<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21019

Els Jacobs Uitvaartonderneming b.v.
Telefoon: 0464112922
Email: info@elsjacobsuitvaart.nl
Website: www.elsjacobsuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 19 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


mjm peeters 
Ik heb alleen maar lof voor alle mensen die hebben bijdragen aan het welslagen van de uitvaart van mijn vrouw. De voorbereiding, de uitvaart zelf en de nazorg waren geweldig. Er is geluisterd naar wensen, er is meegedacht, men is oplossingsgericht en "ontzorgt" maximaal. Chapeau!


Jo Goossens 
Ben heel blij hoe Wanda Voragen de uitvaart heeft geregeld en VERZORGD. Net als bij de uitvaart van mijn moeder in mei 2020 was alles tot in de puntjes verzorgd door Wanda. Zij is geboren voor dit vak. Ik beveel de uitvaartonderneming van Els Jacobs dan ook iedereen AAN!!!!


Claudia Moi 
We hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren. Alles was in de details goed en met veel aandacht verzorgd.


Anoniem 
Voor de afscheidsbijeenkomst van mijn vader zijn wij begeleid door Els Jacobs zelf. Dit was heel fijn. Er was heel veel persoonlijke aandacht. Hadden wij nog vragen, stond Els meteen weer bij ons op de stoep. Niets was haar te veel en ze had alle tijd en aandacht voor ons. Zij heeft er totaal voor gezorgd dat mijn vader het persoonlijke en intieme afscheid kreeg dat wij nog niet helemaal voor ogen hadden maar waar zij mee hielp het in te vullen. Wij zijn meer dan tevreden en kijken op een hele mooie persoonlijke afscheidsbijeenkomst terug. Heel hartelijk dank Els!


PJ Burger 
Goed contact met de familie en alles tot in de puntjes verzorgd vanaf het eerste contact tot de nazorg


Elisabeth (Jos) van der Linden 
Zeer goed contact, snelle reactie en opvolging, zeer goede en aangename begeleiding, zeer goed bereikbaar, kortom perfect!! Zeker aanbeveling!!


Miranda vleugels 
Zeer persoonlijke begeleiding en uit t hart meedenken!prachtige opbaring waaraan veel tijd was besteed


Cor van der Linden 
Goede service, zeer bemoeid


monique keulers 
super geregeld


Leon Moonen 
Een zeer persoonlijke en warme begeleiding! Els Jacobs is in staat om het beeld van overledene en de wensen van nabestaanden concreet om te zetten in passende aanbevelingen voor de uitvaart.


Erik Janssen 
Wij zijn ontzettend tevreden over de goede begeleiding en steun vanuit Els Jacobs uitvaartonderneming. Alles was top en snel geregeld en heel goed verzorgd. Alles was precies volgens wens van Miriam. Onze dank is groot voor dit mooie afscheid. Erik, Kaylee, Alice Janssen.


Mien Hartsteen 
Zeer prettige ervaring gehad met Wanda Voragen en haar collega’s. Persoonlijk en innemend in contact, goede advisering omtrent alle praktische zaken en aanbeveling van ritueelbegeleider Iris van Noorden. Luistert zorgvuldig naar de wensen van de nabestaanden. Helder in communicatie, komt afspraken na, goed bereikbaar. Ook heel attent om kinderboekje over overlijden van opa te ontvangen voor kleinkinderen. De uitvaartdienst was geheel naar onze wens. Goede nazorg. Al met al zouden we haar zeker aanbevelen!


Gerry van den Heuvel-Verhaegh 
Door de persoonlijke benadering en de warme aandacht van Els voelden wij ons meteen op ons gemak en nu kijken wij met een voldaan gevoel terug op het afscheid van mam. De verzorging van de overledene, de thuisopbaring, de voorgangster in de dienst, de live muziek, alles paste bij ons en alles draaide om mam. Zowel de uitvaart van pap, 20 jaar geleden ook door Els gedaan, als die van mam zijn voor ons en onze familie zeer speciaal geweest en beide zullen wij ons met warme gevoelens blijven herinneren.


Iris Schoenmakers 
We zijn dankbaar voor de fijne, persoonlijke en prettige begeleiding rondom het afscheid van mijn vader. Hierdoor is het een ontzettend mooi en warm afscheid geworden. een afscheid dat bij hem past en zoals hij gewild zou hebben. Dit zal ons zeker helpen in deze periode van rouw.


<<< Terug