alle randzaken om het overlijden heen waren goed geregeld. Wij allen waren erg blij dat je ons hebt bij gestaan deze dagen. Jij bent zeer mee levend, correct en duidelijk over de procedures die gedaan moeten worden. Daarvoor van ons allen hartelijke dank.


Henk en Esther Stevens 
Wij hebben onze keuze voor deze uitvaartondernemer als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. Ook erg fijn om met dezelfde persoon het contact te hebben gehad. Zeer betrokken en er werd goed naar onze wensen geluisterd. De lijnen binnen de onderneming zijn kort en alles kan hierdoor snel en goed worden geregeld Dit voelt fijn omdat je op dat moment aan zoveel dingen moet denken en beslissingen op korte termijn moet nemen. De uitvaart voldeed volledig aan onze wensen. Wij kijken er als familie met een goed gevoel op terug.


Lydian Schipper  
Ik heb het als zeer fijn ervaren ook omdat wij het meeste tel moesten overleggen


Wim Koekkoek 
De gehele uitvaart begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. De uitleg over alle zaken was uitstekend. Er is moeite gedaan om aan onze persoonlijke wensen te kunnen voldoen.


Cynthia Haafkes - De Haas 
Astrid, namens de familie, bedankt. De begeleiding rondom het afscheid van onze vader, en eerder onze moeder, was heel warm en kundig.


A.A.A. Oude Elferink 
Alles was gewoon prima geregeld. (vraag factuur conform de begroting nog niet bekend.)


M kamphuis 


J.B. Brunink 
Op en top begeleiding, ondanks de trieste aanleiding. Perfecte en persoonlijke begeleiding en service ongeachte dag en tijdstip.


Patrick Oude Weernink 
Ik kan iedereen kienhuis aanbevelen. Zeer vriendelijke en warme mensen en doen er echt alles aan om de uitvaart zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken


hans 
Uitstekende begeleiding en de crematie volgens onze wensen geregeld, hiervoor onze hartelijke dank


Annet Waaijer en kinderen 
Zeer tevreden!!! Alleen maar lof!!!


Bianca Pikkemaat  
Mijn beide ouders zijn in twee jaar tijd overleden, kienhuis heeft beide uitvaarten gedaan. We zijn zeer tevreden over de geleverde service. De benadering was professioneel, rustig, persoonlijk en liefdevol. Niks is er gek en er wordt goed mee gedacht, alle druk van dingen regelen wordt van je schouders genomen door de fijne begeleiding. Top mensen die zeker het keurmerk verdienen.


F. GROENEVELD 
Zeer bekwame en proffesionele vertegenwoordiger (Bjorn) van Kienhuis uitvaartverzorging. Ontzorging voor familie perfect geregeld.


Agnes Oude Luttikhuis 
De persoonlijke aandacht en het meedenken bij alle facetten die voorbij zijn gekomen hebben wij als heel bijzonder en fijn ervaren.


Clemens Wargers 
Prettig en persoonlijk contact. We kijken als familie met een goed gevoel op de uitvaart terug. Goede begeleiding bij de keuzes die er gemaakt moeten worden. Er is heel fijn meegedacht en geadviseerd bij alle mogelijkheden om de uitvaart volgens wens te laten verlopen.


Nathalie Oude Wolcherink 
Het was voor ons een absolute meerwaarde dat Astrid deze uitvaart voor ons heeft verzorgd. De kennis die Astrid heeft op dit gebied heeft ons erg geholpen en ontlast! De verzorging en crematie was van begin tot het eind zoals mijn vader het zich had gewenst. Dit kwam zeker ook door het meedenken van Astrid, die de situatie goed heeft ingeschat!


Ria Nijhuis 
Astrid is een vlotte, doortastende en sympathieke uitvaartleidster. Ze voelde goed aan hoe de nabestaanden het wilden hebben en regelde alles snel en zorgvuldig. Ze denkt goed mee en overziet snel allerlei dingen. Ook werden de jonge kinderen goed betrokken in het geheel en kregen ze uitgebreid antwoord op de gestelde vragen.


Nicole Bolscher  
Dankzij Kienhuis Uitvaart kunnen wij terugkijken op een zeer persoonlijk en waardig afscheid. Er wordt heel goed geluisterd en rekening gehouden met de wensen van de nabestaanden. Enorm bedankt!


