Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21025

Purper uitvaartzorg/Uitvaart Flevoland
Telefoon: 0613030086
Email: vraag@uitvaartflevoland.nl
Website: www.uitvaartflevoland.nl

Jaar oprichting: 2018
Keurmerkhouder sinds: 2023


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Vivian Dabrowski 
Marianne heeft zo onwijs goed aangevoelt wat nodig was. Alles was tot in de puntjes en nog meer verzorgd. Bijvoorbeeld: zakdoekjes met de foto van onze dierbare overledene als hoesje. Ze heeft goed geluisterd, ruimte gegeven en de juiste ruimte genomen. Tijdens de uitvaart heel mooi gesproken, met een lach en een traan, alles was er. Marianne deed ook nazorg en is nog langsgekomen met een prachtig gebaar en afscheid. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen. Jammer dat we elkaar ontmoet hebben bij zo een verdrietig event én tegelijkertijd het alleebeste wat ons is overkomen.


Astrid Bijl-Loete 
Marianne nam de tijd en niets was te gek. Ze dacht goed met ons mee en het voelde alsof ze al jaren bij ons over de vloer kwam. Als een vriendin! Niets moest en alles kon. Door de hulp van Marianne kijken wij met een zeer goed gevoel terug naar de crematie van onze man, "schoon" vader, grootvader en overgrootvader.


Sonja Hu-A-Ng 
Een zeer aardige,lieve mevrouw. Haar uitleg, medeleven en attentie zijn buitengewoon hartverwarmend.


Jolanda Roelofsen-Mulder 
Marianne heeft ons zoveel uit handen genomen, zodat je meer aan je eigen verdriet kunt werken. Ookal sta je toch op een soort automatische piloot is het heel fijn iemand naast je te hebben staan die je de juiste kant opstuurd.


Menno 
Ze had een fijngevoeligheid waardoor ze op bepaalde momenten ruimte kon maken voor het rouwproces. Ze heeft ons niet alleen begeleid met regelen, maar ook in het verwerkinsproces. Ze was als een coach, waarbij ze duidelijk aangeeft en luisterd naar ons. Ik zou het niet anders gehad willen hebben.


Jos Lambregts 
Zorgvuldige persoonlijk begeleiding waarbij alle onderwerpen en te maken keuzes deskundig en met respect worden toegelicht.


Percy, Gonny, Denise en Theo 
Nog steeds putten wij troost uit de liefdevolle, persoonlijke wijze waarop Marianne de uitvaart van onze zoon Frank heeft begeleid. Alles klopte, paste prachtig bij elkaar, met name de details en kleuren in het bloemstuk. Uit alles ondervonden wij haar warmte. Marianne is een mensen mens, die heel goed heeft geluisterd, ook als het stil bleef. Deze prachtige vrouw danken wij uit het diepst van ons hart.


Veronica 
Marianne heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het goed verlopen van de uitvaart, waar we met tevredenheid op terug kunnen kijken. Ze is erg empathisch en ontzorgt enorm. Haar inzet is boven verwachting. Ze heeft allerlei goede initiatieven, oplossingen en ideeën in een zeer moeilijke en emotioneel zware periode.


H.C.Tulp 
Zeer persoonlijk, warm en innemend. Denkt mee en laat ons meedenken.


B.Kuipers 
De uitvaartondernemer heeft steeds afgestemd met ons waar onze wensen en mogelijkheden waren en heeft op de juiste momenten ideeën voor organisatie en locatie verstrekt. Ze heeft ons ook in bescherming genomen als het ons te veel dreigde te worden. Ze leverde zorg en nazorg. Tijdens de uitvaart hield ze subtiel de regie die ook weer afgestemd op het programma en onze wensen. Wij zijn blij dat Marianne op ons pad kwam.


Debby 
Bij Marianne staat persoonlijke aandacht centraal. Ze luistert en denkt goed mee met de wensen en in mogelijkheden. Haar warme persoonlijkheid biedt veel steun in tijden van verdriet.


S. Greven 
Marianne heeft goed naar ons geluisterd en met ons meegedacht. Hierdoor hebben we passend afscheid kunnen nemen. Ze voelt dingen goed aan en kan zich heel goed in mensen verplaatsen. Ze was transparant en reageerde steeds heel snel opvragen. We zijn blij dat zij op ons pad kwam.


Hanneke Colijn 
Marianne heeft de uitvaart van mijn man tot in de puntjes verzorgd. In onze gesprekken liet ze zich zien als een integere professional: helder, inlevend naar zowel mijn man (die bij het eerste oriënterende gesprek nog aanwezig kon en wilde zijn) als naar mij en de kinderen. Bij het uitwerken van onze wensen heeft zij geholpen met praktische suggesties en het laten zien van mogelijke alternatieven. Ze toonde ons warmte en respect en heeft ons waar mogelijk ontzorgd. De uitvaart zelf was prima georganiseerd met gevoel voor detail. We kijken hierop dan ook met een heel goed gevoel terug. Dank je wel Marianne


postmamarco@gmail.com 
Professioneel én persoonlijk in zowel de voorbereiding als de uitvoering. Marianne verdient een tien!


<<< Terug