Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21019

Els Jacobs Uitvaartonderneming b.v.
Telefoon: 0464112922
Email: info@elsjacobsuitvaart.nl
Website: www.elsjacobsuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Peter Cremers 
Een zeer prettig en persoonlijk contact. We werden echt meegenomen en goed begeleid, dat is heel fijn. Ook de locatie waar we naar de overledene konden gaan kijken was zeer ruim en prettig en er was voldoende aandacht voor de nabestaanden. Kortom, alles is echt heel goed verlopen, er is ook helemaal niks fout gegaan. Dat horen we ook van de mensen die bij het afscheid waren. Els Jacobs, bedankt!!


Rolf en Cecile Slangen 
Uitvaartondernemer Els Jacobs is een zéér betrokken, bevlogen, attente en meedenkende onderneemster die voor ons de uitvaart van A tot Z en vollédig naar onze wens compleet geregeld heeft op een zéér prettige manier. Er was sprake van veelvuldig persoonlijk contact en daarnaast was er ook telefonisch en mailcontact en we hebben dit alles zeer gewaardeerd en als zeer prettig ervaren. Wij kunnen uitvaartondernemer Els Jacobs ten zeerste aan iedereen aanbevelen en zijn zeer tevreden en vol lof over haar manier van aanpak voor, tijdens en zelfs na de uitvaart. Onze complimenten voor haar en haar team!!! Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!


Mariette van Dorst 
Els heeft ons bij de uitvaart van zowel mijn moeder als mijn broer heel goed ter zijde gestaan, het contact was erg prettig alsmede haar advies in alles. Ik heb geen minpunten, ze nam alle tijd voor ons en neemt zoveel mogelijk uit handen voor de nabestaanden


Angelie Wijnen 
Zeer goed begeleid een mooie uitvaart gehad. Heel erg persoonlijk, alles was top geregeld. Koffie tafel gehad in de tuin , ook zeer goed verzorgd.


Marlies Bouwens  
Wij hebben zeer fijne ervaringen met deze mooie, lieve, hartelijke dames. Ze zijn zeer ervaren, zeer meelevend en meedenkend. Nemen je echt veel zorgen uit handen. Mede door hun is t een heel mooie en persoonlijke uitvaart geworden. Achteraf ook nog bellen hoe t met je gaat en hoe je de uitvaart ervaren hebt. Echt chapeau voor deze meidengroep. Zal ze echt bij iedereen aanraden.


RPM.Driessen echtgenoot van Martha Driessen Brorens 
De uitvaartonderneming heeft aan alle wensen voldaan.We konden op elk moment contact opnemen met de uitvaartonderneming.Vanaf het moment dat mevr.Martha Brorens was overleden werd zij op zeer respectvolle manier naar de uitvaartonderneming vervoerd.Hier hebben we gezamelijk mevr. Brorens verzorgd en opgebaard.mijn kleinkinderen hebben 2 avonden aan de beschildering van de kist gewerkt. De dienst in crematorium en de uitvoering op het kerkhof zijn enorm respectvol uitgevoerd.Alle lof voor het team van uitvaartonderneming Els Jacobs.


Silvain Voskuilen 
Zeer persoonlijk, uitzonderlijk attent, kwalitatief hoogwaardig, goede nazorg, uitmuntend


Sjef .van Eijndhoven 
Namens mijn zoon en ook namens mijzelf, zijn we helemaal tevreden over deze bijzondere uitvaart die heel fijn geregeld is Door de uitvaarondernemer. Zeer tevreden en een hele goede communicatie van begin tot einde Ze komen de afspraak helemaal tegemoet, en regelen heel veel voor de nabestaanden , en dat is een heel fijn gevoel wat goed blijft in mijn geheugen.


Frans Scheeren 
Els Jacobs Uitvaartonderneming b.v. is in alle opzichten een zeer professioneel bedrijf, echter als Els persoonlijk een eerste bezoek brengt aan de nabestaanden van de overledene heeft niemand de indruk met een bedrijf te maken te hebben. In tegendeel: Els is een zeer warme persoonlijkheid die vanaf de eerste kennismaking veel vertrouwen wekt en een groot empathisch vermogen blijkt te hebben. Ze neemt ruim de tijd om een luisterend oor te bieden aan de nabestaanden en is mede hierdoor in staat om de behoeften van de familieleden goed in te schatten en te vertalen naar de concrete invulling van het afscheid van de overledene. Ze helpt de familie, rekening houdend met alle emoties en behoeftes van dat moment, om passende keuzes te maken, denk aan rouwbrieven, uitnodigingen, gedachtenisprentje, kist, bloemen, koffietafel, etc. Els neemt de familie werkelijk alles uit handen wat op dat moment als last wordt ervaren, en dan tevens op een manier die voor de familie aanvoelt als een warme deken. Daarnaast is Els Jacobs als bedrijf zeer deskundig, transparant m.b.t. kosten, zeer klantgericht, punctueel en komt afspraken na. Kortom, zoals gezegd, zeer professioneel, maar tevens met een warme persoonlijke benadering.