Marlon Fokkema- de Graaf 
Bjorn heeft ons heel erg fijn begeleid. Hij was rustig, netjes, attent en luisterde naar onze wensen betreft het afscheid van mijn vader. We kijken met een heel fijn en warm gevoel terug op de begeleiding. Doordat we zo goed werden begeleid waren er geen zorgen zodat we alle tijd hadden om ons te kunnen concentreren op het afscheid nemen van mijn vader.


Kitty Steunebrink 
De uitvaartondernemer heeft ons prima geholpen. Hij was altijd bereikbaar wanneer we hem nodig hadden en kwam vaak langs voor overleg. Hij heeft alles super geregeld. Wij kunnen met een goed gevoel terug kijken op de uitvaart


Cynthia Haafkes - De Haas 
Heb nog geen eindfactuur ontvangen maar als familie zijnde zijn we zeer tevreden over de geleverde diensten, Astrid was betrokken en heeft ons heel goed begeleid waardoor de uitvaart heel mooi en persoonlijk is geworden.


Ivonne Cuiper 
Astrid is een zeer betrokken uitvaaronderneemster. Ze heeft het talent om naar de nabestaanden te luisteren zodat het een afscheid werd zoals wij voor ogen hadden. Ook heeft Astrid zelf nog waardevolle ideeën geopperd die een welkome aanvulling waren op het afscheid.


Edwin Groeneveld 
Fijne en persoonlijke begeleiding. Attent. Heeft alles goed onder controle zonder dat hij opvallend aanwezig is. Prettig in de omgang. Wensen die later bekend worden gemaakt doet hij zijn best om dit alsnog te realiseren. Neemt goed de tijd en geeft goede adviezen, waarbij hij altijd openstaat voor de mening van de nabestaanden. We hebben geen negatieve feedback.


Hanneke Oude Elberink 
We hebben Astrid in korte periode leren kennen als een erg fijne persoonlijkheid. Deskundig, betrokken, flexibel, meedenkend. Wij hadden voor mijn vader een uitgebreide uitvaart; Ene dag kerkdienst en condoleance op locatie met voorzieningen en de andere dag een crematie met aansluitend lunch (niet in besloten kring) en dat op dag 4 en 5, dus in hele korte tijd! Maar in alles werd meegedacht en ook oog voor detail. Voordeel is dat zij alles in eigen huis hebben, waardoor er ook erg snel geschakeld kan worden. Het verdriet is er, maar wij kijken erg goed terug op de wijze hoe we afscheid hebben kunnen nemen en dat helpt. Dus vandaar ook de erg goede beoordeling en de complimenten. Het was voor ons zeer waardevol!


Hans Janse 


E. Lansink 
Prima


Irene Lukens 


Esther Dierking 
Astrid en haar collega (naam is me ontschoten, sorry!) hebben ons geholpen met het afleggen. Dit ging heel ontspannen en rustig met goeie uitleg, top! Sharon heeft ons goed begeleid door deze moeilijke dagen. Ze was er op de juiste momenten, geweldig!


Jacky Bruins 


Tonnie Oude Luttikhuis 
We werden zeer warmhartig en professioneel begeleid en kunnen deze uitvaartondernemer zeker aanbevelen.


J. Stevelink 
Wij hebben de ondersteuning als prettig ervaren. Aardige mensen die goed meedenken in de situatie. Professioneel en erg creatief met het verzorgen van de crematieplechtigheid.


Ine Bekhuis 
We zijn erg fijn geholpen en bijgestaan door Sharon Ze was op tijd op afspraken kon haar bellen en de afspraken kwam ze altijd na ook kwam ze zelf met ideeen waar je zelf nog niet aan gedacht had Wij zijn zeer tevreden


A.J.Kamphuis 
zeer persoonlijk en geruststellend. Ging heel fijn en sfeervol en met respect om in de gehele periode Was heel tactvol en rustig en prettig met de kleinkinderen (13-11-en8 jaar)


Edwin Engelbertink  
Wij zijn zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart en de begeleiding van ons als familie


Lilian Smudde en Robert Appels 
Wij vinden Björn een zeer prettige persoonlijkheid die zich goed inleeft, die goed meedenkt en die goede tips geeft omtrent bidprentjes, advertentie en rouwkaart. Ook zijn presentatie tijdens de uitvaart was perfect. Ook het harde gedachtenis kaartje vinden wij zeer waardevol. Al met al was het perfect georganiseerd.


