Bestuur en commissieleden

BESTUUR:

Jos Buitelaar - Voorzitter

 

jos@keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl

 

Ik ben mede-eigenaar van Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek. Een lokaal werkende uitvaartonderneming in Eindhoven. Via mond tot mond reclame komen de meeste nabestaanden bij ons terecht. De tevredenheid van nabestaanden is voor ons dan ook zeer belangrijk. Onze persoonlijke benadering is daarbij doorslaggevend.
Vanuit die fylosofie is in 2014 het idee voor het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ontstaan. Begin 2015 is de stichting opgericht. Er bleek in de uitvaartbranche onder kleinere uitvaartondernemers veel behoefte aan een keurmerk waarmee wij ons konden onderscheiden van grotere uitvaartondernemers. Dit bleek wel uit de vele aanmeldingen van uitvaartondernemers die zich hebben aangesloten bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Hans Kuyper - Secretaris

 

hans@keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl

 

Ik ben al een paar decennia verbonden aan Letterworld, de eerste toeleverancier in Nederland van Uitvaartbeletteringen.

Ons bedrijf is gevestigd in Olland, een kerkdorp dat behoort bij de Gemeente Sint-Oedenrode in Noord-Brabant.

Toen in hoorde van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart heb ik de bedenker van dit Keurmerk, Jos Buitelaar benadert voor een gesprek en er bleek al snel dat wij het samen over een groot aantal essentiƫle onderwerpen, de uitvaartbranche betreffende, volkomen eens waren met elkaar. Redelijk snel daarna is de beslissing door mij genomen om als bestuurslid, in de functie van secretaris toe te treden binnen de Stichting. Met veel plezier en een grote gedrevenheid om het beoogde doel te bereiken werk ik nu sinds begin 2015 samen met collega Jos Buitelaar om de gemaakte plannen te realiseren.

Nu, gesteund door een aantal vakgenoten welke allemaal ook Keurmerkhouder zijn en lid van de Keurmerk commissie werken wij gezamenlijk aan de verdere uitbouw van ons aller Keurmerk.