<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21016

Kienhuis Uitvaartverzorging
Telefoon: 0541352100
Email: info@kienhuisuitvaartverzorging.nl
Website: www.kienhuisuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 1974
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.4 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.4 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Berto Nijmeijer
We zijn top geholpen, Bjorn heeft ons zeer persoonlijk en netjes geholpen.


Jos Tijhuis


Lisette Vrijkorte
Astrid Kienhuis heeft ons begeleid na het overlijden van onze moeder. In deze verschrikkelijke periode was Astrid onze rots in de branding. In deze week was Astrid werkelijk onmisbaar voor ons. Zij regelde en dacht aan alles zodat wij konden rouwen en op een fijne wijze afscheid konden nemen van mama. Niets maar dan ook helemaal niets was haar teveel. Ze heeft mama erg mooi afgelegd en heeft haar op een respectvolle manier thuis gebracht. Bij elke handeling legde ze uit wat ze ging doen en waarom. Ze betrok ons bij alles. Geen vraag of verzoek was haar teveel. Mama heeft in haar eigen bed gelegen en Astrid kwam dagelijks langs voor controles (zoals aan de koelplaat en aan mama). De dag van het condoleren en de crematie heeft Astrid ook met erg veel respect en op een persoonlijke wijze begeleid. De kleinkinderen werden overal bij betrokken, van het duwen van oma's kist tot mee mogen rijden in de bus tot het dichtdoen van de klep van de auto. De kleinkinderen zullen dankzij haar nooit meer bang zijn voor "de dood". Maar één maal in je leven kun je afscheid nemen van je moeder en wat heeft Astrid dit afscheid met verve gedaan door haar professionaliteit, ervaring maar ook haar persoonlijke benadering. We hadden van te voren niet kunnen indenken hoeveel een uitvaart begeleider voor je betekend in deze periode van verbijstering, onmeetbaar verdriet en rouw. We hadden van te voren niet kunnen indenken hoeveel Astrid voor ons betekend (heeft)


Jan en Ans Benneker
De uitvaart was goed geregeld en we hadden een fijne begeleiding. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.


Koch
Vanaf het allereerste contact werden wij zeer liefdevol, warm en persoonlijk begeleid. Astrid is een makkelijk toegankelijke begeleidster, laagdrempelig en luistert goed naar de wensen van de familie. Daarnaast gaf ze ook genoeg ruimte voor een beetje luchtigheid en dat hebben wij in de moeilijke dagen rondom het overlijden en de uitvaart erg fijn gevonden. Door goed naar onze wensen te luisteren en haar talent om ons als familie aan te kunnen voelen en ‘ontzorgen’ hebben wij onze dierbare het afscheid kunnen geven wat wij graag wilden, daar zijn wij Astrid erg dankbaar voor! Een volgende keer, en we hopen dat dit nog heel lang zal duren, zullen wij haar zeer zeker weer benaderen!


Ellen Alberink
Vanaf het eerste contactmoment keurig behandeld. Er is goed geluisterd naar onze wensen, en in overleg met elkaar is het afscheid geworden zoals we wilden. We zijn heel erg tevreden en kijken terug op een mooi en waardig afscheid .


Lansink
Wij hebben het gehele traject van de uitvaart als zeer goed ervaren. Zaken konden erg snel en naar persoonlijke wens gerealiseerd worden. Daarbij was de snelheid en de flexibiliteit van de uitvaartverzorger erg goed. Wij kunnen met een goed gevoel terug kijken op het hele traject.


Groeneveld
Goede organisatie. En Goede medewerkers.


Rob Behrens
Op een zeer correcte wijze ervaren, de begeleiding was boven verwachting. Professioneel, betrokken en een bijzondere klantgerichtheid. Aanwezig wanneer nodig, maar gepast op de achtergrond ,de regie volledig in handen. Kortom ondanks de aanleiding als zeer bijzonder ervaren, een dikke pluim.


Arnold Broenink
Kienhuis uitvaartverzorging is een zeer goede begrafenisonderneming. Astrid weet goed de mensen te benaderen, en voelt persoonlijke zaken goed aan. Er is veel zorg uit handen genomen door haar. vanaf het begin tot het eind respecteert ze de wensen van de nabestaanden. Ze doet alles wat in haar vermogen ligt om er een mooie en respectvolle uitvaart van te maken. Van proefdrukken tot aan de crematie, je kunt alles bespreken en alles is bespreekbaar. Je krijgt vooraf goed inzicht aan de hand van een gespecificeerde factuur wat de kosten ongeveer gaan worden. De daadwerkelijke factuur kwam goed in de buurt van de voorcalculatie. Mocht ik weer te maken krijgen met een overlijden dan zou ik zeker weer voor Kienhuis Uitvaartverzorging kiezen.


Walter Nijmeijer
De organisatie van Kienhuis is goed op elkaar ingesteld. Begrijpend, rustig, informeel en rekening houdend met de nabestaanden wordt de uitvaart verzorgt. Je hoeft nergens over in te zitten (ze denken aan alles), de nabestaanden kunnen zich met hun verdriet bezig houden; zoals het hoort.


Miriam Wilde
Wij zijn door hun perfect en zeer goed geholpen. Begeleiding was goed tijdens deze dagen maar ook daarna. Geen enkele vraag was teveel. En er is veel mogelijk t.a.v eigen wensen. Alles was TOP !!! ( Bjorn bedankt)


Robert Wargers
Integer, goed en voldoende contact. Er was zelfs ruimte voor kleine aanpassingen van het programma toen daar op het laatste moment om werd gevraagd. Niets dan lof voor deze lokale ondernemer, kan ik iedereen aanbevelen.


Familie Lotterman
Dankzij de vakkundige, persoonlijke en goede begeleiding vanuit Kienhuis uitvaartverzorging, is de uitvaart volledig naar wens verlopen en is dit een dienst geworden met een lach en een traan.


<<< Terug