Eugene Yap 
Zeer vakkundig, betrokken en meedenkend.


I. van Rheenen-Keijser  
Niets dan lof voor dit bedrijf. Alles was in overleg te doen.


Zwier Engbers  
Correcte en duidelijke begeleiding


Matthieu Vroemen 
Al onze wensen zijn voldaan. Ze staan altijd voor je klaar nooit haast en ze nemen alle tijd. Ik hoop dat ik ze niet meer nodig heb, maar mocht dat wel zo zijn dan maak ik graag weer gebruik van hun diensten.


R. Arens  
Zeer persoonlijke en vakkundig uitvaart begeleiding 👌


Irene Lukens 
Als iemand plots en onverwacht overlijdt, mag je hopen een uitvaartondernemer te treffen als bij Uitvaartonderneming Kienhuis. Je krijgt de tijd om je uit te spreken ook al gaat het van de hak op de tak, met tranen, gezucht en verdriet. Je wordt in je waarde gelaten en zij houden de rode draad in de gaten die zo belangrijk is. De rust die deze mensen uitstralen, het begrip om de situatie en het uitvoeren van wat moet gebeuren, maakt dat je als nabestaande weet: het komt goed!


Albert Kokkeler 
hij had steeds goede ideeen en niets was hem teveel om het naar onze wensen te doen. Een prima uitvaartondernemer en begeleider.


Jacky Bruins 
Het is allemaal als erg prettig ervaren ondanks de verdrietige gebeurtenis. Ze was er altijd en we konden haar altijd bellen of mailen of appen. Goede begeleiding van haar. Alles als zeer positief ervaren. Kwam geregeld met verschillende opties zodat aan iedereens verwachting werd gedacht. Alles ging in goed overleg en de uitvaart verliep hierdoor erg soepel. Hierdoor was de uitvaart een mooi afscheid geworden. Advies,t meer inzicht in financiële deel te geven aan familie, zodat evt keuzes daar op kunnen worden aangepast.,


Familie Arends 
We zijn zeer tevreden over onze uitvaartondernemer. Zeer betrokken, ruimte gevend voor iedereen en mee denkend.


Bgm Eppink 
Prima verzorgd, en zeer tevreden


Monique Kruse 
Wat is Astrid een geweldige uitvaartonderneemster. Wat ging ze goed om met de omstandigheden. We kijken er zeer goed op terug zoals wij als familie afscheid hebben kunnen nemen. Wij als familie gunnen iedereen zo'n uitvaartonderneemster.


Dianne Gellekink 
De persoonlijke en professionele begeleiding van Astrid Kienhuis heeft ons zeer geholpen in deze moeilijke periode. Ze wist op een fijne manier zowel duidelijk aanwezig te zijn als op andere momenten op de achtergrond te blijven. Heel fijn!


Mariëlle Timmerhuis 
alles goed besproken voor de uitvaart, fijn contact gehad en werd ook meegedacht in de wensen.


Jolanda Ekkelboom 
We zijn heel blij en dankbaar hoe alles is gegaan, overal goed in begeleid. Beter kon het niet. Heel erg bedankt.


JW Heuten 
Sharon voegde zich op een uitstekende manier in de door ons gewenste uitvaart. Chapeau !!


Fam Westerhof 
Kienhuis heeft ervoor gezorgd dat we op een persoonlijke en passende manier afscheid konden nemen van ons geliefde familielid. We zijn perfect begeleid door Bjorn ter Haar. Hij nam alle tijd voor ons en kwam met suggesties die aansloten bij onze wensen. We zijn Kienhuis zeer dankbaar voor de begeleiding die ze ons geboden hebben tijdens een voor ons moeilijke week.


Ineke Verdonkschot 
Astrid Kienhuis heeft onze familie bij het plotseling overlijden van mijn man / onze vader enorm goed opgevangen. Ze bracht rust, overzicht, empathie en geduld met zich mee. Stap voor stap heeft zij ons door de moeilijke week in voorbereiding op de uitvaart begeleidt. Ze was altijd beschikbaar, had oplossingen voor problemen, dacht met ons mee en ontzorgde ons volledig op het gebied van organisatie. Ze was voor ons een grote steun in deze periode van verdriet en afscheid.


Hermie Schulte 
Hoogte van factuur is nog afwachten. Wij zijn uitermate tevreden en hebben alleen maar positieve ervaringen met Bjorn ter Haar van uw uitvaartonderneming.


