Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21028

Kuijer Uitvaartzorg
Telefoon: 0165 630596
Email: info@kuijer-uitvaartzorg.nl
Website: www.kuijer-uitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2020
Keurmerkhouder sinds: 2023


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 5 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Rob Mourmans 
Zeer goede opvang en begeleiding, alles is in goed overleg geregeld en uitgevoerd .Uitvaart van mijn echtgenote en ontvangst gasten voor en na perfect verlopen. Deskundige en hartelijke begeleiding in het hele proces. Al met al niets dan lof!


Arnold Nussy 
Eén telefoontje en Jolanda was er voor ons. Jolanda was altijd bereikbaar. Jolanda heeft ons, tijdens deze verdrietige periode, liefdevol bijgestaan. Mede door haar vakmanschap en de rust die ze uitstraalde, hebben we met elkaar alles goed kunnen regelen. Tijdens de uitvaart was zij de stille kracht, die op de achtergrond ervoor zorgde, dat alles perfect verliep. Dankbaar zijn wij, dat ze samen met ons, onze vader op een mooie liefdevolle, maar vooral ook professionele manier heeft begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ze heeft op een respectvolle wijze invulling gegeven aan de wens van onze vader en die van ons. Jolanda, wij willen jou dan ook op deze manier bedanken,, voor de lieve zorgen voor en tijdens het mooie afscheid van onze vader. Familie Nussy


m.a. stoger 
In deze moeilijke periode, heeft Jolanda ons op een professionele en persoonlijke manier geholpen bij de uitvaart van mijn vader. Je bent net een dierbare verloren en dan is het heel moeilijk welke uitvaartondernemer te kiezen. Maar vanaf het eerste contact voelde het direct goed en dat is zo gebleven, ik zou haar zeker aanbevelen.


Jacqueline Flapper en Jopie van Overveld 
Wij hebben het contact met Jolanda als heel prettig en persoonlijk ervaren. Jolanda heeft er alles aan gedaan om de uitvaart geheel naar onze wensen in te vullen. Zowel de tijd dat Cees thuis lag opgebaard als de crematie en alles eromheen. Dit is een grote troost voor ons en heel fijn om zo op de uitvaart terug te kunnen kijken. Ook in de nazorg is Jolanda heel zorgvuldig. Wij zouden ons geen fijnere uitvaartverzorgster kunnen wensen. Nogmaals heel veel dank!


<<< Terug