Bram Pustjens 
Graag wil ik Wanda en haar team enorm bedanken voor haar begeleiding in alles rondom de uitvaart van mijn plotseling overleden oom. Ik heb het persoonlijk contact fijn gevonden en ik heb alles kunnen vragen, wat voor mij van belang was. Samen met haar team hebben we de uitvaart kunnen verzorgen, zoals mijn oom gewild had. Nogmaals dank. Groetjes, Bram Pustjens


Fred Mik  
Duidelijk en goed geholpen door Wanda.


J l Dormans 
Het was een waardige uitvaart


Jack Strijbos  
De persoonlijke, warme benadering van Wanda bracht veel steun bij het overlijden. Aanwezig zonder daarbij opvallend te zijn. Bij dienst een warme begeleider. Chapeau daarvoor. Door velen geroemd. De kleding van de dragers een pluim waard.


PA Swagemakers 
Uitmuntend


Bert van Solkema. echtgenoot 
regie over de uitvaart 100 % in handen kunnen houden, perfect verlopen


Mariëlle  
Geweldige begeleiding door Wanda en haar collega. Persoonlijk, correct en respectvol. Dit was voor ons een hele troost in deze droevige tijd.


Irene Janssen 
Zeer goed begeleid met alles. Voor tijdens en na de crematie. We konden zelfs vragen stellen over bepaalde brieven wat we hadden ontvangen.


H.Rost 
Deze uitvaartondernemer verstaat haar vak. Zij weet de nabestaanden op een zeer meelevende en professionele wijze te begeleiden bij het vormgeven van de afscheidsviering. Ook luistert zij goed naar de wensen van hen en doet waardevolle suggesties. Zij heeft er voor gezorgd dat wij kunnen terugkijken op een prachtig afscheid. Wij zullen hier nog lang met grote dankbaarheid aan terugdenken. Familieleden gaven ons te kennen dat ze zo'n afscheidsdienst ook zouden wensen. Welk beter compliment wil je nog.


G. M.J. Janssen,. Amsterdam 
Els Jacobs organseert de uitvaarten op maat. Alles wordt goed besproken en naar wens verzorgd. Ook worden alternatieven vootgesteld, die soms beter zijn en door ons gekozen werden. De gesprekken en de uitvoering waren invoelend en respectvol Warm is een woord dat bi mij opkomt.


R Jacobs 
Els Jacobs betrokken en professionele inbreng i.c.m. uitermate geschikt personeel levert een persoonlijke en gedetailleerde uitvaart op. Vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste evaluatie is er aandacht voor de overledene en nabestaanden vanuit ervaring en kennis met altijd oog voor de wensen van familie en nabestaanden. De verzorging van de overledene is buitengewoon goed en als nabestaande voel je de veiligheid en warmte die op dat moment nodig is.


Marly Stevens 
We hadden ma geen mooier afscheid kunnen geven (conform haar wens)! Els en jouw team hebben haar/onze wensen perfect vervuld. Beter zou het niet gekund hebben....thanx! X


A.W.M.B. van Haasteren 
Ik heb het contact met Els als zeer waardevol en persoonlijk ervaren en heb gedurende deze moeilijke periode heel veel steun aan haar gehad, praktisch en emotioneel. Ze neemt ruim de tijd voor de gesprekken en is enorm empathisch. Ze neemt initiatief en durft adequaat beslissingen te nemen, maar dringt niet op. Het contact met haar heeft mij een stuk op weg geholpen op het komende pad van mijn rouwverwerking. Bedankt. Ton


G. Schoenmakers 
Goede communicatie, persoonlijk en voorkomend. Meedenkend in oplossingen en aandragen van ideeën. Persoonlijke wens stond voorop met in acht neming van mogelijkheden. Ook de ritueel begeleidster, door Els aangedragen was top. Goede communicatie, goed geluisterd en mooie persoonlijke invulling van de dienst met een fijne warme begeleiding.


Gerda en Mariëlle schalleij 
Wanda is een betrokken persoon met een luisterend oor. Ze werkt overzichtelijk, duidelijk en constructief. Wij vinden haar een mensen mens! Bedankt voor jou goede zorgen.


Susanne Pruppers 
Allemaal hartelijk bedankt heel goede begeleiding tijdens en na uitvaart.


Karin Peters en Thea Heiligers 
Voor de vierde keer binnen onze familie heeft Els Jacobs en haar team de uitvaartdienst van Agnes Peters perfect uitgevoerd en begeleid. De kundigheid en positieve uitstraling heeft ons in dit proces een gevoel van rust gegeven.