Lidy Hesselink  
Björn was ontzettend lief, en dacht heel goed mee. Op een gegeven moment hadden wij iets in gedachten, en hij wist nog van niets maar de volgende dag had Björn het al bij zich. Maar Sandra een collega was ook heel erg lief. Onze ervaringen met Kienhuis zijn erg fijn.


Van Langen 


STEPHAN TIJANS 


Familie Blokhuis 
Het persoonlijke contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Er was goede en duidelijke afstemming en afspraken werden adequaat nagekomen. Het is fijn als iemand op professionele en menselijke wijze de regie neemt en de familie met raad en daad bijstaat en ontzorgt.


Silvia Keizer 
Niets is teveel, op het juiste moment even afstand. Vriendelijk en betrokken. Samen hebben we er een mooie uitvaart van gemaakt.


paul Daalhuisen 
zeer betrokken, duidelijk en meelevend we kijken met heel goed en voldaan gevoel terug op deze uitvaart


Joke Helthuis Brunink 
Wij vonden het een mooie uitvaart. Sharon deed het rustig en mooi het voelde goed.


Marjo Bloemen 
Deskundig, let op details, houdt rekening met wensen van alle nabestaanden, kwam alle dagen met waardevolle suggesties waar we als familie zelf niet aan gedacht hadden. Voorbeelden: het besturen van de lijkauto door mijn broer, het dicht klappen van de lijkwagen door alle nabestaanden ( mijn broers en zullen), het met alle broers en zussen gezamenlijk overbrengen van mijn vader van bed naar kist, etc etc


Ria Bloemen 
Zeer prettig contact en een goed gevoel alles aan hen over te kunnen laten.


Marc Ensink  
Bjorn was zeer professioneel, begaan en pro actief. Hield regelmatig contact met ons mbt de voortgang. Ook complimenten aan Astrid


Ellen Oude Luttikhuis 
Heel fijn en persoonlijk. Kan er met een goed en fijn gevoel op terug kijken.


Petra van Benthem 
Wij zijn zeer tevreden over Astrid. Zij nam alle tijd voor ons en dat is geweldig in zo'n rouwperiode.


Ronnie de Lange 
de uitvaartonderneemster had vaak aan een paar woorden genoeg om te weten wat we graag wilden en dacht teven ook met ons mee.


Ine Bekhuis 
Van het begin tot het eind zijn we goed en duidelijk begeleid, vriendelijk en alle tijd die nodig was ook kon je extra bellen en was er ook altijd een mogelijkheid voor eigen ideeen


W.M. Jager 
Uiterst tevreden.Sharon heeft heel goed aangevoeld waar wij,ik,behoefte aan hadden en heeft dit uitstekend uitgevoerd.Het precies vertellen wat er ging gebeuren en de rit naar Assen. Kortom complimenten!


Henk Evers 
Zeer goed en meedenkend


Fam Weierink  
Alles prima verzorgd en goed meegedacht


Frank Quaink 


Hanneke Buijvoets 
Mede door de warme en persoonlijke begeleiding met aandacht voor iedereen en de dynamiek, werd het een mooi en waardig afscheid.


Familie van Kleef 
Het contact verliep erg prettig. Korte lijnen, snelle reactie en er werd goed aangevoeld wat de wensen waren. Top!


Familie Mulder 
Begeleidend,persoonlijk,ondersteunend,naar wens en moeite gedaan voor ons


Martin Hemmer 
In alles top geregeld, met zeer warme en persoonlijke begeleiding.


Annet en Ben ter Brake 
Het was een waardig afscheid. Sharon was een bijzonder vriendelijk en kundig begeleider. Een afscheid van een voltooird leven maakt het ook wat minder verdrietig.


Anne Knippers  
Zeer goede begeleiding. Goed luisteren en heel goed meedenken


Ronald Leussink  
Heel fijn afgehandeld


Martin Arens 
We zijn door Astrid Kienhuis op een uitstekende manier begeleid in deze moeilijke periode.


Hans Olde Monnikhof 
Kienhuis Uitvaartverzorging is een meer dan uitstekende uitvaartondernemer, zeer empathisch en handelt de zaken zeer voortvarend af.


Dochters van mw Oude Nijeweme 
De persoonlijke betrokken stijl heeft ons erg aangesproken. Er is goed naar onze wensen geluisterd en creatief meegedacht en voorstellen gedaan. We hebben het gevoel gehad dat Astrid altijd beschikbaar was voor ons.


Martijn Stegge 
Wij willen Björn en ook Sandra en Wim bedanken voor de perfecte begeleiding. Altijd werd er empatisch gereageerd. Ook erg snel en accuraat. Kienhuis had ook de uitvaart van onze vader in 2006 gedaan vandaar deze keuze.


Mirco Veldboer 
Warme en zeer persoonlijke benadering. Hij kwam met ideeën waar we zelf niet aan gedacht hadden. De ondernemer paste zich feilloos aan, aan de gemoedstoestand van ons, de nabestaanden.


Irma damhuis 
Professionele begeleiding maar toch betrokken.


Anja Elfrink 
Astrid Kienhuis heeft ervoor gezorgd dat wij met een heel goed gevoel kunnen terugkijken op een mooi afscheid passend bij mijn man, vader en opa.


Nicolet Groener 


Familie Steggink 
Dankzij de warme, persoonlijke begeleiding van Sharon hebben wij op een fijne manier afscheid kunnen nemen van onze (schoon)moeder en oma. Wij willen iedereen van Kienhuis bedanken voor de goede zorgen rondom de uitvaart.


Angeliek mevr. Booijink 


Jan Raatgerink 


Familie Bekhuis. 
We hebben Astrid als heel prettig ervaren, respectvol, betrouwbaar en oog voor detail Een kei in haar vak.


Marcel IJland 
We hebben Astrid Kienhuis leren kennen van eerdere gelegenheden, en ze bevestigde nogmaals haar professionaliteit maar daarnaast persoonlijke belangstelling voor de achterblijvers. Ze voelt zeer goed de stemming/emoties aan en kan daarop uitstekend inspelen. Heel fijn om met haar samen te werken.


Jolanda Koop-Morsink 
Zorgvuldig, ons extern geheugen en betrokken. Altijd bereikbaar. Als prettig ervaren.


Karn Evering 
Astrid heeft is voor ons zeer betekenisvol geweest. Ze was bereikbaar, benaderbaar, flexibel maar bovenal heeft ze ons stap voor stap op bijzondere wijze meegenomen in alle dagen voor het definitieve afscheid. Veel dankbaarheid voor de wijze waarop ze de kleinkinderen betrokken heeft in deze week. Dit was zo bijzonder mooi. Astrid kwam met suggesties die voor ons onbekend waren, maar ze liet ons steeds de keuze. Ze straalde rust uit en gaf ons alle ruimte om het afscheid te laten zijn naar de wens van onze moeder en ons zelf. Voor ons in deze verdrietige periode konden we geen betere begeleiding wensen.


Monique Beernink 
Wij waren zeer tevreden over de dienstverlening van Astrid. Ze is aanwezig op de voorgrond als het moet en op de achtergrond als dat nodig of zeer gepast is. Ze voelt de situatie goed aan, niets is haar te veel en ze weet het in een zeer verdrietige setting ook weer luchtig te houden. Ze is zeer capabel op allerlei fronten.


lydian schipper 
Sharon Heukels is een TOPPER. Ze is een puur mens, enorm meedenkend maar ook realistisch. De rust die Sharon uitstraalt geeft een enorm goed gevoel. Niks anders dan lof voor haar, ze is gewoon een topper. Ze is een hele lieve persoonlijkheid.


L Wiggers en B Pikkemaat 
We zijn in deze moeilijke tijd persoonlijk en goed begeleid. Er was altijd ruimte voor vragen en begeleiding. We hebben onze vader op een fijne en respectvolle manier los kunnen laten.


R.Dorenbusch 
Björn was zeer integer en betrokken. Hij nam alle tijd voor ons als gezin en was duidelijk in de zaken die moesten gebeuren. Een rots in de branding.


Marieke Vos- klein Rot 
De begeleiding was heel prettig, duidelijk en op maat! We hebben veel zelf kunnen doen. Er was ook een hele prettige omgang met alle kleinkinderen. Dank jullie wel daarvoor!!!


Anne-Marie Winkelman 
Zeer betrokken en professionele mensen, met oog voor detail. Persoonlijke benadering en alles keurig geregeld, vooruitstrevend. Rust creëren in alle acties rondom overlijden / uitvaart, ontzorgt waar mogelijk en denkt goed mee.