H.Schumans cuijpers 
Zeer persoonlijke begeleiding. eigen inbreng geen probleem. duidelijke offerte


Chantal Leunissen-Bocken 
Els Jacobs is een hartelijk en warm mens, een zeer professionele vakvrouw die haar vak verstaat maar ook hart voor de mens heeft en echt betrokken is. Els neemt alle tijd voor je. Het is kleiner en persoonlijker dan een groot uitvaartcentrum en daardoor voelt het intiemer. Niets dan lof voor Els Jacobs uitvaartcentrum.


anja meijers 
warme en aandachtsvolle benadering en overleg. ten alle tijden bereikbaar bovendien zeer discreet tijdens de uitvaart.


Bea Nijssen 
Els Jacobs uitvaartonderneming is een verademing in deze branche. De kracht van Els Jacobs en haar dames ligt in uitstraling van warmte, persoonlijke aandacht en enorme betrokkenheid. Menselijk in plaats van zakelijk. Els brengt rust in de chaos waarin je op zo'n moment zit en tijd speelt daarbij voor haar geen enkele rol. Zij verdiept zich in het levensverhaal van de overledene en levert een mooie eigen bijdrage aan de uitvaart in de vorm van zowel woord als aankleding. Els en haar dames hebben er voor gezorgd dat we pap een mooi afscheid hebben kunnen geven.


Louis delahaije  
Het was helaas de tweede keer in korte tijd der wij van de diensten van Els gebruik moesten maken en dat was beide keren tot volle tevredenheid. In een droevige tijd hebben we een heel persoonlijke aanpak en warmte zeer gewaardeerd


Ans Verjans 
Super mooie ervaring. Zeer respectvol en er werd ons niks opgedrongen


A Pluijmaekers 
Mevrouw Jacobs is een op en top vakvrouw die zeer geintereseerd is in jouw persoonlijke verhaal en ook heel goed in de juiste oplossingen denkt voor wat betreft de wensen bij de uitvaart. Heeft ons veel werk uit handen genomen. Heel fijn om mee samen te werken.


Noreen Tulner 
Professioneel, transparant, heldere communicatie en goede persoonlijke begeleiding!! En vooral een heel fijn mens om aan je zijde te hebben in zo’n heftige week. Presentatie is helemaal super van de dames op de begrafenis zelf.


Marlies Vriens 
Onder trieste omstandigheden was het een plezierig contact met Els. Ze luisterde goed naar wat wij wilden en kwam met goede suggesties om er een mooie uitvaart van te maken. Els was altijd bereikbaar en nam gelijk actie als er wat moest gebeuren. We kijken met een goed gevoel terug op de intieme uitvaart van onze vader.


Nicole Gelisssen 
Een uitvaart is voor de nabestaanden heel emotioneel, dan is het heel fijn dat er een goede begeleiding is die je begeleidt bij het afscheid. Dat heb ik mogen ervaren bij de uitvaart van mijn moeder.


Ben van Soest 
Uitvaartondernemer Els Jacobs was al bekend bij me vanwege een eerdere uitvaart die ze i.v.m. het overlijden van mijn moeder heeft geregeld. Nu dan helaas voor mijn overleden echtgenote. Uiteraard waren dit nog emotionelere momenten dan bij mijn moeder die immers een "gezegende" leeftijd had in tegenstelling tot mijn vrouw, maar ik wist dat ik met een gerust hart alles eigenlijk aan Els Jacobs kon overlaten voor een mooie ( wat heet "mooi") uitvaartdienst. Nu, vandaag exact één maand geleden kan ik met een heel tevreden gevoel terugkijken op een mooie uitvaartdienst. Echt de uitvaartdienst die mijn vrouw ook verdiend heeft. Mijn vrouw mis ik enorm, harder dan ik gedacht had. Maar als ik dan terugkijk naar de uitvaart, dan geeft me dat wel ook troost. En ook de vele mooie reacties van familie, vrienden en kennissen die het een "mooie", respectvolle en persoonlijke afscheidsdienst vonden, iets wat mijn vrouw ook verdiend had.


Antoinette Konings 
Jullie hebben dit fantastisch en vol begrip en respect gedaan!. Onze dank is groot.


Monique de Koning 
De respectvolle, vertrouwenwekkende en warme betrokken houding van Wanda Voragen heeft er voor gezorgd dat wij een heel bijzondere herinnering mogen hebben aan het afscheid van onze echtgenoot, vader en opa. Hier zijn wij haar zeer dankbaar voor.


Kris Van Doorsselaere 


Mano Theelen 
Els heeft heel veel aandacht voor het verhaal van de nabestaanden. We werden altijd warm ontvangen, de communicatie was altijd direct en duidelijk ! Op geen enkel moment speelde tijd een rol. Haar persoonlijke benadering sprak ons erg aan. Ze voelde precies aan hoe wij de uitvaart wilden uitvoeren, haar voorstel sloot naadloos aan op onze wensen. Ook de nazorg was tot in de puntjes geregeld.. Dankjewel Els!