Richard 
Kienhuis Uitvaartverzorging heeft gezorgd dat de uitvaart van onze moeder, een ingetogen, respectvol, warm en intiem afscheid was. Wij zijn als gezin dankbaar voor de liefdevolle begeleiding.


CAJ (Karel) van Duursen 
de keurmerk-vragenlijst kwam eerder dan de factuur. Ik heb daarom een 7 ingevuld, omdat ik er van uit ga dat ook dit prima in orde is. Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? * Is een beetje een cynische vraag. want het schoot even door mijn hoofd dat je bij zo'n aanbeveling aan een ander het misschien net lijkt of je diegene dood wenst, Maar zelfs dan kan ikhet aanbevelen omdat het dan met een keurige uitvaart plaats zal vinden.


Martin ten Hoopen 
Ze stond steeds voor ons klaar. Heeft alles perfect geregeld. Ze denkt mee in "het proces".


Familie Kattenpoel oude Heerink 


E.Venekatte. 
Heel erg tevreden,uitstekend.


Familie Westerhof 


Inge Grote Beverborg 


Huub Oude Rengerink 
Astrid bedankt!!!


Ben Kaptein 
Wij zijn duidelijk op de hoogte gebracht van de mogelijkheden en de medewerking was perfect, alle afspraken tot in de puntjes verzorgd en altijd op tijd aanwezig. Bij alle instanties werd door de uitvaartondernemer alles geregeld.


Jan, Youri, Daphne Haarman en Rutger Bakker 
Bjorn heeft ons goed begeleid en alles top geregeld. Alle complimenten aan Bjorn!


M Westenbroek-Kamphuis 
Geweldige persoonlijke begeleiding ook tijdens de uitgeleide vanuit het hospice.


Angelique Laarhuis - Willemsen 
Begeleiding van Astrid was prima. We voelden ons op ons gemak en Astrid ging mee in onze wensen. Ze dacht mee maar liet de beslissing bij ons. Geen op- of aanmerkingen kunnen vinden.


R. Lucas 
Bjorn ter Haar heeft perfect geregeld, rekening gehouden met al onze wensen, niets was te veel! Het is een heel mooi afscheid geworden!


Dorien Grote Beverborg 
De kleinkinderen (5-10 jaar) werden uitstekend betrokken bij alle dingen die gedaan moesten worden. Alles werd goed uitgelegd en ze mochten werkelijk bij alles helpen. Daardoor vonden ze het niet eng en hebben we een hele fijne voorbereiding en afscheid gehad. Verder is er alle ruimte voor je eigen invulling van het afscheid en waar nodig geven ze professioneel advies.


Mark Scholte 
De persoonlijke benadering staat voorop. Tijdens de eerste moeilijke week staat Kienhuis Uitvaart dag en nacht voor je klaar om je overal in bij te staan. Ook kreeg ik de tip om de hond mee te nemen naar de aula omdat ze haar baasje bleef zoeken. Dit was een zeer indrukwekkend moment. En het heeft het hondje goed gedaan om ook afscheid te kunnen nemen. Ik kan alleen maar vol lof praten over de gehele begeleiding. Ze hebben heel veel werk uit handen genomen zodat ik me kon richten op de crematie.


Peter Brenninkmeijer 
Bjorn ter Haar was zeer betrokken, niets was teveel en heeft op alle punten zeer goed meegedacht en aanbevelingen gedaan. De uitvaart (totaal van 13.00 tot 18.00) verliep zeer goed, compleet volgens planning en daardoor is het een mooie herinnering geworden. Er kwam iemand naar me toe met de opmerking dat hij nog nooit zo'n mooie begrafenis had meegemaakt. Wij zijn Bjorn erg dankbaar voor zijn enorme inzet en wil hem iedereen aanraden.


Familie Floot 
Wij zijn als familie fantastisch begeleid door Bjorn. Op alle vlakken heeft hij ons perfect geholpen en aan alles gedacht. Wij zijn dan ook heel erg tevreden en zullen hem zeker aanbevelen. Hartelijke dank.


Marieke Welman Damhuis 


Ellen Klaassen 
Door de professionele begeleiding van de uitvaartleider werd ons, als familie, veel regelwerk bespaard gebleven en hebben we daardoor meer tijd gehad om afscheid te nemen. Zo heeft onze moeder een mooie en persoonlijke uitvaart naar haar en onze wens gehad.


Damhuis 
Zeer betrokken en professioneel en naar wens van overledene die altijd vol lof was over Astrid Kienhuis.


<<< Terug