HLM Tillmanns 
Vooraf zag ik er erg tegenop maar door de zeer warme, respectvolle en vakkundige begeleiding van Els ging het als vanzelf. Er was aandacht voor persoonlijke invulling en ze had daarnaast veel suggesties voor verdere aankleding tot een waardige uitvaart. Ondanks het verdrietige situatie heb ik het als heel fijn proces ervaren.... met een traan en een lach. Els bedankt!


mjm peeters 
Ik heb alleen maar lof voor alle mensen die hebben bijdragen aan het welslagen van de uitvaart van mijn vrouw. De voorbereiding, de uitvaart zelf en de nazorg waren geweldig. Er is geluisterd naar wensen, er is meegedacht, men is oplossingsgericht en "ontzorgt" maximaal. Chapeau!


Jo Goossens 
Ben heel blij hoe Wanda Voragen de uitvaart heeft geregeld en VERZORGD. Net als bij de uitvaart van mijn moeder in mei 2020 was alles tot in de puntjes verzorgd door Wanda. Zij is geboren voor dit vak. Ik beveel de uitvaartonderneming van Els Jacobs dan ook iedereen AAN!!!!


Claudia Moi 
We hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren. Alles was in de details goed en met veel aandacht verzorgd.


Anoniem 
Voor de afscheidsbijeenkomst van mijn vader zijn wij begeleid door Els Jacobs zelf. Dit was heel fijn. Er was heel veel persoonlijke aandacht. Hadden wij nog vragen, stond Els meteen weer bij ons op de stoep. Niets was haar te veel en ze had alle tijd en aandacht voor ons. Zij heeft er totaal voor gezorgd dat mijn vader het persoonlijke en intieme afscheid kreeg dat wij nog niet helemaal voor ogen hadden maar waar zij mee hielp het in te vullen. Wij zijn meer dan tevreden en kijken op een hele mooie persoonlijke afscheidsbijeenkomst terug. Heel hartelijk dank Els!


PJ Burger 
Goed contact met de familie en alles tot in de puntjes verzorgd vanaf het eerste contact tot de nazorg


Elisabeth (Jos) van der Linden 
Zeer goed contact, snelle reactie en opvolging, zeer goede en aangename begeleiding, zeer goed bereikbaar, kortom perfect!! Zeker aanbeveling!!


Miranda vleugels 
Zeer persoonlijke begeleiding en uit t hart meedenken!prachtige opbaring waaraan veel tijd was besteed


Cor van der Linden 
Goede service, zeer bemoeid


monique keulers 
super geregeld


Leon Moonen 
Een zeer persoonlijke en warme begeleiding! Els Jacobs is in staat om het beeld van overledene en de wensen van nabestaanden concreet om te zetten in passende aanbevelingen voor de uitvaart.


Erik Janssen 
Wij zijn ontzettend tevreden over de goede begeleiding en steun vanuit Els Jacobs uitvaartonderneming. Alles was top en snel geregeld en heel goed verzorgd. Alles was precies volgens wens van Miriam. Onze dank is groot voor dit mooie afscheid. Erik, Kaylee, Alice Janssen.


Mien Hartsteen 
Zeer prettige ervaring gehad met Wanda Voragen en haar collega’s. Persoonlijk en innemend in contact, goede advisering omtrent alle praktische zaken en aanbeveling van ritueelbegeleider Iris van Noorden. Luistert zorgvuldig naar de wensen van de nabestaanden. Helder in communicatie, komt afspraken na, goed bereikbaar. Ook heel attent om kinderboekje over overlijden van opa te ontvangen voor kleinkinderen. De uitvaartdienst was geheel naar onze wens. Goede nazorg. Al met al zouden we haar zeker aanbevelen!


Gerry van den Heuvel-Verhaegh 
Door de persoonlijke benadering en de warme aandacht van Els voelden wij ons meteen op ons gemak en nu kijken wij met een voldaan gevoel terug op het afscheid van mam. De verzorging van de overledene, de thuisopbaring, de voorgangster in de dienst, de live muziek, alles paste bij ons en alles draaide om mam. Zowel de uitvaart van pap, 20 jaar geleden ook door Els gedaan, als die van mam zijn voor ons en onze familie zeer speciaal geweest en beide zullen wij ons met warme gevoelens blijven herinneren.


Iris Schoenmakers 
We zijn dankbaar voor de fijne, persoonlijke en prettige begeleiding rondom het afscheid van mijn vader. Hierdoor is het een ontzettend mooi en warm afscheid geworden. een afscheid dat bij hem past en zoals hij gewild zou hebben. Dit zal ons zeker helpen in deze periode van rouw.


<<< Terug